Мегз отваря ресторант в Дубай
Мегз е направо обсебена от готвенето и не спира да твори кулинарни изкушения
Любовникът на Миглена Каканашева – Мегз, която преди години избяга в Дубай, за да не я окошарят за измами и присвояване на средства у нас, обмисля да отвори ресторант в арабската страна, пише „Уикенд”.
„Искаш ли да ти отворим малък ресторант тук в Дубай? Да си твориш, виж колко ти се отдава“ – заяви експанзивният ми мъж”, сподели пишман дизайнерката.
„Засега нищо не искам, любов. Искам просто най-после да нахраня себе си. Защото усещам как храната променя нещо много дълбоко в мен. Изгражда изобилие на клетъчно ниво. Не просто достатъчност или пълнота, а материя, която прелива. Майка ми е разказвала, че когато съм се родила, е имала страшно много кърма. А аз – почти нищо не съм можела да използвам. Та с млякото за мен Е хранила цялата болница. И животът ми винаги е бил такъв – дава ми в преизобилие. А аз – все го превръщам в грижа за другите” – философства фъфлещата красавица от Раковски.
Тя сама сподели, че снимките на „Хелс Китчън” са приключили и вече от седмица е в ОАЕ. Мегз е направо обсебена от готвенето и не спира да твори кулинарни изкушения, за радост на близките й, които ядат по няколко порции най-различни гозби.
„Последните дни преди да завършат снимките на „Хелс Китчън”, си мислех – само веднъж да свърши, и аз си знам: прибирам се в Дубай и поне 2 седмици само ще лежа на плажа и ще си почивам. Глупости на търкалета. Пристигнах и цяла седмица не съм излизала от кухнята. Всичките ми близки искат да опитат какво съм научила – по 4 пъти си сипват допълнително, не смогвам да ги изхраня. И най-странното е, че и мен не ме свърта. Снощи посред нощите пак бърках веган палачинки – с растително мляко и аквафаба (водата от буркана с нахут – силно богата на белтъци и идеален заместител на яйцата). А днес стоя на едно от най-красивите места в света – 7-звездният „Бурж ал Араб”, и се чудя с какво да заменя сметаната и виното в един праз, който не ми излиза от главата. Нещо в мен явно се е променило завинаги. „Хелс Китчън” и ресторант „Космос”– наистина ме направихте готвач, благодаря ви”, сподели брюнетката, която е веган и много често дори не консумира ястията, които приготвя.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
