×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Долнопробно! Прокурор Никова от СГП и любовникът й Рангел скроили ареста на прокурор Ангел Георгиев от Бургас


Долнопробно! Прокурор Никова от СГП и любовникът й Рангел скроили ареста на прокурор Ангел Георгиев от Бургас
Адвокат Соня Стефанова – съпругата на адковат Марин Стефанов (вляво) знае много за бургаския живот на Първолета Никова (вдясно) и шофьора на сем.Лолови - Рангел
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Февруари 2013, Неделя, 15:19 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки Добромир ДОКАЧАРОВ

Две петдесетолевки от джоба на окръжния прокурор светнали в зелено, затова го държали 24 часа в ареста

ДАНС и Специализираната прокуратура подхващат огромния гаф на ГДБОП и прокурор Иван Аврамов от Софийската градска прокуратура с ареста на зам.ръководителя на Окръжната прокуратура в Бургас Ангел Георгиев. Оказва се, че операцията в Бургас на 14 февруари, в която бяха включени десет антимафиоти от столицата, ръководството на ОД на МВР-Бургас, експерти с мобилна апаратура и свръхоборудвана  криминалистична лаборатория, е зле скроено лично отмъщение, струващо на държавата стотици хиляди левове.

Прокурор Георгиев и адвокат Марин Стефанов бяха задържани около 16,30 часа в четвъртък в кафене „Амарето“ до Съдебната палата и разпитвани на място до 23 часа, а след това бяха отведени в ареста, уличени, по думите на министър Цветан Цветанов в това, че трябвало да  поделят подкуп от 8 хил.лв. Парите били предложени от обвиняем по дело, водено от прокурор Георгиев, а адвокатът е трябвало да ги пренесе, за да бъде прекратено разследването.

Флагман.бг се добра до източници от разследването, които разкриха долнопробен сценарий, който, ако е верен, излиза, че е скалъпен в Софийска градска прокуратура с участието на двама прокурори от там - Първолета Никова и Иван Аврамов.
Човекът, който организирал предаването на белязаните 8 хиляди лева на адвокат Стефанов, за да си ги подели той с прокурор Георгиев, бил любовникът на Никова – 37-годишния  Рангел Станчев. Станчев бе задържан през 2010 г. в апартамента на прокурорката по започнало разследване на организирана престъпна група за кредитни и имотни измами, в центъра на която са сем. Румяна и Светлозар Лолови от Бургас. Лолови успяха да избягат в САЩ малко преди да им бъде повдигнато обвинението. По това време Никова все още е прокурор в Бургас и живее с Рангел, който е шофьор на Лолови. Впоследствие Рангел Станчев се съгласява да съдейства на прокуратурата и затова е пуснат на свобода.

Според нашите източници, Рангел Станчев е подал сигнала в ГДБОП, че прокурор Георгиев иска подкуп, за да свали обвинението срещу 27-годишния Стамен Жеков. Жеков е човекът, на когото Лолови успяват да дарят имотите си в Бургас, преди да избягат в чужбина. Рангел предлага на ГДБОП личните си услуги да уреди предаването на белязаните банкноти чрез адвокат Марин Стефанов. Известен факт в Бургас е, че Марин и жена му Соня, и двамата адвокати, са близки приятели от студентските години на прокурор Георгиев. Марин е ченге в Икономическа полиция от времето, когато Георгиев е следовател. „Познавам Сончето опреди да се запозная със съпругата ми Веселина – близки сме и всички в Бургас го знаят“, казва на излизане от ареста в петък вечерта прокурор Георгиев, докато пита близките си знаят ли къде е Марин и какво се случва с него.
Георгиев е ненавиждан от Николета Никова, която през 2010 г. все още работи в Окръжната прокуратура в Бургас. Георгиев е човекът, който в качеството си на наблюдаващ прокурор, е ръководил нахлуването  в  апартамента й, където тя и шофьорът на Лолови – Рангел са заловени по бельо в неловка ситуация.
В деня на т.нар. предаване на подкупа в кафене „Амарето“, Стефанов е носел 8-е хиляди белязани лева. Когато ГДБОП атакува заведението, парите все още са у Стефанов, но при вземането на проби от банкноти, намерени в джобовете на прокурор Георгиев, се установява, че две по 50 лева от тях светят в зелено.
 „Имах общо около 1000 лева у себе си, защото отивах да празнувам Св.Валентин със съпругата ми и с приятели, а на другия ден сутринта трябваше да замина с дъщеря ни за Медицинска академия в София по здравословни причини, подкуп не съм вземал, нито съм водил разговор в тази насока“, казва прокурорът при задържането му. Разпитите и претърсването в заведението са продължили толкова дълго заради размищления защо все пак двете петдесетолевки в панталона на Георгиев светят. Установило се, че те били пипани от него, след като той се е ръкувал с адвокат Стефанов, който пък преди това продължително е държал 8-е хиляди лева и ги е броил в кантората си, преди да отскочи до кафенето. Кафенето е на ул.“Тр.Китанчев“ 45, а офисът на адвоката през две кооперации – на №57. Затова дланите му били буквално напоени от химическото вещество.

Интересното е, че в деня на операцията, в Бургас е бил видян Рангел, който се е завъртял и покрай кафенето. „Убедени сме в неговата съпричастност, дори и в това, че той самият е приносителят на парите“, казват  приятелите на прокурор Георгиев. Също така, прокурор Иван Аврамов от СГП през цялото време същата вечер е бил на разпитите, което означава, че лично е наблюдавал как ще действат антимафиотите.

Сега ДАНС и Специализираната прокуратура ще проверяват защо бургаския магистрат е отведен в ареста и държан 24 часа – до изтичането на последната минута от взетата мярка, след като още в кафенето се установява, че не е извършил престъпление. Защо е унижаван в заведението близо 6 часа и са пребъркани даже и интимните му части пред очите на стотици граждани, които са видели случващото се вътре, тъй като заведението е с огромни прозорци на пресечката между две оживени улици.
Но най-голямо недоумение буди факта защо тази операция на ГДБОП се  води от СГП, а не от ДАНС и Специализираната прокуратура, които са компетентни при такива разследвания.
Адвокат Марин Стефанов се е прибрал у дома, наложена му е парична гаранция от 10 хил.лв. Срещу него, според изявлението на СГП, е повдигнато обвинение за измама. Защитник на Стефанов е съпругата му Соня. Тя обаче отказва да говори пред медиите.



В категории: Разследване


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
42
Коментара по темата
42.
ppp
07.06.2015 18:10:13
0
2
Чист, ама дръжки.
Затова ли сега навсякъде е като сянка на Емил Христов?
41.
MDAAA
07.06.2015 12:41:00
0
9
KAK SI LICHAT VSICHKI POSTOVE.PISANI OT DVAMA CHOVEKA...
ISTINATA,SAMO ISTINATA, NO NE ZELATA...KAZVASHE MIRON IVANOV.
40.
jgkarqb
26.03.2013 15:19:58
5
0
yRI6Oc , [url=http://wvrlkmmqvjys.com/]wvrlkmmqvjys[/url], [link=http://ejqmiqzbntcn.com/]ejqmiqzbntcn[/link], http://fvhxrzqvcgnr.com/
39.
hnrtrugco
26.03.2013 00:19:19
0
0
Mqw0Qt , [url=http://yoptepmkfvcc.com/]yoptepmkfvcc[/url], [link=http://vjgyvjqeydnm.com/]vjgyvjqeydnm[/link], http://qmsqeztudftw.com/
38.
Shashank
23.03.2013 12:57:13
0
0
Well mcadaiama nuts, how about that.
37.
Как светят ръце в ЗЕЛЕНО???
27.02.2013 17:11:27
6
13
отвратително корумпирано същество облечено във власт

10 години затвор за рекетьора Ангел Георгиев и проверка всичкото му имущество
36.
корумпиран, по-корумпиран, най-корумпиран, Ангел Г
25.02.2013 21:08:37
5
10
Ангел Георгиев в затвора да лежи му е малко, на тоя фософрен "прокурор"

Що кинти прибра от хора които натисна за рекет с изфабрикувани обвинения.

Незнам инспектората къде бля толкова време, но този направи много злени и поражения на много хора.
35.
адвокат
24.02.2013 19:22:23
6
16
Защо мълчи адвоката? Мисля си, че хилядата лева намеренив прокурора е неговия дял от сделката. Този е помияр и на толкова ще се съгласи.
34.
Набеден Корумпиран Прокурор
23.02.2013 05:24:35
5
14
тоз вярно ли че е изпял половината си началници и колеги като го арестували?
Заслужава съдбата на много хора които се поболяха и умряха през тези 4 години докато ги тормозеше. Този е преминал всякакви граници без да се усети. Има мното за което да му се търси сметка.
Срамота как може такова толериране на корумпирани магистрати в град като Бургас.
Ако някой почне да чете за гафовете му , няма да повярва.
Колко народ пострада от този педерас...Ще има видьов ден изрод.
33.
Колко Години Затвор за корумпираният Ангел Георгие
21.02.2013 18:59:54
6
16
"Когато лицето е на отговорен пост и злоупотреби със служебното си положение, го грози наказание от 3 до 12 години затвор. При нарушение в особено големи размери, закононарушителят е заплашен от 10 до 30 години лишаване от свобода"


Ангел Георгиев е една корумпирана свиня. В Бургас изглежда когато надянат тогата и си мислят че автоматично може да си прави каквото иска ако подхвърля малко пари от рекета на полицаи и внимание на "журналисти"

Ангел Георгиев е един абсолютен престъпник.
На свобода е в момента защото най-вероятно е изпял половината корумпирани колеги и началници с които работи.
Трябва да му съберат всичките години с които е държал "престъпниците" си по арестите за пари и да ги излежи в Бургаският затвор.

Много вероятно ще са поне няколко доживотни присъди.


Всеки който го защитава е директно свързан с корупцията в Бургас и трябва да бъде публично линчуван.
32.
зеленчо
20.02.2013 19:23:36
8
12
Прокурора Георгиев е корумпиран и то не от вчера. Много са примерите които могат да бъдат дадени.Друг е въпроса с пословичния му алкохолизъм. Тези неща трябва да де видят от началниците му. Трябва да му се даде възможност да печели много пари , но не в държавния сектор.
31.
ФОСФОРНИЯТ ПРОКУРОР СЪС "ЗЕЛЕНИТЕ" РЪЦЕ
20.02.2013 16:21:09
7
14
нагла свиня е корумпираният прокурор.
Както статията пише по-горе, ръцете са му светели в "зелено" а в джобовете му са намерили парите.
Видно е че автора защитава корупцията на магистрати в Бургас, но му прави и много лоша услуга, демонстрирайки паническите си усилия да го изкара чист, потвърждавайки светещеите му зелени ръце и пари.

Прокурора е за ареста. Да престой няколко 4-5 години докато доказателствата са готови. Поне той така "работеше" в поръчките си.
30.
Alo justice
20.02.2013 13:36:54
12
9
Ако това е вярно "в което се съмняваме"...Не е ли редно СЕГА господин "Прокурора" щом му е светнала лампата,да се самосезира и да си преразгледа всички подхвърлени сигнали от "комисар"и компания ,където са го подвеждали да мъсти от Тяхно име на обикновените граждани които имат смелостта да си търсят правата ,и да бъдат мачкани без причинно...какво ще кажеш на ТОВА!...ХАЙДЕ ДОКАЖЕТЕ това което твърдите ..не с думи а с ДЕЛА!!! Покажете го и ние сами ще изчистим ИМЕТО МУ...но първо трябва да го ДОКАЖЕ!!!
29.
към 27
19.02.2013 10:00:51
1
1
Много си се напушил.
28.
към 27
19.02.2013 10:00:50
1
1
Много си се напушил.
27.
justice
19.02.2013 09:28:04
1
26
Уважаеми колеги от медийната гилдия,

с това писмо искаме да Ви дадем информация за някои доста притеснителни подробности около ареста на нашия колега прокурор Ангел Георгиев от Бургас.



В нашите среди отдавна се говори, че прокурор Ангел Георгиев държи в служебния си сейф пикантни снимки,запечатали доста откровени мъжки ласки между небезизвестни лица в Бургас. "Актовите фотографии", са изпратени до прокурора като част от сигнал за зависимост, и представляват доказателство за злоупотреби със служебно положение. Допускаме, че е било въпрос на време тези материали да влязат в кориците на дело, а интимните еднополови контакти на няколко видни бургазлии да станат обществено достояние.

Друга публична тайна, която върви в нашите среди е, че най-притеснен от наличието на снимките, е лично шефът на бургаската полиция комисар Милен Димитров. Този факт може да се потвърди от много наши колеги, които комисар Димитров е разпитвал неофициално за характера и естеството на материалите. Припомняме, че това не е първия случай, в който комисар Милен Димитров се споменава в контекста на хомосексуални връзки и зависимости. Преди две години във Фейсбук се появи негов пародиен профил, който го показва като фен на мъжката любов и като човек, който не се спира пред нищо.

http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/25491/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/32570/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%9F%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0-101-%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B6-%D0%97%D0%BE%D0%B2%D0%B0

Имаме всички основания да смятаме, че той има най-голям интерес да се добере до гей-компроматите и съответно е организирал ареста. Докато нашия колега прокурор Георгиев е бил незаконно задържан, събличан и претърсван, подчинените на комисар Димитров служители на ОДП-Бургас са тършували в кабинета му, търсейки точно пикантните актови фотографии. Това обяснява и защо прокурорът беше държан под стража почти денонощие, а местонахождението му оставаше тайна.

Не можем да останем безучастни и към униженията, на които бургаските полицаи са подложили прокурор Ангел Георгиев по нареждане на шефа си. Претърсването е извършено по особено ругателен начин. Колегата е събличан в кафенето в присъствието на жени и външни посетители. Практиката ни сочи, че подобни методи на отношение към заподозрян се разпореждат основно от лица с тежки личностни и сексуални разстройства. Те говорят за желание жертвата да бъде унижена публично и да се посегне на неприкосновеността на тялото й. Говорят също и за лично желание за мъст и разправа. Ако нашите предположения са верни, те още веднъж доказват личния интерес на комисар Димитров към ареста.

Считаме, че за да мотивира задържането на Ангел Георгиев, Милен Димитров (който от месеци насам се правеше на семеен приятел на прокурора) е скалъпил историята с рушвета и е подал неверен сигнал до министър Цветанов и ГДБОП. Заради "нескопосаните" доказателства на МВР-Бургас, СГП освободи незабавно прокурор Георгиев, а адвокат Стефанов бе пуснат на следващия ден под парична гаранция. Резултатът от целия цирк е, че за да реши личните си проблеми и да укрие притеснителни улики, Милен Димитров грозно подведе Цветан Цветанов,създаде конфликт между МВР и Прокуратурата, и стана причина за поредния срам на силовото министерство, и то в навечерието на безпрецедентни граждански протести.


Вярваме че ще направите собствено разследване по този повод и няма да позволите непрофесионалните действия на един полицейски началник да поставят под съмнение добрата работа между полиция и Прокуратура в Р България.


По обясними причини не можем да излезем с имената си и да подпишем това писмо. Информацията, която ЗА СЕГА даваме анонимно, касае снимки и доказателствени материали, обект на следствена тайна и поради тази причина оставяме на Вас да си отговорите на въпроса кой в Бургас има интерес компрометиращите данни да не излязат наяве. Уверяваме Ви, че ще дойде времето да излезем и с имената си и да се противопоставим персонално на опитите за забиване на клин между магистратската гилдия и изпълнителната власт в лицето на МВР-Бургас, както и на желанието за дискредитиране на ключови лица в Прокуратурата на Р България.
26.
Истината
18.02.2013 21:59:22
4
14
Касабова,
Това че ти плащат да казваш на черното бяло не те оневинява! Тоя прокурор трябва поне да не е на длъжност повече. Трябваше да го запалят не да го осветяват, че и тебе покрай него тъпа овца такава
25.
Коментари
18.02.2013 20:22:14
10
18
тази "журналистка" е покровителства организираната местна държавна престъпна група.
Иска от Корумпиран Прокурор Рекетьор едва ли не жертва да го направи.
И на тебе май ти светят руцете в ЗЕЛЕНО а, пача?
24.
силенс
18.02.2013 15:46:45
7
15
Г-ЖО КАСАБОВА , КЪДЕ ВИ ОТИДЕ МОРАЛА НА ЖУРНАЛИСТ, СТАНАХТЕ СЕМЕЕН ПИ АР НА КОРУМПИРАН ПРОКУРОР.
НЕ Е ДОЛНОПРОБНО ЧЕ ПРОКУРОРЪТ ВЗЕЛ ПОДКУП, А ДОЛНОПРОБНО БИЛО ЧЕ ГО БИЛИ ХВАНАЛИ.
МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК КОКИНОВ ТВЪРДИ ЧЕ ПРОКУРОРЪТ БИЛ ЧИСТ, А ВИЕ ПЪК ОТ СИГУРЕН ИЗТОЧНИК СТЕ ЗАПОЗНАТА КАК СА СЕ ПЛЪЗНАЛИ БАНКНОТИТЕ В ДЖОБА МУ. А СЛУЧАЙНО ДА ВИ КАЗА КАК ХВЪРЛЯШЕ ПАЧКИТЕ ПОД МАСАТА В КАФЕНЕТО. ВИЖДА СЕ ОТ КАМЕРИТЕ В КАФЕТО.....ХА ...ХА. ВСИЧКО ПРИ ТОВА.....
23.
Г-н Зелени Ръце
18.02.2013 14:48:48
10
21
както се казва в статията, ръцете на корумпианият прокурор са светели в ЗЕЛЕНО и парите са били в джоба му.
Евала на Касабова. Показа че дебелият се е омазал като прасе в калчище от пари.
Ако му се изплющи един шамар на това корумпирано прасе ще хвърчат кълбета фосфор от всичките подкупи които е взимал до сега.
22.
Касабова
18.02.2013 10:03:52
8
11
Вие сте изявена боркиня срещу корупцията защо така решихте да браните светещия прокурор.Та той е бил на една маса с адвокат по дело по което взема решение да освободи пари.
Извън етичния кодекс е магистратите да седят на маса с адвокатите на обвиняемите не само по делата по които работят а изобщо.
Тук има действия в полза на клиента на адвоката има и светлина на белязани пари
21.
въпрос
18.02.2013 09:58:39
6
21
Касабова от къде знаеш кой с кого се е здрависвал?
Случайно да беше в кафето докато прокурора си е получавал подкупа?
Да не би семейните приятели на прокурора да ти диктуваха тази манипулация?
Касабова ти чадър на корумпирани магистрати ли осигуряваш вече докато продължаваш да петниш имената на хората пострадали от него?
По делото "Гранити" където обвиняемият Стоян Колев изгни 4 години в ареста докато майка му умря и корумпираният Ангел Георгиев не го пусна на погребението какво ще кажеш?

Касабова това вие ли сте-принципната боркиня срещу корупцията.Позовете се на официалната информация от МВР а не си измисляхте и не хвърляйте кьор фишеци.Та този човек е стоял на една маса с адвокат по дело ,по което взема решение да освободи пари.Това е недопустимо.

"Ако изгасят лампите целият корумпиран прокурор може би свети в зелено. Все пак това са години наред рекет и събиране на пари докато си получава пари от данъкоплатеца и се е увил във власт с която да злоупотребява.
20.
Lice
18.02.2013 09:29:09
11
26
Много лични обиди, г-жо Касабова в това......"разследване".... нищо ново само клевети под формата на разсъждения.
Безкрайна услуга обаче направихте на обществото, като пояснихте, как точно са светнали в зелено ръцете на прокурора. Сега на помощ трябва да ви дойде въображението, което нямате, за да обясните и на очевидците, как двете банкноти са се оказали в джоба на прокурора , а останалите пачки под масата в кафенето...???
19.
ДО ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО
18.02.2013 09:18:34
5
6
Съветника от герб Георги Атанасов сина на Мара Атанасова облагодетелствани от Лапчев известен с псевдонима Джонката лявата ръка на Ангел Циголаря си подари нов джип Мерцедес по време на най-голямата криза в общината.Вдигат данаци,вдигат туристически такси,данак пречистване на водата за да има мерцедеси и далавери ли Лапчев.хората ви загубиха доверие.БОИКО ЩЕ ВЕ ЗАРЕЖЕ А ТОГАВА ЛАПЧЕВ ДА СИ ВЗИМА ПОРТРЕТА И ДА СИ ТРЪГВА МИРНО ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗГОНЕН КАТО САИМЕНИКА МУ КОСТАДИНОВ>
18.
17ti
17.02.2013 22:16:44
6
28
boli gi horata onaia rabota za korumpiraniat prokuror ili pak za tebe.
Zlobei si na maika ti v gaza.

kakva informacia davat be prostak?
che vzel pari i mu svetiat racete li?

Edin goliam sram e kak mu se e razminalo tolkova vreme s podkrepata na Burgaskata policia s koiato deli parite.
Izrod
17.
Злобейте зелени комплексари
17.02.2013 22:00:27
21
14
Касабова е права в голяма част от статията, а зеленото човече злобее и зеленее от яд. Кво очаква, да не би марсианците да дават информация на журналистите. На Авранов му станаха доста издънките, да видим Цацаров как ще го отрази...а за ГДБОП....един голям СРАМ, и Цв. Цв. да се извини ако му стиска лично на прокурора, или да си продаде единия апартамент за обезщетение....или подаде оставката (то и без това след 4 месеца ще е факт)
16.
Фосфорният Светещ Прокурор
17.02.2013 21:47:19
14
23
Адвокат Стефанова

Не виждам защо съпругът ви защитава един корумпиран прокурор като Ангел Георгиев.
Всички знаят че парите са били за него. Прокурора е светил като светофар в зелено от парите които е получил и които са били открили по него.

Единствено можете да се сърдите на мъжа си че ва завлича за някакъв мизерник които злоупотребява с властта си да се облагодетелства.
15.
Sulkata
17.02.2013 21:35:24
6
21
Сулке сулкеее

просто лайно си еее...
не си гледаш героя прокурор свети със зелено, за тлъсти пачки говориш. Прокурора Георгиев единствено се интересува кого да натисне за пари и като няма пари те държи в ареста като Стоян Колев 4 години.
еби си майката боклук.
14.
Зеленото Човече в Тога
17.02.2013 21:30:02
13
25
Касабова от къде знаеш кой с кого се е здрависвал?
Случайно да беше в кафето докато прокурора си е получавал подкупа?
Да не би семейните приятели на прокурора да ти диктуваха тази манипулация?
Касабова ти чадър на корумпирани магистрати ли осигуряваш вече докато продължаваш да петниш имената на хората пострадали от него?
По делото "Гранити" където обвиняемият Стоян Колев изгни 4 години в ареста докато майка му умря и корумпираният Ангел Георгиев не го пусна на погребението какво ще кажеш?

Ако изгасят лампите целият корумпиран прокурор може би свети в зелено. Все пак това са години наред рекет и събиране на пари докато си получава пари от данъкоплатеца и се е увил във власт с която да злоупотребява.
13.
Sulka
17.02.2013 20:56:17
16
20
Лолови така действат винаги - с тлъсти рушвети! Рангел е на свобода, защото прокурорката работи за него - т.е. КОРУПЦИЯ! Сегашните ГЕРБ-аджии са същите като предишните червени бандити, затова Лолови избягаха от Бг, като Галеви. Плащат си на ченгета и прокурори да ги чадъросват. А Цацаров е пълен абдал ;) Айде да ги видим тоя юнак, как ще вкара Станчев и Лолови в панделата, че цяла Бг да го признае за пич!
12.
Аз сън
17.02.2013 19:40:16
4
16
Историята е свидетел на женски номера и предателства. Много от нервните ми клетки си отидоха заради нейните комплекси. Професионалният и път е ясен: Трояново - Бургас - Грудово - София - ТРОЯНОВО!!!!!!!
11.
келешковец
17.02.2013 19:05:28
4
15
дори снаха да е ,факта за дадените прасета от свинаря си седи.
Трояново е село в Югоизточна България, най-голямото в община Камено, Област Бургас. Името на селото до 1892 година е Келешкьой
10.
и
17.02.2013 18:35:05
6
3
А бе келеш, тя е НИКОВА ПО МЪЖ.
9.
келешковец
17.02.2013 17:39:52
7
21
колко прасета даде Нико Варимезов от Трояново,за да направи дъщеря си Първолета следовател и после прокурор
8.
Straniora
17.02.2013 17:29:04
8
30
След като пропуснем правописните и пунктуационни грешки, споменаването на лице, което няма нищо общо със случая (което може да се разгледа като клевета, която е подсъдна) и приемем, че просто това е стила на драскачката Касабова, която няма дори доблестта да си напише името под статийката, искам да попитам следното:
1. Колко вино и гурме фантазии на корем сте опукала в ресторанта на Лолови, г-жо Касабова без да си вадите портомонето а сега ги плюете?
2. Колко пари прибрахте за статиите, които написахте в полза на техни проекти?
3. Кой Ви плаща сега?
3. Колко "долнопробна" сте Вие всъшност?
7.
пролетина
17.02.2013 17:24:24
2
16
бе,не е тя тъй тая работа ,ма нейсе .шментиха я пак
6.
Бургас
17.02.2013 16:54:23
14
20
Виждал съм как Рангел обича да яде и лайна и то в центъра на града.Атзи прокурорка за да се занимавас този малоумник значи няма капка мозък,или е завършила с пу.ката си
5.
холмс
17.02.2013 16:53:55
5
17
От написаното се усеща простотията и наивитета на прокурор Георгиев. Както е казал автора на този пост "Елементарно Керанке, елементарно...."
4.
БРАВО НА ГДБОП-СОФИЯ
17.02.2013 16:43:36
9
33
БРАВО на който и е да този Рангел или групата хора, които се усмелиха да покажат мръсното бельо на един корумпиран прокурор.
БЛАГОДАРИМ гжо Касабова че обяснихте на всички, че все пак ръцете на прокурор-АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ светят в "ЗЕЛЕНО"
От душа се смеем.

БЛАГОДАРНИ сме че давате толкова добро описание как прокурор работи ЗА СЕБЕ СИ а ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТАТА МУ ГОДИНИ НАРЕД.

БРАВО НА ГДБОП-СОФИЯ.

Така спестиха парите на данъкоплатците и за напред , отстранявайки го от местото му което ВИЕ наричате "работно". Ако всички прокурори работеха като него, на сградата на прокуратурата, трябва да има знак "КАСОВ САЛОН". Но слава богу че не всички са като него в Бургас.
Многобройни са делата по които е прибирал "ЗЕЛЕНО" този прокурор.
Многоброини са хората които пострадоха от неговите действия или бездействия. И не е само вашата "медия" която го доказва.

Всичко останало е ваше лично пристрастие но няма значение вече.
3.
alo kasabova
17.02.2013 16:11:30
9
25
Dolnoprobno e da prepisvash policeiski svodki I da se narichash zhurnalist
2.
Диарията
17.02.2013 16:01:12
15
20
Лайно е Рангел Станчев ама спи с прокурорка от Софийската градска прокуратура, шофьорчето чука прокурорка и тя го храни с шоколадови бонбони за да го изкара от ареста и го изкара - така му докара диабет.Това е Булгаристан!!!!
1.
хахаха
17.02.2013 15:53:37
14
12
Рангел лайното няма толкова акъл,да направи това.По голяма глупост не бях чувал.Това е едно просто и глупаво момче от гр.Българово
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори