Бургазлии празнуват с хапки от крокодил
06 Декември 2012, Четвъртък, 07:07 ч.
Традиционният пълнен шаран за Никулден си остава най-предпочитаното ястие
Екзотични ястия завладяха менюто на бургаските ресторанти. Традиционният пълнен шаран за Никулден си остава най-предпочитаното ястие, но кулинарите вече предлагат хапки от крокодил и от акула, пастет от ципура, сьомга и пъстърва, и дори пълнен октопод.
Оказва се, че страховитият на вид крокодил на вкус е нещо средно между пиле и риба, съобщиха кулинари в ефира на Нова ТВ.
Шоколадово брюле със скариди и бонбони от фурма, пълнени с филе от октопод са другата изненада в менюто. Диетолозите обаче съветват да не оставяме рибните ястия само за Никулден, защото в тях била тайната на дълголетието.
В категории:
Бургас
Ще отиде ли Пеевски при Радев?
Бордо маникюрът е признак за елегантна визия при дамите
Какви са цените на имотите в България, растат ли?
Доналд Тръмп съди Би Би Си за $10 милиарда заради манипулирана реч
Обирджия на Донарума се самоуби в затвора след натиск от тартор на бандата
На 16 декември църквата почита Свети Агей и мъченик Марин – ето какво да не правите днес
Ограничения и ремонти по пътищата в страната: особено внимание за водачите в Бургаска област
Джордж Клуни се отказва от сцените с целувки във филмите си
Медиците от КОЦ-Русе: Спасяваме животи, но заплатите ни намаляват
Мъркането разкрива повече за котките от мяукането
Почина Карл Карлтън – легендата зад хита "She’s a Bad Mama Jama"
Уроки или стрес? Как да разпознаем негативната енергия и кога да потърсим лекар
