×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Абсурд! Одържавяват златна земя в Приморско, сочат за дюни частни терени край ММЦ


Абсурд! Одържавяват златна земя в Приморско, сочат за дюни частни терени край ММЦ
Специализирана комисия заснела като дюни имотите от дясната страна пътя от Приморско към Китен, където хората имат земеделски земи, както и разрешителни за строеж
01 Април 2015, Сряда, 10:52 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Теренът никога не е бил плаж, имотите са частни, там е и тласкателят към пречиствателната станция, възмутени са от общинския съвет


Частни имоти на жители на Приморско, за които има издадени разрешения за строеж, както и земи, на които се намира тласкател към пречиствателната станция в морския град, са били заснети от специализирана комисия за геодезия, картография и кадастър като пясъчни дюни. Абсурдът предизвика острата реакция на Общинския съвет, който прие декларация против възможността земите да бъдат  обявени за дюни, за да защити интересите на своите жители, инвестиционните намерения и развитието на туризма. Имотите не са от страната на плажа на ММЦ, а вдясно от пътя към Китен, там вече има изградена инфраструктура.

Със заповед от 11 септември 2014 година на Началника на служба по геодезия, картография и кадастър-Бургас е назначена Комисия със задача да разгледа, да се произнесе за създаване на специализирани карти и регистри по Закона за устройството на черноморското крайбрежие на дюните, разположени на територии с одобрени кадастрални карти и регистри. На заседание е приет протокол, в който са описани имотите, които ще бъдат включени. За територията на Приморско тези имоти, които неправилно се картират като пясъчни дюни, са в местността „Пясъците“. През 1967 година със заповед на министъра на архитектурата и благоустройството са одобрени съответно регулационен и идейно-застроителен план на територията на ММЦ-Приморско. В обхвата на плана попадат поземлени имоти в кадастрален район 502 по КК на Приморско и кадастрален район 502 по КК на Китен. В тях през годините са изградени мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура, представляващи канализационни и водопроводни мрежи, подземни слаботокови мрежи и пощенски кабели, енергоснабдителни съоръжения.  През територията преминава мрежа от тласкатели, която отвежда отпадъчните води на Приморско до пречиствателната станция в Китен.

„Нашите дюни са имоти, които не са променили надморските си височини с години, възстановени са на граждани в съществуващи на терена стари реални граници, ползвани като земеделски земи, основно лозя. Тези пясъци не са новополучено събитие вследствие на условията, описани по-горе. Тази територия е урбанизирана открай време – от 1958 г- с изградена надземна и подземна инфраструктура, която не е ясно как ще се поддържа и ремонтира, ако се повреди. Повредата на тласкател например би довела до сериозна заплаха за здравето на хората, а законът не предвижда ред за поправката им“, мотивира се председателят на ОбС Миглена Барцулева, по чието е предложение е приета декларацията..

В нея се казва, че местната власт възразява остро срещу заснемането и картирането на земите от местността „Пясъците“. Според общински служители това е опит за одържавяване и ще създаде сериозно напрежение сред местните хора.
„Предвид защитата на местната общност, занимаваща се с туризъм и туристически услуги, в защита на интересите на Приморско относно реализирането на планирани инвестиционни намерения, в защита на интересите на хората с възстановени земеделски земи считаме, че имоти в местността „Пясъците“ по КК на Приморско и КК на Китен неправилно се заснемат и отразяват като Пясъчни дюни“, се казва в декларацията. Общинските съветници единодушно призовават Министерството на регионалното развитие на България и Агенцията по геодезия, картография и кадастър да възложат извършване на контролни замервания и проверка на данните относно заснемането на пясъчните дюни в местността „Пясъците“ с цел преработка и отстраняване на несъответствия в специализираните карти.

В категории: Приморско


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
46
Коментара по темата
46.
...
11.04.2015 11:00:05
1
18
КРАСИМИРА ДОБРЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов не споменава подробности за тази връзка. Казва, че Добрева му се оплаквала от съпруга си - не бил добър в леглото и затова тя била принудена да ходи с него. Това карало Налбантов да се възмущава от нея, как не я било срам да говори против мъжа си и т. н.
----------------------
КАЛИНА ФАНЕВА
- учител по бълг. език и литература
Налбантов е правел секс с нея няколко години преди тя започне работа като учител. След като тя става учителка през 1998 те подновяват връзката си. Правел е с нея секс, макар и не толкова често колкото с Д. Прокопова и Кр. Петкова. Фанева много бойна и дащна в леглото, нямала никакви скрупули и въобще не се притеснявала, че изневерява на мъжа си. Самият Налбантов е бил учуден, че при такъв представителен и външно симпатичен мъж тя ходела с него,който бил много грозен... Двамата (Налбантов и Фанева) се разбирали с погледи и от половин дума. Само като я погледнел и тя разбирала какво се иска от нея. Влизала в дирекцията и нататък секса вървял като по план.
------------------------
МАРА ПЕТРОВА (Приморско) - начална учителка
Връзката на Налбантов с Петрова била много стара. Налбантов е запазил хубави спомени от онова време - тогава Петрова била млада и много по-привлекателна. Сега вече и дума не можело да става за някаква връзка, защото Петрова била претърпиала операция от рак на гърдата.
----------------------
ЦВЕТА ЗАРЕВА - нач. учителка
Първата й връзка с Налбантов е станала по време на ексурзия в София през 1996 или 1997 г. Тогава той й направил някои интимни намеци. Казал й че я харесвал, че желаел да й каже нещо повече насаме и т. н., след което директно й предложил да се срещнат в хотел "Принцес" (бившият новотел "Европа"). Тя останала изненадана и не му отговорила нищо. Той отишъл веднага в хотела и я чакал във фоайето около един час. Накрая, когато решил да си тръгва видял, че Зарева влиза в хотела. Веднага ангажирал стая и двамата се качили в хотела. След секса тя влязла в банята да си вземе душ и излязла наметната с една голяма хавлия. Налбантов я накарал да легне на леглото и се опитал да продължи с любовната игра. Започнал да й разкрива краката, да ги разтваря и се опитал да я целува по половите органи. Но тя категорично отказала, затворила си краката и го отблъснала. Въобще според Налбантов тя била много подтисната и нерешителна. Впоследствие разбрал, че това преживяване за нея е било много стресиращо, защото за пръв път през живота си изневерявала на мъжа си и й е коствало много усилия за да се реши на тази стъпка. Пак според Налбантов тя за пръв път в живота си стигала до оргазъм по време на полов акт.
Другото, което му направило впечатление било, че Зарева имала белези от операция на половите органи (вероятно тук става въпрос за белези от раждане с Цезарево сечение). Случай като този е показателен за това, как чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си - тази имала бемки еди къде си по тялото, другата имала белези от операция на гърдата, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу и т. н.
Накрая Зарева била останала много доволна от секса с Налбантов, че решила да му направи подарък. Завела го в някакъв скъп магазин и го накарала да си избере някаква дреха. Той си избрал едно яке кафяво на цвят от едната страна кожено ... и т. н. Пред жена си Налбантов развива версията, че якето много му било харесало, но нямал пари да си го купи и затова Зарева му била услужила.
----------------------
ЙОРДАНКА СИВЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов я свалил просто така като поредната бройка и нямал намерение да задълбочава връзката си с нея. Но в последствие тя започнала да го търси все по често. Веднъж му предложила да му стане официална любовница, но му поставила едно условие - той да не й изневерява. Налбантов не се съгласил и много се възмущавал, казвал че това било нахалство от нейна страна, как не я било срам да го подценява толкова, за толкова ли закъсал го мислела при положение, че той разполагал с толкова много жени.
Съпругът на Сивева подозирал за връзката на жена му с Налбантов и много често й правел проверки в училището, интересувал се за това какви часове има жена му и ако не я намерел отивал да я търси право в дирекцията. Досега не е успял да открие нищо, тъй като Налбантов и Сивева се срещат сравнително рядко.
----------------------
РАЙНА СТОЯНОВА (Приморско) - музика
Имала е връзка с директора два или три пъти. Налбантов не останал доволен от секса с нея - в леглото била като дърво, била много вързана и нямала никакво въображение. Независимо от това тя правила опити да продължи връзката си с него, но той не й обръщал внимание. Веднъж Стоянова го причакала пред дирекцията рано сутринта като правила намеци че иска да влезе и да поговорят насаме, но той не я пуснал и даже бил много възмутен от поведението й. После Налбантов коментирал пред други колеги:"Бе тая не е в ред бе! Дошла рано-рано да я еба. Направо акъл няма." Според него тя била като цапната в главата с мокър парцал и постоянно говорела глупости също като малките деца. Въобще на нея не можело да се разчита и за това Налбантов я отбягвал.
Впоследствие, когато се разчува за връзката им, той много се страхувал да не научи мъжът й, защото бил много ревнив и щял да го бие. По всяка вероятност мъжът й все още не знае нищо.
----------------------
ДОЧКА МИНЧЕВА - биология
Първата й връзка с Налбантов е била преди много години, когато тя е била помощник директор. Понастоящем тя има проблеми с наднорменото си тегло и затова Налбантов се оправдава как някога била по-слаба и по-привлекателна и затова я свалил, иначе сега нямало да й обърне внимание. Когато става въпрос за нея Налбантов обикновено прави коментарии за килограмите й: "За какво да я еба, по-добре да наеба някои слон вместо нея."
Преди известно време те пак подновили връзката си за кратко и е явно, че в случая това е станало по инициатива на Минчева.
Обикновено Налбантов отбягва да говори с подробности за секса с Минчева, защото се срамува от тази връзка.
Пак по това време Налбантов се хвали, че Минчева освен сексуалните услуги му правела много подаръци - предимно алкохолни напитки, бонбони, сладкиши и т. н. Явно е че тя му се е подмазвала или му е благодаряла за някаква услуга.
В случая Минчева му се отблагодарявала, защото Налбантов я бил повишил и я назначил като редовен учител по биология. Преди това тя е била само възпитател в прогимназиалните kласове.
В случая с нейното преназначаване за учител по биология Налбантов постига една от основните си цели. Жена му, Христина Налбантова, дотогава е работела като възпитател с ученици от началния курс и е получавала ниска заплата, защото е нямала квалификация за начален учител. След преназначаването на Д. Минчева, Налбантов назначава на нейното място жена си и по този начин й повишава и заплатата. За да постигне целта си той е трябвало да принуди титулярния учител по биология Недялка Милева да напусне работа, за да назначи на нейното място Дочка Минчева. За целта той в продължение на три години притеснявал Милева и се мъчил да я принуди да се пенсионира, за да освободи мястото. Но Милева не се съгласявала и тогава Налбантов започнал да й отнема част от часовете по биология, като вместо тях й давал часове по труд и техника. В крайна сметка на Милева постепенно й били отнети и всички часове в средния курс. Така тя се принудила да се пенсионира, но е явно, че това е станало почти принудително и то под силното давление на Налбантов.

РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.

---------------------
ЕЛКА БОГДАНОВА - чистачка
Директорът бил принуден да крие връзката си с нея, за да не се компрометира, още повече че мъжът на Елка бил циганин. Много пъти Налбантов е трябвало да лъже, че нямал нищо общо с нея - било го гнус от нея само като си представел, че тя е правела секс с циганин. Но за повечето хора връзката им е публична тайна. Всъщност Елка е леко малоумна и има някакъв дефект в говора, поради което много хора я мислят за циганка, защото говори с акцент и трудно комуникира на български.
Обикновено за да правят секс Налбантов я вика при себе си под предлог, че трябвало да почиства дирекцията. Другите чистачки са свикнали с тези техни срещи и имат негласната уговорка дирекцията да се почиства от Елка. След подобни срещи обикновено й се подиграват, че много се била забавила - какво толкова са правили там, защо била зачервена, а дрехите й раздърпани и т. н. Много пъти са били заварвани в дирекцията в интимни пози, прегърнати или в момент когато Налбантов я опипва по тялото. Веднъж, когато вратата на дирекцията е била заключена и двамата вътре интимничели, на вратата се почукало много силно. Елка се изплашила, скочила и побързала да излезе. Тогава Налбантов се скарал на влизащия, защото ги бил прекъснал. Казал, че точно тогава Елка го била опипвала по половите органи и вече се канела да му разкопчава панталона, но колегата ги бил прекъснал.
Мъжът на Елка подозира за връзката й с директора - много хора са му донасяли, че тя е любовница на Налбантов. Затова той често я биел и й забранявал да ходи на работа за дълги периоди от време.
Преди да дойде на работа в училището Елка се е занимавала и с проституция. Споделяла е, че е имала тежко детство и че поради бедност е била продадена на сутеньори, които са я принуждавали да проституира.
Елка е известна и с това , че е клептоманка. Най-редовно я привикват в полицията за кражбите, които стават в града и училището. Била е и следствена заедно с мъжа си за извършена съвместно с него кражба от някакъв турист.
Откакто е на работа в училището много пъти е крадяла различни вещи от дирекцията включително и пари от касата на директора. Всички са свикнали с това и знаят, че ако нещо изчезне, то е неизменно свързано с клептоманията на Елка. Налбантов знае за всичко това, но е принуден да я търпи и прикрива.
--------------------
ДОРА ВЪРБАНОВА
- секретарка /от Царево/
Работи като секретарка от месец септември 1999 г. Преди да дойде на работа в училището е работила в пощата в Царево. Там не можела да се справя с работата си, постоянно не й излизали парите. Според всеобщото мнение била много проста жена, с нисък коефициент на интелигентност. По характер - затворена, необщителна, стеснителна. Запознава се с Налбантов през пролетта на 1999 г. Тогава тя прехвърля сина си от Царево в училището в Приморско и се наложило да влезе в дирекцията при Налбантов. По време на разговора той започнал да й прави комплименти и неприлични предложения, поканил я да дойде някой ден и да се видят отново. Определили си среща след няколко дни. Дора се подготвила старателно за срещата като отишла и на фризьор за да си направи нова прическа. Казала на фризьорката, че има среща с Налбантов и затова трябвало да изглежда красива, същевременно говорила за Налбантов със суперлативи, била възхитена от него и т. н. Фризьорката казала всичко това на Янева /по това време зам. директор и учител по химия/, която също е от Царево и двете много се смели. Янева много се чудела коя ли е тая шматка дето ги говорела тия глупости. Същият ден Янева влизала няколко пъти при Налбантов за да види коя е тая, която си е правила прическата заради него и същевременно казала на Налбантов какво научила от фризьорката. Налбантов останал много поласкан от чутото и започнал да се хвали:"Видя ли какво правят жените заради мен? Преди да ги еба ходят на фризьор и искат да изглеждат красиви. Много е важно аз да ги харесам!"
Същият ден по пътя за Приморско Дора пътувала заедно с Донка Прокопова - учителка по бълг. език и литература. Дора не знаела, че Прокопова е любовница на Налбантов и още на автогарата в Царево започнала да я разпитва за Налбантов и да изказва възхищението си от него. Прокопова веднага усетила, че тая жена е хлътнала по Налбантов и че най-вероятно двамата с него имали уговорена среща за да правят секс. Била много ядосана и още същия ден влязла при Налбантов и му вдигнала скандал за това че той й изневерявал с Дора. Казала му:"Стояне, заради тебе останах да работя в това училище, а ти сега ми правиш такива мръсни номера." Казала му, че й предлагали работа в училището в Царево, но тя отказала, за да бъде по-близо до любовника си в Приморско /т.е. Налбантов/. Защо той не можел да оцени жеста й и т. н. На Налбантов не му оставало друго, освен да мънка и да играе ролята на виновен и гузен.
Налбантов бил толкова възхитен от Дора, че решил да я направи официална любовница. Преди тя да започне работа при него се срещали обикновено в събота и неделя. Работните дни били отредени за секс с Прокопова и Петкова. Тогава Дора идвала в Приморско уж за да се учела да работи с компютър /така казвала на мъжа си/. Ден преди това, в петъците, Налбантов организирал една грандиозна подготовка. Ходел до Бургас и с парите получени за други цели от общината купувал най-различни неща за случая - подаръци, дезодоранти, парфюми, дамски аксесоари, шоколадови бонбони, алкохол и мн. др. - направо искал да шашне любовницата си. От Приморско купувал цветя за вазата в дирекцията. Стаята се почиствала идеално и се ароматизирала с дезодоранти. Преди секса диванът в дирекцията се разпъвал и ставал като спалня. Налбантов бил толкова възхитен от секса с Дора, че постоянно се хвалел - голям кеф било, прилагали най-различни техники и т.н. В началото Дора била много неопитна, но той я бил научил на това и онова. За пръв път с него стигнала до оргазъм - с мъжа си такова нещо не била изпитала. Налбантов я бил лизал и на нея много й харесало, защото мъжът й не й бил правил такива неща. За пръв път била правела свирки или нещо подобно. В момент на екстаз казвала, че е готова да направи за него всичко каквото поискал, хващала му пениса, целувала го и го лижела - все още не го лапала целия, но постепенно щяла да се научи.
Дора не била много красива на външност, вече била 35-40 годишна, майка на 2 деца и годините й личали. След като я направил официална любовница Налбантов много се опасявал да не се излага в очите на хората, защото тя не била красива. Постоянно търсел мнението на околните и искал да се убеди, че и другите я харесват. Но обикновено му казвали истината - че не я харесват или че е грозна. Тогава той вадел последния си коз и изтъквал, че тя имала едно много важно предимство пред другите жени - отдолу била много тясна. Другите жени били с много широки влагалища, били "широки като кофи". Когато ги чукал не усещал нищо. Докато Дора имала много тясна вагина и когато й го вкарвал тя му пристягала члена като с клещи и на него му ставало много хубаво... Вероятно той си е мислел, че хората много му завиждат за тази голяма придобивка и затова се хвалел.
Налбантов е приятел с мъжа на Дора. Той е рибар и Дора често носи на Налбантов наред с многото подаръци и риба от мъжа си. Канят Налбантов в Царево по най-различни поводи. Двете семейства често си ходят на гости. Според Налбантов мъжът на Дора бил много просто момче и не можел да разбере за какво става въпрос. Налбантов повече се страхувал от свекървата на Дора, която била известна и влиятелна личност в Царево и се досещала, че между него и снаха й имало любовна връзка.

Стоян Налбантов:
"Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!"

Красимира Петкова - учител по англ. език:
"Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!"

Налбантов:
"На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!"

ДЕНКА МИНЧЕВА
Налбантов говори с удоволствие за нея, защото му е една от най-старите бройки. Двамата изпитват симпатия един към друг, защото са били съученици, израстнали са едва ли не заедно и ги обвързват общи спомени и преживявания. Някъде към края на 90-те години съпругът на Денка претърпява катастрофа и това е причината тя да търси отново Налбантов като мъж, защото мъжът й не можел да се справя със съпружеските си задължения в леглото. Кой знае защо Налбантов се хвали с тоя факт, защото видите ли, той бил търсен мъж и това че Денка го търсела било доказателството. И в тази връзка той се впуска в ненужни подробности, защо Денка искала да спи с него, а не с мъжа си. Защото на съпруга й (някой си Минчо или Минко...) след катастрофата му правели някаква операция на главата, отваряли му черепа и слагали там не знам си какви пластини и пр. и пр., поради което на практика бил половин човек и не ставал като мъж... (ВСИЧКО ТОВА СА ДУМИ НА НАЛБАНТОВ). Това според него била причината Денка да му се натиска (тук говорим за периода 1999-2000, възможно е вече тази информация да не е актуална).
В общи линии това е репертоарът на Налбантов: Половината жени на Приморско ги бил чукал, а останалите не ги бил чукал. Приморци знаят за тези изцепки на Налбантов, но го траят все още. Те едва ли не смятат, че за Налбантов това е нещо нормално - да говори глупости и цинизми. Приемат го за част от странностите в характера му, поради което не трябвало да му се обръща внимание. И така се стига да нещо много абсурдно - Налбантов злослови по адрес на приморци и най-вече на жените в Приморско, а те, противно на всякаква логика, се обединяват в негова защита и продължават да го държат на власт като директор... което си е вече не мазохизъм, а пълен идиотизъм, нещо граничещо със слабоумие и характерно за хора без елементарно лично достойнство.
45.
ММЦ
10.04.2015 16:53:35
0
3
ВАСКО МИНЕТА
Васко Минета работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1987, управител на къмпинг „Лес“ от 1987 до 1992 и управител на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила. Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – примерно „Алматур“ – и накрая той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Жените в счетоводството се смеят: Какво му става на тоя Васко? Те му говорят едно, той мисли за друго... Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, някъде някой на някого е давал-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя готина мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко сякаш не издържа и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал, а той за какво си мислел? - Как било възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Ама много им се чудя на тия патки като им слушам приказките!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш сливата! Ами то това е живота, другото е лъжа! Хвани си някое гадже, наеби се, пък после се върни вкъщи и излъжи нещо мъжа си. А те.... заспали шматки!“
Васко ръководи и мъжките бригади, които също работят в бунгалата и вършат някаква друга по-тежка работа. Понякога той се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва (за кой ли път) историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той се скитал насам натам из страната с джипа си. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - само защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го хлапето и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какви ги вършиш с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отвръща: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя ли? Чак такъв егоист не съм!" Петко Жмитката продължава по темата. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже и той решил да опита: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че то никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в морето и да плуват, а времето било студено и ветровито. "Още като излязох горе на дюните и като ме духна тоз студен вятър, че като ме схвана един кръст и направо не можех да мръдна, ходя приведен на два ката, а тя на всичкото отгоре иска и да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво-надясно в путката й като с малка лъжичка в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да смени оня боклук бившия директор Стаматов, и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцията, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
44.
още по-местен
10.04.2015 10:00:43
0
4
не ставаме ве! димитров или някой друг местен - всичките са едни лайна! по-добре да е външен човек, да не му знаем миналото и да краде каквото ще краде и да се маха, поне после да не ни е яд. а тоя гихор какво, още от сега е ясен като картинка! той друг човек няма да стане
43.
пак местен
09.04.2015 23:34:36
1
0
Ами натам вървят нещата .
42.
местен
09.04.2015 20:06:53
0
2
имайте късмет да изберете пак димитров -тоя крадец , каквото и да ви каже не му вярвайте -ще ви излъже
41.
до някакъв - 40
06.04.2015 14:44:24
0
10
Пак ти казвам, първо си оправете училището, защото оттам ви започват проблемите! Кметовете не са опасни, те идват и си отиват, а такива като тоя директор минават между капките - кютат си вече 20 години в училището и ви се присмиват колко сте прости!
40.
До онзи, той си знае :)
06.04.2015 10:54:07
7
2
Тролче до тролче :) , един и същи човек си задава въпроси и си отговаря чрез различни профили. Дерзай, поне да ти дават хубави пари, за да размиваш истинското положение в което се намира наше село.
39.
до 38
06.04.2015 10:16:09
0
4
Всички хора в Приморско се питат: Защо след като Налбантов е невинен не осъди Атанасов за клевета? Той си мълчи, а същевременно позорът за училището остава. Хората го коментират и вече никой не е в състояние да им запуши устите. Повтаря се ситуацията с баща му, когато е бил следствен едно време за опит за изнасилване и целият Китен се изсипал в Приморско да го линчува. После нещата утихват... И така до следващият скандал.
38.
до 34
06.04.2015 10:07:47
0
4
Каквото и да говориш проблемът остава! Това петно върху училището още дълго време няма да бъде заличено!
37.
мано
06.04.2015 00:53:40
0
0
Ако питате мен бих го одържавил цялото село и рестартирне на ново.
36.
до 33
06.04.2015 00:11:13
0
2
Абе, какви ученици бе? Може ли един тъпак като Гихора, който говори нечленоразделно да има ученици? Имаше негови протежета и разни подмазвачи наредени на яслата, които сега пак чакат като гладни кучета да захапят кокала и да ръфат от това, което Гихора ще им подхвърли.
35.
до 33
05.04.2015 21:27:37
1
1
Кои са тези управляващи които са били ученици на чичо Митко .И кои са тези ученици които да се оставят.Щом искаш дебат давай директно с имена и предложения.
34.
ХРИСТИНА НАЛБАНТОВА:
05.04.2015 10:33:36
8
3
То всеки може да се сети как се чувства човек, когато чете за най-близкия си човек подобни истории грозни, срамува се от всички, срамува се от това, което става докато осмисли нещата. След като вече започнеш да осмисляш нещата си даваш сметка, че хората са просто такива и никой не може да ги промени. Аз не мога да го променя този човек, този човек, който пише тези неща. Страшното е, когато има хора, които се възползват от тази ситуация, тогава е страшно, а такива хора има... Ами възползват се, според мен, използвайки тази информация срещу някой. Видите ли вие, какви неща се говорят! Виждате ли вие какъв човек стои сред вас, срещу вас и този човек трябва да решава по някакъв начин съдбите ви! Унизително е! Как да обясниш на детето си какво се случва? Защо майка му плаче, защо баща му е притеснен? Как? Тези неща не се обясняват толкова лесно. Ровят ти в личните неща, в семейния живот. Всеки може да се сети как се чувства човек в такава ситуация. Децата четат. На пощите им се бяха разпращали подобна информация. Аз как ги гледам тия деца в очите? Те са ми задавали въпроси, учениците имам предвид. Директно са задавали въпроси, истина ли е това.
33.
itt
05.04.2015 09:59:53
3
3
факт е 4е всички сегашни упр.... в приморско са били у4еници на гн димитров,въпросът е дали у4ениците са надминали у4ителя си и трябвали да върнем старият мастер кмет или да оставим у4ениците,моля дебатираите по темата...
32.
не човек, а комунист
04.04.2015 15:04:59
0
4
Познавам я Веса, двамата с Генчев бяха сол-ташаци на Вангелов - подлизурковци и подмазвачи и Вангелов затова ги издигаше такива. После Генчев продължи да лиже гъза на Гихора, защото оня го беше издигнал директор на Търговията... Те като краставите кучета, дето се търсят и си ядат лайната! Кво да ги правиш?!
31.
къде е Веселина?
04.04.2015 14:57:46
1
4
23-ти каза, че Веса Енгибарова (банкерката) се лекувала в някакво психо. Къде е това? В Бургас ли е или някъде другаде? Просто питам, иначе - нищо лично.
30.
Петко
04.04.2015 12:28:20
0
3
Документ някакъв покажи Пенко .Приказки на пазара много,.Казаха че и пет декара море си имал до пристанището.
29.
Пенко Калудов до 27
04.04.2015 11:51:13
3
1
Много съм добър на покер, вадя от ръкава каквато карта искаш. И нотариален акт ще ти извадя, колко му е! Но да се разберем: тия земи наистина са на дядо ми!
28.
Статията е много добра
04.04.2015 11:47:39
0
2
Най-после да видя една статия без учителки и директори, че то на всички беше ни се втръснало да четем едно и също! Поздравявам флагман затова че умеят да подбират темите!
27.
Ало, местните!
04.04.2015 10:02:25
0
6
Колко сте нагли! Връзвал си Пенко Калудов там магарето и сега вика, че земята била негова... Къде ти е нотариалния акт бе Пенко?! Да не си го забутал някъде? Я го потърси пак!
26.
26
03.04.2015 23:40:27
0
6
На соления пясък и блато каква часна собственност е имало .Какви насаждения.Защо засипаха блатото между блокчетата на ммц и пътя за Царево,Там чий е бил имота преди 1989 г.--Димитър Димитров -великия,който раздаваше земя на сульо и пульо,като си мислеше че така ще кметува вечно е виновника за това недоразумение,Блатата и пясъците никога не са били частна собственност.Връщането на земите в Приморско беше една голяма измама за по голямата част .Черно на бяло документи имаха малко хора .Повечето получиха земи със измама -2-ма СВИДЕТЕЛИ.Ако се поразрови прокуратурата доста лъжи ще лъснат.
25.
до 24
03.04.2015 22:08:20
0
7
Ама бульо, къде видя да пише за учителките?! Таман спряха по темата и всички си отдъхнахме и ти сега пак викаш дявола! Не виждаш ли, че тук Пясъците обсъждаме и дюните на южния плаж - ще ги одържавяват ли или няма да ги одържавяват!... Ако ти се чука с директора бягай до даскалото и не ни занимавай!
24.
на вниманието на работодателите
03.04.2015 21:29:57
8
1
Уважаеми работодатели на част от пишещите коментари, моля ви сменете личния състав , че вече изтрещяха. Или им сменете репертоара , защото вече ни се повръща като прочетем за училището. Дайте по хард , изборите са за кметове и общински съветници, а не за директори.и стига с ММЦ-то , измислете ново порно , например за общината или фирмата на някой от Приморско или пък Китен. Ннапишете че някой е гей жена му че лесбийка. Знаете ли какъвШОК и УЖАС ще настъпи ако напишете че някой е видял заедно Германов и Димитров. Да се целуват:) . желая ви успех.
23.
съселяни от Писменово - до 21
03.04.2015 19:10:54
1
6
Веса банкерката се пренесе в Писменово и рядко идва в ммц-то. На времето я усетиха, че нещо не е наред и затова я пенсионираха рано рано по болест. Сега си лекува нервите в психото, вземала си редовно хапчетата и общо взето се кротна. Абе какво искаш от нея? Произхожда от стар комунистически род - промит мозък... такива по рождение не са наред, а ти акъл търсиш в тях! Няма такъв!
22.
Приватизатор
03.04.2015 16:23:24
1
5
Значи тъй, а? Пенко Калудов затова сега си иска земята, защото някога там дядо му си връзвал магарето! Ами аз моето магаре го вързах на хотел Империал... това значи че хотела вече е мой, нали така?
21.
една смотана еврейка с голям гъз
03.04.2015 13:08:24
0
10
Къде изчезна тая Веса Ингибарова, знае ли някой? беше едно време ТРЗ на Вангелов, нищо че му правеше свирки, после стана банкерка... и на Джонката ги правеше свирките на акорд, пък през почивките на Вангелов... карай ся! Затуй пък си разбираше от работата!
20.
Всички сте в кюпа! Боклуци мръсни!
03.04.2015 12:51:16
2
10
Гихоре, тия клетвени декларации за собственост в Пясъците се подаваха по твое време и ти много добре знаеше че са с лъжесвидетели и незаконни! Защо се правиш че не знаеш тая работа?
19.
ОС-то
03.04.2015 12:47:13
0
11
да бе , лиляна димова нали се ебе с пенко калудов , знам ги аз стара мафия са , всички насрани до уши барабар с барцулка-пацулка, затова си помагат
18.
поземленият фонд
03.04.2015 12:36:28
0
8
Ина4е са врагове, но стане ли проблем с харман4ето вси4ки в купом си помагат.Цялата тази дандания и извънаредна сесия за която ще вземат и по 60 лв е защото картираната дюни4ка-пяса4на е на Пенко Калудов дадена му от познаите кои.Там дядо му си е връзвал магарето.
17.
фалшиви дипломи в Приморско
03.04.2015 11:07:35
0
11
Тук имаше един коментар за Живка Стоянова, как Налбантов я молел да не пише до инспектората и щял да й подари диплома за средно образование, само че флагман го изтриха. Въпросът за фалшивите дипломи стана вече много актуален. Нека Налбантов каже как е изкарал дипломата на жена си от Великотърновския университет! Колко пари е броил там на ректора на университета, защото жена му там не е учила, нито се е явявала на изпити, а си е получила дипломата даром по втория начин!
16.
до 13... няква заспала овца
03.04.2015 10:58:26
0
10
не си я видяла, таз дето си я видяла снощи е била двойничка на барцулева, апък тя сега пак е на екскурзия , дай и иба майката и пацул долен, пълни си гушката на наш гръб а ний тука само лапаме мухите и работим за такива като нея
15.
борец за правда
03.04.2015 10:50:57
1
11
Сега, че барцулка се ояде от тая власт, това е факт, то не бяха екскурзии, то не бяха рушвети и комисионни. А само тя ли е на този свят? Време е да се оттегли и да даде на други хора да крадат! Справедливост трябва да има в тая община, ясно ли ви е!
14.
до 13
03.04.2015 10:42:37
1
8
нищо ли не са дали? а ти какво искаш да ти дадат - един хуй в гъза ли... тоз не бил дал оня не бил дал, ай си ибете майката и ти и барцулка
13.
до 12
03.04.2015 09:24:55
9
1
Недей да клеветничиш , снощи я видях.И много моля когато някой в нещо не е сигурен първо да пита а не да дрънка празни приказки че ми писна от хора които само искат а нищо не са дали.
12.
до 10
02.04.2015 23:40:01
1
9
Просто Барцулка и компания са някъде на почивка в чужбина .
11.
До Янко Томов - 8
02.04.2015 20:32:40
0
15
Янко, ти си един абсолютен демагог! Хиляда празни приказки изприказва какво заслужавало и не заслужавало Приморско, за псевдо-еколози и държавни чиновници, алчна и мутренска урбанизация... стопиране на Приморско и пр... ! Какви ли не глупости изприказва, а не каза най-главното - че тези земи в Пясъците са придобити от местните с фалшиви и лъжесвидетелски клетвени декларации и следователно са незаконни! Ето, за това става въпрос! А ти пак си философствай по твоята абстрактна тематика за модерния и качествен туризъм, само че някъде другаде!
10.
bing
02.04.2015 20:16:15
0
7
много утихнаха полити4еските страсти в приморско нещо,да не е станало гор4иво .........а.......
9.
walentin kasabov sawetnik na prezindenta
02.04.2015 12:16:00
0
0
za6to na magati dgipa e s tamni stakla.za6to za6to molq otgoworetemi nedei ........
8.
От Фейсбук
02.04.2015 10:04:52
2
4
Янко Томов: Дано Милене! Дано, (за декларацията) защото Приморско не заслужава атаките на псевдо-еколози,държавни чиновници и ред други "доброжелатели" на високо държавно ниво. Нека същите тези хора, не забравят, че точно Приморско успешно се е защитило от посегателството към природните дадености и дюни на територията на общината още преди да се появи ЗЧК от алчната и мутренска урбанизация за разлика от други общини. Наистина, Приморско не заслужава да бъде стопирано развитието му като модерен и качествен български морски курорт с елементарни и обиждащи интелекта на местните жители чиновнически прийоми!
7.
ima
01.04.2015 23:16:10
1
4
O da tam naistina e imalo chastni zemi s naturalni aktove ot dosta dalechni godini,no sa mnogo malko-povecheto sa pridobiti nezakonno.No tova samo istinski primorchanin moje da go dokaje a takiva sme veche na prasti da ni broish...Primorsko e poveche naseleno ot Iasno Polianci,Veseliici,Novo Pncharci i Malko Tarnovskite okolia... I tia deto se panat sega niamat nikakav koren ot Primorsko.
6.
до Флагман и ОС - Приморско
01.04.2015 18:14:53
3
28
Как не ви е срам! Застъпвате се за нещо, което е чисто криминално престъпление - придобитите с фалшиви декларации земеделски земи, които никога не са били частни, нито земеделски! Разбирам да има някакъв документ или акт на държавата или общината, с който да се продават или преотстъпват тези земи на местните хора, но и това няма да намерите, освен лъжесвидетелските декларации от началото на деветдесетте години. За всички беше ясно какво целят местните - не да ги обработват, а да ги разпродават после на разни бизнесмени и фирми, които строят хотели по Черноморието. А това че там било имало лозови масиви и пр. това са пълни глупости и измислици на Барцулева и такива като нея в ОС. По тоя логика утре някой може да си поиска и мидарниците в морето. Ще каже че акваторията там била на прадядо му... Спрете най-после с тия простотии! Не е нормално да обсъждате и на практика да обслужвате и легитимирате подобни лъжи и фалшификации! Това е неуважение към истината и към хората, които са непредубедени!
5.
mutu
01.04.2015 17:24:59
2
3
кои са на власт ,бе кавали .ко се чудите кой туй ,що е тъй
4.
Стига с тоя популизъм!
01.04.2015 15:53:32
0
32
Ама Барцулке, защо лъжеш хората! Кой ще е тоя луд от Приморско, който ще се грабне да обработва пясъци на километри извън селото след като наоколо му има същата земя в изобилие?! А и колко е било селото от онова време - 100-200 души. Къде ги търсиш на майната си - да копат и обработват пясъчна и неплодородни земя при положение, че приморци са такива тарикати и такова мързеливо племе дето за нищо не стават!
3.
Истината
01.04.2015 14:43:35
1
35
Тия имоти т. нар. Пясъци - никога, ама НИКОГА не са били частна собственост. Това, че през 90-те години приморци подаваха фалшиви декларации с по двама лъжесвидетели, че уж тези земи някога си са били техни и после неправомерно им ги узаконяваха, не ги прави легитимни. Нека тези които имат претенции покажат нотариален акт от която и да е година отпреди демокрацията или даже отпреди 1944!... Но няма как да стане - да показваш или да доказваш нещо, което никога не е съществувало!
2.
до 1-ви
01.04.2015 14:05:16
3
10
Нищо първоаприлско, а самата истина.Питайте кмета, който мълчи и нищо не казва на местните. Ако може да не се разбере до изборите пък после какво от това той няма имоти там а и не е от Приморско.
1.
аз
01.04.2015 10:32:55
3
1
първоаприлска?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори