×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
  • 16 пъти е превишена нормата за неразтворени вещества в река Марица
  • Земетресение с магнитуд 6,3 е регистрирано близо до Соломоновите острови в югозападната част на Тихия океан
  • Трима са загинали при катастрофи през изминалото денонощие в страната
  • Броят на жертвите на коронавируса в Китай достигна 80 души, след като 24 души починаха в провинция Хубей, епицентъра на заразата
  • Цените на храните на едро скачат с близо 5%
  • Бил Гейтс дарява 10 млн. долара за борба с коронавируса
  • Жълт код за поледици е обявен в 6 области в Западна България
НА ЖИВО

18 пияни и 1 дрогиран шофьор задържани от полицията в Бургаско


18 пияни и 1 дрогиран шофьор задържани от полицията в Бургаско
26 са случаите на шофиране след отнемане на шофьорска книжка в едногодишния срок от наказването на водача
12 Март 2015, Четвъртък, 17:54 ч.

7 водачи са хванати зад волана без книжка
Шофиране след употреба на алкохол или упойващи вещества, от неправоспособни водачи на МПС или от такива, шофиращи без свидетелство за правоуправление на МПС в едногодишния срок от наказанието им по административен ред за същото деяние са характерните случаи от завършилата двуседмична специализирана полицейски операция, провела се на територията на ОДМВР – Бургас по метода «широкообхватен контрол».

1. Шофиране след употреба на упойващи вещества – 1 случай :

- на територията на РУП – Царево за проверка е спрян л.а. «Волво В 40», с бургаска регистрация, управляван от 29 год. М.Т. от Царево. При тестване с нарко-дрегер от полицейските служители е констатирано, че водачът шофира след употреба на ,,метамфетамин». По случая е образувано бързо полицейско производство.

2. Шофиране след употреба на алкохол – 18 случая :

- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 44 год. П.П. от Средец, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,69 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Карнобат за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 51 год. М.И. от Карнобат, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,12 промила. М.И. отказал да даден кръв за химичен анализ. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. Г.П. от с. Оризаре, общ. Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,62 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Шкода», с бургаска регистрация, управляван от 38 годишната М.Ж. от Свети влас, общ. Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,56 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген», с бургаска регистрация, управляван от 52 год. Д.Д. от Ахелой, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,07 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. И.О. от Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,71 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. М.А. от Каблешково, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,36 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян мотопед «Мофа», с немска регистрация, управляван от 57 год. К.С. от с. Оризаре, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,28 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. М.Ю. от с. Страцин, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,16 промила. М.Ю. отказал да даден кръв за химичен анализ. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Поморие за проверка е спрян л.а. «Форд Фиеста», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. П.С. от Поморие, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,28 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. М.А. от Каблешково, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,36 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Поморие за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. М.Ю. от с. Ябълчево, общ. Руен, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,77 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Второ РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, управляван от 20 год. Г.С. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,97 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Сунгурларе за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 47 год. Т.П. от с. Люляково, общ. Руен, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,29 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. З.Д. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,53 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Карнобат за проверка е спрян л.а. «Форд», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. Н.Т. от Карнобат, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,81 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. И.С. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,01 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «ВАЗ 2107», с бургаска регистрация, управляван от 41 годишния Ф.О., като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация над 0.5 промила, след като има влязла в сила присъда за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

3. Шофиране без водачът да притежава свидетелство за правоуправление на МПС – 7 случая :

- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «БМВ», с шуменска регистрация, управляван от 35 год. М.Д. от с. Звездец, общ. Малко Търново, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «Пежо 806», с варненска регистрация, управляван от 19 год. А.А. от Провадия, обл. Варна, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Ауди», с бургаска регистрация, управляван от 32 годишната Ц.М. от Бургас, като е констатирано, че водачката шофира без да притежава свидетелство за управление на МПС и контролен талон с връчено наказателно постановление в рамките на една година.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Меган Сценик», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. Д.М. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Мерцедес», със софийска регистрация, управляван от 51 год. Р.В. от Хасково, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 31 год. А.М. от Несебър, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Първо РУП – Бургас за проверка е спрян л.а.”Опел Тигра”, с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Р.К. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.

4. Шофиране след отнемане на шофьорска книжка в едногодишния срок от наказването на водача – 26 случая :

- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Г.Б., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. Х.М., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с габровска регистрация, управляван от 45 год. И.А., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
           - на територията на РУП – Айтос за проверка е спрян л.а. «Мерцедес Е 200», с габровска регистрация, управляван от 32 год. М.Ч. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Айтос за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 30 год. Й.М. от Айтос, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Малко Търново за проверка е спрян т.а. «Ивеко 440 Е 35», с бургаска регистрация, управляван от 40 год. З.Г. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Малко Търново за проверка е спрян л.а. «Хонда Кончерто», с бургаска регистрация, управляван от 22 год. И.Н. от с. Росен, общ. Созопол, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Царево за проверка е спрян л.а. «Хюндай», с пловдивска регистрация, управляван от 28 год. М.П, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. М.Х. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. Х.М., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. М.Й., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Мицубиши Паджеро», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. Л.Р., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «ВАЗ», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. С. Г. от с. Мъглен, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фиат Панда», с бургаска регистрация, управляван от 49 год. М.К., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд», с варненска регистрация, управляван от 26 год. С.В., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Тойота», със софийска регистрация, управляван от 28 год. М.К., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Ауди А 6», с хасковска регистрация, управляван от 23 год. Н.Н. от Хасково, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Тойота селика», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. А.И. от с. Кошарица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. А.Х. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. В.Б., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Хюндай», със старозагорска регистрация, управляван от 30 годишната С.А. от София, като е констатирано, че водачката шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Мерцедес С 320 », с бургаска регистрация, управляван от 35 год. Й.Б. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Вектра», с хасковска регистрация, управляван от 35 год. Б.А. от с. Ръжица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а.”Рено Клио”, с бургаска регистрация, управляван от 44 год. Р.Т. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а.”Опел Вектра”, с бургаска регистрация, управляван от 50 год. С.Д. от с. Кошарица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а.”БМВ 320”, с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Г.Г. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Припомняме, че според Наказателния кодекс на Република България :
Чл. 343б. (Нов - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година.
(2) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, установено по надлежния ред, след като е осъден с влязла в сила присъда за деянието по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от сто до триста лева.
(3) (Нова - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който управлява моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози, се наказва с лишаване от свобода до две години.
Чл. 343в. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред, се наказва с лишаване от свобода до две години.
(2) Същото наказание се налага и на този, който в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление извърши такова деяние.


Тези престъпления са от категорията на формалните престъпления, т.е. липсва резултат, но те много често водят и съпътстват пътно-транспортните произшествия с тежки последици за здравето и живота на участниците в пътния трафик. За това служителите на ОДМВР – Бургас ще продължат безкомпромисно да установяват и санкционират водачите, управляващи МПС след употреба на алкохол или упойващи средства или са неправоспособни шофьори.

В категории: Бургас


7
Коментара
6 любими секс пози на мъжете
6 любими секс пози на мъжете 27/01/2020, Понеделник 22:00 0
Орлин Павлов разкри защо заеква
Орлин Павлов разкри защо заеква 27/01/2020, Понеделник 20:01 1
7
Коментара по темата
7.
daqdjiq
12.03.2015 18:35:25
0
2
Да честитим на изпитващите от Даи, които една седмица ще отсъстват от работа..по "служебни" причини...
щели да бъдат на "командировка"....НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА --КАК ВСИЧКИТЕ ЩЕ ОТСЪСТВАТ..И ОТ 16 ДО 23 ЕДИН ЗА КРАСОТА НЯМА ДА ИМА..
6.
ПФФФ
12.03.2015 17:42:48
0
4
МА ТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е ЛЕШ....МА ТРАГИЧНО Е.....МА ТВА Е НИЩО!!!
5.
levron
12.03.2015 17:38:53
0
3
в затвора им е мястото
4.
бург
12.03.2015 16:19:02
0
9
Просто рпу-та в Несебър и Поморие си вършат работата , за която им се плаща . В Бургас освен да пазят циганите пред Автото , друго не правят .
3.
хаха
12.03.2015 16:08:13
0
5
Да са видите майни. Примерните водачи. "Ма що на спирате е, господин полицай?" :)))
2.
1
12.03.2015 15:34:24
8
1
Ne razbiram za6to vsi4ki 6ofirat s nad 1.2 promila, maj dregera ne pokazva to4no
1.
nnn
12.03.2015 15:21:57
0
7
Несебърлии са ги разкатали бре :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има обвинен за замърсяването на река Марица Има обвинен за замърсяването на река Марица

Санкция от 100 000 лева беше наложена на уличеното предприятие

НФСБ иска КПКОНПИ да провери имуществото на Комисията по хазарта НФСБ иска КПКОНПИ да провери имуществото на Комисията по хазарта

Искането ще бъде да се провери имущественото състояние както на този състав на Комисията по хазарта, така и на предишните три от 2015 насам

Колко говориха бургаските депутати от трибуната на парламента през последната година Колко говориха бургаските депутати от трибуната на парламента през последната година

Христиан Митев, Петър Кънев и Ивелина Василева водят в класацията

Global Game Jam за шести път в Бургас Global Game Jam за шести път в Бургас

Топ IT фирми журират игрите

Украинецът, издирван с червена бюлетина на Интерпол, се укривал в частна квартира в Бургас Украинецът, издирван с червена бюлетина на Интерпол, се укривал в частна квартира в Бургас

Олексий поиска домашен арест с електронна гривна 

Украинецът, арестуван за убийство за известна активистка, влезе под строга охрана в Съдебната палата на Бургас Украинецът, арестуван за убийство за известна активистка, влезе под строга охрана в Съдебната палата на Бургас

Олексий Левин бе издирван с червена бюлетина на Интерпол

След като го изхвърлиха от БНТ - Камен Алипиев се дипломира След като го изхвърлиха от БНТ - Камен Алипиев се дипломира

Дългогодишният спортен журналист не бил взел редица изпити

 

Крадци грабиха зеленчуци от аварирал турски ТИР Крадци грабиха зеленчуци от аварирал турски ТИР

Извозвали продукцията с каруци и леки коли

5 неща, на които ни учат трудните ситуации 5 неща, на които ни учат трудните ситуации

Научаваме се да бъдем прощаващи

Мъж се самоуби в сградата на ДАНС Мъж се самоуби в сградата на ДАНС

Той е използвал самоделно оръжие, самоличността му - неизвестна

Мадона си взе почивка заради лекари Мадона си взе почивка заради лекари

Отмени концерта си в Лондон

Черната Мамба Коби Брайънт - идол на милиони по света Черната Мамба Коби Брайънт - идол на милиони по света

Легендата на "ЛА Лейкърс" беше истинска икона в баскетбола

Бащата на Меган Маркъл ще се радва да я види, дори и в съда Бащата на Меган Маркъл ще се радва да я види, дори и в съда

Тя и принц Хари са наранили кралица Елизабет Втора с изненадващото си решение да се откажат от кралските си ангажименти, смята той

Силно земетресение разтърси Иран Силно земетресение разтърси Иран

Трусът е усетен в района на град Шираз в провинция Фарс

Дъщерята на Коби Брайънт Джина загинала заедно с баща си Дъщерята на Коби Брайънт Джина загинала заедно с баща си

Джина, наричана още Джиджи бе просперираща млада баскетболистка

Посланик Владислав Спасов: Носенето на маски е задължително, спасява от опасния коронавирус Посланик Владислав Спасов: Носенето на маски е задължително, спасява от опасния коронавирус

Дипломатът потвърди, че няма заразени българи и съобщи, че ансамбъл от Петрич се прибира днес с полет от Китай

80 са вече жертвите на китайския коронавирус 80 са вече жертвите на китайския коронавирус

Китайското правителство обяви, че ще удължи срока на почивните дни по случай Лунната нова година до 2 февруари заради вируса

Удар по американското посолство в Багдад, поразиха го с три ракети Удар по американското посолство в Багдад, поразиха го с три ракети

Засега никоя групировка не е поела отговорност за атаката

Шок за феновете на НБА, Коби Брайънт загина при авиокатастрофа Шок за феновете на НБА, Коби Брайънт загина при авиокатастрофа

Частният хеликоптер на легендарният баскетболист се разби край Лос Анджелис 

Смъртоносният коронавирус пуснат в Китай от илюминатите? Смъртоносният коронавирус пуснат в Китай от илюминатите?

Любителите на конспиративните теории намесиха и извънземните, заразата била донесена от Марс

Бойко Борисов Бойко Борисов Сигурен съм, че съм бил на повече мачове, отколкото всички вие заедно Виц на деня Виц на деня щПитат радио Ереван:
– По какво си приличат индианците и жените?
– Почнат ли много да се гримират, голям лов ще пада.
Виц на деня Виц на деня Събота сутринта. Звъни се на вратата.
- Кой е?
- Вярвате ли в Бог?
- Вярвам.
- За Бога, налейте ми 50 грама!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Много скъпо, бе! - си помисли принц Хари, получавайки първата си сметка за ток.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори