×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Албена Вулева: Венета се омъжи за Тишо, който прави секс с лесбийка!


Албена Вулева: Венета се омъжи за Тишо, който прави секс с лесбийка!
Част от съквартирантите бяха лош материал, категорична е устатата водеща
05 Декември 2014, Петък, 22:25 ч.
Източник: лайфстайл

Скандалната водеща не иска деца, Людмила Захажаева се е примирила, че няма да става баба

Албена, за кого от съквартирантите най-често говорите с майка ти?

- Възмутени сме от едни и същи персонажи вътре. Най-много това чувство е концентрирано върху Наско Месечков. Той не знае кой е и не е наясно защо е с теб, което е плашещо. Кали и Воче не ги обсъждаме, защото те са ясни, разкриха се, маските им паднаха, видяхме ги какви са. Ели Гигова е интересен образ. В желанието си да не се изложи, тя тотално се опозори. А беше кръгла нула в Къщата, тапет, мебел, дори столовете имаха повече присъствие вътре. Нито едно качество не видях в нея. Ставаше сутрин, гримираше се два часа, правеше един тегел, два часа се разгримираше и в крайна сметка никой не я запомни. Не знам как издържа два месеца да спи, не за да се наспи, а да изглежда хубава пред камерите! Тя е и подла, женският вариант на Месечков е, доколкото може да се твърди, че той е мъжкият. Те двете бяха подлярките на формата. Гигова дори си наруши съня и стана приятелка с Наско, когато той беше готвачка, за да каже, че й се яде нещо. Беше тандем и с Въргала, но когато той беше нападнат от Воче и Кали, тя веднага се присъедини към тях. Никого не защити, което й казах в очите, а тя отговори, че щяла да защитава само себе си. Лош човек е, некачествен материал, който въобще не трябва да се толерира.

Близка ли си с Бойко Борисов, че използваш фразата му за материала?


- Не съм близка с него, но ето, че е прав човекът, всеки има своя звезден миг да каже нещо на място (шегува се, б.а.). Но да продължа за Ели Гигова, която, милата, има своята житейска драма и не знае кой е искрен с нея и кой й се мазни заради парите на баща й. Може би това я е изкривило до такава степен. Защото и вътре всички искаха да са в много добри отношения с нея, та баща й да финансира на кой концертите, на кой следващия филм...

Не искаш ли да работиш в по-голяма телевизия?


- Имам желание да работя свободно, без значение къде. За мен е изключително важна професионалната свобода и да правя нещата така, както аз ги виждам и разбирам. Не искам продуктът ми да се пипа и човърка. Работила съм за големи телевизии и за други продуценти и това не ми се отрази добре. Предаването „Панаира на суетата", което водех, ме обезличаваше. Люба Кулезич беше негов продуцент. Ако ме беше оставила да работя, сега щеше да има продукт, с който да се похвали, както и аз. А от това, че се бъркаше и ми пречеше да работя, загубихме и двете. Факт е, че като отидох в телевизия „СКАТ", я знаеха само роднините на работещите там. Но още след второто ми предаване „Сигнално жълто", вече я знаеха всички. Така че за аудиторията няма значение в коя телевизия съм водеща.

Защо се създаде конфликт между теб и фамилията Халваджиян?


- Не знам, тези хора не ги познавам. Смятам, че проблемът е на професионална основа. Халваджиян няма авторски продукции, той вирее в телевизионното пространство с лицензни продукти, които не са негови. „Господари на ефира" и „Сигнално жълто" тръгнаха горе-долу по едно и също време. Неговото по хубава, голяма телевизия, а моето - по кабеларка. Но „Сигнално жълто", в което аз съм човекът-оркестър, направи бум и до ден днешен хората го помнят, въпреки че не се излъчва вече. Сега бях в съвършено друг формат, какъвто е „ВИП Брадър", като междувременно съм водила и други предавания, но казаното в „Сигнално жълто" стои. И предполагам, че Магърдич Халваджиян с основание не може да преглътне това, макар да има много по-голям терен за изява, който обаче не е успял да експлоатира правилно. Аз може да съм тръгнала от кабеларка, но съм известна с продукта си.

Сега всички те заподозряха, че ще стартираш в „Нова тв" - заплаха ли си за някои свои колеги?


- Като професионалист и качества, които имам, съм заплаха за много хора. Съжалявам за високото си самочувствие, но малцина от тези, които са на екран и не само, могат да ми се опрат по качества. Мога успешно да заместя всички, те го знаят и затова треперят за местата си. Не съм заламтяла за столовете им, но мога да подменя всеки с такава лекота, затова се боят и ме мразят.

Какви са отношенията ти с Венета Райкова?


- Никакви, не знам какво иска Венета? Тя трябва само да мълчи, защото ако си отворя устата, ще я срина! Преди 20 години е дошла в София от Попово и не е мръднала за това време. 40 и кусур-годишна жена е, която се занимава с махленски предавания за деца. Грам развитие и надграждане няма. Позорно трябва да бъде изхвърлена, защото й е дадена почва за развитие, а тя не я използва.

Двете имали ли сте близък контакт?


- Били сме около година в една и съща телевизия, но толкова. Аз работех в новините, тя беше за присмех на целия екип. Лъже, че е избирала новини, какво разбира тя от новини? Задачата й беше да звъни на хората, за да ги подсеща да си плащат кабелната телевизия.

Но ето, Венета Райкова влезе във „ВИП Брадър", и се ожени!

- Да не говорим за дългочакания й брак... За кого се ожени Венета? За Тишо, който в същия „ВИП Брадър" правеше секс с лесбийката Мел. Това ли е постижението й - резил! Абсолютно не успяла жена е Венета и в личния, и в професионалния си живот. Учудвам се какво я коментирам, ама хайде малко реклама да й направя!

А ти успяла жена ли си, защото и поведението, и самочувствието ти говорят за това?


- Успяла съм във всичко, с което съм се заела. И в момента имам предаване - "Психодиспансер" по "Евроком". В личния си живот нямам абсолютно никакви проблеми - с тия хора съм, с които искам, мъже съм имала достатъчно, не съм спряла до един Тишо.

Истина ли е, че Недик не е знаел, че си била семейна?


- Знаел е, но това е нещо, което не коментирам много. Във формата го разказах, защото някой ме попита. Това е една стара история, бях много малка тогава, а бракът ми беше за около две години. Човекът въобще не беше точен.

Защо се омъжи тогава?


- Излизах известно време с този човек, който беше с 15 години по-голям от мен. Майка ми разбра и като един традиционалист искаше нещата да се случат по реда си. Не исках да се омъжвам, но не смеех да си кажа - бях малка. Направих го с ясното намерение да мине сватбата, да се успокоят духовете и да се разведа. Така и стана. И понеже беше за кратко, е незначително събитие в моя живот, затова не го коментирам.

Недик е мъжът до теб, но той е и баща. Как приемаш сина му?


- Синът му вече е 20-годишен и не му е нито до Недик, нито до мен (смее се, б.а.). Но като беше по-малък, идваше често у нас, оставал е да спи. Сега е поел по своя път...

Недик с какво те спечели и как те укроти?


- С Недик сме се стиковали във всички аспекти. Но той не ме е укротил, по-скоро ме е приел такава, каквато съм и на това може би се дължи дългата ни връзка. Той не предявява претенции към това каква съм и как живея. Знае, че съм изключително свободолюбива и не търпя чуждо мнение.

Защо не искаш да имаш деца, както заяви в шоуто?


- На този етап не искам, защото не е отговорно, като не си почувствал вътрешно това, да го правиш. Познавам жени, които раждат, защото така трябва или защото вече са на 30 години. Да, ама в същото време искат да правят кариера, да се свалят по баровете, а това дете е заритано някъде със сополите. Винаги на 100 % правя всичко, а камо ли, когато става дума за човек. Как да родя дете между другото? А и ще излъжа, ако кажа, че ми се сменят пелени и ми се топли мляко. Може би и не всеки става за всичко, може да не ставам за майка. Затова и не всеки трябва да е родител.

Людмила Захажаева какво мисли по въпроса за нежеланието ти да станеш майка?


- В началото беше недоволна, защото естествено, че иска внуци. Но разбра, че това е моето вътрешно и реално усещане. Иначе отново трябва да се повтори историята с брака ми, когато тя получи това, което искаше. Но насила хубост не става. Не се заричам, че никога няма да родя, утре може да реша да имам 5 деца. Майка ми ме е гледала вкъщи 9-10 години и ме е възпитавала. Коя жена днес може да си позволи това?

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
111
06.12.2014 13:11:07
4
3
Типичното за комплексираните е,че се мислят за много повече от другите и плюят срещу тях непрестанно!С отровните си пипала омотават лесно по-слабохаракттерните интелигентни хора докато ги изсмучат за да утолят липсващият комплекс и после ги захвърлят!
2.
sis
06.12.2014 01:04:30
3
12
Браво, много и се радвам! Никой от така наречените Вип-ове не може да и стъпи и на малкия пръст!
1.
dano
05.12.2014 20:53:53
9
7
Tая клептоманка е луда за връзване!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори