×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Приморско кметът Германов и ГЕРБ тъпчат на едно място


18 Октомври 2012, Четвъртък, 14:37 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

В банковите сметки на Общината отлежават 5,2 млн.лв., можеха поне моите подписани проекти да стартират

- Г-жо Димова, прави впечатление, че в пленарната зала по време на сесии седите непосредствено зад Вашия някогашен първи враг Димитър Димитров и съгласувате, когато трябва да се държите опозиционно на управляващата ГЕРБ. Означава ли това, че с групата на Димитров си партнирате?

- Няма нагласа от моя страна за общи действия. Забелязали сте реакцията ми по първа точка от дневния ред, когато заявих на администрацията, че няма да е законосъобразно внесеното в този вид от тях предложение за старта на трансграничния проект с италианската община Винчи. Предупредих, че, все пак, нарушаваме чл.61 от ЗМСМА.

- Толкова ли е важно това?! Спъвате работата, наложи се прекъсване и стресиране на кметската администрация. А пък този проект действително е важен и не търпи отлагане гласуването на документа днес (вторник- б.а.)?

- Искам да бъде взето законосъобразно решение и да няма последствия. Да не се окаже, че споразумението, например, не е било прието от ОбС така както се изисква по повечето европейски проекти.

- Излишно трошите нерви. Областният управител е на ГЕРБ и едва ли ще се взре в решения на ОбС, доминиран от ГЕРБ в община, управлявана от кмет на ГЕРБ.

- Ооо, не е така. Както знаете, аз не съм член на нито една от постоянните комисии, само участвам в заседания им и виждам, че областният управител връща доста от нашите решения, когато са незаконосъобразни.

- Искате да кажете, че ОбС е толкова некомпетентен, че даже техният си областен управител не може да „преглътне“ грубите грешки? Бихте ли дали примери?

- На прима виста мога да ви кажа, че няколко пъти бяха връщани текстове от наредбата за местните данъци, такси и услуги, има много примери.

- Мина цяла година от този мандат, смятате ли, че кметът Германов и мнозинството му в ОбС заработиха реално за развитието на Приморско?

- ОбС работи върху това, което е предложено от администрацията. Ако администрацията прави предложения, които са в полза на гражданите на общината, тя се развива в правилна посока, ако ли не - значи стоим на едно място. Прави ми впечатление, че на всяка сесия има предложение за участие в някакъв европейски проект, в което няма лошо. Всяка община залага на средства от европейските проекти. Но аз вече една година не виждаме какво се случва, аз съм в очакване на първа копка поне на проектите, които, все пак, предното управление успя да спечели.

- Работихте върху доста инфраструктурни проекти, това е факт. Но кажете по колко от тях стигнахте до подписване на договор със съответните министерства?

- Подписахме договори за ремонт и реконструкция на ЦГЧ в Приморско, на Морската градина, на това читалище, в което се намираме в момента. Подписахме договор за водопровод, канализация и пречиствателно съоръжение във Веселие. Бяхме входирали идеен проект за пречиствателната станция в Китен, разбира се колегата Германов подписа договора, но старт не виждам.

- Странно. На какво се дължи този застой - на липса на опит на общинската администрация ли? Г-н Германов тотално ли смени вашия екип?

- Смениха се някои служители, всеки кмет прави такива рокади. Германов имаше правото да го направи. Но доколкото имам информация и наблюдавам какво се случва в Агенция по обществени поръчки сякаш администрацията не успява да се справи, т.е. навреме да ги обявява, да са законосъобразни, за да не бъдат атакувани след това в съда, виждам често да се поправят вече публикувани обществени поръчки . Факт е, че една цяла година вече в сметката на Общината отлежават непокътнати едни авансови 5,2 млн.лв., отпуснати от държавата.

- За какво отлежава тази солидна за малката ви община сума?

- За проектите, с които трябваше да са започнали – за центъра, за морската градина, читалището и канализацията.

- Понамирисва ми на корупция – търсене на „правилните“ изпълнители ли?

- Най-вероятно, може и някой да жали съответните обществени поръчки поради една или друга причина, така или иначе застоят е факт.

- С какво се занимавате Вие, година след като напуснахте хубавия кметски кабинет?

- Нищо любопитно. Аз, както знаете, съм икономист по професия, върнах се към старата си работа, открила съм си фирмата за счетоводни услуги отново.

- Липсва ли ви кметския кабинет и раболепието на съгражданите ви, когато вървите по улиците?

- Никога не съм се държала по този начин и не се е налагало съгражданите ми да ме възприемат като властник, това всеки може да ви го каже. Но исках наистина да се случи всичко, по което работих. Обаче си давам сметка, че не всичко е зависело от мен и усилията ми. Тези 4 години ми костваха много, най-вече здравето. Сега внимавам и пазя преди всичко здравето си.

- Г-н Димитър Димитров, за чието влошено здраве изписахме фермани, докато го съдиха по време на вота, обаче имаше сили отново да се кандидатира и дори преговаря с ГЕРБ да бъде техния кандидат.

- Представям си колко му е струвало.

- Между другото, ако говорите за пари, чухме, че Панайот Рейзи броил космическите 2 милиона лева на подходящия човек в ГЕРБ, за да бъде номиниран. Щял да „избива“ сумата от предстоящия строеж на пречиствателната станция, та сега едни наблюдателни хора чакат старта му. Димитров какво е споделял след прословутата му среща с Борисов на терасата на Рейзи?

- За срещата преди местния вот между Бойко Борисов и Димитър Димитров на тази тераса в Стария град Созопол аз научих от вашия сайт. Не се е чуло за сделка и за точна сума, която той не е могъл да намери, ако за това ме питате.

- БСП стяга редиците за парламентарния вот, в Бургас са доста активни, Вас търсят ли ви?

- След като загубих изборите, аз достойно се оттеглих от лидерския пост в общинската структура, тя има нов председател. Това е Павлина Казларова. Областната структура кореспондира с председателя, защото той е част от нея. Винаги съм била на разположение, ако БСП-Бургас и на централно ниво имат нужда от нас.

- Какво стана с к-г „Атлиман“? След изборите се чу, че ви рови прокуратурата за отдаването му под наем?

- Нямам представа какво се е случило, ходих на разпит, не мога да ви кажа докъде са стигнали. Беше даден под наем този къмпинг, за 10 години, ние прекратихме процедурата. Нормално е да ме викат и да обяснявам, един кмет винаги ще дава обяснения - за каквото и да е.





В категории: Приморско


51
Коментара по темата
51.
uaatmtat
12.11.2012 15:56:44
0
0
4ivSyK , [url=http://lpnzvzdxzhxb.com/]lpnzvzdxzhxb[/url], [link=http://bkqzhpudqdqo.com/]bkqzhpudqdqo[/link], http://pvpvmmhnzgwv.com/
50.
ojpndzs
12.11.2012 04:29:27
0
0
ctAz2O <a href="http://fnzkygalpzox.com/">fnzkygalpzox</a>
49.
cmmbxasqg
11.11.2012 02:11:43
0
0
540JOB , [url=http://vyxyrleghymd.com/]vyxyrleghymd[/url], [link=http://taazybvouavf.com/]taazybvouavf[/link], http://dmnbwztwwbah.com/
48.
sotixhpvb
10.11.2012 14:22:09
0
0
wFB4Vz <a href="http://mgfhvzlkvafq.com/">mgfhvzlkvafq</a>
47.
Swam
09.11.2012 17:57:58
0
0
We've airrved at the end of the line and I have what I need!
46.
Може и по-лошо
31.10.2012 18:32:28
1
7
Този измислен кмет е като хамстер във въртящ се от него цилиндър. А ГЕРБ ръководства и ръкопляска на нищоправенето.
45.
koko
31.10.2012 08:57:57
0
0
Ето ви една притча за ЕС:
Имало едно време двама добри майстори-дърводелци, които живеели дувар до дувар... Добри били, ама си били конкуренция, непрекъснато си правели мръсни номера, даже си подпалили един на друг къщите няколко пъти, докато един ден не забелязали че в кавгата си оставили калфите им да им вземат занаята.
Събрали се те двамата и решили да строят на калкан. Викнали и един добър бакалин, дали му първият етаж от къщите си да си отвори супербакалница и работата тръгнала.
Младите братовчеди на майсторите, дето им се чудили на акълите за кавгите, охотно се включили в строежа и си завардили по едно апартаментче с отличен изглед към улицата.
Удивил се цял свят на тая добра задруга. Съседите им от юг били малко мързеливи и нескопосани, обаче кооперацията на майсторите била толкова здрава, че си пристроили няколко етажна паянтова къщура, опряна на нея и къщурата седяла - люлеела се от вятъра, но не падала.
Удивлението било толкова голямо, че злият им комшия от изток пукнал от мъка и децата, внуците и аргатите му залепили за дъното на имота своите грамадни грозни сиви студени къщи и почнали да се наемат като прислуга при майсторите.
Даже мангалите от далечните колиби се присламчвали и си вдигали катуните до хубавата кооперация.
Докато един ден не разтресло страшно земетресение и всичките къщици, опрени на кооперацията не започнали да се пропукват и разпадат. Тогава станало ясно, че цялата махала е за ремонт, даже за препострояване, ама нямало къде да отидат да живеят, докато трае ремонтът, затова взели да лепят пукнатините с тиксо...
44.
пришълката
25.10.2012 17:12:17
1
9
И все пак да не забравяме че наближават пак избори-или да хващат правия път ,или гората-избора си е техен....
43.
до Славов от Кюприец
24.10.2012 18:59:43
1
21
Много образовано си писал - браво!
Не е нужно да се образоваме, нали си имаме образован Кмет, образовани общински съветници, едни такива, начетени и си разбират от работата.
Такива ми ти работи Славов, ще се изразя като Кюприйската баба: "Цяла България ги хвали, само Кюприйци ги катавалат"!
42.
Славов
24.10.2012 12:59:26
1
2
Кюприйчени време е да се образовате малко и тогава да пишете .
41.
Не съм в ППГербиморско
22.10.2012 19:31:12
1
10
Приморско е едно много заспало село. Не ми се ще да е така, но го констатирам. Да ви имам кмета. Лека...
40.
ОБЯВА
20.10.2012 19:48:48
2
19
За сезон 2013 фирма Ледените кралици дава под наем сергии на площада на Приморско. Плащане преди изборите.
39.
do lilqna
20.10.2012 17:08:13
1
4
Медицинско от психиатър представете ти Димова и Барцулка;-Твоите проекти ги видяхме.Идва ред на проекти барцулковски,и медицинските не забравяите,
38.
златинка
20.10.2012 15:29:45
2
17
Ми аз го правя. Я с чичо, я с ГЕРБ - важното е аз да съм добре
37.
bolgari
20.10.2012 13:22:07
1
3
ДОГОДИНА ЩЕ ИМА ИЗБОРИ--ПРЕДЛАГАМ КОЯТО ПАРТИЯ СПЕЧЕЛИ -ВСИЧКИ ДА СТАНЕМ ЧЛЕНОВЕ НА ПОБЕДИЛАТА ПАРТИЯ-И ТАКА ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ-ВИЖТЕ КОИ ГО ПРАВЯТ
36.
А бе, да кажа и питам
20.10.2012 07:01:56
0
24
АААА, да, нека да си починат общинските служители, да избистрят мозъците си, че трябва бюджет 2013 да измислят и предложат. Нови схеми за нищо правене, нови начини за съдиране на кожи, нещо ново за ликвидиране, курортисти от Италия да ни докарат и т.н.
Въпрос към г-жа Димова: Вярно ли е, че Община Приморско е в черния списък на ЕК, като некоректен и злоупотребящ с европейски средства бенефициент?
35.
Трагично.
19.10.2012 22:42:28
0
4
"В Трявна, сме пукнете се от яд."
Поредното доказателство за компетентността и културата на местните общинските кадри.
34.
?
19.10.2012 22:04:55
1
3
Защо ли е така усмихната екс-кметицата? Ни до Италия е ходила с компания, ни земи Приморски е продавала, ни общински фирми (официално, чрез ОС) е ликвидирала? Ни на Пенко "бащина земя" върна? Ааааа, да, на Димитров много "мръсно" направи. Това да. Затова ли е така усмихната?
33.
Ще повторя
19.10.2012 21:29:52
1
5
Те това ти думах 32. Фиктивни разходи се залагат. От 5-те млн. на Лиляна, ма те не се харчат за к'вото ни се ще, а целево. Иначе идва проверка и отново общината в кереча. С новите гладни управници. Това ти думах.
32.
до 31
19.10.2012 21:23:00
0
4
31-нищо не се вижда.Виждаме само това колко много пари са заложени за нищо,а и от начина по който пишеш не можах да схвана какво искаш да кажеш.Ама прегледай още веднъж сумите които са заложени за разходи по строителство,като-саниране на училището,спортна площадка,будките и бариерата за паркинга,имаше и нещо за пристанището и др.
31.
Всичко се вижда
19.10.2012 20:09:13
1
3
Въпросните пари (около 5 млн. лв. ) са по общинска сметка. Според теб общината ли ги е откраднала? от кого - от държавата? от ЕС програми? Кой ти дава пари бадева? Та тези парички, немалко на брой са за конкретни проекти - подписани от Димова като кмет. Но не се стартират. Защо? Искаме като нов и гладен ОС да ги отклоним с репения като това 176/20.09 към наши хора и фирмички, за да ги "усвоим" съвместно? Ама не става по закон. Отново ОС на прокурор ако се опита да открадне тези средства. И кмета, разбира се.
30.
приморско
19.10.2012 19:10:47
3
6
Ами влезнах в решенията на сесията от 20.09 и видях актуализацията на бюджета.С какво се гордееш,с парите които сте откраднали под една или друга форма и сте узаконили?
29.
до 26
19.10.2012 18:51:49
0
4
АКО РАЗБИРАШ ОТ ОБЩИНСКИ БЮДЖЕТИ ВЛЕЗ В РЕШЕНИЯТА ОТ 20.09.12 Г И ЩЕ ВИДИШ 5-ТЕ МИЛИОНА
28.
Кюприйска баба
19.10.2012 18:50:28
0
24
Оти тъй бре дяца, що ги катавалате? Хубави са ни момите политички, оправни са, елемти къдя себе си!
27.
ЩО ТАКА
19.10.2012 18:37:27
2
1
БЕ -И ЛИЛЯНА И МИЛЕНА СА СИМВОЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА В ПРИМОРСКО -- ОТ СДС ЕДНАТА--И БСП ДРУГАТА--ТЕ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ--МАЛКО ЛИ НАПРАВИХА -КО ИСКАТЕ
26.
5
19.10.2012 18:03:20
6
1
5 МИЛИОНА-ЛЪЖЕ- НЯМА ТАКИВА ПАРИ--МОЖЕ БИ БОРЧ
25.
ДО КМЕТА
19.10.2012 17:45:37
0
6
Общината са в Трявна санитарките от социалния дом в Ясна поляна са на екскурзия субсидирана от Германов с общински пари и кмета реве че общината е в финансово затруднение браво кмете продължавай в същия дух тя общината си отива тогава ще видим на кой ще си кмет
24.
до №14
19.10.2012 17:40:25
3
1
Лиляно, моме хубава, не можаха ли да ти направят друга снимка ма. Тая зурла отива на свиня, не на лъжкиня!
Ми да турят снимката на Барцулка - тя елегантна и убава. Като и гледам фотосите , верно на спрасна свиня мяза
23.
до трявна
19.10.2012 17:26:24
0
8
Ми пукаме се, нали нашите парички харчите. Ама и там ви човърка червейчето, та в бесовете висите.
22.
ТРЯВНА
19.10.2012 17:15:32
8
0
В Трявна, сме пукнете се от яд.
21.
do 222
19.10.2012 16:06:37
1
9
Cialata obshtina e na ekskurzia. To i da sa tuk - faida iok. Pa u ponedelnik Milcho zaminava v Rumania. Ogladnia naroda.pari za hliab niama.ta sigurno dogovor za vnos na mamaliga shte skliuchva. Ne boi se narode.ot italiancite pica.ot rumancite mamaliga - vse shte oceleem
20.
222
19.10.2012 15:36:57
0
16
В Приморско кметът Германов и ГЕРБ тъпчат на едно място - тъпчат те, грънци. Направо си се разтъпкват из Европа. Май и в момента са на екскурзия. То вече не община, ами туристическо дружество
19.
до 4444
19.10.2012 13:07:27
1
11
4444-много обещавахте сега в три реда ще ти напиша какво свършихте
-лятото превърнахте Приморско в тюрлю гювеч/сергии,панаири,засрахте и малкото зелени площи
-окупирахте общината и я превърнахте в непревземаема крепост/забравихте че тя е създадена да обслужва интересите на гражданите/
-продадохте председателското място в ОС което по право си е на ГЕРБ-е това няма да ви простим.
Написах само 3 реда,които са достатъчни да благославяме роднините ви.А има още много.Вие сте ликвидатори.
18.
до 4444
19.10.2012 12:05:19
2
27
Алоо четворкаджията, не се пъни да слагаш Димова и Димитров под един знаменател, разликата в полза на Димитров е космическа. Все едно, да сравняваш мерцедес и трабант!
Всичко постигнато от Димитров е в процес на разрушаване започнат от Димова!
17.
До 4444
19.10.2012 08:55:13
2
14
То пък сега един дъжд от цветя и рози.
16.
4444
19.10.2012 08:38:29
10
3
Много плюете ама реално и Димитров и Димова имаха възможност за промени в общината .Единия се заборчи та щяха да го трепят мутрите , Димова пък беше избрана от хората като си мислеха че едва ли не са свалили Садам от власт а в същото време си е била партия с Гихора и пак ревете за тях .
На другите избори си ги изберете те тогава да видите какво ще е суша .
15.
15
18.10.2012 22:13:48
11
3
Тя Димова за 4 години така дръпна напред, че отиде направо в космоса, и затова сега и се струва, че за 1 година Германов стои на едно място. Ха- ха- ха!
14.
приморско
18.10.2012 21:32:15
12
2
Лиляно, моме хубава, не можаха ли да ти направят друга снимка ма. Тая зурла отива на свиня, не на лъжкиня!
13.
Санирам боклуци
18.10.2012 21:29:52
1
11
Абе няма ли някоя европейска програма за саниране на некадърна и крадлива общинска администрация и ОС?
12.
Това не е община
18.10.2012 20:45:47
0
11
Докога ще ги траем тези крадливи БОКЛУЦИ, пазени от Мишо - циганина?
11.
!!!
18.10.2012 20:40:45
0
20
Много добре знаят какво гласуват,защото е минало през комисии.Затова сесиите им минават в галоп, и никой не разбира какво се гласува.Е това се гласува.Поздрави на Барцулка,кмета и всички в гювеча
10.
Чудя се
18.10.2012 20:23:46
0
36
Чудя се, как общинските съветници са приели такова решение!? Или не са разбрали какво са гласували, или всичките са в кюпа (маскари)!
9.
видях Р-176 и се шашнах
18.10.2012 20:10:26
0
30
Господи, такъв явен пладнешки грабеж, е нещо невиждано до сега! Не е ли време, компетентните органи да се само-сезират?
8.
до всички 2
18.10.2012 19:55:05
0
19
Наистина интересно общинско решение, подписано разбира се от Барцулева. Предложил - кмета.
около 900 000 лв разходи, гласувани на 20.09 с минала дата - края на м.юли. ИЗМИСЛЕНИ РАЗХОДИ почти по всички точки, например подобряване подход за лодки в пристанище -45000 лева? И само това ли? Елементарни мушета. Прочетете внимателно Решение на ОС-крадливи номер 176/20.09.2012 г., предложено от инфантила-ветеринар. Колко общински парички са си предвидили за гушване? Това са парите на данъкоплатците.
7.
до всички
18.10.2012 19:05:04
0
21
Хайде всички да разгледат решение 176 от 20.09 на Общински съвет и вижте как изтичат скромните ви парици.Прегледайте добре актуализацията на бюджета и се замислете ,как нашите любими избранници ограбват обшинската хазна.
6.
ченгерец
18.10.2012 19:03:10
1
21
Ако е вярно за тези 5 милиона, Германов е за трепане. Ще стоят някъде едни готови пари и ние ще правим дребни селски номера как да нагушим някой наш човек, а няма да оправим Приморско. Иначе съдират кожите на хората за патенти, данъци и глоби, ама да направят нещо хубаво, че да привлечем туристи - не. Ще се мяткаме само до Винчи и до майната си , като че ли италианците на тумби ше дойдат в Приморско
5.
Все по-нисло, все по-надолу...
18.10.2012 18:50:01
2
16
Щом ГЕРБерското кметче и на пръста на Лиляна не може да стъпи (не коментирам Димитров) жална й майка на общината Приморска.
4.
пришълката
18.10.2012 18:46:58
0
16
Ами просто да попитаме кмета къде са спортните съоръжения ,парковете ,велоалеите ,модерната инфраструктура,озеленяването на кварталите и още куп прекрасни обещания които дадоха предизборно.Или нашта приказка е като във стар български филм-— А баща ми ще ми купи колело, ама друг път! Сега няма пари!Обещанията лесно се дават ама трудно се изпълняват!И защо да не отлежат парите -ще лежат,ще лежат па ще потънат вдъъън гори тилилейски......
3.
do № 2
18.10.2012 18:27:43
1
10
kak taka ni6to ne se slu4va kato si hodiat ot ekskurzia na ekskurzia. iskam i az ama niama. Barculka ne dava red na drugite.
2.
до №1
18.10.2012 17:41:58
1
20
№1 , и ти не се напъвай, всички виждаме какво се случва и сета - едно голямо нищо.
1.
до К.Касабова
18.10.2012 15:59:42
6
25
Катя, не се напъвай да правиш реклама, Приморско е малка община и всички знаем какво се случи по-време на мандата на Димова.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Не е ясно какво е състоянието им Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Поставянето на колчета и на друга маркировка в района на НДК продължи Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Разпродажбата на активите е предприета заради дългове за десетки милиони към НАП и банки на дружеството и други свързани фирми, които се ръководят от Димитър Бичев Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона  Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Много е опасно изказването й, защото става въпрос за един чужд геополитически проект, коментира Любчо Нешков  Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Задигнали му джипа, обрали го в супермаркет... Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Опитваме се да запазим цените на същото ниво като миналата година въпреки инфлацията, увери Клаудио Суичила Отглеждаме инфантилни поколения, жадни за низки страсти Отглеждаме инфантилни поколения, жадни за низки страсти о нашите ширини обаче такива младежи обикновено живеят с чувство за безнаказаност
Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори