×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смачкани ламарини и трупове по асфалта белязаха 2014г. в Бургаско, вижте най-тежките катастрофи


Смачкани ламарини и трупове по асфалта белязаха 2014г. в Бургаско, вижте най-тежките катастрофи
Граничният полицай Костадин Стоянов прегази 11-месечната Краси в бебешката й количката, която бе на тротоар в с. Крушевец. Детето издъхна на място под тежкото возило
27 Декември 2014, Събота, 15:08 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА снимки: архив Флагман.бг

Карнобатското село Сърнево все още е в шок от трагедията с четиримата ученици, които загинаха нелепо при касапница на пътя


Трупове, смачкани ламарини и безброй почернени семейства белязаха 2014 година в Бургаска област. Вижте част от най-тежките катастрофи, които станаха в региона през изминалата година:

Датата е 1-ви март, малко след полунощ. Жестока катастрофа в Бургас отне живота на 18- годишния Георги Вълчев, ученик в Търговската гимназия в града. Идвайки по бул. „Тодор Александров” в посока ул. „Спортна” на завой катастрофира БМВ с бургаска регистрация, в което пътували четирима младежи между 17 и 18 г. Причината е високата скорост и неопитността на шофьора. По време на катастрофата Георги Вълчев спял на задната седалка, когато БМВ-то  ковчег се забило с бясна скорост в крайпътен стълб в Бургас. Момчето нищо не разбрало, издъхнало на място. Той и другият съученик, с когото са били отзад, явно са нямали колани.

Георги бил много лъчезарно и хубаво момче

Млад мъж загина при катастрофа на пътя Бургас-Слънчев бряг в участъка между Ахелой и Поморие. Инцидентът стана на 6-ти април. Лек автомобил "Опел Корса" е навлязъл в насрещното платно и  се е забил в камион. Шофьорът на колата е загинал на място – 25-годишният Нестор Василковски от бургаския ж.к „Изгрев“. Мъжът  бе един от най-добрите бургаски скейтъри. Занимавал се е със спортно каране на скейтборд и кънки, бил е сред най-добрите в уличните спортове (снимка: Грамофона.ком)

Това е останало от колата след жестокия удар, шофьорът е починал на място

"Мерцедес" с бургаска регистрация помете работник от фирма „Бургаспътстрой” край Летище-Бургас, около 14:30 часа на 9-ти май. Фирмата извършваше ремонт на участъка от кв. Сарафово към Бургас.
Блъснатият мъж е 52-годишният Али Муса, който в тежко състояние бе отведен в МБАЛ-Бургас. Колата бе шофирана от 23-годишен бургазлия. Според очевидци той е карал с над 100 км/ч. Мястото на ремонта е обозначено, а ограничението в този участък заради ремонтните дейности е 40 км/ч. Али Муса почина от раните си ден по-късно.



Легендата на българската борба Янчо Патриков издъхна след тежка катастрофа край Дебелт на 16 май. Няколко часа след инцидента лекари се бореха за живота му, но раните, които е получил при удара са били изключително сериозни.

Янчо Патриков е пътувал от Свиленград в посока Бургас. Той се опитал с колата си (джип БМВ 5) да изпревари ТИР. При прибирането си в собствената лента, поради насрещно идващ автомобил с огромна скорост, БМВ-то му се удря в предницата на ТИР-а, завърта се и излиза от пътя, попадайки в нива.

След удара Патриков е откаран в Спешното отделение на МБАЛ-Бургас в съзнание, но внезапно състоянието му започнало да се влошава. В 9:50 часа е отведен в Интензивното отделение. Починал е от огромен вътрешен кръвоизлив 25 минути по-късно.



 
Жестока катастрофа между Приморско и Царево отне живота на 33-годишния Константин от Царево. Инцидентът стана на 21 юни по пътя между Царево и Приморско. Единият автомобил бе джип "Сузуки Витара", а другата кола "Ауди" с бургаска регистрация.

От тежките травми след зверския удар между двата автомобила, младият мъж е починал в линейката до бургаския кв. Крайморие, по път за болницата.



Момченце на 2,8 години бе единственият оцелял при зверска катастрофа на магистрала Тракия край Карнобат, където лека кола Ауди се заби в спрял в аварийната лента тир. Пътният инцидент стана на 24-ти юни, а колата бе почти неразпознаваема. Детенцето се казва Мустафа, а загиналите са баба му и дядо му, както и водачът на камиона.

Карнобатското село Сърнево продължава да е в шок от трагедията с четиримата ученици, които загинаха нелепо при касапница на пътя с БМВ. Инцидентът стана на 25-ти юли след полунощ.
Според разследващи 17-годишният Георги Костадинов карал с над 150 км/час леката кола  на правия участък между селата Аспарухово и Сърнево. Цистерната, в която се е забила колата, е излетяла метри напред, а асфалтът часове след жестоката катастрофа бе пропит с кръв.

Във въпросната вечер младежите се веселили в кръчмата на селото. Божидар е пиел безалкохолно, Георги – кафе, а влюбените Елена и Николай - делили двулитрова бутилка с бира. Първият, който вижда смачканото до неузнаваемост БМВ е пазачът на лозето Васил Стоянов. Той само звъни на 112 и напуска трагедията. В кървавата баня загинаха Георги Костадинов, Елена Георгиева, Николай Канев и Божидар Недев, всички ученици на възраст 16 и 17 години.



Колата била буквално размазана, трябвало да я режат, за да изкарат телата

На 27 юли 35-годишен мъж катастрофира сам на автомагистрала „Тракия“ край село Омарчево, а по-късно почина от раните си в сливенска болница. Оказа се, че загиналият е брат на депутата от ДПС Хюсеин Хафъзов. Антон Юлиянов Хермянов и брат му Хюсеин са от айтоското село Тополица, където бе погребан загиналият. Мъжът се прибирал от Хасково около 2,20 ч след полунощ в неделя, когато автомобилът внезапно изхвърчал от пътното платно е се преобърнал в канавката. Макар и ранен тежко, шофьорът успял сам да се обади на телефон 112. (снимка БЛИЦ)



20-годишно момиче от село Белодол също загина при тежка катастрофа и направи черният списък още по-дълъг. Младата жена е управлявала лек автомобил „Деу Ланос” между Бата и Белодол  на 25-ти август около 14,00 часа. В един момент тя загубила контрол над возилото. Колата буквално изхвърчала в 5-метрово дере. С 20-годишната Фатме Мустафа е пътувала и приятелката й Тайбе Сабри, която е на 16 години. Двете са били без предпазни колани и при удара на колата със земята момичетата са изхвърчали през вратите. Откъсната мантинела от пътя пък се стоварила върху главата на Фатме. Ударът бил фатален за младата жена.


През последната седмица от живота си красивата Фатме летяла в облаците. Имала нов приятел, чувствала се много влюбена и прекалено самоуверена зад волана

Граничен полицай прегази бебе в количка в центъра на село Крушевец на 11-ти септември около 09,00 часа. Костадин Стоянов пътувал от Малко Търново към Бургас. Според очевидци е бил пиян, а по-късно и пробата потвърди, че е бил пиян. Качил се на тротоара от отсрещното движение без да оставя спирачен път след автомобила си. 11-месечната Красимира Красимирова е била в количката пред магазина в селото, майка й влязла да й купи храна. Детето издъхнало на място.


11-месечното бебенце кротко дете. Ден преди нелепият инцидент обаче Краси спала много неспокойно. Непрекъснато се будела и искала да си играе с майка си и баща си, разказаха смазаните от скръб родители
 
Тежка катастрофа станала и на пътя Айтос – Карнобат. При нея загина бебе, а родителите му бяха настанени в реанимацията на бургаската болница. Инцидентът стана на 25-ти октомври  около 13.30 часа. Лекият автомобил „БМВ 520”, с бургаска регистрация, управляван от 26-годишния Левент Гази от с. Манолич, движещ се в посока Айтос, тръгва да изпреварва, като при връщане в пътната лента, водачът губи управление над автомобила и завъртайки се на пътното платно, излиза извън него и със задната част на купето се блъска в крайпътно дърво. 26-годишният шофьор е син на кмета на село Манолич Адем Гази, а загиналото бебе е 4-месечният му внук, който също се казва Левент.

Тежка катастрофа на Околовръстното в Бургас между „Алфа Ромео” и боклукчийска кола на "Титан" взе поредна жертва на пътя. Инцидентът стана 11-ти ноември в посока ж. к. „Меден рудник” малко преди бизнес център „Вая”.

Шофьорът на Алфа Ромеото бе 38-годишният Мартин М. от ж.к. "Меден рудник", който загина на място.

Камионът се движел в посока Кръговото, когато водачът на италианския автомобил загубил контрол, разказаха тогава очевидци. Алфата се завъртяла по средата на платното и се блъснала в задната част на камиона.

Мъжът е загинал на място, след като лекият му автомобил Алфа Ромео се забил с бясна скорост в боклукчийска кола
 
Товарен автомобил ЗИЛ 131 на Гранична полиция, превозващ смяната със служители, се обърнал в дере  край село Горно Ябълково по пътя от Елхово към Средец. Инцидентът стана вчера около 0,30 часа. Водачът на камиона – 34 годишният Асен Асенов загина, а 6-ма полицаи бяха ранени и настанени за лечение в бургаската болница. Шофьорът е бил затиснат на мястото си под тежката метална каросерия и отне няколко часа, за да извадят тялото му. В автомобила са пътували общо 15 служители на реда, командировани да пазят границата от всички краища на страната.

Размазаното тяло на загиналия 34-годишен полицай Асен Асенов бе заклещено часове наред под подобен на този ЗИЛ 

В категории: Крими , Бургас


5
Коментара по темата
5.
с
30.12.2014 05:20:22
0
0
Нека почиват в мир. Дано през 2015 година да няма такива инциденти и почернени семейства.
4.
иван ст.
28.12.2014 12:45:52
1
2
точно така всичко трябва да се показва за да вразумява неопитните,заспалите,дрогираните и пияни водачи заради чиято вина много невинни хора си отиват
3.
...
28.12.2014 10:38:11
1
1
Има ли някакъв шанс да се излезе от филма, който играете като медия в името на няколко клика в повече.
2.
СТАРОТО
27.12.2014 17:55:47
8
16
ФЛАГМАН НЕ Е НУЖНО ДА МИ РАЗВАЛЯТЕ НАСТРОЕНИЕТО ТОЧНО ПОСРЕД КОЛЕДА С ТЕЗИ СНИМКИ !!!
1.
aaaaa
27.12.2014 17:27:00
1
12
Sami se zatrivame!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори