×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Царево с нов зам. кмет по строителството, Васил Каридков напуска и се връща в частния бизнес


Царево с нов зам. кмет по строителството, Васил Каридков напуска и се връща в частния бизнес
Васил Каридков беше дясната ръка на кмета Лапчев в Община Царево от началото на на мандата му, днес изненадващо на сесия беше обявено напускането му
07 Август 2013, Сряда, 10:58 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Неговото място ще заеме досегашният главен инженер Станислав Добрев

Зам. кметът по строителството на Царево Васил Каридков изненадващо се оттегля от екипа на градоначалника Георги Лапчев. На края на днешната сесия Лапчев обяви рокадата пред съветниците, а Каридков си беше приготвил предварително прощална реч. На негово място ще бъде назначен досегашният главен инженер в Общината Станислав Добрев.
Васил Каридков заяви, че оттеглянето му от администрацията било по предварителна уговорка с кмета Лапчев още от време на предизборната кампания през 2011 г. "Тогава се разбрахме да бъда част от екипа докато подредим нещата в Общината така, както смятахме за добре. Продължаваме по плана.", каза Каридков пред Флагман.бг. Той щял да се завърне към частния си бизнес.
Станислав Добрев пък е млад човек, геодезист по професия. На местните избори той обаче е бил сред хората, подкрепящи опонента на Лапчев от ГЕРБ - бившия кмет Петко Арнаудов от БСП, имал е амбиции да бъде в листата с кандидати за общински съветници, но не е получил очакваното място в нейното чело. Тогава Добрев рязко е сменил политическата си ориентация, още повече, че след вота, е бил назначен на работа в Общината, ръководена от Лапчев, коментираха от южния морски град.

В категории: Царево


35
Коментара по темата
35.
хор
22.08.2013 15:44:49
1
3
Ако до нова година Лапчев си изпрати архитектката за София по живо по здраво , не само общината ще спечели, ами и хората ще се оттърват от безобразното и държане и некомпепентните и решения.
34.
Герб
18.08.2013 14:36:50
3
4
лапчев до скоро Ангел те е пуснал на пързалката.ДА се смени и Мария Конярова тя се държи лошо с хората.Марин Киров да е смени.Конярова е без един ден трудов стаж само за разплод се ползва
33.
SOU Primorsko
16.08.2013 14:05:47
1
1
4eta vi komentarite za u4itelute v Primorsko i vi se 4udq za6to go darjite tozi Valko Rusinov, ami toi za nikav hui ne stava

ВЪЛКО РУСИНОВ - учител по немски език
Вълко Русинов на времето е бил номенклатурен кадър на БКП и като такъв се е издигал в йерархията на властта на общинско /Мичурин/ и областно ниво. За кратко време през 1982 г. е заемал длъжността директор на ММЦ - Приморско, но бързо е бил сменен от кликата на Димитър Вангелов и Роселин Желязков, които са се оказали много по-пробивни от него и са използвали влиянието и връзките, които са имали пред тогавашния първи секретар на ОК на БКП в Бургас Николай Жишев. Самият Димитър Вангелов оценява Вълко Русинов като прекалено слабохарактерен човек, неспособен да поема отговорност и да взема важни решения. "Този човек за никакъв хуй не става, - говорел Вангелов за Вълко Русинов. - Хората му дали власт, а той само трепери като путка, страх го е да не сгреши и все сондира мнения с Бургас... Абе хуй сплескан, какъв директор си ми ти, щом не можеш сам да си вършиш работата и все ми хленчиш пред тоя или пред оня колко ти било трудно и как все ти пречели!"
Така Вангелов и Желязков бързо се ориентирали в обстановката, разбрали, че пред себе си нямат сериозен противник и направили необходимото Русинов да бъде махнат и те да заемат мястото му в ММЦ. Тяхното директорство - единият директор, а другият зам. директор - траело до 1991 г.
Оттогава Вълко Русинов се изживява като репресиран, жертва на тоталитарната система и нейните корумпирани кадри в лицето на Вангелов и Желязков. Иначе той бил честен, принципен, искрено вярвал в идеите на комунизма, ама някакви други хора убили и погребали идеята. И затова на него много му било болно, че цяло поколение останало излъгано заради такива "лъжекомунисти"... и пр. и пр.
Предвид на това, че Русинов има управленски опит, първоначално е бил възприеман от Налбантов като заплаха за мястото му и потенциален кандидат за директорския пост в училището. Но постепенно Налбантов се успокоява, защото разбира, че Русинов е една мижитурка, човек заблуден, неориентиран и без всякакви амбиции. Веднъж Налбантов го бил сложил класен ръководител на един клас от средния курс, но Русинов дори и там не могъл да се справи. Настанала страшна бъркотия и анархия - то не било клас, а някаква пародия, където всеки правел каквото си иска, а Русинов само вдигал ръце и отказвал да се занимава с проблемите на класа. Отделно, не можел да си води документацията като класен, която била много сложна, пишел грозно и нечетливо и затова карал учителките да му попълват досиетата на класа. С една дума нищо не правел като класен, а само разтягал локуми и философствал вместо да решава конкретните проблеми... Налбантов направо се шашнал: "Тоз човек, - викал той, - наистина за никъв хуй не става... Той един клас не може да оправи, а аз съм тръгнал да се притеснявам, че ще ми вземе директорското място!"
Общо взето Налбантов и Русинов поддържат приятелски отношения. Налбантов често го вика в дирекцията да допият някакво шише ракия и да го направи слушател на поредните си случки със сексуални подвизи - къде бил, коя свалил, какъв секс му правели... И Вълко все го слуша с интерес и все повтаря: "Иииии, ама така ли! иииии, ама наистина ли!" После Налбантов го коментира със съжаление: "На Въльо, горкия, като му разправям за ебане и очите му светят! Ебе му се и на него, две не вижда, ама не знае как да си поиска! А толкова много учителки са му навити, ама той още не може да го разбере! Все му викам, Въльо, тая ти е навита, що не я наебеш, а той: иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!... Заспала шматка! Кво искаш от такъв човек?"
Една от учителките, Донка Прокопова, с която Налбантов поддържал редовни сексуални връзки, му била споделяла многократно, че си падала по В. Русинов, харесвала го като мъж, ама не знаела как да подходи, защото оня бил много стеснителен и отговарял много уклончиво на опитите й. Налбантов се заел със случая отговорно и решил да уреди работата и на двамата. Когато казал на Русинов, че Прокопова му е силно навита, той пак му отговорил с обичайното възклицание: "иииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!" И това се повтаряло многократно докато накрая на Налбантов му писнало и повтарял след него: "Ииии, ама така ли, иииии, ама наистина ли!"... Ами ти спи, спи още! Те, хората ти наебаха путките докато се чудиш!" Налбантов уредил няколко срещи на Прокопова и Русинов в едно заведение на центъра. Събирал ги на една маса и после ставал и си отивал, за да продължат сами свалката. После питал Прокопова: как е, наебахте ли се! Но тя клатела тъжно с глава, докато накрая направо се разкрещяла на Налбантов: "Абе, Стояне, не ме занимавай повече с тоя! Писна ми от празни разговори и губене на време!... И какъв такъв мъж е? Веднъж не ме почерпи едно кафе, а все аз му плащам сметките!"... "Горкият Въльо, - казвал Налбантов, - жена му здраво го държи и не му дава никакви пари!..." и вдигал ръце: "Ами какво да правя сега, в леглото ли да му я вкарам? Глупак! Путките са му навити и аз му ги водя на крака, а той бяга! Иди го разбери, какво иска?!"...
32.
oj906u=u
14.08.2013 00:47:52
2
1
говори се, че ще има нов заместник началник на БКС-дейност чистота,озеленяване и др дейноси.Щяло да бъде младо момче
31.
bsp111
12.08.2013 12:31:08
1
6
O4akvajte skoro vtori zamestnik kmet v ekipa na Lap4ev. Zase4ena e tajna sre6ta, gospodin Zigularov ima svoi kandidat za zamestnik.
30.
местен
12.08.2013 10:36:25
1
6
ОТ ТОЗИ ПО ГОЛЯМ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА ИМА,но КЕЛЕШИТЕ мислят че хората в Царево "трева пасът",БИБЕРОНКОВЦИ ВЪН ОТ КМЕТСТВОТО,и с вас и без вас ФАЙДА ЙОК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.
3f499
11.08.2013 12:00:22
1
8
Какво да стават, то се видя колко стават, да избутат мандата /в най-добрия случай/ и да набиват в гората където са свикнали, с общината не им се получи.
28.
хапчето
10.08.2013 20:52:00
1
7
лапчо, ако хората около теб не стават, замисли се дали ти ставаш, само келеши бе, брате, ми тая пиянка в ахтопол кво да я праим, поне вишисти станете... келеши с келеши...
27.
хапчето
10.08.2013 20:51:53
2
7
лапчо, ако хората около теб не стават, замисли се дали ти ставаш, само келеши бе, брате, ми тая пиянка в ахтопол кво да я праим, поне вишисти станете... келеши с келеши...
26.
arnaudov
10.08.2013 17:38:11
5
1
bashta mu e nai dobriia geodezist v obshtinata znae ia naizust
25.
Хи
10.08.2013 17:08:38
2
6
На тоя Добрев баща му не го ли изритаха от общината преди години, щото всичко бе осрал и го псуваше цяло Царево?
24.
ми да
10.08.2013 17:01:43
2
10
Какъвто кмета, такива и заместниците. Каквито заместниците такива и техните заместници - безидейни нагаждачи и некомпетентни хора, мислещи за личния си интерес и несъответстващи на отговорността на постовете на които са поставени.
23.
Нина
10.08.2013 09:22:12
3
3
То бива, бива гьонсуратлък, ама чак пък толкоз...Гледай ти!

Комунетата трябва да са здравата уплашени, за да прибягват до услугите на този полукандидат-престъпник да им свърши мръсната работа. Е какво да коментираме повече...
22.
Бял автобус ме преследва в живота
10.08.2013 09:10:35
0
7
Цирка започна....!!!...Да не изтървем представлението...!!!
Перверзия след перверзия …. Тежко ти, български Народе! Ще храниш и тези говеда на яслата …
21.
опа
09.08.2013 21:26:36
2
4
тоя добрев е най-тъпото и самодоволно пешлеменце
20.
марио
09.08.2013 13:54:17
1
10
Защо отклонявате темата с оставката на Каридков.Какво се случи?
19.
19 do 18
09.08.2013 11:33:08
10
2
Всички без С.Иванова са КАЛИНКИ И БРЪМБАРИ!
18.
до 17
09.08.2013 11:31:28
0
8
е и? И ще стане?
да виждаш"калинки"?
А жената на лапчев дека е?
А ти си хващай гората...
17.
gorskoto
09.08.2013 11:27:23
9
2
начЯлник - П.Арнауда
зам.начЯлник - С.Иванова
зам.начЯлник - Д.Гочев
зам.начЯлник- Д.Балабанов
почетен зам.начЯлник - Ст.Йовнов
фин.дир. - Г.Славова
гл.експ.земеделие - М.Нешева
културно аташе за връзки с корабозаводите - Валя
юридически съвет начело с Велчева.
Киро - шофъор
И така нататък, новия екип на паралелното горско.
16.
11111111111111
09.08.2013 10:19:32
1
1
баси мамата! е сеа?!?!!
15.
ДЪРТ КОСЪМ
09.08.2013 10:14:03
2
5
Пак искате да украдете държавата мизерници мръсни.Тия на снимката и Господ не може да ги обедини с народа. Те са аут. Няма спасение за тях, няма надежда - изгубени души.
14.
arnaudov
08.08.2013 18:46:26
3
2
HAIDE KMETE DAVAI DA GI IZMETEM TEZI KAPUTI
13.
123445
08.08.2013 18:44:45
2
10
тоя е за затвор баща му стар комуняга . крадоха в Ахтопол ченгетата си затваряха очите ама сега накаде
12.
горски лесничей
08.08.2013 15:01:11
2
13
Г-н Каридков е згазил лука някъде и сега са го претиснали или да се изпарява,или да си намери по голям камък,за да не се мичи много.В тази община има само некадърници,на който са им дали власт и пари и те незнаят на къде да хванат.Абе селски тарикатчета,много сте далече от всичко и всички,и за това никога няма да ви се получат нещата.Вие освен да пасете животни в гората ,от където сте дошли всичките до един,друга работа не можете да вършите.И много ми е интересно какво ще се случи с всички ви като окапете като круши от общината.Защото вие се прецаквате един на друг за да изплувате от лайната дето сами си сътворявате.НЕЩАСТНИЦИ!
11.
лапчев
08.08.2013 12:27:23
3
11
ангеле страхотен ход отърва се от васил а после и от Лапчев. Да подкрепим Станислав за кмет от Герб а Лапчев в кости. Кмете усещаш ли как се парзулна Станислав ще те лазне тои приема всички в офиса и е добър а ти си гадния. Кой печели- отново Ангел и ти си пътник Цветанов го няма а Ангел е с боико и Румен Желев.
10.
11
08.08.2013 11:13:14
5
10
Много умно и интелигентно момче е добрев. дано не се окаля покрай политиката, че тя не прощава никому. кой ще дойде на негово място-дано е кадърен. малко са хората като станислав добрев - умни, кадърни, знаещи а и чаровни. успех!
9.
3690
08.08.2013 10:31:45
9
6
Айде младежкото БСП, взехте ли вече пари за коментарите :)))
8.
ретроспекция
08.08.2013 09:16:54
1
3
аааааааааааа не така! никакво прибиране на добрите! ще си седиме със лошите докрая!
7.
xxx
08.08.2013 08:11:31
3
6
lapchev e sledvashtiq......
6.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
08.08.2013 00:12:53
3
10
Поздрави за Лизгача! Добре направи,че освободи общината от присъствието си!ще си въздъхнат с облекчение много хора! Няма нищо случайно! Има дълбок замисъл в тези действия! Явно е добре притиснат!ИЗЛИЗГВА се и бяга от отговорност!
5.
keleshyt
07.08.2013 22:14:16
3
6
lapco, koj e sledvashtia
4.
69
07.08.2013 20:41:35
2
7
Хаха, отърва затвора скаридка за сега. Тепърва обаче ще видим кво е надробил този страхлив галфон. Или напускаш или в джаза кво ти остава да направиш да си биеш дуспата сам. А станислав се закопа сам, това му беше.
3.
знаещ
07.08.2013 18:48:28
2
7
ами на чий дядо викат лизгач а знаеш ли , на васето надядото. като мазно лайно е. ама няма да му се разми не каквото е надробил ще си го изсърба.
2.
ЕДИН
07.08.2013 17:15:39
3
14
Мазен ахтополски терикат,усети че кораба се клати и пръв избяга ,като плъх.Оправи си личните работи, снабди се с необходимата информация и айде беж.Такъв си е бил винаги,мазен ,крадлив и страхлив.Усети че примката се затяга.Следващият е КМЕТА.
1.
3
07.08.2013 12:17:38
1
14
dobrev nai dobre si izigra igrata. arnaudov ne mu obshta tova, koeto iskashe ot nego i vednaga otide pri drugite. petno za cial jivot.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори