Световен футболен ас: Пазя добри спомени от Бургас
Страната ни донесе късмет на Упамекано, Кимих пък иска да ни посети
Капитанът на Байерн Мюнхен Джошуа Кимих изрази надежда, че в най-скоро време може да посети България. Той стори това по време на срещата си с Кирил Евтимов. Двамата се видяха след домакинската победа на Байерн с 4:2 над Хайденхайм в Бундеслигата през уикенда.
Родният финансист поговори с 29-годишния халф и му поднесе чанта с български сувенири.
"Никога не съм бил в България, но се надявам в най-скоро време да я посетя. Имам предчувствието, че Германия ще се падне срещу България на жребия за квалификациите за Световното първенство през 2026 г., който ще се тегли на 13 декември. Това ще е удобен повод да пристигна в страната ви още през следващата година", заяви германският национал в разговора си с Евтимов.
След мача на Байерн с Хайденхайм бургазлията се видя и със световния вицешампион от Мондиал 2022 Дайо Упамекано. Френският национал сподели в разговора си с Кирил Евтимов, че пази отлични спомени от България и най-вече от Бургас.
"Бил съм в България. Пазя добри спомени от Бургас. Именно там през 2015 г. с националния отбор на Франция до 17 години станах европейски шампион", заяви централният защитник на баварците и Франция.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
