×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави Трифонов си купи апартамент за половин милион в полите на Витоша


Слави Трифонов си купи апартамент за половин милион в полите на Витоша
Слави инвестра само във фирмата си и в жилища
06 Ноември 2013, Сряда, 18:47 ч.

Любимата му Мартина ще обзавежда 440 квадрата площ по свой вкус

В чисто ново жилище ще се нанесе Слави Трифонов догодина с любимата си Мартина Огнянова, разкрива в. "Ретро". Шоуменът е сключил сделката за новия си имот преди 2 седмици и е платил накуп сериозна сума за луксозен и просторен апартамент в нов затворен комплекс в полите на „Витоша”, разказват работещи на обекта, който още е в процес на строителство. Водещият дошъл да огледа имота на място, защото сам ще проектира вида на бъдещия си дом. Апартаментът се намира в луксозен комплекс в кв. „Малинова долина”, където в последните години никнат като гъби богаташки къщи и кооперации. Мястото е с удобна локация, защото е близо до бул. „Симеоновско шосе” и се стига до центъра за минути. От друга страна е в полите на Витоша под Околовръстен път и въздухът е значително по-чист, а трафикът спокоен.

„Слави два пъти идва тук с шефа, но не беше с приятелката си. Изглеждаше както си го знаем от екрана – строг, с кожено яке и с тъмните очила. Нямаше обаче проблеми да се качи по стълбите чак догоре, нищо че няма асансьор”, обясняват работниците. По думите им Слави не е избрал мястото случайно, а собственикът на фирмата строител му бил близък и му продал апартамента от 450 кв. м. с огромна отстъпка. Шефът на обекта също останал повече от доволен, защото Дългия платил веднага сумата, а богати клиенти в днешно време се намирали трудно. Точната сума на имота остава загадка, но квадратният метър в комплекса по официална тарифа е 1120 евро, така че дори и с намаление на половина е ясно, че учиндолецът се е изръсил поне 500 хил. лв. и то без да се смятат трите подземни гаража, които влизат в сделката. Вероятно Трифонов не е взел жилището на свое име, а по традиция е записал имота на името на фирма. Издал се е обаче, че е негов собственик като лично огледал мястото два пъти и дори взел копия от скиците на строежа. Причината е, че държал сам да проектира апартамента.

В момента комплексът бил на етап груб строеж и в две от кооперациите на последните два етажа – 5 и 6, жилищата не били разпределени, като възможността за това е оставена на бъдещите им собственици. Трифонов много харесал тази опция и сега обмислял как точно да разпредели 440-те кв. м. от имота си, които се намират и на двата етажа. Апартаментът всъщност ще е мезонет, а освен това е с разкошна гледка - и към София, и към Витоша. Тежката дума за това много вероятно ще е на приятелката му Мартина, която ще живее с него в луксозния комплекс. Танцьорката била доста взискателна в това отношение, защото от малка е свикнала на лукс, а освен това залитала по фън шуй. Балерината от „Магаданс” била от заможно варненско семейство, а баба й притежавала имоти в центъра на морската столица, които давала под наем. Според колегите й от шоуто, Мартина не харесвала настоящия апартамент на Трифонов на бул. „България”, където и тя живее от около 3 години, след като връзката й с водещия се задълбочила. Сега танцьорката с пълна сила щяла да се развихри не само да обзаведе, но и да проектира заедно със Слави новия им дом. Двамата обаче ще се нанесат там най-рано през есента на следващата година, тъй като срокът за завършване на комплекса е 20 август 2014 г., пише ПИК. Хора от екипа на шоуто пък коментират, че това щял да е третият апартамент на Трифонов в София и той вече бил милионер в имоти само в столицата. „Слави е много умен и спестовен. Много хора в неговото положение се изхвърлят, пръскат пари на вятъра за почивки, коли и яхти. Той харчи само за 2 неща – инвестира в продуцентската компания и в имоти. Не е роден със сребърна лъжичка и знае какво е да нямаш, за това иска да е подсигурен”, обясняват запознати с нрава му. Освен новия имот и жилището на бул. „България”, Слави имал и друго - в кв. „Драгалевци”. Те са в суперлуксозни и нови сгради и сметката показва, че в трите общо водещият е инвестирал най-малко 1,6 млн. лв. И въпреки че собствеността им не била тайна за никого, по документи досега Трифонов нямаше имот в столицата и никой не може със сигурност да заяви какво точно притежава. Причината за това е, че голяма част от имотите му били закупени чрез фирми и няма как да се проследи реалния собственик.


В категории: Лайфстайл


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
5
Коментара по темата
5.
lud
07.11.2013 09:15:55
3
3
bravo na slavi da se radva na novoto jilishte az mnogo go haresvam kato shoumen
4.
mimi
07.11.2013 00:20:18
0
8
Защо да не си купи.Работи в БТВ от 2000 г. и е професионалист,макар че и аз не го харесвам.Не може да се отрече,че предаването му се гледа.Бъдета малко по-позитивни и по-обективни бе хора.
3.
до предния
06.11.2013 21:46:25
0
12
Защо да е тъп селянин? Браво на човека! Наистина е тръгнал от нищото, реализирал се е в напълно различна сфера от образованието му и то много успешно. Браво Слави! Харчи си ги със здраве!
2.
Бъзи
06.11.2013 21:43:27
1
13
Има пари - купува си...
Като няма - ще лапа мухите, като хейтърите тук и навсякъде по форумите...
1.
baihui
06.11.2013 21:30:42
12
1
ТЪП СЕЛЯНИН ! ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-безсърдечният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-безсърдечният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори