×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здравко от Биг брадър: Нещастници ровят трагедията с баща ми, за да се чувстват значими


Здравко от Биг брадър: Нещастници ровят трагедията с баща ми, за да се чувстват значими
Трагедията със семейството на Здравко от Приморско неочаквано стана повод за жалки анонимки, ровещи се в обстоятелствата около инцидента с баща му Янаки, причините за нездравата атака са неясни
24 Януари 2014, Петък, 14:03 ч.
Автор: Флагман.бг

Ако някой иска да ме напада, да го направи лично и с името си, каза  той

Тези, които спекулират с трагедията с баща ми и бъркат с анонимни сигнали в раната на семейството ни, са нещастници, за които вероятно това е единственият начин да се чувстват значими. Ако някой иска да ме напада – да го направи лично към мен, каза Здравко Василев от Приморско, който за широката публика е известен като първият победител в риалити формата „Биг брадър”.

На 16 януари Здравко загуби внезапно баща си Янаки Василев при инцидент на семеен строеж. Цяло Приморско изпрати загиналия мъж, който се ползва с авторитет сред местните жители, а близките му получиха съболезнования от стотици хора. В личната драма на фамилията обаче се набъркаха грозни анонимни сигнали до медиите, които човъркат обстоятелствата, при които е станал инцидента. Нездравата атака към Здравко е, че роднините не били потърсили Янаки часове след като той е лежал безпомощен на строежа. Подобни спекулации, чиято цел е неясна, бяха публикувани и във форуми в интернет и в национални сайтове, поради което потърсихме позицията на роднините.

„Има официални полицейски сводки, ако можех с моите обяснения да върна баща ми - бих го направил. Само това бих отговорил на тези анонимници. Пренебрегвам ги, защото за мен е показателно колко много хора дойдоха на погребението, те всички обичаха и уважаваха баща ми. Преди 40 години той е бил тук само с абитуриентския си костюм и всичко, което е постигнал – е било с труд. И вечерта по време на инцидента е бил воден от мисълта всичко да бъде изпипано до край. Той правеше по най-добрия начин всичко. За мен той не беше просто баща, а и мой най-близък приятел. Беше човек, отдаден на семейството си”, каза Здравко пред Флагман.бг.
Според разкази на близки до семейството Янаки Василев е отишъл на строежа да нагледа как върви работата привечер, след като е поговорил с останалия там работник, той тръгнал да се прибира, но полетял между стълбите. На място с адекватни реакции са се отзовали полиция и медицински екип, но безуспешно.

В категории: Приморско


96
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 4
96
Коментара по темата
96.
Васко Минета
29.04.2014 20:20:38
0
2
ВАСКО МИНЕТА
Работи в ММЦ до декември 1997 г. Бил е ел. техник до 1988, управител на къмпинг „Лес“ от 1988 до 1992 и на хотел „Дружба“ от 1992 до 1997. Голям образ – ексцентричен, емоционален, известен с това че говори глупости и приказки без покритие… общо взето цинизми, сексуални истории и преживявания, които е имал с германки, рускини, чехкини, а извън сезона и с българки, като цяло всеяден – чука наред каквото му падне (с малки изключения все пак), а тъпи жени бол – дават му се и после стават героини в разказите му, защото той умира да се хвали. Иначе хората не гледат сериозно на приказките му, защото му знаят репертоара – винаги едно и също: коя чукал и какви минети му правила… Езикът му е много колоритен и става за компания, колкото да разсмее хората около себе си. Иначе като управител е много неорганизиран и не му се занимава със сметки и изчисления за нощувки, групи, брой туристи и пр. Оставя тая работа на старшата администраторка и на жените от счетоводството. Често го викат в счетоводството да уточняват бройки туристи, групи и сметките им. Съгласява се с всичко без да навлиза в подробности, защото в главата му е каша и не помни нищо, нито може да изчисли сам сметките. Слуша безизразно и без да разбира какво му говорят за групите на някой си туроператор – приморно „Алматур“ – и накрая като рекапитулация на разговора той прави своето гениално заключение нямащо нищо общо с темата: „А знаеш ли каква дъщеря има този човек!!! (става въпрос за дъщерята на туроператора) Нещо велико! А-а-а, ама наистина нещо велико!!!“ Ако е в мъжка компания Васко се отпуска и дава израз на възхищението и въображението си: „Ама то момичето направо като изваяно! Що така бе, накъде някой на някого е давала-давал, че се забравил – и бедра му дал на момичето, и цици му дал за чудо и приказ, апък задника му да видиш как е изваян – не гъз, а чудо на природата… да бе, истина ти казвам, гъза му е направо едно от Седемте чудеса на света!!!“ И това му е репероара, който се повтаря като види някоя по-засукана мадама.
Но все пак и той отбира и не се пуска на всяка срещната. По думите му Ваня Парушева му се била сваляла, ама той не бил все още толкова закъсал, че да чука някоя като нея и да си представя, че е с друга… освен ако й сложел една кофа на главата, за да не я гледал… Но не, не можел той така да се прежали, той, който бил имал толкова много и първокласни путки в тефтера си, да се унижи дотам и да легне с нея.
Ваня Парушева наистина не представлява интерес за Васко и на практика той нито я забелязва, нито я коментира. Когато в компанията стане въпрос за нея Васко обикновено мълчи, гледа безизразно и сякаш мисли за нещо друго. Само веднъж по време на един такъв разговор, когато се говори за Ваня Парушева, Васко изведнъж като че ли се събужда от сън и започва да я коментира, но коментарът му така и не е по темата: „Чудя се тоя, нейния мъж, как ебе жена като нея! Направо му се чудя, възможно ли е да я ебе въобще! Трябва да имаш голямо въображение и да си представяш, че спиш със жена, щото аз не мога!… Не, честно ви казвам, не мога! Ами на мен първо хуя ми няма да стане, ако ми се наложи да я еба! Не че съм импотентен, ама то тука си има някаква мярка и граници, които аз не мога да прекрача!“ Хората го слушат и си умират от смях. Най-после разбират какво толкова го е мъчило по отношение на Ваня Парушева и защо досега той все е мълчал и нищо не е казвал за нея. А той по цял ден за това си мислел: Как е възможно мъжа й да спи с нея и т. н.
През зимата често му се налага да разпределя бригади от служителки, които да чистят и подреждат бунгалата в „Дружба“. Докато е покрай тях в някое бунгало се майтапи и се прави на остроумен, но когато излезе навън и попадне в мъжка компания не може да се сдържи и си казва мнението за жените, с които е говорил току що: „Абе на тия патки много им се чудя на акъла! Слушам им аз приказките и се чудя!… Абе тия жени за ебане не говорят ли бе! Как може да говориш на такива тъпи теми и оттам да черпиш вдъхновение – коя каква манджа сготвила, как я сготвила, какво правила в къщи, как си подредила мебелите… Не, не мога да ги разбера! За какво живееш ма, путко заспала, като не си хванеш нещо за ебане и не си начешеш оная работа! Заспали шматки, кво искаш от такива хора!…“
Васко ръководи и мъжките бригади, които обикновено почистват покривите от шумата или вършат друга по-тежка работа и ако той няма друга работа се присъединява към тях и покрай другото ги занимава с вечния си репертоар – коя наебал, какви минети му била правила и пр… На мъжете им е весело, темите им са приятни и го насърчават да им говори още и още – за тази, за онази, ами за другата, да кажел нещо и за нея... Васко обича да говори за една от последните си бройки - някаква мутреса. През последния си работен ден в ММЦ - 9 декември 1997 г. Васко за последно преразказва, за кой ли път, историята с мутресата. Мъжът й, някакъв престъпен бос, бил ангажирал една от луксозните вили за цяло лято и я оставял сама дълго време, докато той скитал насам натам из страната. "И как да не й обърнеш внимание на тая самотна жена като виждаш как й се ебе, а оня го няма никакъв... Не, не искам да се самоизтъквам, че уж съм по-добър от него. Тя самата ми го призна, че го прави просто така - защото й е било кеф, а не че той не можел да ебе. Ама все пак човекът го няма, а тая путка иска ебане мааму дееба, то е близко до акъла... И затова аз съм насреща!" Веднъж Васко се оказал нещо ангажиран и не й обърнал внимание и тя веднага си хванала друго гадже - някакво младо момченце, с което се показвала нагоре надолу и хич не се пазела да не ги видят заедно. Васко направо се ужасил: "Извиках го и му се скарах. Викам му, ти в ред ли си бе, поне се крий! Знаеш ли, че ако му кажат на оня идиот какво правите с жена му и с тебе е свършено... Ще дойдат мутрите му и ще ти счупят кратуната за едното нищо! Ами тъй ми, то и аз го правя същото с нея, ама поне се пазя и гледам никой да не ме разбере, а тоя хукнал да се показва на всеки срещнат... Просто момче!" После Васко се връща на темата за тая мадама, ама колко секси била, ама какви форми имала, ама какви минети му правела... Тогава един от слушателите - Петко Жмитката, го пита: "Тя хубу ти е правила минети, ама ти не й ли удари и един език? Я си признай!" Тук Васко е неподготвен да отговори и за момент блокира и мълчи. Но след малко се окопитва и рязко отговаря: "Е-е-е, ама ти пък много питаш!..." Другите се смеят, а той мълчи, мълчи, но после продължава по темата: "Ами много ясно, че и аз трябва да направя нещо по въпроса! Жената се раздава и прави всичко да ми направи удоволствието, а аз да стоя кат пън и нищо да не правя! Чак такъв егоист не съм!" И тъй като темата е вече "лизане" Петко Жмитката продължава. Говори как веднъж една чехкиня го била карала да я лиже: "Викам, добре! Наведох се над оная й работа, разтворих я леко... и като видях там едни лиги как се точат на конци, направо щях да повърна!"... Отново всеобщ смях! И Васко като специалист и многознаещ в областта си дава компетентното мнение: "Ти пък, къде се завираш чак там като някой гинеколог?! Ами по-нагоре ще пускаш езика и няма да гледаш много-много какво лижеш, че никак не е за гледане... Ами тъй ми!"
Петко Жмитката и той се впуска да разказва от своите истории, а той ги има много такива - с чужденки, курортистки и какви ли не още... всички го знаят, че чак бълдъзата си бил ебал. Веднъж една чехкиня го накарала да влизат вечер в най-големия студ и вятър в морето... "Че като ме схвана един кръст, не мога се движа, а тя иска да я чукам! Ужас!" и т. н.
Мильо Ботев пък разказва своята история как с еди-кой си шофьор чукали веднъж една камериерка, ама оня бил голям ебач и направо й разпорил оная работа от ебане: "Апък аз с мойта малка пишка, вика Мильо, дрънча наляво надясно в путката й като лъжица в тенджера... Срам голям!"
Докато си говорят сладко-сладко по темата се обаждат на Васко, че директорът Камберов го вика. Васко оставя мъжете да продължат разговора вместо него и тръгва радостен към дирекцията. Той смята, че Камберов е силно негов човек - същият антикомунист като него, който най-после дошъл да махне оня боклук Стаматов и да изчисти окончателно комунистите и всички останали боклуци от ММЦ... Следобед става ясно, че Васко е бил извикан в дирекцята, за да му кажат че е уволнен. Мотивите на Камберов - Васко бил човек на Стаматов и затова го уволняват. Пълна лъжа! казва Васко, ама карай, не му се сърдя на Камберов. Щом така е решил, негова работа!
95.
до 93
16.02.2014 20:39:22
0
1
Ама ти коя Жужка си, багеристката ли или някоя друга? Иначе много смислени неща си писала, поздравявам те!
94.
Коя си ти ма?
06.02.2014 17:22:17
0
1
Таз пък отде са пръкна?
93.
jujka
05.02.2014 23:10:25
0
1
Kak moje takiva gluposti da govorite bilili ste tam za da kajete kolko e lejal 4oveka as govorih s policai koito e bil tam to4no sled 2o minuti go e vzemala lineika i nee lejal v nikakva chahta dano i vie ispitate taq bolka znaeteli lafa koito se smee posleden se smeee nai dobre kavali smotani
92.
Това мога да кажа
05.02.2014 14:30:10
0
2
Здравко е тъп кат гьон!
91.
*********
02.02.2014 21:54:39
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
90.
До 85
31.01.2014 13:36:40
1
1
Шест хотела!!!
Че то в ММЦ-то няма толкова много хотели бе Здравко!
89.
wasko
30.01.2014 20:43:30
1
0
Малко са 6
88.
до 86
30.01.2014 18:00:52
0
0
Защо да не изпитам това което му е на Здравко - шест хотела, кой ти ги дава? Лошо ли ще ми е?
87.
Браво на Здравко
30.01.2014 17:28:43
1
1
Ние не злорадстваме бе, кавал! Ние му се възхищаваме! Има ли някой в Приморско, който да може да построи шест хотела? Няма. Това е само Здравко!
86.
555
30.01.2014 16:03:09
1
0
Какви са тия бастуни които коментират тука и какъв трябва да си да злорадсваш над чуждата мъка. Дано изпитате и Вие един ден това което му е на Здравко сега!!!
85.
4-ти, 5-ти, 6-ти хотел... А стига де!!!
30.01.2014 11:44:50
1
0
(януари 2005 год.)
ЗДРАВКО: В момента строителството в България е много печелившо и аз смятам да се ориентирам именно към този бизнес. НЕ САМО, ЧЕ ИСКАМ ДА ИМАМ ТРЕТИ ХОТЕЛ, АМИ ИСКАМ ДА ИМА И ЧЕТВЪРТИ, ПЕТИ, ШЕСТИ... Но след няколко години, разбира се. Не сега.
84.
прост народ
29.01.2014 18:37:19
1
2
от приморско сам и като чета тези статии се срамувам!Голямо ваображение имате бе хора!И мога да ви кажа че Този който се представя тук за Васко минета няма нищто общо с Васил Стефанов- биснесмен и мой голям приятел.
83.
Big Brother
29.01.2014 15:33:17
0
2
Как ли се нарича човек от мъжки пол,който се обезкосмява ,готви и шие... и вероятно и други умения има?... Също така казал че се изпразва, когато се напъвал при запек.
Какви са критериите на мъж вече за българските жени. Машинката му засяда в задника при стригане на косми, изпразва се докато ходи по голяма нужда.
...Освен, че е гей и участник в Биг Брадър, за друго не се сещам.
82.
Primo
29.01.2014 13:39:23
0
0
Zdrafko pederasa na kura mi ukrasa!
81.
Първите 7 години
28.01.2014 23:03:08
0
1
Иво, осъзнай се! Всичко започва от семейство, училище, социална среда, наличие на хора-примери за подражание и от които да черпиш вдъхновение... В Приморско за съжаление такива хора няма, а Здравко е по-скоро пример за това какъв не трябва да бъдеш.
Какво искаш тогава от тези хора? Те са продукт на средата в която живеят. На това са научени, това могат и това правят! А ти им се чудиш!!!
80.
ivo -79
28.01.2014 21:43:46
0
0
79 subydi se!!! na koj mu trqbvat mur6i?
murzeliv narod,slab v rabotata,silen v spletnite i intrigite -govorq v slu4aq za Primorsko
79.
до иво
28.01.2014 21:11:29
0
0
...narod na kojto ne my e nujna vojna,tursko robstvo ili kakvoto si izberete...
Аз си избирам швейцарско робство, много ще ми е хубаво тогава
78.
ivo
28.01.2014 19:45:01
0
3
4eta komentarite i vijdam prost i ne6tasten narod,nevuzpitan i bez moral.narod na kojto ne my e nujna vojna,tursko robstvo ili kakvoto si izberete.gadni xora sme nie bulgarite,mnogo gadni i dolni su6testva
77.
до 72-Пламен
28.01.2014 12:08:06
1
2
Абе ти да не мислиш че някой обръща внимание на тоя педерас Здравко.Той сам си звъни по медии , дава интервюта сякаш някой го интересува какво прави или какво се е случило в семейството.Баща му , бог да го прости беше толкова известен колкото са всички хора от Приморско защото градчето е като едно голямо село ,всички са познават и половината са роднини.Здравко трябва да разбере че нито той нито някой от семейството му е известен.Всички сме смъртни.Така сега излезе че вместо да се отдаде на мъката си той иска да си прави ПР акции та дано го забележат.Здравко ,запомни едно ,в Приморско ти си персона нон грата.Ти си един обикновен и прост миндил за местните.
76.
ДО МИМЕТО
28.01.2014 12:01:56
3
1
ЧЕ ТОЙ ЗДРАВКО УМРЯ ЛИ МА ЧЕ ДА НЕ ЗАКАЧАМЕ МЪРТВИТЕ.А ЗА ОНЯ ПАРЦАЛ ЖИВКА СМЕ БЕЗМЪЛВНИ.
75.
Aitozliq
28.01.2014 10:58:27
1
0
Zdravko EBACHA xaxaxaxaxa eiii palqk mrasen smeshn she te eba v mrasnata gadna izmet prosta na kakav se pravish be PALQCHO NA PLEYBOI ,JIGOLO ela nie v Aitos da te naebem be MRASEN GADEN Primorski Glarus .Kadeto hvarchish iz Burgas nad obshtinata i vikasha GAAA GAAA GAAA GAAA ? Tova oznachava GLAD GLAD GLAD?
74.
Биг брадър
28.01.2014 09:56:10
2
1
Боли ме кура за некъв травестит от Приморско! Скрийте го някъде, че хората им писна от травестити, гейове и секви там боклуци...
73.
мимето до бившата
28.01.2014 00:02:37
0
1
Стига сте се се заяжадали с Здравко, не закачайте мъртвите покажете малко чест .Да ви дам пример с Живка чернта дето е счупила повече курове от всеки местен ебач.Хайде кажете нещо за нея защо я защитавате......
72.
Пламен
27.01.2014 22:45:01
1
1
Най-добре предложете да се обяви едномесечен национален траур. Нямате мярка, десетки статийки изписахте по повод смъртта на неизвестния човек, който се оказа баща на поморийския гларус Здравко, който е известен с това, че е известен. Ежедневно загиват наши майки, бащи, роднини и близки, много по-стойностни и наистина национално известни хора.
То не бяха преписани постове от профила на Здравко, то не бяха интервюта с него. В близките дни да очакваме да публикувате съболезнователни телеграми от президента, министър-председателя, председателя на народното събрание, дипломатическите мисии...
Неморално е една лична трагедия да се превръща в безкрайна ПР-акция на "известния" хотелиер.
71.
до 59
27.01.2014 20:22:27
0
1
Добре, да приемем че това е вярно. Човекът паднал по сълбите, ударил си главата и починал на място и после след 10 минути го намерили. Това, казва Здравко, е станало в 20:15 ч. на 16 януари.
Но защо, според очевидци, линейката идва да го извозва чак на другия ден около 9 ч. сутринта - тоест 12-13 часа след настъпването на смъртта. Защо е трябвало тялото на човека да лежи на строежа цяла нощ?
70.
до 68
27.01.2014 18:44:19
0
1
два часа, пет часа,,, какви са тия часове, да не е времето за което му става оная работа- изчакай го една полярна нощ после още 1 полярен ден -може за толкова време и да му стане
69.
бившата на Здравко:
27.01.2014 18:39:41
0
0
За Налбантов питай бабите, той е в друга възрастова група.
68.
д0- бившата
27.01.2014 15:04:57
0
0
За Налбантов нещо да кажеш,,той как е ,,щото все се хвали ,,два часа,, три часа или и той е същия Заю Баю.
67.
Бивша:
27.01.2014 13:34:17
1
2
Спала съм със Здравко и мога да кажа, че това от клипа не е той, неговият е по-малък и свършва по-бързо.
Стефчо багериста е същият само дето му е голям, 2-3 минути и това му е.
66.
Местен
27.01.2014 11:30:20
0
1
Здравко ,Здравко,--прошка няма към теб --защо ли.
65.
Общинар
27.01.2014 10:18:03
0
0
Здравко е голем пич,щял да върне парите на спонсора -община Приморско защото се разбра че никаква реклама не е направил за село .Ама кмета с какъв акъл отпуска пари на този измамник
64.
*********
26.01.2014 21:54:06
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
Ебача
26.01.2014 20:22:04
0
1
Здравчето никога , ама никога не е свалил нормално жена , чукал е само пияни чехкини, или някоя тъпа българка -която и тя иска .Но не може да види една готина мацка на летището и да я свали , говоря преди бигбрадър .Жена му видяхте как го върза .
62.
Здравко, що се биеш бе?
26.01.2014 20:05:41
0
1
Първият победител в българския Биг Брадър Здравко пребил сервитьор от конкуренцията, твърдят пред 19 минути очевидци. Екшънът се разразил преди месец в Приморско, където гларусът развива хотелиерско-ресторантьорски бизнес. Според запознати, Здравко ненадейно връхлетял в отсрещното на неговото заведение и се нахвърлил с ритници и тупаници върху член от обслужващия персонал. Момчето, на което му било първи работен ден във въпросното заведение, било налагано здраво от Здравко. Неговите колеги веднага се впуснали да го отърват и вместо да отговорят на удара с удар, просто изхвърлили побойника навън. Защо брадърът решил да налети точно на сервитьор, остава загадка. Според едни, причината била личен конфликт между двамата, в който може би ябълката на раздора е жена. Дали е здравковата Христина или някоя друга, също не станало ясно. Знаем, че риалити звездата се слави и като плейбой. Други свидетели пък изтъкват като причина за нападението именно конкуренцията между двете заведения намиращи се на два срещуположни ъгъла на едно от централните кръстовища в курортния град. Вероятно на Здравко не му стискало да нападне собственика, затова боят отнесъл нищо не подозиращият келнер.
61.
Свъртян
26.01.2014 19:10:45
0
0
АБЕ Я КАЖИ КОЛКО СА МЕСТНИТЕ,,ЧИСТОКРЪВНИТЕ приморци НА 100 процента-без чужда намеса,,майка от Приморско ,баща също,,хай сеа да ви видя.
60.
МеМеЦар
26.01.2014 15:18:08
0
0
Къде си тръгнал да строиш в ММЦ-то бе човек?! А иначе местните го оплювахте това място, че било пълно със свъртяни!
59.
в. Блиц
26.01.2014 13:59:18
0
0
Здравко от "Биг брадър": Татко е паднал по стълбите и си е ударил смъртоносно главата.
Разминахме се за 5 минути с баща ми, сега можеше да е жив!

Публикувано: 23 ян. 2014, 13:37

Нелепият инцидент, погубил бащата на първия победител в „Биг брадър”, бил предшестван от съдбовно разминаване между него и сина му, споделя пред „ШОУ” самият Здравко Василев, чийто татко Янаки напусна този свят в четвъртък вечерта.
Въпреки мъката си, ексриалити героят и настоящ успешен хотелиер реши да разкаже пред народното издание как всъщност е станало така, че нелеп нещастен случай е погубил баща му. „Чест ви прави, защото вие сте единствената медия, която се обади, защото започнаха догадки и съмнения. И ви благодаря за това”, казва Василев и прави уточнението, че ще говори пред нас единствено и само за да се знае какво точно се е случило и да няма спекулации.
„Към 20,15 часа в четвъртък се случи трагедията, когато баща ми се е подхлъзнал и е паднал от една наша новострояща се кооперация...”. Без да каже на никого, Янаки решил да хвърли един последен оглед на плоча, която била излята през деня. Искал да се увери, че всичко е наред, тъй като на следващия ден, заедно със Здравко и другия си син – Стоян, имали много важен ангажимент, който щял да бъде голяма стъпка в семейния им бизнес. „Тръгнал е към обекта, без изобщо да каже. С него се разминахме за 5 минути. Малко по-рано се видяхме и ако ми беше казал, че отива там... кой знае, може би щях да отида с него...
Но човек никога не знае, разбираш ли - никога! И не обвинявам никого... Не мога и на себе си да се сърдя. Просто животът е един миг...Не е падал в шахта, както се изписа. Просто явно нещо се е хлъзнал и е паднал по стълбите, след което си е ударил главата в един ръб. Едно от нашите момчета го е открило след около 10 минути. Бил е мъртъв. После ми казаха, че е нямал никакъв шанс.
Починал е на място от тежка черепно-мозъчна травма. Но поне е нямало никакви мъки и страдания”, изповяда Здравко. Именно на него се паднала тежката задача да съобщи на цялото семейство и на близките, че Янаки вече го няма. Полицаите му се обадили, тъй като го познавали, и деликатно му съобщили черната вест. „Първият ми въпрос беше дали е имало някакъв шанс. Казаха ми, че не... Баща ми беше едър човек и за разлика от мен висок – около метър и деветдесет. Просто е паднал много лошо...”, разказва още Здравко. Веднага, след като му съобщили, че баща му вече го няма, той се обадил на брат си, майка си и останалите роднини. „И с всяко обаждане изживявах шока, отново и отново, и отново...”, спомня си двукратният победител от „Биг брадър”. Но също така си спомня и колко много хора от цялата страна са му се обадили да му поднесат съболезнованията си. „Баща ми беше много почитан човек, интелигентен, завършил строително инженерство в Русия.
Едно от доказателствата, че в България може да се постигне нещо и с честен труд”, казва още с треперещ глас Здравко. За баща си още казва, че е може би единственият човек, който не пие грам ракия, но му доставя удоволствие всяка година да вари по 500 литра, за да я раздава. „Аз съм израснал в кръчма, а той нито пиеше, нито пушеше или пък хойкаше. Това не означава, че не ме е разбирал винаги за всичко. Баща ми ми беше много повече от баща - той беше изключителен мой приятел!”, изповяда още Василев. И добавя, че оттук-насетне трябва да се подготви да бъде глава на цялото семейство.
„Трябва да съм опора на всички останали, това е. Двама братя сме, държим се. Все пак ние сме мъжете, които трябва да крепим майка ни, защото тя е съсипана. Все пак изгуби най-ценния си приятел, с който е минал животът й. Но има ли избор жената...”, размишлява пенсиониралият се от шоубизнеса риалити герой.

Орлин ФИЛИПОВСКИ
58.
Ad rem!
26.01.2014 12:33:10
0
0
И пак никой не казва каква е истината. Колко часа е лежал човекът в шахтата - 3 часа, както беше обявено в началото или 12 часа, както после се разбра? Защо всички мълчат по този въпрос, нали затова е цялата тази статия? Оттам започнаха всички интриги и въпроси: защо семейството цяла нощ не го е потърсило? Ще каже ли някой истината?
57.
Жeлa
26.01.2014 12:13:15
1
0
Ако така свършва праведния човек -как свършва грешния човек в Приморско.
56.
Борец за гласност и преустройство
26.01.2014 11:48:39
0
1
Не разбирам защо някои хора са недоволни от коментарите. Ама било лична и семейна трагедия и не трябвало да се рови... Защо! Като е само лична и семейна трагедия защо са я огласили в медиите и защо я правят достояние на широката общественост. Какво да правят читателите? Само да четат и да мълчат ли? Ами то е ясно, че след като се даде гласност на една новина тя ще бъде подложена на публична дисекция и всестранно анализирана. Нормално е да се чуят различни мнения и гледни точки иначе това няма да е форум. А тези хора искат да се върне старото време, когато ни се поднасяха новини в "Работническо дело" и ни забраняваха да ги коментираме. Дайте да се разберем, в кой век живеем!!!
55.
до Николов - 47
26.01.2014 08:45:36
0
0
Има такъв тип стълбища които са около шахтата на асансьора. Сигурно и в тоя строеж става въпрос за такива стълби.
54.
да
25.01.2014 23:37:52
0
0
Да би мирно седяло не би чудо видяло.
53.
чичо
25.01.2014 23:31:05
3
1
Крайно време е Здравко да разбере че в Приморско е никой.Колкото и да се напъва хората го мразят.Слушай момче , светът не се върти около теб.Много си невзрачен.Светла му памет на баща ти , той беше добър човек но ти не заслужаваш уважението на хората .Това е то.
52.
до 50
25.01.2014 22:20:15
0
0
В Библията има една много точна приказка: "Не си хвърляйте бисера на свинете и не си давайте светинята на псетата!" А Здравко точно това направи с тази статия. Най-чистосърдечно си изкара сърцето на показ очаквайки съчувствие и съпричастност, а получи точно обратното - кучетата се нахвърлиха отгоре му да го ръфат...
Хубаво е, че си вадите изводите за идиотите, ама аз пак се чудя: как може да има толкова наивни хора на тоз свят!
51.
ани
25.01.2014 21:51:23
0
3
във всеки форум има идиоти, но те и така си говорят по улиците, ако посмеят де. Всеки нормален би си направил изводите за идиотите.
50.
до 49
25.01.2014 21:45:15
0
1
Виж какво, 49-ти, всяко семейство си има своите строго лични и интимни моменти, които за семейството са нещо свято, но изкарат ли се навън на показ на целия свят те неминуемо се омърсяват. И не може да бъде иначе след като в един форум са на власт анонимниците. А те са способни на всичко, за тях граници и норми няма - нито морални, нито законови. Просто всичко им е позволено и никой не може да ги спре. Ето, това Здравко трябваше да го предвиди, че колкото и благородни и чисти намерения да е имал в началото те неминуемо са щели да се омърсят и опорочат след като попаднат в тая помийна яма наречена форум! И както виждаш така и стана!
49.
до 48
25.01.2014 21:20:11
0
0
доколкото чета Флагман са си написали, че сами са го потърсили. Те не бяха публикували нищо преди да се започнат нападките към него. а тук че си имаме хора с психически отклонения или такива, които живеят от хорските трагедии, той какво е виновен?
48.
Подкрепям Пеева!
25.01.2014 21:16:03
0
0
Прочетох внимателно коментарите на Петя Пеева (с номера 7, 40, 44 и 46) и трябва да кажа,че тя е много права. Здравко не разбра най-главното, че тук той няма насреща си нормални хора, а глутница кучета, чиято цел е да го разкъсат на парчета и най-малко това ги интересува дали той е прав или не е прав. Така е, Здравко, тия хора не искат твоите разумни доводи и аргументи, а търсят само интриги, клевети, сплетни... Това искат хората, а ти си тръгнал да търсиш у тях разбиране на болката ти и някакъв здрав разум, виждаш че не се получава... И за жалост тези хора постигнаха целта си, а ти пак си потърпевшия! Жалко наистина, но сам си си виновен!
47.
Димитър Николов
25.01.2014 20:49:40
0
0
Някой знае ли подробности около този случай и по-точно, в асансьорна шахта ли е паднал човекът или в пространството между стълбите. Второто ми звучи много по-достоверно.
46.
Пеева
25.01.2014 20:37:08
0
1
Моля ви Флагман -махнете тази статия , заради семейството .
45.
престанете
25.01.2014 20:25:12
0
0
хора, престанете вече, постоянно в това тъпо село някой нещо мрънка. Здравко е прав, нека, ако някой има да каже нещо - да му го каже на него. А не тук. Жалки сте. Спрете вече с всевъзможните си глупости. Нямате ли си личен живот? Здравко, баща ти ще липсва на много хора, а на теб - кураж.
44.
кино
25.01.2014 20:21:33
0
1
Приморско се превърна в Туимпийкс , започва втори сезон .
43.
до Диана - 42
25.01.2014 15:51:45
0
0
Г-жо Янева, вие сте химичка и много добре би трябвало да знаете, че алкохолът в кръвта се установява задължително и много лесно при съдебно-медицинска експертиза. Познавате и г-н Янаки Василев МНОГО ДОБРЕ и сте наясно, че той не употребява алкохол. Защо тогава задавате подобни глупави въпроси? Много ясно, че не е пил, това тук са само хипотези и смукане от пръстите на хора без работа и журналисти, които търсят сензация.
42.
Диана
25.01.2014 15:12:56
1
0
Ами нали уж има медицинска проверка -имало ли е алкохол в кръвта му .
41.
Вътрешен човек
25.01.2014 13:58:53
1
1
Първо работниците след като са свършили работата по плочата са се прибрали в Приморско и докато са вечеряли и пиели Янаки е бил за известно време с тях. След това, явно употребил алкохол, решил да отиде с колата си до ММЦ и да провери каква работа са свършили. Така че не е вярна версията, че бил отишъл там привечер - едва ли не по светло. Става ясно и друго, че често е карал колата си след употреба на алкохол, защото е бил сигурен че местните полицаи няма да го проверяват. И не само той прави така...
Ами виждате какви са резултатите!
40.
Съвет
25.01.2014 12:37:45
0
2
Здравко - Не трябваше да я пишеш тая статия в тоз жълт сайт, така още повече предизвикваш нападки , защо се поддаваш на провокация , не давай повече никъде изявления по въпроса -само ще страдаш още повече.Това е лична трагедия не я раздухвай медийно , никой няма да ти помогне и върне баща ти.
39.
Ушо
25.01.2014 12:04:13
2
1
И обеща да почерпи цяло Приморско а излъга .
38.
гад
25.01.2014 12:02:10
0
0
Кой е тоя Здравко и кой е баща му ???...... И аз съм Здравко .
37.
markovv61
25.01.2014 12:00:53
1
0
Наградата на Здравко му я дадоха без пари,уговорена беше.
36.
Холмс
25.01.2014 11:58:17
1
1
Обърнете внимание, никъде в статията не се говори за асансьорна шахта, както беше съобщено в началото. Тук пише, че човекът "полетял между стълбите". Да не се окаже, че това е нова версия?
35.
Лияна
25.01.2014 11:57:30
0
0
Има доста неизвестни-като какъв е бил на обекта,имало ли е въобще контрол на този обект ,имал ли е предпазни средства.Май в Приморско всеки се прави на предприемач и строи по роднински ургулишката без мерки за безопастност .
34.
питам се
25.01.2014 11:44:46
2
0
Странно!
Как става да се подхлъзнеш в кабел?
Да се спънеш и залитнеш - да, но да се подхлъзнеш, и то без да има заледяване, ми се струва невероятно.
33.
25.01.2014 11:39:58
0
0
ЗАТОВА НИКОГА НЕ СТРОИ ПРИЖИВЕ
32.
хм
25.01.2014 11:25:32
0
1
Мир на праха му,а защо ни занимават с проблемите на хората потънали в личната си мъка не знам.
Като ще му пожелаваме мир на праха,защо всъщност публично му "дъвчим кокалите" !?
31.
az
25.01.2014 11:25:01
0
0
abe hora towa e naprawo sramno, wse edno che ste na zapoj na masa.... koj mojelo , koj kawo ne/naprawil, koj kakwo kazal. saobrazjawajte s malko s towa, che tozi forum ne e masa w krachma i komentarite wi ostawat zapisani zawinagi... tokolowa zloba i prostotija... naprawo si zaslujawate che sofianci wi kupiha parcelite i wi ubiwa tjahnata konkurencija, che ste bezrabotni. s takowa grozno otnoshenie kam tragichnite sabitija w edno semejstwo si zaslujawate dupkata w kojato se namirate! i da znaete, towa e otrajenie na nachina wi na mislene i po drugi waprosi! iskate da razwiwate turizam i usluhgi dran dran - ako njakoj wanshen wi chete ste kaje che e palno s grubi idioti! razberete , towa e neproduktiwno i pokazwa che ne mojete da skalapite nisto, oswen omraza. to si e za was!
30.
Ешко Бешко
25.01.2014 11:23:08
2
0
Ами ако някой му е дал Ве 1 .тоест на едно тяло му се дава скорост Ве 1 за да тръгне да пада .
29.
Виктор
25.01.2014 11:22:23
0
1
Не претоплихте ли много тази "новина". Този човечец е известен като бащата на Здравко, който е известен, с това че е известен. Да ви имам измислените новини. Колко по-стойностни хора си заминават от тоя свят, но вие като се захванете за някоя измислена звИзда, се впивате като корабна мида и повтаряте едно и също като латерна.
28.
Добри
25.01.2014 11:20:27
0
2
Почивай в мир Начко, ти беше добър и отговорен човек. Жалко, че те няма. Поклон.
27.
проблем
25.01.2014 11:17:56
2
0
Дали пък не го е бутнал някой от строителите..след като е отишъл да наглежда как върви строежът,значи се е съмнявал в нЯкой..много бързо са го погребали,като митрополит Кирил във Варна пък после взеха друго да разправят!!?
26.
Антон
25.01.2014 11:14:24
2
0
След кръчмата ли е минал да "инспектира" строежа този чичо? И какви са тези инспекции по вечерно време? То се проверява през деня, по време на строителните работи и не на последно време от компетентни хора.
25.
qwdd
25.01.2014 10:58:41
0
1
Лека му пръст на човека, но не е за първа страница. Още повече, ШАМПИОН по биг брадър? Бих се засрамил ако съм такъв. Шампион по олигофрения.
24.
Самуил
25.01.2014 10:56:18
4
0
Вечна му памет.
Но с какво е известен този човек, че да присъства в новините. Май това, че е баща на "гларуса от Приморско" или по друг начин казано е...ача на рускини, чехкини и германки. Много време мина от когато го направиха финалист, позачезна от медийното пространство и сега използва семейната трагедия за да може да ни се натресе отново по жълтите медии. Другата "победителка" ревящата магарица Черната Златка също използва кончината на баща си за ПР. Каквито ни "виповете", такива и новините.
23.
до 20
25.01.2014 10:49:46
3
0
Какво ни интересува ли? Не ни интересува, ама след като от семейството явно лъжат и от медиите ни заливат с невярна информация и ни принуждават да им четем глупостите ние какво да правим - да се правим че им вярваме ли? Това не е ли подигравка с нас?
Било само техен семеен проблем. Не е, там е работата. Иначе защо ще го разгласяват на цяла България и ще правят българската общественост съпричастна на нещо, кото после се оказва, че е било лъжа?
22.
VAZMUTEN
25.01.2014 10:32:48
1
4
Da ste jivi I zdravi vsi4ki, koito komentirate s takava "kompetentnost I informiranost" , zloba I nastarvenie ! Dali ste se zamislili 4e si slagate golqm grqh s tezi komentari ne znam. Bog gleda I sadi, a dano kato vi se slu4i na vas da reagirate po-adekvatno. Saboleznovaniq na semejstvoto!
21.
таен доброжелател
25.01.2014 10:01:21
2
2
Толкова ли е трудно вместо да говорят тия глупости в статията, да излязат пред хората и да си признаят: Сгрешихме, цяла нощ е бил в шахтата, а ние се сетихме да го потърсим чак на сутринта.
20.
Писна ми!
25.01.2014 09:32:10
1
5
Абе вас какво ви интересува кога е починал, има ли значение вече? Нито ви е майка, нито баща. Оставете хората да си изживеят мъката, и чукайте на дърво, защото на всеки може да се случи. Нито сте били там нито сте го видели, че да казвате колко време не е бил потърсен. Работник от обекта бил казал на някого си......, че той всеки може да си измисли каквото си иска, за да е по интересно. Има полиция, прокуратура и съдебна медицина, като толкова ви интересува отидете при семейството и поискайте заключението на съдебна медицина и чак тогава си пишете глупостите( да не говорим, че чак и във Фейсбук някой си прави профил и там пише на хората). Срамота е, оставете човека да си почива в мир, вместо да му ровите кокалите.
19.
Къде са тези хора?
25.01.2014 08:48:49
1
2
Колко много хора били дошли на погребението. А защо същите тези хора не дойдат тук във форума да защитят Здравко? Седят, гледат сеир и злорадстват. Това са хората в Приморско, тарикати на дребно, пред теб ти съчувстват, а зад гърба ти злорадстват и се радват на нещастието ти.
18.
Дайте по същество!
24.01.2014 22:46:32
3
3
И пак никой не отговаря на конкретния въпрос. Здравко ни в клин ни в ръкав говори за някакви абитуриентски костюми, този тук под номер 17 говори за море от хора в гробищния парк... Абе хора, кажете най-после колко са били часовете, през които човекът е лежал в шахтата и не е бил потърсен - 3 или 12! Кой и защо е решил да подхвърли на медиите версията за трите часа, която явно после се оказа, че е лъжлива? За това става въпрос.
17.
приятели
24.01.2014 22:20:03
2
6
Изпратихме един човек,който беше от малкото хора,след които ще чувстваме празнота и болка!Толкова много хора го изпратихме,че гробишния парк бе море от хора!А тук някой си малоумник или психопат защото той е такъв по мед.статус ще държи сметка за трагедията!Сем.Василеви нека има лек път и светлина за Начката защото много трудно ще се справите с простаците!Подайте сигнал и жалба и проблема ще се реши бързо след като това искат !Бъдете силни и търпеливи!Много са зад Вас,но ще останем анонимни за да няма продължения и за други семейства.
16.
Прав си 13-ти
24.01.2014 22:17:37
1
4
Да, 13-ти! Точно за това става въпрос:
Щом като толкова са обичали баща си защо не са го потърсили толкова дълго време?
Вместо да отговори на този въпрос Здравко го увърта, говори за абитуриентски костюми, колко много хора дошли на погребението, а не казва най-важното - три ли са часовете, през които не са потърсили баща си или 12? Щом човекът го увърта и шикалкави по въпроса значи е нещо гузен. Така излиза.
15.
Всичко е ясно
24.01.2014 21:58:52
1
3
"Причините за нездравата атака са неясни" се казва в статията.

Напротив, много са ясни даже. Просто на някои хора не им се играе ролята на лицемери, които да приемат безрезервно лъжите на сем. Василеви около този инцидент - за 3те, а не 12 часа бездействие и пр. Много е трудно да знаеш истината и да се правиш че им вярваш и то само за да не ги обидиш.
14.
василико
24.01.2014 21:52:13
2
8
мале, вие от Приморско честно сте луди. Не ви ли е срам поне малко?
13.
стига вече
24.01.2014 21:37:32
1
3
Здравко да беше казал в статията истината , от вечерта на 16ти до сутринта на 17ти , както се твърди от горе написаното .Щом толкова са обичали баща си защо не са го търсели .
12.
Защо ви е страх да кажете истината?
24.01.2014 21:25:37
1
3
Журналистите се чудят как да лавират между желанието си да кажат истината и това, да не обидят Здравко и затова изпадат в смешни ситуации. Например, що за израз е това: медицинският екип се бил отзовал на място и с адекватни действия. Обикновено в такива случаи се казва, че екипът е пристигнал "на място и НАВРЕМЕ", но журналистите умишлено пропускат тази дума "НАВРЕМЕ", защото знаят, че 12те часа закъснение никак не са НАВРЕМЕ и че няма как да реагираш адекватно и да помогнеш на човек, който от половин денонощие е мъртъв.
И кое му беше тук "адекватното" аз така и не разбрах.
11.
Спомени
24.01.2014 21:17:46
6
4
Това селско момче пак пияно, както в "Къщата".Дали ще повърне пак и неговия приятел ще му даде паричките,като победител? Нагласен селски тарикат!
10.
ха, 9
24.01.2014 21:15:49
2
3
ти пък прекали, извинявам се, не съм от Приморско, заради двама-трима луди там - едва ли трябва да се забрани сайта. По-добре там си се оправяйте колко им е интелекта на някои ваши съграждани. А за Здравко - искрени съболезнования, а и подобни глупости бяха публикувани в други сайтове. Тук търсих, но не видях да е публикувано нищо, освен неговата гледна точка, както и е морално.
9.
стига вече
24.01.2014 21:04:13
3
3
поредната селска простотия - не им стигнаха живите та оплюват вече умрелите! То простотия простотия,ама то бактън вече!Стига с тази анонимност,няма ли прокуратура да забрани този саит който носи само негативизъм и омраза срещу личността!
8.
диди
24.01.2014 19:38:26
3
8
г-не, който и да си ти, който ровиш и пишеш глупости - пиши си името да те видим кой си като знаеш толкова много. Ей - коментари 3 и 5, не се спирате даже пред хорските трагедии, много злобен народ има
7.
Петя
24.01.2014 18:53:06
3
3
Здравко ,тази статия само ще ви тревожи ,и ще рови още повече в болката която имате , не трябваше да я пускате , сега лошите хора ще я оцапат ,трагедията си е ваша лична .
6.
Емо
24.01.2014 18:48:59
6
4
Ако са сгрешили , това няма да им дава мира цял живот , сега не осъзнават колко са загубили .Но скриване на истината вероятно има .
5.
Въпрос на чест и достойнство
24.01.2014 18:43:30
5
5
Семейство Василеви би спечелило много повече морален авторитет ако бъдат честни и чистосърдечно си признаят грешката, това че цяла нощ не са се заинтресували къде е баща им. Дължат му го, ако поне малко уважават паметта му, а не да са повече загрижени какво щели да кажат хората и заради тези хора да преиначават фактите. Това е долно и недостойно пред паметта на най-близкия им човек!
4.
До Глафман и тъпанарите
24.01.2014 18:19:55
2
5
Това си е лична семейна трагедия,не се ровете в нещата на Здравко.Случилото се случило.А някой простаци от това диво село пълно с неграмотници се ровят там кадето не им е работата и некадърните репортери.Здравко не ги слушай и не им чети глупустите.Свестен пич си и само ти завиждат.Тегли им една и това.
3.
до Флагман
24.01.2014 17:55:35
5
5
Защо не говорите с конкретни факти, а само предъвквате общи приказки? Бил починал на 16 януари. И как разбрахте, че е на 16-ти след като е бил намерен сутринта на 17-ти. И не става въпрос дали полицията и медицинския екип са действали адекватно (това и без друго си е тяхно задължение), а защо са били повикани толкова късно - 12 часа след като е издъхнал.
На времето бил дошъл в Приморско с абитуриентски костюм и след това постигнал толкова много. Това щеше да звучи добре, ако човекът си беше още жив, ама след случилото се едва ли някой би му завидял за постиженията.
Излиза, че ако не е бил такъв перфекционист и не е изпипвал нещата докрай сега човекът щеше да си е още жив. Странно наистина, ама това е изводът който се налага, така аз разбирам думите на Здравко.
2.
2
24.01.2014 17:03:59
3
10
Бог да го прости! Уважавах го много
1.
666
24.01.2014 16:18:13
3
16
mir na praxa mu...da se rovi v takava tema e gadno balgarite mse lo6i xora 4ovek si zamina a vie rovite
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори