×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спете спокойно! Малката Рижа остава в ареста окончателно


Спете спокойно! Малката Рижа остава в ареста окончателно
Нито оковите на краката, нито белезниците спираха Симеон Стоянчов да буйства в съдебната палата. Абстинентният и агресивен мъж бе пазен от повече от 10 служители на съдебна охрана
28 Ноември 2014, Петък, 03:11 ч.
Автор: Флагман.бг

Ще ти запомня лицето, заплашително се нахвърли Симеон Стоянчов върху прокурор Ангел Георгиев

27-годишният Симеон Стоянчов, известен като Малката Рижа, остава в ареста. Решението на БОС е окончателно. Както вече писахме бандитът, подлудил целия град с буйните си прояви по бургаските улици, обжалва мярката си за неотклонение на Бургаския районен съд.

Искам свободата си!”, крещеше той пред съдия Денчо Стоянов.

"Ще ти запомня лицето!", заплашително се нахвърли Симеон Стоянчов срещу прокурор Ангел Георгиев. Повече от 10 служители на съдебна охрана се опитваха да озаптят Рижата.

Припомняме, че той бе арестуван и привлечен като обвиняем за това, че на 30.10.2014 г. в кафене в Бургас открадна мобилен телефон „Нокия“ и 25 лв..

Днес служебният защитник на Стоянчов поиска наложената мярка за неотклонение да бъде изменена в домашен арест, за да може да се осигури необходимото му лечение следствие на употреба на наркотици. Според адвоката, е необходимо да бъде изготвена съдебно психиатрична експертиза, тъй като липсва експертна преценка, дали Рижата е процесуално годен да бъде наказателно отговорно лице.

Прокурор Ангел Георгиев се противопостави на това искане и поиска да не бъде уважена молбата му. Той посочи, че тя е неоснователна, тъй като основен мотив в нея е посочено тежко здравословно състояние на обвиняемия и нуждата от лечение, за което не са представени доказателства. Прокурорът заяви, че в хода на досъдебното производство може да бъде назначена и изготвена исканата експертиза.

В категории: Темида


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
15
Коментара по темата
15.
mishki
30.11.2014 10:31:03
0
3
Spete spokoino hahaha, prekaleno mnogo plashite horata koito ne sa naqsno tapi sa vi statiite
14.
lyd
29.11.2014 14:38:40
0
1
I sega shte my iskarat ekspertiza che e lyd i shte go izkarat ot aresta...tiq filmi sme gi gledali,ili v psihoto ili pod domashen arest i picha nqma da leji,ama toi neosaznava che e po dobre da e vatre,che kato izleze ot pangoto chicho mitio shte go povozi v katafalkata za tiq obidi po adresa my
13.
PAKO
28.11.2014 20:01:35
0
4
СЕГА Е РЕД НА 240-ДЕСЕТТЕ ,,БЕЛИ, ЗЕЛЕНИ ,ПЕМБЕНИ--РИЖИ,ЧЕ ТЕ ПО-ГОЛЕМИ БЕЛИ ПРАВЯТ.
12.
корупмпиран прокурор
28.11.2014 15:11:16
5
6
ехее, ама корумпираният прокурор Ангел Георгиев още ли работи???
хахахаха
няма такъв цирк. Да те арестуват с подкуп и оставят на "работа" като прокурор.

не можа да си начупи прозорците на колата и да се обяви за жертва, както направи в заседание по делото Гранити.
може би за следващият път.
11.
е сегааааа
28.11.2014 15:03:28
1
4
е сега си еба майката май следващия труп напълнен с наркотици ще е 2.07 висок трудно определящо се цвят на кожа с дрехи а в джоба диазепак тъп риж мно си тъп чесно
10.
nesamspal
28.11.2014 14:20:39
10
3
spete spokoino.bre huu che go prebrahte che da si legna nai nakraq.Puu ve flagman
9.
...
28.11.2014 14:16:04
0
1
http://burgasnews.com/novini-burgas/80439-navleche-li-si-malkata-rizha-gneva-na-mityoo-ochite
8.
Dikoff
28.11.2014 14:06:37
38
3
Ostavete go da si posreshtne novorodenoto ve izordi
7.
....
28.11.2014 13:48:38
4
15
адвоката е служебен, просто защото е задължително да има адвокат и държавата му го осигурява. Човека не е виновен че в случая се явява защитник на този изрод.(такъв е закона)
6.
vuiii
28.11.2014 13:42:44
5
8
Проработи, ама да видим колко време ще остане там , на нова година да не е пак навънка на пробацийка пак някъде ....
5.
fff
28.11.2014 13:40:41
3
17
И съдат проработи...какво да обърнем?? Най умното решение от доста време насам :)
4.
СТАРОТО
28.11.2014 13:34:43
7
15
ФЛАГМАН ДАЙТЕ ИМЕНАТА НА ТОЗИ НЕГОВ АДВОКАТ ДА ГО ПОСЕТЯ ЛИЧНО ДА МУ КАЖА ЕДНА ДВЕ ПРИКАЗКИ.
3.
СТАРОТО
28.11.2014 13:32:33
2
25
За шамар трябва да лежи в затвора защото е Р-Ц така че вкарайте го вътре в затвора има доста хора който го чакат с голямо нетърпение да му разцепат рижавото дупенце и ако съм на неговата приятелка ще абортирам.
2.
въйй
28.11.2014 13:30:25
2
19
През 5 минути се рефрешва нещо за Рижата , флагман стана адския БЛОГ на рижата малоумна
1.
-------
28.11.2014 13:28:49
1
12
syper
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори