×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димчо Михалевски: Единствено Коалиция за България се обявява против мизерията и бедността


Димчо Михалевски: Единствено Коалиция за България се обявява против мизерията и бедността
Димчо Михалевски разговаря три часа с жители на бургаския ж.к. "Меден рудник"
02 Май 2013, Четвъртък, 15:18 ч.

Водачът на червената листа обиколи голяма част от комплекс „Меден рудник”, ръкува се лично с близо 200 души

Коалиция за България е единствената политическа сила, която извежда борбата с мизерията и бедността като основна политика, обяви на среща с  жители на комплекс „Меден рудник” водачът на червената  листа за Бургас инж. Димчо Михалевски. Заедно с кандидат-депутатите Павел Маринов и Георги Спасов посветиха  3 часа за разговори с  хората по проблемите на региона и страната. Михалевски отбеляза, че ангажимент на лявата партия е съживяване на икономиката в Бургаско, което ще доведе до разкриването на нови работни места и по-високи доходи, от което се нуждае най-много регионът. Жители на квартала сезираха кандидат- депутата, че заради липсата на работа не могат да се пенсионират. Михалевски заяви, че програмата на КБ предвижда гъвкави условия за пенсиониране при недостиг на 2 години осигурителен стаж или възраст. „Категорично спираме и увеличаването на осигурителния стаж и възрастта за пенсиониране”, заяви още водачът на червената листа. По отношение на пенсионната система Михалевски посочи и промяна на условията за пенсиониране на военнослужещите и възстановяване на отнети от тях социални права, както и разкриване на работни места за хора в предпенсионна възраст с подкрепа от държавния бюджет в размер на поне 100 милиона лева годишно и чрез европейско финансиране. Социалистът  коментира решението и на друг проблем за повечето възрастни, а именно – намаляване на  такса „достъп” за посещение при лекар, която Коалиция за България предлага да бъде 1лв.  "Категорично връщане на швейцарското правило за редовно увеличение на пенсиите", добави Михалевски.

 

Млади семейства с деца подчертаха, че виждат надежда в Коалиция за България, откъдето единствено се застъпили за тях в изминалите 4 години. „Младите хора, децата, са бъдещето на България затова в нашата програма е заложено увеличаване на помощите за отглеждане на дете, за  гарантирано първо работно място, за гарантирано бъдеще и перспектива в Родината, а не в чужбина", увери първият в листата.

Михалевски обиколи голяма част от жилищния комплекс, като се ръкува лично с близо 200 души. Той коментира, че е нужно по-балансирано разпределение на средствата по регионите, за да има развитие не само в центъра на  големите градове, но и около тях.


В категории: Избори 2013


17
Коментара
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
Флагман.БГ Хутите свалиха американски дрон Хутите свалиха американски дрон 17/05/2024, Петък 16:00 3
17
Коментара по темата
17.
Найден
04.05.2013 17:30:58
0
0
Последователност има в БСП. Защитават си техните идеи. Дали са хубави или лошне не мога да преценя. Лошото е че ако са хубави и останат не реализирани и то предимно глупостта на предишните управляващи, защото те не ги допускаха
16.
Милен
03.05.2013 23:54:34
0
3
След толкова омраза от народа към политиците е странно да видиш кандидат за нраден представител на разходка из града. Дано да има чуваемост, както от политиците, така и от народа
15.
Слави
03.05.2013 23:48:14
0
2
Предишните със свойта неопитност и колебания доведоха страната до доста плачевно състояние. Ако ние искаме промяна ще трябва да се спрем на други, а не на предишните. Хора, моля ви използвайте деня си за размисъл и гласувайте така, че да не съжалявате след време
14.
Dim
03.05.2013 16:33:24
4
0
A Monov kade go skrihte ot kakto se razbra che e chlen na DS (agent Gogov) ni vest ni kost ot nego? Sigurno veche ne v Burgas dori!!
13.
Been there done that
03.05.2013 16:25:45
4
1
Tova ne si go izmisliam ima go kato statia v drug burgaski informacionen sait !

Водачът на листата на БСП в Бургас - Димчо Михалевски, е бил причина 200 души в град Левски да останат без работа и хляб. Заради него е хлопнало врати едно от работещите предприятия в града - Консервната фабрика. Въпреки това, днес кандидатът на БСП популистки обещава работа, а на всички предизборни срещи разказва как само БСП "единствена се борела против мизерията и бедността".

Хората в град Левски обаче още си спомнят, как преди 15 години като управител на на фирма "Ковег" завлякъл Консервното предприятие в града с огромна сума пари. Предприятието било принудено да фалира, а хората останали без работа. Този факт Михалевски не споменава никъде, но във фейсбук свободно могат да се прочетат коментари какви ги е вършил този, който днес БСП предлага бургазлии да изберат за свой депутат.



"Г-н Михалевски! Върнете парите и, обещавам Ви, от Ваше име ще разкрия нови 200 работни места. Между впрочем, по нашият край на това му викат ГЬОНСУРАТЛЪК. Ама то пък и само като Ви види човек веднага разбира, че такава квалификация Ви прилича. Г-н Михалевски, върнете си дълга за да ликвидирате мизерията и бедността в град Левски", пишат във фейсбук възмутени жители на града.
12.
Сашо
03.05.2013 16:02:50
5
1
Аз виждам как с всеки изминал ден БСП пада все повече. Самия Михаилевски сигурно брои дните и чака 12 да си събере багажа и да забрави , че е бил в Бургас.
11.
Стела
02.05.2013 22:51:41
2
4
Виждам как с всеки изминал ден,БСП печелят доверие и подкрепа от много българи!Хората са отчаяни от живата през последните години и си мечтаят за промяна към по-добро!
10.
ЧИКИБОЙКО ТАПИРЕВ
02.05.2013 22:25:04
4
1
ЗА КОМУНИЗЪМ И ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ ЛЕК НЯМА ОТКРИТ
9.
Оля
02.05.2013 18:51:07
2
5
Никой не отрича постиженията на Николов,но с пари отпуснати по евро програми-ее сега ги отпуснаха по тяхно време.Но какво да кажем за ГЕРБ и тяхните кадри-нагли мутри,плашещи цяла България с вида си.А за тяхните незаконни дейности.
8.
Бойко
02.05.2013 17:59:07
2
6
Езикът на платените драскачи на ГЕРБ естествено прилича на този на лидера им - простоват и арогантен. Жалко за България!
7.
Другаря
02.05.2013 17:55:45
6
3
Червени другари, много сте прости. Не разбрахте ли, че в Бургас нямате никакъв шанс. След тоталното преобразяване на града ни, завещан от пиянката Йоан в окаяно състояние, не виждам кой нормален бургазлия ще гласува за червените некадърници.
6.
гражданин
02.05.2013 17:17:19
6
6
Направо вече ми се гади от платени драскачи..."Благодаря на г-н Михалевски, че ми вдъхна надежда"...хахахахаха, направо е нямала търпение, след вдъхнатата надежда, да влезе да го сподели в интернет. Тия от БСП, постоянно подценяват хората...мислят ни за олигофрени...грешите, в Бургас хората са интелигентни, доказателство за това е шута, който набиха на вашия Йоан - кмета, който беше превърнал града в гробница и семейна фирма
5.
Ицката
02.05.2013 17:08:59
3
6
"Като се ръкува лично с 200 души". Бързо, другарите да извадят протокола с имената на хората, да ги преброим. Надявам се г-н Михалевски да е използвал новите автобуси, така пътуването му до "Меден рудник" щеше да предизвика още повече емоции. Там, за където сте тръгнали, ние се връщаме и продължаваме.
4.
Росен
02.05.2013 16:47:14
5
3
Михаилевски за втори път ходи в Меден Рудник явно комплекса му харесва, което означава , че е доволен от направеното от кмета Николов и ГЕРБ защтото комплекса бе коренно променнен именно от тях :))
3.
Иво
02.05.2013 16:44:47
4
4
Тъп софийски парашутист. Сигурен съм , че Меден рудник е много по -приветливо място от селото около София от където произхожда.
2.
Сиса
02.05.2013 16:05:02
4
8
С г-н Михалевски се вижда светлинка в тунела.дано всички заедно да можем да се преборим с безобразията в България да заживеем един по-спокоен живот.
1.
Майка на 3 деца
02.05.2013 15:27:16
4
9
Благодарим на Михалевски,че ни вдъхна малко надежда.Искрено му благодарим за добрите думи и желанието да помогне на младите семейства да се преборят с безработицата и повишаване на детските надбавки.На досегашното управление явно не му пукаше за нас.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори