Въоръженият обирджия Райчо Добрев подлудил полицаите с хемороиди
Рекордьорът с 11 присъди се жалвал през ден в ареста
Истински цирк разиграл в ареста задържания Райчо Добрев, който ограби с други пристъпници семейството на убития преди пет години фолкпевец Паско в поморийското село Бата в началото на годината. Рекордьорът с 11 присъди изревал, че го мъчат неистово хемороиди. Така Райчо бил конвоиран в бургаската болница, където му предложили спешна операция за сметка на държавата. Като видял, че нещата опират до ножа, Райчо набързо се отказал от хирургическата намеса и отново бил върнат в ареста. Според запознати Райчо без притеснение се признал за виновен по всички обвинения, той така процедирал и по предходните, по които бил излежал няколко години в затвора.
Другите обвиняеми Георги Маладолски, Ивелин Петров и Мартин Христов обаче не склонявали да признаят вината си. В началото на януари четиримата се представиха за полицаи като влязоха и претършуваха къщата на богата ромска фамилия в село. Тогава съдия Пламен Синков от Бургаския окръжен съд определи най-тежката мярка "задържане под стража" след като изтече 72-часовото прокурорско задържане на крадците. Очаква се в най-скоро време делото да влезе в съда.
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка
Мъгливо начало и слънчев край: стабилно време в четвъртък с до 13 градуса
Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая"
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам
Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30"
Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти
Благомир Коцев обвини системата в репресии срещу опозицията след ареста си
5 често срещани родителски грешки по празниците и как да ги избегнем
Мали кипи: Мустафа Сангаре от Левски не е повикан за Купата на Африка
Може ли да печем замразени пържоли на скара: какво да знаем преди да опитаме
