×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой пусна педофил-рецидивист в мола, за да сграбчи момченце в тоалетната


Кой пусна педофил-рецидивист в мола, за да сграбчи момченце в тоалетната
Млад мъж намери момченцето ми в тоалетните, заключено с осъждан за блудство изрод, карал го да му пипа члена, пише в разтърсващо писмо една българска майка
09 Февруари 2015, Понеделник, 17:55 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимката е илюстративна

Имате ли деца, господа ПРАВОзащитници и ПРАВОраздаватели… и как ще реагирате, ако осъждан УСЛОВНО педофил ги кара да му пипат члена - пита българска майка

„Осъдиха условно педофил, опипвал малолетни”, „Треньор-педофил се измъкна с условна присъда”, „Зa втopи път зaдъpжaхa ycлoвнo ocъждaн пeдoфил”, „Родители бесни от условна присъда за педофил”. Това са заглавията само на няколко новини от последните месеци, зад които стоят огромни трагедии и разбити човешки съдби. Припомням ги, защото Флагман.Бг получи по електронната поща покъртително писмо от майка, чието малко момченце е било на косъм да стане поредната жертва на пуснат условно изверг, който необезпокояван се разхожда там, където има най-много малки деца и търси следваща мишена, за да утоли извратените си фантазии.

Благодаря на Бога, че детето ми не стана жертва на поредния осъден условно изверг в България – така завършва писмото си до Флагман.Бг една българска майка, за миг изпуснала детето си от поглед, докато е в мола със своя приятелка. Ако обаче спасителят бе закъснял няколко минутки, краят едва ли щеше да е толкова ведър. 

Сцената, достойна за трилър, се разиграла в столичен мол миналия уикенд. Това обаче няма никакво значение, тъй като може да се случи навсякъде. Младата майка от София реши да изпрати писмото си до Флагман.Бг, за да благодари на героя, спасил детенцето й и да предупреди родителите да пазят децата си и дори за миг да не ги изпускат от поглед.  Публикуваме целия й разказ, премахнали сме имената на всички участници по нейно настояване.

„Изведох малкото си момченце в събота в мола и понеже живея в района, обикновено там все се засичам с разни познати. Седнахме с една от тях да пием кафе на втория етаж. И понеже малкият е палав, взех му сок, но го изпи бързо и искаше да играе - разреших му и го наблюдавах. Моята приятелка започна да ми показва разни снимки и какво се отнесох... изведнъж осъзнах, че детето го няма.

По това време млад мъж го намерил в тоалетните, заключен с един изрод в кабинката. Човекът чул шум и хлипане и решил, че нещо не е наред. Потропал първо, но онзи му казал, че е със сина си и всичко е наред. Детето ми обаче в целия си шок извикало, че не познава този чичко. Младият мъж разбил кабинката и видял, че изродът си е извадил члена.  Педофилът го ударил и тръгнал да бяга. Спасителят на детенцето ми хукнал след него - настигнал го до мивките, съборил го на земята и двамата започнали да се бият. Чува ги една жена, излизаща от дамската тоалетна, и вика охраната.

Оказа се, че детето ми е било в капана на педофил, който два пъти е осъждан условно за блудство и днес отново се разхожда необезпокояван по местата, където има най-много малки деца… Детето разказа, че много се уплашило, защото чичкото си извадил пишката и искал то да я пипне.

Благодаря на Бога, че момченцето ми не стана жертва на поредния осъден условно изверг в България, а се размина само с уплаха. Искам обаче да питам българските съдии и прокурори: „Имате ли деца, господа ПРАВОзащитници и ПРАВОраздаватели? И как бихте реагирали, ако осъждан УСЛОВНО педофил ги заключи в тоалетната и ги кара да му пипат члена?”


Разтърсващият разказ на една българска майка няма нужда от коментар, едва ли някой е изненадан. Предстои дело, което жената вече е завела срещу изрода-рецидивист, опитал да насили сексуално детето й. Дано краят пак не е в условно наклонение…

Една българска майка очаква правосъдие родината си, в България… Държавата, в която мандат след мандат едни и същи хора повтарят като навити на пружина: „Има нужда от реформи в правосъдната система!”, изреждат куп приоритети в напудрени програми и платформи, заявяват политическа воля за промяна… Ама на хартия и пак в условно наклонение…

В България – не майка, а мащеха за своите деца. Уж им предлага бъдеще, но условно. Предлага им грижа… но условна. Държавата, в която почти всеки млад човек мечтае за билет до Чикаго… без назад.

В категории: Лична драма


32
Коментара по темата
32.
kaks
15.09.2015 14:04:47
0
0
курвите простотия пълни глупости
31.
Maikata ot Sofia do 31
10.02.2015 11:22:07
3
0
I kakvo stranno ima. Ot Sofia sam, a jurnalistkata ot tozi sait e moq poznata. Pomolih q da razkaje istoriqta, za da se pazqt horata, nqma znachenie v koi grad sa, izrodi kato tozi ima navsqkade.
30.
INFORMBURO
10.02.2015 08:58:17
8
8
LICHI SI MAKATA NA MAIKATA.
MAKA,MAKA GOLEMA, CHE TOZ MLADEJ NE E NAKARAL NEIA DA MU DARJI CHLENA, A DETETO...
ZAVIST MI SE VIJDA...
MI TI DE DREMA MA PATKO?
SIA RIVESH.
29.
???
10.02.2015 03:35:59
4
12
Мaйкaтa от София, молa близо до домa й, знaчи пaк в София и се обaдилa нa бургaския сaйт Флaгмaн?!Aбе смешници, поне дa бяхте писaли, че женaтa е от Бургaс, тa дa ви вържем...
28.
Цеци
10.02.2015 01:25:13
4
13
Даже нема да го лежа..ще му спретна такъв gangbang че ще ме обича за цял живот !!!
Ако е вярна тази статия,и му се знае името на този шушляк...не знам...честно казано,ако си го прегърна този..може и да го убия,без да искам,лично аз нямаше да позволя полицията да стигне до него...
В интерес на истината,не съм се сблъсквал с такъв проблем,но стане ли въпрос за дете....всъщност,хора различни...но бих го...случайно....
27.
petar
09.02.2015 23:51:08
2
4
Pishe che e v sofiq slqp li si
26.
Мохабет
09.02.2015 22:47:43
4
1
Странно защо не е конкретизиран кой е мола, Касабова. Нетипично за вас.. или всъщност съвсем типично- очакват добри парични оферти за да се запази името в тайна.
25.
Мохабет
09.02.2015 22:44:18
2
4
Педофил-детектор на входа на всеки мол! Тапа за гъза на всяко дете още на входа!
http://zlatnatabachva.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=13&Itemid=54&vmcchk=1&Itemid=54
24.
kkk
09.02.2015 22:31:48
1
4
Всички добре знаем в какво общество живеем. Това е реалността и винаги трябва да си нащрек. Дори у дома не бива да се отпуска човек. Миг невнимание и после правораздавателните органи виновни. Депутатите виновни. Министрите виновни. Случват се такива отвратителни неща. И все търсим вината в другите. Да погледнем себе си. И тогава да сочим и да виним. На това дете е нанесена огромна травма защото съдът е пуснал осъден педофил, майката се е загледала по снимки. Най голяма вина има педофила. Защото е изрод. Но аз лично като знам в какъв свят живеем никога няма да оставя детето си без надзор. Никога. Особено ако е палаво. Насилието води до насилие. Виновникът заслужава затвор. Лишаване от свобода която не цени. Извършеното е потресаващо. Ненормално. Пазете се че в този свят е лош.
23.
до 22
09.02.2015 22:04:43
4
1
До 22: Путин мисли че ще осъди Украинците, Бесарабските българи и своите хора като роби под окупация, във 21 век, докато другите живеят в цивилизация. Няма да стане. Крива му излиза сметката. Destroy Putin. Destroy his dictatorship. End slavery now.
22.
пю
09.02.2015 22:03:43
1
4
и като се събудихте краката ви отвити.отвратителни журналя в отврат саит.за телета ни взехте вече
21.
pederasofob
09.02.2015 21:57:51
2
8
Тоя изверг само едно залужава - да му отрежат шибания член и да му го напъхат в устата докато се задуши... шибаняр долен
20.
вие не сте жора а животни
09.02.2015 21:29:12
10
5
Най големия таен педофил е студеното бледо джудже Путин, което убива 4000 украинци, което поръчва смърта на хора през граница, което плаща на Волен и АБВ и няколко издания в пресата да поддържат положителни изказвания за неговата червена диктатура на идиот, колко хора ще си отидат, и свободата ще я изнасилят като момиче, простите бледи в Москва.
19.
ХХХ
09.02.2015 21:10:27
2
3
До №17:

Браво, имаме познал точния резултат :)

Те повечето "новини" са такива - за улов на трафик - от там и реклама. Всичко е за пари. Ама нали има лешпери да дрънкат коментари... ще се усетят как им е минал живота в безсмислени коментари - ама късно...
18.
Natali
09.02.2015 20:29:27
12
10
Абе вие които осъждате майката сте големи малоумници!Говорите врели ми кипели,защото нямате деца.Нека някой да прави така с вашите деца,ще ви видим дали ще сте толкова отворени!Заради такива бавно развиващи като вас където разсъждавате така,затова сме на този хал в България!
17.
Icaka
09.02.2015 20:24:46
2
3
Az pak bih se zakliuchel s avtorkata v toaletnata. Izglejda simpatqga
16.
z3
09.02.2015 20:24:34
4
16
Пак лапнахте кукичката с поредната жълта скалъпена история целяша да носи трафик на сайта и да провокира. Не че няма педофили но хайде мислете бе хора, ако това нещо се беше случило щеше да е част от криминалната хроника и след като се е случило в Мол да бяха гръмнали всички медии.
Педофил без име, Мол без име, случка без дата.
Стига сте гаврили с нервите на хората.
15.
bs
09.02.2015 20:19:58
2
1
Педофила изнасилен със стъклена бутилка бира Загорка ?!?!?!?!?!
14.
Бургас
09.02.2015 20:18:38
2
4
КАК КОЙ?????? ТЕМИДА !!!! НАЙ-КОРУМПИРАНОТО ЗВЕНО В БЪЛГАРИЯ !!!!! ТЕ И КРАДЦИ И УБИЙЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА НЯМА ПРОБЛЕМИ !!!!!!!
13.
Пешо
09.02.2015 20:05:07
1
0
Страхотна статия, обаче не за този сайт.
12.
Rado
09.02.2015 19:55:57
1
3
Goshe prav si brat,neka osadiat taki otrepki s istinski prisadi,a ne kato zapochnat delo,sega e bolen,s hernia gaza go boli losho mu e ,advokata ne se iavil,triabva da ima za hora s takiva proiavi s previlegia prisada bez proces,napravo resheno v ''universiteta'',direktno,do kolkoto ako go nabara niakoi v toaletnata v pangoto,kofti posle shte aka mnogo barzo bez bolka hop i na edinpat haha fi 110
11.
zZzZZ
09.02.2015 19:54:30
3
0
ама българин ли е или циганин?????????
10.
г-н Ганьо Чорбаджийски
09.02.2015 19:53:45
2
8
Е как да не върнеш смъртното наказание за такива изроди? Тоя и затвора му е малко щото утре ще го пуснат и старата песен на нов глас......
9.
ако
09.02.2015 19:51:37
2
9
Ако бях аз вече нямаше даго има тоя педал долен ,кажете кой е тоя педал да му дам да си поиграе с моя .СМЪРТ СМЪРТ ЗА КОПЕЛЕТО
8.
Гошо
09.02.2015 19:49:07
1
7
Така е пред съда с главата на долу и съжалява,а като го пуснат продължава,е нека един такъв червей да бъде с присъда ефективна и в панделата в тоалетната подобен по голям чичко го приклещи,а да видим като излезе след години как ще реагира като види дете.
7.
...
09.02.2015 19:47:25
3
18
Зaщо обвинявaте мaйкaтa бе хорa?! Кaкво , дa ги връзвaме тия децa кaто кученцa нa кaишкa , зaщото съдебнaтa ни системa не си свършукa зa пореден път рaботaтa ли?! Вие знaете ли кaк се гледaт децa , особено по- енергични момчетa. Е кaкво , дa се изнaсяме от държaвaтa вече и зaрaди сигурносттa нa децaтa ни. Aз кaто мaйкa ви кaзвaм , че не бих търсилa зaконнa спрaведливост , но тaкъв никогa вече не би притеснявaл никое дете!!!
6.
блеика
09.02.2015 19:41:33
7
8
Имате ли деца, господа ПРАВОзащитници и ПРАВОраздаватели… и как ще реагирате, ако осъждан УСЛОВНО педофил ги кара да му пипат члена - Ми така като гледам хората си гледат децата и не са се зазяпали с колежката по кифленство в телефона и. Докато има такива родители ще има и педофили и неграмотни деца и малолетни проститутки. Еша им няма да съдят и да изискват а иначе не се гледат, че едно дете не могат да наглеждат. Да попитам и какво правят в МОЛ-а ами не го е записала я на спорт, я на танци малко да се развива детето. Цяло чудо е че майката каквато е зяпла не са я оправили нея... ама от къде да знам , утре може мъжът и да пропише писма, че я е изтървал за малко иии ...
5.
свако ви
09.02.2015 19:11:47
1
31
Браво на пича - юнак, където е мислил бързо,рационално и е действал без да се двоуми!!

А тая зяпла да си гледа детето следващият път!!!

Педофилията е болест....ибсе лекува по два начина - с кастрация или с затвор
4.
баща
09.02.2015 19:00:08
8
29
госпожоооо аман от заплеснати кифли дето не си гледат децата и ги оставят без надзор и то в такъв голям обект , а за педофила бой до скъсване
3.
!!!
09.02.2015 18:44:30
3
29
Качете снимка на тоя да го видим,свършете един път нещо полезно!
2.
Къде
09.02.2015 18:41:17
2
7
Аз ли криво прочетох? Вие ли криво написахте? Къде се е случило това?
1.
СТАРОТО
09.02.2015 18:32:32
3
33
УБИВАМ ГО НА МЯСТО.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло Предлагат да падне тайната на възнаграждението и заплатите да са на светло В някои случаи служители, изпълняващи еднакви задължения, на една и съща позиция, получават различно заплащане
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори