×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хората в Камено ще имат европейски град до пролетта, но са бедни


Хората в Камено ще имат европейски град до пролетта, но са бедни
Стефан Бонев
30 Ноември 2012, Петък, 17:59 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимки автора

Критикуват ме, че местя пари от строителната програма за превоза на учениците, а нямат право

Разговорът ни с кмета на община Камено водим в една от почивките на редовната сесия на местния парламент, след като съветници от ГЕРБ го захапаха защо взема пари от строителната програма, за да ги дава за превоза на учениците.

 

- Г-н кмете, доста разпалено Ви критикуваха младите съветници от ГЕРБ, че дърпате от строителната програма на селата, за да дофинансирате превоза на учениците. Кажете за какви пари става въпрос и има ли ощетени села?

- Дофинансирането се наложи от факта, че вече 5-а година няма повишаване на цената, която плаща за превоза Министерството на финансите. Това са  държавно делегирани дейности, които ние трябва да изпълняваме, но като не стигат парите, сме принудени да дофинансиреме. Имахме едно решение на ОбС за дофинансиране с 5 хил.лв., но пък един от жълтите автобуси и наехме превоз от частна фирма,  там цените са други и това доведе до допълнителни разходи. Този автобус се ремонтира във Варна, другата седмица обещаха да го докарат. Дизелът вече надхвърля 2,60 лв. Литъра, а нашите ученици трябва да ходят на училище, нали?! За мен няма нищо по-важно от децата.

- Колко деца от населените места се възползват от този превоз?

- Около 50 деца, които са в посока Трояново, Винарско, Кръстина към Камено, също има в обратна посока от Камено към Свобода и Кръстина. Автобус прави курс от Полски Извор, Тръстиково, Ливада към Русокастро, това са средищните училища. Освен това имаме и други ангажименти. Децата в Камено в момента вървят пеша от старата сграда на училището към новата за столовото хранено. Добре че времето е хубаво. И не трябва топъл автобус. Утре като завеят виелиците ще ни трябва транспорт. От 5 г. МФ не е актуализирал сумите за транспорта. Не може така - дават 90 ст., а излиза 1,30 лв. Затова младите съветници от ГЕРБ не са прави. И да са спокойни, защото общо 12-е хиляди лева, които ще ни трябват за превоза на децата ще дойдат не от строителните програми на селата, а от Камено.

- Приключила е работа по отводнителния канал, без него при всеки дъжд тук ставаха наводнения. Доволни ли са хората?

- Това е нещо, за което много се радвам и се гордея. Това бе мечтата ми от 1992-а година, защото Камено години наред бе заливан при един по-проливен дъжд от големия водосток, който е от северозападната страна. Хубавото е, че го пробвахме на живо още два дена, след като го завършихме, работи идеално. И така не натоварваме канализацията, нямаме избиване на вода в долните етажи нито в училището, нито по къщите на хората. Трябва да са доволни.

- Две сесии вече съветникът Николай Петров занимава местния парламент с неудобството за тъста му да си обработва спокойно лозето, заради канала. Ще се реши ли и този личен проблем?

- Лозята опират по трасето на канала и там искаме да отчуждим част от частните земи, за да има къде да обърне техниката, когато хората си работят по нивите. Чу се в залата, че някои не искали да се продават земята. Аз мисля, че хората ще ни разбера,т както ни разбраха за другите имоти, през които минахме. Става въпрос за 50-60 квадрата от всеки имот. Щом ми дадоха мандат от Общинския съвет да разговарям с 5-6 собственици на лозя в този район, аз мисля, че ще намерим решение.


Съветникът Николай Петров (на трибуната) смята, че хората не искали да чуят за отчуждаване на част от лозята им, кметът обаче е сигурен, че с дипломатичен разговор ще успее за общото благо

- Ще увеличите ли местните данъци и такси през 2013 г. ?

- Съвсем козметични промени имаме, с 0.5 промила ще е повишението -  взето е решение за юридическите лица, всичко друго си остава същото. Ние сме една от общините, които имаме сравнително най-ниските данъци. На хората им е достатъчно тежко, а аз смея да твърдя, че политиката в България с доходите е сбъркана, не от сега, не обвинявам правителства, това е години наред. От физическите лица в община Камено събираме 33 хил .лв. Това е нищо, какво ще направим с тях? Ще ги увеличим с още 2-3 хирляди лева, увеличавайки бремето за тези бедни хора, в тази ужасна икономическа криза?! Няма да го допусна.

- Колко години управлявате, г-н Кмете?

- Това ми е четвъртият мандат от 1991 година, преди това бях 2 мандата председател на Общинския съвет, от 1986-та работя в местната власт.

- Виждате ли себе си в лицето на тези две млади момчета от ГЕРБ, които ви критикуваха днес, как оценяте тяхната младост, липсата на житейски опит?

- Нещата не опират до липса на житейски опит. Тук се смесиха и други отношения. Не бива да се настройват селата срещу Центъра знам, че е тежко на всички и аз се старая да балансирам. Когато опира до пари, трудно ми е да режа, но режа, когато когато е за разрешаване на социален проблем. Така съм устроен.

- Какво от строителната програма на Камено няма да се направи, за да се помогне на учениците с превоза?

- Няма да изградим канализация на 3 улици, няма да асфалтираме нещо, защото достатъчно много ще асфалтираме по европроекта. Виждате колко усилено се работи навън. Около 3,5 млн.лева ще вложим в благоустрояването на Камено. До месец-два сме готови, ако не хване голям студ.


Центърът на града е разхвърлян, но след месец-два ще грейне по европейски проект

- Като виждате с какви темпове се променя генофонда, не ви ли става мъчно за общината. Виждам в градската градина само ромки с малки дечица, българки няма?

- Вижте, те са български граждани, мен ме притеснява, че липсва политика по отношение на демографията в България. Ние сме съвсем близо до град Бургас, а в същото време нашите села опустяват, защо? На първо място проблемът е икономически - липсата на работни места. Как млад и образован човек да остане, всеки иска да се реализира в големия град или поне да си намери прехрана, а това обрича България. Аз говоря малко по-мащабно, защото това се случва навсякъде. Да съберем населението в няколко мегаполиса и другото да бъде пустеещи земи, Кой печели от този недържавнически сценарий!?

- В детската градина какъв е процентът на ромските деца?

- Може да се каже 50 на 50.


В категории: Камено


34
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
34
Коментара по темата
34.
Larisa
16.03.2013 15:46:10
0
0
Ya learn somtehnig new everyday. It's true I guess!
33.
Христо
15.02.2013 14:56:29
0
1
Едно въпрошче към кмета Бонбонев - защо като е мноо хубаво в града ни не живее с циганорите а си е в Бургас!
32.
Христо
15.02.2013 14:56:28
0
0
Едно въпрошче към кмета Бонбонев - защо като е мноо хубаво в града ни не живее с циганорите а си е в Бургас!
31.
M.M
27.12.2012 09:32:02
0
3
DAA drugario Bonev.neka4estvena rabota i mnogo izqdeni pari.nqma kontrol nqma ka4estvo .pulna anarxiq.
30.
кайлиец
20.12.2012 09:18:03
4
6
K.K ,никой не говори за количество, а за качеството на извършената работа ,по полагането на асфалт и плочките.Плочките ,навсякъде хлопат,липсва им спойка .Това е факт,който се вижда с просто око.Колкото за М.Которов,действително е така ,освен улицата,къщата си,затвори и коритото на реката и едно безсмислено полицейско управление,друго не направи.
29.
doftor
20.12.2012 07:30:11
2
7
К.К - Каменовска Курва ???
28.
K.K
19.12.2012 19:37:16
8
0
Valia,ako Bonev spesche sega v tozi dajdoven i snejen den schtesche da hodisch s GALOSCHITE a sega si nedovolna.ZASCHTO????sigorno si nekadarna da si v administraciata i zatova ne vijdasch kakvo se pravi v KAMENO.Kakvo napravi lubimia ti Mitko K.??? samo negovata ulica nali??K.K. si Vale. p.s ako ne si razbrala schte ti poiasnia
27.
Валя
18.12.2012 09:54:40
0
7
На Камено наистина му трябва късмет, за да спечели какъвто и да било проект, като няма компетентни и квалифицирани хора в администрацията! Само връзкари, които представа нямат какво дирят там и стари нуменклатури, унесени в блажен, дълбок сън подобно на самия кмет, който просто чака да изтече поредния му, н-ти на брой мандат! А за злоупотребите наистина трябва да се сигнализира в ОЛАФ. Там няма прошка и за кокошка!
26.
кайлиец
17.12.2012 18:57:39
0
3
нели,хайде да видим как се разработват проекти.Аз например съм подочул от тук -таме ,че в общ.Камено е станало с консултанти.Интересно ми е,кои са те и колко им е платено да консултират общината?Дали няма да се окаже,че това са фирми или хора ,които са близки до Мутафов,би ли ми казала?А иначе ,това което се нарича асфалтиране и полагане на плочки в Камено е пълен цирк, вече са се отворили дупки в новата асфалтовата настилка и плочките навсякъде хлопат.Мирише ми на ОЛАФ и разследване на опосканите европари от шайката около Бонев.
25.
Човек от народа
17.12.2012 12:09:37
0
3
Сега изчетох сички коментари 1. За проекта по които се строи така да се каже в Гр.Камено аз сам много добре запознат не в общтината а ми с хората които сменят плочки, и сякакви други урнаменти значи искам да отбележа че хората които ги слагат тези работи нито имат нужната квалификация нито каквото и да било убразование не говоря за 1-2-3 сички те не слагат пясак ами то е кал направо вазможно наи евтината кал жулта кал после за цимента в сместа на едно бъркало слагат 1 лопата цимент ама им казали че било малко тва после почнаха да слагат по 2 нали другото което е под тези плочки се слагат точно в краищата 5 точки с тая кал и ги слагат така на повечето места те не гледат да става хубаво ами да правят квадрати имаха разни бригади толкова алчни че да могат да правят повече квадрати буркаха с фреза по средата на пътното платно както и да е 10 човека неска праят 200 кв по 4 лв това са 800 лв на ден 3 ма маистори и 7 общака на тях дават 25-30 лв представете си за какво говорим ми само тва ли е горе в махалата продаваха цимент по 7-8 лв турбата :) нали щотот те са цигани не могат без да крадат то е ясно другото което е при тези хора няма нито технически надзорник нито нищо слагат както доиди има улици които ги водят направени дайе вече е асфалтирано но сичко е криво 2. ро сумати евро палети от плочките се искрадаха в бургас един такав палет варира на искупна цена 12 лв а старите които вадиха имаше много хубави от тях можеха да ги сложат някаде другаде но хората ги изкрадаха не спат :Д така е защото ако бяха дали сичко на някои доказана фирма с надзорници и маистори които с това се занимават нямаше да е така циганите ги питаш ти до ся слагал ли си плочки някаде и тои вика ми не сам ама нали се някаде тря са науча :Д парвата улица която направиха беше на копанарите има точно 3-4 булгаски кащи сичко друго цигани и копанари ама нея я направиха като булевард македония толкова хубаво как няма после нали пак тря са гласува за Бонев тос мустакат морж не кмета ни не е лош ама просто хората покраи него които са за трепане не трябваше точно тази фирма торкет да прави каквото и да и насякаде минималното на квадрат е 8 лв а те дават на хората по 4 и там булгари трябва да ви кажа че бяха има няма 10 човека значи за циганите пак работа а за хората няма
24.
недоволна
12.12.2012 07:38:55
0
1
Г-н Бонев,това което правите в момента е добре,все отнякъде трябва да се почне.Но аз искам да питам за друго след като се намират пари за децата от селищната система за транспорт ,защо за нашите деца няма пари.Ние също плащаме данъци,като сте социален кмет правете такива жестове за всички деца.
23.
kol4o
10.12.2012 12:52:59
0
5
Skoro bqh v k-no i be6e kato ot bombandirovka. na glavniq pat be6e asfaltirano bez da se podravnqva kakto se kazva edno kam giotere . kogato popitah rabotnicite za6to sa asfaltirali taka mi kazaha 4e tova e s evropeiski pari i 4e dogodina pak trqbva da se pravi ne6to. sa6toto e i s plo4kite (na vseki mandat se smenqt i za ni6to ne stavat a publi4na taina e 4e se kupuvat ot edno lice za koeto rabotqt cigani i posle tezi ciganq glasuvat za kmeta koito e napravil pora4kata). v kameno istinata e takava 4e kmeta go izbirat ne normalnite hora a ciganite i tova se pravi za da moje da se vartqt dalaveri. za tova se i zaselvat ciganq.
22.
Сподели
06.12.2012 15:10:20
1
7
Община Камено имаше късмета да облагодетелсва кръга на Бонбонев !!! Значи като спечелиш проект , е късмет - така ли !!! Баси простите хора дето се навъдихте в общината - подлизурковци на Стефко !!! Идете в един Айтос или Карнобат за да види как стават нещата и как се строи - не като в циганското Камено !
21.
нели
06.12.2012 09:50:32
8
1
Нека първо всички да си изяснят механизма ,по който се получават европейски пари и тогава да коментират.Община Камено имаше късмета да спечели този проект,така че нека не плюем без причина.
20.
14
05.12.2012 15:39:05
10
1
Валя, с данъците които плащаш /а не е ясно и дали ги плащаш/ не можеш да си купиш и тротоарна плочка.Така че не говори глупости моля. Огледай се само, в какво състояние е държавата и тогава имай претенции. За съжаление не сме богата община и въпреки това има доста неща от които трябва да сме доволни. Има големи градове които след 24.00 часа им гасят уличното, за боклука няма да говорим. Така че можем да коментираме колкото си искаме.
19.
Валя
04.12.2012 11:02:50
0
10
Е как на някои улици повече от 15 години така и не им дойде редът бе?! Явно на тях не живеят хора и данъкоплатци! Като ви гледам политиката логично е, че асфалтирахте първо улицата към гробищата, нали като ни оставихте без Бърза помощ, тази улица "ще се ползва най-много от всички"...всякакъв коментар е излишен!
18.
кайлиец
03.12.2012 18:15:46
3
4
Не,не съм запознат с това как стават нещата в общината.И надали ,някой друг освен богоизбраните ,които са там знаят за далаверите, на тези които са около Бонев.Бонев е пич,принципен е и нищо лошо не съм и няма да кажа за него.
17.
джонатайка
03.12.2012 11:59:45
14
2
Каменовци да са благодарни,че имат за управник човек като Бонев.Защото власта ако беше в изедниците от ГЕйРБ тогава щяха да видят те от едно кило плява колко пушек се вдига.
16.
14
03.12.2012 11:55:07
3
4
Кайлиец, очевидно си доста запознат с това как стават нещата в общината. Аз лично не знам, само виждам, че нещо се прави и то е нещо от което ще се ползват всички. Като гледам кои улици се ремонтират, според мен е правилно. Улицата за гробищата, главната и Христо Ботев, Толбухин все улици които са належащи и по тях минаваме всички. Има още много, така е, но може би и на тях ще им дойде времето.За това го казах, не може само да се критикува. А Бърза помощ, какво стана нали имаше подписка и какво, нищо. Само фойерверки във въздуха.
15.
кайлиец
02.12.2012 16:36:57
1
6
14 ,от 13 коментара само твоя е в подкрепа на направеното дотук от администрацията на Бонев.Направеното не е малко ,но нямаше да има този негативизъм ,ако беше направено прозрачно , а не под масата със стари крадливи муцуни,като например Радев,Мутафов,солташака им Аделин. т.н Къде е Бърза Помощ например?Няма. Защо например се асфалтира ул М.Герджиков до кръстовището с ул.Х.Димитър а нататък ,където е разкопано от 5г. не?Може би защото Мутафов живее там и си прави улицата ,а другите кучетата ги яли.Само там ли, а ул.Тунджа и ред други.Как решиха кои улица да се асфалтират ,а другите не?Заради липсата на прозрачност и парадиране с властови позиции е този негативизъм към направеното от екипа на Бонев
14.
14
02.12.2012 15:31:40
8
2
Много ама много сте жалки. Когато си изтъкан от злоба и завист няма как да виждаш хубавите неща, които се случват нашия град. Добре, че сте малко.
13.
Това интервю
02.12.2012 14:31:03
2
4
е пример, как посредствената журналистика е обречена да бъде поръчкова.
12.
n
01.12.2012 20:00:55
1
5
циганията се показва все повече и повече !!!!!!!! но така, ще е като всички си траем и нищо не правим...
11.
sosko
01.12.2012 19:22:33
2
10
за пръв път виждам такава кръстинско-циганска иновациона технология за полагане на тротоарни плочки - сякаш се прави пътека до селската тоалетна на кметя .
10.
BMX
01.12.2012 18:07:15
3
7
plo4kite ve4e hlopat da vi 6ibam
9.
иван
01.12.2012 18:04:28
3
10
Бонев , кажи защо тротоарните плочки се редят с жълта кал и кереч без цимент ? Защо циганите на Аделин ги редят със техничиско лице Стоян "джиесема" ? ѝзащо новозасадените дръвчета опират в електропроводниците ? Защо отрязаните стари дървета отидоха на ракиения казан на Р. Р. ? Защо във всяка далавера Мутафа трябва да е замесен ? Защо вече свършиха парите , и с какви ще завършите проекта ? То и с програмата в Кръстина се осра !!! На кого е частната фирма за превоз на учениците ? Цялата ти работа за общината е такава , Бонев , затова сме на тоя хал - най-изостаналата община в Бургаска област !!!
8.
интересно е
01.12.2012 16:17:36
3
13
Бонев,защо за асфалтирани един път улици, отново се асфалтират, а други разкопани такива изобщо не се асфалтират.Там втора ръка хора ли живеят?Защо за положени преди има -няма и 10 г. плочки в центъра ,отново се подменят?Какво им стана на тези плочки,та те се купиха на цени три пъти по скъпо от близкия до тогавашната управа господин,притежаващ в момента ракиен казан от Камено .Тогава ,ако не се лъжа Бонев бе председател на общинския съвет. Мирише ми на далавера пак Бонев.Колко мангала от Г .Езерово се заселиха през твоя мандат на Герена Бонев?
7.
Наката
01.12.2012 15:51:41
4
11
Кмете Бонев време е да си ходиш и вэеми си и ромите!!!
6.
фг
01.12.2012 15:45:28
2
11
детето стане ли 1-ви клас изчезваме оттук цялото семейство!
5.
Валя
01.12.2012 15:21:22
3
14
Бягаме не толкова заради безработицата, колкото заради циганите. Заради тях не си водим децата в парка! Прогониха ни от там, ще ни прогонят и от Камено! Тук нямаме бъдеще! Кой иска децата му да са като бели лястовици в клас пълен с роми?! Никой! Всеки читав човек се старае да избяга от това оциганяващо се градче! Чия е заслугата за това? Да не пренебрегваме Вашите 4 мандата г-н Кмете!
4.
калъча
01.12.2012 13:59:11
2
12
Ние сме съвсем близо до град Бургас.Така е близо,а какво пречи да сме още по близо.Толкова ли е трудно да се направи проект и да се изгради надлез през с.Свобода.Навремето този въпрос стигна и до питане в Народното събрание и така не се намери решение.А той е важен за оцеляването на града.Касабова липсват неудобните въпроси в интервюто.
3.
ттт
01.12.2012 10:20:15
2
11
че кой нормален иска да дели жизненото си пространство с цигани? Естетвено, че никой няма да остане
2.
KK
30.11.2012 22:56:41
3
12
Не знам с какво ги редят плочките , но е факт , че на места плочките се повдигат . И искам да попитам също , защо по дяволите ш*баните дървета се засаждат в жиците . Клоните в момента докосват жиците , а господата които ги сеят запознати ли са , че на пролет тези дървета ще се разлистят и разклонят ?!
1.
БЕДНИ
30.11.2012 22:54:44
6
6
КАТО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СТЕФАНЕ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори