×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Странджански песни за ЧНГ в Приморско и Малко Търново, DJ парти в Поморие


Странджански песни за ЧНГ в Приморско и Малко Търново, DJ парти в Поморие
Кметът на Поморие Иван Алексиев през последните години празнува на площада с местните хора, утре вечер там ще има DJ парти
30 Декември 2013, Понеделник, 10:14 ч.

Местните жители могат да посрещнат заедно по площадите 2014 година

Общоградски купон на площадите ще има за посрещането на Новата година в Приморско, Малко Търново и Поморие. Местните жители ще могат заедно да отброят последните минути на настоящата година и да се хванат на хоро в първите минути на 2014 г. В Поморие празникът започва в 22 часа на външната сцена до НЧ „Просвета 1888”. Там ще има DJ парти с участието на Спенс и Гудслав.

Приморско пък кани всички жители и гости на  града в 23:30 часа пред сградата на Общината. Празничното настроение ще се поддържа от странджанските народни певци Златка Ставрева и Костадин Михайлов, както и от битов оркестър с художествен ръководител Динко Палазов.

В Малко Търново началният час е 23.00 ч., а мястото - площад „Преображение”. Там ще има празничен хоровод с участието на Лазар Налбантов и оркестър „Жарава” – Бургас.

Припомняме, че в Бургас купонът на открито ще бъде на площада пред Общината (виж тук).




182
Коментара
Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
182
Коментара по темата
182.
Васко е велик!!!
29.01.2014 17:41:36
0
0
Ама Васко, вярни ли са тия работи дето си ги разправял за германката? Ти направо си бил голяма работа бе Васко! Приморско трябва да се гордее с теб!!!

"...имах една германка, по цял ден я шибах в ММЦто. После тя ме покани в ГДР, само чакахме мъжът й сутринта да отиде на работа в 7:30 и пет минути по-късно аз вече бях в леглото й - по цял ден я скъсвах..."
181.
до 180
29.01.2014 17:25:20
0
0
Сигурен ли си, че не е Васко Минета? Все пак питай го да ти ги потвърди тия работи!
180.
Прост народ
28.01.2014 19:52:06
1
1
от приморско сам и като чета тези статии се срамувам!Голямо ваображение имате бе хора!И мога да ви кажа че Този който се представя тук за Васко минета няма нищто общо с Васил Стефанов- биснесмен и мой голям приятел.
179.
Владо
23.01.2014 18:25:51
0
0
Весо, Васко, това истина ли е?
178.
до Владо
23.01.2014 12:45:10
0
0
ПИтай ги тия чиито имена са изписани - Васко Минета, Вангелов, бай Джон, Веса
177.
Владо
23.01.2014 11:06:49
0
0
Ама сичко това истина ли е?
176.
ПРИМОРЧАНИН
21.01.2014 14:53:48
0
0
ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ В ТОВА ПРИМОРСКО! АМИ ВИЕ ОСВЕН ЗА ЕБАНЕ ЗА ДРУГО НЕ МИСЛИТЕ, ЗАТОВА ТУК НЯМА СТАТИИ ЗА ПРИМОРСКО!!!

МИЛЬО БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и да си лафи с нея и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и само клати глава. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето, какво друго да прави, и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи нещо: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!

МИЛЬО БОТЕВ:
На времето полуострова беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

75.
15.01.2014 20:16:27
Мижитурката Вълчанов вдигна 3 ката къща до боровата горичка не вярвам от заплата , сега в ММЦ има ремонт -тонове желязо ще се продаде познайте от кой .

да
15.01.2014 19:18:53
Че той и Камберов е нисък ама що нещо открадна.

Кой е шефът на ММЦ Вълчанов?
15.01.2014 16:04:51
Вълчанов е една заспала путка, фигурант който послушно изпълнява каквото му каже Станев и компания от другата Албена. Пълен е с комплекси, защото е метър и петдесет висок. В дирекцията те посреща винаги седнал, за да не забележиш ниския му ръст, иначе ако е прав му пада самочувствието.... Една мижитурка, нищо повече.

Съседи на Пламен в ММЦ
18.01.2014 17:33:17
Жената на Пламен - Марияна техничката, много се ебеше, но не защото беше нимфоманка. Нимфоманията е болест на психична основа, а при Марияна беше съвсем друга болест. Тя беше хванала отнякъде глисти във вагината си и те много я тормозеха. Нужно й беше някой да й се празни вътре и тогава червеите се нахвърлят на спермата докато я изпият. През това време жената се успокоява за малко, но после когато спермата свърши червеите се нахвърлят пак по стените на влагалището и започват оттам да смучат кръв и тогава Марияна пак я хващаха бясовете и си търсеше друг мъж да я успокои - да й се празни вътре за да храни червеите с нова доза сперма. Някои лекуват тази болест като вкарват в путката кръв за да успокоят червеите, но тази мярка е само временна, защото така или иначе червеите остават вътре и тормозят жената.
Пламен опитал всички начини да излекува жена си, но без резултат. Накрая я закарал при един знахар, който само казал да заколят едно прасе и взел от него черния дроб - все още пресен и кървящ. После нарязал дроба на дълги ивици и започнал една след друга да ги пъха в путката на Марияна. Червеите се нахвърлили върху първата ивица месо и се залепили за нея. Лечителя извадил ивицата и там имало залепени най-много червеи. После пъхнал втора ивица и с нея извадил пак червеи, но по-малко. Едва на четвъртия и петия път като пъхал ивиците и червеите вече били свършили. Така изкарал всичките червеи от путката на Марияна и тя вече била излекувана и спряла да се ебе. Тогава Пламен беше много щастлив и ни черпеше всички долу в магазина, затова че жена му вече не е нимфоманка и няма да го излага. И ние много се радвахме че тя се е излекувала, защото тая болест беше голямо мъчение и за него и за жена му.

относно 95
17.01.2014 13:18:38
На Пламен жена му наистина беше нимфоманка и се ебеше с всеки в Приморско, затова той търсеше лекари да я лекуват, накрая май намери един природолечител, който я излекува окончателно и тя спря да се излага.

Пламен от Шумен
17.01.2014 09:52:34
На времето жена ми Марияна работеше в общината като техничка и правеше проверки за незаконно строителство. Точно тогава директорите на ММЦ си строяха вилите на Узунджата и тя като им правеше проверки те взеха, че я наебаха - поне за Вангелов и Стаматов съм сигурен. Кондов и Парашкевов бяха заспали путки, а Желязков по това време го раздаваше влюбен в Марчела и не знам дали успя и той да се вреди. Но директорите останаха толкова доволни от жена ми, че я преместиха да живее в хотел "Бисер" на държавна издръжка, хем да им е подръка, когато ходят да я ебат. После ни дадоха и апартамент в служебните блокове и оттогава през лятото семейството ми живее в ММЦ - зимата сме в Шумен, а лятото в Приморско. По едно време станаха големи интриги в блоковете. От втори блок хората идваха да ми се оплакват: не било честно само на нашия блок да дават дърва от горското само защото горският ебял жена ми. Така си беше, много пъти съм го заварвал горския в апартамента с Марияна на калъп. Обещах на хората като го сваря следващия път да му кажа да даде дърва и на другия блок... Нали затова сме хора, трябва да си помагаме! Горският излезе разбран човек и обеща да помогне. После го смениха и вече не знаех кого да търся за дърва пък и Марияна шеташе на други фронтове. Ама където мога съм помагал на местните и те затова много ме уважават.

Местен
18.01.2014 14:41:04
Весо енергетика и брат му дойдоха от Сливен и заради такива като тях на Приморско му излезе име на град пълен с извратеняци и всякаква свъртяна измет. Двамата с брат му от време на време като се напиеха и си сменяха жените. Апък те и жените им като тях, акъла им хич го няма. След това жената на Весо го обвинявала по време на секс: "Виж се бе, колко си утрепан! Брат ти знаеш ли колко хубаво ме ебе, а ти за нищо не ставаш!"...
Такъв резил, помнете ми думата, с хора от Приморско не е възможно да се случи, само свъртяните са способни на такива перверзии!

до 86 и 90
17.01.2014 14:49:59
На Марчела Маджурова проблема й го знам. Лъгаха я сума народ, че ще се женят за нея и така й мина младостта - вместо на деца сега се радва на едно куче, дето ходи да го разкарва нагоре надолу. И не само тя е така. И Антоанета Иванова и Събина Янева имат същата съдба. Останаха си ялови, щото в ММЦ-то живота им мина по оргии, секс с директори или който там се намери, после аборти и ходене по доктори да си лекуват венерическите болести, а като дойде време да раждат се усетиха, че вече са повредени като жени и на доста почтенна възраст, които за нищо не стават... Долни пачаври!

Васко Минета
17.01.2014 06:08:30
На времето Марчела като дойде в ММЦ беше още девствена, ама правеше минети на поразия. Веднъж беше се натряскала в дискотеката и сутринта спеше отвън на стълбите на ресторант Нептун. Тези които излизаха от дискотеката отиваха при нея събуждаха я й го пъхаха в устата и тя правеше свирките на акорд - една след друга. После пак заспиваше, идваше някой друг да я събуди, правеше и на него и заспиваше.
След една година я набарах в една компания и поисках пак да ми духа, ама тя сама предложи да я чукам, вика ми: Спокойно, вече се проибах, вкарвай го направо...
Де що мъже имаше в лагера всички я наебаха. И накрая Роселин Желязков - зам. директора, нали си пада помияр се влюби в нея. Ненормален, точно когато беше станала стара и миризлива бръкма с хиляда мъже в тефтера си оня да вземе да се влюби в нея и искаше даже да се женят... Боклуци всякакви в това ММЦ!!!

Весо ел. техника
16.01.2014 15:30:57
Веднъж Петко Стойчев по време на оперативката ни зададе следния въпрос: коя жена в лагера прави най-хубавия минет. И ние в един глас отвърнахме: МАРЧЕЛА!!! То беше ясно, Марчела беше много напред с френския, май имаше и френска филология, остави другото, ами почти на всички бараби в ММЦ ни беше правила свирки... Но Петко Стойчев ни разочарова: "Не познахте, не е Марчела, а Тодорка Панайотова!" Не можехме да го повярваме! Че Дора се чукаше с директорите - то е ясно, ама не знаехме че има чак такива скрити таланти!... Правела най хубавия минет, стига бе, къде сме спали досега?!

Така беше!
12.01.2014 07:07:48
Стаматов беше най-стабилния директор. Краде наистина и за себе си, но си разбираше от работата.

Мильо Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

Петко Ургарито
12.01.2014 10:17:46
Вангелов наистина беше голям мръсник. Като ни даваше заведения за сезона веднъж ни извика с Коцев в стаята на кака Донка Петкова и там ни караше да му мием краката с уиски в един леген и после да изпием уискито от легена. А като се напиеше ни викаше по тревога и пред другите си гости демонстрираше каква голяма власт имал над нас като ни караше да му падаме на колене и да му целуваме ръката, също и да се кълнем пред свидетели, че ще сме му верни до гроб и никога няма да го предадем. Питайте другите бармани, на които той раздаваше заведения и те ще го потвърдят!... А за пликовете с пари, които му давахме в дирекцията, как ги броеше и недоволстваше, че малко му даваме, за това не ми се говори!

бай Джон
14.01.2014 12:02:57
Защо давате думата на Вангелов в този форум? Туй беше най-пропадналия директор на ММЦ-то, който си отиде най-позорно от Приморско... Още му се носи славата какъв извратеняк беше. Лично мен ме е карал да му водя някои от моите сервитьорки в резиденциите горе и да му сервират в сауната. После момичетата ми се оплакваха - Миланка Раванова и Станка Христова, ако ги помните. Ама аз не знаех какво е ставало там докато те не ми се оплакаха: "Писна ни от тая сауна, шефе! Устите ни се разчекнаха да му правим минети!" Чак се празнел на лицата им за собствено удоволствие. Верно, че после им се отблагодаряваше подобаващо. Миланка я направи барманка в барчето "Бисер"... Ама това не е човек бе, това беше пълен изрод! Друг път ги карал да се потапят във водата на басейна и там, под водата, да му правят свирките, засичал им времето даже, коя по-дълго ще издържи.
Ако не вярвате питайте Жулиета от Царево, тя тогава работеше в културния отдел и после роди от него дете.

Димитър Вангелов
18.01.2014 15:23:26
Веднъж бях с гости от ОК на БКП в банкетната зала на рест. Бисер - повечето секретари на партията с жените си, въобще строго официална обстановка. Говорим си за новите решения на някой си пленум на Партията или тезиси на Тодор Живков ли бяха, вече не помня. Преливане от пусто в празно. По едно време ми стана страшно скучно, чудя се каква тема на разговор да измисля и ми влезе една муха в главата... Сервираше ни Боян Иванов - Боби, който си беше чалме, нещо не е наред човека и леко цапнат в устата. Викам му: "Боби, я разправи оня случай, как си ебал оная дебелата с брашното!..." (Става въпрос за някаква мацка от дебелите, които се лекуваха в санаториума за отслабване в Китен). В началото Бобито се стъписа и се чудеше сериозно ли го питам, ама аз го окуражих: "Спокойно, спокойно, тия са наши хора - все секретари на БКП, проверени, идеологически подготвени и верни на партията другари - няма да те издадат. И Бобито почна: "Ами съблякох я аз дебелата, мъчех се да й го вкарам, ама не можах, щото беше много тясна. Тогава взех една шепа брашно и го сипах върху путката й за да разбера къде точно да го вкарам... и т. н." Секретарите на партията умират от смях, а жените им в небрано лозе - досега са водили изисакан разговор на висок стил за новите все по-високи изисквания на Партията, за качествено новото равнище на социализма... и изведнъж, какви са тези глупости - някакъв селски идиот разправя как ебал една дебела жена и й сипвал брашно за да види къде й е оная работа...! Ужас!!!
Не! Това трябва да се види на живо и да се усети! Неповторимо беше!...
И така, гостите се отпуснаха и спряха да водят ония скапани разговори на партийна тематика и въобще приказката ни доби по-човешки вид. Ама трябва аз да съм там, за да ги подхвана както аз си знам и да ги накарам тия задръстеняци малко да се отворят!

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Мильо Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Кво правиш бе, има ли кой да ти прави сега чикии? Хайде ако няма кой, ние с Мильо пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Мильо Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Мильо действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Димитър Вангелов
14.01.2014 11:24:56
Васко Минета ми е стар приятел. На времето го направих управител на къмпинг "Лес". Той май не искаше, защото по това време беше портиер на дискотеката "Нептун" и там изкарваше повече пари... Голям образ беше, умееше да разправя истории и да разсмива компанията.
Васко, помниш ли веднъж като седяхме на "Романтика" и ти тогава ми докара Митко Ото да ми разправя една весела история? Ужас! Направо щях да падна под масата от смях!... Я, я разправи ти, че ти си по-добър разказвач!

Фанко Ревизора
16.01.2014 19:35:10
Вангелов си беше курвар по душа, ама дайте да се разберем, такива бяхме всички! С него бяхме приятели, ама не мога да му простя, че ми гепеше от бройките. Даже Христина Жекова, която му беше секретарка и после като я смени с Росето пак не ми даваше да я пипам. Направо прекали с тая Христина, че чак я забремени, а после й търсеше доктор да й направи аборт и за да й замаже очите я направи управител на хотел "Нептун" на мястото на Събина Янева. Накрая излъгаха едно момченце (някой си Кръстанов) което не беше виждало жена през живота си да се ожени за тоя боклук и това момченце бая зор видя докато я забремени отново, щото Христина вече имаше на путката си хиляда шева от абортите, които беше правила докато беше секретарка. Не че после спря да се ебе, ама оня нали е ахмак си го води за носа както си иска.

Роселин Желязков
16.01.2014 16:17:49
Сийка от Ясна поляна беше голяма уруспия. Тя изяде хляба на Вангелов и заради нея го изгониха. Оплака се, че оня я изнасилвал и чак следствие се започна при Певтичев в Бургас. Следствието беше събрало разни улики - скъсани сутиени, копчета... После питахме Певтичев имало ли е нещо сериозно и той: Абе глупости, заради едно скъсано копче и вече орева орталъка, "ИЗНАСИЛИХА МЕ! ИЗНАСИЛИХА МЕ! ДРЪЖТЕ ВАНГЕЛОВ! ТОЙ МЕ ИЗНАСИЛИИИИИ!..." Чак статии по вестниците писаха като че ли беше "Изнасилването на века"... Мръсни курви, сами си искат да ги ебат и после се оплакват сякаш са били девствени!

Петър Чарка
16.01.2014 10:59:40
Да, прав е Вангелов. После следващият директор Кондов се нанесе в този апартамент (бл. 2 ет. 2 ап. 14), но побърза да избяга, защото беше вмирисан от времето когато Бобито се беше насрал там (Бобито или както там му викаха на Боян сервитьора). После Кондов като напускаше ми каза аз да се нанасям в същия апартамент... и още съжалявам. Мирише на лайна, мирише... ужас!

Димитър Вангелов
16.01.2014 10:48:41
Джонка, недей да лъжеш! Спомни си как те ебях и как ти беше хубаво! Всичките ургарци там съм ви ебал, питай Петко Ургарито, питай Бобито дето беше сервитьор в ресторант Бисер. Идва Бобито една вечер у нас в апартамента дето го имах в блоковете до общежитията и ме моли да спял у нас щото у нямал ключ за неговия апартамент. Гледам го натряскан до уши, мотае език и нищо не му се разбира. Взех го при себе си в моето легло и докато спеше реших да му тегля един кур в гъза, викам си той на другия ден нищо няма да помни... Ама после съжалявах, щото цялото ми легло стана на лайна, аз му го вкарвам той ми се изсира на хуя, пак му го вкарвам, той пак сере... Ужас! Изхвърлих го навън, а аз отидох да спя в хотела, че то в тоя апармент много вонеше. После не съм стъпил там. Вярвам още мирише на лайна.

бай Джон
16.01.2014 10:39:43
А за Йордан Генчев думи нямам - гладна въшка. Въртеше се край нас като играехме на комар и го беше страх да залага, защото нямаше пет стотинки да се обръсне, помияр отвсякъде. Идваше като гладно куче на бара ми и ми се мазнеше, гъза ми беше готов да оближе само и само да го почерпя една водка. Помияр, кво искаш от такъв човек!

бай Джон
16.01.2014 10:35:56
Веса банкерката лъже. Вангелов не ме е ебал, а малко остана аз да го наеба. Случаят беше такъв. Играем си ние покер и Вангелов го хвана яд, че губи и започна да ми припява:
"Абе, педерас, какъв мъж си ти бе, едно дете не можа да направиш на жена си! Абе педерас... и т. н."
Траях го известно време и накрая му цапардосах един юмрук в мутрата, майка ти да иба и боклук с боклук! После Вангелов избяга за да не го бия повече и на следващия ден ме понижи, дойде Йордан Генчев ревизора и ми каза да напускам бара. Йордан Генчев му беше на Вангелов сол-ташак - абсоютен боклук като него и голям подлизурко. И така, изгониха ме от бара и ме направи сервитьор в рест. "Бисер". Ако бях знаел, че Вангелов ще говори такива глупости по мой адрес още тогава щях да му тегля един кур, че да не ме е яд.

Веса банкерката
16.01.2014 07:05:56
Джонката го е яд на Вангелов, защото веднъж като играли покер се обзаложили който победи да наебе другия. Тогава бай Джон загубил и Вангелов го наебал и почнал да му вика че е педерас. Като разбрах тая работа се разведох с Джонката. За какво ми е на мен педерас?! Да ходи да го духа някъде другаде! Пълен боклук е той!

приморчанин
12.01.2014 07:12:32
За Веса банкерката съм чувал че прави страхотни свирки, но от други хора - не от бай Джон. Всъщност те двамата с Веса не бяха ли женени по едно време? Не му прави чест на бай Джон да говори така за жена си била тя и бивша.

бай Джон
11.01.2014 19:26:43
... И като стана въпрос за доброто старо време, не мога да не отбележа една от моите стари бройки - Веса Ингибарова, дето после стана банкерка. Още помня какви страхотни минети ми правеше, ама това рускини, ама това чехкини ряпа да ядат и да ходят да се учат при нея на майсторлък. Това нейното не беше минет, а произведение на изкуството... Само лошо правеше, че тръгна да ги прави същите минети и на директора Димитър Вангелов. Щом Вангелов, който имаше всичките мацки на лагера, е харесал минетите на Веса, значи можете да си представите колко е била добра... Теглих им и на двамата по една майна, на нея й бих шута, а на оня му казах че е голям педерас и той още не може да ми го прости, да му иба майката и помияр мръсен!!!

бай Джон
11.01.2014 18:52:59
Грешиш, заведението ми хич не е пияндурник, а на най-изискано и културно ниво. Колкото до Васил Минета какво да ти кажа? Знаем се. Помня го какъв помияр беше и се навърташе покрай мен да го наема за някаква работа за жълти стотинки, че умираше от глад горкия - я касите ми да пренесе до склада, я чашите ми да измие на бара... Така беше - що пиене и цигари съм го черпал, що путки съм го уреждал от моите, които му ги давах за да се оттърва от старите си бройки, щото той си беше селянче - за хуя вързан с червен конец и не знаеше как да си поиска... Тъй че спрете да се ръфате с мен, ами си спомнете добрите стари времена и пийте от мен по едно за мое здраве!

Васко Минета до Кюприйска баба
11.01.2014 09:43:47
Грешиш, бабо, аз не съм местен. Кат дойдох тука бях само едно тъпо и недодялано селянче от Зидарово. Обаче видях че ваште мъже за хуй не стават и почнах да им шибам жените и де що падне през лятото - чехкини, рускини, германки... От време на време ходя до Зидарово да се зареждам с енергия от камъните на Странджа и пак се връщам с нови сили в Приморско да довършвам недовършеното от местните педераси - кат видя недоебана булка и я наебавам. Такъв съм си, кво да правя, ебе ми се и затва вашите дъщери, снахи, внучки мноо ме обичат и сами ме търсят.

Васко Минета ли? - Курвеги-марка
10.01.2014 15:13:28
Васко го знам. Общо взето това са му историите дето ги разправя на всеки срещнат - секс, лъжи... и пак секс. Рускини, германки... де що е имало рускини и германки в ММЦ - всичките ги е чукал. Импулсивен, колоритен, емоционален, каже едно нещо, ядосва се защо било тъй, а не иначе, след малко забравя какво е говорил и започва да говори точно обратното и да защитава противната теза пак със същия плам и ентусиазъм и не можеш да го разбереш кога е говорил истината и кога е лъгал. Седи до теб и ти говори колко си велик и колко много те уважавал (после разбираш, че той така говори на всеки), а еди кой си, който не присъства в момента какъв голям боклук бил, колко много го мразил заради номерата му и изглежда много убедителен, че чак му вярваш. А след няколко часа го виждаш в компанията на същия този човек, който уж много мразел и който му бил голям враг... и двамата си гукат и си говорят "любовни" приказки все едно че са най-големите приятели... Такъв е Васко Минета - търчи-лъжи!

Васко Минета
09.01.2014 10:17:26
На времето имах една германка, по цял ден я шибах в ММЦто. После тя ме покани в ГДР, само чакахме мъжът й сутринта да отиде на работа в 7:30 и пет минути по-късно аз вече бях в леглото й - по цял ден я скъсвах от ебане. Обадих й се веднъж от БГ по телефона и тя се разплака: "Любов моя, къде си, не мога без теб, искам те!!!..." Горката, тя! Много съм й липсвал. Тя се е ебяла с мъжа си, но мислено си е представяла, че се чука с мен. Сигурен съм, че и сега, в момента, тя си мисли за мен и си спомня как сме се чукали...

Васко Минета
09.01.2014 06:29:36
Ваня Парушевца може да ми се е натискала, ама аз винаги съм я отбягвал и не съм правил секс със нея, разбрахте ли? Престанете да ми ядете краката!

Димитър Гихоров Димитров - кмета
17.01.2014 20:51:57
В Приморско ние гларусите ебяхме най-вече чехкини. Разкарвахме ги по плажа и наоколо и ги лъжехме. Те ни питат на кой е тая земя - викам им, моя, ами онова стадо крави - пак им викам: и тия крави всичките са мои, ами оная голямата къща, пак им викам, ама вие не знаете ли - това е мойта къща. И те си мислят че съм кой знае какъв баровец, пък аз съм беден кат галош, ама се правя на голямата работа.
Веднъж чуках една чехкиня в едно бунгало на къмпинг Оазис, а на другото легло един чех ебеше мацката си. И по едно време тоя същия чех като извади един страшно дълъг... език и започна да я лиже. Гледах, гледах, а оня лиже та се къса и не спира, че накрая не издържах и го хванах за врата: Абе путьо, викам му, ти хуй нямаш ли, че си тръгнал да й лижеш на тая миризливата путка?... На сутринта се събуждам целия отвит в леглото - чисто гол, а две други чехкини надвесени над мен и ме разглеждат: Много е космат тоя, викат, също на орангутан прилича!"... Горките, кога са виждали такова чудо като мен - расов мъж отвсякъде!

Стоян Налбантов
17.01.2014 20:31:30
Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!

Налбантов
17.01.2014 19:48:33
Приятелю,колкото рускини съм изчукал ти толкова не можеш да броиш, с учителките просто убивам скуката .

даскалото
06.01.2014 19:48:51
Я не ги закачайте даскалите! Те работят на друг по-тежък фронт и нямат време за такива неща. Глейте кво става:
"Янева е върха
Най-яката заместничка на Налбантов беше Химичката . Тя не се уплаши от ебането му и му разказа играта как трябва да ебе ,че чак той се уплаши от нея .Накрая тя се отказа защото трябваше да си гледа и бизнеса нищо че пак се шибваха от време на време. Но тя така прави , докато не умори един мъж и не му стопи лагерите не мирясва, ебах я в курвата -ненаситна и жадна за хуй мъстия!!!!!!"
175.
приморчанин
17.01.2014 22:17:31
0
0
да вай ба в поморийците, приморско е по-хубав град от поморие нищо че ни бъркат едните и другите
174.
Помориец
17.01.2014 16:11:26
0
0
Хубаво,че бяха младите хора в Поморие и по тяхна инициатива се посреща Нова година на площада вече за трета година!Да давате път на младите, г-н Алексиев!Поморие може повече, вслушвайте се в съветите на младите, защото градът е за тях, бъдещето е в техни ръце!Създайте най-сетне местен младежки парламент,както има в други градове!
173.
Васко Минета
14.01.2014 14:50:21
0
0
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Мильо Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Мильо действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.
172.
бай Джон
14.01.2014 14:49:32
0
0
Защо давате думата на Вангелов в този форум? Туй беше най-пропадналия директор на ММЦ-то, който си отиде най-позорно от Приморско... Още му се носи славата какъв извратеняк беше. Лично мен ме е карал да му водя някои от моите сервитьорки в резиденциите горе и да му сервират в сауната. После момичетата ми се оплакваха - Миланка Раванова и Станка Христова, ако ги помните. Ама аз не знаех какво е ставало там докато те не ми се оплакаха: "Писна ни от тая сауна, шефе! Устите ни се разчекнаха да му правим минети!" Чак се празнел на лицата им за собствено удоволствие. Верно, че после им се отблагодаряваше подобаващо. Миланка я направи барманка в барчето "Бисер"... Ама това не е човек бе, това беше пълен изрод! Друг път ги карал да се потапят във водата на басейна и там, под водата, да му правят свирките, засичал им времето даже, коя по-дълго ще издържи.
Ако не вярвате питайте Жулиета от Царево, тя тогава работеше в културния отдел и после роди от него дете.
171.
Димитър Вангелов
14.01.2014 14:48:54
0
0
Васко Минета от Приморско ми е стар приятел. На времето го направих управител на къмпинг "Лес". Той май не искаше, защото по това време беше портиер на дискотеката "Нептун" и там изкарваше повече пари... Голям образ беше, умееше да разправя истории и да разсмива компанията.
Васко, помниш ли веднъж като седяхме на "Романтика" и ти тогава ми докара Митко Ото да ми разправя една весела история? Ужас! Направо щях да падна под масата от смях!... Я, я разправи ти, че ти си по-добър разказвач!
170.
Кюприйска баба
14.01.2014 14:47:34
0
0
Кой не го знай него наш Петку от Ургари? И той свъртян, ама мноо са прай на местен, заслуги имал - директорски крака мил, после уиски пил... как не са е задавил от толку много уиски, цял леген изпил. Така са става приморчанин, кво си мислиш?!
169.
Петко Ургарито
14.01.2014 14:45:22
0
0
Вангелов наистина беше голям мръсник. Като ни даваше заведения за сезона веднъж ни извика с Коцев в стаята на кака Донка Петкова и там ни караше да му мием краката с уиски в един леген и после да изпием уискито от легена. А като се напиеше ни викаше по тревога и пред другите си гости демонстрираше каква голяма власт имал над нас като ни караше да му падаме на колене и да му целуваме ръката, също и да се кълнем пред свидетели, че ще сме му верни до гроб и никога няма да го предадем. Питайте другите бармани, на които той раздаваше заведения и те ще го потвърдят!... А за пликовете с пари, които му давахме в дирекцията, как ги броеше и недоволстваше, че малко му даваме, за това не ми се говори!
168.
приморчанин
14.01.2014 14:44:39
0
0
За Веса банкерката съм чувал че прави страхотни свирки, но от други хора - не от бай Джон. Всъщност те двамата с Веса не бяха ли женени по едно време? Не му прави чест на бай Джон да говори така за жена си била тя и бивша.
167.
Мильо Ботев Милев
14.01.2014 14:43:43
0
0
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!
166.
бай Джон
14.01.2014 14:42:44
0
0
Като стана въпрос за доброто старо време, не мога да не отбележа една от моите стари бройки - Веса Ингибарова, дето после стана банкерка. Още помня какви страхотни минети ми правеше, ама това рускини, ама това чехкини ряпа да ядат и да ходят да се учат при нея на майсторлък. Това нейното не беше минет, а произведение на изкуството... Само лошо правеше, че тръгна да ги прави същите минети и на директора Димитър Вангелов - шефа на ММЦ-Приморско. Щом Вангелов, който имаше всичките мацки на лагера, е харесал минетите на Веса, значи можете да си представите колко е била добра... Теглих им и на двамата по една майна, на нея й бих шута, а на оня му казах че е голям педерас и той още не може да ми го прости, да му иба майката и помияр мръсен!!!
165.
Васко Минета
14.01.2014 14:40:52
0
0
Кат дойдох в Приморско бях само едно тъпо и недодялано селянче от Зидарово. Обаче видях че приморските мъже за хуй не стават и почнах да им шибам жените и де що падне през лятото - чехкини, рускини, германки... От време на време ходя до Зидарово да се зареждам с енергия от камъните на Странджа и пак се връщам с нови сили в Приморско да довършвам недовършеното от местните педераси - кат видя недоебана булка и я наебавам. Такъв съм си, кво да правя, ебе ми се и затва вашите дъщери, снахи, внучки мноо ме обичат и сами ме търсят.
164.
Васко Минета
14.01.2014 14:39:00
0
0
На времето имах една германка, по цял ден я шибах в ММЦто. После тя ме покани в ГДР, само чакахме мъжът й сутринта да отиде на работа в 7:30 и пет минути по-късно аз вече бях в леглото й - по цял ден я скъсвах от ебане. Обадих й се веднъж от БГ по телефона и тя се разплака: "Любов моя, къде си, не мога без теб, искам те!!!..." Горката, тя! Много съм й липсвал. Тя се е ебяла с мъжа си, но мислено си е представяла, че се чука с мен. Сигурен съм, че и сега, в момента, тя си мисли за мен и си спомня как сме се чукали...
163.
Колибар
06.01.2014 13:36:13
0
4
Ха,Ха.Златка Ставрева.Наша Лала.Ми кя може ли да пяе. При нея моженето е обратно пропорционално на амбицията и нахалството. Тя пее фалшиво, учи учениците си също да пеят фалшива, алчна е за пари и слава.Няма никаква певческа култура .Освен че пее фалшиво, преиначава автентичните странджански песни, осакатява и "учениците" си.В Китен я разбраха и набързо я изгониха. Сега се намести в Приморско.Кмете, тази неграмотна нахалница търси мекушави хора като тебе!Не и вярвай на хвалбите. Не е цвяте за мерисане !Не е гордост за Приморско !
162.
койчо
06.01.2014 10:47:12
0
2
Проклети да са всички, които доведоха Малко Търново до това положение!Изобщо смотана статия, смотана новина..
161.
Кюприев
05.01.2014 16:58:41
4
5
Освен неподражаемия талантлив ликвидатор на образованието в община Приморско Налбантов, не така талантливо, но успешно съсипва и детската градина шефката и Евтимова.Въпреки че деца има, тя не приема нови и намаля броя на групите с деца всяка година. Целта и е докато се пенсионира, да ликвидира с кражби и некадърност градината. Сега за Коледа изненада подчинените си със поредният студен душ-вместо обещаните скромни коледни надбавки от 600 лева на учителките и 400 на лелите от спестените средства , им разпредели само по 200 и съответно по 140. Въпросът е-къде отиде разликата от около 6-7000 лв, които имаше към началото на есента ? Дали не си ги поделиха с главната счетоводителка, а на останалите среден пръст за Коледа и Нова година ? Но така ще е, след като от Общината не се интересуват от злоупотребите и с общинските пари. А някой да знае каква е заплатата на тази некадърница, която тя сама си е определила ? Приморци, осъзнайте се, така не може повече ! Не може да поверяваме образованието на децата си на Налбантовци и Евтимки ! Свъртяни от незнам къде си ! И малкото кадърни учители ще напуснат този прокълнат град ! Кмете, намеси се ! Крайно време е ! Не гледай спокойно на разрухата на образованието в общината !
160.
aha
05.01.2014 12:13:38
1
0
i az y4a v tva daskalo i vi kazvam 4e ni6to tyka ne e preovili4eno.direktora ni e psihar i na men mi e prepodaval po istoriq v 4asa si pee 4alga pesni4ki izliza ot 4asa i kogato e tam vur6i samo prostotii.a po trudovo sum bila pri edna druga daskalka i sum zabelqzala 4e tq postoqnno izliza ot 4asa.predpolagam 4e otiva pri nego za6toto ako tq ne izleze,to toi vliza v 4asa ni i 2 ta si govorqt tihi4ko.i su6tata tazi daskalka sqko mejdu4asie izliza ot direkciqta i otiva pred ogledaloto kudeto si opravq kovata zakop4ava si cipa na pantalona i t.n. puk da ne govorq kolko e glupava.... e pone nqma za kfo da se 4udq za6to e naeta
159.
до Туранага
05.01.2014 11:36:34
0
2
И ти чакай детето ти да научи нещо в това училище и да стане човек!!!
158.
господаря Туранага
05.01.2014 11:28:32
0
1
Защо ли подобни новини те карат да се притесняваш?Мен какво ме интересува това?
157.
Содом и Гомор
05.01.2014 11:08:47
0
0
Обърнете внимание! Може ли един учител да бъде коментиран по този начин? В случая става въпрос за Диана Янева:
"...тя така прави , докато не умори един мъж и не му стопи лагерите не мирясва, ебах я в курвата -ненаситна и жадна за хуй мъстия!!!!!!"
Къде е тук авторитета на учителя, респекта и възхищението, които децата трябва да изпитат към него?! И как този учител ще изпълнява после великата си мисия - да просвещава нашите деца, след като го коментират и се отнасят към него като към най-големия боклук на града?!
156.
Каишков - Гласът на Малко Търново
05.01.2014 11:07:39
0
1
УРААА, ВЕЛИККИЯ КУРМЧИЯ МИСЛИ ЗА НАРОДО ДИСТАНЦИОННО И НЕГОВОТО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ (БУРНИ РЪКОПЛЯСКАНИЯ).ОМИТАЙТЕ СЕ КРАДЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ! ТОВА Е ГНУСНА НАГЛОСТ ДА СТОИТЕ И ДА ДЪРПАТЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ ДЪНОТО! БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ЗАБРАВИ И НЯМА ДА ПРОСТИ!
155.
жалко но факт
05.01.2014 11:00:34
0
1
Честито!Щом циганюрите станаха коледари,кукери,правят цветница да ни е честито всичко.Бедни ми бедни Крушков,прочети хъшовете,прочети Каравелов,хпочети кой обеси ``Левски``.И след нова година банго кукер мангалите и ти отпреде за сеир.Бравос.
154.
ленин до сталин
05.01.2014 10:01:23
0
1
Нали си имате кмет бре.За чий е там Атанасчо Прасчо.Нема по цял ден да пие кафе при кака му Злата и да оправят клюките.Да направи ии той нещо.
153.
сталин
05.01.2014 06:10:26
0
1
идва лято местната скат телевизия да отиде да снима плаж атлиман каквагрозна мила картинка е барака до барака а в края на плажа стои за украшение западнала полуразрошена грозна гледка стара дискотека опасна защо никои не си мърда пръста да я махне тя ни е визитната картичка
152.
молотов
05.01.2014 06:01:29
0
1
няма кои да чете и да учи учителките и те са същите гледат да минат часовете расте неуко поколение няма да има и кои да работи такава е деиствителноста няма ред дисциплина образованието е в тотален колапс да не се заблуждаваме че сме много образовани и трудолобиви
151.
Намерихме ЧОВЕКА!!!
05.01.2014 01:31:55
2
2
Михова е един високоинтелигентен и образован човек с опит в сферата на образованието с авторитет сред хората в Приморско и Китен и ще се справи много бързо и лесно с натрупаните от години проблеми в училището, за които всички знаем какви са и чакаме някакво чудо да стане и да се решат тези проблеми от само себе си, а това така и не се случва. Не става така, нужни са решителни действия. Някой трябва доста да се потруди, да си поизцапа ръцете ако трябва, но да оправи това училище и нещата в него да тръгнат на добре. И именно такъв човек е г-жа Михова - човек на действието и бързите решения, човекът, който ни трябва... Вервайте ми!
150.
мръсни комунисти
05.01.2014 00:34:00
0
2
че Налбантов какъв е, да не е гербаджия случайно. и него комунягите го крепят
149.
не не става
05.01.2014 00:11:14
0
2
не брато не става вземете си я в китен там и е мястото.тя е комунистка пък ние гледаме да се отървем от тях.комунистите вън от приморско.
148.
Става става!!!!
04.01.2014 23:25:41
0
0
Михова е тежка категория и има голяма бухалка. Само да го цапардоса веднъж и ше го нокаутира завинаги ибах го в мършата скапана!
147.
дооооооооооооо
04.01.2014 23:02:16
0
1
Няма да стане .Михова не става за нищо.
146.
дооооооооооооо
04.01.2014 23:02:15
0
1
Няма да стане .Михова не става за нищо.
145.
дооооооооооооо
04.01.2014 23:02:02
0
1
Няма да стане .Михова не става за нищо.
144.
Даскалото
04.01.2014 21:04:59
1
1
Долу Налбантов! Слагайте Михова!
143.
Хемингуей не е инстанция
04.01.2014 17:08:15
1
0
Хемингуей го е казал, но възможно е и някой друг по-умен от него да е казал точно обратното - че всичко, което е близо до морето е провинция.
142.
сталин
04.01.2014 14:04:21
2
0
всичко което е далеч от морето е провинция--хемингуеи
141.
ss
04.01.2014 12:08:14
0
1
Не разбрах с. Моряни в България ли е.
140.
ДО КИТЕН
04.01.2014 09:28:16
0
2
Като толкова си я искате Михова си я сложете в Китен.Ние в Приморско я нищем.Много е дърта и злобна.
139.
Кой от където е дошъл...
03.01.2014 21:30:51
1
0
Странджа е планина, а Приморско се намира в полето. Значи и Германов да се маха оттук и да хваща горите и планините.
138.
китен
03.01.2014 18:39:06
1
1
махнете налабантов и сложете нашата Михова за директор да има мир и любов
137.
китен
03.01.2014 18:39:04
1
0
махнете налабантов и сложете нашата Михова за директор да има мир и любов
136.
до 113
03.01.2014 18:28:45
1
0
Германов коренът му е от едно вече заличено странджанско село Моряне, между Бръшлян и Звездец, Малко Търновско.То е заселено през 1913 г. от бежанци от с.Чеглаик, от другата страна на границата, срещу Бръшлян.По тази линия той си е от Странджа.
135.
кухи тикви
03.01.2014 15:42:01
0
0
и как може да гласуват за тез комунисти, това хора ли са, тъп народ, това е
134.
ДО 126----1111
03.01.2014 14:17:39
0
2
ТАКА Е БРАТО , ТУРЦИТЕ ГИ КЛАТЯТ ОТЗАД АМА ПУСТИ ЧЕРВЕНИ ГЪЗОВЕ ОТВОРЕНИ ЗА ПАРИ НЯМАТ НАЕБАВАНЕ.ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ТИЯ МРЪСНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕДАТЕЛИ.
МАМИЦАТА ИМ.
133.
Разследване
03.01.2014 12:41:54
1
1
Клипа на Живка и Стефан го разпространява Налбантов, защото тя го беше натопила в инспектората, че не й давал диплома за средно образование.
132.
до 131
03.01.2014 12:24:07
0
3
Кво да качат бе, абдал? То в Приморско теми няма - само кой коя наебал, какъв клип направил.
131.
До журналистите
03.01.2014 11:15:53
1
0
Качете нова главна тема с нова снимка , че тази за Странджанските песни ми писна .
130.
Труднобуден Студент
03.01.2014 11:05:39
0
2
Вървейки по този път ще достигнем до липсата на каквито и да е българи в Малко Търново,.
Ще остане само бай мангал.
129.
жора крущкува стънишева
03.01.2014 10:33:05
1
2
Някои хора от този форум още преспиват с маркистко-ленинската политоикономия под възглавницата.Настъпи сезона на зимните депресии и умората от безкрайните празници и всякакви психари изпълзяха за да ръсят мозък!
128.
самдеец
03.01.2014 10:15:46
0
2
Песента на багериста също е самодейност, част от ъндърграунд фолклора на Приморско. Докато има такива творци Приморско няма да загине.
127.
45t3
03.01.2014 10:13:01
0
0
зайте нови новини, тази вече остаря
126.
1111
03.01.2014 10:06:06
0
2
Комунистите са уникални идиоти! Да се оставят без всякаква съпротива турците да ги клатят, а с тях и цялата държава. За шепа трохи и за да угодят на мангалите да ги изберът пак на изборите...
125.
до 124
03.01.2014 09:46:52
1
2
И каква беше тази простотия ?
124.
до 115 и 116-Една патка мислила, мислила и .
03.01.2014 08:44:21
0
1
Една патка мислила, мислила и .Една патка мислила, мислила и умряла. Друга патка като видяла как се споминала първата решила, че мисленето е опасно за здравето и спряла да мисли, не мислила, не мислила и тя умряла. Трета патка като видяла нещастието сполетяло другите две се уплашила и решила, пет минути ще мисля, пет няма да мисля и така, мислила, не мислила, мислила, не мислила и тя умряла. Четвърта патка потресена от нещастния край на съпатките си, решила да изчисти съзнанието си и почнала да медитира, медитирала, медитирала и умряла.Щеста патка, решила, че отговора е в книгите, чела, чела и умряла. Седма патка решила, че отговора е в здравословното ядене, яла, яла и умряла. Осма патка решила, че трябва да учи, учила, учила и умряла. Девета патка решила, че май е по-добре нищо да не прави и легнала да спи, спала, спала и умряла. Една бяла сова,наблюдавала неуспешните им опити да се борят за живота си, смяла се, смяла се и така весело си живяла, докато и тя умряла.
123.
до самодееца
03.01.2014 08:37:12
1
3
слушай самодеецо всичко в приморско е самодейно защото читалището е едно свърталище на клюки и интриги и нищо не вършат за приморско.браво на самодейците .добре че са те че съществува и читалището иначе за никакъв чеп не стават тия читалищни дейци.
122.
himna na bagerista
02.01.2014 21:56:25
0
0
Песента на Багеристите:

Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.

Припев (пее Багеристката):
Да, това съм Жужи - черната и модерната.
Мога да се хвана на бас,
че съм била с всеки от вас!
Винаги съм незадоволена,
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема.
Дайте ми една петарка
и ще видите каква съм гъзарка!
Мога да нямам зъби в устата,
но ще ме видите как си разтварям краката.
Моят за никакъв кур не става,
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
- в леглото мръсница!!!
121.
Запейте пак химна
02.01.2014 21:40:34
0
1
Запейте пак Химна на Багеристите, че го забравихме! Наздраве!
120.
сталин е прав
02.01.2014 21:31:38
1
1
ще трябва някаква нова образователна програма, за да се ограмоти тоз народ в Приморско, да, много са прости хората там, мноооого
119.
сталин
02.01.2014 20:43:22
1
0
простотия -простотия -простотия неслучаино сме бедни западнали мръсни цигания неуки колко много енергия се хаби за глупости и тъпотии ако тази енергия се впрегне в четене на нешо полезно нещо красиво положително цялата община ще има друг вид населението ще спортува ще е по здраво по възпитано културно по добре облечено по щастливо уви у нас на почит е глупоста тя е цар и последиците са налице загиваме във всички посоки насоки и тн тн
118.
минало заминало
02.01.2014 20:33:55
0
1
гледайте това нашата местна порно звезда
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=393974716
117.
,,,
02.01.2014 19:05:31
0
3
И кво ще рече самодеец? Сам си прави хубавото, демек чикиджия.
116.
самодеец
02.01.2014 18:08:50
2
0
да коледарският състав беше много хубав и самодейния състав от читалището също и школата за народни песни, имаме с какво да се гордеем
115.
стоян
02.01.2014 18:00:48
2
1
а защо никой не писа какъв хубав коледарски състав беше сформирал Крушков и приятели?или това ви се струва нищожна новина може би?
114.
На Десетия конгрес на нашата Партия
02.01.2014 17:58:36
0
1
На Десетия конгрес
путка вдигнала протест
и пред всички делегати
се изказа хуй чепати:
"Путко! Путчице космата,
лоша ти е миризмата!
Затова си подчинена
на моята глава червена!
_______
Хуя бил Тодор Живков, а путката - Цола Драгойчева. Много се карали тогава... на Десетия конгрес на партията.
113.
Скитник
02.01.2014 17:50:02
0
0
Някой каза - Пещера, друг - Септември, ама при всички случаи Германов е от южна България.
112.
.
02.01.2014 17:46:22
0
0
Т. Живков -род. в Правец А Д-р Германов къде е роден все пак, ---пълна загадка
111.
Повелите на Партията
02.01.2014 17:35:38
1
0
Знам само, че като идвал в Бургас го посрещали под строй всички бургаски пичове, бай Тошо козирувал и ги поздравявал:
ЗДРАВЕЙТЕ ПИЧОВЕ!
Те отговаряли:
ЗДРАВ - ПРАВ - КОРАВ
Тодор Живков казвал:
ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА!
Пичовете отговаряли:
УРААААА!!!
110.
ППО
02.01.2014 17:29:14
0
1
Неее, той бай Тошо не е познавал нито Живка, нито Здравко.
109.
dqdo koleda
02.01.2014 17:19:10
0
0
koj 6e byde na parvo mqsto,zdravko ili jivka
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=393974716
108.
Партиен секретар
02.01.2014 17:10:10
1
1
Знаете ли какво е казал Тодор Живков на Десетия конгрес на нашата Партия?
107.
ДО 104
02.01.2014 12:17:57
0
2
ВЯРНО НАПИСАНО .ДАЖЕ МНОГО ВЯРНО.
106.
От една порнография към друга!
02.01.2014 12:17:11
0
3
Досега гледахме порно от Приморско - здравковци, багеристчета, някой си Минета и пр. Чак изкараха Германов марсианец! А сега превключваме на ОРЕШАРСКИ - там където се прави голямото порно от национален мащаб... Добра идея!
105.
qw32
02.01.2014 12:10:46
0
2
от бъзиклийкс е -
104.
104.
02.01.2014 12:08:58
1
2
Сега, всички са наясно, че някой си го е измислил това и го е приписал на Орешарски, нали така!... Не че темата не е злободневна и че има много истини в написаното.
103.
Кийп уокинг!
02.01.2014 12:02:02
0
4
Този орешарски за не би да е празвувал в малко циганово, че таки пожелания ни отправя`копут`
102.
до 100-до орешарски
02.01.2014 10:55:17
0
8
Ние не сме от тези българи, г-н премиер!Ние сме тези, които падат по заледените улици, преследвани от глутници кучета; тези, които чакаме като обречени дали крадците ще нахлуят в домовете ни през нощта, които треперим да не се разболеем, защото нямаме пари за лекарства и болници; които пием мръсна вода и ядем отровни храни; които пращаме децата си в училище, където могат да ги пребият, изнасилят и отровят с наркотици;; които през ден научават какво е измислила държавата, за да ни вземе и последните стотинки; които сме затънали в мръсотия и нищета. Заради бъдещето на тази страна Ви пожелаваме вашите деца да заемат мястото на нашите, да изстрадат наказанието за вашите грехове, така че за нас да има възможност ние да не страдаме.
101.
...
02.01.2014 10:50:27
1
2
Кой я измисли пък тази глупост!
100.
Орешарски с новогодишно послание към напускащите Б
02.01.2014 10:44:47
1
2
Безпрецедентно новогодишно послание отправи премиера Орешарски към напускащите България. В първите часове на новата 2014г. той избра уюта на Терминал 2 за да се обърне към нетърпеливите българи решили да се възползват от неограничените от 1 януари възможности за работа в Европейският съюз:

“ Уважаеми бъдещи бивши граждани на Република България

Искам да използвам последните мигове от новата 2014г. които ще прекарате на територията на Република България, преди да поемете пътя към своето пълноправно европейско гражданско съществуване, за да се обърна към вас с няколко напътствия и пожелания. Първо, благодаря ви, че избрахте тази възможност, да изживеете живота си, доказвайки, че сте далеч пред другите граждани на Европейският съюз, които макар и по-стари, все още не са наясно напълно с неговите ценности и идеи. За пореден път българския народ във ваше лице, доказва, че е в първите редици на европейското гражданство и стремеж към развитие на Евро съюза. Вашето себеотдаване в реализацията на европейската идея за свободно движение на хора и капитали е от огромно значение за бъдещето на този съюз. Днес много народи се прекланят пред вашата жертвоготовност, да оставите род, родина и покъщнина и да се устремите към едно светло, но все още неясно и несигурно бъдеще.

Благодаря ви, от все сърце, както от свое име, така и от името на всички български политици и бизнесмени, които положиха през тези 23 години преход, неимоверни усилия да направят от българските граждани пълноправни европейци, не само на думи, но и на дела. Може да звучи нескромно, но без нашите неимоверни усилия, вие надали бихте изпитвали толкова дълбока вътрешна и битова потребност да се почувствате пълноправни европейци. Разбира се няма как да пренебрегна и вашите заслуги в този процес на осмисляне необходимостта от използването на европейските възможности и ценности. Въпреки, че на моменти сме имали разногласия по отношение на някой въпроси от европейското развитие на България, все пак ние управляващи и управлявани, успяхме да стигнем до тук именно благодарение на вашето търпение и доверието което ни оказахте, предоставяйки ни съдбата на България в наши ръце.Вашият избор да напуснете България, доказва, че общите ни усилия не са били напразни. От днес вие вече не сте българи, а европейци. Няма да сбъркам, ако кажа, че за пореден път българите стават първите европейци по дух, стремления и действия. Ние българските политици и бизнесмени ви изпращаме без жалост и тъга, защото това, което се случва в момента е знаменателно и преломно събитие, което ще бъде записано в първите редове от историята на бъдещата Европейска Федерация. Гордеем се с вашия избор. Уверяваме ви, че ние, българските политици и бизнесмени, които избрахме да останем, го правим не от някакъв криворазбран отживял идеал, като патриотизма, а единствено в стремеж да убедим и малкото, които все още се колебаят дали да напуснат България и да станат европейци, да преодолеят своите страхове, да отхвърлят остарелите родолюбиви ценности и да поемат по пътя на европейската интеграция.

Драги българи, всъщност не – драги европейци. Заминавайте и не се обръщайте назад, не тъгувайте за нас и не ни съжалявайте. Ние българските политици и бизнесмени, доброволно поемаме върху си тежестта да се погрижим за това, което е останало в България, да го пазим и съхраним, докато намерим добър купувач и го продадем на добра цена. Тогава ще се присъединим към вас и ще си спомняме за България, като за една отживелица, като за един воденичен камък, който дълго ни е тежал на шията, но от който с общи усилия сме успели да се отървем.

Да живее Европа, забравете България!
99.
до 97
02.01.2014 10:29:45
0
2
Защо в Англия? Да си се връщат откъдето са дошли, в Сливен в махалата.
98.
Прим-3
02.01.2014 10:27:17
0
1
Грешите! Кмета не е от Пещера, а от гр. Септември.
97.
2e123
02.01.2014 10:27:09
0
3
Силно с надявам циганите от малко търново да потеглят за Великобритания, да им се радват англичаните!
96.
до Примо 2
02.01.2014 08:52:24
0
2
Пак в Ясна поляна май.
95.
Примо2
02.01.2014 08:50:37
0
3
След като си изиграе картите тук -къде ще го назначат -Докторчето , ветиринарчето де.
94.
Примо
01.01.2014 23:29:48
0
1
Кметът е роден в гр. Пещера Пазарджишко.
93.
.
01.01.2014 21:16:16
0
1
1000 лв.-награда-ако някой каже родното място на кмета ви.
92.
Васко Минета ли?
01.01.2014 20:06:43
1
1
Скрийте го тоя помияр! Ебеше само блядките и то най-гладните от тях. За истинските гларуси беше въпрос на чест да ебат германки или нещо по-западно. А кои сваляха рускини? Помиярите.
91.
Прав си 90
01.01.2014 19:59:28
1
0
Порното на Живка се изтърка и затова вече не е интересно. Я да излезе на хоризонта някоя нова порно звезда - светска личност било даскалка, общинарка или бизнес дама - и гледай кво става, ще забравят наште и избори и сезон и туристи.
90.
Браво
01.01.2014 19:30:50
0
1
Точно така се прави при избори , и темата кефи сравнена с порното на Живка .
89.
Проект Ветиринар
01.01.2014 18:54:12
0
5
По заповед отгоре на Гребенаров към подизпълнители Зара и Манол се лансира името Германов .Тези двамата се разделят на 2 лагера -Зара обхваща женското съсловие и селата.Манол обхваща -бизнеса и циганите .Помощници на Зара са Мандова , на Манол помощници -Павката др наши бизнесмени , от циганите Станко Рачев наречен -Чачо .Друг изменник и помощник -Златин .
88.
До 85
01.01.2014 17:37:51
1
2
Зара е казала на кмета, че сме овце, така ли? Значи нарочно го е излъгала, за да си върти тя далаверите, така излиза.
87.
До Васко минетя
01.01.2014 17:31:29
0
0
И Васко, да ти кажа, че ти не си никакъв Минет! Има къде къде по-известни 100годишни гларуси от теб, които повече заслужават тази титла.
86.
Слаба ракия
01.01.2014 17:27:56
1
5
С една дума - не става за кмет!
85.
85
01.01.2014 17:24:03
1
5
Кмета в кавички , го спуснаха от герб , проект който се разработи година по рано , още при Лиляна , той постепенно послушно се внедряваше като идваше и сядаше на събранията най отпред , след това вървеше подир Лилянка като кудук , аз знаех за проекта от раздрънканите гербаджии които не пазеха тайна .Избраха го с фалшификации на изборите ,той не повярва в щаба -седеше като гърмян заек .Но сега се нащтрапа изедника , защото Зара му даде указания че сме овце.
84.
До Васко Минета
01.01.2014 16:56:08
0
2
Значи тъй Васко, а? Ибеш курвите, снимаш ги на клипове дето сега цялото село ги гледа и ти се възхищава, а после протестираш защо те коментирали?! Не става така, ако си ибач бъди такъв докрай, а не сега да се отмяташ!
83.
До порнографите
01.01.2014 16:43:41
0
2
Кой ги пише тези глупости! Спрете се бе, хора! Хората, които не са идвали в Приморско ще си помислят, че сме квартал с червени фенери. Спрете с тия порнографии моля ви се!
82.
dqdo koleda
01.01.2014 16:25:50
0
0
koj 6e byde na parvo mqsto,zdravko ili jivka
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=393974716
81.
Васил Стефанов
01.01.2014 16:12:00
0
0
Много моля да спрат инсинуациите и клеветите по мой адрес! Заявявам ви, че нямам и никога не съм имал каквито и да е отношения с Ваня Парушева най-малкото интимни! Държа на семейните морални ценности и не искам името ми да се свързва с каквото и да е неморално или развратно поведение, каквито опити имаше от някои хора тук в този форум. Призовавам всички от Приморско, които ме познават да засвидетелстват, че говоря истината и да се обявят твърдо в моя защита!
80.
до 78-Пълна мистерия е тоз кмет
01.01.2014 14:45:43
0
4
Кмета на Приморско ли? Никой не го разбра откъде е. Мислят го за извънземен кацнал отнякъде в Ясна поляна и се оженил там. После дошъл в Приморско. Но преди Ясна поляна следите му се губят... Само ще е извънземен, чуйте ми думата!
79.
до 76
01.01.2014 14:40:07
0
2
Номер 1, по пълна програма ли я карахте? Тройки и четворки нямаше ли?... петинг, шестинг, седминг?
78.
ЦАРЕВО
01.01.2014 14:37:43
1
5
Че ,кмет организира тържество а не идва, интересно.ОТ КЪДЕ Е РОДОМ КМЕТЯ ВИ.
77.
Втори списък
01.01.2014 14:35:31
0
1
Ами аз не съм спал с Живка.
76.
Номер 1
01.01.2014 14:30:29
0
1
Кой е спал с Живка , хайде да направим списък , аз съм първи-допълнете натам.
75.
Цялата песен
01.01.2014 14:25:39
0
2
Песента на Багеристите:

Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.

Припев (пее Багеристката):
Да, това съм Жужи - черната и модерната.
Мога да се хвана на бас,
че съм била с всеки от вас!
Винаги съм незадоволена,
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема.
Дайте ми една петарка
и ще видите каква съм гъзарка!
Мога да нямам зъби в устата,
но ще ме видите как си разтварям краката.
Моят за никакъв кур не става,
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
- в леглото мръсница!!!
74.
Човек от Приморско
01.01.2014 14:19:08
5
3
Не , сакън не и Димитров -този крадец .
73.
Умря тая!
01.01.2014 13:54:18
0
2
Приморци да бъдели единни и да не се разделят чрез обиди и нападки... дрън дрън!
Искате пак да се намърдате в общината и да крадете както правехте по времето на Димитров, нали! Апък ние да сме единни и да ви подкрепяме докато вие грабите на наш гръб... Не ви щем единството!
72.
до 71
01.01.2014 13:40:08
5
1
Какво ми го хвалиш Димитров?!
Щом и него го беше страх да свали Налбантов значи и той за никакъв хуй не става!
71.
2014-2015г.
01.01.2014 13:08:45
3
8
След видяното снощи се радвам,че остава само една коледа и нова година до края на този мандат!Ще трябва да съберем сили и търпение и да издържим!Нека това да ни бъде поредния урок за избори!СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ПРАЗНЕНСТВА ИМАШЕ ПО ВРЕМЕТО НА КМЕТА ДИМИТРОВ НЕ СЕ ПРЕБИРАХМЕ ДО 4-5ЧАСА?ИМАШЕ ЕМОЦИИ И НАСТРОЕНИЕ,А СНОЩИ СКУКА И РАЗОЧАРОВАНИЕ!ДОБРЕ,ЧЕ БЕШЕ ТОЗИ КМЕТ ОТ КИТЕН ЗА ДА СЕ ВИДИ,ЧЕ ИМА НЯКОЙ ЗА ПОЗДРАВ!ХУБАВ И УСПЕШЕН СЕЗОН ПРИМОРЦИ!БЪДЕТЕ ЕДИННИ И НЕ СЕ РАЗДЕЛЯЙТЕ ЧРЕЗ ОБИДИ И НАПАТКИ!
70.
Ето го и припъва
01.01.2014 13:02:02
0
1
Да това съм Жужи черната
и модернта
Мога да се хвана на бас
че съм била с всеки от вас
Винаги съм незадоволена
за това съм като хищна хиена
и от всеки мога да го поема
Дайте ми една петарка и ще
видите каква съм газарка.
Мога да нямам зъби в уста
но ще ме видите
как си разтварям краката.
Моя за никакъв кур не става
за това всеки ще го ебава.
Аз съм една дива тигрица
в леглото мръсница.
69.
Мераклия
01.01.2014 12:43:30
0
1
Някой знае ли адреса и телефона на Багеристката? Много искам да се срещнем... ах ах!
68.
Ч.Н.Г.
01.01.2014 12:35:49
0
2
Нека цяло Приморско се поздравим с тази прекрасна песен - на Багериста
67.
Да запеем дружно Песента на Багериста
01.01.2014 12:33:34
0
1
Аз съм Стефчо багериста
да ми го набичат 300 моториста,
а на който не му стиска
да ходи при Жужка и да си поиска,
защото тя е жена, а аз съм мърда
и имам из цялото село рода.
Аз съм я ебал и всеки друг я е минал,
защото това е Жужа черната -моята жена,
курва на градове и села.
Да, това е тя -
най-голямата уруспия на града.
Аз като се напия не мога да я спра,
защото това е Жужка черната,
голямата курва на града.
66.
обикновен човек от Приморско
01.01.2014 12:23:40
0
5
Добре че на центъра в Приморско нямаше цигани , е за мирис имаше двама -семейство Инженерови .ха.ха.ха
65.
deb36
01.01.2014 12:10:40
0
4
Това беше последният пирон в ковчега на Малко Търново, вече НИЩО неможе да спре младите и образовани българи да избягат в чужбина и на други места из България. В Малко Търново ще остнат само циганските избиратели на БСП и изкуфелите старци.Чисто циганско тържество на площада в Малко Търново,хората идваха,виждаха и си заминаваха.До 12`30 останаха само циганите и дежурните служители по организацията и тъй като довечера е банго васил мангалски,моля от общината да организирът общоциганско кючек сеирче за всички мангали безплатно.
64.
25 см
01.01.2014 11:54:41
1
1
Аз снощи се уредих -под елхата все пак дойде една дама от Кметството , ама ще я запазя в тайна .
63.
Galabarova
01.01.2014 11:40:01
0
6
Перачници на пари Малко Търново.Да, на никъде, и след 5 години няма кой да празнува тука по ради причината.....ЦИГАНИТЕ В МАЛКО ТЪРНОВО.Бехме на празнество в Билдникса и слезнахме около 11`30 часа към центара за търгеството, но там само цигани, пияни, мръсни, един измислен артист им раздаваше вино без оглед взелл ли е или не`от приготвените баници и други сладкиши остана само една кошница с късметчета,грабеха всичко с чиниите ,на хорото само мангали.Е,повече тука нема да дойдем,и затова питаме управляващите този вече чисто циганизиран град, къде бяпте ,защо умишлено циганицирате и унищожавате.Малко Търново -без теб вече,оставяме те на новите ти жители и от согосина са не канят са свирят и пеят народни песни и хора, а само за мангали и само мангалска музика и танци, чудно, в коя държава се намираме .Толкова е извратена представата на бай - ганьовските "рйщоводители на тази община" за прадник, че ми се гади. то не бе наглост, не бе чудо! покайте се алчни задници, иде съдния ден и за всичко накрадено и заграбено ще си платите в много пъти!
62.
Снощи на центъра
01.01.2014 11:37:02
1
6
Пълен резил -Приморци не излязоха това първо, второ организация озвучаване бе нула -звука на микрофона спря.Трето -кмета тази Мишка не уважи хората , сигурно е бил на по голям банкет и не можа да дойде при простосмъртните .Единствено добре се представи Златка Ставрева -пя докрай горката без микрофон , музикантите също се представиха отлично .Евала и на Кирчо Браснича който дойде изкипрен да приеме парада , и на Рамбо който поздрави всеки .
61.
Простотия
31.12.2013 19:46:11
0
1
Що лъжете бе? Никакъв диджей няма в Поморие, а само чалга истории!
60.
Дайте пак Песента на багериста
31.12.2013 18:29:54
2
0
Багерист е моят татко, багерист ще съм и аз! Ех само да порасна пък вижте ме тогаз!
59.
нашто ТКЗС
31.12.2013 18:27:08
0
0
Дайте пак Песента на тракториста, искам да я чуя!
58.
опщина приморско
31.12.2013 18:24:36
0
1
от саншайнс не ги наградихме защото г-жата ваня желева е една голяма курва и затова и не само тя ами и всички там около нея са все големи курви
57.
mainata vi selqnduri
31.12.2013 18:18:29
0
0
za6to sa nagradeni samo dve ot san6ains grudeva e hodila da se kara kakto vinagi drugite ne zaslujavat li
kak moge da se dava nagrada samo dve ot sansa6ain a ne na celiq otbor
tozi vapros 6te se povdigne za san6ains v ob6tinata decata 6te se otpi6at
56.
Димо Бозев
31.12.2013 15:35:23
0
0
http://www.youtube.com/watch?v=TXUVxQwS6Fc
55.
dqdo koleda
31.12.2013 14:01:20
0
2
klipa go imame teksta sa6to samo muzkta i izpylnitelqt lipswat e koj 6e byde na parvo mqsto,zdravko ili jivka
http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=393974716
54.
Композитор
31.12.2013 13:55:15
0
1
Някой иска ли музика към текста на "Песента на багериста"?
53.
Говори Приморско:
31.12.2013 13:39:44
1
2
Из "Записките на българския учител"
(СОУ - Приморско)
ДИАНА ЯНЕВА
- учител по химия, бивш помощник-директор
Още след като станал директор през 1995 г. Налбантов сменил зам. директорите и на този пост назначил Д. Янева. Неговите аргументи били следните: Щом директорът е бил най-големият курвар, то и заместничката му трябвало да бъде най-голямата курва. И наистина Янева има много лошо слава сред обществеността на Приморско и Царево. Известна е като лека жена, наричат я с най-различни обидни епитети - изтървана, развалена, голям шантаж, голям боклук и т. н. Самите ученици се отвращават от нея, наричат я гадна, злобна, перверзна, вулгарна. Неведнъж са я чували, най-вече извън училище да употребява цинизми и да псува.
За първи път е правила секс с Налбантов веднага, след като е била назначена за зам. директор. Това е станало в стаята до физкултурния салон. Първите впечатления на Налбантов са били, че тя е била много космата (явно има се предвид от кръста надолу). Правели са секс сравнително рядко, около 2-3 пъти в годината. Самата тя не крие, че е спала с него и много пъти го е обявявала на всеослушание.
През лятото на 1999 г. отношенията им се развалят, защото Налбантов е недоволен от работата й - занимавала се повече с бизнеса си и не поглеждала работата в училището. За да заглади положението тя се принудила да влезе при него в дирекцията и директно да поиска да правят секс. Казала му, че много държала на него и никога нямало да го предаде, след което започнала да разкопчава панталоните му и да му прави фелацио. Така отношенията им били изгладени. После във връзка с този случай Налбантов е споделял: "Що ми трябваше да се цапам с тоя боклук!"
Обикновено по отношение на секса Налбантов и Янева се намират в една негласна надпревара, кой повече бройки ще свали. Когато стане въпрос за морала му, той винаги се оправдава, че не бил само той такъв и дава за пример Янева - колко много бройки имала и т. н.
На телефона в училището постоянно я търсят най-различни мъже и тя непрестанно се интересува кой я е търсил, какво е казал, казва ако я търсят, какво да предадат. Много пъти подлага на коментар пред колегите си какви са качествата на различните мъже, които я търсят - тоз бил голям боклук, за нищо не ставал, другият бил такъв и такъв и т. н. Откровено говори пред колегите си за впечатленията си от секса, какъв голям кеф било и пр.
Според Налбантов тя била свързана със силови групировки, с които имала общ бизнес. Занимавала се и с прикрита форма на проституция. Типично за нея било да демонстрира курвенско поведение за да привлича мъжете и след това под една или друга форма да ги използва и да извлича някакви облаги от тях. Веднъж някакъв измамен мъж дошъл в училището и вдигнал скандал. Оплакал се на Налбантов, че Янева била купила някаква кола на много ниска цена и след това му я продала много по-скъпо. Затова я търсел за да му върне останалите пари. Налбантов се принудил да я прикрива и успял донякъде да заглади конфликта.
Във връзка с един друг подобен случай Налбантов много се обидил на Янева, защото не го държала в течение. В случая чрез покупко-продажба на имоти Янева успяла да придобие по спекулативен начин и на безценица апартамент в Бургас (близо до РИО, на ъгъла на "Гладстон" и "Сан Стефано"). Въпросният апартамент на Янева се намира на ул. Гладстон Nо. 107 в Бургас. На този адрес има
и регистриран телефон на нейно име - Диана Янева Костадинова - (056)30859.
Налбантов смятал, че тя била длъжна да го уведоми, за да се облагодетелствал и той. Във връзка с този случай Янева винаги е отричала да е закупувала такъв апартамент. Според Налбантов тя лъжела, за да можела по-лесно да придобие място за строеж в Приморско.
Янева е имала общ бизнес и с учителката по английски език Красимира Петкова, но впоследствие двете се скарват. Петкова твърди, че Янева постоянно я лъжела и крадяла от общите пари.
Диана Янева не е курва в истинския смисъл на думата. Тя се е принудила да стане такава и да демонстрира курвенско поведение, за да я забелязват мъжете и да й обръщат повече внимание. Така е успяла да си извоюва курвенски имидж и затова хората са си изградили тази погрешна представа за нея. Иначе Янева старада от комплекса, че е непълноценна жена и тежко преживява неуспехите си сред мъжете. Обикновено с нея ходят закъсали мъже и помияри, които не са виждали жена през живота си. Учителката по английски Красимира Петкова, с която Янева е скарана, казва за нея, че мъжете не я харесвали, защото си епилирала лицето, а понякога даже го бръснела с бръснач. Всичко това кара Янева да се комплексира и подтиска. Затова тя е принудена да играе ролята на курва, като смята че само по този начин хората могат да я възприемат като по-нормална жена и няма да забелязват недостатъците й и липсата на женственост.
Директорът Налбантов разпространява версията, че Диана Янева и учителката по руски Даниела Рашева са интимни приятелки и практикуват лесбийство. Когато Налбантов я бъзика на тая тема, Янева отговаря с недомлъвки и по принцип не отрича, че е приятелка с Рашева, но не казва категорично дали има интимна връзка с нея или не.
Разбира се всичко това са измислици на Налбантов, защото по този начин той отмъщава на Рашева, с която много се мразят. Верно е, че Янева е много извратена и е в неин стил да говори глупости по свой адрес, но връзката й с жени все още не е доказана.
Постепенно Налбантов си дава сметка, че Янева не е за зам. директорскя пост, защото постоянно го излага. Много пъти той е бил шокиран от нейното развратно поведение и е споделял възмущението си от нея:
"Е как може тази жена толкова много да се чука, бе! Туй пък нейното на нищо не прилича!" Когато се налагало да прикрива някой от скандалите на Янева, Налбантов се хващал за главата и се чудел какво да прави. В такива моменти той се изявявал като един съвестен директор загрижен за морала на подчинените си. Много пъти е водил сериозни разговори с нея на тема морал, почтеност, целомъдрие. Опитвал се да я накара да разбере, че поведението й не е нормално за един учител, говорил й например, че още от епохата на Възраждането българският народ е свикнал да вижда в лицето на учителя една нравствено извисена личност, носител на висок морал и ярки нравствени добродетели, но тя така и не разбрала за какво става въпрос.
Така Налбантов се принудил да вземе мерки и да свали Янева от поста зам. директор. Но истината е друга - Налбантов бил принуден да прибегне към тази мярка, само защото не можел да допусне по отношение на секса и разврата някой друг, а не той да бъде първи - все пак той бил директор, а тя подчинен и било много дръзко от нейна страна тя да му отнема палмата на първенството и да засенчва славата му.
_________
Чат канал Китен
Много често в местния чат-канал се внедряват ботове с имена на учители. Доскоро в канала съществуваше и един бот с ник Химичката и когато някой влезе във връзка с него му се отговаря с предварително набрани текстове, които представляват цинизми, предложения за секс и всякакви мръсотии.
Случаи като този са показателни за това, какво мислят учениците за Налбантов, учителките и въобще за цялото училище. Според тях всичко е пълна порнография.
______
МНЕНИЕ НА ЗДРАВКО БРАДЪРА ЗА ДИАНА ЯНЕВА
"...Мъчно ми е само за Диана Янева. Тя беше мой учител, все още преподава и аз много я уважавам и като човек, и като преподавател”, заяви пред “ШОУ” Здравко.
Очернената химичка отказва категорично да говори по въпроса. След избухналия скандал с мистериозната порнокасета жената изпаднала в тежка депресия. Взела си дълъг болничен и с месеци не смеела да се покаже пред хората. До момента обаче тя така и не е посмяла да опровергае клюката за порнозаписа с бившия й ученик.
Въпреки че Здравко се кълне, че не е докосвал и с пръст даскалицата, хората в Приморско вярват точно в обратното. Още повече, че на 23. 11. 2004 г. в късното нецензурирано издание на "Биг брадър" той най-откровено си призна, че имал навик да се заснема със скрита камера, когато прави секс.
52.
do 52
31.12.2013 10:29:28
0
2
Я па тия - късметлии. На 24-ти, Дядо Коледа пак 15 пъти ли им влиза през комина на камината?
51.
Лихвари ходят мамо
31.12.2013 09:21:49
1
6
Лихвари ходят, мамо,
реклами лепят.
Реклами лепят, мамо,
хората лъжат.
Хората лъжат, мамо,
благи думи думат.
Благи думи думат, мамо,
тъмни мисли мислят.
С големи букви пишат, мамо,
очите вадят.
С малки букви пишат, мамо,
окови слагат.
Бързи пари дават, мамо,
всичко ти вземат.
Кого прилъжат, мамо,
жив го не пущат.
Жив го не пущат, мамо,
жив го поробват.
Жив го поробват, мамо
кръвта му пият.
Кръвта му пият, мамо,
по капка смучат.
Сърце нямат, мамо,
само търбуси.
Сълзи ги не трогват, мамо,
само жълтици.
Закон ги не лови, мамо,
само куршуми.
50.
хахаха
31.12.2013 00:10:13
0
1
тези от Приморско са лудибе да им и идиотите. сънуват явно секс
49.
майчице
31.12.2013 00:02:14
0
3
Здравейте, от ПОморие съм, направо съм шокирана що луд народ пише отдолу. Тези хора от Приморско имат ли акъл. С това ли се занимават? Ужас. А на всички нормални - да посрещнат супер Новата година
48.
*********
30.12.2013 23:57:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
Цитат
30.12.2013 22:45:01
0
2
Аз съм Стефчо багериста да ми го набичат 300 моториста,а на който не му стиса да ходи при Жужака да поиска.Защото тя е жена а аз съм мърда.И имам из цялото село рода.Аз съм я ебал и всеки друг я минал,няма мъжко няма женско.Защото това е Жужа чернта,моята жена.Курва на градове и села.Да това е тя най голямата уруспия на града.Аз като се напшия не мога да я спра,защото това е Жужка черната,голямата курва на града.
46.
без имаена
30.12.2013 22:34:33
1
1
стефчо е същият само дето му е голям,2-3 минути и това му е
45.
Бивша
30.12.2013 22:11:40
0
2
Спала съм със Здравко , и мога да кажа че това от клипа не е той , неговия е по малък , и свършва по бързо .
44.
*********
30.12.2013 20:43:05
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
до 37
30.12.2013 20:28:10
0
5
Е Хриси поне пищи, а Жужа и кон да и го натресе и звук не издва
42.
до 25 см
30.12.2013 20:13:03
1
2
под елхата мноо студено е бате, ела в катуна аса постоплим
41.
Ургари
30.12.2013 20:06:11
0
6
На местните Приморци от Странджанските села,,весела и щастлива,,НОВА ГОДИНА.
40.
защо? защо?
30.12.2013 20:01:51
1
5
защото жената има връзки където трябва или е въртяла свирки на когото трябва, затова!
39.
митрев
30.12.2013 19:47:50
1
3
защо не поканихте нашият ансамбъл от Приморско с малките деца щеше да е №1 празника
38.
Що да не .
30.12.2013 19:17:52
1
6
Защо не дадохте някой лев на нашите музиканти -по добре свирят и пеят .Стига с тая Златка , ако дойде пак с бялата рокля ....тя друга няма де.
37.
тражданин
30.12.2013 18:52:26
1
9
Стига с тая Златка , отвсякъде я изгониха , само в Приморско я галите , с какво Ви подкупва тая кифла ?!?! Че то от фалшиво , по фалшиво звучи , групите по селските читалища пеят по добре , стига бе , докторе , засрами се ......
36.
Филмов режисьор
30.12.2013 18:22:32
0
1
Според мен клипа на багериста е по-издържан от Здравковия, който е много кратък и има само едно клатене и от време на време Хриска реве като заклана. Я гледай какво става на другия клип - багериста се празни на корема на багеристката, тя пък си пуши най-тежкарски...
35.
25 см
30.12.2013 17:57:18
0
1
До Мераклийките -на нова година в 12 часа влизам под голямата елха на центъра -която и стиска да заповяда -ще го правим под Елхата и под Зарята .Ще ви чакам .
34.
До бомбонката
30.12.2013 17:40:06
4
0
Златкай по извесна от диджея ма како! Освен туй имаш концерт на живо, кво повиче искаш?!
33.
бонбонче
30.12.2013 16:48:40
0
11
Аман от Златка Ставрева!!!!!! Нещо по-нормално нямаше ли? В Поморие диджеи в Приморско пак Златка. Мислете модерно. Егати задръстеното мислене.
32.
от местен по-местен
30.12.2013 16:42:27
1
1
Що не се върнете дружно в първи клас да го научите този български език? Радвайте се, че общината ще прави купон, че като гледам, колко човека са останали в Приморско, ще да е самотно по домовете ви!
31.
до местен
30.12.2013 15:58:24
0
2
истина е и дори стой на маста с тях,докато не го напият и не я метнат малко и трябва на жужка,който си е поискал от нея му е дала,тя е по известана и от порно звездите
30.
местен
30.12.2013 15:41:57
0
1
Стефчо багериста има най-много баджанаци в Приморско, нищо че е свъртян. Чак местните ги е яд, че нямат толкова роднини колкото него.
29.
*********
30.12.2013 15:09:39
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
dqdo koleda do 27
30.12.2013 15:03:29
0
1
kaji o6te istoi za nqkoq ot dvete
27.
до Дядо Коледа
30.12.2013 14:34:32
0
2
Тая мадама от клипа на Багериста не е интересна бе, пич! Майка й беше по-голяма фурия, тя търсеше надарени мъже и накрая отиде чак до Карнобат да се срещне с Пърлето, който му беше 40 см оная работа. Ама питай нея какво й се случи!...
Дъха й спрял, щяла да умре направо! Едва сварила да избяга от къщата!!...Къде си тръгнала, ма - срещу Пърлето! Ти акъл имаш ли?!
26.
Възмутен гражданин
30.12.2013 14:15:29
0
3
Потресен съм от написаното за Налбантов! И къде е обществеността на Приморско, будната гражданска съвест на хората там? Спат ли тези хора, че не ги виждат тези неща?!...
Не знам, направо не знам! Накъде върви този свят, направо не знам!!!...
25.
Приморчанин
30.12.2013 14:03:07
0
2
Привет на братята от Поморие!... Абе що така все ме бъркат откъде съм? Аз им викам от Приморско съм, те ми викат от Поморие си... аз пак им викам - не съм от Поморие, а от Приморско... И те пак ми викат - от Поморие си!... Тикви!!! Ами запомнете ги най-после тия градове!
24.
*********
30.12.2013 14:00:23
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
*********
30.12.2013 13:59:24
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Общински съвет Приморско
30.12.2013 13:28:12
0
2
Ако имате и други клипове дайте ги на председателя на журито Германов! Записвания се правят при Барцулка.
21.
*********
30.12.2013 13:19:30
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
До Страхил
30.12.2013 13:12:06
0
2
Няма да плагиатстваш педерас такъв! Това, което ти цитира беше част от поезията на великия поет на Приморско - Митко Ото:
"Васко е герой - една чикия си направи той!"... И Митко го беше казал по адрес на Васко Минета, а не на Здравко Брадъра!
19.
Страхил - на Здравко дясното мъдо
30.12.2013 13:07:22
0
1
"Здравко е герой - една чикия си направи той!"
Няма да говорите против Здравко, мама ви ебавам, пет пари не давам! Неговият клип е най-добър, ясно ли е!
18.
dqdo koleda
30.12.2013 13:05:21
0
1
po reitinga 6e se opredeli pobeditelqt,himi4kata i vasko otpadat nqma klipove s tqh
17.
Hora bez rabota
30.12.2013 13:02:24
0
2
Kvo praete v tova primorsko e, na vsqko ebane i se snemate na klipove...
16.
*********
30.12.2013 12:59:41
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Награда
30.12.2013 12:59:03
0
1
Хайде гласувайте кой ще взе награда без лъжи без имами.Гласувайте За Здравко гларуса и Христина или за Жужка чернта и Стефчо багериста.
14.
25 см
30.12.2013 12:49:29
0
1
Ако трябва да бъда честен 25,5 санта са , мерих го тази сутрин -четейки какви ги вършите в общината .Ако някоя желае да ми се обади 0888 573 09х или на домашния ми в Приморско.
13.
до дядо Коледа - 15
30.12.2013 12:46:41
1
1
Имаш грешка, на линка който даваш не е клипа на Жужа, а на Здравко и жена му Христина. Оглеждай ги тез работи!
12.
Васил Стефанов
30.12.2013 12:39:38
0
3
До гражданите на Приморско:
Много моля да спрат инсинуациите и клеветите по мой адрес! Заявявам ви, че нямам и никога не съм имал каквито и да е отношения с Ваня Парушева най-малкото интимни! Държа на семейните морални ценности и не искам името ми да се свързва с каквото и да е неморално или развратно поведение, каквито опити имаше от някои хора тук в този форум. Призовавам всички от Приморско, които ме познават да засвидетелстват, че говоря истината и да се обявят твърдо в моя защита!
11.
Това е Приморско!!!
30.12.2013 12:29:55
0
2
Из "ЗАПИСКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ"
(СОУ "Н.Вапцаров" Приморско)
"...При всяко правене на секс в дирекцията Налбантов бил използвал и една хавлиена кърпа, която да попивала течността от оргазмите най-вече на една от учителките (Донка Прокопова - учител по бълг. език). Винаги след секса с нея ми показваше тази кърпа и се чудеше, че цялата била влажна. Караше ме и аз да се уверя: “Пипни, пипни да видиш к’во става, цялата кърпа е мокра. К’ва беше тая путка, бе – бълва като гейзер!” При други от партнаьорките му кърпата също се навлажнявала различно - мокрела се много, когато чукал секретарката Дора Върбанова, но при секса с Красимира Петкова оставала почти суха. После Налбантов даваше кърпата на една от чистачките – Ксати Иванова, за да я изпере. Понякога предварително накисваше тази кърпа с веро във въпросния леген и после я даваше за пране на Ксати. Много често в разговор с мен Налбантов се чудеше, дали Ксати разбира какво е било предназначението на тази хавлия. Подозираше я, че тя се досеща за истината, но се прави, че нищо не знае...
...Много пъти, когато ставаше въпрос за секса в дирекцията Налбантов подчертаваше, че много държал на личната хигиена и затова преди половия акт карал учителките да се подмиват. Хвалеше се дори и го изтъкваше като особена лична заслуга: "Държа да се знае от всички, че аз съм маниак на тема чистота! - казваше той. - Още като влязат и предявят претенции за секс аз най-категорично им посочвам ъгъла с легена и те веднага разбират, че трябва да се подмият. В това отношение имам железни принципи. Такъв съм си! Не мога да правя секс с неизмити путки..." Тези думи Налбантов произнасяше с особена гордост и като че ли си просеше комплименти - ама какъв голям чистник бил и пр... Така преди секса с учителките се стопляла вода с бързовар в една сравнително голяма кана в ъгъла на дирекцията и там зад хладилника се осъществявало и въпросното подмиване като се ползвал и един пластмасов леген. Интересното в случая е това, че със същият този бързовар и в същата кана, по негови думи, той бил приготвял кафе за гостите, които го посещавали в дирекцията. И всичко това му се виждаше много забавно и смешно, защото много от гостите му бяха все известни и видни личности - политици, учени, министри, служители от инспектората и др...
...Както е известно в кабинета на директора зад бюрото му е окачен портрета на патрона на училището Н. Вапцаров. По този повод и във връзка със сексуалните сцени, които се разиграват в дирекцията, веднъж една учителка се изказа, че Вапцаров (от портрета) е ставал свидетел на страшни сцени - само да не вземел да се разприказва, какво е видял в тази дирекция...
Веднъж в дирекцията бяха събрани няколко учители, така да се каже "на посещение в библиотеката". Тогава влезе една учителка, която явно не беше очаквала, че вътре ще има хора. Каза, че си търсела химикала, който уж преди това била забравила в дирекцията, след което си излезе. Веднага последваха коментарии на колегите: "Абе, знам я аз какъв химикал търси. Пустият му химикал, защо все в дирекцията го търсят?" После влезе една друга учителка, която като видя, че вътре има хора побърза да излезе. Отново последваха коментарии: "Тази и тя си е забравила химикала...
...Една от любимите теми за разговор с Налбантов беше да уточняваме колко точно са били на брой учителките, с които той е спал в т. ч. и тези които вече бяха напуснали. В такива случаи минаваше дълго време докато уточним точният им брой и винаги се случваше така, че някоя от тях оставаше пропусната. По време на такива разговори Налбантов описваше с подробности качествата на всяка една от учителките – коя на какво била способна и с какво се отличавала от другите. Така например казваше, че бил използвал дадена учителка само за традиционен секс, а еди си коя само за орален секс, защото била голяма майсторка. На друга една забранил да прави орален секс, защото много го хапела и му причинявала болка – зъбите й били остри като на катеричка и му наранявала члена. От друга страна чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си – тази била имала някаква голяма бемка еди-къде си по тялото, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу, трета имала белези от операция и т. н.
10.
до 25см
30.12.2013 12:23:53
0
1
цяло Приморско са бадажанаците на Стефчо
9.
BANI4ARIA OT POMORIE
30.12.2013 12:19:07
1
2
TOZ MAZNIK NA SNIMKATA KAK 4AKA NOVATA GODINA. NOV BUDJET NOVI KOMISIONI
8.
Защо ли дядо Коледа закъснява...
30.12.2013 12:01:10
0
9
Дядо Коледа се огледа безпомощно и от липса на каквито и да е варианти, реши поне да си почеше брадата...

Вече имаше поне четири часа откак бе пристигнал, а беше доникъде.
Eто, само допреди два часа бе минал "Малко Търново" и с нетърпение очакваше да зарадва дечицата.Вместо това каква стана тя... Само проблеми. Остави за миг еленчетата и шейната и слезна да се облекчи до една кофа за боклук и кога се обърне що да види... Еленчетата вече дават газ, а отгоре група циганчета се хилят злобно и шибат горките животинчета с клонче от елха. Е гати иронията.- Дий, вашта мама, дий... - викаше туй най-отгоре и в унисон си забърсваше сополчето с ръкава. От превоза обаче вече нямаше и помен. Ами сега... как да стигне чак до малкия Илиянчо в кметството, до Тошко Браяновски до белите мечки, до малкия Ванку Иванов от село Заберново,до палавата Стефани Златарова от кв Вишняев и още много знайни и незнайни заслужили деца..."Така просто няма да стане", замисли се той. После метна чувала на рамо и хукна към таксито на Спас Шикалката в колоната.- До Белите къщи, ще ме качиш ли,има служебен задължителен банкет, попита той шофьорчето Спас.
- Ще те качим, деде, как няма да те качим. 15 кинта и си там за нула време, отговори онзи.
- Как 15 кинта бе, ама то е на по-малко от един километър, изцъкли се дядо Коледа.
- Еми сори. Коледна тарифа - ухили се шофьорчето Спас, разкривайки наниз от златни маркови зъби (дали пък не ги бе изкарал предимно по празниците?). - Ама аз съм дядо Коледа, трябва да разнеса подаръците, едва не се разрева нашият герой.
- Добреее де, тъй кажи, ще се спазарим някак - подсмихна се - Дай да си избера някой и друг подарък и ще стане работата. Речено - сторено. Развърза торбата и набързо я изпразни с една трета.Дядо Коледа побърза да се качи, дорде шофьорът не е размислил. Скочи бързо на задната седалка. Таксито потегли с лирична нотка, поклати се няколко минути и тамън да даде малко газ, и се чу боен трясък. Бааааам.




- Какво стана - скочи уплашено дядо Коледа.
- Еб..о си мамата, това стана. - почеса се по главата шофьорчето. - Пропаднахме в дупка и сега ни напред, ни назад. Поне по два пъти на ден ми се случва, то и свикнах вече. Сигур пак съм изкривил калника. Ми аз съм дотук баце, ако искаш, ей го отпред Киро минибуса, хващай го него.Нямаше и какво да му мисли повече. Метна чувала на рамо и хукна към спирката. Ми то хубаво, ама в минибуса фраш, стърчи крак, две ръце, а само от най-отпред имаше малко място.Тръгна да се качва и шофьорът Киро веднага се изцепи от кабината.Ти луд ли си бе, дядка, не виждаш ли, че няма място, къде се засилил?
- Ама вие не разбирате, аз трябва да стигна, да разнеса подаръците, аз съм дядо Коледа, отново го удари на молби нашият герой.

- Хм, дядо Коледа викаш? - замисли се и онзи и се почеса зад врата.
- Знайш ли, то тук при мен има малко място, ама то е забранено да се качват пътници. Ще трябва да направя изключение, а?! Я да видя какво носиш в тая торба, може и да се разберем някак.Речено - сторено. Чувалчето олекна с още една трета. Дядо Коледа се провря в кабината и застана вътре - ни напред, ни назад. - А така. Стой мирен и не шавай много, да не стане някоя беля, рече шофьорът и потегли. Мина механата ``Веселяци``, мина и ``Горска агода`` взе главоломно да се изпразва откъм пътници. Дядо Коледа слезе пред Белите къщи и се огледа. Вече бе доста късно, цяло Малко Търново бе огряно в светлини и в коледни лампички. Само дето бе малко студено, но колко бе красиво иначе.. Дори се усещаше духа на празника. В краката му нещо се размърда. Той сведе очи и видя бежанец сирийски -малко црън като негар от ангола-, който се бе увил в някаква прокъсана дреха. Зъзнеше и стискаше до себе си наполовина пълна бутилка с ракия .Дядо Коледа се усмихна и свали червеното палто. Така и така, вече нямаше закъде да бърза.- Разменям я за ракийката - ухили се той и набързо наметна с дрехата човечеца пред себе си. Онзи се замисли и след малко рече:

- Навитак, ама даваш и шапката и ръкавиците?

Дядо Коледа ги смъкна набързо и се сви до събеседника си на земята. Връчи му ги и надигна от шишето. Първата глътка го изгори, но след няколко секунди му стана топло и приятно. Сви се зад кофите и се усмихна.Цяло Малко Търново бе огряно в светлини и в коледни лампички, навсякъде се усещаше духът на празника. Илиянчу,Тощку Браянувски,Ванку Заберски,палавата Стефани Златарова,в можеше да почакат, и без това бяха още малки. Все някоя година щеше да стигне навреме...

Весела Коледа, рече си той и се зави с единственото, което му бе останало - празното чувалче. В просъница се замисли, че никой не може да му отнеме най-главното.

Надеждата за един по-добър свят някой ден...
7.
вАнчето
30.12.2013 11:56:17
0
5
Явно в този форум сме само луди, които не разбират, че всичко способно да се труди ще емигрира, тук ще останат само циганьорите и Тарикатите, които много бързо ще разберат, че Съдбата им е обикновен лайнян тайфун... Честито!Щом циганюрите станаха коледари,кукери,правят цветница да ни е честито всичко.Бедни ми бедни Крушков,прочети хъшовете,прочети Каравелов,хпочети кой обеси ``Левски``.И след нова година банго кукер мангалите и ти отпреде за сеир.Бравос.
6.
Поморие
30.12.2013 11:43:48
2
5
На площада сме, купонът става як на Нова година в Поморие и е весело. Тези пък от Приморско долу какви образи са, шматки. Ми излезте си ги мерете на площада утре вечер бе, какво драскате по форумите
5.
ОС Приморско
30.12.2013 11:30:27
1
1
Общинарките:
Ела бе, ела да ти ги разгледаме тия 25 см, чакаме те с отворени обятия и отворени крака!
4.
25 см
30.12.2013 11:27:50
0
1
Стефчо багериста не може да се мери с мен , но с него сме баджанаци .
3.
ДО ЖИТЕЛИТЕ НА ЦАРЕВО
30.12.2013 11:21:29
0
1
НЕ СПИРА СЪВМЕСТНИЯ СТРОЕЖ НА к.Арапя ДОРИ И ПРЕЗ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА КМЕТА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ОБЩИНА ЦАРЕВО ТОВА СА ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ , МЕТСНИЯ ДЕРИБЕЙ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ И СИНЧЕТО НА МАРА АТАНАСОВА ГЕОРГИ АТАНАСОВА ПОЗДРАВИИИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ЦАРЕВЦИ
2.
ДО ОБЩИНА ЦАРЕВО
30.12.2013 11:16:21
0
1
НЕ СПИРА СТРОЕЖАДОРИ И ПРЕЗ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА КМЕТА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ОБЩИНА ЦАРЕВО ТОВА СА ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ , МЕТСНИЯ ДЕРИБЕЙ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ И СИНЧЕТО НА МАРА АТАНАСОВА ГЕОРГИ АТАНАСОВА ПОЗДРАВИИИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ЦАРЕВЦИ
1.
Приморско
30.12.2013 10:36:51
0
1
Какво стана с конкурса за порноклипове? Кой спечели, Васко Минета или Здравко?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Родителите загряват за прием в първи клас в бургаските училища, местата са 2152 Първият етап на записване в първи клас ще продължи до 24 май
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори