Пиян до козирката избяга от катаджии, заби се в крайпътно дърво край сунгурларско село
17 Март 2015, Вторник, 14:54 ч.
Автор: Флагман.бгЖивко Вътев шофирал с 2.55 промила алкохол
Пиян до козирката шофьор се блъсна в крайпътно дърво, минути след като не спря на сигнал със стоп-палка на катаджии на изхода на сунгурларското село Терзийско. Инцидентът стана вчера около 11.30 часа.47-годишният Живко Вътев управлявал лек автомобил "Рено Сафран", с бургаска регистрация. Пияният Живко не спрял на подадения му сигнал, натиснал педала на газта и отпрашил към с. Огнен. На около 100 м. след разклона за с. Грозден, служителите от Районно управление «Полиция» - Сунгурларе установили, че "Рено"-то се е блъснало в крайпътно дърво. Живко Вътев е от с. Искра, общ. Карнобат. Той е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 2.55 промила / взета му е кръвна проба за химически анализ/. Установено е, че при настъпването на самостоятелната катастрофа пострадал спътника на Живко – Ангел Н., 36 годишен от Варна, който с видими следи от нараняване в областта на лицето. Мъжът е прегледан в МБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Живко е задържан за срок до 24 ч. по случая е образувано бързо полицейско производство.
В категории:
Сунгурларе
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
