×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общинска работилница пазила крадено Ауди А6 в Ясна поляна


Общинска работилница пазила крадено Ауди А6 в Ясна поляна
Автоджамбазите закарали колата, крадена от Бургас, в Ясна поляна, никой не подозирал, че в бившия сервиз има автомобил, който се изнася на части
08 Февруари 2014, Събота, 12:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Местен жител отворил на крадците изоставената постройка

Общинска работилница пазила лека кола Ауди А6,  открадната от центъра на Бургас, в село Ясна поляна, община Приморско. Автомобилът бил в постройката, без никой от кметството да подозира, докато крадците го разглобявали и изнасяли на части. Чак, когато полицаят Евтим Драганов от РУП- Созопол спрял автоджамбазите Венцислав и Константин, докато пътували с микробус „Мерцедес Вито” с натоварени в тях части от колата, станало ясно, че Аудито се намира в работилницата. Тя е била дореди две години сервиз, в който се ремонтирали общински камиони. Тази дейност обаче била прекратена и от тогава постройката стои неизползваема, разказаха жители на Ясна поляна.
Съселянинът им Антон Колев помолил в кметството да му бъде отворена работилницата под предлог да ремонтира камиона си, с който пренасял дърва. Обяснил, че двигателят бил блокирал. Забавил се обаче около две седмици като непрекъснато казвал, че скоро ще премести камиона. Впоследствие се оказало обаче, че дал ключовете на двама мъже, които закарали вътре Аудито, собственост на бургаски баровец. Те пък заявили, че имало проблем със скоростната кутия на колата. Впоследствие обаче се оказало, че тя няма никаква нужда от ремонт, а е крадена и е трябвало да бъде изнесена на части.
Вчера полицай Евтим Драганов бе обявен за полицай № 1 на месец януари, заради залавянето на двамата автокрадци.

В категории: Приморско


38
Коментара
38
Коментара по темата
38.
Васко Минета
29.04.2014 20:17:03
1
1
ВАСКО МИНЕТА
Работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1988, управител на къмпинг „Лес“ от 1988 до 1992 и на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила… Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – приморно „Алматур“ – и накрая като рекапитулация на разговора той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, накъде някой на някого е давала-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя по-засукана мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко изведнъж като че ли се събужда от сън и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане, ако ми се наложи да я еба! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал и нищо не е казвал за нея. А той по цял ден за това си мислел: Как е възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Абе на тия патки много им се чудя на акъла! Слушам им аз приказките и се чудя!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи, как си подредила мебелите… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш оная работа! Заспали шматки, кво искаш от такива хора!…“
Васко ръководи и мъжките бригади, които обикновено почистват покривите от шумата или вършат друга по-тежка работа и ако той няма друга работа се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва, за кой ли път, историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той скитал насам натам из страната. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какво правите с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отговаря: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя! Чак такъв егоист не съм!" И тъй като темата е вече "лизане" Петко Жмитката продължава. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в най-големия студ и вятър в морето... "Че като ме схвана един кръст, не мога се движа, а тя иска да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво надясно в путката й като лъжица в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да махне оня боклук Стаматов и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцята, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
37.
веселиец
14.03.2014 08:44:11
0
0
Извинете Поздрав за №26 а коментара ми е към №27!!!!!!!!!!!Ядосах се от несраведливостта на №27!!!!!!!
36.
веселиец
14.03.2014 08:40:22
0
3
Колко сте жалки яснополянци!!!!!!!!!!Завиждахме Ви преди 7 години бяхте за пример!!!!!!Към №26- Като ти чета коментара- ти си с килийно образование!!!Сигурно м/у хора не си бил!!!!Стоя-беше и е голяма работа!!! В това е убеден всеки ,който я познава с изключение на теб!!!!!Стоя стои и няма стигане защото е ум !!!!!!!!
35.
Пустош
13.03.2014 11:41:57
0
0
че то в селата училища няма ти ми търсиш директори там, кой ще учи в тия училища - бабите и дядовците ли?
34.
до 33
16.02.2014 20:04:57
0
0
да бе, спрете с тия кметове, дайте пак училищните директори, че те са по-интересни
33.
zlatka
15.02.2014 15:45:21
1
1
Stiga ve4e s teq kmetove i bes tqh mojem
32.
до ГЕРБ
15.02.2014 15:03:15
3
2
И добре ще направите .Най-после проумяхте че Денка трябваше да изберем.
31.
ГЕРБ
15.02.2014 08:46:28
3
3
След като се издъни този Полихронов , е време да го свалим , и да сложим в Ясна поляна наш Гербаджия , кой -кой -кой , то е ясно наша Денка , млада хубава, засмяна , изпълнителна с бъдеще .Така в понеделник ще искаме официално оставката на Полихронов .
30.
hm
14.02.2014 23:52:38
0
1
И от какво ще ни спасява Денка,или георги ---те спасяват тях си,,кметче --топличко заплатка,айляк цял ден ако иска копа ако иска не--кмет бе -чекиджийска професия.
29.
ДА ДА
14.02.2014 22:07:47
3
1
Денка е вашето спасение бе цървули.Измийте срама от Ясна поляна с Денка.
28.
НЕ НЕ
14.02.2014 18:30:52
1
2
Правилната карта избрахте,Денке ,,,,,,,,,,,лошата карта си ти.
27.
до 26-
14.02.2014 18:06:52
2
2
Ти луда ли си ма.Стоя за нищо не става и преди и сега.Тя живей още в кумунизмът.И тоя цървул Георги и той не става .Веж друго нещо е Денка.Днес Трифон Зарезан беше хубав.Тя го организира на ниво.Ма нали сме прости яснополянсци пак избрахме лошата карта.
26.
Да си го кажем!
14.02.2014 14:58:50
0
5
Каквото и да си говорим, най-свестният кмет си остава Стоя Янчева!
25.
stanka
13.02.2014 18:33:02
0
1
Kvo iskate ot georgi neznam i denka da becge sachtiq 4ep
24.
до Г. Полихронов
12.02.2014 21:55:50
1
1
присмял се хърбел на щърбел.ние сме били прости пък ти си много умен.прост и тъп кат галош , мръсен цървул.
23.
Г. Полихронов
12.02.2014 20:17:00
1
3
То пък в Я.Поляна е,пълно с професори ,академици, и други светила на науката.Аз не виждам по умен човек от мен в селото.На изборите го доказахте,като ме избрахте.Сега и да плюете ,,все тая ,ще ме изтърпите -после си изберете някой Яснополянски гений да ви оправя -тъпи яснополянски говеда,,нищо не става от вас,селяни прости.
22.
koreto
12.02.2014 08:59:45
0
0
Оставка-оставка-оставка
21.
ай сикана
11.02.2014 22:54:53
1
2
Абе ко се занимаваш с тоя простак.Той ко беше хубав щеше ли да стани кмет на Ясна поляна.Пък да не говорим за синът му който е контингент на полицията.Прости миндили.
20.
до 19
11.02.2014 22:30:38
0
2
щом си от приморско си ми ясен.от приморско може само тодор илиев да го защитава така ревностно но вече е безсмислено.георги палякът е пътник.прост се е родил и прост ще си умре.пък и ти моето момче не си много порядъчен
19.
до 17
11.02.2014 01:33:28
0
0
Още не съм обърнал страната за да съм му жена,за разлика от доста жители на Приморско!!!Но ако искаш може да ми споделиш кои си и теб да направя моя жена :) Нямам нищо против човека,защо да не го защитавам
18.
dqdo koleda
11.02.2014 00:00:19
0
0
Ne go zaka4ajte kmeta,ne go ne go ebe za ni6to nali si kazan.Pozdrav za nego da e jiv i zdrav.

Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.

Припев (пее Багеристката):
Да, това съм Жужи - черната и модерната.
Мога да се хвана на бас,
че съм била с всеки от вас!
Винаги съм незадоволена,
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема.
Дайте ми една петарка
и ще видите каква съм гъзарка!
Мога да нямам зъби в устата,
но ще ме видите как си разтварям краката.
Моят за никакъв кур не става,
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
- в леглото мръсница!!!
17.
до 11
10.02.2014 22:53:43
0
0
Ти явно така да го защитаваш сигурно си жена му.Няма смисъл.Георги Полихронов е много прост и тъп човек и го доказа с поредният гаф който сътвори.Абе тъпанар , ти не знаеш ли че това е общински обект , че само да го отвориш ,трябва да питаш общинския кмет и общинския съвет дали може.Това да не ти е бащиния бе.Ама отде у Георги акъл.Тъпак смотан.
16.
malmantow
10.02.2014 21:19:41
0
8
Тъп ,мързелив,еблив и завистлив,,що е то---ПРИМОРЧАНИН-меснтна раса,,оригинал.
15.
Налбантов
10.02.2014 19:28:56
0
1
Кмете на Ясна Поляна , подай си оставката , че да подам и аз моята с теб , че някак си сам ме е срам .
14.
до 13
10.02.2014 15:22:31
0
2
То в това село освен да се плуете един друг,друго не можете!И друг кмет да имате пак ще е същото!
13.
до 11
10.02.2014 14:10:21
0
0
Еееееееееееее , ти много се засегна от истината.Че е тъп Георги Тъп е , нищо че го избрахме за кмет.На тва ше му е. Видяхме му умственият капацитет и стига толкова.Пък в село нема само овчари и кравари има и свесни хора които веднъж сбъркаха и няма да повторят тая грешка.
12.
НАЛБАНТОВ
10.02.2014 10:57:32
0
1
ето как се прави, не е като да нямаме исторически пример: ........................................................... ЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ Утвърден с указ N: 721 от 07.12.1922 г. и обнародван в ”Държавен вестник ”, брой 205 от 12 декември 1922 г. Чл. 1. Разбойник се счита онзи, който по навик или занаят сам или с други лица извършва грабеж, насилие или убийство с цел за ограбване. Чл. 2. Изтреблението на разбойниците в околията, дето са се появили, се възлага на полицията, жандармерията и войската. Ако тази сила е недостатъчна за изтребление на разбойниците, околийският началник може да образува потери, с които да ги преследва. Във всяко населено място, където се забележат разбойници, кметът веднага назначава потеря за преследването им и донася на околийския началник. Чл. 3. За началници на потерите ще се назначават лица, каквито околийският началник намери за добре. Чл. 4. На отличилите се при преследването потераджии се дава възнаграждение от общия кредит, който се отпуска за изтребление на разбойничеството. Размера на възнаграждението ще се определи и дава от Министъра на вътрешните работи. Чл. 5. Потераджия, който убие или залови разбойник, получава награда от 5-20 хиляди лева. Ако ли потераджията или длъжностното лице, което ги преследва, бъде убито, семейството му получава до 50 000 лв. обезщетение и инвалидна пенсия. Ако ли само осакатее, то получава награда 20 000 лв. и инвалидна пенсия. Лекуването на всички ранени и заболели по преследване на разбойниците е безплатно. Наградите се отпускат със заповед от Министъра на вътрешните работи. /тук не са имали в предвид министъра на водоскоците и шадраваните - бел.публикатор/ Чл. 6. Околийският началник или началникът на потерята се разпорежда до общинската власт за храненето на потерите от самото местно население, където това е най-удобно за потерята. То е длъжно да им дава и квартири, когато това се намери за нужно. Чл. 7. Ако някое лице, посочено от общинската власт за член в потеря, искана от околийския началник умишлено откаже да участвува в нея или като участник в нея скрие или избегне да изпълни дълга си, като откаже да изпълни заповедите давани му от началника, наказва се с тъмничен затвор до 1 година. Със същото наказание се наказват и онези административни и общински власти, които умишлено не изпълняват постановленията на настоящия закон. Чл. 8. Министерството на вътрешните работи може да назначи, колкото намери за нужно, специални лица агенти за преследване на разбойниците, които агенти могат да бъдат изпращани в разпореждане на околийските началници в борбата им с разбойниците. Тяхната заплата ще бъде определена по щат изработен от Министъра на вътрешните работи, одобрен от Министерския съвет. Чл. 9. Така образуваните потери и назначени агенти, заедно с другата въоръжена сила, преследват разбойниците. Като общ началник на тази сила в окръга е окръжният управител, а в околията - околийският началник. Чл. 10. За разбойници се обявяват и онези лица, за които полицията, въз основа на събрани доказателства донася на надлежния съд, че те са извършили разбойничества. Съдът на другия ден след получаване полицейското донесение, прави публикация в най-близкия местен вестник и съобщения до всички общини на околията, където е местожителството на подозряното лице или където е станало известно като разбойник, и ако в двадесетдневен срок никой от роднините или познатите на това лице не установят къде се намира, съдът го обявява за разбойник и обнародва това в ”Държавен вестник”. Чл. 11. Заловените разбойници се съдят от областния съд в околийския център, в района на който са заловени, в 7-дневен срок от залавянето им по закона за углавното съдопроизводство (чл. 649-656). Съдът веднага с пристигането си взема всички мерки и разпоредби да гарантира бързото разглеждане на делото. З а б е л е ж к а: Всички власти са длъжни да дават най-голяма спешност на разпоредбите на съда. Чл. 12. Осъденият на смърт разбойник се обесва на публично място в центъра на околията. Чл. 13. (1) Осъждат се на повече от 5 години строг тъмничен затвор, или на доживотен строг тъмничен затвор, онези лица, които като узнаят положението и качествата на разбойниците, им стават укриватели без да са били принудени за това с насилие. З а б е л е ж к а: (1) - Чл.13 от закона за изтребление на разбойничеството, доколкото се отнася до дела за грабежи се отменява съгласно & 3 от закона за допълнение на някои от наказанията и на съдопроизводството по делата за грабежи - обнародван в ”Държавен вестник”, брой 264 от 23 февруари 1922 година. Чл. 14. Всяко лице, което знае къде се намират разбойниците и не донесе веднага на властта, се наказва с тъмничен затвор до 1 година. Чл. 15. Настоящият закон отменя всичките закони, които му противоречат. "Държавен вестник”, брой 205 от 12 декември 1922 г.
11.
....
10.02.2014 10:21:24
0
0
Много сте отворени всички!Чакате да стане нещо и да почнете да нареждате,ако е да кажете в очите на човек мълчите и само се мазните!Кметът бил тъп,а я ми кажете вие като сте много умни кои от вас е станал нещо в това село,освен за овчари и кравари за друго не ставате-тъпи селяни!
10.
ЯП
09.02.2014 23:25:21
0
3
Така я, като спахме на изборите.Ше слушаме ахмаклъците на Георги Полихронов и на Тодор Илиев за светло бъдеще.Фани единият удари другият.Ма на гол гъз майтап един път става.Тъпанари.
9.
ЯП
09.02.2014 15:11:01
0
4
Ми нали не ги избрахме --сега мафиоти,да сме си отваряли очите,,
8.
грешка
08.02.2014 23:37:04
1
4
общинският кмет не е знаел за подвигът извършен от този яснополянски мафиотски кмет георги полихронов.Не можи нещо да не е закачил.и понеже е без образование и акъл си мислел че той можи да даде ключовете които обаче били в кметството а не в общината .знаеш ли какво казал на площадът-я мислех че ше сторя ено добро дело.голям тъпак няма що.
7.
до първи
08.02.2014 20:27:25
3
3
ключовете от работилницата се държат в общината.значи общинския кмет е дал разрешение,дали не е получил някоя част
6.
до ясна поляна
08.02.2014 17:04:26
2
7
този камион дето го кара антон не е ли на димо нерят от веселие.
5.
авто джамбази
08.02.2014 17:00:48
1
7
Той че кметът ни е прос е вярно ама някой знае ли кои са били останалите освен Антон Колев?Останалите крадци питам дето са отарашили колата .
4.
Стоян Налбантов
08.02.2014 14:24:33
1
3
Веднъж като бях на мястото ни на Узунджата разчиствах там натуриите и намерих една книга на Тамара Глоба, която тя лично ми беше подарила преди много години. Когато се запознах с Тамара Глоба тя беше отседнала на Каваците. Тогава я разведох из резервата, показах й Лъвски глави и всякакви там природни забележителности и както си му е редът... я наебах... Толкова доволна остана от мене, че не искаше да се разделяме и на прощаване ми подари една от книгите си с посвещение, в което изразяваше възхищението си от моята мъжественост и сексуална мощ. Който не вярва може да дойде да му покажа книгата и да прочете какво е писала собственоръчно Тамара Глоба за мен. По-късно Тамара отиде да се срещне с Ванга на Рупите като си мислеше, че като екстрасенс ще бъде посрещната с отворени обятия. В мемоарите на близките на Ванга пише как Ванга започнала да се подиграва на Тамара Глоба, че не е никакъв екстрасенс, а само една долна курва, която използва способностите си за да мами хората. Ванга ясно виждала, с кои мъже се е чукала Тамара Глоба и й натяквала, че изневерява на мъжа си.... Сигурен съм, че Ванга най-много се е карала на Тамара Глоба заради мен, защото моето ебане е било най-скорошно и тя по някакъв начин - чрез видения ли, не знам как - е виждала какъв страхотен секс съм правел с Тамара Глоба.
Ето, така съм се прочул аз и сред екстрасенсите, че още ме коментират и ме споменават в мемоарите си!
3.
скръб
08.02.2014 13:57:34
0
12
кметът на ясна поляна е един много прос човек.той си мисли че е дерибеят тука.дал е работилницата без да пита никой .абе паляк тва да не ти е ракижийницата бе.ама хак им е на яснополянци че избраха един прос и неграмотен юрдек.
2.
истината
08.02.2014 13:27:15
0
9
Със сигурност е замесен кмета на Ясна поляна ....то вече е ясно.Въпросът е кмета на Приморско бил ли е запознат с това и дал ли е разрешение за ползването на обекта.Да се надяваме нещата да не останат така ,защото тук става въпрос за много сериозно престъпление.
1.
Ясна поляна
08.02.2014 13:19:12
0
9
Абе искам да знам кой от общината ли или от Ясна поляна разреши да се дава общински имот без да се пита никой.И каква ще бъде отгорноста им за това своеволие.Тук става въпрос май за нещо по сериозно.Уж Антон искал за камиона си ама той има ли камион .Много са въпросителните .А скандалът е голям че става въпрос за разфасоване на крадени коли в общински обект.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори