×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Неангажираща, страстна, искрена... връзката, която може да имате с вашия приятел за секс. Вижте предимствата!


Неангажираща, страстна, искрена... връзката, която може да имате с вашия приятел за секс. Вижте предимствата!
Все повечето хора търсят неангажиращи връзки, защото прекалените ангажименти убиват любовта
29 Април 2015, Сряда, 22:03 ч.

Няма да му перете чорапите, няма да му слушате хъркането, винаги ще е добър и усмихнат, а ако не е, теглите му шута и няма проблеми

Неангажираща, страстна, искрена... връзката, която може да имате с вашия приятел за секс (Sex friend) е привлекателна както за жената, така и за мъжа. Преговаряме десетте преимущества да имате такъв приятел.

С вашия sex friend:

1. Запазвате си свободата – представете си, излизате с приятелки и срещате “мъжа на живота си” (поне така си мислите за вечерта)... не бидейки сериозно обвързана с вашия sex friend, можете спокойно да флиртувате и да изживеете флирта без да трябва да се оправдавате „кой?”, „какво?”, „защо?” и т.н.

2. Се чувствате комфортно – да, защото преди всичко сте приятели. Следователно не се притеснявате дали сте добре коафирана или гримирана.

3. Може да се чуете и видите по всяко време – и обратното, може да откажете среща без това да има особено влияние над връзката ви.

4. Харчите по-малко – няма нужда от предварителни уговорки, вечери в ресторант или романтични излизания, които са свързани с разходи. Всичко е изяснено от самото начало – неангажиращата ви връзка ви дава правото да не привилегировате подобни “аксесоарни” поведения.

5. Нямате задължението да го запознавате с вашите родители – в крайна сметка няма да се венчавате. Вие просто се наслаждавате пълноценно и отговорно на живота.

6. Се чувствате по-уверени – като жена, да имаш sex friends е ласкателно. Тя се чувства желана и красива, независимо от това, че няма сериозна връзка.

7. Е по-сигурно – тъй като с него може да си осигурите редовен полов живот, но това не означава да пренебрегвате контрацептивите.

8. Е по-хубаво отколкото със секс играчка – няма аксесоар, който би могъл да замени усещането на мъжко присъствие. Една играчка, не може да достави онова удоволствие, което приятелят ви може да ви направи.

9. Няма ревност – Ако случайно и двамата се озовете на едно и също място и по време на вечерта друг мъж ви ухажва, sex friend-ът е последният човек, който ще ви иска сметка или ще ви се сърди.

10. Може да говорите с него за други мъже – Sex friend-ът е един от най-близките ви приятели, той знае (почти) всичко за вас. Следователно може да искате от него съвет или мнение за друг мъж, който харесвате.

Източник: ladyzone.bg

В категории: Животът


4
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
4
Коментара по темата
4.
тео
30.04.2015 13:04:49
0
2
11.и няма любов, и няма да мислят за теб, и няма да се грижат за теб, и няма да споделят мечтите ти, и дете, плод на любовта ви, няма да имате. Всеки мечтае за подобна връзка.
3.
г-н Ганьо Чорбаджийски
29.04.2015 23:36:42
1
3
то да беше само на младежта.....на цялото овчарско общество промиват мозъците и не само тея купени псевдо журналистчета ами и всички тв и медии в страната промиват мозъците и за това всеки селяк вече може да влезе в парламента и да разполага с бъдещето на целия народ.ама как да им го втълпиш в празните тикви на тея овце???
2.
ФлЕеЕгмАн
29.04.2015 22:17:59
2
10
Ей такива потни помаци като вас промиват мозъците на днешната младеж !!!
1.
ADS
29.04.2015 21:22:35
0
3
Касабова твоята сексуална връзка с Валери Симеонов зад гърба на мъжа ти такъв тип ли е ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг"
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори