×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Издирват десетки жени по наркодело, обвиняемият правил секс с всичките, твърди: Не стават, отмъщават ми!


Издирват десетки жени по наркодело, обвиняемият правил секс с всичките, твърди: Не стават, отмъщават ми!
Завиждат, че ги зарязах, защото не струваха. С Галина се обичаме, казва Кирил. Разказът му е достоен за венецуелски сериал. В съда го защитават адвокатите Веселина Василева и Радослав Николов /на снимката/
18 Юни 2014, Сряда, 14:46 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Авторът

Завиждат, че ги зарязах, защото не струваха. С Галина се обичаме, казва Кирил Джабаров. Разказът му достоен за венецуелски сериал


Водевил с окраски на венецуелски сериал се разиграва вече година в Бургаския окръжен съд в заседания по наркодело. Темида не може да открие месеци наред десетки важни свидетели, които да уличат главния обвиняем Кирил Джабаров и да докажат съпричастността на любимата му жена Галина Сивилева в разпространение на хероин. Оказва се, че всички – обвиняеми и свидели са били или са в странни любовни, сексуални, роднински или финансови връзки.

Венецуелските сценаристи буквално могат да черпят с шепи от различните заплетени сюжети от взаимоотношенията на Кирил и Галина с още 30 души, които искат да ги натопят и вкарат в затвора. Поне така твърди Кирил Джабаров пред Флагман.бг, който не пожела да бъде сниман след заседанието. Но ни разказа съвсем спокойно цялата негова версия около наркоделото, където ще се решава дали той е правил наркозаготовки в къщата си във Ветрен, дали е продавал дрога и дали е карал жени да проституират.

„Искат да ни разделят с Галина, но няма да стане. Ако я напусна, ще видите как всички обвинения срещу нас ще паднат”, твърди Кирил.

Той живее с обвиняемата. Преди време обаче е имал бурна, но с неприятен край връзка със сестрата на единия от най-важните свидетели срещу него – Калин Чобанов. По-късно обаче я зарязва заради друга свидетелка – Доника. Кирил обаче спечелва омразата на Калин до живот. В последствие среща Галина и къса скоростно с Доника. В същото време се намесва още една жена Вяра, която по-късно влиза в затвора за разпространение на наркотици. Сега Вяра трябва да дава показания срещу Галина. Затворничката твърдо била убедена, че Галина я вкарала в затвора, за да я отстрани като конкурентка за сърцето на Калин.

Има и още един важен свидетел – Константин Граматиков, който трябва да докаже вината на Калин и Галина, но той от години е излягал в Гърция. Според обвиняемия дължал много пари на много хора, включително и на него. Преди години бил притиснат заради кредит, Калин му дал 25 хиляди лева, събрани от приятели, а  Константин обещал да му ги върне след като продаде апартамента си. Има подписан и документ за приятелския заем. Но Граматиков е казал в хода на досъдебното производство, че заемът е за взета напред дрога.

Кой дава дрога напред и за каква дрога въобще става въпрос?!”, гневи се Калин.
Тук трябва да отбележим, че всички свидетели срещу Калин и Галина са наркозависими. Днес в съда случайно бе докарана принудително Радка Стоянова, която дълго време не била открита на адреса си, но вчера я намерили пред Пето районно. Днес Радка дойде „омагьосана” в съдебната зала, даже съдията не знаеше дали думите му достигат до нея.

Делото бе отново отложено, а през следващите месеци продължават издирването на друга важна свидетелка – Севдалина Манасиева, която по принцип е от Бургас. Последният й работодател казал, че се преместила в София. Полицията обаче открила адрес на регистрация в Благоевград, а последно уж се била установила в село Лозенеца, община Сандански. Издирването на Тодор Ралев и Васил Иванов от Камено също продължава. Те също трябва да дадат показания срещу Калин и Галина. Полицията не ги е открила на адресите им в Камено, но по разкази на съседи, те били в Гърция.

Сивилева и Джабаров имат по три обвинения – за съхранение и разпространение на наркотици и склоняване към проституция. Грози ги ефективна присъда до 10 години затвор.

Според обвинителният акт Джабаров и Севилова да правили наркозаготовките в кв.“Ветрен“. Специализирали се в производството на хероин, който смесвали с лимонтузу. Лабораторията била разположена в изоставена кравеферма и работила близо три години – от 2009 г. до ареста им през юни 2012 г. Използвайки хероиновата зависимост на една от клиентките си на 10-ти април 2012 година двамата я склонили да се премести в къщата на Джабаров. Малко по-късно момичето било превърнато в проститутка.

Кирил Джабаров и Галина Севилова можеше и изобщо да не бъдат разкрити, ако на 27 юни 2012 г. Севилова не се бе опитала да вкара в затвора хероин и мобилен телефон. Тогава 34-годишната бургазлийка скри пратката в домашен хляб, който трябваше да бъде предаден през трето лице на 28-годишния Калин Чобанов. Последният е добре познат в местния ъндърграунд. През 2007 г. докато течеше делото срещу групата на Митьо Очите, Чобанов бе основен свидетел на прокуратурата. Твърдеше се, че е отвлечен от хора на наркобоса и зверски изтезаван. По-късно Чобанов се оказа зад решетките за обир на златни бижута, извършен в района на Бургаския свободен университет.

„Повечето свидетели срещу мен са с богати криминални досиета, а всички без изключения са наркомани. Целият този цирк в съда се случва, защото още с Галина сме заедно”, обяснява Кирил Джабаров.


В категории: Темида


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
2
Коментара по темата
2.
NiyaGr
01.02.2015 17:45:32
0
3
Пълни измишльотини,няма такова нещо.
Бих казала дори,че делото се гледа и провежда изключително сериозно,предвид големите злодеяния,които двамата подсъдими очевидно са извършили.Няма сапунки,няма венецуелски сериали,това са някакви ваши ефтини подходи за да привлечете читателя и по-скоро женската аудитория."Темида" е открила всички свидетели,те са дали показанията си,но са анонимни.Струва ми се,че ефекта,към който се стреми човека сътворил тази статия е омаловажаване на обвинителния акт,на показанията на десетки свидетели срещу обвиняемите Кирил Джабаров и Галина Севилева (обърнете внимание на фамилията,която очевидно дори не знаете) и подценяване на вредите (физически и психически)нанесени на пострадалите и техните семейства,както и изместване на читателското внимание от основния проблем,чрез изумително-шеговитата ви лична гледна точка г-жо журналист.Обвиняеми и свидетели са били само и единствено в търговски отношения,чиито предмет е ХЕРОИН,с притежанието,на който и подсъдимите са хващани неколкократно.Никой от свидетелите не се опитва да натопи обвиняемите,а да предпази себе си и ... децата ни,децата на град Бургас.Какво твърди Кирил Джабаров и то след заседание е един фарс.Да си обвиняем в толкова тежки злодеяния не е много комфортно или пък перспективно и опитва да влезе в ролята на жертва,както вероятно е посъветван от ДВАМАТА си адвокати (3+3=6,но не и в 2 студентски книжки по право),които незнам по какъв начин биват заплатени но не изглеждат много адекватни в съдебната зала и обичат след заседание да гонят семействата на пострадалите и да им се извиняват и да се оправдават,че "това е просто работа", или с други думи - ние сме на ваша страна,чисто човешки,но не и пред клиентите си,видиш ли ти! Относно това,че не е пожелал да се снима обвиняемия-много добро решение... За информация на читателя и подсъдимите,много моля за осъзнаване,наистина ли мислите,че някой дава 5 пари с кого живее Кирил Джабаров,смешно е да счита,че разделяйки се с подсъдимата Галина,обвинителния им акт ще отпадне.Твърде много романтични комедии гледа,много несериозно! Важните свидетели по делото са тук в България,дошли са напълно доброволно,дргите читатели могат да заповядат в съда на 19.02.2015 в 09:30 часа и да се уверят в това и във всичко останало,ще бъдат допуснати в ролята на слушатели.Предстоят внасяне на наказателни актове по сигнал на нови жалби отново срещу същите подсъдими лица свързани с КРАЖБА НА САМОЛИЧНОС, ПОДПРАВЯНЕ НА НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ,ПОРЪЧКИ НА ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ,РЕКЕТ и прочие.Свидетелите,готови да дадат своите показания срещу обвиняемите стават все повече.А когато г-жo съмнителен журналист казвате,че цитирам:"Всички свидетели са наркозависими." бъдете готова да бъдете изправена на подсъдима скамейка и да ви осмива ваш колега в следвщата статия.
1.
чочо
24.06.2014 19:18:35
0
2
Май ще ходя на свиждане на Галенцето, ше и давам да го близва че там мъжко няма
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори