Дуейн Джонсън - Скалата, разкри какво стои зад отслабването му
Причината за забележителната му промяна се оказа доста логична и проста
Дуейн Джонсън присъства на премиерата на „The Smashing Machine“ на филмовия фестивал в Торонто. Силно впечатление направи промяната във физическата му форма. Скалата изгради кариерата си именно върху основите на своята физика, а сега изглежда по-слаб от всякога, пише СиЕнЕн.
Значително по-стройната визия на Дуейн „Скалата“ Джонсън предизвика лавина от коментари. Бившият професионален кечист, превърнал се в кинозвезда, обясни промяната във външния си вид по време на събитието „В разговор с…“ на Международния филмов фестивал в Торонто през 2025 г., проведено в понеделник.
Причината за забележителната промяна на Джонсън се оказа доста логична и проста. А именно - превъплъщението му във филмов персонаж.
„Ще снимаме филм, озаглавен Lizard Music, който е базиран на роман от Даниел Пинкуотър“, разказа Джонсън.
Филмът разказва за „един много причудлив и ексцентричен мъж на около 70 години, наречен Chicken Man. А най-добрият му приятел е пиле на същата възраст“, обясни Скалата.
„Толкова съм развълнуван. Имам шанса да се трансформирам отново, както успях да направя и в „Smashing Machine“, каза Джонсън, като добави, че няма търпение.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
