×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не купувайте тези храни в родните хипермаркети, убиват ви бавно!


Не купувайте тези храни в родните хипермаркети, убиват ви бавно!
Не употребявайте млечни продукти, които се съхраняват повече от два месеца! Всичко, което се съхранява повече от две седмици, е опасно. Асептичната им опаковка съдържа антибиотик. И това не е всичко...
14 Януари 2014, Вторник, 10:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Прекомерната употреба на трансмазнините води до намаляване нивото на мъжкия полов хормон тестостерон и влошаване качеството на спермата

За да се радвате на нормален и здравословен живот,  ще ви представим списък от най-вредните храни, които се пласират в българските хипермаркети.

Бял шлифован ориз

Болестта бери-бери е широко разпространена в източните страни до началото на ХХ век и се смяташе за една от най-опасните. Тя поразява нервната система, което води до слабост, загубата на апетит, повишена възбудимост, парализа с голям риск за смърт. Често от бери-бери страдали японските моряци. През 1884 г. японският диетолог Т.Такаки забелязал, че заболяването може да се избегне, като се увеличат зеленчуците в менюто. През 90-те години на 19 век холандският лекар Х. Айкман открил, че болестта възниква при употребата на шлифован ориз; и че човек може да заболее от полиневрит, ако употребява пилешко месо от пилета, хранени основно с този вид ориз. Полираният ориз се получава чрез отделяне на обвивката от зърната, която има лечебно действие. След продължителна работа учените успели да отделят от оризовите обвивки кристално вещество, което съдържало сяра. Това вещество е витамин В1, тиамин, който предпазва и лекува бери-бери; липсата му в полирания ориз водела до заболяването. Тиаминът бил изследван чрез химически методи и през 1937 г. бил синтезиран. Днес го добавят към полирания ориз и бялото брашно.

Захарозаместители

Всички заместители на захарта имат силен жлъчегонен ефект.Ако имате болести на жлъчните пътища, заместителите на захарта могат ги да изострят. Подсладителите в газираните напитки ги превръщат в истинска отрова. Момчетата пият газирано с литри, а по-късно заболява простатата им…

Ацесулфам – Е950, Sweet One. През 1974 г. в САЩ ацесулфамът бил признат за бавно действаща отрова, която ускорява развитието на злокачествените тумори.

Аспартам – Е951. Търговски имена – суитли, сластилин, сукразид, нутрасуит. През 1985 г. е открита химическата нестабилност на аспартама – при температура около 30 градуса в газирана вода той се разлага на формалдехид (канцероген от клас А), метанол и фенилаланин.

Цикламат – Е952. От 1969 г. е забранен в САЩ, Франция, Великобритания и редица страни, заради подозрения, че провокира бъбречна недостатъчност. В страните от източния блок е много разпространен заради ниската си цена.

Захарин – Е954, псевдоними Sweet‘n‘Low, Sprinkle Sweet, Twin, Sweet 10. Разрешен в много страни, но лекарите не го препоръчват, когато човек няма диабет. Има подозрения,че захаринът изостря жлъчнокаменната болест.

Ксилит – Е967, Сорбит – Е420. В големи дози – повече от 30 грама на прием, предизвиква разстройство на стомаха.

Трансмазнините

Трансмазнините са специфичен вид ненаситени мазнини, получени по изкуствен път. Течните растителни масла при хидрогенизирането се превръщат в твърди растителни мазнини – маргарини, кулинарни мазнини. Хидрогенизираните мазнини имат деформирана молекулярна структура, нехарактерна за природните вещества. Вграждайки се в клетките на нашия организъм, трансмазнините нарушават клетъчния метаболизъм. Хидрогенизираните мазнини пречат на пълноценното хранене на клетките и водят до натрупване на токсини, което е една от причините за болестите.

Масло, което съдържа 72,5% мазнини, не бива да се употребява. Това е хидрогенизирано масло с лошо качество, разбито с водород.

Не употребявайте масло с масленост под 82,5%.

В резултати от изследвания на негативните последици от употребата на трансмазнините са публикувани следните им свойства:

Влошаване качеството на млякото у кърмещите майки; с млякото трансмазнините се предават на детето.

Раждане на деца с патологично ниско тегло.

Увеличаване риска от диабет.

Нарушаване на работата на простагландините, което се отразява негативно върху ставите и съединителната тъкан.

Нарушение на функцията на фермента цитохром-оксидаза, който играе ключова роля в обезвреждането на химическите вещества и канцерогени.

Отслабване на имунитета.

Намаляване нивото на мъжкия полов хормон тестостерон и влошаване качеството на спермата.

Нарушаване на клетъчния метаболизъм и в резултат: атеросклероза, артериална хипертензия, исхемична болест на сърцето, рак, затлъстяване, влошаване на зрението.

Употребата на хидрогенизирани мазнини намалява способността на организма да се противопостави на стресовете, увеличава риска от депресии.

Продукти, които съдържат трансмазнини:

Маргарин

Меките масла, миксовете от краве и растителни масла

Рафинирано растително масло

Майонезите

Кетчупите

Продукцията на бързото хранене (фаст-фуд), за приготвянето на която се използват трансмазнини

Сладкарски изделия – торти, пасти, бисквити

Снаксове, чипсове, пуканки

Замразени полуфабрикати

В рибните консерви, които не са мариновани в мазнина, е добавен уротропин, който е признат в света за много опасна добавка и е забранен. В състава на уротропина влизат амоняк и формалдехид.

Хайверът може да се съхранява дълго само в замразен или силносолен вид. Ако се продава слабосолен хайвер, значи в него има или уротропин, или лимонена киселина.

Продукти, които съдържат генномодифицирани организми

Какао

Фъстъци, в тях вграждат гена на петунията. Получава се страшно отровно вещество; насекомите не нападат фъстъците.

Вносните картофи

Зеленият консервиран грах

Консервираната царевица

Царевичните пръчици

Зърнени закуски с ароматизатори и оцветители, които напомнят натуралните.

Храни, пълни с химия:

Бонбони: в производството им се използва силна химическа есенция.

Мармалади и сладка, които са мощни антиокислители. Никога не можете да съхраните плода във вида, в който го купувате от магазина. Конфютюрите и мармаладите там нямат нищо общо с натуралните сладка, които приготвяме вкъщи. Просто чудо на химическата промишленост, и то смъртоносно опасно.

Пържените картофи в заведенията за бързо хранене.

Хамбургерите и дори салатите в МакДоналдс, дюнерите.

Продуктите за бързо приготвяне, юфки, разтворими супи, картофено пюре, бульонни кубчета; всичко това е истинска химия, която нанася вреда на организма.

Всички колбаси, шунка, суровопушени колбаси и пр. – те са произведени от генномодифицирана соя. Кренвирши, наденици, варени колбаси, пастети и други, съдържат и скрити мазнини. Те съдържат сланина, свинска кожа и други отходни месни отпадъци; тези вредни вещества са около 40% от колбасите и са маскирани като месо. В колбасите няма никакви натурални съставки; в производството им се добавят и специални гелове, които съдържат каратинин, усилватели на вкуса, оцветители. През нощта в специална апаратура гелът се смила заедно с кости и други боклуци и се получава голямо парче “месо”. Розовият цвят на това “месо” се получава от усилвателите на цвета заедно със специалните лампи на витрината, под светлината на която колбасът изглежда свеж. Течностите за пушене на колбасите съдържат формалдехид!

Не употребявайте млечни продукти, които се съхраняват повече от два месеца! Всичко, което се съхранява повече от две седмици, не бива да се употребява. Асептичната им опаковка съдържа антибиотик.

Дините са обработени с такива отрови, че направо си подписвате смъртната присъда.

Не купувайте грозде, което не се разваля! Обикновено го обработват с хлороформ и други сериозни антиокислители.

Чушки, които не са характерни за сезона, те са генномодифициран продукт!

В последно време се говори за вредата от хляба, произведен с мая. Вместо хляб ние консумираме гъбички. Затова предпочитайте ръжен хляб. Рафинираното бяло брашно от висш сорт и други рафинирани продукти влизат в списъка с топ-вредните продукти.

Гъбите от магазина: те съдържат отровите цитотоксини. Най-опасните отрови, които се съдържат в тях са аманитините, които потискат образуването на клетки в РНК, който управлява синтеза на белтъчините, което води до дисфункция на черния дроб, а е възможен и летален изход.

Сухи кайсии, сливи, стафиди – красивите сухи плодове показват, че са обработени с химикали.

Сладолед – днес няма сладолед, произведен от мляко. Плодовите сладоледи са голи есенции, в тях няма нищо натурално.

Опаковани кексове, бонбони, шоколад: 90% от шоколада не е шоколад, а оцветители и заместители на захарта и какаовото масло; шоколадите са с много калории, съчетани с химически добавки, ГМ-продукти, оцветители и ароматизатори.

Пилешкото месо на нашия пазар съдържа женски хормони, затова мъжете не бива да ги употребяват. Пилетата получават шест женски хормона, включително прогестерон. При мъжете, които консумират постоянно пилешко месо, спада тестостеронът под въздействието на женските полови хормони.

Разтворимите кафета водят до пълно израждане на хормоналните жлези.

Чуждестранните ароматизирани чайове, които съдържат лимонена или портокалова киселина. Веднага възниква зависимост, а всички киселини трябва да се изведат от организма.

Майонези, кетчупи, сосове и подправки – съдържат много оцветители, заместители на вкуса, ГМО и консерванти, които нарушават микрофлората в червата, унищожават полезните микроби в организма.

Сладките газирани напитки, които са смес от захар, химия и газове. Кока-колата освен букета от химия съдържа и 4-5 чаени лъжички захар!

Соковете в пакети и кутии нямат нищо общо с натуралните съставки. Там няма никакви плодове!

През зимата ягодите са съвършено безполезен продукт, там няма никакви витамини!

Този списък съдържа продукти, от които трябва да се откажете напълно. Става дума не за вредни, а за смъртоносни храни!

Необходимо е органите, които отговарят за безопасността на храните, да ни посочат как да оцелеем при тези обстоятелства. Какво можем да ядем, каква е пределната доза, как да разнообразим менюто си, за да не натрупваме в организма си вредни вещества, какво да употребяваме, за да неутрализираме или минимизираме вредното въздействие на отровите. Засега и Министерството на земеделието, и Агенцията по безопасност на храните си траят, пълна тишина. Българите трябва да бъдат добре информирани, да бъдат посъветвани как да оцелеят в тази ситуация, пише rasper-bg.com, цитира pik.bg.


В категории: Здраве


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
27
Коментара по темата
27.
Svetlana
27.11.2016 22:02:41
0
0
Or godini ne upotrebjavam nisto ot tezi junk foods ili po tochno otrovi...
26.
Галина
30.01.2014 13:50:37
0
1
Домашно производство, но не забравяйте, че то всичко ни е замърсено- и водите, почвата, а оттам тази крава и това теле какво ядат и пият, тези домашни плодове и зеленчуци в каква почва виреят?! И сега да умираме от глад ли или всички да се впрегнем да гледаме крави и овце?! Всичко е ДА СИ ЗНАЕМ МЯРКАТА, ДА НЕ ПРЕКАЛЯВАМЕ и да дишаме спокойно, в крайна сметка НЕ СМЕ БЕЗСМЪРТНИ!!!
25.
Бояна
21.01.2014 08:44:42
0
1
Че вървим към Апокалипсиса е явно отвсякъде! Без морал, който е разумът на човечеството, светът се обрича на самоизяждане!
24.
Бояна
21.01.2014 07:59:37
0
1
До къде достигна цивилизацията, храната на баба и дядо от миналото да е лукс за модерните хора! Наистина науката е слънце!
23.
blag
18.01.2014 20:12:21
0
1
Статията е наистина добра от гледна точка на информация. Въпреки че тези факти, който се интересува, ги има в нета от много отдавна. Това е едната страна на въпроса - информираността. Тя е много важна в днешно време. Другата страна на въпроса, която е по-важната е: ЗАЩО СЕ СЛУЧВА И КАК ДА СЕ СПАСИМ? Случва се, защото такава е повелята на световната финансова олигархия, която не се храни от цитираните супермаркети, а яде специално отглеждана, чиста храна. Тази олигархия желае нашето унищожаване и това е един от начините / използват се още няколко успоредно, за да става процесът по-бърз/.Тъй като управляващите не желаят да си спасяват населението, населението трябва да намери начин как да си помогне само. В този смисъл подкрепям № 9 и още няколко изказвания в тази насока, че трябва всячески, на всяка цена да подкрепяме хората, които са дребни частни производители, които произвеждат ЧИСТИ ПРОДУКТИ /без пестициди и без ГМО/. Чрез интернет можем да се осведомяваме и взаимно да си помагаме - ние на тях като купувачи, а те да си продават продукцията и да живеят от печалбата. Може да звучи "феодално", но не мислете, че ние живеем в някаква супер напреднала държава, а и основната ни задача сега е как да оцелеем и да се съхраним здравословно и морално!Така ще разберем в края на крайщата в този критичен за нас период нация ли сме или, както е писал П.Р.Славейков - "не сме народ, а мърша". Да го опровергаем! Бог да пази България!
22.
gb
15.01.2014 16:49:33
0
1
Най-много трябва да се избягва дихидроген монооксида:

ДХМО е безцветно съединение, същно наричано дихидроген оксид, дихидрогенов окис, или хидрова киселина
ДХМО съдържа високо активни хидроксилни радикали, известни със способността си да увреждат протеини и ДНК.
ДХМО се използва в химическата промишленост като разтворител
Съвременните излседвания демонстрират високо съдържание на ДХМО в туморни клетки, както и корелация между консумацията на ДХМО и заболеваемост и смъртност у лабораторни животни

Към това трябва да добавим и още, че дихидроген монооксида:

освободен в атмосферата в газообразна форма допринася за глобалното затопляне.
е смъртоносен при вдишване
допринася значително за почвената ерозия
ускорява корозията на много метали, вкл. желязото
21.
nana
15.01.2014 11:36:02
0
5
ами, то какво остана да се яде ?!
20.
nana
15.01.2014 11:36:02
1
1
ами, то какво остана да се яде ?!
19.
Johnnie
14.01.2014 20:35:07
1
4
Toлкова ли сте тъпи наистина ? Мислех, че това е присъщо само за американците. - Храна от СЕЕЛОООО, храна от село. Купувам мляко току що издоено, още топло, хляб и др. - селски, половин теленце , първо го огледам здраво ли е добре ли изглежда , пред мене го колят ,...
Хем излиза по-евтино хем истинско ! Това е истината! Връщане към природата !
18.
Зуйо
14.01.2014 18:12:46
0
5
Аз за туй на село си гледам животни градинка си имам и нет и всичко...
17.
burg
14.01.2014 17:27:18
2
3
Да добавя за тези, които ще спорят: В съседните неевропейски страни още се намира по нещо читаво - за справка - Сърбия, Турция, Македония.
16.
burg
14.01.2014 17:25:06
0
9
Европейският съюз се погрижи в България да не остане нищо читаво за ядене. Забраниха почти изцяло домашните животни (всъщност мисля, че местните породи вече са на изчезване), домашния алкохол, насипния тютюн и всичко, което беше чиста био-продукция. Сега ни продават *айна в "европейските" вериги и скоро ще започнат и "био-*айна" в специализирани пак "европейски" вериги. Връщане назад няма. Да ви е сладко!
15.
Калина
14.01.2014 16:05:02
0
4
Много ми хареса статията ,защото наистина храненето е голям проблем в наши ни . Аз мисля че всеки трябва да степенува вредностите и да си спазва ограничение само за 3-4 основни неща , ако може да не ги консумира или намали до минимум . Преди година бях на един семинар и там казаха , че в момента в хляба в България се слага 30-40 пъти повече Формалдехид /за да не мухлясва хляма това е консервант/ от нормата която е по БДС и съответно в Европа . Представете си като издете 2 филии хляб , все едно сте яли 2 месеца хляб по консерванти в сравнение с хората в Европа . Затова си купих малка хлебопекарна /приготвям си хляба всяка вечер точно за 2 минути ангажимент и излиза на 2/3 от цената в магазина/ , купувам си яйца от "баби производителки" , купувам сирене на "Маджаров" , прясно мляко от производител и си сея сама зеленчуците . Плодовете се купуваме от производители на пазара . Ако човек подбира основните си хранителни групи да не са толкова вредни , няма как да няма резултати . Не мога да огранича децата си да купуват хамбургери или снаксове през деня , но ако всеки нормален човек си готви и избира какво да сложи на масата си прецизно , нито ще му излезе по-скъпо да се справя сам , нито ще е задълбал в битовизми да си търси и приготвя всичко . Наистина проблема е много голям и хората на Запад много здраво се борят с него , защото с тази храна ставаме дежурни пациенти на която и да е от болниците в града . Още повече - в момента е научно доказано че поради големия обем на приетите консерванти в храната се е увеличил броя на раковите заболявания в света над 6 пъти .
14.
yo
14.01.2014 13:00:07
5
6
ЩЕ ЯДЕТЕ ХРАНА ОТ БИОМАГАЗИНИТЕ ТОГАВА ! ВСЕКИ СЕДИ И СЕ ХИЛИ КОЛКО "МНОГО БОКЛУЦИ ЯЛ КАК ТВА МУ БИЛО КЕФ И СЕ ЧУВСТВАЛ СТРАХОТНО И КВОТО МУ БИЛО ПИСАНО... " ТОГАВА ЩО СА ОГЛЕЖДАШ ПО УЛИЦИТЕ КАТ ПРЕСИЧАШ...НАЛИ ТИ БИЛО ПИСАНО...НЕ ТАКА...КОЙТО НЯМАЛ ПАРИ...КОЙТО НЯМА ПАРИ ИЛИ ДА СПРЕ " ПО ЦЯЛ ДЕН ДА ПИЕ РАКИЯ И ДА ПРОСТИРА" А ДА ВЗЕМЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ДА СИ РАЗМЪРДА МЪРЗЕЛИВОТО ДУПЕНЦЕ И ДА ПОЧНЕ ДА ПРОТЕСТИРА....ИЛИ ДА УЧИ..НЕ ДА СТВА МОДЕЛКА ИЛИ МИСКА..А ДА ВЗЕМЕ ДА УЧИ...ДА СИ НАПРЕГНЕ ГЪЗА...ДА СЕ ИЗПОТИ И НАУЧИ 2,3 МЕТРА УЧЕБНИЦИ СЪС СЛОЖНА ТЕРМИНОЛОГИЯ...ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ КУПУВА ИСТИНСКА КАЧЕСТВЕНА ХРАНА ОТ БИОМАГАЗИНИ..ДА СЕ ОБРАЗОВА И ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ОТРОВИТЕ...... ЕДНА НЕ ПО-МАЛКО ЛОША НОВИНА ----->>>"CHEMTRAILS" ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО !
13.
WTF
14.01.2014 12:40:26
1
7
Към коментар №9 Снежа - Мислиш ли, че е толкова лесно и рентабилно? Що не пробваш?

Все някой друг да върши нещо за без пари, а вие да висите в соц.мрежи и да поръчвате. И да го плюете, че искал много, защото си бил включил труда в себестойността...
12.
user
14.01.2014 12:37:26
2
4
Снежа, подкрепям с две ръце!!! Това е бъдещето, а не тоталната апатия и тъпият аргумент, че всичко е замърсено така или иначе... На повечето хора в България явно не им е мил живота или прекалено много ги мързи да мислят и да се ангажират...
11.
777
14.01.2014 12:36:13
0
5
Ами каква храна да ядем тогава???
Хората които нямат възможност да си купуват по-качествена храна, каквито за съжаление са повечето в България - какво да правят?
После някой ще каже - въздуха е мръсен - "не дишайте", особено пък в Бургас. Защо не напишете една статия по въпроса или не си отваряте прозорците към 10-11 часа вечерта, да усетите "чистотата на бургаския въздух".
То какво остана........май само цигари да пушим!
О извинете и те са вредни!!!!!!!!!!!
10.
777
14.01.2014 12:36:00
0
8
Ами каква храна да ядем тогава???
Хората които нямат възможност да си купуват по-качествена храна, каквито за съжаление са повечето в България - какво да правят?
После някой ще каже - въздуха е мръсен - "не дишайте", особено пък в Бургас. Защо не напишете една статия по въпроса или не си отваряте прозорците към 10-11 часа вечерта, да усетите "чистотата на бургаския въздух".
То какво остана........май само цигари да пушим!
О извинете и те са вредни!!!!!!!!!!!
9.
Снежа
14.01.2014 12:15:49
4
16
Ще ядем това което сме яли преди 1989 година. Няма да преяждаме и това е .
Време е да се върнем по родните места и да започнем да работим, т.е. да развиваме домашното селско стопанство.
Това е бъдещето. Другият вариянт да ядем натурални продукти е, хората да се обединяват през соц. мрежи и да закупуват на едро от производители на село месо и зеленчуци. така хората ще имат стимул да отглеждат домашни животни и натурални зеленчуци и подове.
8.
badgo
14.01.2014 12:02:39
3
4
samo proteinche na Arnold i animal Pak!
7.
Христина
14.01.2014 11:55:25
1
7
Остана не остана това е, поне ще умреш от ГЛАД здравословно.
6.
Христина
14.01.2014 11:52:43
0
23
Благодаря за статията беше много полезна, но сте пропуснали някой "храни" убийци.
1. Не пийте вода от чешмата - замърсена е
2. Не пийте минерална вода - вредна е заради пластмасовите бутилки и при бутилирането се използват химикали
3. Не дишайте - въздуха е замърсен от нефтокомбината
Сега списъка е пълен !!!
5.
Иван
14.01.2014 11:18:35
2
13
Благодарим за полезната статия.
И задайте въпросите към министерството на храните, също и към контролните органи.
4.
waiiiii
14.01.2014 11:05:27
1
23
писали сте какво да не ядем, сега същата статия обаче какво да ядем, щото по скромни изчисления \на базата на основното човешко меню\ не остана нищо..
3.
пю
14.01.2014 11:02:35
0
11
освен домашна сланина друго май не остана
2.
пю
14.01.2014 11:02:30
0
13
освен домашна сланина друго май не остана
1.
bg
14.01.2014 10:58:02
1
23
че то остана ли нещо което да не е вредно???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори