Бургазлии откриват своя летен сезон от днес (ВИДЕО)
Цялата идна седмица се очертава слънчева, с топло и спокойно море и най-вече с най-вкусната риба, която можете да опитате именно в тази точка на света
При 26 градуса температура на въздуха и 22 градуса температура на морската вода, под нежните лъчи на октомврийското слънце и гладка водна повърхност, бургазлии посрещат своя летен сезон.
Ако не знаете какво означава оксиморонът "носталгично лято", елате на морския бряг край Бургас, за да изпитате истинско удоволствие за душата - по бански, без навалица от досадници и грохота на тонколони от кръчмите.
Кадрите и видеото са от 11 часа, а се очаква да става и все по-топло, слънчевите лъчи ще стоплят плажовата ивица, достигайки типичните летни температури от 29-30 градуса.
След леко понижение на градусите утре по Южното Черноморие, се очакват разкошни слънчеви дни през цялата седмица и истинските ценители на пълноценната почивка край брега съветват именно сега да се възползвате от даровете на природата, за да направите тен, да поплувате в спокойно море и най-вече да опитате от прясната черноморска риба. В изобилие има паламуд, чернокоп, барбун, а тези дни очакват да се появи и царят - лефер, който ще ознаменува есенния сезон на Бургас.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
