×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ взема властта и събаряме веднага държавната Здравна каса, ако не – напускам политиката!


ГЕРБ взема властта и събаряме веднага държавната Здравна каса, ако не  – напускам политиката!
БСП обещава да паднат лимитите за пациентите и редовно да се разплаща Здравната каса с болниците, а стана още по-лошо от малоумника Пламен Цеков, казва народният избраник от Бургас Семир Абу Мелих
05 Юни 2014, Четвъртък, 19:24 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Флагман.бг

Финансовият министър Петър Чобанов е грешка на природата – ще ми раздава пари за басейни в Айтоския балкан. Никога няма да се сдружим с Бареков, той е бялата партия на ДПС!


Семир Абу Мелих е член на Комисията по здравеопазването и Комисията по външна политика и отбрана в Народното събрание, един от най-изявените активисти на ГЕРБ от самото създаване на партията. Основател и собственик е на две здравни заведения – поликлиниката „Св.София“ и най-модерната и просперираща частна болница МБАЛ „Дева Мария“.

- Г-н Абу Мелих, състоя ли се обещаната от министър Таня Андреева реформа в здравеопазването? Мина точно една година от идването на това правителство.
- Отговорът е не, нищо не се случи за тази една година.

- Заради случващото се в спешната помощ министър Андреева тези дни дава много нови обещания – за линейки и оптимизиране на екипите, говори солидно, не се крие от медиите, има готовност за положителни промени?
- Добре. Нека да си стои солидно министърката, но реформа няма и нищо от обещаното няма. С министър Андреева имахме няколко разговора в Комисията за това, че монополът на НЗОК трябва да падне, ставаше въпрос за дългосрочна стратегия за българското здравеопазване до 2020 г. Правителството направи такава стратегия по документи, има я и при мен. Вътре дори има параграф, в който пише, че пада монополът на Касата и се търсят други източници на финансиране, други фондове. Дори има една точка, че от догодина Здравната каса ще започне да избира с кого да подписва договор и с кого да не подписва. Тогава аз протестирах по тази тема, дадох предложение в Комисията НЗОК да няма право да избира с кого да работи, докато не падне монополът й. Все едно EVN  да имат право да избират на кого да дават ток и на кого – не. Като има монопол, не може да има избирателна част. Моето предложение се прие единодушно в комисията. Дори БСП и ДПС гласуваха за него.

- Значи стратегията е налице, всичко се прие от това правителство, докъде са стигнали?
- И всичко беше дотук, това беше най-високата точка на дискусия по темата здравеопазване. После всичко замря. Стратегията има трески за дялане, но е много по-добра от предишната, по-добра е и от нашата – на ГЕРБ, от нашето правителство. В момента чертежите ги има, но никой не е започнал строителството. БСП обещаваха да няма лимити, да се плаща редовно на болниците и да се направи реформата – три основни неща в нашия сектор.

- По време на правителството на ГЕРБ имахте много сериозни проблеми с бившия шеф на Здравната каса Пламен Цеков. Какво се случи след него?
- Този малоумник Пламен Цеков беше стигнал до това лимитът да го направи дори в диагнози, т. е. – в МБАЛ „Дева Мария“ този месец ще имат право да постъпят пациенти с 6 инфаркта, 15 родилки и с 20 инсулта. Това е лудост, на земното кълбо няма такова нещо! Като дойде новото правителство, този тип лимит го махнаха и въведоха нов – финансов. Казаха: „До 300 хиляди лв. работите, над 300 хиляди лева – няма да ви платим.“

- Какво става с пациентите в такъв случай?
- Пациентите започват да се лутат между болниците – къде има лимит, къде няма. Сега реално този лимит е бойкотиран от болниците от цялата страна. Няма болница, която да връща пациент. Като дойдеш като пациент в края на месеца, на нас не ни плащат. В момента на МБАЛ „Дева Мария“ ни дължат 700 хиляди лв., ние ги съдим, другите болници ги съдят. Няма как да не платят, трябва да платят, защото здравноосигуреният пациент си е платил каквото трябва на държавата и е дошъл моментът да ползва услугата. Затова те нямат право да въвеждат лимити, но лимитите ги има и ни бавят плащанията. Бавят ги по 3 месеца, сега може и повече да ги забавят, след като няма пари в бюджета. Нищо не изпълниха от това, което обещаха. Яд ме е, че една година отиде напразно.

- Освен лимитите, какво друго не се променя?
- Не се променя начинът, по който българинът се лекува. Германците имаха една каса допреди 20 години, която фалира. Като фалира държавната каса, те казаха – няма да има една държавна, а много каси. Който иска, да си направи каса – синдикати, банки, общини, има условия за това. Сега в момента в Германия имат 200 каси и защото има конкуренция, здравеопазването там е едно от най-добрите в света. За това ми е борбата – да падне монополът на Касата, след което всички проблеми на здравеопазването ще се уредят автоматично.

- Вие преследвате ли личен интерес, свързан с това, че имате готовност и Вие да създадете частна Здравна каса, поне така се говори сред тези, които не ви харесват?
- Не, аз нямам такива пари. Частна Здравна каза могат да създадат банките и големите застрахователи. Това са финансови институции. Не може човек като мен да направи здравноосигурителен фонд, това е абсурд. Трябва да имаш поне 100 млн. лв. и нагоре.

- След колко време могат да започнат да работят такива фондове?
- Веднага. Един такъв здравен фонд не тръгва да събира пари, те идват с готови средства, веднага влизат с 500 млн. лв., например.

- Да, но аз съм плащала моите осигуровки на държавата.
- Вие сте плащали осигуровки на държавата, пенсионерите са си плащали пенсиите на държавата и сега не вземат нищо. Има едно поколение, което ще бъде ощетено. Няма друго решение. Ако някой друг измисли друго решение, трябва да стане министър на здравеопазването и след това да го пратим в ООН. Имаше един период от демократичния живот, в който се е злоупотребявало с парите, които хората внасят. Тези пари ги няма. Край.

- Вие представлявате ли все още Сдружението на бургаските болници?
- Вече не. След като станах народен представител, прехвърлих правата на юристката Елена Кокаларова. В момента тя го представлява.

- Имате ли представа в какво състояние са бургаските болници, в това число и държавната МБАЛ-Бургас?
- Не е цветущо. Всички сме в такова състояние, всички имаме нужда от сериозно финансиране. Не финансиране даром, искаме си парите, които сме заработили.

- Знаете ли, че в Шокова зала в МБАЛ-Бургас лекарите  напускат и отказват да работят, има само един със специалност, говори се даже за лекар, който употребява дрога, смъртността е висока и т.н.?
- Как няма да напускат. За 1000 лв. и аз няма да работя, след като съм учил 5 години. В Слънчев бряг дават по 1500 лв. на барманите.

- Какъв е изводът за здравеопазването  по тази логика?
- Здравеопазването е знамето, което го веят всички партии по време на избори, особено БСП. По времето на ГЕРБ здравеопазването беше на пауза. Нищо не се правеше. Категорично, не го крия. По времето на БСП здравеопазването е още по-зле, защото пак нищо не се прави. Затова трябва да има реформа. Няма значение коя партия е на власт. Здравеопазването е тема, която не трябва да бъде политизирана. Разболяват се и членове на БСП, и на ГЕРБ, и на ДПС, и на НФСБ.

- Вие сте важен фактор в ГЕРБ. Ако това правителство падне и Вие поемете управлението, какво гарантирате от себе си?
- Гарантирам, че ще падне монополът на Здравната каса и ако не падне, ще напусна ГЕРБ. Казвам го категорично.

- Защо сте в ГЕРБ, след толкова разочарования във Вашия бизнес?
- Аз не съм разочарован. ГЕРБ не е само здравеопазване, това е  политическа сила, която има идеология за развитие на страната. В сектор „Здравеопазване“  сме кръгла нула. В други сектори, например строителството, пътната инфраструктура – как да не кажеш евала на Борисов за това. Но в нашия бранш нещата не са такива, каквито трябва да бъдат, защото ние принципно сме дясна партия.

Дясната партия вярва в качествата на човека. Човекът е водещият елемент в държавата, а не самата държава като институция.

- Нещо, което обещаваше да направи БСП сега – качествено здравеопазване, социална справедливост.
- Да, да. Обвиняват ни , че имало много болници в страната. Какво общо има това?! Колкото повече болници има в страната, би трябвало да падне цената на услугата, както е с всяко друго нещо. Нали като имаш нужда от нещо, което много се предлага на пазара, цената му пада, а качеството се вдига и всичко е в полза на клиента, на пациента.
Но какво се получава – 3 млрд. лв. се събират в този фонд на НЗОК, а няма министър на финансите, който не иска тези пари. Това е проблемът. Той си е сложил тези 3 млрд. лв. в задния джоб и като има някакъв проблем, вади и раздава.

- Финансовият министър Петър Чобанов до този момент излязъл ли е да каже нещо по въпроса?
- Чобанов е грешка на природата. Не знам как са го сложили този министър на финансите. Колкото и да говорят срещу Дянков, той поне имаше ясна визия как и защо да се стягат коланите. Този нито има визия дали ще се стягат колани, дали ще се харчи, как ще се инвестира, накъде се върви.  В момента министърът на финансите има стратегия на 15-годишен – „дай да вземем едни пари от някъде назаем и да ги похарчим тук“. А как ще ги връщаш тези пари, кой ще ги връща, на какво основание, от коя икономика. Добре, взел си пари назаем – защо не ги инвестираш в нещо, което да ти вади пари после. Не да ми строиш басейни в Айтоския балкан.

- Незабавно ли искате властта обратно?
- Българите го казаха това, не го казвам аз.  ГЕРБ категорично е първа политическа сила. Това не са мои приказки или мое желание. Това е волята на избирателите. Оказа се, че българинът оценява „стиснатия Борисов“ и не оценява разхищението на БСП и ДПС за всякакви глупости.
Който пътува по магистралата, казва евала. Който дойде в Бургас  - казва браво! Промяната се усеща.

- Защо ГЕРБ няма успехи в малките населени места?
- Малките населени места са обвързани много сериозно с  определен тип тартори. Гласът на тези хора, както видяхме в Бобов дол, се отклонява корпоративно. Ние не можем да влияем върху това. Чисто робски. Това е официален феодализъм. В големия град хората са свободни и това ни е спасението. Може би по селата ще се осъзнаят някой ден. Аз не искам да ги обвинявам, разбирам ги. Аз ако съм на 300 лв. заплата и съм взел единственото работно място в селото, как ще го оставя.

- Вие се откъснахте от местната политика, г-н Абу Мелих. Имате ли представа, че малко преди изборите доста общински съветници от ГЕРБ искаха да напуснат групата? Каква е ситуацията в момента?
- Това са общи приказки. Никой не е сърдит за нищо, просто са много хора. 28 души, цял клас, с различни мнения, възгледи. Не става дума за напускане. Къде ще отидат, ако напуснат, след като всички са дясно мислещи? В БСП ли?!

- Според Вас, какво е бъдещето на бургаския кмет Димитър Николов?
- Аз го виждам като министър-председател, стига да му дадат такава възможност. Той е балансиран, не е избухлив, има визия, знае как да си подреди екипа. Това е личното ми мнение. Бих избрал него пред който и да било друг, ако утре трябва да избирам министър-председател. Това ще е в полза на моето семейство, моята улица, моя град, моята държава. Той се доказа. Кой е Димитър Николов, едно младо момче, което през 2009 г. беше на балотаж, а през 2011 г. получи подкрепа от над 70% от бургазлии на първи тур. Това става само защото ти е направил улицата, тротоара, училището. Не е заради нещо друго. При Фандъкова в София е същото. Софиянци не са лесни, но я одобряват. Хората вече са практични. Искат да видят какво предлагаш и какво е свършено.

- Ще се сдружите с Николай Бареков, ако се извини на Бойко Борисов, за да направите съюз в бъдещо правителство?
- Как ще се сдружим с него. Бареков е бялата партия на ДПС.

В категории: Политика


Флагман.БГ Той се оказа мъж мечта Той се оказа мъж мечта 13/07/2024, Събота 22:00 2
Флагман.БГ Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия 13/07/2024, Събота 21:18 0
Флагман.БГ Това село има собствен аромат на билка Това село има собствен аромат на билка 13/07/2024, Събота 21:00 0
Флагман.БГ Германия е под порой Германия е под порой 13/07/2024, Събота 20:40 2
Флагман.БГ В този град времето днес беше непоносимо В този град времето днес беше непоносимо 13/07/2024, Събота 20:20 0
42
Коментара по темата
42.
*********
28.07.2019 19:51:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
41.
най големия
21.12.2017 00:28:01
0
1
няма смисъл да чета статията снимката на този човек е достатъчна за да става въпрос за мошеник .бързо забрави какъв дюнерджия беше и мазния му баща как само дето не спъваше хората по главната улица да ги подканва да купуват дюнер ,с очите си съм виждал как дъртия кара да изсипват салата на клиент който не сия изял за планки към дюнерите ,абсолютни помияри а сега като пристига дартия баща му на Семир пред боницата като ритуал е краката ходят близегъзци да му наместват като слиза и се качва в колата ,задръстване става жалкари .........няма да се наядат прости българи сме че оставяме такива да виреят.
40.
Гошо
10.07.2017 12:04:01
0
0
Заради този безскрупилен оберджия на касата ,болните умират в линейките.Дава ло ледесет лева на линейка закарала пациент за рекитиране.Дане си пациент в здравното .......Унищожи здравеопазването в Бургас заедно с кмета.
39.
злобата
08.06.2014 11:29:32
4
0
бахти злобата срещу всеки успял в тази държава за това заминават читавити и оспяват в чожбина
38.
пак съм аз
08.06.2014 11:23:48
2
0
няма бсп няма проблем искаме нови избори с задалжително гласовани да ва видяа каде ще са креити от народа
37.
Много мазен
08.06.2014 11:05:39
1
0
много им бръкна на социалистите доволен съм относно монопола на здравната каса така е ниама монопол ниама проблем
36.
!!!
07.06.2014 19:48:47
2
8
Мазен циганин. Ми нали благодарение на държавната здравна каса забогатя. Сега ти пречи, а? Освен болници, чрез които лапаш здравните осигуровки на българите искаш да имаш и лична/ частна здравна каса, та да прибираш всички парички.
35.
aytozliya
07.06.2014 13:13:30
1
4
Semirco ako ne byaha amucite ot aytoskiya balkan ti gladen stese da umres be TALIBANINOOOOO
34.
До Семир
07.06.2014 08:59:29
0
3
Семир, не ти вярвам! Съгласен съм с теб за идеята Митко Николов -министър-председател, но на теб не ти вярвам! Дори да започнеш да поздравяваш хората отново, пак няма да ти повярвам! И по-добре стой далеч от Митко Николов,ако наистина държиш на това,което твърдиш!!!
33.
Красимир Кралев
07.06.2014 00:32:27
9
3
Браво на Семир АбуМелих! Отново в негов стил - лична, откровена и истинска позиция ... така се прави!
32.
Жоро
07.06.2014 00:01:48
6
1
Хареса ми,много ми хареса това, което прочетох и не защото е като приказка, а защото е борба, която трябва да се превърне в лична битка за всеки българин!!! Ако искаме нещо да се промени, просто трябва да подкрепяме хората намерили сили да се борят за това !!! Това,че непрекъснато се търси под вола теле, че има хора, които само търсят негативи и хленчат, хора които нямат нито идеи, нито сили и смелост да се борят- ме кара да губя вяра в това,че някога България ще бъде място добро за нас и поколенията ни !!!
31.
Тодор Колев
06.06.2014 23:37:28
5
2
Браво на Семир, не се отказвай, само безличните ,слабите,комплексарите и НЕ успелите могат да излеят толкова помия. Един ден вярвам, че техните деца( ако поне това са успели да създадат) ще оценят предимствата от падането на монопола и от това което се създаде през последните години - Бургас е жив пример ,че когато има мислещи и дейни хора които да милеят за него-нещата се случват !!! А злобари много- те освен да лаят анонимно на друго не са способни !!!
30.
саня
06.06.2014 23:21:29
4
3
Абе за вас работа няма ли или само си плюете топките от злоба ! Е баси съскащите помияри! Поне като пишете с други имена -НЕ КОПВАЙТЕ същите си постове ! Що не говорите за откритите работни места, що не говорите за специалистите, които са ви на крака в Бургас,що не говорите за ограниченията на талоните от които всички ревем и изобщо можете ли да размърдате малкия брой клетки...силно казани мозъчни а? Ооооо всъщност.....може би са само три ???? - да ядете,да серете и да плюете !
29.
Краса
06.06.2014 15:31:35
6
4
Кой друг политик ще си позволи да говори така директно за другите в политиката? Дано борбата му да не се окаже с вятърни мелници. Онези от БСП нямат файда да падне монополът на НЗОК.
28.
До № 26
06.06.2014 14:45:33
3
6
Ти, патко от атанасовското езеро ли, отде си, кой те знае, като ти е трън в очите частното, що не си дадеш частното жилище на полза роду и държава, та да ти разквратироват 20 души от покрайнините на циганските маали и да си правиш оргийки с квартирантите на държавата, патко смотана комунистическа дърта уфсъ
27.
Роса
06.06.2014 14:36:38
3
3
Нормалните хора много отдавна напуснаха така наречената социалистическа партия, която не притежава нищо социално в себе си.
26.
България
06.06.2014 13:34:20
7
9
Тея пусти гербаджии всичко що е държавно искат да разкарат. Само частните си интереси гледат. Ние да не сме им стадо.
25.
Мнение
06.06.2014 10:41:05
9
6
Семирчо,защо не я съботихте докато бяхте на власт?Вашата мутренска партия няма да я допуснат до управление точно хората които дърпат конците,по-добре се ориентирай към ДПС по ще ти подхожда.
24.
емигрант
06.06.2014 10:32:32
2
3
Ще започна с думите за кмета , така е , кмета няма значение от коя партия е а какво прави за града, улицата хората . А кмета ни показа че може и да е жив и здрав и все така да твори.
за МЕДИЦИНАТА В БЪЛГАРИЯ
Аз имам питане каква страна е България ? защото ако сме член на ЕС следва да има разграничение на държавното и частното . т е
1. ДЪРЖАВАТА СИ ОПРЕДЕЛЯ - болниците . Те се финансират от задължителната мед. осигуровка
2. Клиниката е частна - там пациента плаща или има мед, застраховка .
3. лекаря може да работи само в един сектор .
Така доста проблеми отпадат , защото неосигурените имат алтернатива - няма безплатен обяд - има плащане
4. Спешна помощ - ако не си осигурен плащаш , защо не и клиниката да няма спешна помощ и да се плаща .
въвеждане на единна тел система 150 която има връзка с всички центрове- държавни и частни , знаете ли колко проблеми ще се преодолеят особенно за щяло и нещяло да се вика линеика , но има и още нещо ще има райониране на центровете и по бързо отреагиране , знаем и каква е натовареноста по улиците .
Защо не се въведат в действие поликлиниката - та тя дали ще е фирма или не , пациента когато влезе , плати си таксата да има всичко нужно за него . Те също могат да имат бърза помощ . Естествено ще имат договор с касата за прегледи .
Може да има ценоразпис за лица без осигуровки . По този начин човек ще се замисли дали да се осигурява .
Няма лошо от друга каса която да е свързана с частния сектор и да конкурира държавния сектор .
До сега се искат промени но когато има конфликт на интереси е трудно , особено връзката с частните болници и връзката им с касата .
Лекаря следва да работи в единия сектор .
Много се говори но не се пише ако в държавния сектор заплатата е под 1000 лева колко е в частния сектор .
23.
ани
06.06.2014 10:31:40
11
11
Браво на Семир. Прям и точен докрай! А когато става въпрос за интереса на народа, политикът трябва да е гъвкав и да става ортак и с дявола, ако се налага.
22.
Владка
06.06.2014 10:29:44
5
10
БСП си отиват завинаги :)
21.
Павлета
06.06.2014 10:18:05
8
15
Боже,пази България!Бате Бойко е толкова алчен, че не знам с каква дума да го нарека!А как говори само!Толкова простотии има в изказванията му!Как един чужд език не научи...
20.
да се чете
06.06.2014 10:16:49
7
13
Герб взимаме властта и събаряме държавата
19.
Боко Тиквата
06.06.2014 10:07:28
8
15
Айде ГЕРБЕРЧЕТА кажете сега на електората си КОЙ на КОГО цунка дупето??? ГЕРБ на ДПС или обратното за да вземете заедно власта.И бъдете малко мъжкари и стига сте лъгали и мазали и си кажете че се надупихте на турците за да сте във власта.Тази МУТРА Бойко е толкова алчен че за да е във власта е готов на всичко.Честити и ГОРЧИВО ДПС.
18.
аз съм българин
06.06.2014 09:39:35
10
11
До къде я докараха комунистите, турците и откачени атакисти да им определят политиката.
17.
by the way
06.06.2014 09:33:02
13
15
До къде я докараха герберастите,чужди мангали да им определят политиката!!!
16.
Киро
06.06.2014 09:27:20
16
14
трябва да гласуваме масово и за ГЕРБ
15.
Емо
06.06.2014 09:22:27
4
10
Не напускайте политиката а се борете за доброто на българите.
14.
Стефан
06.06.2014 09:21:17
3
6
Това време наближава.
13.
hora
06.06.2014 09:18:33
5
6
напускай я по други причини политиката, по тези двете дето си си ги намислил няма да стане скоро
12.
BALGARIN
06.06.2014 08:51:23
8
7
ABE SEMIRE KOQ DARJAVA KAKVA KASA 6TE SABARQ6 KAKAV POLITIK I KOI INTERESI ZA6TITAVA6 TI BE 6LOKO
11.
mapmalad
06.06.2014 08:49:31
2
3
Вземи напиши кой е здравния фонда че да го знаем.
10.
Талибан
06.06.2014 08:32:13
5
6
ГЕРБ взема властта и събаряме веднага държавната Здравна каса, ако не – напускам политиката!
9.
До 6
06.06.2014 08:14:38
7
6
Пущиняк от Пустиня .В Ирак има предимно пустини
8.
Стига с тези платени интервюта
06.06.2014 07:07:30
6
12
Така и не разбрахме какъв фактор в ГЕРБ е Семир. Фактор е само в главата на Бойчев, с който са съакционери в здравен фонд. И Касабова, позаинтересуват се какво мислят за него не в Бургас, а в централата на ГЕРБ. Пропищели са от неговите изпълнения в здравната комисия и заиграването му с БСП и ДПС. Така че да видим дали той ще напусне или те ще го натирят.
7.
Въпроско
06.06.2014 00:19:14
2
11
А кога ще направите ДДС за лекарствата , колкото е при хазарта ?
6.
До 2-ри
05.06.2014 23:58:26
5
7
"Иракският пущиняк"!!!!

:)) Ох, култово е! Къде ги мислите тия бисери бе! Адски ме изкефи!
5.
m
05.06.2014 23:41:36
6
3
ЛЕСНИ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ! САМО ЗА 5-10мин НА ДЕН печелете по над 400-500$ на месец!повече инф --> http://em-bg.blogspot.com
4.
Девата
05.06.2014 23:21:40
8
14
Семирее, казвай колко пари налапа ти като беше вашия мандат!!! Кажи после и kви ремонти прави на жилището си, чe даваше за апартамент под наем 1000 евро. От де тея пари бе, оууу
3.
Девата
05.06.2014 23:20:13
9
11
Доверие, казвай колко пари налапа ти като беше вашия мандат!!! Кажи после и сви ремонти прави на жилищетоцси, чи даваше за апартамент под наем 1000 евро. От де тея пари бе, оууу
2.
Наблюдателен
05.06.2014 23:13:07
8
17
Иракския пущиняк освен политик е станал и виден МАСОН .Има го всписька на някаква измислена масонска ложа редом с някакви арменци служители на ДС изнесен отсайта Биволь
1.
абу нидал
05.06.2014 23:08:09
12
16
и политик ли е станал тоя ,малийййййй
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той се оказа мъж мечта Той се оказа мъж мечта Любовта му с Ива Бека се оказа по-силна от всичко Продават 5-звезден комплекс в Свети Влас за 15 млн. лева Продават 5-звезден комплекс в Свети Влас за 15 млн. лева Имотът се намира на брега на морето и е с площ над 9 квадратни метра Три еднотипни чешми вече работят в центъра на този град Три еднотипни чешми вече работят в центъра на този град От „Паркове и градини" призовават чешмите да не стават обект на вандализъм Наркобосовете Иво и Петър от Свети Влас заковани от ГДБОП Наркобосовете Иво и Петър от Свети Влас заковани от ГДБОП Уж безработните, но много богати млади мъже, са сочени за лидери на ОПГ-то Това село има собствен аромат на билка Това село има собствен аромат на билка В наши дни няма къща в това село, в която да не се отглежда чудната билка НАП започна здрави проверки по Южното Черноморие, инспектори влязоха в над 500 обекта НАП започна здрави проверки по Южното Черноморие, инспектори влязоха в над 500 обекта Най-честите нарушения са за неиздаване на фискален бон и разминаване между сумите, маркирани на касовия апарат и наличностите в касата В този град времето днес беше непоносимо В този град времето днес беше непоносимо Оранжев код за опасни жеги имаше днес в цялата страна, очаква се и утре Просяци и дрогирани младежи тормозят пловдивчани Просяци и дрогирани младежи тормозят пловдивчани В съседните магазини за техника много често са наблюдавали как мъже от ромски произход обикалят по паркингите и уж указват на шофьорите къде има свободно място, а после настояват "услугата" да им бъде платена Ходят ли истинските бургазлии на плаж, вижте анкетата на Флагман.бг Ходят ли истинските бургазлии на плаж, вижте анкетата на Флагман.бг Днес направихме един социален експеримент, за да развенчаем или потвърдим един мит Скандал между група мъже доведе до масов бой Скандал между група мъже доведе до масов бой Един човек е пострадал след скандал
Извънредно! Снайперист простреля Доналд Тръмп и го ликвидираха Извънредно! Снайперист простреля Доналд Тръмп и го ликвидираха Загинал е и човек, присъствал на митинга, друг е ранен. Стрелецът ще открие, че няма по-вълшебно хапче от любовта Стрелецът ще открие, че няма по-вълшебно хапче от любовта  Хороскоп за деня – 14 юли 2024, неделя  Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия Титлата на "Уимбълдън" е в Чехия Барбора Крейчикова, която е смятана за специалист в играта на двойки, в каквато комбинация има седем триумфа в "Големия шлем", днес донесе втора поредна титла на своята странa Германия е под порой Германия е под порой Наводненията доведоха до временното затваряне на спешно отделение на болница, докато преливащи язовири причиниха допълнителни щети в някои жилищни райони 11 души загинаха заради свлачища във Виетнам 11 души загинаха заради свлачища във Виетнам Микробус бе затрупан с 16 души пътници в него Затвориха магистралата до Солун заради голям пожар Затвориха магистралата до Солун заради голям пожар Полицаи отклоняват пътуващите през селата около Серес, за да избегнат опасните участъци Ад в турски курорт, десетки пострадаха Ад в турски курорт, десетки пострадаха Туристически автобус, чиито спирачки отказали, се е спрял след като се блъснал в стена и рикоширал в 3 превозни средства 11-годишно момиче загина и 32 са ранени при катастрофа в Турция 11-годишно момиче загина и 32 са ранени при катастрофа в Турция Инцидентът с автобус е станал в южната част на страната Мислите, че българският парламентаризъм е ударил дъното? Я вижте американците Мислите, че българският парламентаризъм е ударил дъното? Я вижте американците Правилната адженда беше налагана по всякакви начини, обслужващите анализатори, медии, политици и полезни идиоти не щадяха нито сили, нито ресурси, а Байдън беше просто инструмент в ръцете им Заради жегите! Спират тировете в тези 6 области Заради жегите! Спират тировете в тези 6 области Решението е на АПИ
Илхан АНДАЙ, анализатор Илхан АНДАЙ, анализатор Наследникът на Пеевски до Доган е с прякор на хищник - Вълка Виц на деня Виц на деня Блондинка се обажда на приятелка:
- Знаеш ли, вчера съвсем близо до нас откриха автомивка. Колко удобно! Мога и пеша да отида
Виц на деня Виц на деня След семеен скандал:
- Край, напускам те! Отивам си обратно при мама!
- Късно е, тя преди малко дойде тук. Напуснала баща ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една блондинка влязла в интернет и на успяла да излезе.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори