×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За Бога, дами, не отслабвайте с хапчета! Не вярвайте на нагли мародерски реклами!


За Бога, дами, не отслабвайте с хапчета! Не вярвайте на нагли мародерски реклами!
Не се, мъчи, булка, с хапчета и метър няма да стане. Питай къде е близкият фитнес и остави в хладилника само зеленчуците и плодовете
04 Юни 2014, Сряда, 17:20 ч.
Автор: Илонка ИВАНОВА

Процедурата ще се отрази не на фигурата, а на джоба ви, може да ви обхване душевно и друго разстройство, даже да станете инвалиди

"Забравете за изморителните упражнения, сложните хранителни режими и дните на гладуване – ние ви предлагаме най-ефеткивния начин за бързо отслабване, при това при го-голямо удобство, с по-бърз ефект и на по-ниска цена!
В днешно време има най-различни продукти за отслабване и редукция на теглото, но за съжаление не всички могат да ви помогнат да постигнете желания резултат. С нашите хапчета за отслабване ние ви гарантираме надежден резултат, който ще видите още след самото начало на приема. Ще се радвате на красива фигура и то без странични ефекти.
Оставете старите методи за отслабване, които не само не помагат толкова бързо и ефективно, но могат и да ви навредят. Посрещнете съвременният начин за отслабване, който е бърз, лесен и напълно достъпен за всеки".

Това можете да го прочетете във всяка една реклама за продукт за отслабване, без значение кой е той. Дали са люти пиперки от Чили, дали е зелено кафе от Колумбия, дали са някакви кафяви водорасли, екстракт от медузи или корени от Тибет. Просто всичко е написано като под индиго. Край на диетите, плюскаме колкото искаме, тъпчем се като прасета, но имам стройна фигура и мъжете на рояци ни преследват, оплезили езици чак до пъпа.

Да, точно така! Вълшебни хапчета ни заливат от всеки сайт, кеф ви джинджифил, кеф ви канела с незнайна добавка, кеф ви накаква химия със засукано име. Разбира се, продуктите не са регистрирани, нямат лицензирано одобрение като лекарства, затова се избира неангажиращото название хранителни добавки. Хем добавяш храни, хем слабееш, противно на всякакви природни закони. И бързаш да се похвалиш на цял свят, като си направиш собствен блог. И не за друго.
От хуманизъм. От желание да помогнеш и на другите като теб. Като им разкажеш за страхотното хапче, чайче или добавка. И великодушно им го продадеш, за да отслабнат и те. Усещате ли вече капана? Или наивно ще продължите да четете.
Тогава заповядайте.

Ето точно копие на написаното в произволен блог

Как започна всичко Никога не съм била от слабите, но напоследък съм станала ужасно дебела! Корема ме „зарадва” с три отвратителни гънки като на булдог, бедрата станаха кръгли и огромни, за дупе и краката да не говориме! Разбира се, аз реших да отслабна на всяка цена. Отказах мастни и пържени храни, както и късни нощни закуски. Започнах да тичам сутрин, а вечер да ходя на фитнес. Но вместо да губя тегло килограмите продължиха да ми се лепват. След един месец аз тежах 89 кг. Започнах първо една изтощителна диета, след това втора и трета. Забравих вкуса на месо, хляб, картофи и сладкиши. Ядох изключително плодове, зеленчуци и кисело мляко, пиех само вода. Пробвах всичките най-скъпи чайове за отслабване – нищо не даваше ефект. Свалените килограми се връщаха отново и отново. 
И тогава видях рекламата за /тук можете да сложите който искате продукт/

Резултати

В крайна сметка, след 2 (две) седмици забелязах шокиращите резултати - аз загубих 12,7 кг! Изчезна постоянно подуване, а лицето ми започна да изглежда свежо! Злополучният корем видимо намаля, а бедрата се стегнаха! Това ми вдъхна увереност в себе си! Повярвах, че с такова темпо лесно ще се превърна от дебеланка в истинска принцеса! И всичко това без диета и упражнения! Аз продължих да ям! Всичко което исках! Това наистина ми харесва! Още повече че вече започнах да изпитвам омраза към фитнес и упражнения...
Към края на третата седмица свалих още 6 килограма! Вече се чувствам почти като Малечка Палечка! Чувствам се значително по-добре, дори започнах да се качвам по стълбита, за да затвърда резултата като си стегна и краченцата. Само си спазвах инструкциите и се придържах към разписанието на приема на кафе! Трябва да си много мързелив за да не отслабнеш по тази система! Това е наистина най-лек и най-приятен метод за отслабване! Благодарение на този лек режим изобщо не забелязах как минаха цели три седмици!
А заедно с тях се махнаха почти 19 кг ненавистни мазнини! Но окончателната победа аз отпразнувах на 31 ден. Именно тогава изчезнаха сгънките по корема! Аз отслабнах с 26 кг и получих такова тяло за което дори не смеех да мечтая! В крайна сметка, е доста по-тежко да отслабнеш на моята възраст, отколкото когато си на 20. Нали така?
Ако искате, свържете се с мен!

Разбира се, наивници бол, свързват се на талази, а написалият тази скрита реклама печели ли печели. На гърба на човешкото нещастие, безволие за диети, или нарушение на метаболизма.
Задължително в такива блогове има мнения на читатели. Най-вероятно това не са никакви читатели, а самият подавач на лекарството.

Какво твърдят измислени пациенти

Валентина Грудева
„Никога не се бях доверявала на такива продукти за отслабване. Определено бях скептична и не намирах логика в начина им на действие. Докато теглото ми не стана толкова непоносимо, че бях готова на всичко, само и само да сваля някой и друг килограм. Странно е как тези малки хапчета за отслабване наистина могат да направят чудеса! Горещо препоръчвам на всеки, попаднал в моето положение, да опита – няма да съжалявате.”

Магдалена Душанова
„Бързо, лесно, евтино. Друго нямам какво да кажа :) Успех и благодарности!”

Ася Кацарска
"Здравейте! Иска ми се да споделя с вас своя опит с хапчетата за отслабване . На 43 години съм – майка на три дечица, които страшно много обичам, но още след второто ми останаха едни килца, които до скоро си носех :) Пробвах какви ли не методи – и на фитнес ходих, потих се месеци наред, но който е минал по моя път ще знае – на тези години 10кг не се свалят с магическата пръчка... Четох книги за правилно хранене, мога да се похваля, че успявам да го спазя – има ефект, но пък не мога да се откажа от “похапването” :) Четох накрая за тези хапчета за бързо отслабване. Не им се чудих много – поръчах си една опаковка. Бях меко казано изумена – онзи свиреп глад изчезна, а с него почнаха едно след друго и килцата. Още не съм стигнала до края, но и преди да видя дъното на опаковката мога да ви кажа – опитайте и вие :)"

Ангел Бъчваров
„До скоро си мислех, че тая работа с отслабването си е за жените. Но като се замислиш – не ти се редят на опашка, ако огледалото не те обхваща. Ерген съм още и трябва да се класирам на пазара, както се казва. Видях опаковката на бюрото на една колежка, а тя определено хваща окото. Едно със сигурност ще ви кажа – няма да стъпя повече на фитнес и без това ме мързеше да ходя. Това хапче си върши работата перфектно!”

Как пък не се появи нито един недоволен...
Всички са в телешки възторг.
Направихме опит да изкажем мнението си за три вида добавки за отслабване в три различни блога. Въпросът ни беше - „Не е ли вредно за здравето да свалиш над 30 килограма за месец?“ Съвсем невинен въпрос.
Но и в трите сайта моментално беше изтрит от админите.
В други три се опитахме да напишем като читатели: „Странно, аз пих от продукта, но не свалих нито грам“ . Познайте от първия път дали мнението ни  беше публикувано. Цензурата веднага го спря.
В един, където беше даден телефон, се направихме на разочаровани клиенти. Груб женски глас ни отряза – аз какво съм виновна, че вие не можете да отслабнете?
В интернет успяхме да преброим над 100 лични сайта с горе-долу едно и също съдържание, които продават хапчета за отслабване. Цените варират от 50 до 180 лева за опаковка. Рекламации не се приемат. Или се приемат само на думи. Опитайте да си върнете дадените пари за илача и ще ви изръкопляскаме, ако го направите! 

Какво казват учените и лекарите  
   
Роми Поличино е водещ на проучване, проведено в Лондон, което е имало за цел да изследва страничните ефекти на хапчетата за отслабване с екстракт от зърна зелено кафе. Поличино твърди, че според тестовете на неговия екип, могат да се появят пристъпи на паника, безпокойство, задъхване, високо кръвно налягане.
По-страшното обаче е, че безсъвестни производители слагат вместо скъпия екстракт от кафе доста по-евтиния ефедрин, който се изписва при респираторни и астматични заболявания, ниско кръвно налягане и бронхит. Освен това, той е забранен във Великобритания, поради неблагоприятни странични ефекти. Зеленото кафе също не се препоръчва там, пише Днес.бг.



Освен че не действат, често пъти хапчетата за отслабване и добавките може да съдържат и вредни за здравето химикали и смески от вещества.
Понякога таблетките за отслабване с неясен произход и състав в добрия случай могат да бъдат неефективни, а в по-лошия вариант - опасни за здравето.
Някои от страничните ефекти включват: нервност, високо кръвно налягане, проблеми със съня, хиперактивност, умора, замаяност, сърдечна аритмия и сърцебиене, главоболие, замъглено зрение, повръщане, сухота в устата, повишаване на телесната температура, косопад, намалено сексуално желание, стягане в гърдите, стомашни проблеми, инфаркт, инсулт и дори рак на дебелото черво.
Предозирането на таблетките за отслабване в крайна сметка може дори да ви убие. Затова, ако сте решили да прибегнете до медикаментозно справяне с проблема, потърсете непременно лекарско мнение, пише д-р Стоян Стоянов в диети.бг.



Защо килограмите се връщат обратно след спиране на хапчетата?

При повечето препарати ефект има - отслабва се още на втората, третата седмица, защото блокират действието на определен ензим, в резултат на което започва разграждането на мазнините. Прекалено дългата употреба на хапчета за отслабване води до нарушаване на мастния баланс и правилното функционеране на организма, което в по-късен етап рефлектира от страна на организма като презапасяване. Всяка мазнина, която се приема се складира под формата на допълнителни килограми.
Важно е да се има предвид, че тези хапчета може да не действат на всички. А ако имат действие, то техният ефект може да се стабилизира след шест месечно ползване и организмът ви да свикне с тях. Може да се наложи да взимате хапчета за отслабване през целия си живот. Когато спрете да ги взимате, ще възстановите свалените килограми, а може и да добавите и още отгоре, обяснява пък в сайта здраве.бг. диетологът д-р Христов

След всичко прочетено още ли ви се иска стройна фигура с неясни по произход хапчета, за които ще дадете маса пари, ще рискувате инфаркт, инсулт, рак на дебелото черво, хормонален дисбаланс, окапване на косата, пристъпи на анорексия и булимия, или йо-йо – ефект – двойно повече килограми, като ги спрете?  
Няма вълшебно хапче за отслабване, мили дами и господа. Пишат го световни учени и ликари. И го доказват. Има хапчета с временен ефект, след който следва обратен ефект.  И много много рискове за здравето.

Колкото да ни е мъчно и трудно, слабеенето става само с диети и спорт. Останалото е лъжа, измама, печелене на пари на гърба на наивниците и огромен риск за здравето, даже и за живота.


П.П. Докато търсех материали и проучвах сайтове за тази статия попаднах на две дами, които бяха около 100 кила, но ме уверяваха, че с техния продукт ще стана на фиданка. Интересно защо те приличаха на Байкушевата мура, но вместо с листа, отрупани със златни пръстени. 

Говорих и с лекар как е най-правилно да отслабнем. Той отговори с виц: “Ти дебел концлагерист виждала ли си?“ Диета, работа спорт – това е рецептата, друга няма.

Изводите ги оставям на вас.

В категории: Здраве


Автор
6
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
6
Коментара по темата
6.
Минтири - Тинтири
05.06.2014 22:48:00
0
0
Диета, работа, спорт! Казал го е човекът. Пък ти си размърдай дебелия гъз, или си купи малко от отровните хапчета.
5.
тинтири-минтири
05.06.2014 09:30:56
1
3
""...Говорих и с лекар как е най-правилно да отслабнем. Той отговори с виц: “Ти дебел концлагерист виждала ли си?“ Диета, работа спорт – това е рецептата, друга няма..."
Ми то аз и дебел алкохолик или наркоман не съм виждал - да взема да пробвам техния начин??
4.
Дончо Пича
04.06.2014 22:20:25
0
2
Тази буля на снимката трябва да намали плюскането и да си разхожда корема из парка по три часа на ден. Не да гълта боклуци. На мен ми звучи несериозно - гъча се до дупка и едновременно отслабвам. Как става тая работа, че не се сещам?
3.
Дончо Пича
04.06.2014 22:20:25
0
1
Тази буля на снимката трябва да намали плюскането и да си разхожда корема из парка по три часа на ден. Не да гълта боклуци. На мен ми звучи несериозно - гъча се до дупка и едновременно отслабвам. Как става тая работа, че не се сещам?
2.
DD
04.06.2014 21:56:34
1
6
Това е отрова, продавана от шарлатани! А патките се ловят. И дават пари за болест.
1.
Вещ
04.06.2014 19:06:47
0
3
Стига глупости! Това е както при алкохолика и наркомана. И да няма кой да ги снабди - те ще измислят нещо друго и пак ще се самоубият от простотия и мекушавост!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори