×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • Черноморец победи с 4:0 Верея, излезе на второ място в Югоизточната В група
  • В неделя са изборите в с.Изворище. Кандидатът е един - Емине Сербез, издигната от ДПС
  • Борисов: Няма да се въвеждат нови ограничителни мерки заради пандемията
  • 34% от управителите на хотели у нас отчитат ръст на приходите през август
  • Откриха телата на всички загинали в самолетната катастрофа в Украйна
  • Путин предлага на САЩ споразумение с взаимни гаранции за ненамеса в изборите
  • Атентаторът в Париж атакувал заради повторното публикуване на карикатурите на пророка Мохамед
  • 54 с Covid-19 в Румъния починаха за денонощие
НА ЖИВО

18 пияни и 1 дрогиран шофьор задържани от полицията в Бургаско


18 пияни и 1 дрогиран шофьор задържани от полицията в Бургаско
26 са случаите на шофиране след отнемане на шофьорска книжка в едногодишния срок от наказването на водача
12 Март 2015, Четвъртък, 17:54 ч.

7 водачи са хванати зад волана без книжка
Шофиране след употреба на алкохол или упойващи вещества, от неправоспособни водачи на МПС или от такива, шофиращи без свидетелство за правоуправление на МПС в едногодишния срок от наказанието им по административен ред за същото деяние са характерните случаи от завършилата двуседмична специализирана полицейски операция, провела се на територията на ОДМВР – Бургас по метода «широкообхватен контрол».

1. Шофиране след употреба на упойващи вещества – 1 случай :

- на територията на РУП – Царево за проверка е спрян л.а. «Волво В 40», с бургаска регистрация, управляван от 29 год. М.Т. от Царево. При тестване с нарко-дрегер от полицейските служители е констатирано, че водачът шофира след употреба на ,,метамфетамин». По случая е образувано бързо полицейско производство.

2. Шофиране след употреба на алкохол – 18 случая :

- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 44 год. П.П. от Средец, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,69 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Карнобат за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 51 год. М.И. от Карнобат, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,12 промила. М.И. отказал да даден кръв за химичен анализ. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. Г.П. от с. Оризаре, общ. Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,62 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Шкода», с бургаска регистрация, управляван от 38 годишната М.Ж. от Свети влас, общ. Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,56 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген», с бургаска регистрация, управляван от 52 год. Д.Д. от Ахелой, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,07 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. И.О. от Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,71 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. М.А. от Каблешково, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,36 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян мотопед «Мофа», с немска регистрация, управляван от 57 год. К.С. от с. Оризаре, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,28 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. М.Ю. от с. Страцин, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,16 промила. М.Ю. отказал да даден кръв за химичен анализ. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Поморие за проверка е спрян л.а. «Форд Фиеста», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. П.С. от Поморие, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,28 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. М.А. от Каблешково, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,36 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Поморие за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. М.Ю. от с. Ябълчево, общ. Руен, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,77 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Второ РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, управляван от 20 год. Г.С. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,97 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Сунгурларе за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 47 год. Т.П. от с. Люляково, общ. Руен, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,29 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. З.Д. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,53 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Карнобат за проверка е спрян л.а. «Форд», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. Н.Т. от Карнобат, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,81 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. И.С. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,01 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «ВАЗ 2107», с бургаска регистрация, управляван от 41 годишния Ф.О., като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация над 0.5 промила, след като има влязла в сила присъда за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

3. Шофиране без водачът да притежава свидетелство за правоуправление на МПС – 7 случая :

- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «БМВ», с шуменска регистрация, управляван от 35 год. М.Д. от с. Звездец, общ. Малко Търново, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «Пежо 806», с варненска регистрация, управляван от 19 год. А.А. от Провадия, обл. Варна, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Ауди», с бургаска регистрация, управляван от 32 годишната Ц.М. от Бургас, като е констатирано, че водачката шофира без да притежава свидетелство за управление на МПС и контролен талон с връчено наказателно постановление в рамките на една година.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Меган Сценик», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. Д.М. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Мерцедес», със софийска регистрация, управляван от 51 год. Р.В. от Хасково, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 31 год. А.М. от Несебър, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Първо РУП – Бургас за проверка е спрян л.а.”Опел Тигра”, с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Р.К. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.

4. Шофиране след отнемане на шофьорска книжка в едногодишния срок от наказването на водача – 26 случая :

- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Г.Б., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. Х.М., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с габровска регистрация, управляван от 45 год. И.А., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
           - на територията на РУП – Айтос за проверка е спрян л.а. «Мерцедес Е 200», с габровска регистрация, управляван от 32 год. М.Ч. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Айтос за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 30 год. Й.М. от Айтос, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Малко Търново за проверка е спрян т.а. «Ивеко 440 Е 35», с бургаска регистрация, управляван от 40 год. З.Г. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Малко Търново за проверка е спрян л.а. «Хонда Кончерто», с бургаска регистрация, управляван от 22 год. И.Н. от с. Росен, общ. Созопол, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Царево за проверка е спрян л.а. «Хюндай», с пловдивска регистрация, управляван от 28 год. М.П, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. М.Х. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. Х.М., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. М.Й., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Мицубиши Паджеро», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. Л.Р., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «ВАЗ», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. С. Г. от с. Мъглен, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фиат Панда», с бургаска регистрация, управляван от 49 год. М.К., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд», с варненска регистрация, управляван от 26 год. С.В., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Тойота», със софийска регистрация, управляван от 28 год. М.К., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Ауди А 6», с хасковска регистрация, управляван от 23 год. Н.Н. от Хасково, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Тойота селика», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. А.И. от с. Кошарица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. А.Х. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. В.Б., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Хюндай», със старозагорска регистрация, управляван от 30 годишната С.А. от София, като е констатирано, че водачката шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Мерцедес С 320 », с бургаска регистрация, управляван от 35 год. Й.Б. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Вектра», с хасковска регистрация, управляван от 35 год. Б.А. от с. Ръжица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а.”Рено Клио”, с бургаска регистрация, управляван от 44 год. Р.Т. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а.”Опел Вектра”, с бургаска регистрация, управляван от 50 год. С.Д. от с. Кошарица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а.”БМВ 320”, с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Г.Г. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Припомняме, че според Наказателния кодекс на Република България :
Чл. 343б. (Нов - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година.
(2) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, установено по надлежния ред, след като е осъден с влязла в сила присъда за деянието по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от сто до триста лева.
(3) (Нова - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който управлява моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози, се наказва с лишаване от свобода до две години.
Чл. 343в. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред, се наказва с лишаване от свобода до две години.
(2) Същото наказание се налага и на този, който в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление извърши такова деяние.


Тези престъпления са от категорията на формалните престъпления, т.е. липсва резултат, но те много често водят и съпътстват пътно-транспортните произшествия с тежки последици за здравето и живота на участниците в пътния трафик. За това служителите на ОДМВР – Бургас ще продължат безкомпромисно да установяват и санкционират водачите, управляващи МПС след употреба на алкохол или упойващи средства или са неправоспособни шофьори.

В категории: Бургас


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
daqdjiq
12.03.2015 18:35:25
0
2
Да честитим на изпитващите от Даи, които една седмица ще отсъстват от работа..по "служебни" причини...
щели да бъдат на "командировка"....НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА --КАК ВСИЧКИТЕ ЩЕ ОТСЪСТВАТ..И ОТ 16 ДО 23 ЕДИН ЗА КРАСОТА НЯМА ДА ИМА..
6.
ПФФФ
12.03.2015 17:42:48
0
4
МА ТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е ЛЕШ....МА ТРАГИЧНО Е.....МА ТВА Е НИЩО!!!
5.
levron
12.03.2015 17:38:53
0
3
в затвора им е мястото
4.
бург
12.03.2015 16:19:02
0
9
Просто рпу-та в Несебър и Поморие си вършат работата , за която им се плаща . В Бургас освен да пазят циганите пред Автото , друго не правят .
3.
хаха
12.03.2015 16:08:13
0
5
Да са видите майни. Примерните водачи. "Ма що на спирате е, господин полицай?" :)))
2.
1
12.03.2015 15:34:24
8
1
Ne razbiram za6to vsi4ki 6ofirat s nad 1.2 promila, maj dregera ne pokazva to4no
1.
nnn
12.03.2015 15:21:57
0
7
Несебърлии са ги разкатали бре :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Помните ли Велимира, която преди години избяга от родителите си? Арестуваха я заради кражби Помните ли Велимира, която преди години избяга от родителите си? Арестуваха я заради кражби

27-годишната бургазлийка вече е с богато криминално досие

Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс Докато всички спят: Топ 3 правила за тих секс

Вижте ги:

Какво е да имаш връзка с емоционална личност Какво е да имаш връзка с емоционална личност

За тези хора романтиката е нещо съществено

Кои физиономии и мимики издават, че харесваме някого Кои физиономии и мимики издават, че харесваме някого

Вижте какво показва проучване

4 зодии, на които е трудно да устоите 4 зодии, на които е трудно да устоите

Ето кои са те

Скулптори-номади изваяха Пегас и загадъчна дама на плажа в Бургас Скулптори-номади изваяха Пегас и загадъчна дама на плажа в Бургас

Шедьоврите от пясък са дело на англичанина Пол Хогард и съпругата му Реми Гийрц, които преди седмица изваяха красива русалка

 

Млад красавец стимулирал Венета Райкова за новата й книга Млад красавец стимулирал Венета Райкова за новата й книга

Мистериозният любовник толкова е завъртял главата на Венета, че тя дори му посвещава корицата на осмата си книга

 

7 неоспорими истини за Везните 7 неоспорими истини за Везните

Везните са изключително лоялни

Бургаски дрифтър връхлетя с БМВ-то си в насрещното в Пловдив, разби се в бус Бургаски дрифтър връхлетя с БМВ-то си в насрещното в Пловдив, разби се в бус

20-годишен водач на БМВ-то с бургаска регистрация  "палил" гуми  по бул "Цар Борис Трети Обединител" и започнал последователно преминаване от лента в лента, но изтървал колата и влязъл в насрещното

 

Пловдив с най-евтини горива, дизел и бензин на места - под 1,70 Пловдив с най-евтини горива, дизел и бензин на места - под 1,70

Днес общият индекс на намаление за трите масови артикула по бензиностанциите е 8,659 стотинки за литър

Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei Трима загинаха в пожар в научен център на Huawei

Твърди се, че в сградата се разработват проекти за 5-G технологии

Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд Почина единствената съпруга на Джеймс Бонд

Дъщерята на актрисата Рейчъл Стърлинг уточни, че майка ѝ е издъхнала от рак, който бил диагностициран през март

 

Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка Под натиск: Премиерът на Ливан подаде оставка

В същото време той подчерта необходимостта да се реализира инициативата на Франция за стабилизиране на ситуацията в Ливан

 

Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия Ново огнище на зараза в кланица с български работници в Германия

До този момент поне 26-ма са идентифицираните с вируса

Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков Ужасна трагедия! 25 души загинаха при катастрофа на военен самолет край Харков

На борда имало общо 27 души - седемчленен екипаж и 20 кадети от академията на ВВС

Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо" Задържаха 7 души за нападението на "Шарли ебдо"

Единият заподозрян е арестуван на една от близките метростанции до редакцията и е 33-годишен алжирец

Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО) Мечка свали дрон, който я снимал (ВИДЕО)

Кадрите показват как мечка, ядейки риба на брега, в един момент забелязва дрона и със скок се опитва да го удари с лапата си

Протести в Марсилия след затварянето на търговските обекти заради коронавируса Протести в Марсилия след затварянето на търговските обекти заради коронавируса

Протестиращите, както и властите на втория по големина френски град, заплашват и със съдебни дела

Арестуван застреля полицай в лондонски участък Арестуван застреля полицай в лондонски участък

Извършителят е задържан

Джихадист кла с мачете четирима души край старата редакция на „Шарли Ебдо“ Джихадист кла с мачете четирима души край старата редакция на „Шарли Ебдо“

Състоянието на двама от ранените е критично, нападателят е арестуван

Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Святлана Цихановска, кандидат-президент на Беларус Днес Лукашенко просто излезе в пенсия, единственият лидер съм аз. Виц на деня Виц на деня Една Баба, дето лее куршум, викаше:
- Куршумът, бабе, лекува всичко!
Дон Вито Корлеоне изгради империя на това лечение. Права е бабата!
Виц на деня Виц на деня Жена се прибира с 12 бутилки вино, 2 бутилки уиски, 1 водка и 2 хляба. Мъжът ѝ:
- Гости ли ще имаме?
- Не!
- А защо ни е толкова хляб?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Връзката трябва да е 50 на 50. Той ми купува кола - аз я кара
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори