Лекари спасиха отрязания крак на 34-годишния Стефан след брутален побой (СНИМКИ)
Пациентът е докаран в много тежко състояние в Старозагорската болница, където свикват спешно екипи и се заемат със сложната операция
Лекари от Университетската болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора извършиха уникална операция.
Медиците успяха да възстановят отрязан крак на 34-годишен пациент. Стефан Киров губи крака си при масов бой в Раднево. Крайникът му е отрязан с остър предмет. Пациентът е докаран в много тежко състояние в Старозагорската болница, където свикват спешно екипи и се заемат със сложната операция.
Операцията продължава повече от шест часа. Лекарите се надяват пациентът им бързо да се възстанови. Самият Стефан сподели, че се чувства добре и изказва огромната си благодарност към лекуващите го медици.
Припомняме, че при скандал, прераснал в масово сбиване в Раднево на 19 юли вечерта, пострадаха тежко двама души. Единият е 34-годишният Стефан, а другият - мъж на 45 години, които също бе откаран в болница с порезни рани по крайника.
В сбиването освен двамата участваха още най-малко шест души - на възраст от 17 го 44 години, сред които и една жена. Всички бяха задържани от полицията. Има образувани досъдебни производства под надзора на прокуратурата.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
