×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Срещу Сидеров е образувано бързо производство за хулиганство и нарушаване на обществения ред


Срещу Сидеров е образувано бързо производство за хулиганство и нарушаване на обществения ред
Валери Симеонов смята, че хаотичните действия на един изключително объркан човек са довели до нарушаване на нормалната работа в телевизията, обезпокоени са хората от жк Зорница, обидени са много граждани
08 Юли 2013, Понеделник, 17:57 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Катя КАСАБОВА

Днес разследващ полицай събра всички доказателства за терора над гражданите от жк „Зорница“, надявам се ОД на МВР да си свърши работата

- Г-н Симеонов, Волен Сидеров заяви пред областния управител, че СКАТ
тв предлага десетки порно канали, някои от които хомосексуални и постави под въпрос Вашия личен морал като политически лидер?

- Това са хаотични действия на изключително объркан човек, бих казал неуравновесен психически човек. Няма смисъл да влизаме в обяснения на всичките глупости, които е наприказвал. Ако проследите поведението му – то е нелогично, ненормално. Два дни провежда митинги срещу СКАТ, а не вярвам на някого да му стана ясно защо точно през тези два дни, има ли причини, защо точно срещу СКАТ и какво точно искаше този човек. Ние тук, целият квартал, дето ни овряка, не можахме да разберем какво точно иска и срещу какво всъщност протестираше.

- Обяви Ви за олигарх, искаше Ви оставката?

-  В един момент чух, че иска оставка, но не можах да разбера – като собственик на фирма няма как да подам оставка, като политическа фигура също – като какво да подавам оставка? Аз не съм в парламента или в Общинския съвет. Като цяло трудно може да намерите логика в обърканите действия на този човек. А сега ме карате да влизаме във всичките му нови обвинения – порно канали, незаконни трасета...


- Той твърди, че и в Слънчев бряг имате някакви строежи.

- Този човек не е в час. Той може да приказва хиляди глупости, нямам намерение да отговарям на всичките.


- Няма ли да го съдите? Има многотиражни национални медии, които представят нещата в коренно различна светлина – един столичен всекидневник в събота написа заглавие „СКАТ нападна Волен Сидеров“.

- Не за първи път събития, свързани с НФСБ и Валери Симеонов са представяни превратно. От една страна поради изпълнение на поръчките на властта, тъй като всяка власт е атакувана от СКАТ ТВ и следователно всяка власт вижда в СКАТ враг и дава съответните указания на слугинажните медии. От друга страна – да не пренебрегваме немаловажен фактор – професионалната завист. Защото - как така някаква провинциална телевизия ще прави нещо значимо, ще влиза в политиката, ще вкара два пъти в парламента две различни партии и т. н. Всичко това поражда завист, така че ги разбирам колегите от столичните медии. В момента не можем да очакваме и да искаме те да бъдат благосклонни към нас. Вие отдавна сте в журналистиката и знаете как се отнасят и към сайта Флагман.бг. И неведнъж го изпитахте, когато сте от другата страна на барикадата.


- Сидеров и депутатката Миглена Александрова днес опънаха ушите на бургаския кмет, че не възлага на РДНСК да проверява трасетата на СКАТ под земята. Но той изобщо не защити бургазлии, които бяха наричани от тях терористи, дебелаци и какви ли не още не.

- Това не е толкова важно, колкото, че цял бургаски квартал беше подложен на терор две дни, а кметът не реагира. Хората какво са му виновни на Сидеров. В тези жилищни блокове има работещи, възрастни, болни. Той подлуди хората. А за РДНСК - това е крещяща неграмотност на политик, който трети мандат е в Народното събрание. Той даже не знае, че между РДНСК и Община Бургас няма нищо общо – едното е държавна институция, другото е независима местна власт. И това ако не знае, г-н Сидеров просто не е за политиката. РДНСК е подчинена директно на министъра на регионалното развитие, как ще ни издърпа кабелите кметът?


- Вие няма ли да поискате срещу с директора на ОД на МВР-Бургас, както днес той прие Сидеров?

- Поисках от г-н Димитров полицаите му да осигурят нормални условия за работа на най-голямата бургаска медия, а те не ги осигуриха, въпреки че втория ден, в събота, бях настоятелен. Не знам тази вечер дали няма да има пак същото врякане, гюрултия и запушване за движение на автомобили улици. Тук става въпрос за терористични действия, заграждат цяла улица, за да крещят с часове с мегафони. Те се разпореждат така, че не могат да излязат колите, не могат да излязат моите аварийни коли на техниците, спира се поддръжката на мрежата, спира се работата на репортерите. И въпреки че съм пуснал сигнал до ОД МВР-Бургас, те нищо не направиха. Какво друго да очаквам, освен постфактум да извършат това, което са започнали.

- Нещо конкретно по разследването на случилото се в петък на бензиностанцията няма ли още?

- Слава Богу, преди малко дадохме показания, защото се оказа, че е заведено бързо производство за хулиганска проява за двата протеста тук, пред телевизията.

Освен това вече се работи по показанията на нашите журналисти, които бяха малтретирани на бензиностанцията. Още от петък се оказа, че прокуратурата работи, което също е добра новина. Буквално на вратата, сигурно се разминахте с полицая, който събра сведенията и ги занесе, за да се действа за бързото производство. Като предотвратяващи действия полицията не си свърши работата. Дано като последващи действия да констатира безспорните закононарушения и да си свърши работата. Това очаквам от ОД МВР-Бургас и от г-н Милен Димитров.


- Има ли наистина отлив на членове на „Атака“ към Вашата партия, тъй като чета съобщения по телевизията, къде да се записват?

- Има. Това е продиктувано от факта, че хората непрекъснато звънят на телефоните на телевизията. И искам чрез Вашия популярен сайт да заявя на членовете на „Атака“ да спрат да звънят на телефоните на телевизията, а на тези на НФСБ, които се изписват на екрана на каналите на СКАТ ТВ в съобщения.


- Защо не призовахте от телевизията хората да дойдат и да Ви подкрепят в петък вечерта, в събота също?
- Защото на първо място съм българин-патриот, гражданин и след това политик. Чувствам се отговорен за всички, които ме следват и ми вярват. Какво да предизвикам? Да влязат в стълкновение с мутрите на Волен Сидеров, да има ранени, и как после ще спя спокойно? Не мога да призова за това нещо, как ще го направя.

В категории: Политика


13
Коментара по темата
13.
bob
10.07.2013 14:32:13
3
3
АТАКА!ПОБЕДА!
12.
xxx
09.07.2013 23:56:39
1
7
EI VALERI JENA MRASNA ti si nai gadnata prodajna jena s nai gadnata platena televiziq deto izpalnqva pora4ki
11.
Стефан Георгиев
09.07.2013 19:15:54
4
8
Валери, валери (познаваме се лично,ако помислиш за завода в дебелт коийто окраде,ще се сетиш кой съм)...Голям боклук излезе....Ами кой го направи човек тоя помияр Болен-ами ти!!! КОй му даде предаване по СКАТ-пак ти...И сега като не успяхте да разделите парите от предните избори,изведнъж Болен стана лош...Правиш се на патриот а за 30 сребърник ще продадеш всеки...Срам за майка България!!!
10.
АМНЕЗИЯ
09.07.2013 11:46:07
3
10
КАТО ПЪРДЯХТЕ В1 ГЪРНЕ НЕБЯХА ЛИ МУ ХАОТИЧНИ ДЕЙСТВИЯТА,А? И ДВАМАТА СТЕ ЗА ПСИХИЯТРИЯТА -ЕДНАКВИ КРАДЦИ СТЕ
9.
Grajdanin
09.07.2013 11:30:24
5
7
valeri ti si pedala ne choveka ti mamati mrasna prodajna umrqlo kuche i tvoito vreme shte doide
8.
Grajdanin
09.07.2013 11:28:50
5
8
EI VALERI POMQR TI SI NAI GNISNIQ PUMQR V BURGAS S NAI PRODAJNATA TELEVIZIQ KOATO ISPANQVA PORACHKI I PLATENI RETORTAJI I PREDAVANIQ POMIIO TEB TRQBA DA TE VKARAT V ZATVORA DA TI NE VOLEN ILI HORATA SRESHTO KOITO TI PLASHTAT DA KLEVETISH POMQR
7.
mustafa 4au6ev
08.07.2013 21:53:40
4
10
VOLEN SI PRAVI ORGII MEJDU KURVI I PEDERASI ZA6TOTO SAMO TAKIVA IMA6E OKOLO NEGO HA HA KAKVA KARTINKA 6E SA V PREZIDENTSKIA APARTAMENT ESTESTVENO VOLEN E S VIBRATOR V GAZA I HUI V USTATA
6.
BURGAZLIA
08.07.2013 21:49:51
5
7
VOLEN KURVO VOLEN KURVO MAIKA TI DA EBA VOLEN KURVO VOLEN KURVO VOLEN KURVO
5.
Кочо
08.07.2013 20:18:44
2
16
Не съм вещ в законите, но реално ако съм политик, мога ли да вървя и да си стрелям, защото имам имунитет. Нали е доказано, че е удрял и обиждал хора, мястото му е в ареста, като следствен, докато се назначи дата за съд.
4.
келешковец
08.07.2013 19:40:11
2
11
http://www.blitz.bg/news/article/209836
Три преписки са образувани по скандала между Волен Сидеров и журналисти от бургаската телевизия Скат на бензиностанция в морския град, както и за последвалата окупация на офиса на медията от хора на "Атака". Две от преписките са докладвани на прокуратурата в Бургас, по третата се събират още данни. Това каза пред БЛИЦ шефът на Областната дирекция на полицията Милен Димитров. Досъдебно производство няма как да бъде образувано, тъй като г-н Сидеров е депутат и има имунитет, каза Димитров. Прокуратурата обаче може да образува такова срещу неизвестен извършител, припомнят запознати.
3.
келешковец
08.07.2013 19:25:47
6
9
Поръчката Касабова ,като си почнала да казваш А ,кажи и Б.Кой е името на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура Бургас.?Защо го криете?От него зависи ,дали това бързо производство,ще влезе в съда.Нали претендиращ,че си журналистка с претенции за наградата Пулицър.Поне това можеше да свършиш или в любимото ти четиво бюлетин на ОДМВР Бургас ,го няма името ,нали така.....
2.
ДА -ДА
08.07.2013 19:19:16
7
7
ДЪРТ СИСУГЕР СИ ТИ ВАЛЕРКО,ДЪРТ!!!!!!!!!!!!!!ВОЛЕН Е ТВОЕ ПРОИЗВОДСТВО!!!!!!!!!!!!
1.
синоПТИЧКА
08.07.2013 19:01:16
4
16
На всички стана ясно, че Волен Сидеров губи интереса към себе си и явно това го притеснява. За да го успокоим предлагам да го включим към прогнозата за времето. Така всеки ден по няколко пъти ще се появява по ТВ /н-р утре код жълто за тази и тази област - там ще е Сидеров и дружките му/. Това може да го поуспокои малко и така докато го отвее някой циклон.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори