×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ивайло Дражев търсил от затвора нов спонсор на Локо Пловдив


Ивайло Дражев търсил от затвора нов спонсор на Локо Пловдив
Ивайло Дражев
14 Януари 2015, Сряда, 17:42 ч.

Вероятно става дума за Чавдар Александров от Несебър
От Локомотив Пд са потърсили доста интересен посредник в опитите си да се сдобият с наистина мастит бизнесмен за нов благодетел на клуба. Двама представители от ръководството на черно-белите са се срещнали с бившия шеф на Черноморец Бс Ивайло Дражев, научи Gustosport.bg. Те са пътували до Бургас, за да се срещнат с него. Визитата им при Дражев е била в края на първата седмица от новата 2015-а год. Целта на преговорите с експрезидента на акулите е той да съдейства за довеждането на желан от доста време мастит роден олигарх за собственик на клуба. Дори има индикации, че при осъществяването на плана е възможно бургаският бизнесмен да бъде нещо като главен представител на въпросния инвеститор, ако той склони да поеме контрола на Лаута. Бившият футболен бос е в отлични отношения с човека, до когото се желае да се достигне.

Gustosport.bg научи, че крайната цел на разговорите с Дражев е възможността да бъде ангажиран собственикът на родна букмейкърска къща, който да поведе Локомотив Пд към чаканото с нетърпение светло бъдеще. Gustosport.bg знае името на крупния бизнесмен, но засега ще го спестим. Други наши източници разкриха, че връзката с Ивайло Дражев е осъществена още преди Нова година. Според тази информация парите за заплати, осигурени за отбора преди Коледно-новогодишните празници са дошли именно по тази линия, а не става въпрос за чаканите 120 000 лв. от ТВ права, които на Лаута се надяваха да получат преждевременно.

Интересното при обстоятелствата около тази ситуация е свързано с колоритната личност на Ивайло Дражев. Бургаският бизнесмен бе осъден на 7 години затвор през пролетта на 2011-а год. Присъдата му бе наложена заради причинените от него убийства в две катастрофи от 1997 и 1998 година. Дражев вече изкара три години в затворническо общежитие с по-лек режим, което се намира край квартал Ветрен.

Бизнесмен от Несебър сред потенциалните спонсори на смърфовете


Олигархът Чавдар Александров е възможно да е един от евентуалните бъдещи спонсори на Локомотив Пд, научи Gustosport.bg. 39-годишният бизнесмен, който на предишните местни избори се кандидатира за кмет на Несебър, е „ухажван” от Лаута от доста време насам. Достоверен източник на Gustosport.bg разкри, че Александров е бил увещаван да подпомага финансово пловдивския клуб още от лятото, след като акциите на черно-белите преминаха в ръцете на Сдружение „Бъдеще за Локомотив”. Именно председателят на организацията е и шеф на смърфовете в момента. Според запознати адвокат Диан Колев и брат му близнак Димитър са добри приятели с бизнесмена от Несебър.

На този етап не е ясно дали Александров ще склони да подпомогне по-сериозно черно-белия клуб. От Лаута се надяват той да отдели поне известна сума, която със средства от още няколко бизнесмена, да помогне на Локо Пд да довърши спокойно настоящия сезон. Олигархът от морския ни курорт на този етап много трудно ще се съгласи да придобие собствеността върху Локо Пд и да издържа самостоятелно клуба.

Наши източници твърдят, че поне първоначално същестуват немалки шансове именно той да спомогне чрез осигуряване на хотел или средства за предстоящия подготвителен лагер на отбора в Поморие, където смърфовете ще участват на турнира „Поморие Къп".

В категории: На терена , Спорт


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
до стойков
15.01.2015 12:11:17
0
1
Ей лизач,я се поитересувай първо какви дела се водят срещу него!Не говорим само за това,че е убил няколко човека!!!Има още доста фактори извън спорта и това,че не може да управлява МПС, даже не коментирам че е бил и пиян,което се знае!
6.
Стойков
15.01.2015 09:05:10
7
2
Какви комунизми , какви катастрофи, всеки 2-ри българин е участвал в ПТП, Просто Дражев беше неудобен защото не се предава лесно .....,Гриша Ганчев осъдиха ли го за това че размаза цяло семейство от нова Загора , синът на Порточанов , осъдиха ли го за загиналия дядо, Ставийски осъдиха ли го , Бойко Борисов осъдиха ли го за убития с гранатомет - умишлено , а за Мишо бираъа , а за Ало , Ваньо...., Дражев сигурно е минал милион километра по мачове , контроли и лагери , не трябва да злорадстваш, защото никой не е застрахован от такова нещастие ...а ПТП му са 2 , не 3 и човека не избяга , не се Кри , а си изтърпя 4 години...,,, колкото дилърите с тонове дрога , той ли е престъпника на България
5.
wsw
14.01.2015 19:14:35
0
3
Бъркате - има три катастрофи,с трима убити - първата е на 29.12.1993 в 12:45 на около 100-200 метра от спирка "Моряк",в посока Бургас.В това меле загива на място затиснатата от обърналата се по таван кола форд-кабрио или фиат-кабрио/не сме сигурни в марката-Мариана Димова Велчева/лека и пръст/,на 21 години/има паметник на мястото и още се намират ламарини от колата/.Ивайло Дражев Атанасов оживява с другата му спътничка/Нина/,като по чудо.Бащата на Мариана-Димо Минков Велчев е бивш футболен съдия и бивш шеф на съдиите в Бургас по онова време.След смъртта на дъщеря му се развежда...
Ивайло Дражев никога не е бил добър шофьор-по-добре е никога да не кара повече кола,каквато и да е!
4.
пенко
14.01.2015 19:11:38
0
6
как така забогатя бе мама му да е..ба.нали бяхме равни през комунизма,.
3.
Венко
14.01.2015 16:51:01
1
10
Този боклук трябва цял живот да бъде в затвора!!Колко хора е ограбил,наранил... Долна пумия като майка си!
2.
уникално !!!
14.01.2015 16:40:56
1
6
бонев ТИ ДЕБИЛ ЛИ СИ ? или си само глупав ?
1.
Hr bonev
14.01.2015 15:44:44
16
5
Пълни глупости . Човека и сега е собственик на истинския Черноморец, ако реши да помага -сам ще го направи , той беше единствения който искрено обича и милее за Черноморец , видяхте неговите врагове докъде докараха българския и бургаския футбол и стадион Черноморец!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори