×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майки искат доживотен затвор за акушерката, пребила бебе


Майки искат доживотен затвор за акушерката, пребила бебе
Не може да се малтретират бебета, а ние да стоим бездушни, категорични са майките
01 Май 2015, Петък, 21:29 ч.

Около 11 хиляди майки са заявили присъствие на митинга

Доживотен затвор за акушерката Емилия Ковачева. Това поискаха майки от цялата страна. След жестокия побой над четиридневната Никол в социалната мрежа жени от цяла България организират протест, който ще се състои в неделя от 13:00 ч. пред Съдебната палата. Протести ще има в цялата страна.
Сред исканията на майките на първо място е максимално наказание за акушерката Емилия Ковачева. Не можем да се правим, че това просто не се е случило, заявиха недоволните за предаването "Добро утро, България!" по TV7.

Те настояха да има непрекъснато наблюдение 24 часа от специализирано звено, което да може адекватно да реагира, а бебетата да са от първия си час при своите майки.

Жените не изключват вероятността подобен инцидент да се случи отново, тъй като умората сред медицинските работници си казва думата. Според тях болниците също трябва да поемат своята наказателна отговорност и стриктно да спазват работното време и почивките на екипа.

11 хиляди души вече са потвърдили присъствието си на протеста в защита не само на пострадалото бебе Никол, но и на всички новородени.

Майките са категорични, че искат максимална и ефективна присъда за акушерката Емилия Ковачева по обвинение за предумишлен опит за убийство на малолетно лице.

В категории: Политика


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Ива
04.05.2015 09:30:40
0
0
Тази жена колкот и да е изморена ,няма право да пребива бебенцето!Тогава всички които са изморени да изтрепват който им е пред очите ли!нищо не я оправдава,това не е човешко,това е извращение!
16.
spas pedala ot slaveikov
02.05.2015 16:24:54
0
2
Ti malko li lapash za edno masence
15.
do 14 , 11 , 10
02.05.2015 14:15:40
3
0
lapai be4yra rqzana byrgio mishlence tapo lape
14.
do Spas
02.05.2015 13:16:45
1
1
Maloumno narkomansko kopelence
13.
do 11
02.05.2015 12:03:44
2
1
ela i shte ti kaja
12.
Ahmak
02.05.2015 09:05:17
1
3
Не е тук темата , но аз искам доживотен за кмета, съветниците му , че само се бият в гърдите ,че са голямата работа . Много строили правели за хората .... Къде са работните места , къде е чистия въздух ? Въздухари само сте вие в общината . Не е Нормално да мирише на нефтозавод рано сутринта иначе били правили , я кажете колко дена от годината Бургас е с замърсен въздух ?!
11.
haha
02.05.2015 03:18:59
1
2
Spase tupa pleshiva kratuno,na kolko maseta si pak ve oligofren
10.
РАДО РЕКЕТА
02.05.2015 00:59:54
3
5
До 8 :ej paliak Spas li si kav si ot Slaveikov li si neta znam ot kade si ej marsho ne sa prai na oboroten ej mishor. Ako te barna she te eba pred celuq slaveikov ej pomqr. Ti chuval li si za mene ve murshliak,naprao she te iznasilia ve bokluk
9.
Георги Бакалов
01.05.2015 22:46:30
1
2
НЕКА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ!
Опит за убийство ще падне още в апелативния съд, а за телесни увреждания глупаците уж не се сетиха да извършат съдебно-медицинска експертиза след подаването на сигнала.
За успокоение на обществото ще лепнат на Ковачева някаква присъда, която ще бъде обжалвана и от прокурора (за пред очите на обществото!), и от адвоката.
След една година шумотевицата ше е забравена, а ако случаят стигне до ВКС, вече хората ще са забравили какъв филм са гледали.
През това време Ковачева вече гарантирано ще си е намерила работа в Германия или Англия.
ХАЙДЕ ДА СЕ ОБЗАЛОЖИМ!!!
До този момент успях да регистрирам само в 4 телевизии около стотина излъчени репортажи.
МЕДИЙНИЯТ ШУМ е
ХЛЯБ ЗА МЕДИИТЕ!!!
8.
do 2
01.05.2015 21:48:49
3
1
ako kajesh koi si shte doida i shte si natarkam pi6kata si v gaza ti oligofren ako si muj kaji koi si i kade da doida izmislen az sam Spas ot Slaveikov izmekqr dolen
7.
до 1
01.05.2015 20:54:59
1
6
бебето ли е виновно че тя иска двойни и тройни смени за пари ????
6.
до 3
01.05.2015 20:53:36
2
4
много е тъжно обаче когато БЪЛГАРКА се опита да убие БЪЛГАРЧЕ !!!
5.
ххх
01.05.2015 20:48:22
1
5
Това гнусно ,дебело животно да гори а Ада
4.
!!!
01.05.2015 19:57:28
3
8
Доживотнa присъдa, сaмо зaщото нямa смъртнa!!!
A, че е рaботилa 24 чaсa си е неин личен избор! Кaто не понaся бебешки рев, дa е стaнaлa чистaчкa,метлите не ревaт!!!
3.
asd
01.05.2015 19:28:08
7
4
оставете я жената нали е българка да не искате циганите да ни завладеят?
2.
spase spase
01.05.2015 19:24:24
3
7
Kat e bachkala da ne i dava pravo da posqga we tapir glupav
1.
spas
01.05.2015 18:55:07
9
5
kav dojivoten zatvor jenata e rabotila 24 chasa bez da migne koito i da e shte poludeee vinata ne e samo v neq kav dojivoten kvi pet leva
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори