Кой е "ангелът" на Карлос Насар
Става дума за треньора му Илиян Илиев, който преди две години почина
Телевизионният и радио водещ Ники Кънчев, който е родом от Червен бряг, градът, където е израснал 20-годишният ни щангист Карлос Насар, който вчера спечели златен медал на Олимпиадата в Париж, сподели историята на неговия "ангел", който е бил и като втори баща за него.
Става дума за треньора му Илиян Илиев, който преди две години почина. Самият Ники посочва, че той е напуснал този свят, докато е бил на Белмекен, отново тренирайки Карлос.
"Ето го Ангелът на нашето момче Карлос Насар. За него говори Карлос след титлата си днес. Илиян Илиев, неговият Треньор, неговият Ментор, Човекът, който го видя в едно забутано градче като Червен брЕг, както ние си му викаме.
Илиян беше като Баща на Карлос. Тренираше го, помагаше му, хранеше го, вдъхновяваше го. За съжаление на всички и особено на Карлито, Илиян почина преди 2 години - на 2 декември 2022. Почина отново докато тренираше Карлос - почина на Белмекен. За този човек днес Карлос каза, че посвещава титлата си.
Ето ги един до друг. Треньор и състезател. "Баща" и син. Влюбени в една мечта, която днес стана реалност.
Карлос Насар от малкото градче Червен бряг покори Олимпийския връх! Илияне, благодарим ти, бате!", пише Ники Кънчев в профила си

Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
