×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Това ли е тайната на градския офроуд? Купуваш скъпо SUV и ставаш безнаказан анцузлия в Бургас


Това ли е тайната на градския офроуд? Купуваш скъпо SUV и ставаш безнаказан анцузлия в Бургас
Чувството да си наглец е толкова лепкаво, че не излиза дори с пране, смята бургазлия, наблюдавайки тарикатите в ж.к. "Лазур"
12 Февруари 2015, Четвъртък, 02:25 ч.
Автор: Читател на Флагман.БГ

Не е нужно да си богат и да имаш връзки, може и да си беден и да говориш само с жена си, за да бъдеш селяндур. Достатъчно е просто да сумтиш страшно "Да си е*еш ..."




Това е разказ на един редови бургазлия за размислите и преживяванията му по улиците на бургаския ж.к. "Лазур". Авторът е читател на Флагман.бг, който пожела да остане анонимен, но да разкаже за своите впечатления. Публикуваме ги, защото са показателни за ежедневието по бургаските улици:

Реших да изпратя тази набързо скалъпена интерпретация, отнасяща се до една моя дневна разходка от комплекс „Лазур“ до сградата на Проектанска организация. Не знам всъщност защо го правя. В природата на нашият народ е да си мълчим. Някак си, обаче, изпитвам нужда да споделя със съгражданите си, с жителите на града, където съм израснал и живея и с всеки един сънародник за онова чувство. Говоря за чувството за безнаказаност. За онази лепкава емоция, която не излиза дори с прането. Ако не сте  я изпитвали поне 2 пъти дневно, всеки ден от живота си, значи някой тайно ви сипва Лексотан в кафето.

Стига с този нескопосан увод.

За да стигна до „Проектанска“ тръгвам по улица „Георги Баев“, за тези от Вас, които не знаят, това е улицата зад „Краставицата“. Гледам си в краката. Ловко заобикаляйки кучешки фекалии, пръснати като брошки по хлопащите плочки си задавам две теми за размисъл : „Колко трябва да е висока колата ти за успееш да скапеш наскоро ремонтираните в този район тротоари“ и „ Защо, при положение, че морската градина е на по-малко от 500 метра, някой би разходил кучето си на това място“.  Преди да си задам и други въпроси, като например „Що за човек би оставил кучето си да се изхожда пред улицата, на която живее? Да тъпче в екскрементите на собственият си домашен любимец, да се чувства като като в кочина? , веднага получавам отговор на първият си въпрос


Реших ,че задния план на тази прекрасна кола ще е по-изразителен от  амфас. Ето, какъв автомобил е нужен за да скапеш нов тротоар. Каква е логиката?  Живея в тази част на „Лазур“ има достатъчно места за паркиране.

Продължавам, смело, безотговорно и с футболни финтове между обичайните препятствия. Следващата сцена е на бул. „Демокрация“ малко след пресечката със „Сан Стефано“ , където пред магазин за Авточасти има три паркирани автомобила. На булеварда. Непосредствено пред спирката на автобусна линия „12“. Тук снимка няма. В момента, който опитвам да снимам един добре сложен чичко излиза от единият от спрелите автомобили /„Nissan - qashqai ”/ и се провиква махленски към мен „Ако снимаш ще ти е#а майката, чу ли ме !“ . Моментално напъхвам ръце в джобовете на якето си и с възможно най-широка крачка и клюмнала глава, като някой герой от ням филм, се засилвам възможно най-далеч от тази ситуация. Господинът се опитва да ме догони и чувам още една-две закани по свой адрес, но  май ситуацията му се струва прекалено оживена за да предприема адекватна балканска реакция затова се отказва сравнително бързо. Пък и добре, че майка ми не беше наоколо. Тогава – знам ли. Знам ,че по принцип сме страшно смел народ или поне аз не съм чул някой да признава, че се страхува, но очевидно съм изключение, защото се поуплаших и не направих втори опит да снимам. 

Продължавам по „Демокрация“. Ха! Това звучи почти поетично.

Не знам дали сте запознати с улица „Дунав“. Това е пресечка, свързваща бул. „Демокрация“ с бул. „Стефан Стамболов“ . Ако се движите по „Стефан Стамболов“ с автомобил и искате да се насочите към „Демокрация“ / наскоро се отучих да го правя / минавате по нея. Три лентов път с двупосочно движение. В посока „Демокрация“ има две ленти : за направо и за надясно. Само дето тази за надясно от половин година с само за паркиране. Предполагам се досещате колко често се случва да успееш да използваш лентата за завиване надясно, но въпросът е друг. Колко често минава автомобил на КАТ оттам ? Колко често минава Полиция или което и да е административно звено, което има отношение към задръстването на тази отсечка ?

Свършвам каквото имам да свърша и се връщам по мааалко по-заобиколен маршрут, за да не ме види пак онзи с „qashqai“ –я. Преди да се върна вкъщи благодарен, че съм на ненормирано работно време и убеден, че не ми се излиза повече за днес, решавам да мина през местен супер маркет находящ се на улица „Поморие“. Напът за там отговорът на първия  въпрос от днес отново се потвърждава.




 Това е тротоарът пред блок 8 или по-точно трябва да бъде. Снимката не е много добра защото едно дебеловрато създание в кафенето насреща се изправи от масата си, проследявайки ме подозрителен поглед,  докато се опитвах да фокусирам  и отновно ме хвана страх да не се забъркам в още един панаир днес. 

И точно тогава, когато правейки се на разсеян за пред местния анцузлия / нямам представа дали е собственик на колата или просто гледа лошо. Тези същества са мистерия. Това да се упражняваш да гледаш все едно някой ти е откраднал закуската в часовете по български език и литература е може би бургската следа в средното образование в България. /  и питайки се на ум : „Това ли е тайната на българския градски оффроуд? Купуваш си скъпо SUV и с него идва ръководство за безнаказано паркиране.“ , тогава получавам прозрение.  Още един отговор.



Това е паркинга пред жилищната кооперация до блок 8 – блок 6. Не ! Това е входът на паркинга. Този човечец с тази малка евтина, стара количка се се е  вдигнал бунт. Той показва ,че е готов да воюва за правото си да бъде темерут. Не знам дали може да прецените разстоянието. Кола с малко по-големи габарити няма шанс да го заобиколи без да навлезе в градинката. На връщане от магазина тази кола си беше там. Запушвайки всеки по-голям автомобил направила грешката да паркира на единственото нормално място за престой – паркинг.



Ето това е изводът, с който завърши моето пътешествие, дами и господа. Родината ни е страната на неограничените възможности. Тук не е нужно да си богат връзкар за да си идиот, с който всички се съобразяват. Може и да си беден и никой да не познаваш. Само трябва да си нагъл ... или беше смел... и да знаеш вълшебните думички. Не. Не „Абра-кадабра“, а „Майка ти ше ...“ сещате се.  Без значение раса, възраст, пол, занятие – Всеки може да  бъде селяндур. Нужно е само да повярвате.
Повярвайте ,че няма кой да ви каже нищо и сбъднете Българската мечта.

Пиша това не за да си губя времето, но някак си нямам повече време за него. Не го пиша защото съм перфектен, а за да изкупя вината си, че съм безучастен. Защото вече ми се иска не само да се ядосвам. Защото на тази страна не и трябва повече кръчмарски Крали Марковци. Извинете ме  за правописните и граматически грешки. Няма да чета написания от мен текст, защото ме отвращава.

Няма и да залича номерата на тези коли. Няма да бъда един от хилядите, които застават с трите си имена пред телевизионните камери за да обявят, че знаят кой е престъпник, но няма да кажат. Ще бъда един от онези, които отказват да застанат с лицето си, но показват лицето на хората, които са яхнали обществото като магаре, които са се качили на тротоарите и на главите ни.  И призовавам всеки, който изгубил времето си да чете това словоизлияние, и е намерил поне частица смисъл в него, да направи същото. Снимайте ги и ги показвайте. Нека се видят. Защото може някой от тях да не е видял, да не е разбрал,  че целият е в кал.

В категории: Бургас


24
Коментара по темата
24.
Ами...
13.02.2015 22:08:25
0
0
премести се от Лазур, бе Касабова!:)
23.
......
13.02.2015 02:33:07
1
0
tes ot flagman sa prevartqli igrata
22.
Батка мутра от странджа
12.02.2015 16:35:51
1
9
Хора, чета и не мога да разбера... единия обвинява кмета за кучешките акита по улиците, и защо заградил място в морската за разходка. Другия си кара детето до детската градина с кола, а живее на 5 метра от нея... и т.н. и т.н.....

Не е ли време да признаем всички, че ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО НЯМА в нашата държава. Всеки е сам за себе си. Всеки критикува, без да погледне себе си. Трудно е да си добър пример в днешно време в България, но ако не си помогнем сами, няма кой друг да го направи.
21.
бат геро
12.02.2015 15:47:24
8
2
Стига сте ревали, боклуци - тука е рая.
20.
Леке
12.02.2015 15:17:53
7
2
Бургас е един от най-хубавите градове в България,аре стига сте се правили на дръж ми шапката,ходете да видите каква мизерия е в Силистра,Разград,Видин,Пазарджик,Варна...Лазур е супер квартал,до морето,с ТЕЦ,имаме синя зона,който не му отърва да ходи да чисти кенефи в Австрия и Холандия.Нали искахте частна инициатива,магазинчета,магазини,може ли всичко да е по МОЛ-ове и автоцентрове,има си община,паяци,скоби,всеки се спасява както може,в Бургас все пак се спазват правила,не е като джунгла,не съм видял до сега някой да е пракирал в Морката градина в тревата.
19.
Бургазлия
12.02.2015 14:49:30
2
7
Аз ти казах къде спирам. И впрочем през по-голямата част от времето вървя пеша. Не съм си хвърлил колата в морето, ама и не я ползвам вместо обувки.
И стига с тия глупости за омраза. Поне по 1 път в месеца ми отнемат предимството на пешеходна пътека. Поне по 1 път в месеца някой ме затваря.
Общината Ви била виновна. Ами тия "строители" дето някак си минаха между капките и направиха 6 етажни коопераци без паркоместа вътре ? Ами ония дето си обърнаха гаражите на магазини . Имам офис в "Лазур" . Плащам 270 лева данъци годишно. Тоя тарикат в гаража срещу бистро "рома" , дето има гумаджийница плаща 30.
И на всичко отгоре трябва да заобикалям коли на тротоарите и да джвакам в разхлопани плочки като вали.
Тоя от пътвата снимка синурно го е купил това "ауди" за 50 бона . На "Гурко" паркинга струва 50 лева на месец.
К'во ви е виновна общината. Идете в Австрия и паркирайте така вижте какво ще се случи пък после се жалвайте на тамошната община ,че детето ...багажа ...и така нататък.
18.
Bs
12.02.2015 14:34:32
3
4
+1 за 15 и 11, и защо трябва да се насъскваме пешеходци срещу шофьори вместо да се съберем всички и да накараме властта да създаде условия за всички! Макар да има и някои истини статията провокира омраза ...
17.
LSFC
12.02.2015 14:33:36
2
3
До Бургазлията-на Поп Грую съм и виждам всяка сутрин премеждията на родителите,водещи децата си в детската градина-нито на Поп Грую може да спреш,на ул.Велико Търново и на ул.Георги Баев паяка вдига,защото е забранено паркирането,и ко праим,лоши навици,станджански селяци и мутри..а ако си факир спри на Абоба или Иван Богоров.
16.
Бургазлия
12.02.2015 14:25:07
2
3
А да видим сега кой прав - кой крив. И аз живея до краставицата. Места за паркиране се намират. Понякога паркирам на паркинга пред 6ти блок, понякога на пространството до 1ви, 3ти и 5ти. Проблем досега не са ми правили. И колата си в морето не съм хвърлил. Само да попитам приятелю. Ти къде живееш че си караш детето до детската с кола? На мен ли ми се струва или просто си си създал лоши навици?
15.
LSFC
12.02.2015 14:03:39
6
5
Добре,бе мен,живея точно в района зад краставицата,няма къде да спреш,какво прави--ходиш и хвърляш колата в морето ли...На първата снимка с белия джип-що не кажете че това е в района до детската градина Андерсен,отиваш да закараш детето си и къде да спреш за 5 мин като няма място-до ст.Черноморец ли или на пракинга зад Трета,а детето да мръзне ходейки пеша.Роден съм в Бургас и живея тук 45 години,за сведение,не съм странджански бек или мутра.Иначе за кучешките говна са прави,ама Кмета да си бере грижа с кучешките площадки и подобни простотии из морската.
14.
Ау
12.02.2015 13:54:13
3
2
" Случайният читател" на Флагман, не знам защо е старитирал разходката си, точно оттам където живее Касабова. Ама то случайно.
13.
DO9
12.02.2015 13:52:35
2
2
Това което съм писал е с оглед на района в който живея нества въпрос за целия град аз изказвам мнение по мойте неизгоди а така като чета според теб половината град трябва да си продаде колите не е така трябва да има паркинги
12.
До 11
12.02.2015 12:57:23
1
10
И к'во като са направили магазин за авточасти там вече е разрешено паркирането, така ли ? Ти си мноо зле ве лек! Какво ме интересува къде има места за паркиране и с колко багаж се носиш?! Че трябва да ти заобикалям колата някой пита ли ме колко ми комфортно? Или жена ми, че излиза на платното с количата щото някой гамен като тебе е паркирал на тротоара да не му е тежичко.
Направо сте за лишаване от право да шофирате ти и такива, дето мислят като тебе.
11.
Tapaci
12.02.2015 11:49:20
14
4
Доста често ми се налага да пазаря от магазина на Демокрация за авточасти.
Понякога вземам тежки неща , а демокрация в тази си част позволява спирането за 3 4 минути , а къде подяволите да спра , ако не там ?
Трябва да ходя да си търся паркомясто на 10 минути оттам и да варвя после до колата или да ида с 12 ската до там и в автобуса да съм с това което съм взел пални глупости и само да вметна , а някой да е карал по демокрация след светофара зад механо е ,че там отцялата дясна част е запалнена с коли . На светофара има 2 ленти за направо , а задължително трябва да се престоиш отново заради колите
10.
бай хуй
12.02.2015 11:32:47
0
20
Странджанските селяни паркират,все едно са на панаира на село.А че целият град е осран от помиярите им,спор няма.Разни лелки обули по 2 чифта терлици си разхождат мастиите навсякъде,без значение дали е детска площадка,детска градина или парк.А Общинска полиция глобява за неправилно пресичане.
9.
До 6
12.02.2015 11:29:37
1
18
Като няма място къде да паркираш, ще си хванеш автобуса или ще ходиш пеш, но няма да нарушаваш законите! А места има, но няма как всички свободни места да са там, където ти искаш да паркираш! Амн от мързеливи безмозъчни плужеци!!!
8.
Ououoi
12.02.2015 11:29:08
9
5
Той този,където е правил темата,по далече от лазур ходил ли е?Той ако на това се възмущава,слезе ли долу до възраждане,после една седмица на успокоителни трябва да го кара.То това да е проблема-колите.То държава няма.Всеки си прави каквото си иска,и колкото си по-нахален и безскрупулен в днешно време,толкова по добре за теб,и това не важи само за България.Времената са такива.Такива където като ги погледнеш лошо и си мислят,че панаири ще има ги съжалявам направо.Стегнете се малко и заживейте в реалността.Това е моето мнение.
7.
до 3
12.02.2015 11:11:07
1
14
Какви катаджии какви 5 лева. Скъпите ни общинари отделиха 5 паркоместа на военна полиция в центъра на града. пичовете паркираха 6 служебни коли , а освен това паркират и личните си с кои4то идват на работа без да плащат за това разбира се. и това е в синя зона и в двора на блок в който има над 70 апартамента. познай живущите къде паркират колите си след като са си платили стикера за синята зона.
6.
до Флагман
12.02.2015 11:08:43
19
4
ТИЯ СТАТИЙ ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ СА ДОСТА ИНТРИГАНТСКИ КАТО ПОДКАНВАТЕХОРАТА ЗА САМОРАЗПРАВА АЙДЕ ДРУГИЯ ПЪТ КАТО СНИМАТЕ ТАКАВА КОЛА СНИМАЙТЕ И НАОКОЛО КЪДЕ ИМА ПРАЗНО ПАРКОМЯСТО
5.
Изгубих си времето
12.02.2015 10:51:48
19
4
Голяма драма,голяма работа!
4.
Бургазлия
12.02.2015 10:47:28
0
21
Всичко е точно така за съжаление... града се напълни с измет... Бургазлии , които вече не срещам отдавна са или зад океана , или в зап. Европа , или в столицата, тука се напълни с човекоподобни с два пръста чело , които наистина - всеки втори изказ им е "Да ти ... мамата!" Така е ! Няма полиция , няма ред,, за съжаление лично са ми налитали на бой за последните години разни мутри само за забележка , че паркират или карат не по правилата.. гонили са ме , засичали са ме по пътя и като пешеходец и с колата.. Ще ги снимаме - "За" съм.. но какво от това - какво ще променим... Работата е май да се раздава правосъдие на място - казват , че на всяко действие има противодействие - в случая обаче сме дали много заден ход...Мутрите са тотално завладели пространството... Да бях Роман Абрамович - за три дена щях да въведа ред в града ни - ама нямам финансовата му мощ...Мутрите щяха само да останат в спомените...И тези дебили - също....8d085
3.
Б
12.02.2015 10:41:15
0
23
Едно време, имаше катаджии с мотори чиято основна роля беше да глобяват неправилно паркирали автомобили и т.н. Имаше едни гнусни оранжеви стикери с двата знака, забранено паркирането и забранен престоя, които като ти залепят адски трудно се разлепяха и оставаше следа за дълго време. Започнете отново с тая практика.... и ще видите как и хазна ще се напълни и всичко... Крути мерки и контрол това е! Просто, лесно ама трябва да им се работи на всички, не се иска само перчене.....УКОРС... това пък зачем? Почему? Едно време в селата имаше пъдари дето спъваха селските говеда и което влязло в чужда нива го водеха в кошарата на ткзс-то... Стана същата работа. Само че сега говедата са автомобили...... Тц тц.......
2.
А
12.02.2015 10:34:19
0
34
Добре дошли в Бургас!
Тъжната действителност е, че градът е пълен със селяндури.
Тук е опасно за караш, защото не знаеш кой луд ще ти сече пътя, ще ти се качи отгоре, ще те изпреварва от дясно, ще ти налети на бой и т.н.
Опасно е да вървиш и по тротоарите (където има), защото често където няма колчета има коли, понякога залепени до стената и не оставящи място за преминаване на човек, камо ли количка.
Тук коментираме да се маркира колата с пирон, ключ или друго. Аз също съм си го мислил, но не съм го правил. Защо ли, защото не знам коя кола на кой луд наркоман или анаболна безмозъчна батка е. За едното нищо могат да пречукат човек и за съжаление да останат безнаказани (показателен е и коментара на автора на статията-частта с шофьора на Кашкай-я), защото виждаме и правосъдната система каква е.
Както се казва-„Кучетата си лаят, кервана си върви“. Тъжно, но факт. Никой от „героите“ на снимките няма да се „трогне“ от факта, че е нарушител. Ако му пукаше-нямаше да спира така.
Няма кмет, няма полиция, няма КАТ, няма УКОРС, няма държава! Манталитета ни е такъв. За това е ще си останем не девета, а сто и девета дупка на кавала. Хората са казали:“Прост народ, слаба държава“.
1.
s8
12.02.2015 10:31:50
15
6
po tupo zaglavie ne mojahte li da izmislite
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори