×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лили Иванова: Правих секс с Енчев, за да имам пари да водя детето си на театър!


12 Октомври 2013, Събота, 14:46 ч.
Източник: БЛИЦ

Ревнив мъж вади секс компромати срещу Мис Силикон 2011 г.

Историята на бизнесмен, който се чувства измамен от бившата си приятелка – Лили Иванова, се върти из интернет пространството. На страница във Фейсбук мъжът изкарва с най-малки подробности “мръсни чаршафи” от връзката им и издирва хора, които биха могли по какъвто и да е начин да подкрепят тезата му, а тя е една – майката на детето му е “долна, миризлива к...а”. Повечето от описаните вътре герои са добре известни в публичното пространство, някои от тях имат също дълги истории от криминалните хроники.

Главните действащи герои в драмата, достойна за някоя древногръцка трагедия, са бизнесменът Мартин Иванов и Мис Силикон Лили Иванова. Цялата история е разпространена във Фейсбук на специално създадена за случая страница с красноречивото име: “Да помогнем на Лилия Ванчева – Мис Силикон 2011 да спре да лъже”.

Вътре подробно се описва и последната връзка на миската с небезизвестния Пеньо Мангъров – Сашо Чешкия. Според Мартин Иванов обаче и тя е пред своя разпад. В подкрепа на доказателствата си той е постнал снимки, на които Чешкия е в компанията на различни момичета и очевидно се забавлява. Последният пост под една от снимките е подписан от Анатоли Николов и гласи:

“Въпросният помияр Пеньо Мангъров е изнасилил една моя позната във Варна в един хотел. Мисля, че е било 28 юли. Бил й обяснявал неща от типа на: "Ти знаеш ли кой съм аз", показвал й статии и снимки от интернет за себе си, за да й обясни кой точно е, как преди 15 години застрелял някакви чехи, разказвал й с подробности как бил убивал хора, без да му мигне окото и никой нищо не можел да му каже или да го пипне с пръст. Твърдял, че пред нея стои дясната ръка на Алексей Петров. Хвалел се, че държал 3000 проститутки в София и тя да избира - или да работи за него, или ще я намери и щяло да й се случи нещо много лошо на нея и семейството й. И какви ли не неща още й говорил, за да я наплаши достатъчно. Гаврил се с нея 3 часа и я пуснал да си ходи сутринта към 7-8 часа. На всичкото отгоре й взел към 200 лева, които имала в нея.”

Пак на същата страница е поместен и пикантен разговор между Лили Иванова и потребител с никнейм Котарак Шарен Шарен Котарак:

Котарак Шарен Шарен Котарак: Миличко. Сигурен съм, че от моята близост, ще си доста благоразположена. Леко закачлива, но... Като ти бръкна в гащичките и ще...

Лилия Мангърова: Ще пусна съвсем леко устните си по врата ти, после раменете и врата, гърдите... После по пъпчето и до лентата на гащите ще стигна.

Котарак Шарен Шарен Котарак: Ще ги подмокриш.

Лилия Мангърова: Ще пусна езика си да направи място до едно място, което няма да ми се дърпа...

Котарак Шарен Шарен Котарак: Ахам... Само ме дървиш тука.

Лилия Мангърова: И ще усети вкуса на топлите сокове мокрото ми езиче.

Котарак Шарен Шарен Котарак: Сега вече си лоша...

Лилия Мангърова: За да не съм лоша, ще го сложа на едно топло място. И тясно. И мокричко. И ще го лижа с бавни движения и чупки. Ту по бързи.

Котарак Шарен Шарен Котарак: Да... Там искам да го направиш. Там да си го сложиш!

За връзката на Лили Иванова и Сашо Чешкия се заговори тази година, когато двамата катастрофираха. Инцидентът става на бул. „България“. БМВ-то на Мис Силикон се врязва в друг автомобил, който смазва десния калник, предната броня и десния фар на бавареца. Самата Лили пък вече се представя като Мангърова и явно  действа като магнит за бандитите.

Преди време тя имаше връзка с небезизвестния Иво Пилето, когото Благой Иванов-Багата посочи за извършител на покушението над него.

В страницата, посветена на Мис Силикон във Фейсбук, е поместен и друг, не по-малко любопитен диалог между нея и бащата на детето й Мартин Иванов, който се представя с псевдонима Дон Чичи:

Дон Чичи: Кого налази сега да го щавиш. Явно си във фаза. Айде успех и да ти връзва. Хигиена нулева. Няма да се метнеш от покрива. Не само си к...а но и нищожество! Не съм вярвал, че е възможно да съществува толкова долно същество.

Лили Иванова Мини Бос: Никoй не ме е е..л и няма. На няколко интервюта ходя сама. Започвам работа, видях, че няма да ми помогнеш. Както и да е, жив и здрав, ще се справя някак.

Виновна съм, но не съм к...а, а жена, която е търсела друго. Сама ще съм си. Ти си баща на детето ни и важен човек. Браних те и няма повече да е така. Продължавам си живота, мирна, кротка и покорна. Съжалявам, че те нараних. В теб намерих мъжа, когото никога няма да срещна, но сама съм си виновна.

Дон Чичи: Не си се напила оная вечер?! Много гадно лъжеш. Все ми е тая какво говориш. Лъжеш, знам. Всеки казва, че си лесна. Погледни какво говорят тия, дето са те е...и.  Не лапала... Що си такава пача, ма Лили?!

Лили Иванова Мини Бос: Хората са си хора, не ми пука. Аз съм виновна, ще поправя нещата. Няма да има мъж до мен. С право си засегнат нараних те, но е време да поправя всичко.

Дон Чичи: На теб не ти пука. На мен ми пука. Лесната, свиркаджийката е майка на дъщеря ми. И ме опозори пред цяла България. Така че пука ми. Къде беше оная вечер?

Лили Иванова Мини Бос: С Криси бях, ще ви запозная, с нея и гаджето й. Плюй ме колкото искаш, сгреших, да, но проумях грешката си и продължавам напред. Имам мечти. Отказвам се от тях, време е в реалния свят да съм.

Дон Чичи: Ти винаги имаш мечти. Начеса си п...а доволно. Давай, мечтай!

Лили Иванова Мини Бос: Ако искаш, дай съвети, наставления, имам нужда.

Дон Чичи: Всъщност, кво ти пиша въобще. Мразя лъжите, а при теб съм абониран за тях. Така че, когато ме увериш по безспорен начин, че всичко, което си ми казала, е вярно, тогава ще ти обърна внимание. И е крайно време да направиш нещо за мен. Питам те защо са ти пари? Без да ме лъжеш!

Лили Иванова Мини Бос: Нямам мечти вече, загробвам ги. Тия мечти ме подведоха. Не ги искам.

Дон Чичи: Мечта ли ти беше да се е...ш с Енчев? С тая отрепка. Прави ли му свирки в кенефа на тоя?

Лили Иванова Мини Бос: Трябват ми пари, за да съм по - спокойна, да ходим с детето на театри, кина, цирк. Да си взема дрехи нормални и да живея. Да намеря нормална работа, на спокойствие, подходяща, а не да бързам и да се притеснявам. Да мога и в телевизията да изглеждам приличнo.

Дон Чичи: Знаеш ли какво говорят тези боклуци за теб, знаеш ли?! Ей, боклук, ти не ли се усещаш?! Къде беше оная вечер. Кога си тръгна оттам, къде ходи, подробно!

Лили Иванова Мини Бос: Съжалявам за всичко. Виновна сам, че навремето от нетърпеливост направих куп грешки. Но сега съм по-смирена и спокойна.

Дон Чичи: Отговори за вечерта и дали си правила свирки на Енчев в кенефа!

Лили Иванова Мини Бос: Не съм спала с никoго, не съм лапала на никoго. Не съм целувала никoго, това е най важното. Просто се напих, ревах и така погребвах мечтите си и сърцето си. Никакви свирки не съм правила на Енчев в кенефа. Да, спали сме но такива глупости няма!

Дон Чичи: А той защо говори, че си му правила?! А Бедников не бил пожелал, не бил те е...л.

Лили Иванова Мини Бос: Разбих си сърцето, мечтите погребах ги, няма връщане назад...

Дон Чичи: Енчев не е мъж и вземи млъкни най-накрая!

Лили Иванова Мини Бос: Достатъчно се нараних и всички нараних. Млъквам!

Дон Чичи: Ми лекувай си ги всичките. Какво ти даде Енчев? Какво ти подари, хубаво ли ти беше?! Забавно ли ти беше с тоя, разсмиваше ли те?! Какво правиш, защо не си спиш при детето на бамбуковата спалня. И тоя ли щеше да се жени за тебе?

Лили Иванова Мини Бос: Той е стара история, просто ми беше самотно, това е, сгреших.

Дон Чичи: Ми що си даваш п...а, ма? Това е единственото, което имаш. Аз колко пари ти дадох миналите две седмици?

Лили Иванова Мини Бос: Просто ще поправя всичко с постъпките си оттук нататък и няма да действам първосигнално, а по кротко.

Дон Чичи: Начи, един цървул като тебе... Запомни го това и като искаш к’во ще стане?

Лили Иванова Мини Бос: Слушам те вече, смирена и виновна.

Дон Чичи: Искай ма, айде, на дръзка ли ще ми се правиш...

Лили Иванова Мини Бос: Не, на послушна.

Дон Чичи: Когато аз ти кажа, ще отидем при тоя двамата. Да го питам пред тебе как те е...л. И моли се да няма различия. Щото него ще го бия, а тебе ще те смажа. Била дърво, простачка, на кого ги разправяш тия?!

Лили Иванова Мини Бос: Мартине, престани! Толкова съм виновна!

Дон Чичи: Няма да престана. Няма да лъжеш. Лъжеш ли за тоя?

Лили Иванова Мини Бос: И стига вече, имаш си жена. Не лъжа. Секс като секс.

Дон Чичи: Аз ще кажа кога стига. Секс с тая плюнка. Каква гнус. Ако съм ти мъж, щях да съм те отрепал, к...о проста!

Лили Иванова Мини Бос: Всичко се промени, разбрах си грешката дотук. Ако искаш, дай ми съвет.

Дон Чичи: Дадох ти съвет. Мършо, когато ти поисках пари, Валерия беше болна, нямаше с какво да я лекувам. Помня го това. Ти си рендосваше п...а с някой си. Това се помни. Друго не помня. Спирам да пиша, че ми се приисква да те пребия.

Войната между силиконката и бащата на детето й избива в още обиди. В пространно обяснение бизнесменът твърди, че тя се подвизава и в сайтове за запознанства под различни имена -

Снайперистката, lili1111...

“Боков син, бог да го прости, се зарадва само на една случайна среща.

Ценко Стоянов, как не ти се сбъднаха мечтите, хем перфектната жена, хем момиченце за дете. Доктор Илиев, хирургът от Швейцария”...- пише разгневеният мъж.

Притисната, Лили Иванова опитва да защити себе си и детето: “Щом моя живот и на детето ми ще съсипваш и аз твоя ще съсипя. 150 хиляди лева е апартаментът, в който ти живееш, но мен търсят банките. Колата, дето Галя кара – 80 хиляди - пак мен търсят. Аз не съм ангел, ама и ти не си. Не се ровя в живота ти, но ти не спираш в моя. Като си щастлив, стой далеч от мен. Всяка друга майка нямаше да ти даде детето да виждаш. Не стига, че изкара живота ни по вестници, телевизии, ами и ще заплашва. Това е извратена работа, ти си болен, ходи се ЛЕКУВАЙ”

В едно от интервютата си за “ШОУ” Лили Иванова признава: “Да, тормоз е имало! И е доказано с това, че лежах в болница за нагълтване с хапчета и с това, че на 3 месеца щях да изоставя детето си, за да умра. И това, че вече две години са ми разхлабени нервите от звънене по цяла нощ и заплахи - не само на мен, но и на семейството ми, и на приятели.”

Драмата между Лили Иванова и приятелят й Мартин се разразява почти веднага, след като тя е избрана за Мис Силикон. Веднага след това бизнесменът заяви, че ще се опита да вземе детето им.

“Тя не гледа детето. По-скоро го възприема като аксесоар. Кичи се със съществуването му. За нея важното е да бъде известна. И животът по заведенията. Да, ще ангажирам "Закрила на детето" и ще придобия родителските права на Ники чрез съда. Дъщеря ми трябва да израсне в нормална семейна среда. С истински грижи, правила и уют", заяви Мартин Иванов. И опита да извади на бял свят скандални факти от живота на бившата си.

Самата Лили Иванова обаче също разказа пикантни подробности от живота си с бизнесмена. Тя разкри, че той страшно я ревнувал и непрекъснато я подлагал на насилие. Пребивал я редовно, оказвал и психически тормоз. Накрая не издържала и заради това решила да се раздели с него.


В категории: Лайфстайл


Пожар унищожи 22 яхти
Пожар унищожи 22 яхти 15/05/2024, Сряда 16:17 1
2
Коментара по темата
2.
минка
13.10.2013 09:11:18
0
1
що ни занимавате с боклуци
1.
Xaxo
12.10.2013 20:20:42
0
3
От заглавието помислих че, за дъртата става въпрос.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване
Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори