×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бебе реве и се гърчи от болка повече от час в бургаска болница, никой не му обръща внимание


Бебе реве и се гърчи от болка повече от час в бургаска болница, никой не му обръща внимание
Двумесечният Иван Ярков плаче повече от час в Първо детско отделение на бургаската болница в три часа през нощта и няма кой да го прегледа. Лекарят го няма. Снимка: Божидар Ярков
15 Януари 2015, Четвъртък, 08:03 ч.

Плащаме здравните осигуровки, за да спят по-добре лекарите, докато са на работа, а пациентите им да умират от притеснение и безпомощност, казва бащата на 2-месечно момче

Повече от час двумесечният ми син Иван Ярков се е превивал от болка и е плачел, но лекарите в Първо детско отделение на бургаската болница са неоткриваеми. В неделя приеха детето в болницата с пневмония заедно с майка си. Миналата нощ в 3 часа жена ми се обади плачейки, защото детето има някакъв проблем и посинява от рев, а в цялото отделение не намира нито лекар, нито какъвто и да било служител, споделя Божидар Иванов Ярков в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

„След половин час при съпругата ми отишла някаква сестра или санитарка и казала, че трябва да чака визитация, а сега било много рано. Явно, "за да не събужда заспалия лекар". Малкият обаче не спирал да плаче и единият му тестис се подул от рев, но лекар не отиде...“, оплаква се Божидар.
След като никой не обърнал внимание на сина му, той се обадил на телефон 112, за да потърси помощ. Сигнализирал за проблема, но нищо не последвало. Накрая мъжът отишъл в болницата, но никой не му отворил.

„След 15 минути се качи една сестра с майка и дете. Приемаха ги явно в същото отделение. Тогава вече отвори явно току-що събудилият се лекар, който беше с червени очи, все едно е заварявал без маска и се прозяваше най-нагло. Попитах го защо е неоткриваем в отделението и му съобщих, че детето ми вече час и половина има проблем, а все още не е прегледано. Той ме гледаше без отговор. След това го попитах дали не го е срам, че спи по време на работа и не обръща внимание на тази малка душичка. Той ми каза, че не съм никой, че да му държа сметка кога и колко спи и ми тресна вратата“, разказва Ярков.
„Детето ми бе прегледано 2 часа и половина, след като се появил проблемът. Плащаме си здравните осигуровки, за да спят по-добре лекарите, докато са на работа, а пациентите им да умират от притеснение и безпомощност. Надявам се да няма повече подобни случаи“, добавя Божидар Ярков.



35
Коментара по темата
35.
TH
16.01.2015 19:00:47
2
0
Dulboko suchivstvie kum semejstvoto! Nadiavam se majkata i bebcheto se vuzstanoviavat!
Kum momicheto s komentar za alergia - moje bi znaesh, no ako ne - vinagi nosi v sebe si Epinephrine autoinjector.
34.
Ana
16.01.2015 11:08:11
0
1
И ние си изпатихме лятото. Детето ми беше с усложнение от варицела, след преглед от лекар при когото си ходим на частно ни насочи към прием в инфекциозното отделение в Бургас. Съдейства ми и се обади на позната лекарка която беше на смяна в отделението, тя обаче обясни че задължително трябва да се мине през приемния педиатричен кабинет до спешното. Така и направихме, синът ми едва вървеше беше блед и отпаднал, оставих го в колата понеже е силно заразен и отидох в приемния кабинет. Там изчаках около 3 деца и най накрая попитах дали да го доведа и обясних какво сме говорили с докторката от инфекциозното. Те ми отговориха че тя трябва да го прегледа да чакаме в коридора. Ама той е с варицела удачно ли е да чака заедно с другите деца от вън. Те ми отговориха да отидем по настрани. за ведох го, не искаха да го приемат в кабинета, а докторката не отговаряла на телефона.... Пак го върнахме в колата почече от 1ч 30 мин го разтакавахме по слънцето напред назад а той вече едвам дишаше от жегата. Най накрая склониха да оформят само документите и да отидем направо в отедлението. Там не пожелаха да го приемат щото не бил прегледан, а аз отговорих прегледайте го тук нося всички документи които трябва. В приемното не го искат защото е заразен, за малко не ме накараха да го върна пак в приемния кабинет.
33.
един
16.01.2015 10:03:06
6
5
Разбрахме как всички мразите лекарите. Защо тогава не започнете да се обръщате към знахарки, баячки, ходжи и т.н. За разлика обаче от "притеснените" родители лекарите нямат време да седнат и да пишат за "добрите" пациенти, с които им се налага да работят. Как някои отиват в болница с налгасата, че там е хотел и има дежурен слуга на разположение. И коментари от рода "накрайте го да млъкне, пречи ми да се наспа" са от най-невинните.
32.
ani
16.01.2015 09:33:43
8
4
V burgas sa nai zle lekarite,nito si razbirat ot rabotata nito im puka.Te hodiat na rabota samo da vzemat pari. Ax osiforovki ne plashtam ve4e niama smisal.
31.
....
16.01.2015 02:28:14
2
4
Az sam na 17 godini i imam tejka forma na neizlechima alergiq i ako mi se podue ezika moga da se zadusha.Edna vecher v23:40 az imah chuvstvoto che umiram u nas nqmashe nikoi maika i tatko bqxa na vecherq ne iskah da gi priqtesnqvam i viknah si edno taksi makar i da izgkejdah potresavashto po nai barziq nachin stignax do 1va poliklinika otidox v speshnoto .. Chas chakah nqkoi da mi pomogne v tova bezpomoshtno sastoqnie ...izleze lekarka i az se zaradvax che nai-nakraq shte mi bude pomognato ... No ne tq s cqlata si naglost doide i mi kaza ,,A vie znaete li che moje da vi se podue ezika i da se zadushite'' i otvatre izgarqx obze me agresiqta,no sam dostatachno dobre vazpitana i se sdarjax ... Zvannax na nashite kato razbraxa vednaga pristignaxa v bolnicata bashta mi im napravi lud panair i tochno za 3 minuti bqx prieta i slojena na sistemi ... Imah chuvstvoto che sam na smartno leglo ... Bqxa me namrazili ne znam zashto .. Edvam stavah da hodq po nujda ... Imashe 2 lekarki v staqta,nito edna ot tqx ne mi pomogna a gledaha otstrani kak se macha ... Sled tova na sutrinta donesoha mi zakuska hvarliha mi q v liceto s dumite ,,Qj che da ne ti stane neshto'' ... Bqx potresena ... Poveche ne stupvam tam ... I ako nqkoi mi obqsni s kakvo nie nevinnite deca sme zaslujili tova otnoshenie kam nas ... Tova sa choveshki jivoti ne e igra rabota za chasti ot sekundata edno semeistvo mojeshe da ostane bez rojba ... Kakto i tova semeistvo bez tqxnoto milo sukrovishte ...
30.
изпатила
15.01.2015 23:50:40
1
6
Какво говорите хора,наскоро до пейката срещу входа на спешното отделение в 1-ва поликлиника имаше починал мъж,който бог знае колко време лежеше там на земята в най-големия наплив от минаващи хора,дори имаше и лекари които бяха излезли да пушат цигара и около час и половина нямаше кой даже да го покрие с нещо. Жалко е за тях,защото колелото се върти!
29.
бургас
15.01.2015 21:39:34
8
3
Боклуци мръсни майка ви да еба дано валите деца умират така дано шибани доктори мръсна измет
28.
Как е възможно
15.01.2015 21:07:45
5
21
Аз съм лекар от друг град. Наистина по-малък, но с добра болница и доволни пациенти.
Миналото лято, майка и татко бяха на почивка в Созопол, и явно са лепнали от летните вируси. Когато ми се обадиха, ние бяхме наблизо и стигнах за около 40-50 минути до Бургас - майка ми изгаряше от температура, беше синя, лилава и едва дишаше от треската, като баща ми каза, че е губила и съзнание за известно време.

В това състояние я бsха оставили пред една пейка на спешното отделение в болницата в Бургас. При това беше делничен ден и нямаше много хора.
И накрая единият от лекарите, дръпнато ни каза да я отведем в един коридор срещу спешното на вътрешен кабинет.
И аз му казах, че съм колега и му показах симптомите, и тоя ми рече, че не бил ми видял дипломата. На всичкото отгоре и охраната ме заплаши с полиция за жена, която едва дишаше.
След това ме пратиха на аптеката да купя течен аналгин ампули, че нямали... Не искам да си спомням какво изживяхме тогава. И честно казано се радвам, че не съм като тези лекари в Бургас. Това е срам за гилдията! Голям срам!
27.
Кирчо
15.01.2015 19:50:36
2
13
Защо не сложат камери доло във спешното за види здравният министър и директора на болницата как хората умират по коридорите и да видят какво е обслужването на персонала
26.
минчо секса
15.01.2015 18:28:05
2
9
за нищо на света не отивам в бургаската болница да се лекувам или на преглед ,за нищо на света . по вероятно е болеста да мине сама , отколкото да бъде излекувана от лекарите в бургаската болница
25.
aLa maJor
15.01.2015 17:42:34
9
10
към Тодорка Георгиева: Мила госпожо,казват че на някои хора им липсват първите седем години от живота.Е,на Вас,явно Ви липсват и следващите 7 от основното образование-4 правописни грешки в 2 написани реда, а за препинателните знаци,не ми се споменава.....Съгласна съм,че някои лекари са твърде неучтиви и несловоохотливи,НО мили хора,имайте предвит,че лекар-специалист НЕ се става за ден,месец или година,две,три...нужни са безкрайни лишения,неуморен труд,години финансови инвестиции и усърдие...и когато лекар се сблъска с подобно отношение от страна на пациенти или техни роднини,всичко гореспоменато рухва за секунди!!! Разберете-СИСТЕМАТА ни е гнила...целта е ясна-хора от един народ,с общо минало,с подобни потребности-да застанат на нож,да говорят за мачете и за "разкатаване".....ЖАЛКО!!!
24.
glarusa
15.01.2015 16:27:30
7
14
Ходил съм към 21:00 с тежка форма на гнойна ангина, задушавах се и едвам дишах, антибиотика изписан от GP-то не ми действаше, от Първа изкочи някаква рошава и ми вика господине не сте спешен случай отидете незнам си къде! Плащам си като поп всеки месец здравните осигуровки, но като се задушвам не съм спешен случай. Веднъж бях закарал сина ми с алергична реакция от ужилване от насекомо, на малката детска главичка имаше отток колкото юмрук на възръстен човек. Чакахме към половин час по коридорите, я алерголог да излезе я педиатър, но няма никой, ходих до информация да питам 2 пъти, сменяли се смените сега за това нямалко никой. Пак от някъде изкочи една и ми вдигна нервите с тъпи въпроси за очеизбождащите факти. След още час чакане оттока взе да спада и се прибрахме по живо по здраво. Добре че всичко премина благополучно! иначе щеше да има заглавия по вестниците "Бесен баща коли лекари с мачете"
23.
Ани
15.01.2015 16:24:06
3
9
Когато родих преди преди 8 месеца, имах идентична ситуация! В родилно отделение! В 1.30 посред нощ детето ми се разплака. Опитвах да го успокоя мас и половина, чакайки в 3 часа да му донесат мляко, т.к. Още нямах кърма. В 3 часа, когато никой не дойде, а детето се гърчеше от рев, започнах да обикалям и да блъскам по вратите на акушерките, но никой не отваряше повече от час. Виках, ревях и блъсках, но никой не ме отрази! Аз не знам какво става с бебето, вече почти 3 часа плаче неудържимо. Обадих се на майка ми да й плача посред нощите и тя искаше да купува шише и мляко и да ми го носи в болницата, с надеждата, че детето ще спре да плаче! След всички драми и постоянното блъскане по врати и викане, най-накрая ме чуха. Излязоха сънени и се разкрещяха, защото ги събудих . Акушерката ми се скара и крещейки ми каза да си успокоявам бебето, защото храна по това време не им давали!!! Никой не ме беше предупредил за това! Детето ми се успокои, след като в 6 часа му донесоха мляко и се нахрани! Истина е - Не дай си Боже посред нощите да ти трябва лекар в отделение в болницата!
22.
valensiq
15.01.2015 12:27:44
3
6
nie hodim samo po 4astni bolnici s nadejdata nqkoi da obarne vnimanie no rezultata e sa6tiq ostavame si sas problem i nikoi ne go interesuva a za li4nata lekarka ne mi se i govori smenili sme 3. tolkova sa nekadarni 4e nqmam dumi za v burgas govorq.
21.
???
15.01.2015 11:55:28
7
5
Касабова къде е виждала бебе??? Няма и да види.
20.
мир
15.01.2015 11:21:01
2
12
аз ако бях на мястото на бащата направо взимам багажа наа детето и майката и си тръгвам оттам по добре да се обърнат към някоя друга болница с това отношение едва ли човекът ще стъпи отново там
19.
.....
15.01.2015 11:12:01
5
17
Ei za tova gi biqt !
18.
Сергей
15.01.2015 10:51:56
5
24
Добре правят ромите че ги ошамарват те си го заслужават
17.
ea
15.01.2015 10:51:44
2
34
Ние си пишем тук, те си спят.
По-лошо ,, че спят и тези, които трябва да реагират адекватно.Търтеите си лапат чиновническите заплати, лапат си рушветите, дуят се със служебното си положение, самочувствието им - до небето, стоят си в топлите уютни кабинети, платени с нашите пари и се гаврят с нас и с децата ни!
Бравос на държавата и на контролните й органи :((
16.
мир
15.01.2015 10:48:00
1
20
имах два случая в които ми се наложи да опра до услугите на спешно отделение долу педиатричен кабинет 1-вия случай голямото ми дете имаше задушаваща кашлица и много сополи малкото ми дете имаше същите симптоми.Голямото ми дете го прегледа общопрактикуващ лекар да спомена че тя беше на 3 г. и 3 мес. лекарят я прегледа мълчеше като пукал .А малкото ми дете го прегледа педиатър и за тях това не било спешен случай за да идвам при тях (беше събота когато джипитата не работят и те са обвързани с нашето джипи ) Когато попитах защо по голямто ми дете на 3 г. и 3 мес. го преглежда общопрактикуващ лекар ми се сопнаха че тя е била голяма и няма нужда да я преглежда педиатър ии аз останах изумена от отговора .НО И ЗА ДВЕТЕ МИ ДЕЦА МИ СЕ НАТЯКНА НЕКОЛКОКРАТНО ЧЕ ТЕ НЕ СА СПЕШЕН СЛУЧАЙ ЗА ДА ГИ КАРАМ ПРИ ТЯХ 2-рия случай беше след Коледа отидох в 01:00 в спешното долу пак в педиатричен кабинет чаках 20 минути за да дойде някой да ми прегледа детето и накрая се развиках на охраната къде са тези лекари и че въобще има ли дежурен и след 5 минути идвват и сестрата и лекарката и ми се говори сопнато и за какво съм отишла там като съм почнала сама да лекувам детето от температура останах потресена от отношението там май към циганите са много по любезни отколкото към българите нас кучета ни яли как може такова нещо
15.
Rai
15.01.2015 10:37:23
3
9
И да споменем имената и отделенията НИЩО няма да се промени в бургаската болница.Защото дори след осмото постъпване на майка ми за период от четири месеца,ЛЕКАРИТЕ ми казаха,че нищо и нямало и се нуждаела само от ДИЕТА. Отказваха да и направят изследвания понеже ги било СТРАХ да не им умре в отделението заради статистиката.
14.
Тодорка Георгиева
15.01.2015 10:23:26
6
21
Защо не спомена името на лекара? Нека хората го знаят тоя педерас заспал.Аз ако бях щях да вдигна цялата болница на крак.Нагал долен педал да спи и то в децко отделение.
13.
иван
15.01.2015 10:10:29
3
19
защо плащаме здравни тогава за да ходим на частни и боя и е малко
12.
Иван
15.01.2015 09:59:53
4
18
Същите недодялани БАХУРИ са и в частните болници, с тази разлика че ти дерат кожата за щяло и нещяло. Тъщата бе в Дева Мария наскоро щото "няма места в държавната" и за три дена плати 100лв., лошо няма но състоянието и е същото както влезе.
11.
Аз
15.01.2015 09:37:46
33
18
Не разбрахте ли че това е поръчкова статия? Лекарите са дефицитна стока, не се ли научихте още? Стават все по-малко .Това е положението има частни болници, що не ходите там? Имате голям избор вече? Лайф, Черноморска, Дева Мария.
10.
Лекарка
15.01.2015 09:32:36
7
34
Съчуствам напълно на родителите. Самата аз не съм от Бургас, но ми се наложи да ползвам услугите на бургаската държавна болница, въпреки че разбраха че съм колега, такова гнусно поведение имаха, че не можах да повярвам. Останах изумена, че това може да се случи в Бургас, уж най-доброто място за живеене. И отидохме в една частна частна болница на разклона за София, като се тръгва посока Кофия, където ни взеха доста пари за прегледи, за лаборатории, за консултации и накрая довиждане. Лошо, много лошо нещо е в Бургас да си болен.
9.
К
15.01.2015 09:31:21
6
22
След като полицията и съда ги защитават, така ще е. Има ли осъден лекар досега ?
Институциите са като свински черва.
Политиците не могат да ги контролират.
Системите са непобедими. В тях работят хиляди, а политиците са малобройни.
Не може да се бориш с 100 000 в здравеопазването.
8.
Георги
15.01.2015 08:46:41
4
26
Такааа глоби за неплатени осигуровкки ,предложения за по сериозни санкции към здравнонеосигурените и още 1001 приоми да се истискат пари от народа , а къде е защитата на осигурените от чиито пари взима заплата заспалият доктор..... има ли на кой да се оплаче човек в такава ситуация ... и още и още
7.
nashia
15.01.2015 08:41:12
6
21
vseki da prebie po edin lekar dnes vinagi ima zashto
6.
az
15.01.2015 08:39:04
3
16
Pi6ete imenata da sa znaqt pobe publi4no da gi poricaim gadnite izrodi
5.
соня
15.01.2015 08:37:32
3
13
и аз веднъж си патих по този начин, но в 03:00 след полунощ.Синът ми бе с много тежък астматичен пристъп,беше бял като платно и само издаваше хрипове,но повече от час никой не ни обърна внимание.чаках,чаках накрая се развиках,заплашиха ме с полиция,а след целия този панаир появи един сънен лекар който да го прегледа.поставиха му инжекция и поискаха да го вземат в болница
4.
777
15.01.2015 08:34:19
7
42
Ето затова ги бият тези лекари.И те наистина си заслужават боя.
3.
OF
15.01.2015 07:56:54
4
29
Напишете им имената.
Трябва ли министъра да идва да разследва всеки подобен случай ?
Да се възстанови практиката да има лични и училищни"педиатри". Не е редно един лекар да лекува деца и възрастни.
2.
напатил
15.01.2015 07:48:55
1
54
"Най-добрият град за живеене" с най-лошото здравеопазване и липса на специалисти.Ще ме прощавате г-н Кмете и Вие д-р Мануелян, но здравеопазването и специалистите ни са на много ниско ниво.В тази сфера трябва да се работи много,спо-голямо усърдие от инфраструктурните проекти.В противен случай,Най-добрият град за живеене ще си остане само грамота. Помислете!!!
1.
изпатил
15.01.2015 07:23:15
5
47
много е трудно вечер да намериш доктор в 1-ва поликлиника всички до един спят
много скоро някои ще пребие някои лекар
те се гаврят с хората
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори