×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семир Абу Мелих: Оставам верен на ГЕРБ, не съм част от филма на БСП и ДПС


Семир Абу Мелих: Оставам верен на ГЕРБ, не съм част от филма на БСП и ДПС
ГЕРБ е моята партия. В нея съм от 2006 г. и ще остана, докато има обществена полза от моето присъствие там”, смята Семир Абу Мелих, който е поредният забъркан в интрига като бъдещ отцепник
10 Януари 2014, Петък, 13:39 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Поредната интрига около бургаската група на партията въвлече името му като бъдещ отцепник

Категорично няма да напускам парламентарната група на ГЕРБ, идея нямам и искам да разбера защо името ми е набъркано в интригата сред евентуални бъдещи отцепници, заяви бургаският депутат Семир Абу Мелих пред Флагман.бг. Неговото име е поредното от групата на бургаските народни представители от партията, което се спряга в столични медии като едно от тези на депутатите, които вероятно ще напуснат ПГ на ГЕРБ. Като източник е посочен народният представител Георги Марков, който пръв се обяви за независим.

„Не го познавам този човек, дори здрасти не съм му казал. Нямам намерение да си сменям моите десни убеждения с леви, либерални, неутрални или каквито и да са други. Оставам си в ГЕРБ и съм народен представител от ГЕРБ.  Не съм от хората, които като цветарки обикалят партии. На мен ми е ясно, че в момента БСП и ДПС имат толкова сериозни проблеми с „Атака”. Аз не съм от този филм”, каза Семир Абу Мелих. Той заяви, че до този момент по никакъв начин с него не са водени никакви разговори за отцепване и сам изрази желание да разбере защо името му се спряга в подобна схема. „Не съм част от тази интрига”, заяви той.

Според него групата на ГЕРБ в Бургас е една от най-стабилните в страната. „Моля да не се правят спекулации по този повод. Това че имам свободно мнение и дори понякога бивам наречен бунтар е нещо, което е съвсем прието в ГЕРБ и никога не са ми създавани пречки да изразявам мнението си. Ето защо ГЕРБ е моята партия. В нея съм от 2006 г. и ще остана в нея докато има обществена полза от моето присъствие там”, смята Семир Абу Мелих, който в парламента е приел за своя кауза проблемите на здравеопазването. Той е собственик на МЦ „Света София” и МБАЛ „Дева Мария” в Бургас и запознат с детайлите в тази сфера.

По същия начин преди месец лидерите на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев и Иван Вълков, които са лицата на партията в региона от самото й създаване, бяха спрягани за бъдещи отцепници. Двамата категорично отрекоха подобна възможност, която звучеше като абсурд и интригата бързо затихна.


В категории: Политика


14
Коментара по темата
14.
Глупостта ходи по хората
13.01.2014 09:51:54
0
0
Първо селяк, се научи да пишеш на български и след това обяснявай, кой е чуждопоклонник. Второ вместо да лаеш, кой какъв си направи една проверка за произхода за човека, който плюеш "Роден е в Пловдив през 1970 година. Баща му е иракчанин, а майка му е българка" извадка от Уикипедия. Така, че излиза , че е българин тъпет, даже съм убеден, че повече обича България от теб.
13.
кикерица
12.01.2014 02:21:03
1
2
айде стига глупости, 12. Ей аман от идиоти. Талибан си ти, скъпи, щото кой знае в каква миша дупка си или в някоя партийна канцелария
12.
HHMMM
11.01.2014 06:00:28
3
4
ABE TAPI GAVURI,NA VAS NE VI LI PRAVI VPE4ATLENIE 4E NQKAKAV SI ARABIN VI KONTROLIRA JIVOTA?OT KADE NA KADE TALIBAN 6TE E V OB6TINATA NA BURGAS?TAKIVA KATO NEGO SPONSORIRVAT TERORISTI4NI ORGANIZACII PO SVETA.NO VIE STE SI SVIKNALI DA VI EBAT TAKA 4E NE VI PRAVI VPE4ATLENIE. Оставам си в ГЕРБ и съм народен представител от ГЕРБ.KAV NARODEN PREDSTAVITEL SI TI VE TALIBAN GRAPAV?VAN OT BALGARIA BOKLUK.500 GOD.TURCITE NI KLAHA I EBAHA,SEGA SA ARABITE NA RED.4ESTITO NOVO 500 GOD.ROBSTVO.
11.
ЗЛАТИ
10.01.2014 23:32:51
3
4
ТАЗИ ПОМИЯ, КОЯТО НИ ЗАЛИВА Е УНИКАЛНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ. ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ СМЕ В 21 ВЕК И ТАКА ДА СЕ ДЕЙСТВА - С ИЗКУСТВЕНО ВЪВЛИЧАНЕ НА ИМЕНА В СХЕМИ. ПРИЛИЧА МИ НА ВРЕМЕТО ОТ РОДИТЕЛИТЕ. ИСКАМ ДА СЪМ МЛАДА, УСПЕШНА, АМАН ОТ ОПОРНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТОЧКИ. УСПЕХ НА АБУМЕЛИХ, ДАНО И УСПЕШНИТЕ ХОРА ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА, А НЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ МАРИОНЕТКИ КАТО СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ
10.
bastet
10.01.2014 17:57:01
1
5
А защо не се търси отговорност на Мунчо(Марков)...повръща ми се от гнусотиите с които ме заливат всеки ден...Трябва да се сложи край на помията...няма ли възможност..
9.
gerberka
10.01.2014 16:29:40
2
8
ne znam dali e veren na gerb, no stava vse po-sexy
8.
росен
10.01.2014 16:28:35
3
9
ееее, не се спряха БСП с тези глупости, не разбраха ли, че с манипулации няма да стане. Върхът е вече Бойчев, Вълков, а сега и Абу Мелих. няма да ви огрее, червени човечета
7.
Ставрев
10.01.2014 15:51:03
1
8
Пълни глупости, непрекъснато излизат новини относно полици напускащи партиите си. Не виждам какво се заяждате с човека, той си казва че е верен да идеята и толкоз. Това е толкова похвално, поради една проста причина, тази отдаденост към нещо липсва у повечето ни политици. Така, че като човек и политик той получава моите адмирации за това си качество.
6.
Тишо
10.01.2014 15:20:52
2
8
Какъв евтин PR от страна на червените, не могат да овладеят ситуацията с разбеснелия се пинчер Воленчо. " Как да отклоним вниманието на обществото" си мислят те и хоп " дай да дадем пари на един отцепник, да ръси лъжи, та видиш ли да не забележат, че няма да има последици за атакиста ". Сменете си PR-a тъпети, тия евтини номера ще ги продавате на другарите и другарките, който се събират на Бузлуджа.
5.
МГЕРБ
10.01.2014 14:44:56
10
15
А-а! Без такива! Аз помня - искаше да напускаш ГЕРБ когато не ставаха твоите работи. Тези номера не на нас.
4.
tina
10.01.2014 14:23:15
8
6
Иска им се на червените, но няма да се получат техните сметки.
3.
донка
10.01.2014 14:15:30
7
12
А г-жа Златка Дукова колко партии смени докато намери тих пристан в Герб ? Това поведение за пример ли е ?! Семир да си огледа и съпартийците преди да говори и се изявява като пример !!!
2.
савата
10.01.2014 13:53:51
11
3
има време, много не е за верване обещаното
1.
БРЕЙЙ
10.01.2014 13:53:49
6
4
ИМА РАЗЛИКА М/У ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА И,,,ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори