×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма да подам оставка като лидер на ББЦ в Бургас. Докато съм жив!


Няма да подам оставка като лидер на ББЦ в Бургас. Докато съм жив!
Иван Тагавов беше четвърти в листата на ББЦ за парламентарните избори и сочен като лидер в оставка, той обаче е категоричен, че остава начело на местната структура, защото всеки човек в нея му е верен
22 Октомври 2014, Сряда, 10:27 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

За местните избори трябва да сме реалисти, да намерим човек, който поне да се доближава до Димитър Николов, каза някогашният емблематичен кандидат за кмет

- Акад. Тагавов, парламентарните избори изминаха и се очакваше Вие след това да се оттеглите като общински лидер на ББЦ. Дори по време на кампанията бяхте сочен като председател в оставка. Кога ще бъде избран нов лидер?

- Не е вярно, че съм подавал оставка. В края на май имаше Общо събрание, на което е избрано новото ръководство в Бургас. На него бях преизбран за председател единодушно, както и 4-ма зам. председатели - Тони Щерев, Ивайло Георгиев, Антон Христов, Миглена Абрашева. Те бяха избрани също единодушно. Събранието беше преди Конгреса във Варна. Имах намерения да подам оставка доста преди това, но Бареков дойде в Бургас, говорихме, разбрахме се по някои въпроси и така се стигна до повторния избор. Присъстваха 92-ма членове.  Това ръководство вкара народен представител в парламента.

- Доволен ли сте от резултатите на парламентарните избори?

- Ние – ръководството, сме си правили анализ. Нещата при нас вървят много добре. Имаме си групови отговорници, които са гръбнакът на партията и изнесоха изборите. Проблемът сега е за офиса ни, че беше под наем до изборите, договорът е удължен до края на месеца. За след това сме подали заявление до Областна управа за да ни предоставят офис, най-вероятно този на НДСВ. Но това са битови неща, няма по-стройна организация от нашата.

- Но ББЦ все още няма областен лидер. Какво става със структурите по общини?

- За да се избере областен лидер, трябва да има координатори във всичките 13 общини. Не навсякъде още има такива. Много отдавна Бареков ми пусна заповед за областен координатор, освен председател в община Бургас. Имаме структури в Средец, Камено, Царево, Приморско, Поморие, Руен, Созопол. Очаква се г-н Бареков да се върне от Брюксел, за да видим какво ще правим оттук-нататък. Засега няма избран областен председател, аз имам заповед. На парламентарните избори г-н Кенов реши да отдели бургаската организация от областта. Аз ръководих бургаския щаб, а областта – в по-голямата част - той и Георги Маринчев от „Гергьовден“, но на практика всичко се решаваше в офиса на ББЦ. Аз създадох тази партия тук, от първия до последния човек.

- Казахте, че държите да останете начело на ББЦ, да не би това да е свързано с амбиции за предстоящите местни избори. Ще имате ли кандидат за кмет?

- Ако намерим човек, който е по-добър от Димитър Николов, който уважавам много.  С него бяхме заедно общински съветници. Вие ми задавате най-трудния въпрос. За да посоча човек за кмет, трябва да го търся да бъде с качества, които трябва да са изключителни. Ако Димитър Николов остане кмет, трябва да се борим с него. Човек трябва да бъде реалист. А на местните избори ще участваме, особено при тази структура, която имаме, независимо как ще се развият нещата в парламента горе. Ще подберем млади хора за общински съветници. Всичко възможно ще направя. А въпросът за моята оставка го забравете, няма да си я подам, няма да напусна тази партия докато съм жив. Имам огромното доверие на Бареков. Аз съм убеден, че каквото и да става горе, тази партия ще се развива. Нямам причина да не съм доволен от нещо. Ще остана, разбира се, ако хората не ме изгонят, но тях съм ги подбирал и ми вярват много. Аз не съм си взел един свободен ден, непрекъснато работя за партията си. Радвам се още и за това, че Патриотичният фронт отидоха толкова далеч, преди да вляза в ББЦ, съм гласувал само за тях.

В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
г-н Маринчев ГОШКО !
23.10.2014 08:41:02
1
6
Нищо ново под бургаското слънце. Интереси, интереси и пак интереси прикрити зад политически фрази …
А ти си гледай ' ПЕПЕЛЯШКА' и си стой на мястото!


"За почистване общината е харчела на месец: 7200 лв. и 327 лв. на ден. Пресметнете колко чистачки могат да се назначат срещу 7200 лв. на месец. Пресметнете също как така огромна сграда като НОИ се е чистила срещу 35 000 лв. годишно, а сградите на общината – срещу близо 180 000 лв.? А колко препарати могат да се купят срещу тези пари? Със сигурност толкова, че да измият качествено целия Бургас. Един кв. м ламинат струва 10 лв. (заедно с поставянето), а някой взимат толкова само за почистване (щото все пак инфлация), дали няма някаква далавера все пак? Това означава, че “Пепеляшка” е чистила близо 9000 кв. м, или девет декара. Излиза, че административните сгради на общината се разпростират върху… 9 декара площ."

И не се прави на обидена КОРНИДА!!!!
6.
хммм
23.10.2014 01:15:01
2
5
Моите уважения към акад. Тагаров , но имам въпрос - дали е преценил внимателно хората околко себе си и по точно видния и често сменящ политическите си убеждения Стефан Кенов ? И ако ББЦ се крепи на хора без каквито и да е морални цености, хора които са готови да минат през всичко и всеки за да се докопат до политическите върхове ( визирам отново г-н Кенов) , нужно ли е един академик да застава зад такава партия и такива (вече) депутатчета?
5.
до 4
22.10.2014 21:17:34
7
4
ти си жaлък дрaскaч,някaкво руско школо,глупaк,aко не знaеш ръснaците в цял свят сa си руснaци,хорaтa говорят руски и увaжaвaт руските грaждaни,a тaкивa олигофрени кaто теб срaмят държaвaтa ни,измет
4.
кокобанчо
22.10.2014 19:11:13
3
11
Химика-свинар,академик от някакво измислено руско школо.Заинтерисувайте се за биографията на този щастлив нещастник-един от класическите български т.н. политици.
3.
do trolovete
22.10.2014 15:56:44
4
7
и некa глупостите зaпочнaт,пишете,творете :)
2.
ХАХАХАХАХАХА
22.10.2014 14:35:00
3
17
Той бил създал ! Какво бре господин ДРУГАРЮ Тагавов си зъздал? 12 пиандета и 6 мари !Дърт свинар! Ще се разпаднете само една от партиите да напусне било гергьовден, било лидер било която и да е друга от коалицията ви! Той изкарал изборите нали, нали твойте хора са 27 човека които те познават и са те подкрепили ! Гледай си здравето и не се занимавай с глупости!
1.
пророк Илия
22.10.2014 14:16:06
2
15
ббц ще се разпадне преди оставката ти
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори