×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Царево: Видите ли човек с профил на бежанец – звънете на 112!


Кметът на Царево: Видите ли човек с профил на бежанец – звънете на 112!
Жителите на пограничното село Бродилово вече са станали бдителни и са отправили взор към границата, чакат да се зададе някой диверсант
19 Ноември 2013, Вторник, 17:15 ч.
Автор: Флагман.Бг снимка Иван КОЛЕВ

Призивът е качен в официалния сайт на общината, но няма указания как точно изглежда диверсантът

Местните жители на Царево са призовани към бдителност в граничните райони. В специално съобщение, публикувано в сайта на  Общината се казва:

„Във връзка със засилените миграционни потоци от бежанци, Община Царево, РУП-Царево и Гранична Полиция - Царево призовават към по-голяма бдителност. В случаите на забелязани лица в пограничните райони, около населените места и пътищата, отговарящи на профила на бежанци, молим жителите да позвънят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР”.

В съобщението обаче липсват указания за характерните черти на въпросния профил.


В категории: Царево


77
Коментара
Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
77
Коментара по темата
77.
Налбантов - директор на СОУ Приморско
02.02.2014 17:39:39
0
0
На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова (учителка по англ. език) и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!
(Забележка: Донка Прокопова, за която става въпрос е от Царево, живее на ул. "Рене Шарон" и преподава български език.)
76.
Аз до 73
02.12.2013 22:01:20
0
0
Аз не съм от БСП, нито от друга престъпна групировка, но също се шегувам с кмета. Това не означава, че не смятам , че е прав да качи съобщението. Но понеже, най-малкото, не го харесвам, ще се шегувам колкото си искам, капиш?
75.
gola sech
27.11.2013 15:54:22
3
0
Догодина 101 години Горско стопанство. По случая предлагам да пенсионират сегашния ни директор.
74.
obs bsp
27.11.2013 07:31:13
3
2
Много преди да влезе в горското, той си свали гащите в общинския съвет. Не, не е правил стриптийз. Просто като видя, че общинския съвет не е служба за ядене и крадене и избяга. Като видя, че Арнаудов е в изолация, заради такива като него избяга. Не пожела да се бори за Арнаудовата кауза. Предпочете да се моли за служба, да плаче, да говори глупости по улиците. Сега когато Арнаудов се изправи на крака, той пак се върна, на топло, да папка и да пие вода от извора. Арнаудов осъзнай се какви змии отглеждаш в пазвата си.
73.
off
26.11.2013 13:51:44
12
3
От БСП побързаха веднага да се шегуват с кмета, с новината, да плюят. От сайта услужливо обгирижиха Арнаудов с няколко статии за Горското и поднесоха и тази статия, с надсмешка. Обаче те не си правят сметка, че хората са наясно.
Наясно са за това, че Живко Жеков, Диана Дикова, Илия Йовнов, Яни Костадинов, Дечо Градев, са избутани в трета глуха, заради амбициите на една шепа хора. Изброените са достойни партийци, а буквално са натикани в ъгъла. И защо ? За да може Арнаудов да угоди на стриптизъора и да го вкара в листата на БСП, а този подлец и страхливец да избяга за София. Сега обаче, Арнаудов като е шеф на Горското, същия стриптизъор се върна и ще прави фирма за дърводобив. Колко смешно и трагично.
За единия стриптизъор и глупавите му амбиции партията рухва главоломно.
Архитектът Гочев няма да коментирам дори. Той и без туй си носи славата и кръста на стореното в бизнеса. Сигурно се е стаил някъде и чака служба.

Да му мислят Мима Велчева и Славка Иванова, някой ден тактично като усетят какво точно вършат в горското. Защото много приказки се изприказваха и накрая те седнаха на същите места.

Аз като бивша служителка от общината, отстранена от сегашния кмет Лапчев, заявявам, че той беше прав - няма как да продължи напред редом със доверените и хранените от Арнаудов хора. Е аз не бях от тях, но с общата вълна изгорях. Само че животът продължи. Лапчев върви напред.
А Арнаудов ще остане в историята като работещ кмет със стотици погрешни кадрови избори.
Успех другари, дано партията оцелее след тези тежки дни, които я чакат. Дечо Градев - ти не трябваше да бъдеш изместван от поста председател на партията.
72.
kkkkkkllllllll
26.11.2013 13:50:15
6
2
Горският в бяло...кметът в бяло. Той нито е крал, нито е чул и видял някой да се облагодетелства за десетте му години кметстване.
Да се чуди човек от къде някои бургаски адвокати станаха милионери, пък защо ли си имаха и проблеми с ножките в дупарите. Пък да се чуди човек и как така обикновени чиновници купиха земи, построиха палати, апартаменти и апартаментчета на първа линия море и не само.
Да се чуди човек как все едни и същи млади лакейчета стоят на топло под опашката му, ако капне нещо от там, да лапнат. Чудно как все едни и същи кадри го издигат на пиедестал.
Петко, това е кметът. Ни лук ял, ни мирисал.
Той няма нищо общо с нищо
71.
akcia paqk
26.11.2013 13:49:13
1
1
Не виждам що от този сайт се подиграват на обявата на сайта на общината, при положение, че наистина има бежанци и все по-често се забелязват из района.
Или се подиграват на общината, докато някои хора в горското си правят каквото поискат - от политика до фирма за дърва. Балабанов...слаб си.Ходиш по софия, търсиш протекции, обаче няма да го играеш това хоро. Някой долу правилно е казал, че ти е много хубаво под опашката на вожда ти.
70.
za qgodkite
26.11.2013 13:48:18
4
2
Арнаудов няма спирачки - това ще е лозунгът му на изборите!!!
Дай му да говори и му гледай сеира.
Дай му власт и гледай как за нула време ще си я подкопае сам с безумни назначения и фирмички.
69.
OH- GORKIAT AZ!
26.11.2013 11:41:51
2
0
Уроците на Живота са безценни. Можем да си четем цели купища книги, да ходим по семинари, да цитираме чужди мъдри мисли във фейсбук, но когато опре до реалността, до живия живот – ей там се оплитат конците. Или пък получавате мощен импулс, който ви праща далече. Пoнякога това може да започне и като ритник в задника :-)

И затова, подтикната от реална ситуация в най-голямото училище – Живота, ще ви го кажа направо:

- Ако вечно сте огорчени от живота и хората;

- ако ви се струва, че винаги всичко е наопаки и не ви върви;

- ако все виждате кривини в деня си, в хората, в случките и не-случванията които сякаш ви преследват;

- ако ви тежи всяко нещо което съдбата ви поднесе;

- ако хем ви се иска да се реализирате професионално, хем не ви стиска да поемете ангажиментите които вървят с това;

- ако всичко което правите се случва с един куп уговорки, условности, мрънкания, оплаквания;

- ако все виждате в досегашните си приятели – предатели;

- ако вечно обвинявате всичко и всички за несправедливостите които ви преследват – то по-добре погледнете искрено в огледалото.

Причините за всичко онова за което вините външния свят, със сигурност ще се окажат кривини във вас самите. И тези повтарящи се криви модели ще продължават да ви преследват докато изпълнени с негодувание и скръб, виждате само “несправедливия” външен свят. ДЗЪН ДЗЪН ДЗЪЪЪНННН – имам новина!!!! Причината за всички ваши несполуки се крие във вас самите. И това е абсолютно сигурно! Ако ви се струва, че навсякъде навън има греди, то на 100% вътре във вас има цял пън!

Ако много силно искате да продължават да ви преследват несполуки, то бъдете последователни – дръжте се като пръв темерут с приятелите си. В никакъв случай не комуникирайте. Обиждайте се и показвайте колко сте раними и зависими от другите при всяка възможност! Уверете се, че се държите възможно най-темерутски точно с хората, които въпреки всичките ви кривини, са ви най-верни приятели и са ви подали ръка. Оплаквайте се във всеки възможен момент от несправедливата реалност, от некоректните и подли приятели, които ви подливат вода на всеки ъгъл. Оплаквайте се как нямате работа. Ако случайно ви се появи работа – мрънкайте колкото се може по-често, че сте уморени и не ви остава време за почивка. Много е важно да сте колкото се може по-мнителни и да се обиждате явно и показно при първа възможност. И всъщност, както завършва една мъдра дълга мисъл на Ошо, повтаряйте си: “Аз съм много нещастен. Аз съм толкова нещастен, че думите и постъпките на другите хора, постоянно засягат моето нещастие. В края на краищата, аз съм много важен пуяк, затова не ценя живота си, не се виждам отстрани и обичам да надувам от мухите слонове, аз съм много раним, зависим от мненията на другите и беден по същество. Не ми се обиждайте, а по-добре ме съжалете.” Ох, горкият Аз!

Ако сте се познали в описанието – моите извинения за причиненото неудобство. Може би е време да напуснете зоната на удобството. Можете да изберете да се обидите и да страдате тихо в ъгъла, да започнете да се оплаквате на нов глас на малкото останали около вас слушатели колко е несправедлив животът и колко подли са хората. А можете и рязко да отскочите напред и да направите промяна в живота си. Все пак доста често ритниците отзад водят и до такива промени.

А имате ли такива познати и приятели? Ооо, сигурна съм, че имате. И също така съм сигурна, че вечният алтруист във вас дава мило и драго да помогне на клетите заблудили се хора, да им отвори очите, да ги избута нагоре, да ги бута всячески, да нaправи всичко по силите си за да им помогне да се реализират, напук на всички кривини които си носят. Уффф… и за вас имам новина – няма да стане. И няма смисъл. Единственото нещо, което те искат за момента е да бъдат съжалени, всички да мобилизират сили да им помогнат, окуражават и пригласят “Колко е гадно и несправедливо всичко”. И някъде там по пътя задължително нещо няма да се случи по вкуса им, и мрънкането ще настане на нов глас. Задължително ще намерят начин да ви накарат да се почувствате виновни. Или поне ангажирани с тяхното нещастие. И така до безкрай.

Не само, че няма да им помогнете да се реализират, но и няма да забележат даже усилията които полагате, за да ги издигнете над нивото на вечните несполуки. Банално, но истина – няма никакъв шанс да ги промените отвънка навътре. Когато (ако изобщо някога) трансформацията им тръгне отвътре навън, то тогава ще постигнат и успех, и късмет, и изобилие, и прекрасна щедра реализация. Можете да им помогнете единствено с личен пример. И като не им се връзвате на воплите “Ах, горкият Аз! Животът е толкова несправедлив!”

А пък ако пътищата ви с такива хора рязко се разделят – приемете го като уместна част от плана. Просто вибрирате на толкова различни нива, че няма никакъв смисъл и причина да продължите пътя си заедно. Поне на този етап. Приемането ли? За него ще си поговорим някой друг път :-)
68.
Цирк.
26.11.2013 10:16:48
1
2
Един германец отишъл в една пещера и чул: Не слизай надолу, че ще те изям! Той си тръгнал. После дошъл един руснак и чул: Не слизай надолу, че ще те изям! И той си тръгнал. Дошъл и един българин и чул: Не слизай надолу, че ще те изям! Той слязъл и видял, как Стив Беър си говори на един скакалец, та и нашата работа такава!
67.
stop
25.11.2013 19:08:38
5
1
Арнаудов няма спирачки - това ще е лозунгът му на изборите!!!
Дай му да говори и му гледай сеира.
Дай му власт и гледай как за нула време ще си я подкопае сам с безумни назначения и фирмички.
66.
red star
25.11.2013 15:33:23
6
2
Преди време като разбрах, че Балабанов се изживява за лидер на БСП се разсмях. И то не защото го бяха изтипосали по прашки в някакви вестници и статии. Всеки и преди това си знаеше, че той се гордее с миналото си на стриптизъор.
Смях се, защото разбрах, че Арнаудов най-сетне ще падне от власт. И с основание със се смял, този млад талант наистина му отряза политическата кариера. И от Арнаудов нито кмет стана, нито се разви в политиката. Дадоха му утешителна награда - шеф на горското.
Сега пак е смешно. Защото Арнаудов е забравил да си взима поуки. И лансира пак същите пионки.
65.
dimitar d
25.11.2013 15:20:57
5
2
Не виждам що от този сайт се подиграват на обявата на сайта на общината, при положение, че наистина има бежанци и все по-често се забелязват из района.
Или се подиграват на общината, докато някои хора в горското си правят каквото поискат - от политика до фирма за дърва. Балабанов...слаб си.Ходиш по софия, търсиш протекции, обаче няма да го играеш това хоро. Някой долу правилно е казал, че ти е много хубаво под опашката на вожда ти.
64.
0809
25.11.2013 12:55:55
4
1
Арнаудов сигурно редовно му снасят какво пише по форумите, дано си вземе поука, щото иначе пак у лука.
63.
sun bild
25.11.2013 12:20:05
2
4
Балабанов да мълчи, щото по времето на неговия личен гуру, той чистеше снега, той работеше в изгрев, а сега иска да сече гора. Цял живот е под сянката на опашката на гуруту си и чака да капне нещо от там. За това да мълчи. Нисък като трева.
62.
do balabanov-petrov i sie
25.11.2013 12:16:53
2
1
Е не се научихте да пишете.
61.
До петров
25.11.2013 09:12:39
1
8
Вие с тракторите трябва да окупирате общината и да ги изринете.Поне това можете да направите.
60.
петров
25.11.2013 08:50:52
1
7
Кмета на Царево Ангел Цигуларов ще почиства снега в града машините са в базата на БКС-то ....А НИЕ С ТРАКТОРИТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ,ТОЗИ МУШЕННИК ПРЕВЗЕ ЦЕЛИЯ ГРАД ВСИЧКИ КАМПИНГИ,ПЛАЖОВЕ И РАВЛЕКАТЕЛНИ АТРАКЦИОНИ !!!
59.
ИЗЛАГАХА НИ
25.11.2013 08:45:08
1
8
ГЕРБАЖИИИ НИ ИЗЛАГАНА МНОГО НАГЛОО МАМИЦАТА ИМ.... ПОДВЕДАХИ НО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ....ПОЗДРАВИ ОТ АХТОПОЛ
58.
той ще приеме целия миграционен поток
25.11.2013 06:14:19
1
1
Всички моми бежанки са се втурнали да видят Него - новия Цар на Царете. Голяма е неговата слава - през девет планини в десета, през девет страни в десета.
57.
?????
24.11.2013 12:19:35
1
14
Това подобие на кмет първо трябва да се оправи с талибаните и талибанките , които работят в Общината, защото се е превърнала в зверилник.Само можем да се радваме, че никога повече такова фашистко управление няма да ни управлява и дано всеки от тях получи това, което заслужава.
56.
петя
24.11.2013 10:28:33
3
3
Абе вие на тъпи ли се правите, или така сте си по рождение?Да се връща за директур Заварин Гагов и да се оправят всички неща в горското,стига с тези глупости,всички дреги са некъдарници.
55.
22
24.11.2013 08:48:07
0
4
Каква е тази безумна физиономия на снимката?!Още един малоумник сеещ лъщи и простотии.Има ли нужда от такива писания.
54.
tomov
24.11.2013 00:17:59
2
2
Балабанов може само едно…да пелтечи глупости и да си сваля гащите по дискотеки, нали е бил стриптизъорин.
53.
ДО КМЕТА ПО СТРОИТЕЛСВОТО
23.11.2013 22:54:23
0
5
Кмете кои строи на арапя разбра ли ...че до скоро не знаешее ..говорят че са ангел цигуларов и сина на мара атанасова ???
52.
БЕСНИТЕ СА ВЛАСТ
23.11.2013 22:07:13
6
1
Шефа на Горското стопанство Петко Арнаудов е възложил задача на Даниел Балабанов и Димитър Гочев да извадят свежи парички за предстоящите евро избори и местните в Царево !!!
51.
ГОЛЕМИ СА
23.11.2013 22:00:39
2
6
ГЛЕДАМ КОМЕНТИРАТЕ САМО АРНАУДОВ БАЛАБАНОВ И ГОЧЕВ КВО ИСКАТЕ ХОРАТА СА УПРАВЛЯВАЩИ ...КМЕТА НА ЦАРЕВО БАТЕ АЧО(ЦИГУЛАРОВ) И КОМПАНИЯ ЗАЛЯЗАХА АЙДЕЕЕ ПРЕДАДОХТЕ ЛИ ЩАФЕТАТА....
50.
ДО 49
23.11.2013 21:54:57
0
8
СТОП НА ОЛИГАРХИЯТА...КОАЛИЦИЯ БСП И НФСБ Е НОВИЯ ХОД В ЦАРЕВО ПОЗДРАВИИ НА БРАТЛЕТАТА.....
49.
Добавете
23.11.2013 21:53:21
0
5
БАЛАБАНОВ МОЖЕ ДА СТАНЕ И ДА ПРАВИТО КАКВОТО СИ ПОИСКА ДНЕС СА ТЕ НА ВЛАСТ...УТРЕ СА ДРУГИ.
48.
ok
23.11.2013 19:19:22
1
2
Царят на стриптийза е основния кадър на бсп, колко жалко а.
47.
До 38 от Аз
23.11.2013 15:32:34
1
3
Няма да им се обадят, защото и те ще са заети в чоплене на семки.
46.
kreZ
23.11.2013 11:51:12
3
1
Arnaudov se seti za mladite po izborite…i to samo za koi mladi..
45.
vododel
23.11.2013 11:30:00
2
2
Петко Арнаудов използва всичко, до което се докосне, за политика. Срам и позор. И за вас от сайта. Защо сменихте снимката на статита ? И сложихте снимка от триченето на кучетата ? На асоциации с бесилки ли ще си играем ?
На мен ми е ясно че Петко сън не го хваща за да се върне като кмет. Ясно ми е, че стриптизъора и онзи с дипломата на архитект сън не ги хващат за да яхнат вълната.
Не ми трябват асоциации.
44.
indjev
23.11.2013 11:28:45
2
2
Арнаудовата ръка е отхапана от Стриптизъора, с или без фирма за дърводобив. Това момченце копае най-много по авторитета на стария кмет. Но за това виновен си е само той - Арнаудов.
43.
gosho
23.11.2013 10:42:16
2
0
мерси 42 ,но не съм гошо л.............друг гошо съм, дори не съм и от царево.но минавам на гости насам и гледам, племеницата се смее в чата .Днес лъжата наречена демокрация, ни казва:

ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е СВОБОДНО, ДА Е ЛЕГИТИМНО.До обаче не е!

И с учудване внуците ни след 10 поколения също като нас ще се чудят защо това не е така, както

ДЕМОКРАЦИЯТА ГО КАЗВА.така стана.
42.
възхитен
22.11.2013 14:14:39
3
1
до Gosho:
човече, не знам кой си, но си велик!
тази поезия е знакова за тези времена!
това епохално произведение трябва да се разпространи!
затова ти го крадвам...
41.
коментар
22.11.2013 10:15:56
5
2
Ангел Цигуларов фалира с добива на дърва сега са на ход червените гугутки Балабанчето и Гочлето
40.
???
21.11.2013 22:36:50
1
6
Ами, ако са двойка...и са си напълно достатъчни един - другиму?
39.
do direktora
21.11.2013 19:26:30
3
3
А той ще ходи гол по бомбе да си пуска тръжните документи нали.
Мане-мане, като го сикдирдосат от там тоя псевдо политик.
Балабанов, целия град те помни как избяга от общинския съвет. Сега те виждат как се присламчваш отново към Арнаудов щом има келепир.
38.
do 37
21.11.2013 16:29:35
5
2
Ще се обадят на Арнаудовите орди и ще им кажат да продължават да люпят семки.
37.
Аз до 27
21.11.2013 15:53:43
1
5
Ххахаха! А полицията какво ще прави? "ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!"
36.
do bsp
21.11.2013 14:51:31
5
3
съвсем скоро ще ви подаря десет чувала слънчогледови семки, без туй не правите нищо, поне да си имате занимавка.
БСП - бесни, страшни, пенсии. Има такъв филм !
35.
obqvata
21.11.2013 13:12:00
3
1
Obqvata e hubava, ama ako vurnete chervenite mushmoroci na vlast, shte proizvedete oshte bejanci i emigranti ot obshtina carevo, koito da hodim v amerika.
34.
ФРОНТ ЛЯВ
21.11.2013 12:35:11
3
7
Призовавам да върнем Яни Костадинов, Живко Жеков и Дечо Градев в активната политика!
Мерзавците ги избутаха в трета глуха, уж да правят младежки блок, дрън дрън. Ние старите ви видяхме до къде я докарахте. Искахте само постове и нищо друго!
Арнаудов отвори очи.
33.
za temata
21.11.2013 12:24:09
5
2
Темата с бежанците е сериозен проблем. Прочетох съобщението на общината, в него няма никакви забележки. Напълно коректно е. Вие какво очаквате незнам. Или нарочно го подигравате, за да разсеете театъра, който върви в горското. С използването му за политика и със създаването на фирма за дърводобив от някои гологъзещи се младежи-червени папионки и пионки. За това е всичко. Хората гледат и ви се смеят. Скоро и Славка и Велчева ще се усетят какво хоро играят. Не искам да вярвам, че някои от тях ще е съпричастен към новия частен бизнес на СтриптизМена, големият капацитет от бившия Карл Маркс.
Аз съм в горското, и ще ви окупирам, ако продължавате да използвате предприятието за политика.
32.
kruc
21.11.2013 12:20:58
2
1
Фирма Стриптиз завладя гората. Следващото заглавие.
31.
gosho
21.11.2013 10:53:27
0
3
Спях си в моя мек креват. То пък станало преврат. Тръгвайте, сестри и братя, да отидем на превратя. Става всеки от кревата и отива на преврата. Вика: „Слава на преврата!“ И обратно – във кревата. Славна дата! Светла дата! От кревата – на преврата, от преврата – във кревата.
30.
агент повел-владимир зидаров
21.11.2013 10:32:35
1
3
Възхитително!Винаги сме били до уши в театъра на лицемерието! Не е въпрос дали червен или зелен! Алчни и крадливи балкански шмекери винаги са управлявали!Браво ! Да се поучим от прозорливостта на тогавашните политици . Затова е била велика Майка България. А сега е в лапите на безидейни импотентници като герпаджии, червените и колко ли още галоши ....Все същите народни предатели, все същите номера, все същите маскари, живуркащи на гърба народен....
29.
и защо да не?
21.11.2013 10:24:51
0
0
Той е мил,нежен и много любвеобилен .Само дето напълно се е объркал , че може да компенсира липсата на една жена – с наличието на много други! 90% от мъжете, които го съдят все някога са се подлагали на този абсолютно неуспешен опит на лечение,е...не чак толкова показно , ...ами жените , които са си го купували – какво ... сигурно и тях трябва да ги съжаляваме , че са се докарали до там?!Хайде , всеки има право право на втори шанс !Може пък това да се окаже неговия личен катарзис!
28.
Тиберий до 27
21.11.2013 09:41:30
2
2
Колкото и да повтаряте едни и същи коментари, с глупвата си цел, хората зная кои сте и какви сте.
Арнаудов давай, произведи от обикновен стриптизъор крупен дървосекач, ти можеш.
Те Славка и Мима Велчева не са като тебе/
27.
ДО МОНА ЛИЗА
21.11.2013 09:28:43
2
3
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
26.
ранобудните горски
21.11.2013 07:23:04
2
4
Подигравайте се вие със съобщението от общината, обаче вие сънувате просто, не някой друг.
И Арнаудов да знаеш, хубаво си се заобиколил пак със стари дружки, обаче започнеш ли да подлагаш на фирмата на стриптизъора те чака Окупация.
25.
19
20.11.2013 22:24:46
1
3
Не знаех, че има подозрения за купуване на диплома. Бях чувал, че си е нейна, и че е инженерин по образование.
24.
ДО 19
20.11.2013 22:00:09
2
2
Кой е този корабен инжинер,който(която) визираш?Да не би да е една бивша служителка на общината с купена диплома,а навремето преписваше от сестра си?
23.
stefanov
20.11.2013 19:03:59
3
1
Arnaudovata orda se izlaga samo.
22.
Ц
20.11.2013 17:18:46
5
2
Горският в бяло...кметът в бяло. Той нито е крал, нито е чул и видял някой да се облагодетелства за десетте му години кметстване.
Да се чуди човек от къде някои бургаски адвокати станаха милионери, пък защо ли си имаха и проблеми с ножките в дупарите. Пък да се чуди човек и как така обикновени чиновници купиха земи, построиха палати, апартаменти и апартаментчета на първа линия море и не само.
Да се чуди човек как все едни и същи млади лакейчета стоят на топло под опашката му, ако капне нещо от там, да лапнат. Чудно как все едни и същи кадри го издигат на пиедестал.
Петко, това е кметът. Ни лук ял, ни мирисал.
Той няма нищо общо с нищо.
21.
555
20.11.2013 14:58:31
0
2
Бесове каква е тая снимка която сте сложили тя е от бродиловския обичай ТРИЧЕНЕ на който за измъчвани кучета, или имате в предвид че вече тричат и нелегалните имигранти?
20.
pepo
20.11.2013 14:55:34
4
3
В мандрада са диверсантите на дядо Петко избирателите от контрапротестите.
19.
ura
20.11.2013 14:34:39
7
5
За Арнаудов, за Стриптизъора, за Пастора, за бившите кадри - дружно да викаме ура !
За всички ще има работа другари...в горското, в морското където падне, без значение ценз, възраст и образование. Арнаудов ще върне всички на работа, даже и аверите си дето не излизат от кръчмите. Даже и тези, които са в пенсионна възраст. Ура другари ! Ура за корабните инжинери, ура за финансистите, геодезиситите и прочие. Ура !
18.
педя чиляк лакът ```ур
20.11.2013 11:15:15
0
1
Тук всички сте тотално изперкали-дано това да не е само пожелание, ами и наистина нещата да са наистина така
17.
ДО МОНА ЛИЗА
20.11.2013 10:58:10
1
4
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
16.
ВНИМАНИЕ - БКП
20.11.2013 10:50:28
4
4
От БСП побързаха веднага да се шегуват с кмета, с новината, да плюят. От сайта услужливо обгирижиха Арнаудов с няколко статии за Горското и поднесоха и тази статия, с надсмешка. Обаче те не си правят сметка, че хората са наясно.
Наясно са за това, че Живко Жеков, Диана Дикова, Илия Йовнов, Яни Костадинов, Дечо Градев, са избутани в трета глуха, заради амбициите на една шепа хора. Изброените са достойни партийци, а буквално са натикани в ъгъла. И защо ? За да може Арнаудов да угоди на стриптизъора и да го вкара в листата на БСП, а този подлец и страхливец да избяга за София. Сега обаче, Арнаудов като е шеф на Горското, същия стриптизъор се върна и ще прави фирма за дърводобив. Колко смешно и трагично.
За единия стриптизъор и глупавите му амбиции партията рухва главоломно.
Архитектът Гочев няма да коментирам дори. Той и без туй си носи славата и кръста на стореното в бизнеса. Сигурно се е стаил някъде и чака служба.

Да му мислят Мима Велчева и Славка Иванова, някой ден тактично като усетят какво точно вършат в горското. Защото много приказки се изприказваха и накрая те седнаха на същите места.

Аз като бивша служителка от общината, отстранена от сегашния кмет Лапчев, заявявам, че той беше прав - няма как да продължи напред редом със доверените и хранените от Арнаудов хора. Е аз не бях от тях, но с общата вълна изгорях. Само че животът продължи. Лапчев върви напред.
А Арнаудов ще остане в историята като работещ кмет със стотици погрешни кадрови избори.
Успех другари, дано партията оцелее след тези тежки дни, които я чакат. Дечо Градев - ти не трябваше да бъдеш изместван от поста председател на партията.
15.
xc
20.11.2013 08:51:12
1
1
Тези к.... ще се справят без проблем.Нещо умно ще ги затрудни,простотиите им се отдават.
14.
Сподели
20.11.2013 08:25:28
1
6
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
13.
Сподели
20.11.2013 08:23:32
1
6
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
12.
старшина Рамбо Шварценегеров - Стейтъна
20.11.2013 08:21:51
0
3
А ако ги видим в Царево пак ли да се обаждаме или само за пограничните райони става въпрос...Царевските полицаи се славят със своята огромна компетентост по всички въпроси и ще ни спасят...сигурен съм просто...
11.
UN до 7
19.11.2013 21:12:52
4
1
Между другото забравил си да предложиш да се изгради и Музей на горското стопанство, с кредит, познай кой ще спечели конкурса за директор!
10.
primorsko
19.11.2013 19:38:26
1
8
Като човек над 50-те не разбирам защо царевци са такова племе. На предишния кмет викаха, че е селянин, че не можел да говори, че крдаял, та чак царя на царево му викаха, агент иванов, какво ли не.
на сегашния му викат една шепа пияндурки мона лиза...
това царевци сте си бела сами за себе си.
9.
stanka
19.11.2013 19:33:10
1
1
Абе а тия с коя фирма ще стават горски царе - със ЕТ Сънбилд или СънБилд ЕООД ?
Или ще си измислят ново име
"Червена гола звезда" ООД.
8.
do Mona Liza
19.11.2013 19:30:07
4
7
Вземай си редовно хапчетата!Сигурно ще обвиниш Арнаудов, че майка ти те е родила.
7.
predlojenie
19.11.2013 19:22:13
8
2
Предлагам БСП, АТАКА И ДПС да променят закон, след което, да направим Арнаудов кмет, но и да си остане шеф на горското. Там в гората, фирма "Стиптизъор" ще работи здраво. Ще сече и ще наблюдава с камери. За бежанци.
После, Арнаудов като кмет - ще построи до немския център лагер за бежанци, ще падне много пара при строителството, а и след това от Европата. За шеф на лагера - Гочлето, без туй не могат да го нагодят още на служба някъде.
Другите кадри ги знаете, същите.
И няма да има проблем. Комунистите ще очистят света от всичко.
6.
Ей село село
19.11.2013 17:53:27
7
0
Вие тука нямате грам чувство за хумор, страхотна снимка - да ги бесят мамка им - какво правят тука на нашата граница амуджите
5.
1000
19.11.2013 17:47:24
1
7
Каква ще е наградата? Пътуване до Банско?
4.
do avtora
19.11.2013 17:10:08
3
9
Драги авторе на статията, хубаво сте препчатали съобщението от сайта на общината, но не сте пропуснали и да покажете страстта си към бившия кмет и неприятните чувства към сегашния. В информацията, според автора, нямало описание на чертите на бежанец.
Зная, че нито един от екипа на сайта не е прост, обаче не зная на какви точно се правите. Вие какви черти очаквате да се напишат - ами ако напишат "тъмнокож", "пиян", "с много деца", "не говори добре български" и се окаже, че арестуват някой от електората на вашата партия ? И изобщо не говоря за циганите като етнос.
Стига, стига, отпочинете си, скоро другаря няма да е кмет, да се радва на старините си в горското. И да внимава с Балабанчов, че ще му изяде бъдещето.
3.
7777777
19.11.2013 17:05:54
9
4
Петко Арнаудов използва всичко, до което се докосне, за политика. Срам и позор. И за вас от сайта. Защо сменихте снимката на статита ? И сложихте снимка от триченето на кучетата ? На асоциации с бесилки ли ще си играем ?
На мен ми е ясно че Петко сън не го хваща за да се върне като кмет. Ясно ми е, че стриптизъора и онзи с дипломата на архитект сън не ги хващат за да яхнат вълната.
Не ми трябват асоциации.
2.
ДО МОНА ЛИЗА
19.11.2013 16:47:49
0
11
ВИДИ ТЕ ЛИ ЛАПЧЕВ ЗВЪНЕТЕ НА 112 !!!
1.
161
19.11.2013 16:25:46
6
6
Абе как ли се казва фирмата на стриптизъора от бсп, дето сега щял да влиза в дърводобивния бизнес.
"Гола сеч" ООД
"Нежни дърва" ЕООД
Кажете му на този господинчо да спре да говори из града как щял да стане новия горски цар. Арнаудов, вече се чудя дали този на който даваш баницата е луд или ти ?!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език 
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори