×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Граничните полицаи край Резово работят на инат


Граничните полицаи край Резово работят на инат
Караме си смените на инат, каза Димитър Атанасов от ГПУ - Малко Търново.
03 Декември 2013, Вторник, 10:14 ч.

Пътищата са в окаяно състояние, граничарите мръзнат и нямат къде да се скрият от дъжда
Командированите полицаи, чиято мисия е да пазят границата с Турция от бежанци, работят при ужасни условия.
“Смените ни са на 12 часа, но вървим два часа в едната посока и още толкова в другата и дежурството ни продължава по 16 часа. Дадени са ни към униформата мушами с качулка. Като вали, водата тече право в обувките, а чорапите ни са все мокри”, сподели пред камерата на бТВ Димитър Атанасов от ГПУ - Малко Търново.
На въпроса колко време ще издържат, Атанасов отговаря, че се моли на Бог само да няма нещастен случай.
“С това вървене след смяна, хората са изморени. Те падат, стават, но продължават да работят на инат. Теренът е като за бягане с препятствия. Паднали дървета в тъмното се налага да се прескачат”, уточнява граничарят.
Край границата той и колегите му няма нито къде да се скрият от дъжда, нито как да запалят огън, за да се стоплят. Няма дори найлон, а падналите дървета са изгнили и само пушат, обяснява Атанасов.
“Ефектът от работата ни е почти нулев, защото години наред е царяло безхаберие. Управляващите инвестираха само в Свиленград и там е добре сега, изградени са системи, при нас е много зле”, каза още Димитър Атанасов.



В категории: Царево


166
Коментара по темата
166.
Налбантов - директор на СОУ-Приморско
02.02.2014 17:35:45
0
0
На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова (учителка по англ. език) и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!
(Забележка: Донка Прокопова, за която става въпрос е от Царево, живее на ул. "Рене Шарон" и преподава български език.)
165.
Случаен
21.01.2014 15:24:29
0
0
ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ В ТОВА ПРИМОРСКО! АМИ ВИЕ ОСВЕН ЗА ЕБАНЕ ЗА ДРУГО НЕ МИСЛИТЕ, ЗАТОВА ТУК НЯМА СТАТИИ ЗА ПРИМОРСКО!!!

МИЛЬО БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и да си лафи с нея и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и само клати глава. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето, какво друго да прави, и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи нещо: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!

МИЛЬО БОТЕВ:
На времето полуострова беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

75.
15.01.2014 20:16:27
Мижитурката Вълчанов вдигна 3 ката къща до боровата горичка не вярвам от заплата , сега в ММЦ има ремонт -тонове желязо ще се продаде познайте от кой .

да
15.01.2014 19:18:53
Че той и Камберов е нисък ама що нещо открадна.

Кой е шефът на ММЦ Вълчанов?
15.01.2014 16:04:51
Вълчанов е една заспала путка, фигурант който послушно изпълнява каквото му каже Станев и компания от другата Албена. Пълен е с комплекси, защото е метър и петдесет висок. В дирекцията те посреща винаги седнал, за да не забележиш ниския му ръст, иначе ако е прав му пада самочувствието.... Една мижитурка, нищо повече.

Съседи на Пламен в ММЦ
18.01.2014 17:33:17
Жената на Пламен - Марияна техничката, много се ебеше, но не защото беше нимфоманка. Нимфоманията е болест на психична основа, а при Марияна беше съвсем друга болест. Тя беше хванала отнякъде глисти във вагината си и те много я тормозеха. Нужно й беше някой да й се празни вътре и тогава червеите се нахвърлят на спермата докато я изпият. През това време жената се успокоява за малко, но после когато спермата свърши червеите се нахвърлят пак по стените на влагалището и започват оттам да смучат кръв и тогава Марияна пак я хващаха бясовете и си търсеше друг мъж да я успокои - да й се празни вътре за да храни червеите с нова доза сперма. Някои лекуват тази болест като вкарват в путката кръв за да успокоят червеите, но тази мярка е само временна, защото така или иначе червеите остават вътре и тормозят жената.
Пламен опитал всички начини да излекува жена си, но без резултат. Накрая я закарал при един знахар, който само казал да заколят едно прасе и взел от него черния дроб - все още пресен и кървящ. После нарязал дроба на дълги ивици и започнал една след друга да ги пъха в путката на Марияна. Червеите се нахвърлили върху първата ивица месо и се залепили за нея. Лечителя извадил ивицата и там имало залепени най-много червеи. После пъхнал втора ивица и с нея извадил пак червеи, но по-малко. Едва на четвъртия и петия път като пъхал ивиците и червеите вече били свършили. Така изкарал всичките червеи от путката на Марияна и тя вече била излекувана и спряла да се ебе. Тогава Пламен беше много щастлив и ни черпеше всички долу в магазина, затова че жена му вече не е нимфоманка и няма да го излага. И ние много се радвахме че тя се е излекувала, защото тая болест беше голямо мъчение и за него и за жена му.

относно 95
17.01.2014 13:18:38
На Пламен жена му наистина беше нимфоманка и се ебеше с всеки в Приморско, затова той търсеше лекари да я лекуват, накрая май намери един природолечител, който я излекува окончателно и тя спря да се излага.

Пламен от Шумен
17.01.2014 09:52:34
На времето жена ми Марияна работеше в общината като техничка и правеше проверки за незаконно строителство. Точно тогава директорите на ММЦ си строяха вилите на Узунджата и тя като им правеше проверки те взеха, че я наебаха - поне за Вангелов и Стаматов съм сигурен. Кондов и Парашкевов бяха заспали путки, а Желязков по това време го раздаваше влюбен в Марчела и не знам дали успя и той да се вреди. Но директорите останаха толкова доволни от жена ми, че я преместиха да живее в хотел "Бисер" на държавна издръжка, хем да им е подръка, когато ходят да я ебат. После ни дадоха и апартамент в служебните блокове и оттогава през лятото семейството ми живее в ММЦ - зимата сме в Шумен, а лятото в Приморско. По едно време станаха големи интриги в блоковете. От втори блок хората идваха да ми се оплакват: не било честно само на нашия блок да дават дърва от горското само защото горският ебял жена ми. Така си беше, много пъти съм го заварвал горския в апартамента с Марияна на калъп. Обещах на хората като го сваря следващия път да му кажа да даде дърва и на другия блок... Нали затова сме хора, трябва да си помагаме! Горският излезе разбран човек и обеща да помогне. После го смениха и вече не знаех кого да търся за дърва пък и Марияна шеташе на други фронтове. Ама където мога съм помагал на местните и те затова много ме уважават.

Местен
18.01.2014 14:41:04
Весо енергетика и брат му дойдоха от Сливен и заради такива като тях на Приморско му излезе име на град пълен с извратеняци и всякаква свъртяна измет. Двамата с брат му от време на време като се напиеха и си сменяха жените. Апък те и жените им като тях, акъла им хич го няма. След това жената на Весо го обвинявала по време на секс: "Виж се бе, колко си утрепан! Брат ти знаеш ли колко хубаво ме ебе, а ти за нищо не ставаш!"...
Такъв резил, помнете ми думата, с хора от Приморско не е възможно да се случи, само свъртяните са способни на такива перверзии!

до 86 и 90
17.01.2014 14:49:59
На Марчела Маджурова проблема й го знам. Лъгаха я сума народ, че ще се женят за нея и така й мина младостта - вместо на деца сега се радва на едно куче, дето ходи да го разкарва нагоре надолу. И не само тя е така. И Антоанета Иванова и Събина Янева имат същата съдба. Останаха си ялови, щото в ММЦ-то живота им мина по оргии, секс с директори или който там се намери, после аборти и ходене по доктори да си лекуват венерическите болести, а като дойде време да раждат се усетиха, че вече са повредени като жени и на доста почтенна възраст, които за нищо не стават... Долни пачаври!

Васко Минета
17.01.2014 06:08:30
На времето Марчела като дойде в ММЦ беше още девствена, ама правеше минети на поразия. Веднъж беше се натряскала в дискотеката и сутринта спеше отвън на стълбите на ресторант Нептун. Тези които излизаха от дискотеката отиваха при нея събуждаха я й го пъхаха в устата и тя правеше свирките на акорд - една след друга. После пак заспиваше, идваше някой друг да я събуди, правеше и на него и заспиваше.
След една година я набарах в една компания и поисках пак да ми духа, ама тя сама предложи да я чукам, вика ми: Спокойно, вече се проибах, вкарвай го направо...
Де що мъже имаше в лагера всички я наебаха. И накрая Роселин Желязков - зам. директора, нали си пада помияр се влюби в нея. Ненормален, точно когато беше станала стара и миризлива бръкма с хиляда мъже в тефтера си оня да вземе да се влюби в нея и искаше даже да се женят... Боклуци всякакви в това ММЦ!!!

Весо ел. техника
16.01.2014 15:30:57
Веднъж Петко Стойчев по време на оперативката ни зададе следния въпрос: коя жена в лагера прави най-хубавия минет. И ние в един глас отвърнахме: МАРЧЕЛА!!! То беше ясно, Марчела беше много напред с френския, май имаше и френска филология, остави другото, ами почти на всички бараби в ММЦ ни беше правила свирки... Но Петко Стойчев ни разочарова: "Не познахте, не е Марчела, а Тодорка Панайотова!" Не можехме да го повярваме! Че Дора се чукаше с директорите - то е ясно, ама не знаехме че има чак такива скрити таланти!... Правела най хубавия минет, стига бе, къде сме спали досега?!

Така беше!
12.01.2014 07:07:48
Стаматов беше най-стабилния директор. Краде наистина и за себе си, но си разбираше от работата.

Мильо Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

Петко Ургарито
12.01.2014 10:17:46
Вангелов наистина беше голям мръсник. Като ни даваше заведения за сезона веднъж ни извика с Коцев в стаята на кака Донка Петкова и там ни караше да му мием краката с уиски в един леген и после да изпием уискито от легена. А като се напиеше ни викаше по тревога и пред другите си гости демонстрираше каква голяма власт имал над нас като ни караше да му падаме на колене и да му целуваме ръката, също и да се кълнем пред свидетели, че ще сме му верни до гроб и никога няма да го предадем. Питайте другите бармани, на които той раздаваше заведения и те ще го потвърдят!... А за пликовете с пари, които му давахме в дирекцията, как ги броеше и недоволстваше, че малко му даваме, за това не ми се говори!

бай Джон
14.01.2014 12:02:57
Защо давате думата на Вангелов в този форум? Туй беше най-пропадналия директор на ММЦ-то, който си отиде най-позорно от Приморско... Още му се носи славата какъв извратеняк беше. Лично мен ме е карал да му водя някои от моите сервитьорки в резиденциите горе и да му сервират в сауната. После момичетата ми се оплакваха - Миланка Раванова и Станка Христова, ако ги помните. Ама аз не знаех какво е ставало там докато те не ми се оплакаха: "Писна ни от тая сауна, шефе! Устите ни се разчекнаха да му правим минети!" Чак се празнел на лицата им за собствено удоволствие. Верно, че после им се отблагодаряваше подобаващо. Миланка я направи барманка в барчето "Бисер"... Ама това не е човек бе, това беше пълен изрод! Друг път ги карал да се потапят във водата на басейна и там, под водата, да му правят свирките, засичал им времето даже, коя по-дълго ще издържи.
Ако не вярвате питайте Жулиета от Царево, тя тогава работеше в културния отдел и после роди от него дете.

Димитър Вангелов
18.01.2014 15:23:26
Веднъж бях с гости от ОК на БКП в банкетната зала на рест. Бисер - повечето секретари на партията с жените си, въобще строго официална обстановка. Говорим си за новите решения на някой си пленум на Партията или тезиси на Тодор Живков ли бяха, вече не помня. Преливане от пусто в празно. По едно време ми стана страшно скучно, чудя се каква тема на разговор да измисля и ми влезе една муха в главата... Сервираше ни Боян Иванов - Боби, който си беше чалме, нещо не е наред човека и леко цапнат в устата. Викам му: "Боби, я разправи оня случай, как си ебал оная дебелата с брашното!..." (Става въпрос за някаква мацка от дебелите, които се лекуваха в санаториума за отслабване в Китен). В началото Бобито се стъписа и се чудеше сериозно ли го питам, ама аз го окуражих: "Спокойно, спокойно, тия са наши хора - все секретари на БКП, проверени, идеологически подготвени и верни на партията другари - няма да те издадат. И Бобито почна: "Ами съблякох я аз дебелата, мъчех се да й го вкарам, ама не можах, щото беше много тясна. Тогава взех една шепа брашно и го сипах върху путката й за да разбера къде точно да го вкарам... и т. н." Секретарите на партията умират от смях, а жените им в небрано лозе - досега са водили изисакан разговор на висок стил за новите все по-високи изисквания на Партията, за качествено новото равнище на социализма... и изведнъж, какви са тези глупости - някакъв селски идиот разправя как ебал една дебела жена и й сипвал брашно за да види къде й е оная работа...! Ужас!!!
Не! Това трябва да се види на живо и да се усети! Неповторимо беше!...
И така, гостите се отпуснаха и спряха да водят ония скапани разговори на партийна тематика и въобще приказката ни доби по-човешки вид. Ама трябва аз да съм там, за да ги подхвана както аз си знам и да ги накарам тия задръстеняци малко да се отворят!

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Мильо Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Кво правиш бе, има ли кой да ти прави сега чикии? Хайде ако няма кой, ние с Мильо пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Мильо Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Мильо действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Димитър Вангелов
14.01.2014 11:24:56
Васко Минета ми е стар приятел. На времето го направих управител на къмпинг "Лес". Той май не искаше, защото по това време беше портиер на дискотеката "Нептун" и там изкарваше повече пари... Голям образ беше, умееше да разправя истории и да разсмива компанията.
Васко, помниш ли веднъж като седяхме на "Романтика" и ти тогава ми докара Митко Ото да ми разправя една весела история? Ужас! Направо щях да падна под масата от смях!... Я, я разправи ти, че ти си по-добър разказвач!

Фанко Ревизора
16.01.2014 19:35:10
Вангелов си беше курвар по душа, ама дайте да се разберем, такива бяхме всички! С него бяхме приятели, ама не мога да му простя, че ми гепеше от бройките. Даже Христина Жекова, която му беше секретарка и после като я смени с Росето пак не ми даваше да я пипам. Направо прекали с тая Христина, че чак я забремени, а после й търсеше доктор да й направи аборт и за да й замаже очите я направи управител на хотел "Нептун" на мястото на Събина Янева. Накрая излъгаха едно момченце (някой си Кръстанов) което не беше виждало жена през живота си да се ожени за тоя боклук и това момченце бая зор видя докато я забремени отново, щото Христина вече имаше на путката си хиляда шева от абортите, които беше правила докато беше секретарка. Не че после спря да се ебе, ама оня нали е ахмак си го води за носа както си иска.

Роселин Желязков
16.01.2014 16:17:49
Сийка от Ясна поляна беше голяма уруспия. Тя изяде хляба на Вангелов и заради нея го изгониха. Оплака се, че оня я изнасилвал и чак следствие се започна при Певтичев в Бургас. Следствието беше събрало разни улики - скъсани сутиени, копчета... После питахме Певтичев имало ли е нещо сериозно и той: Абе глупости, заради едно скъсано копче и вече орева орталъка, "ИЗНАСИЛИХА МЕ! ИЗНАСИЛИХА МЕ! ДРЪЖТЕ ВАНГЕЛОВ! ТОЙ МЕ ИЗНАСИЛИИИИИ!..." Чак статии по вестниците писаха като че ли беше "Изнасилването на века"... Мръсни курви, сами си искат да ги ебат и после се оплакват сякаш са били девствени!

Петър Чарка
16.01.2014 10:59:40
Да, прав е Вангелов. После следващият директор Кондов се нанесе в този апартамент (бл. 2 ет. 2 ап. 14), но побърза да избяга, защото беше вмирисан от времето когато Бобито се беше насрал там (Бобито или както там му викаха на Боян сервитьора). После Кондов като напускаше ми каза аз да се нанасям в същия апартамент... и още съжалявам. Мирише на лайна, мирише... ужас!

Димитър Вангелов
16.01.2014 10:48:41
Джонка, недей да лъжеш! Спомни си как те ебях и как ти беше хубаво! Всичките ургарци там съм ви ебал, питай Петко Ургарито, питай Бобито дето беше сервитьор в ресторант Бисер. Идва Бобито една вечер у нас в апартамента дето го имах в блоковете до общежитията и ме моли да спял у нас щото у нямал ключ за неговия апартамент. Гледам го натряскан до уши, мотае език и нищо не му се разбира. Взех го при себе си в моето легло и докато спеше реших да му тегля един кур в гъза, викам си той на другия ден нищо няма да помни... Ама после съжалявах, щото цялото ми легло стана на лайна, аз му го вкарвам той ми се изсира на хуя, пак му го вкарвам, той пак сере... Ужас! Изхвърлих го навън, а аз отидох да спя в хотела, че то в тоя апармент много вонеше. После не съм стъпил там. Вярвам още мирише на лайна.

бай Джон
16.01.2014 10:39:43
А за Йордан Генчев думи нямам - гладна въшка. Въртеше се край нас като играехме на комар и го беше страх да залага, защото нямаше пет стотинки да се обръсне, помияр отвсякъде. Идваше като гладно куче на бара ми и ми се мазнеше, гъза ми беше готов да оближе само и само да го почерпя една водка. Помияр, кво искаш от такъв човек!

бай Джон
16.01.2014 10:35:56
Веса банкерката лъже. Вангелов не ме е ебал, а малко остана аз да го наеба. Случаят беше такъв. Играем си ние покер и Вангелов го хвана яд, че губи и започна да ми припява:
"Абе, педерас, какъв мъж си ти бе, едно дете не можа да направиш на жена си! Абе педерас... и т. н."
Траях го известно време и накрая му цапардосах един юмрук в мутрата, майка ти да иба и боклук с боклук! После Вангелов избяга за да не го бия повече и на следващия ден ме понижи, дойде Йордан Генчев ревизора и ми каза да напускам бара. Йордан Генчев му беше на Вангелов сол-ташак - абсоютен боклук като него и голям подлизурко. И така, изгониха ме от бара и ме направи сервитьор в рест. "Бисер". Ако бях знаел, че Вангелов ще говори такива глупости по мой адрес още тогава щях да му тегля един кур, че да не ме е яд.

Веса банкерката
16.01.2014 07:05:56
Джонката го е яд на Вангелов, защото веднъж като играли покер се обзаложили който победи да наебе другия. Тогава бай Джон загубил и Вангелов го наебал и почнал да му вика че е педерас. Като разбрах тая работа се разведох с Джонката. За какво ми е на мен педерас?! Да ходи да го духа някъде другаде! Пълен боклук е той!

приморчанин
12.01.2014 07:12:32
За Веса банкерката съм чувал че прави страхотни свирки, но от други хора - не от бай Джон. Всъщност те двамата с Веса не бяха ли женени по едно време? Не му прави чест на бай Джон да говори така за жена си била тя и бивша.

бай Джон
11.01.2014 19:26:43
... И като стана въпрос за доброто старо време, не мога да не отбележа една от моите стари бройки - Веса Ингибарова, дето после стана банкерка. Още помня какви страхотни минети ми правеше, ама това рускини, ама това чехкини ряпа да ядат и да ходят да се учат при нея на майсторлък. Това нейното не беше минет, а произведение на изкуството... Само лошо правеше, че тръгна да ги прави същите минети и на директора Димитър Вангелов. Щом Вангелов, който имаше всичките мацки на лагера, е харесал минетите на Веса, значи можете да си представите колко е била добра... Теглих им и на двамата по една майна, на нея й бих шута, а на оня му казах че е голям педерас и той още не може да ми го прости, да му иба майката и помияр мръсен!!!

бай Джон
11.01.2014 18:52:59
Грешиш, заведението ми хич не е пияндурник, а на най-изискано и културно ниво. Колкото до Васил Минета какво да ти кажа? Знаем се. Помня го какъв помияр беше и се навърташе покрай мен да го наема за някаква работа за жълти стотинки, че умираше от глад горкия - я касите ми да пренесе до склада, я чашите ми да измие на бара... Така беше - що пиене и цигари съм го черпал, що путки съм го уреждал от моите, които му ги давах за да се оттърва от старите си бройки, щото той си беше селянче - за хуя вързан с червен конец и не знаеше как да си поиска... Тъй че спрете да се ръфате с мен, ами си спомнете добрите стари времена и пийте от мен по едно за мое здраве!

Васко Минета до Кюприйска баба
11.01.2014 09:43:47
Грешиш, бабо, аз не съм местен. Кат дойдох тука бях само едно тъпо и недодялано селянче от Зидарово. Обаче видях че ваште мъже за хуй не стават и почнах да им шибам жените и де що падне през лятото - чехкини, рускини, германки... От време на време ходя до Зидарово да се зареждам с енергия от камъните на Странджа и пак се връщам с нови сили в Приморско да довършвам недовършеното от местните педераси - кат видя недоебана булка и я наебавам. Такъв съм си, кво да правя, ебе ми се и затва вашите дъщери, снахи, внучки мноо ме обичат и сами ме търсят.

Васко Минета ли? - Курвеги-марка
10.01.2014 15:13:28
Васко го знам. Общо взето това са му историите дето ги разправя на всеки срещнат - секс, лъжи... и пак секс. Рускини, германки... де що е имало рускини и германки в ММЦ - всичките ги е чукал. Импулсивен, колоритен, емоционален, каже едно нещо, ядосва се защо било тъй, а не иначе, след малко забравя какво е говорил и започва да говори точно обратното и да защитава противната теза пак със същия плам и ентусиазъм и не можеш да го разбереш кога е говорил истината и кога е лъгал. Седи до теб и ти говори колко си велик и колко много те уважавал (после разбираш, че той така говори на всеки), а еди кой си, който не присъства в момента какъв голям боклук бил, колко много го мразил заради номерата му и изглежда много убедителен, че чак му вярваш. А след няколко часа го виждаш в компанията на същия този човек, който уж много мразел и който му бил голям враг... и двамата си гукат и си говорят "любовни" приказки все едно че са най-големите приятели... Такъв е Васко Минета - търчи-лъжи!

Васко Минета
09.01.2014 10:17:26
На времето имах една германка, по цял ден я шибах в ММЦто. После тя ме покани в ГДР, само чакахме мъжът й сутринта да отиде на работа в 7:30 и пет минути по-късно аз вече бях в леглото й - по цял ден я скъсвах от ебане. Обадих й се веднъж от БГ по телефона и тя се разплака: "Любов моя, къде си, не мога без теб, искам те!!!..." Горката, тя! Много съм й липсвал. Тя се е ебяла с мъжа си, но мислено си е представяла, че се чука с мен. Сигурен съм, че и сега, в момента, тя си мисли за мен и си спомня как сме се чукали...

Васко Минета
09.01.2014 06:29:36
Ваня Парушевца може да ми се е натискала, ама аз винаги съм я отбягвал и не съм правил секс със нея, разбрахте ли? Престанете да ми ядете краката!

Димитър Гихоров Димитров - кмета
17.01.2014 20:51:57
В Приморско ние гларусите ебяхме най-вече чехкини. Разкарвахме ги по плажа и наоколо и ги лъжехме. Те ни питат на кой е тая земя - викам им, моя, ами онова стадо крави - пак им викам: и тия крави всичките са мои, ами оная голямата къща, пак им викам, ама вие не знаете ли - това е мойта къща. И те си мислят че съм кой знае какъв баровец, пък аз съм беден кат галош, ама се правя на голямата работа.
Веднъж чуках една чехкиня в едно бунгало на къмпинг Оазис, а на другото легло един чех ебеше мацката си. И по едно време тоя същия чех като извади един страшно дълъг... език и започна да я лиже. Гледах, гледах, а оня лиже та се къса и не спира, че накрая не издържах и го хванах за врата: Абе путьо, викам му, ти хуй нямаш ли, че си тръгнал да й лижеш на тая миризливата путка?... На сутринта се събуждам целия отвит в леглото - чисто гол, а две други чехкини надвесени над мен и ме разглеждат: Много е космат тоя, викат, също на орангутан прилича!"... Горките, кога са виждали такова чудо като мен - расов мъж отвсякъде!

Стоян Налбантов
17.01.2014 20:31:30
Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!

Налбантов
17.01.2014 19:48:33
Приятелю,колкото рускини съм изчукал ти толкова не можеш да броиш, с учителките просто убивам скуката .

даскалото
06.01.2014 19:48:51
Я не ги закачайте даскалите! Те работят на друг по-тежък фронт и нямат време за такива неща. Глейте кво става:
"Янева е върха
Най-яката заместничка на Налбантов беше Химичката . Тя не се уплаши от ебането му и му разказа играта как трябва да ебе ,че чак той се уплаши от нея .Накрая тя се отказа защото трябваше да си гледа и бизнеса нищо че пак се шибваха от време на време. Но тя така прави , докато не умори един мъж и не му стопи лагерите не мирясва, ебах я в курвата -ненаситна и жадна за хуй мъстия!!!!!!"
164.
lafka
20.01.2014 16:19:36
1
0
Фирма Стриптизъор набира млади мургави дървосекачи за участия по дискотеки.
За контакт - стриптизъора от БСП
163.
do 162
19.01.2014 10:27:03
0
0
А ти си вегетарианец, не ядеш месо, не използваш природни ресурси, не се топлиш на дърва или ток. Браво на тебе ! И колко много са лоши, тия дето ти задоволяват нуждите от вода, храна и топло. Много плоски коментари на тема гора и дръвчета, тая загриженост я имате само докато трябва да се комнтира, у вас я няма.
162.
До 161
19.01.2014 09:46:48
0
0
До 161 исках да кажа, все тая - то е ясно.
161.
До 162
19.01.2014 09:41:33
0
1
Не забравяй и Цигуларчо, че той се вихри и при бивши и настоящи . Затова половината странджанска гора замина за Турция. Покритите с брезент трупи не ги прави по-малко количество. И понеже гората в планината оредя от бизнеса, сега са метнали и крайпътните гори , вече и там се виждат трупи.
160.
до 160
18.01.2014 17:54:21
2
1
Не, сега ще отвори веригата Стриптиз - за дърводобив . :)
159.
90
18.01.2014 14:52:45
2
1
Сега след веригата Lafka, ще отвори и верига Lakei, за млади симпатизанти на БСПто
158.
09
18.01.2014 11:26:12
2
0
Збрави Първанов да дойде тука повече, такива ножки му забиха интригантите от царевското БСп. Той ги видя с очите си как се завъртяха и веднага налапаха службичките, дадени им от Станишев.
157.
do 155
18.01.2014 08:38:15
0
3
В Царево има само една бизнес групичка, която инвестира в политика, други няма.
156.
157
18.01.2014 08:35:59
0
3
Tova Carevo da e upravlqvano i hora na biznesa da sa samo hora bez obrazovanie e nai gnusnata rabota.
155.
do 155
18.01.2014 08:34:56
0
1
Първанов ти си го изсмука от пръстите.
Къде в коментар 150 пише Първанов ?
154.
do 150
17.01.2014 20:00:47
0
2
Интересно с кои бизнесмени от Царево се е срещал Първанов??? пак интриганствате.
153.
do 150
17.01.2014 20:00:46
0
1
Интересно с кои бизнесмени от Царево се е срещал Първанов??? пак интриганствате.
152.
До 142
17.01.2014 17:32:13
0
4
Мда, виждам , че е постригал дърветата по улиците / от корен /. Особено добре се усеща през лятото, но той се вози в авгомобила си , за да не хване тен. Сега си имаме нови лампи и стерилни улици. Честито ! Нека иде в Лондон да види какви градинки и паркове има и дали се съсипва 50-годишно дърво заради нечии прищевки.
151.
нфс
17.01.2014 09:26:30
0
0
Много ясно че нямат информация, той и самият арнаудов и идея си няма, че са идвали хора тук да търсят подкрепа от бизнеса.
150.
'_'
16.01.2014 19:11:07
0
3
Gradinki za 600 000 lv...... :)
149.
alo
16.01.2014 12:54:23
1
2
Ало сайта нямате ли информация за снощната среща между едно от лицата на АБВ и двама-трима бизнесмена от Царево???
Нещо сте назад с инфото.
148.
АБВ
15.01.2014 10:02:47
7
2
Завършилите школата на БКП се чудят на къде да се обърнат - към Първанов или към Станишев. Известни са с това, че могат да се обръщат към тези в които е хляба и ножа.
147.
1234
14.01.2014 16:13:50
0
11
На тази община не и трябват мислещи хора. Само интересчии и мижитурки.
146.
Васко Минета
14.01.2014 15:00:09
1
0
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Мильо Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Мильо действали на смени и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.
145.
бай Джон
14.01.2014 14:57:11
1
0
Защо давате думата на Вангелов в този форум? Туй беше най-пропадналия директор на ММЦ-то, който си отиде най-позорно от Приморско... Още му се носи славата какъв извратеняк беше. Лично мен ме е карал да му водя някои от моите сервитьорки в резиденциите горе и да му сервират в сауната. После момичетата ми се оплакваха - Миланка Раванова и Станка Христова, ако ги помните. Ама аз не знаех какво е ставало там докато те не ми се оплакаха: "Писна ни от тая сауна, шефе! Устите ни се разчекнаха да му правим минети!" Чак се празнел на лицата им за собствено удоволствие. Верно, че после им се отблагодаряваше подобаващо. Миланка я направи барманка в барчето "Бисер"... Ама това не е човек бе, това беше пълен изрод! Друг път ги карал да се потапят във водата на басейна и там, под водата, да му правят свирките, засичал им времето даже, коя по-дълго ще издържи.
Ако не вярвате питайте Жулиета от Царево, тя тогава работеше в културния отдел и после роди от него дете.
144.
Димитър Вангелов
14.01.2014 14:56:24
1
0
Васко Минета ми е стар приятел. На времето го направих управител на къмпинг "Лес". Той май не искаше, защото по това време беше портиер на дискотеката "Нептун" и там изкарваше повече пари... Голям образ беше, умееше да разправя истории и да разсмива компанията.
Васко, помниш ли веднъж като седяхме на "Романтика" и ти тогава ми докара Митко Ото да ми разправя една весела история? Ужас! Направо щях да падна под масата от смях!... Я, я разправи ти, че ти си по-добър разказвач!
143.
Петко Ургарито
14.01.2014 14:54:44
1
0
Вангелов наистина беше голям мръсник. Като ни даваше заведения за сезона веднъж ни извика с Коцев в стаята на кака Донка Петкова и там ни караше да му мием краката с уиски в един леген и после да изпием уискито от легена. А като се напиеше ни викаше по тревога и пред другите си гости демонстрираше каква голяма власт имал над нас като ни караше да му падаме на колене и да му целуваме ръката, също и да се кълнем пред свидетели, че ще сме му верни до гроб и никога няма да го предадем. Питайте другите бармани, на които той раздаваше заведения и те ще го потвърдят!... А за пликовете с пари, които му давахме в дирекцията, как ги броеше и недоволстваше, че малко му даваме, за това не ми се говори!
142.
Бай Джон
14.01.2014 14:53:45
0
0
Като стана въпрос за доброто старо време, не мога да не отбележа една от моите стари бройки - Веса Ингибарова, дето после стана банкерка. Още помня какви страхотни минети ми правеше, ама това рускини, ама това чехкини ряпа да ядат и да ходят да се учат при нея на майсторлък. Това нейното не беше минет, а произведение на изкуството... Само лошо правеше, че тръгна да ги прави същите минети и на директора Димитър Вангелов. Щом Вангелов, който имаше всичките мацки на лагера, е харесал минетите на Веса, значи можете да си представите колко е била добра... Теглих им и на двамата по една майна, на нея й бих шута, а на оня му казах че е голям педерас и той още не може да ми го прости, да му иба майката и помияр мръсен!!!
141.
DO 140
11.01.2014 18:56:31
1
12
Що Лапчев кво е направил до сега за общината? Нещо положително и сериозно, таива неща от типа на подмени лампите тук там щото бяха изгорели, окраси обилно по празниците площада и острига дърветата по улиците - та такива неща заеби. Царево изгуби толкове време и все още нещата не вървят за съжаление. Нахрани едни хора те се знаят кои са а за общината само пропиляно време.
140.
Земеделец юсуф
11.01.2014 10:05:52
1
2
стефан златаров - поредният отявлен некадърник, назначен на висша държавна служба, за да прокарва и защитава определени задкулисни интереси ...Не просто некадърник, а СВОЙ некадърникстефан златаров.е отрасл някъде в парника на номенклатурите, за които хората нямат значение и са само матр'ял.Глупости и лъжи.

Абсолютен престъпник злоупотребяващ със служебно положение.Тoзи с кухото си канче да се кротне и нищо да не прави, че каквото пипне все ще го осере.
139.
Аз
11.01.2014 09:36:52
1
10
Прав си , едни и същи са, но и Лапчев не искам да ми е кмет. Той живее със заблудата, че всичко което е сътворил за тези две години го е направил за доброто на хората, а всъщност е един мизантроп, не зачита ничие мнение, несъгласие или каквото и да е от хората , на които уж мисли доброто.
138.
16f
10.01.2014 18:09:25
4
3
Шматките от БСП дето вярват на Арнауда да се поинтересуват от лидера си, защо продължава да храни Цигуларов? Щото са дупе и гащи а вас ве залъгва Петко и клептите като попчета на ем.
Лиолиовци те си делят масрафа от дърводобива и Цигуларя се отчита на Арнауда а лиоловците си мислите че Герб и БСП са нещо различно хаха.
137.
70ccf
10.01.2014 10:28:28
1
1
ами да си го вземете да цъфнете`супер спец е на братовчедката братовчеда.уникален спец.
136.
спиндерман
10.01.2014 10:18:46
3
3
то и петко арнаудов се натискаше за къде ли не - депутат, областен управител, шеф на предприятието в сливен и накрая в царево за заслуги и пенсия.
златаров не е страшен да стане зам. шеф, страшни са протежетата на арнаудов, които беснеят из града и говорят глупости.
135.
юсуф
09.01.2014 09:33:38
2
2
верно ли е , че стефан златаров от парк``странджа`` в м` търново ще става замесник-директор на горското в царево.този буклек изобщо до гора не требва да се допуска.първо се натискал за местото на директор в горскато в м.търново,после и в звездиц, и след като оттам го отрязали напълно за всякаква служба,се насочил насам, но и тук го разкарали набързо.
134.
vnimanie laino
08.01.2014 21:45:59
6
2
На вниманието на лаиците от БСП, влезте в сайта на горското и вижте кой печели и сега търговете.
Арнаудов много говореше против Цигуларов, пък засвири друга песен.
133.
nfsb
08.01.2014 16:48:49
7
3
Не им пука друг път, яд го тресе стария човек и вече бивш кмет Арнаудов за това, че само за 2 години Лапчев такъв шамар му удари :
- построиха 2 градинки и алеи;
- детски площадки;
- асфалтираха към Арапя и Ахтопол;
И какво ли още не. Неща, които арнаудовата чета не им остана време да сторят, щото бяха ангажирани да си строят собствените кооперации и хотелчета.
132.
7777
08.01.2014 16:46:43
6
2
От 132 коментара, 90% негативни за Арнаудов. Само че на него не му дреме. Возят го всеки ден в служебната кола, мечтае за кметския стол, урежда младите си протеженца със стриптиз минало да работят. Пука му, че хората го ненавиждат.
Като възпитаници на Академията за социално промиване на мозъци, официалното висше училище на Комунистическата партия - АОНСУ, семейството са възпитани в непукизъм.
131.
med
08.01.2014 16:44:26
6
2
Защо хората тук говорят за Арнаудови като за кореспонденти на тоя сайт ?
Наистина ли те изпращат новините ?
Брей !
130.
komdosBG
08.01.2014 16:42:50
1
2
Петко Янков Арнаудов – агент Иванов, кмет на Царево до 2011
Георги Пейчев Митрев – агент Тони, общински съветник 1991 – 1995

Абе тия са били колеги.
129.
bes
08.01.2014 16:41:26
6
2
Този сайт или не се чете в Царево или шефката нещо е обидена на новата власт. Сигурно не щат да плащат за рекламни статии.
Според сайта в Царево не се е случило нищо от както любимецът Арнаудов не е на власт.
Колко гнусна симбиоза!
128.
Земеделец 4
07.01.2014 07:37:11
2
1
@128 Мая Манолова не им е спуснала опорните точки все още ;-)
127.
ТОВА Е МЕЧТА БОЙЧЕВ
06.01.2014 18:32:46
10
3
Баба Ягода час по-скоро да измисли някоя нова интрига за Царево и да я праща на редакторите,защото вече интригантите и злобарите си изръбаха ноктите от чудене къде да злобеят!
126.
иво
06.01.2014 18:30:19
0
1
Ще нападаме рязаните какво друго ще става!
125.
Земеделец 4
04.01.2014 21:17:41
1
2
Днес видях да транспортират бойни танкове посока Резово ?! кво ли става по тая граница да не започва война, язък, тъкмо се разшава общината. Все повече горски стават морски а някои от тях завдяваха и от финанси, естетика, култура и изкуство хмм а то ще вземе да стане военно положение.
124.
иван земеделеца
04.01.2014 13:28:46
5
2
то комунист освен да усвоява кога е правил друго, то акъл се иска система да създадеш, производство и възпроизводство да създадеш... мили съветски и харвардски наместници, насим талеб им вика съветско харвардска школа...
123.
усвоен
04.01.2014 13:25:27
0
2
усвоихме предприятията, усвоихме медиите, усвоихме земеделската земя, усвоихме държавния бюджет, какво остана да усвоим... еврофондовете, точно така, това е правилния отговор... само че докато усвоявате трябва да остане и народ, мили наши ръководители...
122.
Аз
03.01.2014 01:14:13
0
3
Иване, подкрепям те напълно. Имало е застави, имало е и граница, сега няма. Сега на никой не му пука за граничните, защото държавата се управлява от сган. Аз съм от поколението на прехода, Иване, и за тези 20 години нали се сещаш, че на всичко се нагледах - то не беше лъжи, крадене, заменки, разпродаване, лентички, изливане на бетон и това продължава до днес. Нали се сещаш поговорката, че каквото си надробиш, това ще сърбаш ? И господата политици трябва да внимават от лакомия да не се задавят, че аз съм само едно от многото зрънца на прехода. Относно бежанците и граничните - не се коментират, щото този сайт е просто една арена на БСП и ГЕРБ , които се стискат за гушите, и понеже аз не съм нито от единия, нито от другия лагер постоянно ме прехвърлят от единия в другия край на ринга като изразя мнение , разминаващо се с техните схващания.
121.
До 107 и 108 от Аз
03.01.2014 00:46:50
2
11
Много са ми забавни вашите коментари, особено на тебе , 108, защото явно всеки, който не споделя вашите убеждения веднага го обагряте в комунистически нюанси. Арнаудов не ми е гуру и месия. И за въпросния кораб не позна, щото не го подкрепях тогава и сега също не. Сега да не вземеш да ме оцветиш в някой друг цвят, например син, зелен, жълт на черни точки, щото пак няма да познаеш. От никоя партия не съм и това е най-забавното, щото стоя отстрани и ви наблюдавам сеирите. А като си говорим за разни гуру, ако си фен на новия кмет, кажи му да научи поне историята на България, че е срамота да бърка годините и то на речта пред всички, когато Царево празнува 100 години от освобождение, ама че смях. Нито пък искам местенце на морето, щото не страдам от тази лакомия , както ти се иска. Междувременно за разни твърди работи ще говориш на майка си и баща си. И " Господ " се пише с главна буква, заспала ТИКВО . А пък статуята, 107-ми, изобщо не ми пука с какви пари е направена. Щом е с частни пари, да си стои в двора на инвеститора. Междувременно си поразмърдай малко мозъка какво означава държавна собственост.
120.
Иван
02.01.2014 16:47:17
1
6
Странно ми е, че в коментарите не се обсъжда проблема с граничарите. Не им е лесно. Знам, понеже бях 7 години граничар. Ако проблемът с бежанците беше станал преди 20 години, поне хората щяха да са осигурени - имаше застави, имаше хора, техника и т.н. А бежанците щяха да са си пролем, но.....като си облечен и нахранен, мислиш по друг начин и работиш по-добре. Не обвинявам никого за ситуацията. Просто така се случи и трябва да се справяме. Кураж и сили на колегите. Казвам "колеги", нищо, че от 1994 г. вече не съм граничар. Бивши граничари няма! Успех!
119.
Иван
02.01.2014 16:47:16
0
5
Странно ми е, че в коментарите не се обсъжда проблема с граничарите. Не им е лесно. Знам, понеже бях 7 години граничар. Ако проблемът с бежанците беше станал преди 20 години, поне хората щяха да са осигурени - имаше застави, имаше хора, техника и т.н. А бежанците щяха да са си пролем, но.....като си облечен и нахранен, мислиш по друг начин и работиш по-добре. Не обвинявам никого за ситуацията. Просто така се случи и трябва да се справяме. Кураж и сили на колегите. Казвам "колеги", нищо, че от 1994 г. вече не съм граничар. Бивши граничари няма! Успех!
118.
pitane
01.01.2014 20:53:21
1
12
Община Царево няма ли да се прекръсти вече на Приорити и да се регистрира на ул.Янтра в София, белким потръгнат нещата.
117.
Yaso male paligari
01.01.2014 19:58:27
2
4
Звучи ми като жена на възраст около 40-те правеща се на психолог или нещо от сорта. Освен психологията се е зарибила или зарибява (това не е ясно с ква цел) за уж здравословен начин на живот - или жертва на позната ни еко, био, зелена, нерафинирана, веганство, вегетарианство и т.н. пропаганда. Нищо чудно да е от изпушилите с чакрите и сектите. Явно изявена блогърка някоя с повдигнато самочувствие от многобройните присъединили се към сайта и. Т очно от тези заблудени душици се храни най-вероятно.
В същото време се намира в адската заблуда хаха, да не говорим за противоречията, с които е изпълнен текста, говорещи за една доста объркана душица.

Сега по темата

Всички сте със комунстическо самосъзнание и от герб и бсп без дори някой да го осъзнават още.

Наздраве
116.
ЦАРЕВО
01.01.2014 19:31:23
0
15
МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ . МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ .
115.
ЦАРЕВО
01.01.2014 19:29:33
1
14
МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ .
114.
ЦАРЕВО
01.01.2014 19:28:59
0
11
МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ .
113.
ЦАРЕВО
01.01.2014 19:27:13
0
11
МНОГО СЛАБА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НОВА ГОДИНА,НЯМА ДА СИ ПЛАШТАМ ДАНАЦИТЕ СПОНСОР НА КОМПЛЕКСА НА АРАПЯ НЯМА ДА СТАВАМ .
112.
stanete dobri hora!
01.01.2014 13:30:50
1
2
акво се случи тази година, какво научихме, какво получихме, какво дадохме, докъде стигнахме? Време е за голямата годишна равносметка :) За да изчистим старото и ненужното, да оценим придобитото, да освободим място за новото.

Докато се обърнем, взе, че се изтърколи още една година. Уж бързо мина и замина, а като се обърнем назад, сякаш 3-4 години минаха от началото на 2013. Това си е точно така :) Защото за този отрязък от време се случиха толкова много неща с всеки от нас, че в други периоди от съществуването ни са били необходими години, дори десетки години за да се случи нещо подобно.

Поглеждам назад с благодарност, разбиране и смирение. Защото в изминалата година се родих на ново. Престанах да мечтая за илюзорното “някога и някого”, а успях да отворя очите си и да видя ценноста на момента Сега и на хората които обогатяват живота ми сега. Банално, но когато престанах да търся мечтите си някъде там далеч от мен, се оказа, че винаги са били точно до мен. Видях го, оцених го. Разделих се с някои хора, без които преди си мислех, че животът ми ще е загубен, няма да има смисъл, съдържание и тръпка. Оказа се, че докато сме били вкопчени един в друг, не сме виждали истинската тръпка в живота. Откачих се от кукички, които ме караха да се чувствам зависима, задължена и обвързана под маската на любов. Сега грее свободата. Любовта си остава, но без задължение. Прекрасно усещане!

Тази година беше много добър учител. Научих много уроци за взаимоотношенията. Научих, че всяко нещо и всеки има поне две страни. И ако в даден момент ти се даде да видиш една от страните на човек или ситуация, то в друг момент същият човек може да прояви другата си страна, която да те смае. Нищо не е еднозначно и едноцветно. Грешникът за едни може да бъде светец за други, а една “лоша” за един ситуация може да е спасителна за друг. Научих се да не съдя за хората по временната картинка, която виждам, а да приемам всичките цветни и шарени страни – защото всичките са уместни и се проявяват с причина. Научих се, че приемането и единението не означават, че трябва физически да се обединиш с хора и ситуации, които не резонират с твоята вибрация. Приемането е да приемаш уместното съществуване на всичко и всички без да ги осъждаш. Да приемаш и почиташ единният порив към изконната цел – хармония, любов, израстване, приемайки и различностите в пътя до там. Но редом с това да съумееш да запазиш своя уникален път, и своето съкровено пространство от хора и идеи, които са на различна от твоята честота.

Научих безкрайно ценния урок на безусловната любов. Или поне ми се разкри частичка от нея, защото тя е необятна. Успях да простя, да изпитам искрена любов към човек с когото не бяхме в добри отношения дълго време. Да обикнеш “врага” си се оказа много лесно, много изпълващо и благотворно преживяване. А то води към ценни плодове и разцъфтяване на взимоотношенията.

Научих се да слушам сърцето си и да следвам поривите му, независимо от външните обстоятелства и опити да бъда разколебана и спряна. Направих още една стабилна и сигурна крачка към това наистина да встъпя в пълната си сила, устоявайки този път на поредния опит на външните опити някой друг да се вкопчи и възползва от силата ми. Научих се да казвам НЕ. Научих се да се доверявам повече на вътрешния си глас, на духовните си водачи и ангелите, независимо как изглежда това в материалния човешки план и кой как ще реагира.

3d-abstract_widewallpaper_freedom_55503Давах от сърце. Давах безусловно. Давах дори без да ми поискат. И за пореден път се уверих, че това не се цени, нито върши работа. Ще се постарая да го запомня :) Разделих се с хора, с които явно пътищата ни тръгват в различни посоки. Сега съм благодарна за това, защото знам, че когато нещо или някой си тръгва от живота ти, то освобождава място за нещо ново да дойде.

Станах свидетел на изумителни трансформации :) Хора, които тръгнаха от никъде, стигнаха до някъде и .. забравиха. Видях как неосъзнатостта се променя в проблясък, проглеждайки разгаря се в буен пламък, на места дори прегаря, после затихва в тиха негодуваща жар. Проблясват ярост, ревност, възмущение, гняв. После утихват в приемане. Там някъде хората се загубват в дима на привързаността към гурута и егрегори. Топлинката прераства в надменност и осъждане. Уж осъзнали се, пораснали хора показват как са блокирали в някой от текущите уроци. Но това е уместна част от пътя и отвъд всички тези спадове и издигания остава основният фон и той е – осъзнаване!!! Наблюдателската странична позиция дава невероятни гледки :) Едни и същи герои сменят непрекъсато ролите си, сценките, емоциите. И ако допреди години това ме радваше, после нараняваше, възмущаваше, учудваше – сега просто наблюдавам безпристрастно поредната сценка от театъра. И вече знам със сигурност, че няма да е последната. И че това е само една от многото различни страни.

И ако трябва да обобщя, то тази година се учих на търпение, смирение, приемане, вяра в себе си, слушане, безусловна любов. Така сочи тазгодишната равносметка :)

Благодарна съм за всеки миг, за всяка минутка и секунда от изминалата година. Научих много, пораснах много. Благодарна съм за всички уроци, предизвикателства, падания, ставания и голямото порастване. За благословението да имам това прекрасно семейство (човешко интимно и огромно разрастващо се духовно семейство), дом, уют, топлина и любов. За всяка малка стъпчица по пътя на осъзнаването ми. За мисията която съм поела и която се разгръща все повече. За хилядите хора с които се срещнах и лично из страната, и чрез страниците на сайта ми. За новите приятелства, за разцъфтяващите стари. За изобилието във всичките му форми, което се излива върху ми. За Божествената благословия и ангелските напътствия с които минава всеки мой ден.

През тази 2013 година се срещнах с много нови приятели, реални, виртуални, всички заедно греехме и пламтяхме в едно единно сърце. Сътворявахме едно по едно всяко малко или голямо чудо по краищата на България, помагахме си, преоткривахме се, повдигахме се, оглеждайки се един в друг. Много са нещата, които ми донесоха радост. Една сбъдната мечта, партньорството в семейството, което разцъфтява. Това, че все повече хора около мен прегръщат и въплътяват в живота си идеята за здравословното хранене и живот в партньорство и уважение към Природата. Това, че откривам много ценни приятелства, и още – откривам неподозирани и незабелязвани досега аспекти на съществуващите приятелства. Радвам се на всяка нова споделена история за променен живот, в който имам и аз пръст. Много радост ми доставят онези съкровени моменти, когато съм в пълната зала, а хората пред мен блестят, с искрящи очи пълни с любов.

Имаше и малко тъга. Безценни уроци. Още по-безценни дарове от Духа, които бързо претворих и предадох на всички – чрез беседи, статии, новите водени медитации. Много прозрения. Някои от тях боляха, но с изцелението дойде и центрирането и приемането. Получих безценния дар да общувам често и наситено с природата. Да посрещам слънцето, да дишам с гората и планината, да чувам туптенето на сърцето си. Получих изобилие във всичките му измерения. Благодаря!

Намерих центъра си, нулевата точка, където е трудно нещо да ме засегне и избута от баланс. Но пък и това се случва понякога, махалото пак се залюлява.. към следващия урок.

Сега, в навечерието на поредния нов започващ цикъл, се освобождавам: от всичко старо, вехто и ненужно. Освобождавам страховете, предразсъдъците, несигурността, мързела, обидите, болката, гнева, раздразнението. Освобождавам се от всички обети давани някога в минали, настоящи, паралелни реалности и животи, и го заменям с един единствен обет – Да бъда вярна на себе си, да обичам себе си, да слушам сърцето си. Освобождавам се от условности, чужди мнения, от задължения, от обвързаности, от очаквания, от искания, от разочарования.

The new year of the horse 2014Освобождавам се от хора, вещи, ситуации, егрегори които не резонират с моята вибрация, които не са добронамерени и пристъпват към мен с изисквания, манипулации, очаквания и желания. Освобождавам се от вехтите останки на старата матрица и клетите й проскърцвания в опит да запази статуквото си. Освобождавам се от всички хора, стари модели и конфигурации, които преди съм позволявала да използват силата ми, да се възползват от енергията ми. Освобождавам се. И оставям празно място, в което да нахлуе необятният Вселенски океан. Оставям място за ЛЮБОВ.

Ключовата думичка, която ми звънти за 2014 е ПАРТНЬОРСТВО. Достатъчно дълго сме играли игрите на противоположностите и надлъгването в различни роли, кой ще е отгоре. Мъжкото и женското начало, мрака и светлината, черното и бялото, добрите и лошите, агресори и жертви, гурута и “обикновени” хора, учители и ученици, водачи и водени, големи и малки. Време е вече всички да осъзнаят, че тази игра кънти на кухо, с нея е свършено. Прозира и е видима за всеки. Всичко което е базирано на енергия различна от любовта, просто се разпада. Няма място за компромиси. Има място за доблест, чест, благост, добротворчество, истина, честен труд, отдаденост, сърцатост, равнопоставеност. И сякаш това са точно отличителните черти на дървения кон, под чийто знак ще мине 2014 година.

Дошло е време за равностойно, честно равнопоставено партньорство. Партньорство между мъжкото и женското начало, между човекът и природата, между черни и бели, между добри и лоши. Нека пак има цветове и уникални различности. Но нека те ни обединяват и равно-поставят, а не да ни разединяват. Пожелавам ни осъзнати хора, любов и осъзнато партниране за общото добруване на целия ни свят. С вяра в Божествения промисъл, с вяра в Човека, с отворено сърце оставам.. и нека дойде най-доброто за всички ни.
111.
tikva
31.12.2013 19:54:19
22
1
111 .Кога бе чожум , тиквите Ви станаха глави? Само за сеновалчето нищо не споменахте.Дали един човек ще пътешества или ще маже къща е въпрос на мислене и расъждение с ГЛАВА, А НЕ С ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ , ИЗРАСНАЛА НА РАМЕНЕТЕ.айде ударете една ракия от тиква за Нова година и дигнете тост за Душко Добродушков,Как не знаете кой е той ?. Ами върнете се в трети клас или питайте Чичо Филип с гайдата.
110.
ox ti 110
31.12.2013 19:28:50
1
20
Ox ti 110 savsem me obarka. Znachi si imal parichki za pateshestvia vav francia a za mazilka ne taka li. II pomni lubovta ne se izmerva s pogreshnoto vpechatlenie koeto celish da sazadesh a s dobrite dela koito si izvarshil.Ne rovi v google. Znam kolko dobre rabotish s neta no nie izchadiata rabotim dobre i s glavite si.
109.
АХ ТИ 109
31.12.2013 17:23:20
24
1
Ти изчадие комунистическо,как нямаш малко свян , че намери да сде подиграваш с хората , на които къщите не им са измазани. Та това са честните , трудолюбивите хора в общината. Те са нямали възможност да работят в общината и да се облагодетелстват за разлика от тебе и твоите родители. Тези хора с постигнали всичко сами , със своите ръце и ум ,за разлика от Вас комунисдтически принцове и принцеси, обрали и ошушкали до последно общинските ресурси.Една къша може да е и неизмазана, но да е ПЪЛНА С ЖИВОТ , ВЕСЕЛИЕ И МИЛОСЪРДИЕ. Това ли и е , социалната насоченост на вашите комунистически идеи , да се подигравате на честните и съвестни граждани в общината. На вас от алчност Ви липса Любов. . Ето какво е казал един древен филрософ.Ако имаш Любов ,не ти трябва нищо друго-.Ако нямаш ,без значение какво друго имаш.Май правилно някои по долу Ви наричат тикви.
108.
do stolica
31.12.2013 15:56:50
3
23
Sedvashtia pat kato reshish da se predstaviash za jena pishi samo v jenski rod,. Zashtoto se izdavash. Sega vsichki shte razberat koi si. Predlagam ti da spresh da obijdash men i sagrajdanite mi. Ne misia che sme s retrogradno mislene no ako ti vapreki tova si ubeden v tova jalko. I ne laji cge si se kachval mnogokratno na aifelovata kula. Te horata vi se smeiat che kashtata vi e neizmazana a ti se pravish na velik pateshestvenik kulturolog.
107.
stolica
31.12.2013 15:12:13
17
3
Е 106 , най после падна на твърди петков, ти се сещащ , какво. Защо те сърби задника сега, защо не те сърбеще , когато твоята месияи , направи в центъра на Царево , СЕНОВАЛ,без допитване,без конкурс за строеж и на кого бе нужно един кораб да бъде докаран в Центъра на града, А НЕ НА МОРЕТО. На това ли наричащ произведение на изкуството.Да пази господ.Съгласна съм с тебе , че трябва да има допитване до населението при изграждането на паметници и други обекти на културата. Вече бях писал, че нямам нищо напротив да има референдум за паметника на Царевицата в с. Кости, но като виждам, че има и ТИКВИ,като тебе ,защо да няма и реверендум за паметник на тиквата. Само ,че не мога да се сетя , къде му е мястотоЗнам , че искаш да бъде до моренцето , че после ПА ,да ти остъпи едно местенце за виличка. Може би мястото на Паметника на Тиквата е най подходящо някъде към Папия или Грънчаря, където има най добри условия за виреене на тикви като ВАС.
106.
do 106
31.12.2013 14:09:31
10
4
Обичаш да си играеш на "истински демократ" ли. И за какво точно да ги питат гражданите на общината - за статуя, която се изгражда с частни пари върху държавна сосбтвеност ?
За това ли да ги питат ?
Разсейвайте вниманието, разни демократи, Вашият Гуру никога няма да е на власт.
105.
До "stolica" от Аз
31.12.2013 13:42:42
3
13
Айфеловата кула, госпожо "експерт" , една от многото гордости на гражданите на Париж, е забележителност, която хора от цял свят се стичат да я видят. С какъв акъл / ако изобщо го имате / сте тръгнали Вие да сравнявате онази бронзова издънка с Айфеловата кула? Говорите ми тука за БКП, а що не се видите вие , че сте същите като тях, дори сте по-зле от комунистите. Правите се на големи демократи, а за нищо не ги питате гражданите на общината, каквото правите, правено със или без тяхното съгласие. На това ли викате демокрация и плюете по бившия кмет? Нима не сте като него, а ? Дори по-зле? Каква демокрацияция бе, я не ме разсмивайте! Весели празници , БКП..... пардон, исках да кажа ГЕРБ!
104.
bkp
31.12.2013 12:22:39
8
3
Бившите кадри на БКП са едни затлъстели души. Едните свикнали само да са вождове, другите свикнали само да стоят под опашката им и да чакат да капне нещо топло от там, та дори и *йано да е.
Избутаха от сцената кадърни хора като Дечо Градев, Диана Дикова, Живко Жеков, Яни Костадинов.
Защото бъдещето на БСП беше в тях, а не в някакви измислени пенсионерски двойки и младежкото им лакейско дружество.
103.
st.d.
31.12.2013 11:04:20
6
1
от години съм ги забелязала, че бсп използват мантри, опорни точки ако искате ги наречете. внушават си ги семейството от кв.василико, после ги внушават и на другите и се започва :
- бяхме велики, мислихме за хората, грешахме, но работихме честно и други алабализми от сорта на гербаджиите са прости, те са бедни със заеми и са във властта, за да се осребрят.
само мантри и залъгваници.
целта на мероприятието е колкото може повече хора да повлекат в измислиците си, колкото се може повече хора да забравят за управлението на Арнаудов и тъмната му част - неморалните, сделки; неизпълнените договори; глобите от сметната палата; връзкарството;
102.
do 101
31.12.2013 10:34:35
2
2
Общи приказки за ГЕРБ И БСП...истината е, че в БЪлгария всичко е такова именно, заради 40 годишното робство на БКП.
Трябваше отдавна да има лустрация за кадрите и. А не някакви 64 годишни чичовци да ламтят за влас.
101.
filip
31.12.2013 10:32:39
1
2
гайдарджия любовчия
100.
1a
31.12.2013 00:18:32
1
4
@ДЕРВИШ - "Продуцентите" за които говориш са го отсвирили Лапчев още преди година.
@ до 98 - Има кой.
@ С кое имане си дойдоха на власт? същите голи въшки пили цял живот кръвта на тая община. Добре, че взеха мандата да им изплатим заемите и борчовете с общинските пари щото бяха загинали тези с бизнеса и иманетата.

И Герб и Бсп са от едно и също корито на БКП, а комунистите са били винаги на власт в Царево.
99.
do dervish
30.12.2013 23:10:29
6
2
Умно си се изказал, така е, без спор. Но пропускаш нещо, дано да е неволно.
Докато първият и приближените му, които споменаваш влезнаха в политиката голи като пушки, имащи на гърба си единствено членството си в партията, цял живот заемали само подобни длъжности, вторите за които казваш, дойдоха на власт с бизнеса си, с парите си.
Не е редно да ги слагаме на един кантар точно по този критерии.
Първите се събудиха с хотели и апартаменти на първа линия, вторите си дойдоха с имането на власт.
Огромна разлика.
98.
do 98
30.12.2013 23:02:22
3
2
И кой ще ги гони Лапачите ?
Балабанов ли ще ги гони или Гоча ?
Или Филип Филипов...те ли ще ни "спасяват"....
97.
ДЕРВИШ
30.12.2013 22:22:27
1
9
Чета коментарите до тук и се чудя на акъла български! Политиците постигнаха целта си: да се мразим и ненавиждаме ,а те в същото време да си правят далаверите и парите. Позор за българския род и име. ДА СИ ЗАВИЖДАМЕ И ДА СЕ МРАЗИМ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ! Хора осъзнайте се ! На политиците от всички нива това им трябва ,мътна вода ,за да ловят шаранчета като всички нас.
Няма значение дали са Кметове или Общински съветници,всички гледат да осребрят бързо мандата.Ако П.Арнаудов ще го помним с Корал, Краш ,с Брендо и братя Кисьови и т.н. ,то Г.Лапчев ползва същите Продуценти от Оазис и от Нестинарка .Да не говорим за Пералнята, Паркингите, Общинския дърводобив. И предните и тези мислят само за лапане. ЗАТОВА МИСЛЕТЕ ,ИМА ВРЕМЕ И КОГАТО НАСТЪПИ ТОЧНИЯ МОМЕНТ, ДА ИЗГОНИМ ЛАПАЧИТЕ !!!
96.
а7777а
30.12.2013 20:47:26
7
2
До кога хора, завъшили АОНСУ - академията на БКП за кадри ще ми се правят на велики. Ще бъдат директори и ще искат и ламтят за власт. До кога ще им се дава шанс да възпитават политически навици у младите.
След като в България и сега има действащ Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен, приет 2000 . , кое дава право на членове на БКП, кадри на академията на БКП да се опитват да доносничат, да пречат, да се бутат за власт ?
95.
nbu aunsu
30.12.2013 20:42:55
7
2
А Агент Иванов и другарите му, завършили школата на БКП за идеологическо управление, имат навика да изтъкват себе си като много силни и смели люде.
Казват, че имал актове и плащал глоби, защото видиш ли защитавал обшествения интерес.
Много приказки издумаха, резултатите са ясни...
- общината плаща за актовете и наказателните постановления на Арнаудов от сметната палата;
- общината плаща за горите, които общината е взела от горското;
- общината страда заради обещанията покрай Корал и неизпълнените договори, без да им се търси сметка именно от Арнаудов;
- общината страда заради Златна Перла и липсващия ОУП.

Обаче той понеже е много велик, казва все и се бие в гърдите - аз съм смел и за това върша нарушения, за да съм в полза на хората.

И сега те ли ще говорят за морал ?
94.
7 news
30.12.2013 20:31:16
7
2
Ако не беше злобата и ненавистта на някои хора, бивши управници, до сега градът щеше да има морски фар и статуя.
Ако някой от тези, които са писали доносите, имаха доблест, щеше да излезнат и те пред хората, а не да пускат Дачо Дачев, пенсионерът-шеф на пристанище, да обяснва как статуята не е подходяща, защото ще позеленее, а това ще я обезцени, пък и нямало да свети. Врели некипели от устата на един човек, който е вероятно е пратен да каже 2-3 приказки пред камера.
93.
do 93
30.12.2013 18:20:47
5
1
Червения вожд Арнаудов като работеше с Мара Атанасова и Митра Нешева, нямаше проблем.
Сега Мара Атанасова като частник като продължава да работи има проблем нали .
Ама проблемът не е в хората, а в Арнаудов - много го е яд, че не е кмет. И всички са му черни и криви, щом не са с него.
На Арапя може да строи който си поиска, когато си има земя и го прави законно.

Арнаудов ако си спомни по негово време какви неща се построиха и от какви хора, лошо ще му стане. Какви неща се направиха, пак лошо ще му стане.

Де да можеха и архитекта Гоча и доказания стриптизъор да могат да строят...а кеф. Ама не могат и за това злобеят. Последния сега ще се мъчи покрай горското да се нахрани.
92.
1e
30.12.2013 15:44:35
2
4
На Арапя залива Мара Атанасова, какво толкова има. жената е ударник на комунистическия труд :)).
91.
arapya 2003
30.12.2013 13:42:43
8
3
Ало коментаторчетата, дето правят намеци за строежа на Арапя, вие нито срам имате нито информираност. Ако бъдете изправени на съд за клевети и обиди, ще се наакате.
Вадите нож, а сте голи и боси в главите.
Бъдете живи и здрави. Плюте, пийте. Те хората, които си работят - си работят и покрай вашите глупости. После да не се чудите пак защо някой строи, работи в гората и т.н.
Просто работят, а не се занимават с това да пишат и съчиняват глупости.

Арнаудов, не си се научил да играеш шах. Волно или неволно пускаш напред хора без елементарни качества да ти градят стъпки за връщане в кметството. Но няма да стане. Грешен завой.
90.
haskovo news
30.12.2013 13:39:21
6
2
Екс съпругата на Филип Филипов – Нели, се чуди къде изчезна благоверният бивш, тъй като не се обаждал много време. Филип, който беше шеф на културата в община Хасково, шеф на радото и после журналист, от няколко години живее в Царево, където работи като водещ в телевизия СКАТ+.

Филип се отдал на риболов и свирене на гайда по рибарски моабети. Web-аният репортер поема политическата отговорност да издири Фил и да му каже да се обади вкъщи.


Едни жени казват, че в Царево има един Филип, който отговаря на описанието и май се е отдал и на много други неща :
- да кръшка с разни женени дами;
- да бъде хем от НФСБ, хем да пее на Арнаудови.

Дали е същия тоя Филип СДС-то от нашия град Хасково а ?
89.
a7777c
30.12.2013 13:32:21
7
1
Ей вижда се, че БСП не могат без опорни точки. Тук в този силно пристрастен сайт, само глупости пишат. Изтъкват :
- колко са прости другите, как нямат образование тия от герб; как са бизнесмени и строят; как са некадърни;
И същевременно някакви пияни и опиянени драскачи славят Арнауда и жена му и кръгът им:
- колко са велики, образовани, възвишени и щедри. как градът е цъфтял при тях, пък сега вехне. Как гражданите си ги искали обратно.

Много хубаво, обаче тия неща се пишат по давление от някого, пишат се, за да откланят вниманието от простите истини :
- че Арнаудов е доказан закононарушител с десетки изплатени наказателни постановления;
- че по негово време се случиха стотици неморални и странни сделки;
- че някои негови другарчета, големи специалисти, много набързо се обогатиха;
- че сега се опитва от директорския си пост да прави политика и да бута врати и стени, за да се върне пак като кмет;
- че сега се опитва да урежда пак свои стриптиз приятелчета и млади капацитети в преносен смисъл;
- че не спря да сплетничи и заговорничи на явни и тайни срещи и срещички.

Много хубаво се опитвате да откланяте вниманието, пишете доноси до къде ли не за какво ли не, само че не ви се получава.

Нито ще бъдете запомнение като добри управници, заради доносите, които пишете, нито като съградили нещо в бизнеса, заради вечната червена помощ и липса на инициатива у вас.
88.
opora
30.12.2013 13:26:41
8
1
Епоха, белязана от цигарен дим и алкохолни изпарения. Много шум и фанфари. Даже си спомням, когато работихме в общината, кметът взе че напълня от много работа и банкети.
Лентички не липсваха - то бяха тротоари, бетони, бяхме като банка за създаване на бизнесмени.
Беше интересно и злополучно. Епохата на Арнаудов се опита да постави основи на града - канали, пречиставтелни и прочие. Но само се опита, защото всички те бяха изпълнени безумно по ръба.
И всъщност най-важният въпрос.
Арнаудов се бие в гърдите, че възстановил градът...че от кой, преди теб сдс имали само 2г. управление, инак все БСП и БКП са властвали в района и са го превърнали в село на морето.
Арнаудов, спри да се бие, даже и в гърдите, започни да работиш зад бюрото, което така грижливо за старините ти са ти харизали, мигар свършите нещо полезно за горското дело .
87.
gaidar
30.12.2013 13:26:03
5
1
В Царево стари кметове и уреждачи на жените си и приятелския си кръг сега четат морал от директорските си столове.
Разни гайдарджии също подсвирват.
86.
filip
30.12.2013 13:24:40
7
1
Възпитаниците на АОНСУ семейството агенти и философи сее ветрове и омраза. Какво ще пожънат си е тяхна работа. Толкова са жалки в опитите си да разделят хората.
85.
Сподели
30.12.2013 11:30:44
0
6
НЕ СПИРА СЪВМЕСТНИЯ СТРОЕЖ НА к.Арапя ДОРИ И ПРЕЗ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА КМЕТА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ОБЩИНА ЦАРЕВО ТОВА СА ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ , МЕТСНИЯ ДЕРИБЕЙ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ И СИНЧЕТО НА МАРА АТАНАСОВА ГЕОРГИ АТАНАСОВ ПОЗДРАВИИИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ЦАРЕВЦИ
84.
ОТ ДЯДО КОЛЕДА
30.12.2013 11:29:22
0
4
НЕ СПИРА СЪВМЕСТНИЯ СТРОЕЖ НА к.Арапя ДОРИ И ПРЕЗ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА КМЕТА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ОБЩИНА ЦАРЕВО ТОВА СА ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ , МЕТСНИЯ ДЕРИБЕЙ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ И СИНЧЕТО НА МАРА АТАНАСОВА ГЕОРГИ АТАНАСОВ ПОЗДРАВИИИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ЦАРЕВЦИ
83.
ОТ ДЯДО КОЛЕДА
30.12.2013 11:24:03
0
4
НЕ СПИРА СТРОЕЖАДОРИ И ПРЕЗ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА КМЕТА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ОБЩИНА ЦАРЕВО ТОВА СА ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ , МЕТСНИЯ ДЕРИБЕЙ АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ И СИНЧЕТО НА МАРА АТАНАСОВА ГЕОРГИ АТАНАСОВ ПОЗДРАВИИИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ЦАРЕВЦИ
82.
БЗНС Петко Арнаудов
29.12.2013 16:24:46
6
1
Драги земеебелецо.Сей омраза , сега му е времето.Бате Петко ще те награди с едни плодородни старини.Откъсна се корена , комунистически,времената се сменят динамически,живеем във времена космически; но всички си останахте всячески във вашите осрали се благини.Весели Празници , не украсата на кмета , ще бъде водещо за Нова Година, но аз Ви пожелавам да спечелите от Баницата на късмета.И дано Бойчев и Байряма в Царево никога ги няма. Хвърляй семе отровно Земеебелецо,любими за плодородни и щастливи Весели Години.Наздраве.
81.
Земеделец 3
29.12.2013 13:59:57
5
3
Весели празници на всички потребители на сайта. Поздравления за хубавата празнична украса на чершията кмете. Поздрави и на всички работещи за общината, без вас едва ли щяхме да сме на това дереже. Пожелавам ви много късмет, здраве, щастие и всичко друго което ви липсва.

Да е Честита Новата Година!
80.
stolica
29.12.2013 12:12:54
10
1
до чака рака или чичджия ли си ,но явно нищо не сващаш от култура и техническо постижение.Всяко техническо съоражение трябва да бъде и естетическо красиво.То трябва да отговяра ,не само на технически параметри, и да носи своята функционалност , нао да бъде да бъде , красиво да носи морални и исторически добордетели.Мисля ,че тази статуя е такава.Фарът е фар , като морско съоражение , какво му пречи да бъде и красив. Една айфелова кула , на която аз съм се качвала многократно , не е съоражение за дадена дейност, а само един голям сувенир на гостите на Париж. Т. Е също е едно виртуално съоражение,което парижани не са п риемали. Говорим за съчетание на техническоте параметри и естетически външен вид. Я си престави ти чикиджии или чакарака. ,какво ще стане ако фарът е с добри технически параметри а формата му изглежда ,като мъжки полов орган.Защо не си кажеш направо , че искаш това да паметник на Петко Арн.
79.
ЧАКА РАКА
29.12.2013 02:05:43
2
6
УВАЖАЕМА СТОЛИЦА,
ти някога била ли си в Париж или си гледала жално снимки с Айфеловата кула? Как може да сравняваш НЕСРАВНИМИ НЕЩА? Една измислена /виртуална / фигура -статуя на тракийска жена , с Техническо постижениеq като АЙФЕЛОВАТА КУЛА В ПАРИЖ. Срамота и невежество!!!
78.
stolica
28.12.2013 19:54:56
5
3
Темата , е проблема с бежанците. Защо , сега при това правителство нашумя толкоз силно. Това е поредната далавера на БСП. Някой знае ли , колко се плаща на централата на партията за всеки прекаран чужденец.Всеки партиен деец сега си стой на топло и чака своята комисионна, а обикновенните граничари мръзнат. Границата ни е била отворена,разградена , така е , но това не е от тази или миналата година.Това правителство няма поритическата и икономическа воля да спре нелеганите имигранти.Помните ли какво направи Иван Костов с имигрантитите от Косово. АМИ просто не ги пусна да влязат в България.Колко косовари има в България? Така постъпват силните политици,инстинските родолюбци.
Относно статуята на фара-доста си мисля ,че ретроградното мислене още не е напуснало Царево. Най голямата съпротива на парижани бе срещу Айфеловата кула.Сега е гордост на Париж.Оставете времето да покаже.А относно искането на семейство Арнаудови за референдум ,съм съгласна , но да бъде за паметника на ЦАРЕВИЦАТА в с. Кости. Образа на П.А най би прилягал .
77.
arapia_200?
28.12.2013 15:54:14
1
4
Niakoi hora vmesto da rabotiat po cial den pishat komentri v neta.
76.
Лихвари ходят мамо
23.12.2013 08:55:55
0
9
Лихвари ходят, мамо,
реклами лепят.
Реклами лепят, мамо,
хората лъжат.
Хората лъжат, мамо,
благи думи думат.
Благи думи думат, мамо,
тъмни мисли мислят.
С големи букви пишат, мамо,
очите вадят.
С малки букви пишат, мамо,
окови слагат.
Бързи пари дават, мамо,
всичко ти вземат.
Кого прилъжат, мамо,
жив го не пущат.
Жив го не пущат, мамо,
жив го поробват.
Жив го поробват, мамо
кръвта му пият.
Кръвта му пият, мамо,
по капка смучат.
Сърце нямат, мамо,
само търбуси.
Сълзи ги не трогват, мамо,
само жълтици.
Закон ги не лови, мамо,
само куршуми.
75.
do 74
19.12.2013 10:39:45
8
1
Ти явно си от онези интернет-тролове на БСП, които коментират само и само , за да избутат негативните коментари за партията по-надолу.
Колкото и да го правите, хората харесват община Царево сега и никой не милее за другарското-царско семейство, което я управляваше преди.
Да си седи на топло в горското и да не бълва омраза.
74.
znae6t
18.12.2013 17:41:00
1
5
Българската икономика никога не е била на дъното, за да се оттласква. Българите са най-богатият народ в света. Как?! Никой не знае, но е така ! Заведенията са пълни с надувки, курви, мутри, но и селяни не липсват. Фитнесите пращят по шевовете ден и нощем, паркираните коли пред тях са с класи над тези в центъра на Ню Йорк – сам го проверих ! Ежеседмично се откриват нови и нови молове. Те са пълни с ученици – това говори, че имат пари, а пари им дават родителите, разбира се. Което означава, че родителите са пълни с кинти. На 1.11 2013 г. свършиха местата по курортите за Нова година. Само за студентския празник на 8-ми декември, и само на Банско са продадени над 40 000 нощувки. А за миналия Великден над 300 000 българи се юрнаха по Гърция . Това един беден, нещастен, гладен и кльощав народ не може да си го позволи. За миналата година „бедните“ българи са похарчили 2 500 евро на глава от населението за пътувания в чужбина, докато богатите поляци само 200 .

Така че да не съм чул някой да се оплаква от икономиката, правителствата, Бог, дявола, спина, китайците, индианците, негрите и върколаците. Българите са богати, лъжливи и мрънкащи ! Ако ония будали от Европа го разберат, ще видим евросредства през крив макарон !!!
73.
Аз до 71
18.12.2013 16:23:22
8
1
Украсата не е кичозна, на мен ми харесва, красиво е и весело - сградите, елхата, светещите дървета и градинката с Дядо Коледа - точно така трябва да е. В Бургас цялата главна улица светеше по същия начин, къщи, дървета , елхи, страхотно е. На мен центъра на Царево ми харесва, досега не е бил толкова красив .
72.
do 71
17.12.2013 10:04:04
11
2
Царево никога не е привличало младите си хора, вероятно заради около вековното властване на БКП-БСП.
71.
рамбо
17.12.2013 09:25:52
5
15
Царево е град на КУЧЕШКИ ЛАЙНА, арогантно и високомерно кметско поведение.Град без перспектива,пълна селения,както и кичозна новогодишна украса. НИКАКВО БЪДЕЩЕ за млади хора !!!!!!!!!!!!
70.
bsp trols
17.12.2013 07:54:20
5
0
БСП използвали тролове за коментари в интернет. Колко интересно. БСП-трол. хаха
69.
M.U.T.0.
09.12.2013 14:23:33
0
0
mutoresearch.net
68.
90
08.12.2013 22:34:33
8
6
Другарите и другарките от академията на БКП ви отклоняват вниманието.
Бачо Петко ви гледа сеира как се карате за статуята, докато той си седи на топло зад бюрото.
През това време умуват и как да набутат в горското дело стриптизъора от изборите.
Който междувпрочем е най-голямата фурнаджийска лопата, която сме срещали някога.
67.
7 news
08.12.2013 22:30:29
9
1
Вижда се, че опорните точки, без които не могат да насочват електората си в Царево, на бсп са :
- великия Арнаудов, който продаде корал, за да плати борчовете на общината;
- великите специалисти, които за да бъдат задържани в града, трябваше да бъдат оземлени с имоти на първа линия в кв.Василико;
- великата пречиствателна станция, която беше толкова велика, че световните конспиратори намразиха Арнаудов и го вкараха в следсвието на разпити;
- великата инфраструктура от плочи, която преди 10 години направи.
- великите Канално-помпени станции, които бяха толкова нужни, че се е наложило да принуждават частниците да ги правят.
- музеят, който не е направен заради Арнаудова, а заради хората в града, който обаче е направен толкова иновативно, че цял живот трябва само Арнаудов да си го ползва като идея и резултат.
- колко много са прости ГЕРБ и как нямат образование, пък видиш ли в БСП са най-кадърните "деца" от града.
- и ред други опорни точки и глупости, които не спират да говорят.

Хубавото е, че са глупости и че много лесно могат да бъдат опровергани:
- Продажбата на Корал не е имала за резултат само плащане на сметки на общината, в резултат на нея са се появили и няколко нови милионера и приятелства на кмета с тях.
- великите специалисти, част от тях не знаеха каква точно име е длъжността, други от тях директно притискаха и изнудваха хора, после като се смени властта побързаха да си "изтрият компютрите". Те бяха оземлени на първа линия по чисто кметска линия. Защото всички останали хора от общината бяха оземлени в Зона Север на града.
- във великата превчиствателна станция бе назначен и един от великите специалисти с имот в кв. Василико, който я е ръководел така, както шофъор на трабант кара с-класа мерцедес.
- великите плочки от преди 10 години създадоха ерата на великите Мечта Бойчевци и великите Кинтажевци и Мосиновци.
- великите КПС-та, без документация, изградени от частници, със странни обещания и услуги.
- музеят, великият музей, този път без майтап. Град като Царево трябва да има музей. Но той бе построен толкова съмнително и неособено качествено, оформен от близки хора и художници. С боядисани с боя червени ключове са осветление, със щперплати и ламинат от най-нисък клас вероятно, че някой да се бие в гърдите, че е много велик, че го е построил е нелепо. Построил-построил - нали го е направил за града. Защо всеки път плюят и казват " гербаджиите ходят в музея" ; "те го присвоиха" . Вие луди ли сте ? Всеки може да го ползва , нали за това е направен. Или греша ? Или е направен за лични нужду ? Плюс това по изборите един глупав стриптизъор от вашите редици навсякъде клеветеше, че видиш ли сега музеят ще стане казино. Е не стана.
Всъщност опорните ви точки са пълни глупости, както и всичко говорено от вас и стриптизъора.
66.
aonsu
08.12.2013 22:29:19
8
1
Цитат от уикипедия :
"Академията за обществени науки и стопанско управление, широко известна и със съкращението АОНСУ. Обслужва управляващата тогава Българска комунистическа партия. Създадена е на основата на Висшата партийна школа на ЦК на БКП. Подготвяла е висши управленски кадри за държавната и местната администрация, стопанството, БКП и обществени организации. Научните изследвания са били съсредоточени в институтите на Академията."

Хора като Арнаудови, които са учили в училището на БКП, чиито режим е обявен за престъпен, ще казват кой какво да прави в града ли ?
Хора, завършили в школата за социално управление и манипулации за масите.
???????
И седнали подобни на тях да обсъждат в коментар 47, кой бил Павел Койчев и как се радвал на ограничен интерес.
Като гледам Арнаудови, вие се радвате на огромен интерес и предимно негативен.
65.
Аз
08.12.2013 21:28:35
2
4
Не е нужно да ми казва някой от БСП , че е грозна и отблъскваща, до това заключение стигнах без тяхна помощ още от пръв поглед. Освен това не съм от тези , на които някой друг им казва какво да говорят и мислят. Много ти се иска да съм марионетка на БСП, но не съм. Мен никоя партия не може да ме промие за разлика от тебе май. Аз съм само наблюдател и добре ви наблюдавам всички, да знаеш. А с коментара си ме разсмя от сърце. Такива като теб как ги обичам само.
64.
Земеделец
08.12.2013 21:05:10
1
12
Думи ,като хубав ,грозен, добър, симпатична и др. са литературни сравнения /качествени прилагателни /, за определен обект. Но когато става дума за Морско техническо съоръжение, което ще поддържа сигурността в морето и по крайбрежието ,то тези литературни сравнения са неприложими.Обектът СТАТУЯ ФАР няма сертификат за морско изпълнение, липсва за него съответната техническа документация, не е приет по съответния ред от комисия съгласно закона, липсва съответния протокол!!!
И така, при това полужение може да бъде монтиран на всяко друго място , но не и в морето!!!!!!!!!
ГОТИНО НАЛИ !!!!!!
63.
do 62
08.12.2013 20:38:22
2
4
O nerazumni komentatore,poradi shto se sramish da se narechesh beseparski sin? Ta nalinaika ti vaznasiashe partiata i verno i slujeshei sabirashe plodovete i.
62.
61
08.12.2013 17:16:09
8
1
О велики данъкоплатецо, как достигна до тази умна мисъл за плашилото и смеещия ти се свят ? Да не би някой от БСП да ти е казал, че статуята е грозна.
61.
Аз до 57
08.12.2013 16:20:44
2
10
По-добре бетонен фар , отколкото това плашило, да ни се смее цял свят. А относно дарителската кампания , че ние всяка година правим такава - от нашите данъци.
60.
тъп селянин
08.12.2013 15:55:26
1
0
епохата се нарича комунизъм и вие сте детската и градина...
59.
e.k.
08.12.2013 12:19:24
3
2
Социалистическа съзнателност: същност, структура и детерминираност.
58.
aonsu
08.12.2013 12:14:38
9
2
Цитат от уикипедия :
"Академията за обществени науки и стопанско управление, широко известна и със съкращението АОНСУ. Обслужва управляващата тогава Българска комунистическа партия. Създадена е на основата на Висшата партийна школа на ЦК на БКП. Подготвяла е висши управленски кадри за държавната и местната администрация, стопанството, БКП и обществени организации. Научните изследвания са били съсредоточени в институтите на Академията."

Хора като Арнаудови, които са учили в училището на БКП, чиито режим е обявен за престъпен, ще казват кой какво да прави в града ли ?
Хора, завършили в школата за социално управление и манипулации за масите.
???????
И седнали подобни на тях да обсъждат в коментар 47, кой бил Павел Койчев и как се радвал на ограничен интерес.
Като гледам Арнаудови, вие се радвате на огромен интерес и предимно негативен.
57.
do 56
08.12.2013 12:09:39
10
3
Фарът си е Фар...къде бяха хората, да кажат с каква форма да е докато той беше грозен, бетонен, избледняло жълт и очукан от година на година ?
Защо сега искали да кажат с каква форма да е.
Направете разлика. Фарът е държавен, възстановява се по частна инициатива. И никак не е горзен. Просто хората, които много са се загрижили за фара, изведнъж разбраха, че искат фара да е по техен вкус. Ами да бяха направили дарителска кампания хората от Царево и да бяха си избрали форма на фара.
Какво се опитвате да ми внушите...че с построяването на този нов фар, в сегашния му вид, кой от града е ощетен, защото не съотвтества на културните му и естетически виждания ?
Фарът пречи единствено на другарите с агентурни имена.
56.
Аз
08.12.2013 11:08:08
2
7
Напълно те подкрепям , 47-ми, а ти 45-ти , можеш на някой друг да се правиш на много разбиращ. 52, не става въпрос за червени и бенбени, както все обичате да го извъртате, а за това , че хората сякаш не съществуват в тоя град и никой не ги пита за нищо, така че няма как да разберем с каква форма искат да е фара.
55.
54
08.12.2013 10:31:24
11
2
Епоха, белязана от цигарен дим и алкохолни изпарения. Много шум и фанфари. Даже си спомням, когато работихме в общината, кметът взе че напълня от много работа и банкети.
Лентички не липсваха - то бяха тротоари, бетони, бяхме като банка за създаване на бизнесмени.
Беше интересно и злополучно. Епохата на Арнаудов се опита да постави основи на града - канали, пречиставтелни и прочие. Но само се опита, защото всички те бяха изпълнени безумно по ръба.
И всъщност най-важният въпрос.
Арнаудов се бие в гърдите, че възстановил градът...че от кой, преди теб сдс имали само 2г. управление, инак все БСП и БКП са властвали в района и са го превърнали в село на морето.
Арнаудов, спри да се бие, даже и в гърдите, започни да работиш зад бюрото, което така грижливо за старините ти са ти харизали, мигар свършите нещо полезно за горското дело .
54.
До 44 от Аз
08.12.2013 10:31:07
0
8
Не искам да съм кмет. Ако бях със сигурност нямаше да съм като Лапчев, но аз не искам.
53.
28244
08.12.2013 09:50:56
0
2
Все едно, аз да се проверявам, дали съм ходил по чужди жени и резултатите да дам на жената!Има ли проверка срещу гражданите рушили , повреждали и размествали общинско и лично имущество и какви мерки са взети срещу тях?
52.
er-c
08.12.2013 09:49:11
9
1
сигурно червените искат фарът да е сформата на дърво, ягода или гол мъж стриптизъор.
51.
51
07.12.2013 23:13:56
10
1
Агент Иванов бил епоха ? Радваме се тогава, че си е отишла.
Само че ако бе фактор, нямаше да е с утешителна награда зад бюрото в горското. Факторите в политиката са на друго място, нали така агент Иванов, ти много искаш да си министър, областен. Уви, не остана време.
50.
тъп селянин
07.12.2013 21:25:49
1
9
Лапчо, ако беше запазил Каридков сигурно той като виден строител щеше да ти обясни, че морски фар е съоръжение, а не произведение на изкуството и като такова то трябва да притежава инженерни, а не естетически качества... А като имаме възможността да познаваме твоите родители, цитирането на агент Иванов е най малкото неуместно, трудно се зачерква една епоха... Но когато простите хора са отпред умните се отеглят
49.
da
07.12.2013 19:26:26
10
0
Вижда се, че опорните точки, без които не могат да насочват електората си в Царево, на бсп са :
- великия Арнаудов, който продаде корал, за да плати борчовете на общината;
- великите специалисти, които за да бъдат задържани в града, трябваше да бъдат оземлени с имоти на първа линия в кв.Василико;
- великата пречиствателна станция, която беше толкова велика, че световните конспиратори намразиха Арнаудов и го вкараха в следсвието на разпити;
- великата инфраструктура от плочи, която преди 10 години направи.
- великите Канално-помпени станции, които бяха толкова нужни, че се е наложило да принуждават частниците да ги правят.
- музеят, който не е направен заради Арнаудова, а заради хората в града, който обаче е направен толкова иновативно, че цял живот трябва само Арнаудов да си го ползва като идея и резултат.
- колко много са прости ГЕРБ и как нямат образование, пък видиш ли в БСП са най-кадърните "деца" от града.
- и ред други опорни точки и глупости, които не спират да говорят.

Хубавото е, че са глупости и че много лесно могат да бъдат опровергани:
- Продажбата на Корал не е имала за резултат само плащане на сметки на общината, в резултат на нея са се появили и няколко нови милионера и приятелства на кмета с тях.
- великите специалисти, част от тях не знаеха каква точно име е длъжността, други от тях директно притискаха и изнудваха хора, после като се смени властта побързаха да си "изтрият компютрите". Те бяха оземлени на първа линия по чисто кметска линия. Защото всички останали хора от общината бяха оземлени в Зона Север на града.
- във великата превчиствателна станция бе назначен и един от великите специалисти с имот в кв. Василико, който я е ръководел така, както шофъор на трабант кара с-класа мерцедес.
- великите плочки от преди 10 години създадоха ерата на великите Мечта Бойчевци и великите Кинтажевци и Мосиновци.
- великите КПС-та, без документация, изградени от частници, със странни обещания и услуги.
- музеят, великият музей, този път без майтап. Град като Царево трябва да има музей. Но той бе построен толкова съмнително и неособено качествено, оформен от близки хора и художници. С боядисани с боя червени ключове са осветление, със щперплати и ламинат от най-нисък клас вероятно, че някой да се бие в гърдите, че е много велик, че го е построил е нелепо. Построил-построил - нали го е направил за града. Защо всеки път плюят и казват " гербаджиите ходят в музея" ; "те го присвоиха" . Вие луди ли сте ? Всеки може да го ползва , нали за това е направен. Или греша ? Или е направен за лични нужду ? Плюс това по изборите един глупав стриптизъор от вашите редици навсякъде клеветеше, че видиш ли сега музеят ще стане казино. Е не стана.
Всъщност опорните ви точки са пълни глупости, както и всичко говорено от вас и стриптизъора.
48.
zemedelec II
07.12.2013 19:23:52
3
3
Мишки Киното или както е сега след национализацията Музеят, колкото и да го дъвчите никога няма да донесе дивидент на никой от тея хора, които го откраднаха от собственика му или пък се снимат пред сградата.

Собственика има документи и когато му дойде времето ще му берете калая и на Музея. За кражбата на готовата сграда говоря, всички съселяни много добре знаете чия е.

Всеки докрай ще бъде възнаграден.
47.
ЗНАЕЩ
07.12.2013 17:08:47
0
12
ЗА КЪСАТА ПАМЕТ И ЛЪЖИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.
На сесията на Общинския съвет на 04.12.2013 год. в обясненията си за ФАРА на Царево ,кметът Лапчев изрече един куп лъжи и изкара жителите на Царево неграмотни и необразовани, доносници, неразбиращи нищо от АРТ изкуство.Едва ли не само ТОЙ Е ПОСВЕТЕН ОТ БОГА СИ /разбирай Б.Б./да изказва компетентни мнения за качествата на Тракийската жена ФАР.
ЗА АВТОРА НА СКУЛПТОРАТА:
Павел Койчев - на 74 год.Творчеството и изложбите на П.Койчев предизвикват ограничен интерес.По 50 - 60 човека на откриване на изложби и ПЛАТЕН МЕДИЕН ШУМ. Мненията са противоречиви, фигурите предизвикват много спорове, за това защо са поставени и дали трябва да ги има.Но с връзки . Изложения на творби на П.Койчев са представяни в галерията на небезизвестната СИ Банк на Цветелина Бориславова- неформалната половинка на Премиера Б.Б. Близък приятел на бившия министър В.Рашидов. Така че топлата връзка на този творец с Кръстника / Б.Б. / на "царевския символ" не е от вчера. В Царево е известен през 2012 год. с Опита за "подводен музей", при което едно огромно количество потрошени фигури на голи манекени, бяха потопени в залива под Църквата в кв. Василико и цяло лято стряскаха подводните риболовци и любителите на подводния спорт. А през 2013 год. разхвърли по скалите на същия залив под Църквата няколко пъстри 7 - метрови риби, изработени от стиропор/Артинсталация/,които вълните разбиха на парчета и замърсиха целия залив с отломки.
ЗА КРЪСТНИКА НА ЦАРЕВСКИЯ СИМВОЛ:
По в." Десант" бр.212 " Никулден 2012 г., Кошница веян паламуд разчувства Бойко Борисов и той обещава на Царевци, срещу нея да им вдигне нов символ на града - ФАР-статуя на тракийска богиня. Всенародния любимец така се разчувства, че щедро обещава да даде 150 хил. лева за възстановяването на вътрешния фар, и между другото кръцва поредната си лентичка, откривайки новия тукашен исторически музей."
ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ И ЛАКЕИТЕ:
Грабвайки присърце идеята на "БАЩИЦАТА НАШ Б.Б.", Лапчев и приятели решиха силово да наложат "новия символ на Царево -Богинята фар", така както наложиха и "новия герб" на Община Царево.НО СРЕЩНАХА МАСИРАН ОТПОР ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, представяйки го, днес като действие на 10 души.
С евентуалното реализирене на този проект щеше да се увековечи некъдърното управление на ГЕРБ. Щеше да бъде удовлетворена мегаломанията за величие на Царевския кмет Лапчев, и не на последно място автора на скулптората П.Койчев , щеше да има претенции за най великия АРТ СКУЛПТОР, а Царево щеше да бере срамотиите.
ТОВА Е ИСТИНАТА !!! ЧЕТЕТЕ !!!
46.
90
07.12.2013 14:52:03
8
0
Радвам се, че някой се е сетил в коментар 42 да изброи вечните теми и опорни точки, които тука и из града червените въртят като латерна.
Много точно си ги опровергал/а.
45.
do 43
07.12.2013 13:09:32
1
1
казах ти, че няма да ме разбереш, но това не е ненормално.
44.
do 43
07.12.2013 13:08:36
1
1
стани кмет
43.
До 40 от Аз
07.12.2013 12:54:01
3
9
Докато ти четях остроумията доста се забавлявах. Ти познаваш ли всички царевци , за да си наясно , че никой от тях не разбира от пропорции и скулптура. И искам да те питам ти специално разбираш ли от изкуство и пропорции , че си тръгнал да се изявяваш като психолог от какво разбират хората в Царево и на какво са или не са способни те? Откъде си сигурен дали аз не разбирам от пропорции, да не би да знаеш случайно с какво се занимавам? Не аз , а онзи който е сътворил това няма и понятие от човешка анатомия, да не говорим пък за естетика, която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА в изкуството и най вече в скулптурата. И е малко неуместно да ми говориш за самонадеяност , след като ти си този ,който твърди , че хората в града са неспособни да взимат решения и не разбират от това или онова. Освен това , господине или госпожо, държавата и хората са едно цяло, така че си спести глупостите тук. Защото хората са данъкоплатците в тази държава и работят за същата тази държава и всичко което се случва тук пряко ги засяга и са НАМЕСЕНИ. Аз не проявявам самонадеяност , а изразявам своето мнение, защото имам това право. Както го имат и останалите хора , но общината не се допитва до тях. Номер 39-ти, не аз , а ти моето момче или момиче, си ходил на промивки.
42.
7 news
07.12.2013 10:33:01
12
2
Вижда се, че опорните точки, без които не могат да насочват електората си в Царево, на бсп са :
- великия Арнаудов, който продаде корал, за да плати борчовете на общината;
- великите специалисти, които за да бъдат задържани в града, трябваше да бъдат оземлени с имоти на първа линия в кв.Василико;
- великата пречиствателна станция, която беше толкова велика, че световните конспиратори намразиха Арнаудов и го вкараха в следсвието на разпити;
- великата инфраструктура от плочи, която преди 10 години направи.
- великите Канално-помпени станции, които бяха толкова нужни, че се е наложило да принуждават частниците да ги правят.
- музеят, който не е направен заради Арнаудова, а заради хората в града, който обаче е направен толкова иновативно, че цял живот трябва само Арнаудов да си го ползва като идея и резултат.
- колко много са прости ГЕРБ и как нямат образование, пък видиш ли в БСП са най-кадърните "деца" от града.
- и ред други опорни точки и глупости, които не спират да говорят.

Хубавото е, че са глупости и че много лесно могат да бъдат опровергани:
- Продажбата на Корал не е имала за резултат само плащане на сметки на общината, в резултат на нея са се появили и няколко нови милионера и приятелства на кмета с тях.
- великите специалисти, част от тях не знаеха каква точно име е длъжността, други от тях директно притискаха и изнудваха хора, после като се смени властта побързаха да си "изтрият компютрите". Те бяха оземлени на първа линия по чисто кметска линия. Защото всички останали хора от общината бяха оземлени в Зона Север на града.
- във великата превчиствателна станция бе назначен и един от великите специалисти с имот в кв. Василико, който я е ръководел така, както шофъор на трабант кара с-класа мерцедес.
- великите плочки от преди 10 години създадоха ерата на великите Мечта Бойчевци и великите Кинтажевци и Мосиновци.
- великите КПС-та, без документация, изградени от частници, със странни обещания и услуги.
- музеят, великият музей, този път без майтап. Град като Царево трябва да има музей. Но той бе построен толкова съмнително и неособено качествено, оформен от близки хора и художници. С боядисани с боя червени ключове са осветление, със щперплати и ламинат от най-нисък клас вероятно, че някой да се бие в гърдите, че е много велик, че го е построил е нелепо. Построил-построил - нали го е направил за града. Защо всеки път плюят и казват " гербаджиите ходят в музея" ; "те го присвоиха" . Вие луди ли сте ? Всеки може да го ползва , нали за това е направен. Или греша ? Или е направен за лични нужду ? Плюс това по изборите един глупав стриптизъор от вашите редици навсякъде клеветеше, че видиш ли сега музеят ще стане казино. Е не стана.
Всъщност опорните ви точки са пълни глупости, както и всичко говорено от вас и стриптизъора.
41.
mikov
07.12.2013 10:19:43
10
2
Ерата на кмета Арнаудов отдавна приключи даже и да се изживява пожизнено като такъв - това говори само за неговото его.
Нито администрацията, нито другите жители на града ще допуснат той да е кмет.
Пишете си колкото си искате. Явно и на вас ви пускат опорни точки какво да пишете - колко е велик Арнаудов, колко са неграмотни от ГЕРБ и т.н.
40.
do 38
07.12.2013 10:18:18
9
1
Виж знам, че няма да ме разбереш, но ще ти го обясня накратко. Хората не са способни да вземат обективни решения, първо защото са много на брой, второ защото са различни като хора. За това са измислени изборите. Избират си представители, които да решават и действат вместо тях, но в техен интерес.
Не ме разбра нали.
Какво разбират хората в Царево от скултура и морски фар? Първо, фарът като фар не е на община Царево, а е държавен. Така че хората изобщо не ги меси.
Второ ако се опитваш да ми кажеш, че фарът е грозен, само защото не разбираш от скултура и пропорции или защото не е кръст или Светец, пак няма да те разбера.
Фарът си е такъв, какъвто трябва да бъде.
Самонадеяността ти и експертностната простото нямат цвят, да !
39.
9999 до 38
07.12.2013 00:01:11
4
0
Промит си.
38.
До 33, 35, 36 ...и дрън дрънковци от Аз
06.12.2013 21:54:57
0
11
Като сте толкова загрижени за обществото и за мнението на хората що не пуснете една анкетка да видим кой иска и кой не иска това грозилище да е фара на Царево? Откъде накъде ще говорите вие от името на хората в града , в това число и от мое име? Хайде пуснете една анкета да видим кой ще подкрепи това недоразумение да ни бъде фар и кой не. Но без да ни боядисвате после в синьо, червено или други цветове в зависимост от отговора.
37.
pitane
06.12.2013 10:36:41
3
1
abe kude izchezna onzi haskovlia jurnalist, da ne bi da sa go snimali i da go durjat s kompromat ?
36.
ds
06.12.2013 10:35:30
8
2
Същият агент Иванов, който е цар на уговарянето, наговарянето, предварителните срещи и спец по приятелския огън ? Той ли е подал сигналите срещу статуята? Че какво му пречи .
35.
hubav komentar
06.12.2013 10:24:26
11
1
Под тази статия за граничните полицаи се пишат коментари за Арнаудов, защото след вчерашната сесия хората са развълнувани и искат да си кажат мнението за поредната простотия на бившия кмет. хората са ядосани! И това е нормално - един агент от ДС си е агент от ДС и отново се занимава с доноси. Царевци не искат заради комплексаря Арнаудов да се спира развитието на града. И понеже този сайт е платен от Арнаудов, тук няма да видим статия за последната сесия на общината. Защото този път няма как да се каже на бялото черно. Ягода колкото и да се пъне не може да измисли никакво просташко заглавие и текст, който да избълва тук. А и журналята от бесове колкото и да им плащат не могат да родят такава "мъдрост", която да изчисти лайната, с които се намаза Арнаудов. Обичам го този сайт!!!!! Те не знаят каква услуга правят на тези, по които плюят!!!
34.
do arnaudov
06.12.2013 10:21:57
11
1
То който се закани да смачкаш отец Стоян от кв.Василико, ти ли ще се правиш на много религиозен и ще скачаш срещу статуята бе ?
Кажи на жена ти философ от соца да ти обясни каква е разликата междру религия и изкуство. Да ти обясни, че е нормално днес да има тракийски символи, все пак Християнството в България не е инквизиция и е останал спомен от хората, населяващи и тези земи. Заради глупостта ви, сега рибарите нямат фар.
33.
СИС до един
06.12.2013 09:14:16
10
1
Много интересно мнение! Ти явно си езичник и вярваш, че една статуя, произведение на изкуството може да уплаши паламуда. Хахахахаха, направо ще припадна! Те рибарите да не са прости като теб, че да вярват в такова нещо. Рибарите са смели и доблестни мъже, които не само че не вярват в приказки, но и имат реална представа за занаята си. Не ги мисли. А относно музея - да и аз лично съм бил против, защото покрай него много се краде и влачи и защото при наличието на такъв изтъкнат директор няколко години вътре нямаше какво да се види.Но точно с този музей се видя какво означава да се работи в името на обществото в града - даде се живот на една мъртва инвестиция, направена с наши пари от един крадлив грандоман. И стана много добре. Освен това кой е казал че трябва и е правилно всичко построено от предишното управление да се руши или да се неглижира и да не служи в полза на хората. Няма такъв филм. Такива неща правеше само вашия вожд. А той от вчера предполагам има главоболие, което не е от уруки. Казвам го да го разбере езичник като теб! Хахахаха
32.
do edin
06.12.2013 08:04:48
11
1
понеже арнаудов сам го построи музея, с негови пари и труд.
не стига, че разхищаваха общинския бюджет, сега се правят на важни…от тях запозна и с тях свърши света.
ще има да взема шефа на горското, че ще бъде кмет...
31.
todorov
06.12.2013 08:03:34
8
0
Социалистическа съзнателност: същност, структура и детерминираност..другото име на философката от кв.Василико.
30.
qgudino
06.12.2013 08:02:23
9
1
Чрез: Флагман
До: Арнаудови
От: Гражданин
По повод твърденията, че стоите зад сигнали до данс и различни институции/вероятно вярни/.

Господин и госпожо Арнаудови, днес стана ясно, че заради доносите и сигналите на ваши симпатизанти, вероятно и на вас самите, в Царево няма да има морски фар-скоро. Заради предизвиканите проверки и прочие.
Пиша ви, за да сте наясно, че имате изключително назадничево и ретроградно мислене. Арнаудов - ти като кмет си имал достатъчно време да направиш всички неща, срещу които сега роптаеш и мразиш, но не си ги направил. За това се спри и не натрапвай собственото си мислене на хората от града. Ти не си феодал, Царево не ти е царство.
За това и не е нужно ние хората, които не сме гласували за теб да се съобразяваме с доносите ви.
Хората пък които са те подкрепили, имат време да размислят.
Какво постигате ? Нищо. Оставате си там.
Срам нямате, наблюдавам ви от 20 години, това ми е ясно. Но възпитавате и младите си симпатизанти на същото - да бъда лицемери и да нямат обективна преценка за нещата, да доносничат, да сигнализират, да саботират. Това е толкова жалко.
Пиша ви, защото не съм ви виждал никога на живо и нямам намерение да се срещам с хора като вас.
Искам да знаете, че не ви подкрепям. Аз и много други хора от гр. Царево. Знам, че не ми вярвате, явете се пак на избори и ще го разберете, когато видите отчайващата подкрепа за хората като и покрай вас.
Сигурно като кмет сте направил за града някои неща, които според вас са били правилните и нужни. Нека хората оценят как изглежда Царево след 3 ваши мандата и как ще изглежда след управлението на сегашния кмет. Между впрочем, той и сега има надмощие в тази класация спрямо вас, камо ли след 2 мандата.
Бъдете здрави, не пречете на града!
29.
f
06.12.2013 08:01:50
9
0
Арнаудов няма да следващ кмет и той много добре го знае, ако не го знае, ще го разбере. Арнаудов е кмет само в представите на лакеите му, които свързват собственото си развитие с това той да е кмет или директор на горското.
Гледам коментарите - никой не е плюл по Арнаудов, говори се все за неща, които са обществено достояние, не се крият и не са опровергани.
Гранизните полицаи са достойни хора.
Страх от хора като вас, едва ли, но жалост към доносите със сигурност. Жалко е да го правите.
28.
ЕДИН
05.12.2013 22:45:04
1
16
До всички противници и опоненти на Арнаудов !!!
Смели сте само в подмазвачеството си към днешната власт в общината, двуличници, безродници и ГЕРБЕРСКИ ПОДЛОГИ.
Къде бяхте когато П.Арнаудов управляваше /колеше и бесеше / в Общината? Ближехте му задника,нали!Защо един от вас "достойни гербери", не му се опъна за каквото и да е? Нали не харесвахте управлението му?Колко от вас излязоха на протест или публично да го критикува.ИНТЕРЕСЧИИ винаги е имало, но по големи терикати и мазници от ГЕРБАДЖИИТЕ НЕ Е ИМАЛО.
Петко си знае грешките и заплати скъпо за тях.
НО НАЛИ ВИЕ СКАЧАХТЕ СРЕЩУ ГРАДСКИЯ МУЗЕЙ,пък сега СИ ГО ПРИСВОИХТЕ и каните всички високи и ниски гости в него да му се порадват. Не ви ли е неудобно да си присвоявате чужди заслуги?
НЕ СЪМ ФЕН НА АРНАУДОВ,НО ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ДО ВЛАСТТА.
Колкото до Тракийската богиня -фар ,най добре е да се махне от пристанището и да се постави в с.БЪЛГАРИ. Там и е мястото.ИНАЧЕ САМО ЩЕ ПЛАШИ ПАЛАМУДА, КАКТО ТАЗИ ГОДИНА!
А рибарите да си помислят добре за кого ще гласуват на следващите избори!!!
27.
27
05.12.2013 22:09:40
10
2
Хората му бяха ядосани и на изборите и за това не го избраха. Той се подписвал като кмет, на стари години да става за смях. Само с подписването ще си остане, повече кмет няма да е той. Нито някой от обкръжението му.
26.
сис
05.12.2013 21:09:53
11
2
Под тази статия за граничните полицаи се пишат коментари за Арнаудов, защото след вчерашната сесия хората са развълнувани и искат да си кажат мнението за поредната простотия на бившия кмет. хората са ядосани! И това е нормално - един агент от ДС си е агент от ДС и отново се занимава с доноси. Царевци не искат заради комплексаря Арнаудов да се спира развитието на града. И понеже този сайт е платен от Арнаудов, тук няма да видим статия за последната сесия на общината. Защото този път няма как да се каже на бялото черно. Ягода колкото и да се пъне не може да измисли никакво просташко заглавие и текст, който да избълва тук. А и журналята от бесове колкото и да им плащат не могат да родят такава "мъдрост", която да изчисти лайната, с които се намаза Арнаудов. Обичам го този сайт!!!!! Те не знаят каква услуга правят на тези, по които плюят!!!
25.
do 22
05.12.2013 11:00:58
10
2
Колко са ви размътили мозъка, че чак си мислите, че хората които не ви харесват са платени и са от герб.
Те просто не ви харесват. Не ни е нужно да имаме инструктаж или някой да ни уговаря да коментираме. Просто като гледаме как драпате със зъби и нокти да превземете общината и ни става смешно и тъжно едновременно.
Та така, просто не ви харесваме. Заплатите сами си ги вадим. Та дори и от горското.
24.
do toq deto si vqrva 22
05.12.2013 10:25:33
12
2
Ерата на кмета Арнаудов отдавна приключи даже и да се изживява пожизнено като такъв - това говори само за неговото его.
Нито администрацията, нито другите жители на града ще допуснат той да е кмет.
Пишете си колкото си искате. Явно и на вас ви пускат опорни точки какво да пишете - колко е велик Арнаудов, колко са неграмотни от ГЕРБ и т.н.
23.
do 22
05.12.2013 10:18:32
12
2
Арнаудов няма да следващ кмет и той много добре го знае, ако не го знае, ще го разбере. Арнаудов е кмет само в представите на лакеите му, които свързват собственото си развитие с това той да е кмет или директор на горското.
Гледам коментарите - никой не е плюл по Арнаудов, говори се все за неща, които са обществено достояние, не се крият и не са опровергани.
Гранизните полицаи са достойни хора.
Страх от хора като вас, едва ли, но жалост към доносите със сигурност. Жалко е да го правите.
22.
До всички платени драскачи на ГЕРБ.
05.12.2013 09:53:49
1
14
Като ви плащат да плюете по Арнаудов, граничните полицаи, майките, които са ви родили и за всичко, което се сетите поне да ви платят и един курс за правопис.Да не се излагате.Само плюнки и пяна.Като падне този малоумник Лапчев от власт вие първи ще го презрете, защото мозъците ви са като на хлебарки.А и не разбирам защо толкова ви е страх, че Арнаудов ще бъде следващия кмет.
21.
до 14
04.12.2013 21:46:33
1
1
към ДС нищо общо с държавната граница
20.
pismo
04.12.2013 18:19:48
14
8
Чрез: Флагман
До: Арнаудови
От: Гражданин
По повод твърденията, че стоите зад сигнали до данс и различни институции/вероятно вярни/.

Господин и госпожо Арнаудови, днес стана ясно, че заради доносите и сигналите на ваши симпатизанти, вероятно и на вас самите, в Царево няма да има морски фар-скоро. Заради предизвиканите проверки и прочие.
Пиша ви, за да сте наясно, че имате изключително назадничево и ретроградно мислене. Арнаудов - ти като кмет си имал достатъчно време да направиш всички неща, срещу които сега роптаеш и мразиш, но не си ги направил. За това се спри и не натрапвай собственото си мислене на хората от града. Ти не си феодал, Царево не ти е царство.
За това и не е нужно ние хората, които не сме гласували за теб да се съобразяваме с доносите ви.
Хората пък които са те подкрепили, имат време да размислят.
Какво постигате ? Нищо. Оставате си там.
Срам нямате, наблюдавам ви от 20 години, това ми е ясно. Но възпитавате и младите си симпатизанти на същото - да бъда лицемери и да нямат обективна преценка за нещата, да доносничат, да сигнализират, да саботират. Това е толкова жалко.
Пиша ви, защото не съм ви виждал никога на живо и нямам намерение да се срещам с хора като вас.
Искам да знаете, че не ви подкрепям. Аз и много други хора от гр. Царево. Знам, че не ми вярвате, явете се пак на избори и ще го разберете, когато видите отчайващата подкрепа за хората като и покрай вас.
Сигурно като кмет сте направил за града някои неща, които според вас са били правилните и нужни. Нека хората оценят как изглежда Царево след 3 ваши мандата и как ще изглежда след управлението на сегашния кмет. Между впрочем, той и сега има надмощие в тази класация спрямо вас, камо ли след 2 мандата.
Бъдете здрави, не пречете на града!
19.
ДС
04.12.2013 18:02:51
3
2
Към do 14.Аз и други достойни Българи където сме били..., ти толкоз не можеш да сънуваш:)
18.
до кадрите от АОНСУ
04.12.2013 17:58:43
11
4
Драги възрастни хора, личи ви, че сте учили в комунистическата академия за социално управление. Днес стана ясно, че заради шепа доносници, морският фар на Царево няма да го бъде скоро. Не ме притеснява факта за доносниците, Иванов си го знаем, че е агент. Притесняваме това, че те все още си мислят, че могат да правят каквото си поискат.
Безсрамници !
17.
кандидат лежпер
04.12.2013 16:03:44
9
4
Хич да не се оплакват ЛЕЖПЕРИТЕ,не стига дето получават космически заплати без целно,ами сега и претенции !! ДА НАПУСКАТ като не им държи !!!
16.
todorov
04.12.2013 15:49:04
5
4
Социалистическа съзнателност: същност, структура и детерминираност.

Само недоволни от собствената си позиция хора могат да седнат и да плщят по граничарите, че се оплаквали.
Никой от тях не се оплаква…казват ви да знаете, че докато седите на компщтрите и плюете, те са в гората, със смешна екипировка и пазят границата, ако това е възможно изобшо.
15.
Do 14
04.12.2013 15:07:32
1
8
ти коя беше? която няма да изкара и 1 час там.Сигурен съм че емигрантите ще ги замерваш с лайна а пък лайна ще има защото ще си се насрал
14.
ДС
04.12.2013 14:20:09
10
4
Нямате право да се оплаквате!!!Имате задължения към Родината!Държавната граница трябва да се охранява с чест и достойнство.Студено им било ,валял дъжд,мокри им били чорапите,ами тогава си подайте рапортите и при мама и тати да ви е топличко.На ваше място да ви заместят достойни хора за тази професия.Срам и позор сте за БЪЛГАРИЯ!!!
13.
todorov
04.12.2013 14:19:28
10
3
Социалистическа съзнателност: същност, структура и детерминираност.
12.
agent toni
04.12.2013 13:01:37
1
7
Подготвя се списък с разсекретяване на досиета на жени агенти на ДС.
Информирани по случая твърдят, че ще има много интересни личности и вербувани дами от Царево.
11.
bsp
04.12.2013 11:36:25
4
3
Агент Иванов от горското стопанство ще спаси света.
10.
do 9
04.12.2013 10:49:13
1
8
Ти по-несвързана мисъл не можа ли да формулираш.
Завиждаш ли а ? Колко си умен и колко стилно гледаш в чуждата паница, до скоро лежали, сега ревяли.
Никой от тях не се оплаква, че сега има работа. Недоволни са от това, че няма условия да работят норлано и ефективно.
Научете се да правите разликата.
9.
Митко Василев от Моряне
04.12.2013 09:18:22
13
5
Cтига сте ревали бе`до преди два,три месеца по цяла смяна подпирахте джиповетe или изпрасквахте по некоя циганка ,да запишем в тефтера кой минава, кой ходи на лов -риболов или кой с коя мадама е на чукче.сега почнахте малко работа и заревахте,ами там сами сте утишли,да са ви дали покана`поделението в търново е празно-имаше легла ,печки, нормално обзавеждане-къде е сега`а и работат на граничаря е да пази границата`по-спокойно -и ние сме били граничари, и ние живеем на границата и виждаме как до вчера ви минаваха смените`и май ревът само свалените от К П П-то`Те ще се предадат, само вие не се предавайте.
8.
пенсионер от запаса
04.12.2013 00:21:23
5
14
Ако не се знае е добре да кажа, че се опитват и в повечето случаи успяват та настанят полицаите във възможно най мизерните условия. Последният път имаше настанени да нощуват и почиват след работа в една болница ако си представите как може да си починеш или заспиш след 16 часа нощна смяна и постоянно лопане на врати и търкаляне на колички. Други в измазани преди няколко дни помещения миришещи на влага и вар само с две легла и печка на дърва без дърва и топла вода за къпане. А хотелчета за по 20-25 лева на легла стоят празни. С мизерия не се пази граница "С ПРАЗНА РАНИЦА НЕ СЕ ПАЗИ ГРАНИЦА" ГОСПОДА МИНИСТРИ. А когато полицаите потърсиха помощ от директора си, който би следвало да ги защити той ги заплаши, че ще ги прати да работят там за постоянно. Крайно време е когато е заплашена сигурността на страната да вземе участие и армията защото полицаите не стигат, за да се усили турската граница се оголва друго място. Граничарите никога няма да подвият крак на границата но няма да търпят да се гаврят с тях.
7.
aborigen
03.12.2013 19:39:42
2
17
ТАКА ПРЕДИ ВРЕМЕ НИ ЛИШИХА ОТ МЛАДОСТА НИ А СЕГА ПРАДАЛЖАВАТ ДА СЕ ГАВРЯТ СЪС СТАРОСТА НИ
6.
all stars
03.12.2013 17:28:08
4
26
Управлението на червените интересчии води хората до там, че да си гледат в паниците. Разбира се, че граничарите работят при отвратителни условия. Всеки е станал граничен полицай по желание, за да си взима заплатата и да охранява границата или други обекти. Но за да си изпълнява задълженията, работодателят му-дръжавата, му дължи нормални условия.
Няма как да са ефективни в гората, нощно време, в дъжд и кал и във реката, когато нямат условия за това.
Не виждам защо шепа простаци и маргинални типове са седнали да ги одумват "какво били се оплаквали".
Ами оплакват се...за това че работят по 16 часа, вместо по 12, за това че дрехите им не струват, за това, че в действителност границата е разградена и се очаква от 100 човека екип да опазят държавата.
Защо ги мразите ?
Защото сте прости. И завиждате.
5.
do 3
03.12.2013 17:21:47
7
18
Много си прост вероятно. Разбира се, че работата не им е да защитават границата при всякакви условия. Няма такъв филм всякакви условия. Всеки, който е на трудов договор работи при нормални условия на труд, а не при всякакви условия.
Спрете да хейтвате.
4.
а
03.12.2013 15:01:48
12
13
за пореден път се убеждавам,че в тази държава тези който живеят най-добре се оплакват най-много!
3.
......
03.12.2013 14:25:49
30
15
Доживяхме и тия да реват! Абе на вас всъщност каква ви е работата бре? Не е ли да защитавате и пазите границата при всякакви условия? Тъмно им било. Ами фенерчета нямате ли? Като си седите по цяла година и цакате карти в заставите що не ревете бре? Не стига ,че се ползвате с привилегии ,не стига ,че се пенсионирате на по 50 години ,ами ревете като принцеси.
2.
.....
03.12.2013 10:50:08
22
11
Ами отиди и им помогни на граничните. Много ви стана лесно на всички да седите пред монитора и да давате акъл и да чакате друг да ви свърши работата. Едни са избрали да помагат на сираци, други на цигани, трети на пенсионери, други на болни, други на животни, а има една огромна клика, която седи и плюе по всички останали, които са решили да помагат на някой, само защото ги е яд, че са крайно безполезни!
1.
....
03.12.2013 10:36:42
5
41
Както каза една жена в сутрешен блок - хайде сега природозащитниците да погледнат на полицаите като на кучета и да се застъпят за тях, както се застъпват за псетата. Да им осигурят същия конфорт както на помиярите в приютите. Загубена държава и демокрация - полицаите и изобщо всички, които трябва да са стожер на държавата са натикани в ъгъла а на преден план са всичката измет и сган - кучета, цигани, бежанци......егати времената!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Дали мама ми повлия в "Ергенът"? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава, обяви Алек Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Проклятие ли тегне над бургаския футбол? "Черноморец 1919" изпадна в Трета лига Отборът не успя да спаси професионалния си статут и ще играе при аматьорите през следващия шампионат Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Той е готов да утеши двете дами, изоставени от ергена Алек Култовата риалити звезда от Гълъбово вече мина 40 години и възрастта му по-подхожда на двете ергенки от тази на Алек, на когото те са каки Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Този скален манастир пази тайни за имане и страшна битка Гъстата зелена пелена, покрила възвишенията край западната ни граница, прави намирането на каквото и да било трудна задача Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Той отиде да печели пари в Нидерландия, но загина по нелеп начин Младият българин си отиде блъснат от влак Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Правят нов опит, за да изберат днес Сливенски митрополит, фаворитът Йеротей не е допуснат Светият синод започна проверка срещу него и използва тази причина, за да го отстрани от избора Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Откриха изчезналия Сашко, жив и здрав е! Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре, разказа спасителят му Дейвид Бегов Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Любов за Овена, а Телецът да внимава с авантюрите Хороскоп за деня – 19 май 2024, неделя 
Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори