×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кеворк: Тъпа гъско, прощавам ти, върни се! Дори бъбрека ще си продам за теб!


Кеворк: Тъпа гъско, прощавам ти, върни се! Дори бъбрека ще си продам за теб!
Кеворк е луд от любов и е готов да прости, стига Цветана да се върне
15 Август 2014, Петък, 21:44 ч.

Вижте нещастната история на един рогоносец, който болезнено ревнувал жена си и я заварил с двама

Къде е граница между лудостта и любовта? На какво е готов един мъж , който обича една жена? Какви унижения може да изтърпи, за да си я върне? Възможна ли е прошката? Всеки има своите отговори на тези въпроси, но историята, която ви разказваме, е напълно реална и вероятно ще промени представите на мнозина. 43-годишният Кеворк Александров дойде сам в редакцията на "Марица”, за да разкаже невероятната си съдба на измамен мъж. Началото беше повече от шокиращо: "Аз съм рогоносец. Моята жена ми изневерява с двама мъже. Но аз пак я обичам и искам да си я върна!”

.Кеворк, или Кево Бояджията, както го знаят в "Кършияка”, и съпругата му Цветанка са средностатистическа пловдивска двойка. Женени са от 25 години, имат две големи дъщери. Обитават средно голям апартамент на бул. "Победа”, имат и малък семеен бизнес. Той е работил известно време и като охранител. Единственото, което ги различава от хилядите други семейства, е това, че почти през целия си съвместен живот са работили заедно. "Не сме се разделяли дори за един час”, казва Кеворк и смята, че това е в реда на нещата. Идилията приключва миналия юни, когато Цветанка решава да замине на гурбет в Гърция. Семейството няма дългове, но не е и в цветущо финансово положение. Кеворк е категорично против, но съпругата му си купува билет за автобуса и потегля. "Бях толкова ядосан, че дори не отидох да я изпратя”, признава мъжът. След това обаче започва да звъни по телефона.

Седмица по-късно жена му признава, че още не си е намерила работа и е свършила парите, а той веднага се качва на рейса и тръгва за Атина. Цветана обаче не идва на уговорената среща. По-късно успява да се свърже с нея по мобилния и тя му съобщава, че е започнала работа в някакво село на 250 км от гръцката столица, и го съветва да си тръгне. "Бях готов да остана. Щях да работя без пари където и да е, само да съм близо до нея. Но тя каза, че в момента при тях няма работа. Грижела се за някакви възрастни хора, а активният селскостопански сезон започвал по-късно”, спомня си пловдивчанинът. Потегля обратно сломен и в продължение на 5 дни не спира да плаче. Накрая дори родните му дъщери не издържат и го молят да напусне дома им. Кеворк се мести в дома на родителите си. Преживеният стрес му докарва един микроинсулт, а след това още един.

Той продължава да звъни на Цветана и когато броят на позвъняванията стига до 40 на ден, тя спира да си вдига телефона. След това започва да я атакува с SMS-и. Безуспешно. "Бях сигурен, че ми изневерява”, признава Кеворк. Цветана се прибира през декември, но отказва да приеме съпруга в семейния им дом. "Каза, че не иска да живее с мен и не е длъжна да ми дава никакви обяснения.” Въпреки това обаче той не се отказва и започва да я обсажда с предложения за срещи и кафета. "Молех я да се върна обратно, казах , че няма да ям, няма да харча една стотинка, само да съм с нея и с децата. Заклех се, че няма да държа сметка за това какво се е случвало в Гърция”, признава арменецът.

Обсадата явно дава резултат, защото в крайна сметка през февруари Цветана му позволява да се прибере. Меденият месец обаче бързо приключва. Тя започва работа в частна фирма за изработка на чанти в бившия завод "Устрем” и отношенията между съпрузите отново са на точката на замръзване. "Отдръпна се от мен. Не ми позволяваше да я докосвам, не вдигаше телефона, когато звънеше”, разказва патиланецът. Прави собствено разследване и установява, че причината за "ледената епоха” се нарича Трифон и е на 30 години. Мачо, висок 1,90. "Разбрах, че се познават още от Гърция, където той е работил в някаква ферма.” Ревнивецът започва да следи Цветана, причаква и любовника. Жената напуска работа, но след две седмици започва работа в частна оранжерия в района на институт "Марица”. Бдителният Кеворк обаче изобщо не се примирил. Още в първия работен ден на Цветана той застанал на пост пред портала. Неколкочасовото бдение се увенчало с успех, когато засякъл Трифон, който пристигнал със зелен ситроен. Любовникът обаче го видял и избягал с мръсна газ. Ревнивият съпруг прекарал следващия час скрит зад едно дърво, но и този път успял да засече нахалника. Следващите няколко дни бившият охранител организира пост пред института, за да пази невярната жена. Както се оказва по-късно - без особен успех.

"Надуших, че нещо става, защото тя носеше прекалено много дрехи на работа. Резервни дънки, бельо. Миналия петък сутринта отидох и помолих пазачите да ме пуснат до оранжерията. Вратата беше заключена, но успях да надникна през прозореца. Видях Цветана да се натиска с някакъв мъж. Започнах да викам и да блъскам по вратата. След малко отключиха и тя излезе. После се измъкна и онзи. Цветана му каза: "Шефе, това е мъжът ми”. Той се нахвърли върху мен и ми каза, че нямам никаква работа там. Аз си тръгнах, а отвън какво да видя - малкият баджанак! Пердето ми падна”, разказва Кеворк. Следващият му ход е да отиде до пазара на ул. "Младежка”, където с хъс на овчарско куче открива съпругата на земеделския производител. "Купих си едно кило домати от нея и я разприказвах. Разбрах, че мъжът също е работил в Гърция, и навързах нещата”, разказва той. После хвърля доматите (няма сега да ям на баджанака доматите, я!) и си тръгва. Вкъщи строява децата за другарски съд за неверницата, но така и не успява да издаде присъда. Цветана се прибира и припада в ръцете му. Линейка на Бърза помощ я откарва в Спешния център, където лекарите правят изследвания. Не успяват да открият причината за припадъка, защото показателите са нормални. Преглеждат я невролог, гинеколог и хирург, но без резултат. Кеворк я връща с такси до дома им, но на следващия ден отново я води в болницата. Причината за припадъка става ясна, когато един от лекарите я изпраща на рентген. На снимката откриват петна върху белия дроб и става ясно, че Цветана се е натровила от изпаренията в кожарската фабрика, а след това пестицидите са я довършили. В болницата правят манипулации, а след това я изписват за домашно лечение.

Вкъщи обаче скандалът избухва с нова сила. Намесва се братът на Цветана, който изхвърля ревнивия си зет от дома им. Кеворк търси помощ в полицията, но тъй като се касае за семеен скандал, униформените съветват измамения мъж да се оттегли до няколко дни, за да се успокоят страстите. Междувременно рогоносецът подава и жалба в полиция за заплаха за живота си. Цветана го е предупредила, че ако не я остави на мира, ще свърши или в гроба, или в затвора. Бившият охранител се страхува, че може да стане жертва на някой от любовниците.

Въпреки че Кеворк е ударил дъното на унижението, той е категоричен, че иска да живее с жена си, защото безумно я обича. "И тя не може да повярва, че това е истина. Казах: Тъпа гъско! Аз съм рогоносец и мекотело. Но ще ти простя всичко. Само се върни при мен!”, признава измаменият съпруг. Твърди, че дори е готов да продаде единия си бъбрек, за да не се притеснява тя за пари. "Готов съм да умра за тази жена!”, кълне се Кеворк.

В категории: Лична драма


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
6
Коментара по темата
6.
*********
19.03.2019 00:53:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
5.
*********
19.03.2019 00:52:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
4.
*********
19.12.2018 15:18:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
vivian
02.12.2016 23:09:24
0
0
Искате ли да продадете бъбреците? Възможно ли е да търси възможност да се продаде
бъбреците за пари заради финансовата съборят и не знаете какво
да се направи, след това се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума за вашия
Бъбреци. Моето име е Доктор Келвин съм Нефролог в Apollo бъбрек
болнични departmen. Нашата клиника е специализирана в Kidney хирургия и ние също
справят с купуване и трансплантация на бъбреци с жива една
съответния донор. Ние се намираме в индийски, Турция, Нигерия, САЩ,
Малайзия. Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреците, моля не го правят
колебайте да се свържете с нас чрез имейл [email protected]

Email: [email protected] или ме WhatsApp +2348143840335
2.
Жанет
15.08.2014 20:58:21
0
11
И на мен някой да ми се обажда по 40 пъти на ден и да стои пред работното ми място зад храстчето и аз ще избягам. Тоя просто е луд.
1.
..
15.08.2014 19:16:59
0
10
Ужaс!!! Тоя е толковa обсебен , че е опaсен и зa нея и зa себе си! И aко не го огрaничи полициятa по неин иск , със сигурност ще стaне беля! Сaмо дето не се знaе , кой в гроб , кой в зaтвор!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори