Една от най-големите музикални сензации от 90-те – групата C-Block идват в Поморие за Деня на любовта
Концертите ще започнат в 14.00 часа, а официалното откриване ще бъде в 16.00 ч.
Община Поморие и „Черноморско злато“ АД имат удоволствието да ви поканят на 14.02.2025 г. /петък/ на празника на лозарите и винарите, който ще събере на едно място традиция и съвременност, като ще ви пренесе в света на хубавото вино, вкусната храна и музикалните емоции!
Празничната програма ще се състои на откритата сцена до НЧ „Светлина 1939“ в кв. „Свети Георги“. Концертите ще започнат в 14.00 часа, а официалното откриване ще бъде в 16.00 ч. с прекрасна музика ще ви зарадват гласовитите певици Нели Петкова, Теодора Маринова и оркестър. Изненадата на празника ще бъде една от най-големите музикални сензации от 90-те – групата C-Block – нейният вокалист Роб Мъни и вокалната му половинка идват в България.
Освен да попеят и потанцуват на хубава музика, всички присъстващи в парка ще имат възможност да си закупят вкусна храна, приготвена на скара. А от местните винарски изби ще се погрижат, за да осигурят безплатен еликсир на любовта за всички – охладено и греяно вино.
В близост до сцената ще има щанд на Представителството на Европейската комисия в България с рекламни материали, подаръци и забавления.

Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
