×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Как една жена внедри в Бургаска област половин милиард лева. Всичко неизвестно за нея само във Флагман.бг


Как една жена внедри в Бургаска област половин милиард лева. Всичко неизвестно за нея само във Флагман.бг
Ивелина Василева – водач на листата на ГЕРБ за Бургаския многомандатен избирателен район, личната и професионалната й биография са еталон за успяла жена
09 Април 2013, Вторник, 15:12 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки личен архив

Ивелина Василева умее еднакво добре да отстоява интересите на България в еклогията пред Брлюксел, да плува в бурно море и да сготви най-хубавото от българската кухня

Няма кмет на община, независимо от политическата му окраска, който остава равнодушен, когато като чуе името Ивелина Василева. „Да, Василева заслужава доверие!“, е най-малкото, което казват за нея местните управници в Бургаско.

Тази скромна, ненатрапваща се като присъствие, винаги усмихната и с приятна външност жена, донесе на Бургаска област половин милиард лева за три години и половина. Няма община в региона, работеща по най-трудните инфраструктурни проекти на Оперативна програма „Околна среда“ и ПУДООС - за изграждане на пречиствателни станции и канализационни мрежи, съоръжения за дълбоководно заустване, за участие в регионалното депо за отпадъци край Братово, която би игнорирала приноса за успешната им реализация, дължащ се на бургаската зам.министърка на екологията Ивелина Василева.

Затова и нямаше изненада, когато местните структури на ГЕРБ в региона номинираха експерта Ивелина Василева за водач на своята листа в Бургас, а Изпълнителната комисия на партията й даде следната оценка в края на мандата: „връзката на България с Брюксел по проблемите на околната ни среда“. За професионалната й биография медиите написаха достатъчно – толкова, че вече е ясно колко е постигнала след завършването на английската езикова гимназия в Бургас с отличие и дипломирането й в Софийския университет „Св.Климент Охридски“,

но що за човек е Ивелина Василева досега публичното пространство мълчи.

Ивелина Василева е родена в Бургас на 8 октомври 1969 г. в семейството на инженер-химиците Христина и Веселин Иванови. Родителите й посвещават целия си професионален път в института по нефтохимия и нефтопреработване в „Нефтохим Бургас“.


Ивелина Василева в екипа на кмета Димитър Николов, където през 2007 г. стартира едновременно 17 проекта за 90 млн.лв.

Успяват да се реализират въпреки, че бащите и на двамата са обявени за врагове на комунистическата власт. Дядо й по бащина линия е пратен в затвора, затова че отказал да вкара стопанството в ТКЗС-то, а дядото по майчина линия е обявен за капиталист и осъден от Нарадния съд, тъй като е успял да се развие като предприемач и търговец. В това наследство е вкоренено и болезнено развито чувството й да отстоява своето демократично мислене и възгледи.


Уникално! Трите дами на българската екология в акция – Евдокия Манева, Нона Караджова и Ивелина Василева (отляво надясно)

„От баща ми, който вече покойник, имам аналитичността, балансирания характер и силата да се боря, независимо от трудностите. От майка ми нося нагласата да виждам доброто, красивото и позитивното дори в най-малките неща и от сърце да им се радвам и благодаря. Майка ми е дейната и амбициозната, тя продължава да помага в отглеждането на дъщеря ми Василена и да се вълнува от актуалните промени в обществения и политическия живот, неуморима е“, казва за своето семейство водачката на ГЕРБ в Бургас. Тя има и сестра – Даниела, която е строителен инженер и икономист.

Ивелина Василева учи в основното училище „Г.Бенковски“ в жк „Зорница“,

завършва с пълно отличие английската гимназия.

Асистентката на училищното знаме с нетърпение очаква юбилейната среща на випуска след 25 години, насрочена за 3 август. Иска да види не по-малко успелите от нея съученици от славната гимназия. Сред тях е и друга доскорошна зам.министърка – Зорница Русинова от МТСП, адвокат Светослав Донев, Тодор – капитан на кораб, Георги – военен пилот, десетки лекари, икономисти, финансисти, инженери, университетски преподаватели у нас, в Англия, САЩ и Канада. След най-обичаната и ерудирана учителка – Дора Янкова, която преподава по литература, възпитаничката на английската гимназия поставя г-жа Стоянова – по химия. Естествено, детето, произхождащо от семейството на химици, показва най-високите резултати на олимпиадите по химия. Когато идва ред за кандидат-студенстките изпити в Софийския университет „Св.Кл.Охридски“, Ивелина се класира сред първите в списъка по специалността „Английска филология“ - с 6 по английски и 5,25 по литература.

Тя плува добре и в бурно море, но ските са любимия й спорт.

Няма хоби, релаксира след напрегнатите дни с... шофиране.

Управлява зашеметяващо добре малкия си Фиат браво. В свободното време обича да гледа филмите на Педро Алмодовар и да чете Хемингуей, и катери родните планини. Най-голямата й гордост е дъщерята Василена, която постъпва с пълно 6 в Първа немска гимназия в София и се справя като зрял човек във всяка трудна житейска ситуация.


С майка й Христина, от която е наследила усмивката и усета за доброто и красивото

„Не остава време да се изява като добра домакиня, но това, което наистина умея е да готвя вкусно българска и средиземноморска кухня. Василена е спец по сладкишите и не отстъпва по майсторство, когато сме поканили гости“, казва доскорошната министърка и без да се замисля върху въпроса ни как ще изглежда от трибуната на Народното събрание със своя мил и комфортен нрав, отговаря така: „В две области – европейски политики и фондове, околна среда. И не е нужно да крещиш, за да убедиш опонента, че си ефективен“.

А тя е сред първите специалисти в България след падането на тоталитарния режим, които доказват в реална пазарна среда, че могат да се справят. Завършва Софийския университет и продължава със специализации по управление на проекти в Института в Карлсберг, бизнесмениджънт в Ериксон университет в Стокхолм. До 2003 г. е регионален мениджър за Югоизточна България и акаунт мениджър за услуги за Югоизточна Европа в „Ериксон Телекомюникейшънс България“. След това сформира екип за управление на проекти във ВиК-Бургас и така навлиза в сферата на публичното финансиране, довежда до пълното усвояване на 20 млн.евро по един от първите защитени у нас интегрирани водни цикли по ИСПА-2004.

През 2007 г. получава покана от евродепутата на ГЕРБ Румяна Желева да оглави информационния офис на ЕС в Бургас. Включва се в гражданската структура на ГЕРБ като експерт и така се запознава с кмета на Бургас Димитър Николов, влиза в екипа му като зам.кмет по екология и евроинтеграция – още в началото на първия му мандат Общината печели в тази област 17 проекта за 90 милиона лева. „След като заминах за столицата, екипът в Община Бургас учетвори бройката на спечелените проекти и сумите по тях, радвам се“, казва Василева. Всъщност, с Бойко Борисов тя е разговаряла само веднъж преди да влезе в екоминистерството.

Премиерът оценил липсата на показност в поведението й

и че без много приказки ще свърши полезни неща за държавата. 

С днешна дата най-големите курорти по Южното Черноморие – от Обзор до Царево работят по изграждането на екологичната инфраструктура, което е решаващо за развитието на туризма и направените дотук наши и чужди инвестиции в милиарди левове. Общините Руен, Приморско, Средец, Айтос, Созопол, Поморие, Несебър и Бургас изпълняват проекти.


Гордостта на ексзам.министъра на екологията – дъщерята Василена, която е отличничка в Първа немска езикова гимназия в София


За Царево приключи, а за Карнобат е на финала проектната оценка за водните цикли. Модерни пречиствателни съоръжения, отстраняващи дори азот и фосфор, работят в Бургас.

В ход са проектите за Минерални бани-Банево-Ветрен, Горно Езерово, Сарафово, тласкателят в Долно Езерово, доизграждането на ВиК-мрежата и разширението на пречиствателната станция в Меден рудник.

 
44
Коментара по темата
44.
ILIA
06.11.2014 19:46:03
0
5
В Стокхолм няма Ериксон университет,а Института в Карлсберг и самите жители на това мъничко градче има да се чудят на коя празна ливада се намира....тО БИВА ,БИВА УКРАСЕНА БИОГРАФИЯ АМА КАТО СЕ ПРАСКА С ШВЕДСКИ ДИПЛОМИ НЕКА ГИ ПУБЛИКУВА.
43.
Красимир Т.
12.04.2013 14:34:48
1
2
Успех - не се съмнявам в тебе !!!
42.
камелия
10.04.2013 20:45:49
6
5
аз съм безпартийна, работя като счетоводител и съм най-обикновена бургазлийка. Но тази жена ме впечатли с това, че не е типичния празнословещ политик и с удоволствие ще гласувам за нея. Всички виждаме как дори Варна ни завижда за първи път от десетки години. Нека заедно с кмета успеят още повече да направят за града и региона. УСпех
41.
Сашко
10.04.2013 19:33:51
4
8
За василева не знам ама оня боклук Бойчев пак е там.СОРИ НИКАКЪВ ГЕРБ.
40.
анонимен
10.04.2013 13:35:47
8
7
Всичсите проекти са спечелени от община Бургас с помощта на Кмета защото е в ръководството най ГЕБР. Нищо не е направила за останалите Община в областта.
39.
trapera
10.04.2013 12:14:31
2
18
Мъдрецът е казал:Селянинът можеш да го изведеш от село,но селото от селянина-никога !
38.
===
10.04.2013 12:10:00
12
11
Въобще вярва ли ви някой на написаните глупости??!! То бива изхвърляне, ама чак толкова... Познавам я - куха лейка. Но все пак какво лично е направила не разбрах.
37.
Марулка
10.04.2013 11:38:50
5
1
Василева, готина си, приятна си на гледане, на слушане пък като гледам така и си работлива... само като те изберат пак недей да ни предаваш и да се самозабравяш...
36.
кака лили
10.04.2013 11:36:05
6
12
Да ви кажа честно мен Василева ме радва. Бургазлийка е, знае какви са ни проблемите, скромна е, не парадира, има опит в сферата, която работи и е съвестна, така че е идеална за водач.

ПП. За тези които ще кажат кой как я е издигнал и какво е направил - Ами хора все някой отнякъде е тръгнал и от някой се учил. Никой не се е родил политик :)
35.
Бургазлийка
10.04.2013 11:21:27
5
14
Госпожо Василева, не обръщайте внимание на цялата злоба която изливат върху Вас.Това са нещастни,неуспели хора,които няма с какво нормално и полезно да се захванат и затова стоят тука и се пукат от завист.Познавам ви още като влязахте в Община Бургас и много добре си спомням по колко часа работихте.Не ги слушайте тука,има достатъчно много хора,които ви вярват.
34.
Аз
10.04.2013 10:38:55
12
11
Възможно е да е почтена и достойна но самият факт че е кандидат на ГЕРБ вече я омърсява.Гласувах за тях за да може за 4 години да унищожът малкият и среден бизнес.И трагичното е че въпреки че Буда уж призна рекета на държавата в лицето на педала Дянков-данъчните продължават да тормозят бизнеса.Но не големият който директно плаща на Цветанов и Буда а нас малките.Тях ги махнахме но законите им който и по турско ги нямаше останаха.Затова хора осъзнайте се-ДОЛУ ГЕРБ икрадците около тях
33.
кака ти
10.04.2013 10:13:59
3
4
Керанке, много си жалка, миличка!
32.
кака ти
10.04.2013 10:13:52
1
3
Керанке, много си жалка, миличка!
31.
Elena
10.04.2013 10:00:25
6
9
Радвам се , че мога да видя една сериозна жена начело на листа.Успех имате моята подкрепа.
30.
ууу
10.04.2013 09:51:56
11
11
Какво прави с Лукойл?! Късно вечерта се започва обгазяването, за да не се вижда от хората. Пари ли се дават не знам, но явно никой не смее да пипне там. А тази кола, която измерва чистотата на въздуха е прах в очите... станахте за смях!
29.
Диляна Иванова
10.04.2013 07:09:03
8
15
Г-жо Василева, имах възможност да се запозная с вас още докато работихте в Община Бургас. Още преди години ви благодарих за отличното сътрудничество и вашия професионализъм. Бринципно съм безпартийна, но гласувах за г-н Николов, сега ще гласувам и за вас. Пожелавам ви успех!
28.
нов
09.04.2013 22:47:51
4
10
Добра кандидатура за добрите проектни комисионни, всички го знаят
27.
Сашко
09.04.2013 22:30:03
3
5
Като фантомас е в главата.
26.
мераклия
09.04.2013 22:25:40
4
5
тая става-не за политика а за свири.
25.
Съни
09.04.2013 20:05:52
13
12
Нямаше да гласувам за ГЕРБ но те са единствената партия която заложи на жена и то много силна кандидатура. С това печелят моя глас.
24.
bate
09.04.2013 19:28:37
13
15
Успех, моето момиче! Кадърна си! Хич да не ти пука какво плюят и си изсмукват от пръстите комунягите във форума!
23.
Ганчо иванов
09.04.2013 19:25:51
3
5
В цял свят с боклука се занимава МФИЯТА - забравихте ли!?
22.
georgi
09.04.2013 19:24:31
8
15
Най-заслужилият водач на листа в Бургас. Как може да бъдат сравнявани Василева , която бе зам. кмет на Бургас и която като зам. министър направи толкова за целия регион с Михайлевски , който дори незнам от къде е , а за Бургас , какво е направил ............ нищо или пък с Биков.
21.
Strati
09.04.2013 19:09:56
1
4
Hubava e ama ima i hubava dashteria
20.
Никодим
09.04.2013 19:09:07
6
6
Браво, един свестен човек да има в ГЕРБ че там са събрани с конкурс - сервитьорчета, бармани, рапъри, горски и всякакви такива странни хора попаднали случайно в политиката. Когато се появи кандидат като Илияна Василева всички почват да я плюят - и свои, и чужди. Защото всички се страхуват, страхуват се и когата нямат аргументи търсят скелети в гардероба. Такава ни е народопсихологията, такъв ни е манталитета.
19.
Никлола
09.04.2013 18:50:29
8
15
Хубаво е да видиш как политик показва семейството си. Браво и успех
18.
той
09.04.2013 18:27:38
4
10
нещо за съпруга й да кажете.Кой е, къде живее с какво се занимава
17.
90
09.04.2013 18:25:41
4
10
Тази биография тя ли си е писа
16.
внимание 3
09.04.2013 18:21:18
11
25
Много други работи са убягнали:
1.ОП Околна среда е най-слабата като изпълнение и има опастност да се загубят средства, ако не се прехвърлят по други програми.
2.Проектът за водния цикъл на Бургас започна от Илияна Цанова, сега вицепремиер през 2004 г.
Госпожата започна като преводач.
3. Приятелството със смейство Желеви и сие ( вж. справка е ЕП) я изстреля в политиката.
4. ЕК започна няколко процедури срещу България в областта на ОС. Глобите обичайно са десетки хиляди евро на ден и е плащат от българите чрез данъците им.
5.Квалификациите Института в Карлсберг, бизнесмениджънт в Ериксон университет в Стокхолм са ПУЦ -ве от БТК.
15.
бургазлия
09.04.2013 18:13:56
16
19
за Ивелина Василева могат да се кажат наистина само хубави неща, много симпатична жена и наистина май много работи, щом заедно с кмета преобразиха града. Успех и дано Бургас става все по-добър за живеене
14.
колев
09.04.2013 18:06:42
5
15
Касабова,това към платените ли публикации е?
13.
внимание 2
09.04.2013 17:38:46
10
20
Естествено и дума няма за състезанието което водят Лукойл и Кроношпан кой първи ще изтрови бургазлий докато автомобилът за контрол на въздуха стои скрит между боровете в парка на басейна в Славейков и снема показания в събота и неделя. Въпросът за персоналната отговорност на зам-министърката за започнатите от ЕС наказателни процедурИ заради екологични проблеми - например тази за НЕограничаването на вредни емисии на частици предизвикващи рак на белите дробове - също някак си е убягнал от вниманието на журналистката
12.
внимание 2
09.04.2013 17:38:45
9
16
Естествено и дума няма за състезанието което водят Лукойл и Кроношпан кой първи ще изтрови бургазлий докато автомобилът за контрол на въздуха стои скрит между боровете в парка на басейна в Славейков и снема показания в събота и неделя. Въпросът за персоналната отговорност на зам-министърката за започнатите от ЕС наказателни процедурИ заради екологични проблеми - например тази за НЕограничаването на вредни емисии на частици предизвикващи рак на белите дробове - също някак си е убягнал от вниманието на журналистката
11.
внимание
09.04.2013 17:27:43
9
18
в статията има продуктово позициониране - то май друго няма. Иначе е издържана в стил очерк на социалистическия трудов човек само дето овчар и странджа-сакар са заменени с експерт и Брюксел. Всички останали компоненти също са налице - вярата в светлото бъдеще, класовия произход, одобрението на висшето държавно и партийно ръководство и т.н. който си мисли че има пазарна икономика, демокрация и свободни медии жестоко се лъже
10.
внимание
09.04.2013 17:27:43
8
17
в статията има продуктово позициониране - то май друго няма. Иначе е издържана в стил очерк на социалистическия трудов човек само дето овчар и странджа-сакар са заменени с експерт и Брюксел. Всички останали компоненти също са налице - вярата в светлото бъдеще, класовия произход, одобрението на висшето държавно и партийно ръководство и т.н. който си мисли че има пазарна икономика, демокрация и свободни медии жестоко се лъже
9.
?
09.04.2013 17:09:50
8
19
Касабова, какво става с теб бе, душа? До онзи ден беше вярна на Валери Симеонов, а днес си се хванала за ГЕРБ като удавник за сламка. Отвсякъде прозираш, че се продаваш на дребно.
8.
В.С.
09.04.2013 17:06:27
9
25
Касабова, какъв е този репортаж в стил Бойко Борисов:" Аз ви плащам пенсиите, аз ви давам заплатите...
"Защо обиждаш всички кметове и общински служители, че не са свършили нищо и че само благодарение на въпросната дама са получили европейските пари?
Читателите не са толкова елементарни, за каквито вие ги вземате. А г-жа Василева трябва доста да ви се сърди, защото вместо да изпишете вежди изваждате очи.
Но поне доказвате, че си имате Дудук и в Бургас.
7.
гербер
09.04.2013 16:56:51
9
15
ЧАК ТОЛКОВА НЕ Е .
6.
Човек
09.04.2013 16:24:52
8
12
Трябва да се залага на Човека с главно Ч, а не на безработни бездарници и демагози.
5.
Христо Мартинов
09.04.2013 15:53:46
13
17
Благодарение на Ивелина Василева и хората като нея в правителството на ГЕРБ, градът ни коренно се промени това никой не може да го отрече.
4.
Асен
09.04.2013 15:48:22
12
16
Точно така затова цялата опозиция трепери. Сега да видим откъде ще намерят компромати. Това да не е Димчо Михалевски Валери Симеонов Костадин Марков или други измислени герои
3.
Златина Иванова
09.04.2013 15:45:38
11
20
Срещу Ивелина Василева не може да бъде казана лоша дума от никои.Разумна и делова тя безспорно направи много за региона през последните няколко години.
2.
sad
09.04.2013 15:32:49
15
15
Ивелина Василева е невероятно попадение за ГЕРБ. Без да се натрапва, без да преокспонира образа си тя свърши толкова работа на Бургас, която никой друг не бе правил в последните 4 ако щеш 5 правителства. За разлика от някакви си бойчевци, иванвълковци и разни други измекяри, които са известни със своята неизвестност
1.
Буда
09.04.2013 15:23:06
12
15
Колко ли опънахте за тая дописка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Миро от Каризма не иска и да чува за Галка: Ако й се обадя, тя няма да вдигне! Миро от Каризма не иска и да чува за Галка: Ако й се обадя, тя няма да вдигне!

Двамата не са контактували от години, тъй като съвсем не се разделили като приятели

Явор Бахаров се изправя пред съда в петък Явор Бахаров се изправя пред съда в петък

Акторът беше хванат да шофира пиян в Банско

Сигнал до Флагман.БГ: Ето как се паркира, когато си управител на казино в Бургас Сигнал до Флагман.БГ: Ето как се паркира, когато си управител на казино в Бургас

Лилавият форд спира всеки ден между двете паркоместа, отредени за хора в неравностойно положение

Прокуратурата се самосезира, проверява твърденията на „Ел Периодико“ Прокуратурата се самосезира, проверява твърденията на „Ел Периодико“

В хода на проверката ще бъдат снети обяснения от всички посочени в статията лица

Стана ясно кой помете неправилно пресичащия дядо-велосипедист в Бургас Стана ясно кой помете неправилно пресичащия дядо-велосипедист в Бургас

62-годишният водач на Пежо 106 избяга от местопроизшествието на ул. „Димитър Димов“

Задържаха 25-годишния лихвар, който отвлече момиче и се изгаври с него Задържаха 25-годишния лихвар, който отвлече момиче и се изгаври с него

Извършителят се укривал на таванско помещение в жилищен блок в Димитровград

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си

Всеки търси своята специална половинка

Зъл пес за малко не откъсна крака на 23-годишно момиче Зъл пес за малко не откъсна крака на 23-годишно момиче

Пострадалата е с разкъсно-контузна рана на левия крак в областта на капачката

Айтоският кмет проби БСП и изглежда скоро ще запуши още ненаситни усти в Общинския съвет Айтоският кмет проби БСП и изглежда скоро ще запуши още ненаситни усти в Общинския съвет

След два месеца спънки, Васил Едрев показа на опозицията откровено, че му писна и че си има мнозинство 

Почина създателят на Лего Йенс Нигард Кнудсен Почина създателят на Лего Йенс Нигард Кнудсен

Той си е отишъл на 78-годишна възраст

Онлайн платформите за пазаруване са пълни с небезопасни и незаконни стоки Онлайн платформите за пазаруване са пълни с небезопасни и незаконни стоки

Масово не се спазват изискванията на ЕС за търговия с играчки, козметика и електроника

Мона Лиза от кубчета Рубик беше продадена за над 500 хиляди долара Мона Лиза от кубчета Рубик беше продадена за над 500 хиляди долара

Авторът на картината е популярен с името Инвейдър

Изкуствен интелект създаде антибиотик Изкуствен интелект създаде антибиотик

Машината трябвало да разучи над 2500 съществуващи лекарства

Австрия спря временно влаковете от и до Италия заради коронавируса Австрия спря временно влаковете от и до Италия заради коронавируса

В Италия има 152 потвърдени случая на заболели от Ковид-19

Трус от 4,7 по Рихтер разлюля Турция тази нощ Трус от 4,7 по Рихтер разлюля Турция тази нощ

Регистрирани са и последващи земетресение

Чудо! 83-годишна баба скочи, преди да я погребат Чудо! 83-годишна баба скочи, преди да я погребат

10 часа след като медиците я обявили за покойник, жената ненадейно възкръснала

Пусти улици в Италия заради коронавируса Пусти улици в Италия заради коронавируса

Властите затвориха училищата и редица институции в Кодоньо

Китайският президент: Коронавирусът е най-голямата заплаха за народната република Китайският президент: Коронавирусът е най-голямата заплаха за народната република

Си Цзинпин призна, че има пропуски в борбата със заразата

Потвърдено: "Приятели"-те се завръщат Потвърдено: "Приятели"-те се завръщат

Телевизионната продуцкия все още е неозаглавена

Русия забрани вноса на месо от Китай Русия забрани вноса на месо от Китай

По-рано Москва ограничи и пoceщeниятa нa китaйcки грaждaни в cтрaнaтa

Иван Костов, бивш премиер Иван Костов, бивш премиер Стив Ханке е с наранено его, защото не е "баща на валутния борд" Виц на деня Виц на деня Футболист се прибира от мача в къщи и се хвали на жена си:
- Днес вкарах 2 гола.
- И как свърши мачът?
- 1:1...
Виц на деня Виц на деня Млада учителка в ромско училище пита класа:
- И според вас, деца, за какво живеем?
Мълчание...
- Айде, кажи ти, Асанчо...
- Да видим к'во ша стане, како.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нивото ми на самочувствие: Майка ми, разбира се, не е Дева Мария, но също е родила нещо божествено!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори