×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Къцитата нямат място в обществото ни, Златките – да


Къцитата нямат място в обществото ни, Златките – да
Щом не пиеш и не пушиш и не ходиш по мацки, защо живееш?
11 Ноември 2012, Неделя, 09:47 ч.
Автор: Бесове.бг

Хора, които не крещят, не пият и говорят приятелски са интриганти

Това, че в понеделник ще гонят Къци от Брадъра, стана ясно дори и на тези, които не гледат риалитито. Самите продуценти подеха жестока кампания срещу най-кроткия участник, като непрекъснато го показваха в светлина, в която най-малкото излиза смешен, а иначе злонамерен и подъл интригант. Водещата Алекс не остана равнодушна и дистанцирана, както трябва да бъде и почти всеки откъс започваше с думите: „Хайде сега да видим Къци взел ли си е поука”, или нещо от рода. Вапцаров бе показан в светлина, която би ужасила всеки.

Така наречените новини бяха предимно негови цитати, всички съквартиранти признаха един след друг, че им е неприятен, обявиха го за интригнат номер едно в Къщата, камерите следяха всяка негова стъпка, а коментарите бяха подигравателни. Фънки пък го застреля с думите – „Ами ти като не пиеш, не пушиш и не ходиш вечер в еротични клубове, защо изобщо живееш? Такива като теб нямат право на живот, защото смущават нас, нормалните”. Къци толкова се натовари от продължаващите три дни атаки срещу него и от психологическия тормоз, че целият се зачерви и гласът му се разтрепери. Опитите му да обясни на другите какво е казал и как е извадено от контекста да го злепостави, само влоши нещата. Никой не прояви разбиране, даже торзозът продължи.

До момента, когато беше извадено социологическото проучване на Нова колко малко от зрителите й харесват Къци и колко много искат да си отиде, защото го смятат за интригант и мижитурка. Тук шоуменът вече не издържа и беше пред психически срив, та чак уплаши и съквартирантите, когато се усамоти в хола и отказа да си легне, за да не го тормозят за пореден път през нощта. Тоя ще вземе да получи инфаркт, обади се най-после съвестта на другите и те се кротнаха. В изповедалнята, в излъчване на живо оттам /другите бяха на запис/, Брадърът попита Къци как се чувства. „Чувствам се умрял!” – отговори той. Знаех, че ще има много капани тук, но че ще се вадят думи от контекста на всеки разговор и че ще бъда унижаван непрекъснато и от съквартирантите и от продуцентите, не съм подозирал. Но аз имам достойнство и ще чакам в понеделник да си тръгна.

За сметка на Къци, образът на Златка едва ли не се оказа пример за обществото. Тя преживя много, но се промени и стана по-добра, каза Алекс Сърчаджиева, която явно не е гледала избблиците, крясъците и псувните на добрата плеймейтка Златка.


В категории: Лайфстайл


17
Коментара по темата
17.
aaaa
13.11.2012 09:28:29
0
1
във всеки случай не искам да хленчи с педалско гласче като тоя хомяк къци
16.
titi
12.11.2012 14:02:58
1
0
Да не искаш детето ти да мяза на горила и да мучи нечленоразделно?
15.
aaaa
11.11.2012 20:24:28
3
4
а защо да не приличат на Багата?
14.
До 13
11.11.2012 18:13:13
2
5
А на кого да ти приличат децата? На Багата и Златка ли? На лесбийките ли, на Фънки ли?
13.
бесния
11.11.2012 16:05:39
8
4
Тоя Кръстю е адския тъпир, срам за мъжкия пол!
Май се превръщаме в страна на Къцитата/помиярчетата/олигофренчета.
Аз не искам моите деца да приличат на тоя нещастник, дето търси само съпричастност, като жертва!
Един мъж трябва да е смел, да се бори и да защитава интересите си, а не да сумти, "дудне" като някой путьо!
Не го защитавайте хора! Заради такива путьовци сме на това дередже!
12.
NAPRED
11.11.2012 15:20:39
5
12
КЪЦИ Е НАИ НОРМАЛНИЯ ;;ОСТАНАЛИТЕ СА РОЖБИ НА БАНДИТСКО МУТРЕНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В Б Г---КАКТО Я КАРАМЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ФЪНКИТА И ЗЛАТКИ--ПОЛИТИКА Е ВСИЧКО В НТВ
11.
XXL
11.11.2012 15:04:18
12
5
Тази статия е нещо като защита на Къцко ли?
Айде много ви моля да не бъдете адвокати на жени в мъжки пол! Няма идеални хора в къщата, нито където и да е, а този Къцко си е адския кретен! Не мога да си представя, ако се наложи тоя да се изяви в ролята на мъж, къв ли смешник ще е!
Спечели няколко номинации, защото на всеки е ясно, че е много относително кой колко пари ще похарчи от телефона си! От друга страна, точно в момента след тези игри и мисии, Къцко се преструва най много на жертва и абсолютно нищо му няма!
Такъв катил не се трогва от подобни неща, а и той самия е родил най много простотии с безличното си поведение!
"Къцко бил възпитан и не бил агресивен", но и с нищо не може да блесне освен с ролята си на помияр, особено пък на хора, които вече имат опит зад гърба си!
Айде моля екипа на бесове да не заемат страна и после да плюят, че друг го правил!
Журналята трябва да са безпристрастни, а не адвокати на тоя или оня, особено пък на смотаняци като Пъцко! :)
Този смешник беше изритан от "супершоу неговада" и се опита да се самоизявява веднага след това!
След злополучното му първо самостоятелно предаване, където му отмъкнаха голямата награда с електронната мерилка и кафето, дойде да проси пари в Бургас и ако братята Маврови не му бяха дали, нямаше да продължи в ефира!
Така или иначе, той се задържа на екран, но предаванията му бяха много тъпи и се харесваха съответно на хората с по занижени критерии и съответно. Ако Къцко сега има подкрепа наистина, тя ще е от прослойката, която дори не знае колко струва един смс с добавена стойност и като си получат сметките, сигурно ще го псуват съвсем по български :)
За сценаристите не вярвам да лъжат, защото от телекомуникационните компани изтича информация и ще се разбере, ако лъжат с вота!
Моето мнение е такова, че тук става въпрос само и единствено за пари от въпросните смс-си! Така че дори кой къв е не е толкова важно, а е важно какво впечатление буди с простотиите си и най вече се търси интрига за да се гласува!
10.
trapera
11.11.2012 14:03:19
2
6
---не искам да живея в лайнарника БГ.
---не искам да живея в държава на автопилот.
---не искам да живея в държава без правилни полезни закони и норми.
---не искам да живея не защитен в дома си.
---не искам държавата ни е да наблюдател.
---не искам да живея в държавата на абсурдите.
---не искам политиците ни да са слепи за случващото се.
---не искам избраните ни депутати да ходят от време на работа и да ни заплашват от трибуната с опонентите си.
---не искам сред нас да са много престъпници с висящи дела.
---не искам да се строят само магистрали.
---не искам да ни поучават фалирали политици.
---не искам да се чувствам нищожна пред чиновника ,който получава заплата от нашите данъци.
---не искам срещу стока и услуга да не получавам касов бон.
---не искам да се страхувам ,когато пресичам по пешеходната пътека.
---не искам да излиза
т и не заплашват по ТВ ,че стоките се вдигат поради някакви техни измислени причини.
---не искам политиците ни да се оправдават с предшествениците си.
---не искам пенсионерите ни да умират от глад.
---ПИСНА МИ ОТ НЕ КАДЪРНИ УПРАВНИЦИ ОТ 23 ГОДИНИ.
---ПИСНА МИ ОТ ИЗБОРИ И ДА СИ ПОДАВАТ СТОЛА.
---ПИСНА МИ , а на Вас?Обичам БЪЛГАРИЯ.
---ДА ИЗМЕТЕМ ВСИЧКИ НИЕ ТАЯ ПАСМИНА ОТ ПОЛИТИЦИ.
9.
шампиона е нагласен да е от нова
11.11.2012 13:19:50
3
11
вижте как в предаванията говорят само против него а защитават останалите , защо го правят?
А видяхте ли как на играта с анкетите от фейсбук го изкараха че е най не харесвания в къщата което е доста странн как е най не харесвания след като в толкова номинации него го спасяват първи.

И го признаха за най голям интригант.Значи или хората са толкова тъпи че квото им покаже ББ му вярват на 100%.Не виждат ли че омпразата и интригите ги предизвикват другите срещу него и прават така че да изглежда че той ги прави.
8.
trapera
11.11.2012 13:19:00
2
13
Сценаристите на това предаване са пълни ненормалници и садисти. Някой трябва да даде под съд Нова Тв, че излъчва това ужасно безобразие в прайм тайма. С модела за подражание, който ни налагат (Фънки, Златка, Юлиан и Багата) след 20 години ще сме съвсем деградирали като нация.
7.
настройват хората срещу него
11.11.2012 13:12:15
3
10
наистина много нагласят всичко срещу къци.Защо не се гледа на всички като равен с равен
6.
trapera
11.11.2012 13:08:32
2
15
Алоууууу, сценаристите на тази простотия, защо не взехте да прочетете на съквартирантите малко мнения от форумите? Да чуят Фънки и Златка как ги наричат торба с лайна и простакеса, надявам се "новият Гяуров", великият бас без участия вече да е прочел колко е приятен на хората и колко го обичат. Сигурно е станал още по-зъл и комплексиран. Тепърва и останалите ВИП "герои" като Фънки,Златка и Багата ги чака същият студен душ. Единственият, които събира най-много симпатии е Къци, не защото е жертва на простаците, а защото е възпитан, знаещ, с добро семейство и е най-близо до нормалния човек. А това,че го харесвали само старците е жива глупост, защото много малко старци работят с компютър и пишат коментари. Глупаците под диригентството на Юлиян с подигравките към Къци, показаха собствената си простотия и нищожество. А на българите вече им е писнало от нахални простаци с много самочувствие и пари, но с малко мозък и възпитание, от мутри, проститутки и чалгари.
5.
?
11.11.2012 12:48:05
3
10
Багата дали не е бавно развиващ
4.
B
11.11.2012 12:44:22
3
11
Досега симпатизирах на Алекс Сърчаджиева. Но тя се оказа плазмодий повтарящ сляпо исканията на Биг Брадър. Срам! Напълно съм съгласна и особено с финала на този материал- да псуваме и крещим като тъпата Златка- ето такива трябва да бъдем според Брадъра
3.
Даааааааааа
11.11.2012 12:41:22
2
11
Всеки да си възпитава щерката като една бъдеща Златка. Да псува, да крещи, да квичи като истеричка, да разваля чужди семейства, да се чука за скромна издръжка от 2000 лева и джип за рождения ден и в свободното си време да се снима гола във Фейса. А сина си като един мучащ орангутан, известен само с мускулите си или като тлъсто прасе, което ходи по рокля из къщата, щото няма панталон, който да му стане. Ура!
2.
aaaa
11.11.2012 11:54:44
12
4
къцито е п*тка.
1.
А
11.11.2012 09:57:50
11
9
Да ви обърна внимание само на нещо отскоро. При мисията да продава сандвичи, Къци за да се дегизира си изкриви лицето, започна да фъфли, направи се да изглежда като олигофрен и каза - Да приличам на човек от провинцията .....
Така че не ми го защитавайте този смешник.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори