×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В България умират все повече млади хора внезапно, защото атмосферата е отровена


В България умират все повече млади хора внезапно, защото атмосферата е отровена
Езотерикът Стамен Стаменов твърди, че България е миниатюрно, но много усилено копие на онова, което става в света. Държавата ни е концентрирана ескалираща точка в негативна сфера
20 Март 2014, Четвъртък, 03:18 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Катя КАСАБОВА

Бургаският кмет Николов не е от Матрицата и Единния го пази, Орешарски и Цветлин Йовчев са добри управници, но не могат да го покажат в тази кочина


Разговаряме с председателя на асоциация „Феномени” Стамен Стаменов във фоайето на бургаския хотел „Аква”. Специалистът е в Бургас, за да води курсове по енергийна защита. Завършил е авиационно въоръжение и ракетна техника в Долна Митрополия. Създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум,  свръхестествени явления и провежда тестове на хора с феноменални способности. Най-известният уфолог у нас. Автор на няколко книги в тази област. Работи в САЩ като лектор. Председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и  член на Международната ноосферна организация.  Стамен Стаменов е на 58 години и се занимава с уфология от 30 години, работил е в сътрудничество със Слава Сиврюкова, познава в дълбочина учението на Петър Дънов, възпитаник на Руската уфологична школа.

- Г-н Стаменов, какво Ви води в Бургас?
- Винаги съм обичал този град. Откакто през 1975 г. дойдох тук за първи път, Бургас винаги ме  привлича с необикновен чар. Впоследствие започнах да идвам по-често, защото Асоциация „Феномени“ има филиал тук.

- През 1975 г. какво Ви доведе тук?
- Тогава бях на стаж в село Равнец като завършващ курсант от Долна Митрополия. Повечето време обаче изкарвахме на плажа в Бургас. От тогава много ми харесва вашия град. Вие сте една много интересна социална структура, която винаги се е откроявала и се е отличавала от структурите на други градове - с мек темперамент, изключително духовни, творчески. Имате невероятни дейци в областта на културата и изкуството. И най-вече като хора сте много топли.

- На какво се дължи това, според Вас? Не сме ли като останалите градове край морето?
- Много сте по-различни от натюрела на Варна, най-малкото защото сте по- на юг.  Правил съм такова изследване и смело мога да кажа, че Южна България е дала много повече, отколкото Северна, и то във всяка насока. Например, в национално-освободителното движение – много повече от нашите патриоти са от тук. От Южна България са хората, които са сърцати и истински българи и радетели, за да имаме  свободно и истинско Отечество.
Днес не е по-различно. Хората от Южна България са и по- трудолюбиви, изключително гостоприемни, чисти. Да не говорим, че  и надареността ви е по-голяма. Аз съм северняк, но го казвам с чисто  сърце. От Етрополе съм, но когато меря по такива въпроси, аз съм  безпристрастен и категоричен.
Бургас има още един чар. Вие винаги откликвате на  всичко. Например, аз работя по глобални проблеми на  цивилизацията. От 3-4 години ваши хора, духовно извисени личности, ме канят да идвам тук. Не обичам думата „окултисти“.  Това са хора, които се интересуват от живите закони на живота.  Защото обществото е набито в една жестока матрица. Живият живот има съвсем други параметри, а не това, което искат институциите.

- Чували ли сте нещо за бургаския кмет Димитър Николов, той промени в голяма степен смисъла на институцията Община?
- Чувал съм само хубави работи. Човекът е млад и има амбицията да гради един съвременен Бургас. Аз не съм се срещал с него никога, даже не знам и как изглежда. Него го пази Единния (Великия космическия разум като друго наименование на Бог, б.р.) Духовен човек е. Въпросът ви е, че много малко кметове са обичани и уважавани, а Вашият е такава личност-изключение.
Слава Богу, че той не е част от матрицата в държавата, защото от  калъпираните и шаблонни хора си изпатихме достатъчно. Те  буквално разтуриха това общество, нанесоха му съкрушителен  удар. Управниците на тази държава я превърнаха в кочина в много  аспекти. Ние сме се самоликвидирали по много параграфи и по  много измерения на съвременния живот.

- Какво препоръчвате на хората, с които се срещате и които са готови да работят, за да изчистим държавата?
- Всеки един буден човек пита: „Г-н Стаменов, какво може да се направи, какво трябва да направим?“ Всичките мислим в една посока, но точно това, което трябва да се направи, ние стоим и го гледаме отстрани и се питаме – дали да скочим в динамиката на живота и да започнем да го правим. Много хора се страхуват, а страхът е животинско качество.

- Дайте кратка рецепта за най-простите неща.
- Най-простите неща изискват своевременно преструктуриране на живота, преустройство на нашия начин на живот и мислене. Хората вече преустройват своето мислене, но същевременно срещат страшна съпротива и жесток отпор от представителите на институциите.

- Кой стои зад тях?
- За съжаление, зад тях стоят тъмни сили, и то много тъмни. За още по-голямо съжаление, управниците обслужват тези сили за сметка на обществото и против обществото. Виждате ли колко е гадна работата. Стига се до абсурди на абсурдите. Тези, които управляват обществото (аз за държава не говоря, тъй като имам доста резерви), те съсипват обществото, но за негова сметка. Те  богатеят на гърба на обществото, паразитирайки върху останалите граждани, които трябва да организират и да управляват.

- Но нали сме демократична държава, нали ги сменяме при толкова различни видове избори?
- Това  са пълни глупости. Знаете ли какъв мръсен сценарий се прилага при избора. Сценарият е предварително нагласен. Всички карти се въртят и все едни и същи са в политиката. Едни и същи са все в управлението, само че малко си разместват ролите. А тези едни и същи са все примитиви. Това са жалки измекяри и ибрикчии на външни фактори, първо. Второ, жалки слуги на себе си. В името на обществото, но за негова сметка те обслужват само себе си и партийните си интереси.

- Контактът, който Вие осъществявате със силите, с които трябва да се работи, какво Ви подсказва? Каква информация имате за близкото бъдеще?
- Това, което става в България, е едно миниатюрно, но много усилено копие на онова, което става в света. България се явява една концентрирана ескалираща точка в негативна сфера. Човечеството се развива зле,  то пропада. Има опасност да се стигне под критичната маса и да хвръкне цялата цивилизация.

- Какво имате предвид, присъствието на лоши извънземни сред нас, рептилите, които ни изпиват силите или какво точно?
- Вие попадате в целта, особено по втория показател. Рептилите са също извънземни. Те са най-опасният вид извънземни, които са превзели и са колонизирали планетата Земя. Ние сме роби.

- Около нас, двамата, в момента, докато си говорим в този бургаски хотел, има ли такива?
- Около нас двамата няма. Рептилите са там, където има много мощни интереси и естествено – огромно количество пари и власт. Ние сме една незначителна държава, рептилите са на запад. Окупирали са предимно Запада и чрез него се стремят да изсмучат жизнените сили на цялото човечество, като първата и основна задача е да го унищожат. Програмата на така наречения Нов световен ред, който никак не е нов и на така наречения Глобален елит, който не е никакъв елит, а една световна мафия,  са се обявили в собствените си очи за богове, повярвали са си, че са такива и са решили в името на този чуждопланетарен фактор, защото той им е обещал, че те ще властват заедно с тях, след като унищожат цялото човечество.

- Разбирам, че сте учили в Долна Митрополия и сте били на военното летище в Равнец? Някак си възгледите Ви  звучат странно.
- Не съм бил пилот, а съм технически кадър. Аз съм завършил ВМЕИ „Ленин“ - Техническия университет. В Долна Митрополия специалността ми е военно-техническа, обслужване на самолета, на неговите оръжия и оръжейни системи.

- Кога прогледнахте в тънкия свят и установихте, че има извънземни и те са сред нас?
- Това е дълга еволюция. В средата на 90-те години аз вече бях категорично убеден за какво става дума.

- От това, което сте чели или поради контактите Ви с извънземни същности?
- Аз получих възможността да се осведомявам и да се ограмотявам от елитни източници, от истината. От световни асове в сферата на уфологията - акад. Владимир Георгиевич Ажажа, Фил Шнайдер, Джон Фицджералд Кенеди. Той също беше запознат с тези неща, искаше да каже много на човечеството и затова беше ликвидиран – екзекутираха го посред бял ден в онази опасна държава. САЩ е много опасна, най-коварната империя от всички досегашни. В името на това да пребъде навсякъде и във всичко, тя е готова на всичко. Тя е създадена точно с такава цел, но заради нея може да отиде и на дъното на световния океан – нещото, което споходи  Атлантида. Нещата в Космоса са много вързани, както и силите и законите, които управляват целия Космос.

- Когато снимам по тъмно и се вижда небе, често се появяват  полупрозрачни сфери, които ако  промивам негативи, ще кажа, че са петна от химикали, но аз снимам с електронни карти. Какви са тези кълба?
- Това са разумни същности, които са непрестанно сред нас. Убеден съм, че във Вселената и планетата чрез тях се взема информация от нас и я отнасят там, където трябва.

- Сонди, които изсмукват информация ли са това,  има случаи, особено, когато съм снимала нощен Бургас, тези сфери да са стотици, хиляди в небето? И обратно – в малки населени места или в планината са в нищожен брой.
- Това са плазмидни същности, не може да се каже, че са сонди, защото те са живи и разумни същества. Твърде вероятно е сред тях да има и духове на заминали си хора, но те в повечето случаи са деформирани. Щом не са приети там, където трябва, значи те са наказани да си стоят тук, да се въртят, докато ум им зайде, защото сигурно има защо. Но над 90% от тези същности са информатори, информаторите са в идеалната сферична, кълбовидна форма. Те информират някого са състоянието на човечеството. Не само разговорите ни, те следят ритъма на планетата Земя. Всичко се следи, всичко се записва, всичко се знае до микрон. Планетата Земя се намира в опасно състояние, до което е доведена от нас – човешката раса. Освен това, тя никак не е безразлична на Космоса. Защото в нашата Слънчева система е имало достатъчно катастрофи, една от които е с Фаетон – планетата, която е пръсната на парчета. Тогава едвам е удържана Слънчевата система – да не рухнат планетите върху Слънцето, което води след себе си и глобален галактически катаклизъм.

- Някакъв огромен разум наблюдава и анализира какви ги вършим?
- Да, разбира се. Цялата Вселена е разум в развитие, а разумът в развитие на Вселената е рангиран по нива.

- Защо умират толкова много хора напоследък в България? След кратко боледуване или внезапно.
- Това е много интересен въпрос.  Конкретно мога да визирам – управленческият фактор в България не го интересува българският народ и ако го интересува, ще го интересува дотолкова, доколкото може да го ликвидира. Бавно, постепенно, тихият геноцид на световната мафия се реализира чрез нашите управници. Тях абсолютно не ги интересува какво яде този народ, как се ограмотяват децата му, какво правя в училищата. Те правят имитации, че вършат полезна работа дори и днес, в парламента. Извратени шоу програми, само дето не се сбиват. Благодарение на тях се стигна до тук, че нашият народ измира буквално като пилците. Толкова много хора умират заради общата тежка атмосфера тук. Аз самият  живея като спартанец, обикалям от град на град и чистя, доколкото ми е възможно,  никога няма да предам идеологията, на която служа.

- Можете ли да разпознаете на кои деца от новородените може да се разчита, че ще се развият? Как разпознавате индиго децата или кристалните деца?
- Има специални показатели. Аз ги различавам безпогрешно. Те започват да се проявяват след 1-годишна възраст и започват много бързо и динамично да се развиват. Показват познания, които си ги носят със себе си. Просто си личи, че тази генерация, която идва, е съвсем друг десен. Имам сериозни надежди, че това общество (човешкото, не българското, защото то е отписано по много параграфи) ще се трансформира, благодарение на такива личности. Защото ако ние не се  трансформираме, тази цивилизация ще си отиде. Човечеството може да хвръкне, ако не са нашите пазители.

- Има ли личности, които бихте посочили, че трябва да следваме – и сред мъртвите, и сред живите? Посочете българските учители?
- По принцип мъртви няма. Ние сме умрелите – тук на земята. Тези, които са си заминали, са в другите измерения, съобразно делата им на планетата, но във всички случаи там нещата са по-други.

- Напоследък жълтите издания прекаляват с предсказания на духовния водач Петър Дънов и на пророчицата Ванга, които никъде преди това не съм чела в специализираната литература. Защо?
- Злоупотребите са жестоки. Аз забелязвам, че се плещят всевъзможни неща, които се приписват на Учителя, а изобщо не е така. Той не е говорил такива работи.

- Кое е най-важното, което е оставил като предсказание, според Вас, което все още не се е сбъднало?
- Ние живеем в динамично променяща се към този момент Вселена. Предсказанията, които са правени дори преди 15 години, има вероятност да не се сбъднат, защото всичко се променя. Ние се намираме в преход. Нямам предвид този социален преход от социализъм към демокрация и канибализъм. Това е велик космически преход, който извършва цялата Вселена. Ние се намираме на тази планета Земя, която завършва пореден 26 000-годишен цикъл и от една витка в своето развитие на спиралата, скача в друга, от едно измерение – в друго.

- Ще станем ли свидетели на промените и кои от нас ще оцелеят, защото е ясно, че адаптацията ни в друго измерение е сериозно изпитание?
- Да, разбира се. Ние сме свидетели, но понеже ни липсва посветеност и понеже в училищата и ВУЗ-овете ни учат на глупости, не можем да го доловим. Аз просто съжалявам младите хора. Та ние им сипваме такива помии в душите, те го усещат и естествено ритнаха канчето на това образование.  Този преход се изразява в динамична промяна във всичко и ако човечеството не отговори адекватно, не следва вълната на тези промени –  може да заплати най-високата цена – да изчезне.

- Всички от нас ли ще изчезнат? Какво ще стане с тези, които са посветени и си дават сметка, стараят се, те ще се повдигнат ли?
- Въпросът опира до критична маса. Ако критичната маса на боклука сред човечеството надделее и  надхвърли определена стойност, която никой не знае колко е и как се измерва, тогава може да се стигне до колапс, да сработи имунната система на Вселената и да бъдем унищожени в локален план. Ще бъдем унищожени като цивилизация, планетата няма никаква вина за това, че ние водим нещата към гибел. Нещата ще се изразят с глобални бедствия и катаклизми, за което сме предупредени и които ще минат. Неминуемо ще минат. Колкото и да искат тези наши пазители да съхранят ценните от нас, неминуемо ще се стигне до глобални катаклизми, защото човечеството не показва желание да се вразуми, да си промени начина на живот и да се адаптира.

- Колко време ни остава?
- Никой не може да каже. Това го знае само Единния. Над вселенската йерархия стои така нареченият Всемирен космически разум, който включва всичко в себе си. Там в централния процесор се съдържа и последната команда - „Унищожи!“. Вселената не си поплюва. Ние живеем в нейния организъм,  ние я деструктираме, унищожаваме. Ние сме се превърнали в  паразити, човечеството паразитира в организма на Вселената. Но тя не може да допусне да загине заради едно нещастно човечество. Колко светове са като нашия – милиарди, милиарди, милиарди! Тя ще го ликвидира светкавично само с един импулс, което е правено и което ще се прави. Защото Вселената по този начин се себевъзстановява.

- От кои духовни водачи да се водим?
- Петър Дънов е фундаменталният. Ние имаме и други духовно извисени колоси, но те не са така широко мащабни. Мъдростта на живота я даде той. Аз не мога да се позова на друг българин, който да го е направил. Слава Севрюкова не е учител, тя беше само един пророк. Жената даде, колкото можа, но тя не е дала фундамента. Основните жалони на живота не ги е теглила. Петър Дънов даде мъдростта на живота.

- Коя част на човечеството трябва да бъде изчистена в тази предстояща, според Вас,  Трета световна война?
- Винаги са страдали невинни, винаги са страдали по-чистите. Винаги е страдала най-фината и най-духовно извисената част на човечеството. Физически, ако мерим нещата, те първи си заминават от този свят. И сега не напразно един куп уфолози предупреждават, че планетата Земя повече няма да бъде посещавана от висши духове. Основният глобален проблем днес е духовната деградация на човечеството. Човечеството в момента се управлява от дебили и малоумници. Казвам го съвсем сериозно. Те не знаят дори кому служат. Както казваше Спасителят от кръста: „Прости им, Господи, те не знаят какво вършат.“ Но днес това няма кой да го каже. Втори път Спасител това няма да го каже. Дори и да дойде. Картинката е, че ние сами вече сме творци на собствената си съдба. И ако творчеството го проявяваме и продължаваме така инертно да изхабяваме живота на тази планета и да оставяме след себе си пустош и разруха, жална ни майчица.


- Познавате ли личности, които си заслужава сега да управляват България?
- Мога да кажа, че вицепремиерът Цветлин Йовчев е  чист човек.  Харесвам и Пламен Орешарски, но те, и двамата, се намират в едни клещи, в едни условия, в които не могат да се разгърнат. Ако ще и Христос да дойде в България в този момент, той просто ще бъде унищожен. У нас количественият фактор, който трябва да трансформира това общество и да му премахне всички тези туморни израстъци, които му изсмукват жизнените сили, е твърде жалък. Ние нямаме нужда от врагове, ние сами се самоизтребваме и го демонстрираме по най-брутален начин пред очите на цялата Вселена. И глобалният фактор, който го иска това, ни ръкопляска и казва: „Евала, ашколсун на тези! Много са добри, без наша помощ как хубаво се самоунищожават.“  Ние сме народ, който не уважава себе си.

- За кой период говорите?
- Говоря за всички периоди след Освобождението. Ходят на паметника „Левски“, за да се плюнчат. Какво правят там, при положение,  че той, ако скочи, първо техните глави трябва да паднат. Защо – защото Апостола Левски много точно е казал в тефтерчето си нещата – който пипне и краде и управлява, какво следва. А от тях аз не познавам такъв, който да не краде, и то башибозушки. Но има една друга приказка – че хитрата сврака винаги си пада с двата крака. Не можем да излъжем Създателите.

В категории: Хороскоп


9
Коментара по темата
9.
Зелена рецепта
22.03.2014 23:04:34
4
2
Стаменчо, земи една шепа хапченца и хич да не ти пука!
8.
муше
21.03.2014 21:13:52
3
3
тоз човек лъже че и си вярва , на 19 години няма как да е бил завършващ курсант , най-малко трябва да си на 23 , завършил е сержантското училище и после висше инженерно в София , но като на много от нас вече дъската му хлопа , но за разлика от другите е атрактивен
7.
Алешеперов
20.03.2014 15:22:30
2
4
така е Единия наистина го пази кмета -Сльнце неговото име е Валентин Златев шеф на Лукойла -известен с прозвището Хелиоса
6.
Ку Ку Ру Ку(без течен шоколад)
20.03.2014 14:46:23
4
4
Ако, някой се престраши да прочете целия материал накрая може и да се включи в групата на говорещите сами на себе си.
5.
Шрек
20.03.2014 13:54:57
3
3
Бахама бахама мама -минават номерата иди докажи че не е прав,,работи човека ,и пари прави -клиенти вярващи -БОЛ,,колкото по бедни и които се чудят да се гръмнат ли ,обесят ли ,като у нас ,,,се хващат на куката на поредния ФАНТАСТ,,а той клиенти не връща.кой бяга от пари.
4.
Йода
20.03.2014 12:39:13
2
5
Сега вече знаем, кой е сценариста на филма "Междузвездни войни".Професор-уфолог, няма такъв оксиморон просто...
3.
Адидас
20.03.2014 12:38:08
7
3
шш чичка кьв ПетьрДьнов бре -тоя шарлатан сектант е отльчен за ЕРЕСот Бьлгагарскат равославна Цьрква;ЕРЕС-е арамейска дума и значи ОТРОВА.Тоес неговото учение е отровно и вредно и като такова трябва да бьде заклеймено и избягвано а последователите му са заблудени инаивни за да вьрвят на един измамник -бивш евангелистки пастор исектант преминал школи вСАЩ .а ИЗВЬНЗЕМНИ НЯМА -не евьзможно органична материя да оцелее в тежките условия на космоса-кьдето има сврьхвисока адиация гама и алфа-льчение електромагнитни имулси в целия спектьр вакум нулева гравитация космично льчение при тези условия всяка ДНК и РНК верига структуа в клетките митохондрии биха се разпаднали разкьсали и довели до светкавична смьрт на всеки организьм -така че тезата за летящи чинни и човечета в тях движещи се сг оляма скорост издииша отвсякьде
2.
Психиатър
20.03.2014 11:02:29
4
6
Бай Стамене, пак прекаляваш с розовите хапчета...
1.
Психиатър
20.03.2014 11:02:29
4
6
Бай Стамене, пак прекаляваш с розовите хапчета...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори