×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10-те най-секси мъже на 2014 г., вижте списъка


10-те най-секси мъже на 2014 г., вижте списъка
Българският тенисист Григор Димитров се нарежда сред най-добре изглеждащите спортисти в световен мащаб
30 Ноември 2014, Неделя, 12:46 ч.

Дейвид Бекъм и Антонио Бандерас са в забрава, отстъпват на нова вълна от мачовци

През последната година местата на популярните секссимволи в световен мащаб сериозно се пренаредиха. Дейвид Бекъм, Антонио Бандерас, Кристиано Роналдо и Брад Пит са в забрава и отстъпват място на нова вълна от мачовци, пише 24 часа. Вижте кои са те.

1. Григор Димитров

Българският тенисист Григор Димитров се нарежда сред най-добре изглеждащите спортисти в световен мащаб. В много класации дори е поставен пред Новак Джокович и Рафаел Надал. Момчето от Хасково израсна до сексапилен мъж буквално за няколко години. В интернет обикаля снимка, на която той в тийнейджърските си години се е снимал с Мария Шарапова, а тя изглежда като негова кака и е доста по-висока от него. Само няколко години по-късно двамата вече официално са двойка.

2. Джордж Клуни

Макар вече да не е сред най-младите, Джордж Клуни не отстъпва място на други свои колеги. Открай време е смятан за един от най-красивите и желани мъже на планетата. Тази година се ожени за адвокатката Амал Аламудин. Преди това имаше дълга връзка с модела Стейси Киблър, която така и не успя да го отведе до олтара. Именно за това феновете му бяха изненадани от новината за бързата сватба с Аламудин. Клуни е определян няколко пъти от сп. “Пийпъл” за най-сексапилният жив мъж.

3. Брадли Купър се жени на рождения ден

Актьорът от филмите “Последният ергенски запой” и “Наръчник на оптимиста” от няколко години присъства в световните класации за секси мъже.
Той е на 39 г. В момента е обвързан и дори ще се жени. Приятелката му е 22-годишната манекенка Суки Уотърхаус. Двамата имат рожден ден на една и съща дата - 5 януари. Точно тогава планират да се врекат във вярност. За Брадли Купър това ще е втори брак. През 2006 г. се жени за актрисата Дженифър Еспозито. Само 4 месеца по-късно двамата се развеждат. Имал е връзка и с колежката си Рене Зелуегър.

4. Раян Гослинг изгря във филма “Тетрадката”

Раян Гослинг докосна най-много женските сърца с ролята си във филма “Тетрадката”. Там влиза в ролята на романтичен младеж, а кристално сините му очи са идеално допълнение към образа, който пресъздава. Гослинг е на 34 години. Имал е връзка със Сандра Бълок в периода около 2002 г. “Опитвам се да не се снимам в прекалено много филми. Писва ми от мен самия, така че мога да си представя как се чувстват всички останали”, казва той в интервю. Дамската аудитория е на съвсем различно мнение и дори иска да го вижда колкото се може по-често. Освен актьор, той е и музикант - свири на китара.

5. Владимир Кличко е най- секси боксьор за 2014 г.

Владимир Кличко може и да е ненавиждан от доста българи след мача, в който победи Кубрат Пулев, но е неоспорим факт, че изглежда много добре. Определен е за най-секси боксьор за 2014 г. Не една и две дами въздишат по него. Сърцето му обаче е запазено за актрисата Хейдън Пенетиър, която е бременна от него и двамата чакат първото си дете. Следващата година планират и сватба. По-големият му брат Виталий пък е смятан за един от най-секси мъжете в политиката. Двамата си приличат поразително.

6. Джъстин Теру очаква бебе от Дженифър Анистън

За Джъстин Теру се заговори по-усилено след началото на връзката му с актрисата Дженифър Анистън. Когато се събраха, той бе с дълга брада. Сега я е махнал и определено изглежда много по-секси от преди. Феновете му казват за него, че е бил спасителният пояс за Анистън след мъчителната  раздяла с Брад Пит. Години след като Пит я остави заради Анджелина Джоли, тя нямаше връзка и не можеше да се отърси от случилото се.
В момента обаче актрисата очаква първото си бебе от Теру. Двамата го обявиха на червения килим, след като звездата от сериала “Приятели” разходи бременното си коремче пред всички присъстващи. Тази година това е най-чаканото бебе в Холивуд.

7. Адам Лавин си пада по модели на “Виктория сикрет”

Вокалистът на Maroon 5 Адам Лавин освен с хитовете на бандата си завладява сърцата на жените и с безупречния си външен вид. Около него се въртят все красиви жени. Прочут е със слабостта към моделите на “Виктория сикрет”. Имал е връзка с руската манекенка Ана Виляцина. По-късно и с нейната колежка Беати Принслу, с която към днешна дата са сгодени. Тя се снима в последния му клип към песента Animals, която оглави световните чартове.
В кадрите двамата имат много еротични сцени, в които се целуват голи. Краят на видеото е още по-шокиращ, защото в него Лавин и Беати се къпят в кръв, докато си разменят ласки.

9. Бенедикт Къмбърбач е секс иконата на Великобритания

Английският актьор Бенедикт Къмбърбач има завладяващ външен вид и доста нетипична красота. Може да се похвали с милиони фенки по цял свят, но противно на очакванията е почитател само на сериозните връзки. В продължение на 12 години живее с актрисата Оливия Пулет, а след това и с лондонската  колежка Ана Джеймс. Към момента е необвързан. Това разкрива в своите последни интервюта.
Според в. “Сън" Къмбърбач е сексиконата на Великобритания.

10. Принц Хари - кралският двор го натиска да се ожени

Принц Хари - по-малкият брат на принц Уилям, винаги е бил сочен за един от най-големите британски секссимволи. През годините му бяха приписвани връзки с много момичета. Дори и със сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа. Нито една от тях обаче не успя да отведе Хари до олтара.
Британската преса пише, че от кралския двор го принуждават все повече да последва пътя на брат си и да свие семейно гнездо, както и че е крайно време да прекъсне безразборните си похождения. Една от най-дългите му връзки, продължила 5 години, е тази с Челси Дейви, за която напоследък усилено се говори, че отново е с него. Дълго време отношения имаше и с Кресида Бонас. Интересен факт е, че когато принц Хари има повод, той кани всичките си бивши приятелки.



1
Коментара
Флагман.БГ Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ 04/05/2024, Събота 16:36 0
1
Коментара по темата
1.
Джон Ленън
30.11.2014 12:38:16
0
1
Всичкото хубаво, ама защо трябва да ненавиждам някой, в случая Кличко!? Make love, not war!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? B Πpимopcĸo и Coзoпoл cpeднитe цeни зa нaeм нa ĸвapтиpa тoвa лятo дocтигaт $62 (112 лeвa) Откриха останки в село Дебелт Откриха останки в село Дебелт Вероятно приживе човекът е страдал от гигантизъм или друго рядко заболяване Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро На същия този ден се видя, че старата аязма се е напълнила с лековита вода, след като повече от 20 години беше пресъхнала Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н., споделя Кичка Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Експозицията е постоянна и всеки посетител може да се запознае отблизо с редки видове яйца, обагрени в натурални цветове Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Нито една от новите формации няма да влезе в парламента, убеден е проф. Тодор Галунов  Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Отдавна не е имало толкова голямо излагане в шоуто  Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица С Десислава си пълнихме куфарчето с банкноти от митничарите, кълне се легендарната Хищна хиена  Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Караницата между сценаристката и оперната певица продължи и извън телевизионното студио, където Мила Михова нападна прясно напусналата Кристина за нейното поведение в риалитито Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос По време на делото стана ясно, че при навлизане в десния завой, скоростта на камиона се увеличила и той започнал да занася
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори