×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

18 пияни и 1 дрогиран шофьор задържани от полицията в Бургаско


18 пияни и 1 дрогиран шофьор задържани от полицията в Бургаско
26 са случаите на шофиране след отнемане на шофьорска книжка в едногодишния срок от наказването на водача
12 Март 2015, Четвъртък, 17:54 ч.

7 водачи са хванати зад волана без книжка

Шофиране след употреба на алкохол или упойващи вещества, от неправоспособни водачи на МПС или от такива, шофиращи без свидетелство за правоуправление на МПС в едногодишния срок от наказанието им по административен ред за същото деяние са характерните случаи от завършилата двуседмична специализирана полицейски операция, провела се на територията на ОДМВР – Бургас по метода «широкообхватен контрол».

1. Шофиране след употреба на упойващи вещества – 1 случай :

- на територията на РУП – Царево за проверка е спрян л.а. «Волво В 40», с бургаска регистрация, управляван от 29 год. М.Т. от Царево. При тестване с нарко-дрегер от полицейските служители е констатирано, че водачът шофира след употреба на ,,метамфетамин». По случая е образувано бързо полицейско производство.

2. Шофиране след употреба на алкохол – 18 случая :

- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «Опел астра», с бургаска регистрация, управляван от 44 год. П.П. от Средец, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,69 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Карнобат за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 51 год. М.И. от Карнобат, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,12 промила. М.И. отказал да даден кръв за химичен анализ. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. Г.П. от с. Оризаре, общ. Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,62 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Шкода», с бургаска регистрация, управляван от 38 годишната М.Ж. от Свети влас, общ. Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,56 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген», с бургаска регистрация, управляван от 52 год. Д.Д. от Ахелой, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,07 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. И.О. от Несебър, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,71 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. М.А. от Каблешково, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,36 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян мотопед «Мофа», с немска регистрация, управляван от 57 год. К.С. от с. Оризаре, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,28 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. М.Ю. от с. Страцин, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,16 промила. М.Ю. отказал да даден кръв за химичен анализ. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Поморие за проверка е спрян л.а. «Форд Фиеста», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. П.С. от Поморие, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,28 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. М.А. от Каблешково, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,36 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Поморие за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. М.Ю. от с. Ябълчево, общ. Руен, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,77 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Второ РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, управляван от 20 год. Г.С. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,97 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Сунгурларе за проверка е спрян л.а. «Опел», с бургаска регистрация, управляван от 47 год. Т.П. от с. Люляково, общ. Руен, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,29 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. З.Д. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,53 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Карнобат за проверка е спрян л.а. «Форд», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. Н.Т. от Карнобат, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 1,81 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Пасат», с бургаска регистрация, управляван от 38 год. И.С. от Бургас, като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация 2,01 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «ВАЗ 2107», с бургаска регистрация, управляван от 41 годишния Ф.О., като след тестване на водача с дрегер е установено, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация над 0.5 промила, след като има влязла в сила присъда за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

3. Шофиране без водачът да притежава свидетелство за правоуправление на МПС – 7 случая :

- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «БМВ», с шуменска регистрация, управляван от 35 год. М.Д. от с. Звездец, общ. Малко Търново, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Средец за проверка е спрян л.а. «Пежо 806», с варненска регистрация, управляван от 19 год. А.А. от Провадия, обл. Варна, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Ауди», с бургаска регистрация, управляван от 32 годишната Ц.М. от Бургас, като е констатирано, че водачката шофира без да притежава свидетелство за управление на МПС и контролен талон с връчено наказателно постановление в рамките на една година.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Меган Сценик», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. Д.М. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Мерцедес», със софийска регистрация, управляван от 51 год. Р.В. от Хасково, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Зафира», с бургаска регистрация, управляван от 31 год. А.М. от Несебър, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Първо РУП – Бургас за проверка е спрян л.а.”Опел Тигра”, с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Р.К. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без да притежава шофьорска книжка с връчено наказателно постановление в рамките на една година. По случая е образувано бързо полицейско производство.

4. Шофиране след отнемане на шофьорска книжка в едногодишния срок от наказването на водача – 26 случая :

- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Г.Б., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. Х.М., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с габровска регистрация, управляван от 45 год. И.А., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние.
           - на територията на РУП – Айтос за проверка е спрян л.а. «Мерцедес Е 200», с габровска регистрация, управляван от 32 год. М.Ч. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Айтос за проверка е спрян л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 30 год. Й.М. от Айтос, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Малко Търново за проверка е спрян т.а. «Ивеко 440 Е 35», с бургаска регистрация, управляван от 40 год. З.Г. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Малко Търново за проверка е спрян л.а. «Хонда Кончерто», с бургаска регистрация, управляван от 22 год. И.Н. от с. Росен, общ. Созопол, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Царево за проверка е спрян л.а. «Хюндай», с пловдивска регистрация, управляван от 28 год. М.П, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Четвърто РУП – Бургас за проверка е спрян л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. М.Х. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Рено Меган», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. Х.М., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, управляван от 32 год. М.Й., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Мицубиши Паджеро», с бургаска регистрация, управляван от 34 год. Л.Р., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «ВАЗ», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. С. Г. от с. Мъглен, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Фиат Панда», с бургаска регистрация, управляван от 49 год. М.К., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд», с варненска регистрация, управляван от 26 год. С.В., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Тойота», със софийска регистрация, управляван от 28 год. М.К., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Ауди А 6», с хасковска регистрация, управляван от 23 год. Н.Н. от Хасково, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Тойота селика», с бургаска регистрация, управляван от 33 год. А.И. от с. Кошарица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Дачия Логан», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. А.Х. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, управляван от 45 год. В.Б., като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Хюндай», със старозагорска регистрация, управляван от 30 годишната С.А. от София, като е констатирано, че водачката шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Мерцедес С 320 », с бургаска регистрация, управляван от 35 год. Й.Б. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а. «Опел Вектра», с хасковска регистрация, управляван от 35 год. Б.А. от с. Ръжица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а.”Рено Клио”, с бургаска регистрация, управляван от 44 год. Р.Т. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на РУП – Несебър за проверка е спрян л.а.”Опел Вектра”, с бургаска регистрация, управляван от 50 год. С.Д. от с. Кошарица, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- на територията на Пето РУП – Бургас за проверка е спрян л.а.”БМВ 320”, с бургаска регистрация, управляван от 23 год. Г.Г. от Бургас, като е констатирано, че водачът шофира без валидна шофьорска книжка в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Припомняме, че според Наказателния кодекс на Република България :
Чл. 343б. (Нов - ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година.
(2) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, установено по надлежния ред, след като е осъден с влязла в сила присъда за деянието по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до две години и с глоба от сто до триста лева.
(3) (Нова - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който управлява моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози, се наказва с лишаване от свобода до две години.
Чл. 343в. (Нов - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право да управлява моторно превозно средство, след като е наказан за същото деяние по административен ред, се наказва с лишаване от свобода до две години.
(2) Същото наказание се налага и на този, който в едногодишен срок от наказването му по административен ред за управление на моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление извърши такова деяние.


Тези престъпления са от категорията на формалните престъпления, т.е. липсва резултат, но те много често водят и съпътстват пътно-транспортните произшествия с тежки последици за здравето и живота на участниците в пътния трафик. За това служителите на ОДМВР – Бургас ще продължат безкомпромисно да установяват и санкционират водачите, управляващи МПС след употреба на алкохол или упойващи средства или са неправоспособни шофьори.

В категории: Бургас


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
daqdjiq
12.03.2015 18:35:25
0
2
Да честитим на изпитващите от Даи, които една седмица ще отсъстват от работа..по "служебни" причини...
щели да бъдат на "командировка"....НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА --КАК ВСИЧКИТЕ ЩЕ ОТСЪСТВАТ..И ОТ 16 ДО 23 ЕДИН ЗА КРАСОТА НЯМА ДА ИМА..
6.
ПФФФ
12.03.2015 17:42:48
0
4
МА ТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е ЛЕШ....МА ТРАГИЧНО Е.....МА ТВА Е НИЩО!!!
5.
levron
12.03.2015 17:38:53
0
3
в затвора им е мястото
4.
бург
12.03.2015 16:19:02
0
9
Просто рпу-та в Несебър и Поморие си вършат работата , за която им се плаща . В Бургас освен да пазят циганите пред Автото , друго не правят .
3.
хаха
12.03.2015 16:08:13
0
5
Да са видите майни. Примерните водачи. "Ма що на спирате е, господин полицай?" :)))
2.
1
12.03.2015 15:34:24
8
1
Ne razbiram za6to vsi4ki 6ofirat s nad 1.2 promila, maj dregera ne pokazva to4no
1.
nnn
12.03.2015 15:21:57
0
7
Несебърлии са ги разкатали бре :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори