×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас не трябва да бъде само една фасада, нужна е съвременна икономика, иновации и нови работни места


Бургас не трябва да бъде само една фасада, нужна е съвременна икономика, иновации и нови работни места
През последния месец Атанас Зафиров проведе стотици срещи. След тях той е категоричен: хората са уморени от политиканстване, искат да чуят, че държавните мъже са готови на компрописи, за да стигнат до консенсус
03 Октомври 2014, Петък, 21:36 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

През последния мандат постигнахме немалко: вдигнахме социалните добавки, минималната работна заплата, размразихме пенсиите, осигурихме средства за младежки програми, а голямата ни гордост за Бургас са Факултетът по обществено здраве и спасението на храма "Св.св.Кирил и Методий"
- Г-н Зафиров, вие бяхте депутат в 42-то НС. С какво ще запомните неговата работа, а и вашата в частност?

- В условията, в които страната се намираше-икономическа катастрофа, унищожен малък бизнес, изхарчен финансов резерв, социална безизходица, дадох своя принос за силно осезаемите промени, които бяха постигнати и получиха признанието на българската общественост. Успяхме да направим много неща. Да увеличим детските добавки за 2-ро дете, помощта за първокласници, помощите за деца с увреждания, за гледане на дете от 1 до 2 години. Вдигнахме минималната работна заплата и заложихме премахване на десятъка върху работещите бедни. Размразихме пенсиите с швейцарското правило от 1 юли 2014, спряхме надуването на стажа и възрастта за пенсиониране, увеличихме тавана на пенсиите, намалихме таксата за личен лекар. Разширихме броя на домакинствата, които ползват енергийни помощи и тези, които получават ваучери за храна. Осигурихме средства за допълнителни обществени трапезарии за крайно бедни хора. Осигурихме 100 млн.лв. за начало на програмата „Младежка гаранция” за гарантиране на първо работно място на завършилите образованието си млади хора.

Като народен представител от Бургаски регион съдействах и настоявах пред управлението за стартирането и реализирането на редица инфраструктурни, социални и публични проекти, които са видни и реални. Няма да изброявам направеното и започнато през тази една година в региона, само ще спомена проектите, с които бях лично ангажиран – стартирането на Факултета по обществено здраве, изграждането на пътен възел ”Българово”, финансирането с 1,8 милиона лева на ремонта на храм ”Св. Св. Кирил и Методий” в Бургас, рехабилитацията на пътната отсечка Босна – Визица, дофинансирането на МБАЛ Бургас по стари задължения, отпускането на средства за читалища, закупуването на нови автобуси за няколко училища, финансирането на храмове и културни институции. И понеже ме питате спомени, няма как да не запомня инсценираните протести, уличния натиск, ненормалната среда за работа и деструктивното поведение на нашите колеги от опозицията. Надявам се никога повече да не бъда свидетел на подобни сцени.

- Вие сте изключително активен по време на предизборната кампания и постоянно се срещате с хора от Бургас и региона. Какво ви казват те по време на срещите, какви са най-наболелите проблеми, с които се сблъсквате?

- За съжаление се сблъсквам с много песимизъм, безизходица, липса на надежда, че нещата могат да се променят към по-добро. Има много недалновидни политици, които следват максимата: „Избори до дупка, докато нямаме цялата власт!“. Това е неконструктивно поведение. То е икономически нецелесъобразно, обезверява хората, губи доверието към политическите сили изобщо.
От многобройните срещи, които аз и моите колеги провеждаме, се оформиха много въпроси, селектирани бяха множество проблеми, чакащи своето решение. Хората са уморени от политиканстване. Те искат да чуят, че държавните мъже са готови на компромиси, че ще се стремят към търсене на консенсус, че ще пренебрегнат партийните пристрастия и ще работят за България с чест. „БСП лява България“ може да бъде гарант за такова поведение.

- Какви са приоритетите, които сте си поставил ако станете народен представител и в 43-то НС?

- Подкрепа и реализация на програмата на „БСП  лява България“ за управление на страната. Вече посочих постигнатото до сега. За това разчитаме на доверието на българските избиратели, за да продължим започнатото. По-конкретно ще се спра на това, което трябва да се реализира в Бургаски регион. Нашият красив град не трябва да бъде една хубава фасада. Без съвременна и модерна икономика, без иновации и модерни технологии, трудно ще отстояваме желанието на всички да бъдем наистина най-добрият град за живеене. Нужно е чрез развитието на икономиката да осигурим достатъчно работни места за хората в региона, за младите. С последователната си политика да привлечем чуждестранни инвестиции, чрез които отново да извоюваме своето място като структуроопределящ регион. Нужно е последователно да се реализират неотложни проекти. Като тези, свързани с екологията – изграждане на пречиствателни станции в черноморските градове, презастрояването, обезлесяването. Сред основните нерешени проблеми остава и този с пътя Бургас – Слънчев бряг. Има още много да се работи и по пътната инфраструктура на Бургас и региона, както и по преодоляването на икономически и социални дисбаланси между различните общини. Срамно е само на тридесет километра от областния център да има населени места, в които времето е спряло и хората живеят под прага на бедността. Като личен приоритет ще работя за възраждане на регион Странджа, преодоляването на демографския срив, възстановяването на традиционните отрасли. Горд съм, че бях основен двигател на промените на закона за Черноморското крайбрежие и вярвам, че туризмът е и ще бъде приоритет в работата на всички народни представител от областта. Ще продължа да подпомагам храмовете, читалищата и другите културни институции в региона.

- Следизборната коалиция удачен вариант ли е за страната ни? Как си представяте формата на едно такова мнозинство? Кои са националните приоритети, около които трябва да се обединят основните партии?

- Редица държави в Европа ни дават пример как партиите могат да се коалират и да водят балансирана политика там, където имат допирни точки и да работят за това, което е в интерес на обществото. Чрез диалог, обмен на мнения и позиции, политическите сили в България трябва да се поучат от положителния опит. Искрено се надявам, че както на национално, така и на регионално ниво, партиите, излъчени в следващия парламент ще го направят. В техни ръце е да постигнат консенсус за решаване на общонационалните проблеми, както и за постигане на определени договорености за развитието на страната в дългосрочен план.

- След потопа, който се изля над Бургас и околните села още на следващия ден вие бяхте сред хората с гумени ботуши. ГЕРБ се опитаха да направят сходно нещо и бяха обвинени от всички в предизборен пиар. По какво се различава вашата от тяхната акция?

- Не искам отново да се спекулира с човешката трагедия. Даже не съм искал тази моя проява да получава толкова широка публична известност. Като човек, като баща сметнах за мой дълг да помогна на тези, които са в беда. Не искам да коментирам поведението на колегите ми от ПП ГЕРБ. Но ми се струва, че в определени моменти техните прояви наистина звучаха показно и фалшиво. Надявам се, че в крайна сметка подбудите им наистина са били чистосърдечни.

- Като човек, обвързан със спорта, как оценявате неговото ниво в Бургас и съществува ли вариант за подобряването на ситуацията в тази сфера?

- Бургас е град с традиции в спорта. Много са деятелите и спортистите, които са го прославили. Пари за спорт в Бургас има. Друг е въпросът как те се изразходват. Създаването на нови спортни съоръжения е една деликатна тема. Например сама по себе си идеята за изграждане на голям спортен комплекс - зала „Арена“  в Бургас е добра. Ние осигурихме първите пет милиона за нейното стартиране, но трябва да се мисли и за това, че експлоатацията на един такъв обект е скъпо удоволствие. Според мен тази инвестиция трудно ще се оправдае. Факт е, че дори в столицата зала „Армеец“ трупа сериозни загуби. Да не забравяме, че повечето от съществуващите вече в града спортни съоръжения са в не достатъчно добро състояние. Изграждането на нови спортни съоръжения не трябва да задоволява личностни амбиции, а действителни обществени потребности. Аз съм сериозно ангажиран с проблемите на спорта. Като президент на Българска федерация по ръгби, спорт, вече признат за олимпийски, имаме приета дългосрочна програма и аз съм амбициран да я осъществим. Бургас ще се превърне в един от водещите региони за този спорт. Надявам се все повече големи клубове от цял свят да избират нашето Черноморие като място за подготовка и отдих.

- Каква е причината според вас да се провали кандидатурата на Бургас за културна столица – 2019 и то на фона на признанието, което получи града за Най-добро място за живеене?

- Аз искрено се надявах и според възможностите си лобирах за това Бургас да бъде избран за културна столица. Разочарован съм от неуспеха. Мисля, че Бургас не заслужаваше да стане така.Очевидно имаше пропуски в действията за по – добрата презентация на кандидатурата на Бургас.

- Вие посетихте Армения, работите добре и с арменската общност у нас. Как можем да оползотворим още по-добре икономически, културни и приятелски връзки с Армения, защото доброто съжителство на българи и арменци у нас е символ на българската толерантност, солидарност и гостоприемство?

- Сигурен съм, че приятелските и ползотворни отношения между Република България и Република Армения ще бъдат запазени и ще продължат  в бъдеще в името на просперитета и добруването на нашите два братски народа, че стабилното икономическо и политическо присъствие на нашите две страни в международен план ще продължи да носи ползи и за двете страни. Откритото през нашия мандат търговско представителство на България в Ереван вече работи.

- Кой е Атанас Зафиров извън политиката?

- Надявам се , че и в политиката и извън нея съм един и същ – верен на принципи и идеи. Ако трябва с няколко думи – надявам се добър съпруг и родител, патриот, леко сантиментален и определено вярващ в доброто начало човек. Мразя крадците и страхливците. Не предавам приятели.



Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 0
20
Коментара по темата
20.
ЕТО ГО УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ
04.10.2014 21:39:48
0
3
КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,2009г. Изказване на Б. Борисов: " По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което спрямо намиращите се в обращение 7.6 млрд. лв. означава 16 млрд. лв., или 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за .......” САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!!
И ОСЧЕТОВОДЕНОТО ОТ ЕВРОСТАТ: 7,24 млрд. лв. са похарчени ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ в държавната хазна за последните четири години – от 2009 до 2012 г. В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв. Дотук с баснята за “успешното управление на ГЕРБ”!
19.
Ивайло
04.10.2014 16:15:37
0
1
Браво, много добро интервю! Поздравленията са двустранни!
18.
дела и документи
04.10.2014 15:25:41
2
3
Из предизборните обещания на ГЕРБ:
1. Да бъдат разкрити 200 хил.работни места- постигнато: нови 400 хиляди безработни след оставката им.
2. запазване и увеличаване на фискалния резерв- постигнато: от 8.2 млр.лева,остовени от тройната коалиция, след оставката на ГЕРБ- 4.6млр.лв. резерв.
3. От свързване на митниците с НАП- по 2 млр.лева годишно приходи - постигнато: 0 лева
4 Няма да вдигат цената на тока,парното и водата-постигнато: всяка година драстично повишаване и на стоки и услуги.
5. Държавата ще поеме акциза върху горивата на земеделските производители- постигнато: нищо
6.Ежегодно осъвременяване на пенсиите- постигнато: нищо
5. Ускорено връщане на ДДС в рамките на 1 месец1 постигнато: фалити на МСП, орязано ДДС и с години невърнато ДДС.
6. Увеличаване на доходите и стандарта на живот- постигнато: замразени заплати,намалени с 30% заради инфлацията,постна пица.
7. Повишаване добавките към пенсиите на самотни пенсионери от 20 до 20%- постигнато: 6.5%
8.Възстановяване и изграждане на нови напоителни системи- постигнато: толкова нищо,че потоп наводни с.Бисер.
9. Рефабилитация на ж.п. транспорта и второстепенната пътна мрежа- постигнато: нищо
10. Публичен регистър за специални обществени поръчки - постигнато- забравено, нищо.
Ето ви 10 минимум причини, да не вярвате на тези,които искат да ни излъжат отново със същите красиви обещания. Те знаят,че не искат да ги изпълнят, но им трябва да ни излъжат, за да вземат мластта на всяка цена. А кой и защо иска власт на всяка цена е лесен отговор. Нека им го дадем решително!
17.
жоро?
04.10.2014 14:47:45
0
4
Ама ти нещо много си се объркал. Не става дума на ГЕРБ и лъжливото овчарче Буда, а за тези,които принудиха фирмите да минат в сивата икономика, които стимулираха корупция, унищожиха малкия и среден бизнес и симулираха работа. Не става дума за тях, а ти си се объркал. Тези,за които пише в материала наистина вдигнаха заплати,пенсии,майчински и детски, а за капак два пъти намалиха цената на тока и то за една година управление. объркал си си сериозно, така,че си вземи думите назад и ги препрати там,където им е мястото- в ГЕРБ!
16.
taliban
04.10.2014 14:01:01
4
1
ненаядник
15.
жоро
04.10.2014 11:46:31
5
2
Точно с увеличение на минималната заплата ли ще се хвалите ? Има ли още хора, които да се връзват на тези фантазии? Дали фирмите ще печатат пари , когато няма условия за производство или ще увеличават цените на услугата/продукцията и ще съкращават когото могат, ще пишат всички на намален работен ден, за да покрият разходите по "увеличението на заплатата" ?Принудиха фирмите да минат в "сивата икономика", за да стимулират корупцията !Ликвидираха конкуренцията на малкия бизнес ?
14.
kolyo
04.10.2014 11:06:33
9
3
Долен, мръсен, подмолен, дебел, ненаяден, комунистически ГЪЗ
13.
KO ? NE !
04.10.2014 09:58:30
9
1
ZLE, PO-ZLE, NAI-ZLE, ZAFIROV !
12.
USA
04.10.2014 00:07:19
8
6
Bulgari!!!
Tezp pederasi komunistite vi prodadoha na Stalin za 45 godini, i sega iskat da vi vkarat pod maznite ustni na Putin.
Tezi mrusni pederasi 45 godini ni machkaha.
Ne ni davaha da izlizame navun.
Ne ni davaha da gledame chugda televizia.
Durgaha ni zatvoreni za da istupeem.
Decata ni izbiagaha da sluguvat na zapadnite strani.
Starite hora niama pari.
Durgavata e na posledno miasto v Evropa.
ZARADI TEZI PEDERASI KOMUNISTITE!!!!
Zaradi tezi kriminalni "otechestven front" pederasi, izkradoha chastnite zavodi i gi razdadoha na rusnaci i komunisti.
NIKOGA POVECHE NIAMA DA POZVOLIM TOVA PODIGRAVENE SUS ZAKONITE NA BULGARIA, SUS KRUVTA SI PLATIHME 45 GODINI!!!
TRIABVASHE DA GI OSUDEM TEZI TUPACI I DA GI PRATIM PRI PUTIN DA SE EBAT ZDRAVO V TOTALITARNITE SI GUZOVE MRUSNI!!!!
A sega nie s vas triabva da stroim Evropeiskito budeshte. Gospod da e nas.
niame nachin.
Shte se uchim na zanaiati, na komputri, na business, shte prodavame, shte se uchim da stroim kompanii, da sme sobstvenici, da sme doktori i ingineri. Napred. S Gospoda i NAUKATA. Shte shtanem pak. Rabota i rabota. Stavai Bulgario. Stavai Bulgarino. Nauchi se da iskash pari. Nauchi se na kachestvena produkcia. NAI DOBRATA. NAI KRASIVATA. NAI UMNATA. SUS KOMPUTRI!!!! DAVAI BULGARIO!!!! SHTE GI SMACHKAME TEZI KOMUNISTI!!! DAVAI ZA DA IZGRADIM BULGARIA ZA STARITE NI HORA I ZA MLADITE DA IMA PARI. DA GIVEE CHASTNATA SOBSTVENOST, I DOBRITE PREDPRIEMACHI!!! DA VIGEE EVROPEISKA BULGARIA. Smurt na Putinska Russia mrusna diktatura ot mongoloidi bez civilizacia~~~
11.
gg
03.10.2014 23:59:17
3
5
Русия трябва да се научи да има партньори, а не васали и поданици
10.
glupak
03.10.2014 23:08:54
4
5
ami ako w burgas njama ikonomika, to kade ste ima? darjawata e srinata ot komunistite...
9.
Венко
03.10.2014 22:54:44
0
5
Миков - Киков - Бориславов- все тая. Лошото е, че такава опасна е ситуацията в много рискови производства в България. И те са бомби със закъснител...Жалко! Много жалко!
8.
Зелена
03.10.2014 22:50:41
3
5
Шегувате се, но нещата не са изобщо за смях. Много сериозно трябва да помислим какво ни чака. И на кого да се доверим - на мутрите или на някой, на който можем да имаме доверие наистина...
7.
Мръсни червени боклуци
03.10.2014 22:50:37
4
1
А днес миков си призна че са ходили на частни посещения с първанов във гръмналия завод в Горни Лом...
6.
Оправителат
03.10.2014 22:48:30
1
5
Ко да напрая кът съм прозд...
5.
десен
03.10.2014 22:04:56
4
4
Прав си,Калинчо за две неща:управлява се пише с У и ,че съм управител и управлявам многознайковци като тебе.
4.
do
03.10.2014 22:00:36
2
6
Прав си Зафире хубав е града красив и цървулски беднотия селяния ,ко да го прая тоя хубав град -ми той не е за мен а за тия с мангизите кат тебе ,марков от сдс -то,, касабов от ската,абе за политици мафиоти наркодилъри,.КО да прая в този хубав град да ви се радвам ли ,,НЕ ,,На терминала и навън ,може и там да мизерувам ама няма да ви гледам самодоволните физиономии и ще си почина малко от политика,че обриви имам от изказвания на политици,мамицата ви крадлива мушмороци-политици.
3.
Иванеса
03.10.2014 21:56:39
1
10
Важно е да има хора, работещи със сърцето си. Но и знаещи, че утре ще им се търси отговорност за направеното. А не както сега. ХОРАТА ИСКАТ ИСТИНАТА. За важните неща!
2.
Калин
03.10.2014 21:54:43
3
17
Оправлява. Това го е писал някой Оправител. Дето чака да го оправят!
1.
десен
03.10.2014 21:52:04
10
6
Да,затова трябва да се оправлява от десни хора.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа
Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори