×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чочо Несебърски дава € 2 млн. за къща в Боровец


Чочо Несебърски дава € 2 млн. за къща в Боровец
Чавдар Александров е известен ценител на женската красота
22 Юни 2014, Неделя, 16:51 ч.
Източник: Вестник ШОУ

• Самолетният бизнес на морския олигарх пред фалит
Олигархът Чавдар Александров, по-известен като Чочо Несебърски, се готви да наброи 2 милиона евро за кипра къщичка в курорта Боровец, научи репортер на „ШОУ”. Хасиендата, която е собственост на имотен софиянец, от няколко дни е обявена за продан.Хора от обкръжението на несебърския мултимилионер разкриват, че Чочо е проявил солиден интерес към имота и дори вече го е капарирал. Според запознати къщата изобщо не била за „изпускане“ – тя се разпростирала върху 400 кв. метра застроена площ, които се разполагали върху общо четири етажа. Жилището имало 5 спални и 5 бани, а площта на парцела била 1800 кв. метра. Домът бил и с басейн в двора. Къщата е луксозно обзаведена. На ниво сутерен са разположени фитнес със сауна и джакузи и баня. Ако попаднете на партера, ще влезете в красива дневна с трапезария. На това ниво се намира и кухнята. На първия етаж има 2 спални с бани. На втория също се намират две спални с бани, плюс тераса. Още една спалня с баня и тераса има и на третия етаж. Къщата впечатлява със стилния си интериор.

Несебърският олигарх планирал новата придобивка в Боровец да му бъде нещо като резиденция за срещи в неформална обстановка, а също така и място за почивка сред чистия въздух на Рила.

Чочо Александров е известен с разнопосочния си бизнес и въпреки че пострада от кризата, той е един от най-богатите хора в Несебър. Преди няколко месеца се разбра, че авиокомпанията му за чартърни полети е в тежко финансово състояние. От две години фирмата „Александров Еър” реално не развива дейност. В началото на 2012-а тя е прехвърлена първоначално на Константин Гюпчанов, а след това – и на Атанас Яръмов. Справката показва, че през 2013 година на работа в компанията се е водел само един човек. За 2012-а няма отчетени нито приходи, нито разходи, което означава, че не е имало и дейност.
Предната година „Александров Еър” е била на

загуба от 5,4 милиона лева

а през 2010 година пасивът е 2,232 милиона лева. Това показва, че фирмата е била покосена от кризата през този период и Чавдар Александров се е отказал да развива дейност чрез нея.

Компанията е създадена през 2007 година и в началото е печеливша. Чочо е съдружник в дружеството заедно с баща си Александър. Капиталът е 160 хиляди лева. Чавдар притежава 158 400 лева от дяловете, а баща му - 1600 лева. В началото са закупени два луксозни самолета „Лиърджет 60”, които предлагат много екстри за своя клас.

Пътниците се обслужват на ВИП-ниво. Ориентацията е към бизнес класата. Осигуряват се полети до Дубай, Барселона, Москва, Брюксел, Ница, Скопие, Кайро, Лондон, Париж и др. Цената е 3000 евро на час. През 2008 година е отчетена печалба от над 2 милиона лева. След това обаче кризата удря сериозно бизнеса и финансовите резултати са вече в червените графи. В крайна сметка след няколко години мъки, компанията реално спира да работи.

Самият Александров е един от най-атрактивните несебърски предприемачи с бизнес в няколко направления. За кратко време той се занимаваше и с политика, след като основа партия ДЕЛА. Сега предпочита да се концентрира отново около бизнеса си, но същевременно не пропуска да удари финансово „рамо“ и на някои от политическите партии..Несебърският милионер е известен и като ценител на женската красота. Около младия мъж са пърхали доста ВИП-мадами. С името му са свързвали

Ивайла Бакалова, Таня Боева, Анита Мейзер, дъщерята на Искра Радева – Елена Станулова

но те са само малка част от многото „златотърсачки”, които се целят към него... Заради парите му около него обяснимо се въртят моделки, миски, дебютантки от медийните хроники, както и певици на всяка възраст. Затова и мълвата го свързва с дузина поп- и чалгапевици, модели и няколко „Мис България”. Той обаче твърди, че фолкзвездите присъстват на неговите партита само по служба. “Обичам да спя под звездното небе, а сутрин да се събуждам до любимия човек на фона на трогателните звуци от саксофон” - изненадва с романтиката си собственикът на реактивен частен самолет лиърджет. Обаянието му пред „златотърсачките” нараства и с факта, че младият мъж кара ламборгини, притежава 31-метрова яхта и дори има собствен самолет! Собственик е на общо 6 яхти, а сред тях е „Азимут 50”, което е с цена 9 милиона евро и бе сочена за най-скъпата в България.

Чочо е известен и като тотален работохолик, който отдава цялата си енергия на работата си. Създател е на групировката „Александров” през 1998 г. и основни приоритети са му туризмът и строителството. За да вземе насериозно някоя жена, която да се задържи около него повече от една нощ, тя трябва да има необходимото образование и бизнес инициатива, защото целта му е не само тя да краси масата му в ресторанта, а и да му помогне да окрупнява богатството. Чочо, както го наричат приятелите му, не бил от хората, които раздават на всяка срещната подаръци с цел да я спечелят, разкриват негови приятели.

Самият бизнесмен работи здраво още от 13-годишен, когато става сърф учител. Няколко години по-късно взима под аренда първите сърф училища в Слънчев бряг. На 17 вече сериозно участва в бизнеса, но и до днес не е готов за никоя жена да седне до нея, за да й обръща внимание и да остави на заден план своите дела. С него непрекъснато трябва да сте със стегнат багаж, за да го придружавате нанякъде, той постоянно пътува я със самолета си /предимно по работа/, я с някоя от „лодките” си, разкриват още авери на Несебърски.

Като всички хора, и той си има врагове – на два пъти палиха неговия хотел „Айсберг” в курорта Банско, макар официалната версия да бе, че огньовете не били умишлени, а заради лошото строителство. На няколко пъти Александров стана жертва и на сбивания, тъй като има манталитета да се закача в заведения с хора по груб начин. Само

охраната му наброява около 30 здрави момчета

Доскоро врагове му бяха и влиятелните братя Диневи, но преди няколко години в името на политиката и бизнеса се помири и с тях. В курортния град бе известна и враждата му с показно разстреляния със 7 куршума шеф на общинския съвет Димитър Янков, наричан приживе „Император на Слънчев бряг”.

„Златотърсачките” са добре информирани, че Чавдар Александров е вегетарианец, не пуши и не пие. Обича спорта, от 6-годишен се занимава с ветроходство и дори има цели осем републикански титли. Кандидат-съпругата сутрин трябва да му сервира чай или капучино, защото Чочо не пие кафе. Ергенът милионер обича кухнята на ресторант „Луи ХV” в Монте Карло, Сардиния, Сен Тропе и Малдивските острови...

Бел. ред. от "ШОУ": Потърсихме Чавдар Александров на личния му джиесем, но до редакционното приключване на броя не получихме обратно обаждане от него.

В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
haahha
22.06.2014 23:14:29
0
1
toi pyk edin chochooo, edin krasavec ako ne e finansovo krasiv na dali nqkoq shte zabeleji neshto v nego s tiq mu bavni refleksi :))
1.
без коментар
22.06.2014 14:58:10
1
1
красива българка.....таня боева
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори