×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алгафари сравни гаврата на „Шарли ебдо“ с пророка Мохамед с поругаване на Левски


Алгафари сравни гаврата на „Шарли ебдо“ с пророка Мохамед с поругаване на Левски
Причината за терористичните актове във Франция, при които загинаха 17 души, е това, че мюсюлманите там са потиснати, каза Нидал Алгафари
16 Януари 2015, Петък, 13:37 ч.

Ако някой нарисува Апостола с турчин отзад и дяконът да казва, че му харесва, ще се намерят поне двама, които да разбият главата на карикатуриста, коментира експертът по политически PR

Нидал Алгафари сравни гаврата на „Шарли ебдо“ с пророка Мохамед с поругаване на Васил Левски. Ако някой посмее да нарисува Апостола на свободата в неприлична поза със застанал зад него турчин и дяконът да казва „харесва ми“, ще се намерят поне двама, които да разбият главата на карикатуриста, каза в „Тази сутрин“ по бТВ  режисьорът, който е и известен с това, че е един от най-добрите експерти по политически PR у нас. Той даде примера с уточнението, че може да възмутим зрителите, но по този начин защити тезата, че причината за терористичните актове във Франция, при които загинаха 17 души, е това, че мюсюлманите в страната са потиснати.
„В момента, в който видят някой по-мургав и с брада, полицаите направо го спират и казват: „Дай документите”. Това е натиск, който някъде избива“, коментира Алгафари.
Той предупреди, че се задава нова бежанска вълна от Сирия, тъй като в страната конфликтът се задълбочава. Според него, през страната ни може да минат над 200 000 души. Те обаче няма да остават в бедна България.

В категории: Политика


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
12
Коментара по темата
12.
dbvg567hbfh
17.01.2015 12:34:32
1
0
Вижте само колко добре се римува Алгафари с шалвари.
11.
Българин
17.01.2015 11:32:08
1
0
До №5 християнин --
Ей байно, какви глупости пишеш? Че като са 2 милиарда резняци, какво от това. Че те по този начин утре ще поискат да си свалиш гащите и да им се надупиш и за да не разваляме отношенията ти какво ще им се надупш ли ? Тъпанар си и това е. Ето за това стигнахме до тук, защото все трябва да сме "толерантни" към исляметата, а те ни отвърщат с рязане на глави. Щели да се надигнат били 2 милиярда и какво от това? Съвременния свят вече има такива оръжия, че ще ги затрият от картата на света да нула време, ако това се наложи и естествено в защита на цивилизования свят. Да не си въобразяваш, че ще се бият хората в ръкопашен бой като през 13-ти век. В днешно време числеността няма никакво значение. Оръжията решават всичко. Ако не вярваш ще ти дам пример с държавата Израел. Тя хем е малка хем от всякъде е оградена с такива "приятелски настроени" ислямета, които ги превъзхождат числено многократно. Е, защо тогава не ги нападнат, а ? Защото не им стиска. Онези са брутално въоръжени и ще ги разпилеят за това.
10.
Българин
17.01.2015 11:21:36
1
0
ТОЗИ КАКВО СЕ Е РАЗРЕВАЛ. КАТО НЕ МУ ХАРЕСВА В ХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ ДА СИ ОБИРА ПАРТАКЕШИТЕ И ДА СЕ ПРЪЖДОСВА КЪДЕТО ИЗПОВЯДВАТ ИСЛЯМА. ДА НЕ БИ НЯКОЙ НАСИЛА ДАГО Е ДОКАРАЛ В БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ. ТОЗИ ВМЕСТО ДА Е БЛАГОДАРЕН, ЧЕ ЯДЕ ХЛЯБА НА БЪЛГАРИЯ ТОЙ НЕДОВОЛСТВА. АЙДЕ МАРШ ОТ ТУК.
9.
Aytoski huligan
17.01.2015 11:17:45
1
0
Аз предлагам да се направи експеримент.Нека български вестник публикува подобна карикатура и тогава да проследим реакциите на многото така наречените демократични и либерални български граждани.
8.
знам
16.01.2015 21:57:36
1
3
Алгафапи ако не се лъжа е мюсюлманин, естествено ще защитава своето си.Така че неговото субективно и тенденциозно мнение не променя истината - А ИСТИНАТА Е : ИСЛЯМЪТ Е КРЪВОЖАДНА И САДИСТИЧНА РЕЛИГИЯ, НАСОЧЕНА ПРОТИВ ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ, ЦЕЛТА ИМ Е ДА НИ УНИЩОЖАТ ФИЗИЧЕСКИ, ПСИХИЧЕСКИ, ФИНАНСОВО.

В корана им пише, че след като убиеш трима и повече християни, вече имаш право да отидеш в рая.
Религията им не зачита човешки ценности като свобода, брак, любов, свободен избор, личност, истина и правди и много други.
7.
От Бургас
16.01.2015 14:55:25
1
5
Свободата не значи, че си свободен да обиждаш другите, а че нямат право да те обиждат безнаказано.
"Обида" е доста относително понятие и трябва да се съобразяваме когато се произнасяме независимо дали за обикновенния човек или за нещо, което е светиня за милиарди.
Медиите си търсят пазар за стоката и погазват всякакви етични норми.
6.
Levski 1914
16.01.2015 11:55:57
11
11
Алгафари педерас мери си приказките
5.
християнин
16.01.2015 11:45:41
1
15
Православен християнин съм,но честно казано с тези карикатури на "пророци" може би се прекалява-друг е въпроса,че в никакъв случай не трябва да се избиват невинни хора...Ето виждате-навсякъде по света,Африка,Азия,Близкия изток се надигат демонстрации против тези карикатури-дали наистина чашата не прелива с това ?
Самият Ислям е в пъти по-консервативен и ограничителен от християнската религия.Освен това,както пише по-долу 1 мюсюлманите са 2 милиарда-смятайте тази бройка,ако се надигне,за какво става въпрос-така че не трябва да се прекалява с тези карикатури,всеки има само една доза търпение-сетне за съжаление става лошото...
4.
dr
16.01.2015 11:15:47
3
12
Много е изгодно да си патриот кога ти изнася, нали Алгафари ? А Ти, твоите хонорари как ги получаваш ?
3.
PR
16.01.2015 11:13:16
4
9
Този червен боклук май иска някой да застане зад него.
2.
Х
16.01.2015 11:01:58
3
10
ГЛУПОСТИ! Как пък му хрумна ама точно това сравнение, което няма нищо общо с карикатурите?

От къде се пръкнаха толкова разбирачи на френските проблеми, ще си помисли, че в България всичко ни е наред и тия по цял ден четат и мислят за Франция от нямане какво д аправят тук...

А от това че е политически PR, човек като погледне политиката ни му става ясно какъв специалист е...
1.
az
16.01.2015 11:00:16
4
4
ми прав е човека а ние сме 6 милиона при 2 милярда мюсюлмани колко ли ще иска да разбият главата на карикатуриста
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори