×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Валери Симеонов няма да се върне като кандидат-кмет на Бургас


Валери Симеонов няма да се върне като кандидат-кмет на Бургас
В Бургас ще се борим за 15 места в Общинския съвет, има място за всички по време на кампанията да покажат какво могат, каза областният лидер на НФСБ Ангел Божидаров
21 Декември 2014, Неделя, 12:00 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка архив Флагман

Без Руен във всички останали общини ще издигнем свои кандидати за кметове и в пазарлъци няма да участваме, в Приморско и Царево имаме реален шанс
- Г-н Божидаров, минаха 2 месеца от парламентарния вот. Вие като областен лидер на НФСБ имате ли личен анализ на резултатите? Задоволяват ли Ви?

- Безспорно, резултатът ни е по-голям в сравнение с миналия парламентарен вот. Твърдя, че имаме огромен потенциал, който ще разгърнем на местните избори. И както на тези избори имаше приятни и неприятни изненади за някои, аз смятам, че на местните избори ще бъдем хит  - не изненада, а хит!

- Говорите, обаче, за резултат, който постигнахте в коалиция с други партии  - на първо място поставям ВМРО. Мислите ли, че рамото, което Ви дадоха Вашите коалиционни партньори беше достатъчно голямо, за да направите този резултат – над два пъти по-голям?

- Определено това помогна много, но аз съм абсолютно сигурен, че в коалиционните ни партньори има още големи резерви. И ще Ви разкрия една тайна – има резерви, защото имаше недоволни активисти сред тях. Става дума за по-задните места в листите. Но този път, за местните избори, няма да го има това напрежение, защото във всяка община си има достатъчен брой общински съветници, ще направят листи и всеки ще работи както за партията и коалицията, така и за себе си – за да докаже, че може, че е кадърен.

- На Конгреса стана ли ясно в какъв формат ще се явявате на местните избори? Дали ще се запази съюзът „Патриотичен фронт”?

- Ще се явяваме като „Патриотичен фронт”, с изключение на местата, където екипите на ВМРО и НФСБ не се сработиха добре.

- Имаше търкания между ВМРО и НФСБ и в Бургас, които се усещаха – темпераментните Степан Дадурян и Ивайло Вагенщайн трудно издържаха характера на опитния и врял в битки Георги Дракалиев. Така ли е?

- Търкания не е имало. Истината е, че имаше желание от коалиционния ни партньор за по-предни места в листата. Но това се решава от Коалицията в София, на национално ниво. В други избирателни райони ВМРО беше доминиращо, всичко беше разпределено справедливо. И точно това Ви казвам – тези търкания на местните избори няма да ги има. В Бургас не може да има несъгласие, защото тук има 51 съветници. В листата ние спокойно ще работим и ще се борим за 12 – 15 места в Общинския съвет. Ще има хора от ВМРО и всички трябва да покажат в  кампанията какво могат.

- Как ще намерите жертва, грубо казано, която да се кандидатира за кмет на Бургас и да „изгори”? Казвам го неслучайно, защото ми се струва, че Валери Симеонов няма да напусне парламента, за да обира негативи като кандидат-кмет.

-  На едно мнение сме, че Валери Симеонов няма да се върне. Не сме на едно мнение обаче, че ще търсим жертва.

- Жертва, защото при всички случаи ще падне от Димитър Николов, а ще се налага да критикува всичко, което заслужава похвала. 

- Да, но аз скоро четох във Вашия сайт „Флагман”, че Димитър Николов няма да се кандидатира повече за кмет, ако е казал това сериозно.  Става много интересно в Бургас. Ако се кандидатира Димитър Николов, ще е трудно да се сборим с него, но не е невъзможно. Имаме време – интересно ще е, наистина.

- Какво имате предвид? Вие няма да правите пазарлък и ще водите битка с избираем кандидат напред? Защото, виждате ли, на БСП си им личи сделката, че просто ще симулират в кметската битка.

- За нас пазарлъци няма. Ние ще имаме кандидатура. Предполагам, че г-н Симеонов няма да се кандидатира за кмет, тъй като е съпредседател на парламентарната група и в Народното събрание има много по-сериозна работа. В Бургас ще имаме сериозна кандидатура,  с която да се борим за първото място.

- Партийна трудно ще намерите – нямате избираем човек, все пак познаваме публичния имидж, професионалните и личните качества на всичките Ви активисти?

- Моето предложение ще бъде това – да бъде кандидатура, която е много уважавана, позната в Бургас и абсолютно не е задължително да бъде член на нашата партия!

- Ще се наложи ли подмяна на общински лидери на НФСБ заради слаб резултат от парламентарния вот в определени общини?

- Няма как, защото всички направиха много по-висок резултат, отколкото очаквахме. В Бургаска област имаме 25 хиляди гласа – това е нещо, за което няма как да не бъдем поздравени!

- Това прави ли Ви втора политическа сила след ГЕРБ?
- ДПС е втора политическа сила, прецакаха ни в последния момент с 1000 гласа. Предполагам, че им ги преразпределиха отнякъде тези гласове, отнякъде дойдоха с автобуси. При броенето до 5 часа сутринта в понеделник ние бяхме втора политическа сила. За първи път ДПС е втора политическа сила в областта. Това е опасна тенденция.

-  Какъв резултат имате в общините Руен и Сунгурларе?

- В Сунгурларе имаме 8,5%, а в Руен – за съжаление имаме малко над 1%.

- В Айтос постигнахте безпрецедентно висок резултат, а тази община изконно си е на ДПС. Ако ДПС поиска, и кмет може да си има. На какво се дължи това?

- В Айтос взехме 10%. Безспорно заслугата е на нашия председател Мариян Денев и приятелката му, която беше до него цели 30 дни. Много силно работиха там ВМРО. Това е един от примерите, където НФСБ и ВМРО работиха сплотено. Председателката на ВМРО-Айтос г-жа Галина Димитрова е много активна личност, с която се сработихме. На местните избори там очаквам изключително добър резултат.

- Айтос е тежка община и не знам дали сте наясно, че там ще се търгуват много гласове на този местен вот.

- Те със сигурност ще се купуват, но извън нашия електорат. Нашите хора няма да се продадат, още повече, че на всички ще кажа на събранията: „Който Ви предложи пари, вземайте ги и знаете какво да правите!” Ще ги призовавам да вземат на всички мошеници парите, да се пазарят. Като им дават 50 лв., да искат още 50 три дни преди изборите.

- В кои общини постигнахте най-висок резултат, освен в община Бургас?

- В Приморско имаме 22%. Този резултат е благодарение на г-н Стоян Диханов, който навремето беше зам.-кмет на Приморско и единственият ни проблем е да го убедим да се кандидатира за кмет. Говорих с него, засега той няма амбиция, но аз ще продължа да го уверявам, че трябва да се кандидатира.

- Г-н Божидаров, г-н Диханов ми се струва неизбираем, предвид подготвяната коалиция между БСП и бившия кмет Димитър Димитров. Там Лиляна Димова ще играе с  Димитров и изборите са предрешени. Вие твърдо ли ще издигнете кандидат за кмет?

- Ние навсякъде ще издигнем кандидати, във всички общини.

- Дори в Руен и Сунгурларе?

- В Руен не, но в Сунгурларе задължително – там е нашият председател Мариян Чолаков, който е уважаван преподавател в училището. Смятам, че ще поведе листата и ще бъде нашият кандидат за кмет. Искам да направя една уговорка – ние не сме говорили с хората, не сме определяли кандидати. Аз говоря от свое име като ръководител и човек, който има виждане за нещата. Смятам, че тези хора биха могли да поведат листа и да бъдат наши кандидати за кметове. Не само във всички общини ще издигнем кандидати, и в селата ще издигнем. И в половината от тях смятаме да отидем на балотаж, а една трета – да ги спечелим.

- Мислите ли, че имате шансове за кмет в някоя от 13-те общини в Бургаска област?

- Да – в Царево и в Приморско.

- В Царево? Там ГЕРБ да пусне властта? Какъв е резултатът Ви там?

- В Царево имаме около 20% и на балотажа ви обещавам интересен резултат, защото ГЕРБ има там малко над 30%.


- Нали си давате сметка, че този висок резултат в някои общини в областта до голяма степен е благодарение на влиянието на СКАТ тв?

- Естествено, че където СКАТ тв има сериозна гледаемост, резултатите са два пъти по-високи. Говоря за морските общини в сравнение с Айтос и Карнобат, въпреки че постепенно и там постигаме добри резултати.

- Как си обяснявате феномена Несебър, където предварително се знае, че всичко е канализирано и прогнозируемо? Там какъв е резултатът Ви?


- В Несебър имаме цели 18%.

- Как си обяснявате тези 18% - не са купували гласове ли, какво се е случило?

- Там пак са купували гласове, но не е било така, както в Несебър се случва на местните избори. В Несебър на местните избори купуването ще бъде 10 пъти по-високо, отколкото на парламентарните. Но не всичко в живота е пари. Нашите членове и симпатизанти няма да ни изневерят, още повече, че аз официално ще изляза по телевизията и ще ги призова: „Който Ви дава пари, вземайте от всички, даже им казвайте, че са малко!”
Там освен добрия резултат от близо 19%, от една година ние имаме млад и интелигентен кадър. Бизнесменът г-н Александър Александров е на 35 години. Той раздвижи сериозно нашата партия там и би бил солидна кандидатура както за кмет, така и за общински съветник. 

- Ще видим дали е неподкупен в хода на кампанията. В Несебър всичко се купува.

- Ако някои наши членове се окажат подкупни, те вече няма да са наши членове.

- В Поморие Иван Алексиев се стяга за втория си мандат и няма конкуренция.

- Преди да се стяга за втория си мандат, г-н Алексиев да отиде и да поиска подписа на г-жа Таня Гюрова. Той знае защо. Тя е наш член и води с Алексиев 17 съдебни дела. Тя е единственият човек в България, който има официална забрана да влиза в Община Поморие, тъй като води дела с него. В Помориеще  разчитаме на д-р Даниела Радева. Нашият проблем е да я накараме да е наша кандидатура за кмет. От там нататък сегашният кмет на Поморие да отиде и да се моли, ако иска да й стане зам.-кмет. Защото д-р Радева я боготворят не само в Поморие, а и в цялата община, не само я познават – боготворят я, тъй като тя е личен лекар и обикаля много села. Тя е председател на НФСБ в Поморие и ще бъде общински съветник. Аз съм обиколил всички села, заедно с нея. Когато я видят, хората стават на крака и започват да ръкопляскат. Обичат я, тъй като тя се грижи за тях.

В категории: Политика


44
Коментара по темата
44.
Kiro
05.03.2015 23:23:14
0
3
Касабова, покажи си пора
43.
Патриот е ,душа дава,,,,,,но не свойта,а душата на
02.03.2015 19:51:34
1
3
Плюя на вас боклуци,дано хората се осъзнаят и един глас да не получите.САМО Велизар Енчев беше честен човек,но разбра с какви първенюта си има работа и логично напусна.Това ви беше първо и последно.Марш в калта,където ви е мястото,боклуци!
42.
НФСБ
26.02.2015 23:17:48
1
3
Вижте го това нещо на снимката,вижте и Валери-винкела/знаете ли,защо е Винкела/.Хора,крайно време е да се спасим от такива като тях.Вижте сега .Северина,никой от 'патриотите' няма да те разбере,но ние от народа ги видяхме и се отвратихме от тях
41.
OLIGOFREN
25.02.2015 13:51:36
1
4
BOJIDAROV E MNOGO GOT.
VSEKI MEDIZINSKI INSTITUT V SVETA BI ISKAL DA GO IMA V SHTATA SI.
DA GO POKAZVAT NA STUDENTITE KAK IZGLEJDA EDIN 100% OLIGOFREN HAHAHAHAHAHAAA
DO TUKA BEHTE TAPI ALCHNI PATRIOTI.
SLEDVASHTITE IZBORI STE AUT.
40.
pi4
24.02.2015 19:04:54
0
1
na teq sme6nici koi obrahta wnimaniue
39.
мюсюлман мюсюлманафов ефенди
12.02.2015 23:53:00
1
1
северино,я кажи ми,булка,колко рязани хуя си лапала и спермата на резаците по-вкусна ли е от спермата на неверниците.
38.
сунгурларе
26.12.2014 17:24:30
2
6
г-н божидаров в общ сунгурларе за нфсб сме приготвили 5 рязани хуя
37.
сунгурларе
24.12.2014 18:06:56
3
1
в сунгурларе освен кенов друг кмет няма бе глупак долен
36.
abv
24.12.2014 13:49:27
6
5
Patriotite sa ko6mara na dps samo zaradi tova si zaslusava da gi ima
35.
Чудно !!!!!
24.12.2014 09:41:00
1
4
какъв уважаван преподавател е този ваш лидер в Сунгурларе Чолаков,пълно доказано и сертифицирано пиенде ,което се чуди къде да седне да пие на аванта.По голямо пияно лике от него няма .
34.
несебърлия
23.12.2014 23:08:17
1
8
Ако направят гласуването задължително,ще духнем под опашките на Диневи и "ПИЦАТА'.Божидаров,работете в тази насока.ЧЕСТ И СЛАВА
33.
g
23.12.2014 12:11:00
2
1
до 32 ама много голям руенски за теб от сърце!хак,
32.
до северина
23.12.2014 01:22:04
4
8
МНОО СИ ПРОСТА МА СВЕРИНО.БЛАГОДАРЕНИЕ НА НФСБ КОМУНИСТИ И РЯЗАНИ СА ВЪН ОТ ВЛАСТТА.БРАВО НА ПАТРИОТИТЕ.
31.
местен
22.12.2014 09:15:22
6
4
Защо за пореден път не коментирате Созопол?Далаверката между Рейзито и Валерко ли е залсга за товол
30.
Северина
22.12.2014 08:36:31
10
11
Повечето коментари са писани от един и същ човек, предполагам самият Божидаров. Долна постъпка. Забележете никнеймите и стила. Жалко, какви патриоти сте бе, скатаджии, до преди 2 месеца не спирахте да плюете Бойко, ГЕРБ, КАсим Дал, а днес сте заедно в управление. Жалки сте!
29.
Observer
22.12.2014 00:40:49
8
9
Хе-хе. Божидаров сам си пише коментарите.
28.
ники
21.12.2014 22:44:47
7
8
Аз съм виждал фаворити които губят.Всички глупости ГЕРБ направиха през втория мандат в Бургас когато имаха пълно мнозинство.Това повече няма да се случи.Ще гласувам за патриотите.
27.
Radko
21.12.2014 22:12:02
3
7
В Бургас безпорен фаворит е г-н Д. Николов. Проблемът ще е в общинския съвет. Сегашните съветници само интригантстват и кадруват. Те са и 2-я ешалон ... Този път ще се гласува за личности, а не за безлични от "Вървинам...та си"!!!
26.
несебър
21.12.2014 21:14:27
4
9
В Несебър наистина има добри резултати.Това е защото ни писна от МОРЕ,ОКЕАН и други подобни наглеци и мними партии.То корупцията край няма и понеже вече не вярваме на сегашните безгръбначни интересчии,както и на вялата и смотана опозиция ще гласуваме за вас.
25.
психолог
21.12.2014 21:10:41
6
8
На някои кметове от герб ще им припари под краката.За разлика от някои посредствени идиоти които пишат тук те знаят че Божидаров е политик с опит а и фактите са такива за резултатите.
24.
Сексолог
21.12.2014 20:58:14
6
13
Коко защо всички гейберасти полудявате като видите Божидаров.Той не е нито депутат нито алкохолик.Просто ти си олигофрен.
23.
koko
21.12.2014 20:45:45
18
8
КЪВ Е ТОЯ ИЗРОД.....АЛКОХОЛИК КАТО БАЩА СИ.....ЧЕ И ДЕПУТАТ.....ЕБАТИ ТАШАКА....!!!!
22.
наблюдател
21.12.2014 20:45:06
7
11
Когато Божидаров каза че с подкрепата на НФСБ кандидат за кмет в Чрни Връх ще отиде на балотаж-много хора не вярваха.Когато преди балотажа каза че същият ще спечели с гласовете на БСП които ще гласуват срещу ГЕРБ пак не вярваха.Аз слушам добрите политици
21.
Реалист
21.12.2014 20:27:11
6
9
Какво да го опровергават.Той казва истината.В половината общини П.Ф.е с втори резултат което означва сигурен балотаж.А там не се знае.
20.
патриот
21.12.2014 20:20:01
9
11
Е за това ме кефи Божидаров-като се появи и комунета и гербави превъртяват-кеф.Никой обаче не го опровергава.Само елементарно плюене.
19.
до 17 глупака
21.12.2014 20:13:58
4
9
Значи идиота Емо хем има гараж хем реве че му изгарят 3.50лв.от стикера.А сега кажете че герберастите не са идиоти като Емчо.
18.
до журналистката
21.12.2014 20:07:41
9
7
Спокойно гербава уруспийо повечето герберасти не могат да спят като видят Дебелия но нали това е целта.
17.
До 11-социалиста
21.12.2014 20:01:57
9
4
Не обиждай на глупак без да ме познаваш.Ще те купя и продам теб без да разбереш.Далеч съм от всякаква партийна измет.Никога не съм гласувал и не мисля да го правя.Излиза че ти си глупака,който вярва на разни набедени политици.И за твое сведение си имам гараж.
16.
зрител
21.12.2014 19:52:38
9
9
подкрепям седесаря.гледал съм по телевизията как Божидаров си прави майтап и с Бойко и със Сергей и с Местан.Не на всички им стиска.
15.
Журналистка
21.12.2014 19:49:08
11
11
Този свинеподобен Божидаров що не се скрие някъде че отвръщава хората! Толкова е тлъст и грозен че като го види детето ми неможе вечер да спи!
14.
божидаров
21.12.2014 19:48:37
9
9
вярно го каза ако не беше скат телевизия да манипулира и лъже постоянно хората нямаше и толкова гласове да спечелим. Ако колото до кмет няма да можем нищо да направим.
13.
Седесар
21.12.2014 19:42:49
10
13
Бил съм свидетел как Божидаров не цепеше басма в СДС нито на Марков нито на Д.Николов.На тоя не му пука от никой.
12.
Петко
21.12.2014 19:37:10
15
8
Малко хора разбират толкова колкото него от политика.
11.
Социалист
21.12.2014 19:35:47
4
11
Емо синята зона я премахнаха Герб защото имат мнозинство.А ти тези 3.50лв.които ти оставаха да ползваш си ги искай от Герб глупако.
10.
do sa6ko
21.12.2014 19:34:34
5
6
sa6e mn si t.. be sa6eeeeee
9.
Сашко
21.12.2014 19:28:56
9
12
Другарко Манолова щяхте да сте щастлива ако можехте да постигнете това което е Постигнал Божидаров но гроздето за някои е високо.
8.
ivailo drajev
21.12.2014 19:24:36
10
6
abe ti za6to ne se iavi6 za kumicite ami si tragnal da lije6 gazove da stava6 deputat....angel4ooooooo.....
7.
наблюдател
21.12.2014 19:21:17
13
13
Божидаров е един от най опитните политици в Бургас.Във вашият сайт 20 дни преди изборите той даде най точната прогноза-факт.
6.
Е. Манолова
21.12.2014 18:01:51
14
19
Още се чудя - Валери Симеонов не е глупав човек, а продължава да държи около себе си малоумници като този, които му съсипват имиджа. Божидаров не е постигнал нищо в живота си - нагаждач, който е вреден за себе си и околните.
5.
евгени
21.12.2014 17:40:44
12
21
Божидаров, само искам да отчетеш нещо, което смятам е много важно. Искам да имаш предвид хилядите гласоподаватели, които се разочароваха от алчността на Валери Симеонов. Аз и приятелите ми са част от тази бройка. Плавно потъвате надолу и може би това заслужавате. Толкова години плюхте по герб, по Касим Дал , а сега сте заедно, на една хранилка. Срам ме е, че гласувах за вас.
4.
Емо
21.12.2014 17:25:58
10
25
Божидаров,обясни на хората как използва властта си да премахнеш синята зона на улици Фердинандова и Калоян и развали една работеща схема на ред и приходи за общината.Остана ми един стикер да ти го залепя на задника и мисля скоро там да паркирам.
3.
Дражев
21.12.2014 17:14:56
10
19
Този път НФСБ ще ядат големи шамари на изборите, благодарение на парламентарната политика, която водят до момента!
2.
Дражев
21.12.2014 17:14:56
9
26
Този път НФСБ ще ядат големи шамари на изборите, благодарение на парламентарната политика, която водят до момента!
1.
Вуйчо Крум
21.12.2014 17:04:03
7
13
къв кмет , бе евлоги
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лъвът да не флиртува, Стрелецът ще получи подкрепа от Висшите сили Лъвът да не флиртува, Стрелецът ще получи подкрепа от Висшите сили

Хороскоп за деня – 21 октомври 2019, понеделник

След алармата на Флагман.БГ: Положиха пътна маркировка до поморийското село Лъка След алармата на Флагман.БГ: Положиха пътна маркировка до поморийското село Лъка

Шофьорите от години изпитваха сериозни затруднения при движението, особено нощем

Коритаров сравни Полфрийман с Левски - и той извършил убийство Коритаров сравни Полфрийман с Левски - и той извършил убийство

Кощунствения паралел с българската светиня Коритаров направи, провокиран от реплика на Петър Волгин

Папи Ханс се върна при португалката Папи Ханс се върна при португалката

Трендафилов срещнал Рита на морето, но авантюрата им продължила само два месеца

Дженифър Лорънс се омъжи за галерист Дженифър Лорънс се омъжи за галерист

На събитието са присъствали около 150 души, сред които куп звездни приятели на булката

Сенсей Христо Терзиев на среща с израелски депутат Сенсей Христо Терзиев на среща с израелски депутат

Заедно с четирикратния европейски шампион и световен вицешампион Виолета Литовска бяха инструктори на семинар в Израел

Митко Иванов: Бургас е без културна стратегия, а ГЕРБ налага масовото и евтиното, което е чалга – при нас няма да е така Митко Иванов: Бургас е без културна стратегия, а ГЕРБ налага масовото и евтиното, което е чалга – при нас няма да е така

Ние от „Демократична България“ предлагаме нещата да се поставят на една прозрачна, съвременна, цивилизована основа, казва кандидатът за общински съветник

Какво следва след края на глобализацията? Какво следва след края на глобализацията?

Изглежда започва напълно обратния процес

Бомба във Флагман.бг! Нефтохимик се завръща на ст.“Лазур“, подписва договор за 5 години Бомба във Флагман.бг! Нефтохимик се завръща на ст.“Лазур“, подписва договор за 5 години

Голяма българска компания ще плати наема на спортното съоръжение

Таня Димитрова носи минижупи на 56 г. Таня Димитрова носи минижупи на 56 г.

Актрисата се бе издокарала в минижуп, а късата й пола разкриваше стройните й крака

"Терминаторът" Шварценегер би се изправил срещу Тръмп за президент "Терминаторът" Шварценегер би се изправил срещу Тръмп за президент

Актьорът обаче няма право да се кандидатира

Външно министерство: Не пътувайте до Барселона, ако не се налага Външно министерство: Не пътувайте до Барселона, ако не се налага

Тази вечер се очаква нова демонстрация в Барселона

Борис Джонсън бе обвинен, че действа в "стил Тръмп" Борис Джонсън бе обвинен, че действа в "стил Тръмп"

В ЕС готвят отговор на трите писма от британския премиер за ново отлагане на Brexit

Стивън Кинг превръща дома си в музей Стивън Кинг превръща дома си в музей Сградата е магнит за поклонници на майстора на литературния хорър Британският парламент отново отложи Brexit Британският парламент отново отложи Brexit

Депутатите приеха поправка, която предвижда отлагане на излизането от ЕС, докато цялото необходимо законодателство не бъде прието

Извънредно положение в Чили заради по-скъп билет за метрото Извънредно положение в Чили заради по-скъп билет за метрото

Властите се принудиха да затворят всички 136 станции на подземния транспорт в Сантяго

Полицията задържа "телефонния терорист", съобщил за бомба в самолет Полицията задържа "телефонния терорист", съобщил за бомба в самолет

Фалшивият сигнал за бомба може да е подаден от закъснял пътник

Кенет Рогоф: Еврото - не е добра валута за България Кенет Рогоф: Еврото - не е добра валута за България

Икономистът нарече валутата най-голямата грешка в историята

Британският парламент заседава за сделката при Brexit Британският парламент заседава за сделката при Brexit

Премиерът ще се изправи пред дълбоко разделена камара

Остават само 3 милиона биткойна за изкопаване Остават само 3 милиона биткойна за изкопаване

Aлгopитъмът на криптовалутата e зaдaдeн eдинcтвeнo дo 21 млн. битĸoйнa

Гриша ГАНЧЕВ Гриша ГАНЧЕВ Борисов показа нулева толерантност към корумпираните изчадия Виц на деня Виц на деня Две блондинки се качват на автобус.
Едната пита шофьора:
– Господине, мога ли с този автобус да стигна до железопътната гара?
– Не! – отговаря шофьорът.
– А аз? – пита другата.
Виц на деня Виц на деня - О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?!
- Мача гледа ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Детегледачка от Перник бе приета в "Пирогов" по спешност, след като се опита да отнеме от 6-месечно бебе плюшения му винкел.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори