×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каним в почивните си бази децата, пострадали при удара над болница в Киев


Каним в почивните си бази децата, пострадали при удара над болница в Киев
Вече организираме посрещането на 50 деца и техните придружители, засегнати от войната в Украйна, да гостуват в базите ни, каза министър Ивайло Иванов
10 Юли 2024, Сряда, 08:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Страната ни ще им предложи рехабилитация

Служебният министърът на труда и социалната политика Ивайло Иванов предложи деца, преживели ракетния удар срещу най-голямата многопрофилна детска болница в Украйна, да получат подкрепа за възстановяване и рехабилитация в почивни бази у нас. Той обсъди вчера възможността за оказване на конкретната помощ в телефонен разговор с посланика на Украйна в България Олеся Илашчук, съобщава БНТ.

"Ние вече организираме посрещането на 50 деца и техните придружители, засегнати от войната, да гостуват в базите на "Профилактика, рехабилитация и отдих" ЕАД, които могат да предложат професионална подкрепа и подходящи условия за тяхното възстановяване и рехабилитация. Сега предлагам още в първите групи украински деца, определени да дойдат в България, да бъдат включени и такива, които са преживели удара по детската болница", посочи Иванов. Той допълни, че почивката на децата ще може да бъде допълнена със здравно-психологическа терапия, за да се облекчат доколкото е възможно нанесените им психологически и физическите травми.

В близките дни предстои да бъдат уточнени конкретни действия за изпълнение на обсъдените мерки в помощ на украинските деца, допълват от Социалното министерство.
 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ България е с най-ниския държавен дълг в ЕС България е с най-ниския държавен дълг в ЕС 22/10/2024, Вторник 21:00 3
18
Коментара по темата
18.
Големи евроатлантически пагони
16.07.2024 12:29:40
0
0
Оказа се, че в детската болница е имало бая пагони с големи звезди на офицери неговорещи руски език! Поканете и техните роднини на рехабилитация в България! Може и списък да публикуване и да почетем хората, иначе ще потънат в забрава, защото доблестните "журналисти" не писаха за тях!
17.
ЩЕ....ЩЕ....АМА НАНАЙ
10.07.2024 14:30:54
3
5
Чакай и се надявай.....
,,Българите сте народ,достоен за презрение,, ....Президент Путин в свое интервю през 2012 година....
Та толкова,за ,,братската,, ти Русия

до българин 16
16.
Българин
10.07.2024 14:11:30
3
2
Политическия боклук е негоден така е определи българския народ. След Украйна екересажа ще заработи фашизма ще бъде заличен Българския народ пак ще бъде свободен с помощ от братска Росия
15.
до ханко 12
10.07.2024 13:29:51
9
4
Ми пиши се и ти украински бежанец и пострадал от войната в Украйна,та да си поживееш бе,кавал булгаристански....
Ко само хленчиш и се оплакваш...
Аз пък казвам,ай сиктир ,от булгаристански лайна и мрънкачи,(такива като теб) дето целия свят ви е крив,щото сте толкова прости и тъпи,че не можете сами да си оправите живота,та все чакате някой друг да ви свърши работата...
14.
нб
10.07.2024 12:20:15
4
12
Хайде стига вече с тия украинци- ракетата е норвежко производство и е тяхна, а не на руснаците!
Брутален народ са тия украинци- висят ти, като камък на шията, не само у нас, но и в Западна Европа, писна има на всички от тях!
13.
Може
10.07.2024 11:33:20
3
12
Може, обаче веднага, след като от безплатната ваканция и адекватно, БЕЗПЛАТНО лечение в България се възползват ВСИЧКИ нуждаещи се български граждани!
12.
Ханко Брат
10.07.2024 11:02:33
5
15
Ай сиктир с тез украински търтеи бе....
11.
Кастратор
10.07.2024 09:51:18
9
30
Вън украинските боклуци от България. Никаква помощ за тези боклуци украински. Давайте им сега само развалени яйца и мухлясъл хляб да се осерът.
10.
БЕ И АЗ
10.07.2024 09:49:36
14
11
Съм пенсионер,ма коментара ти е точно в десетката.....ха ха ха.....Евала брато....!!!

до 5
9.
смях
10.07.2024 09:40:51
5
32
а защо не поканите палестинските деца , оня ден чифутите са убили 30 деца в едно училище , за там нищо , ЯВНО НЕ Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО
8.
Какво
10.07.2024 09:35:04
6
43
ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА КАПАЧКИ СЪБИРАМЕ ЗА КУВЪОЗИ!!!!!! СЪБИРАМЕ ПАРИ, ЗА ДА СИ ЛЕКУВАМЕ ДЕЦАТА ОТ ТЕЖКИ БОЛЕСТИ В ТУРЦИЯ!!!!!!!!!! СЪБИРАМЕ ПАРИ, ЗА ДА СИ ЛЕКУВАМЕ БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛИ БОЛНИ ОТ ТЕЖКИ БОЛЕСТИ В ТУРЦИЯ!!!!!!!!! ЗАЩО ЗА БОЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛИ И ДЕЦА БОЛНИ ОТ ТЕЖКИ БОЛЕСТИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКИВА ЕКСТРИ???????????????
7.
БРАВО БУДНИ БЪЛГАРИ
10.07.2024 09:33:32
32
6
БРАВО НА БЪЛГАРИЯ ДОСТОЙНО ДЕЙСТВИЕ ДА БЪДЕМ УКРАЙНА СРЕЩУ ОРКИ ТЕРОРИСТИ БОМБИЛИ ДЕТСКА БОЛНИЦА
6.
Разруха
10.07.2024 09:26:20
4
38
Ей помияри, а българските деца и пенсионери кога ще ги поканите безплатно?
5.
До мизерника 3
10.07.2024 09:17:16
31
8
Какво да се показва бе, маргинал, то е ясно, че всички русороби сте бедни и мизерни квартални неудачници. Нормално да нямате пари за море и нормален дом. Цял живот с телефона, двулитровата пириняга и цигарите на пейката пред панелката, утайки бачкаторски и безработни!
4.
ДРУГАТА гледна точка
10.07.2024 09:14:44
8
37
По демократично забранените Руски телевизии обаче , извадиха НЯКОЛКО видеозаписа от охранителни камери в региона . От няколко различни ракурса се вижда , че ракетата която е порзила детската болница в Киев изобщо НЕ Е Руска ами тъкмо обратното - Американска . При това - ПВО ракета . Доказателствата се оказаха толкова многобройни , че в момента Киевския режим ги събира ударно а именно - поразяващите шрапнели които се оказаха Американско производство , каквато е и ракетата . Другото ндоказателство е , че изобщо няма никакъв кратер , който неминуемо би се получил ако ракетата беше нападателна . Явно Укрите продължават да разместват дарените им западни ракети в жилищните квартали , за да използват населението като ЖИВ щит ! А нашенските наведени слуги продължават да подкрепят всичко това .
3.
До 2
10.07.2024 08:52:07
8
40
Урод гнусен, я се покажи и да те насоча към семейства -българи, които не могат да си позволят да отидат на море, не могат да си позволят и нормален дом, благодарение на паразити като този на снимката и като теб.
2.
До 1
10.07.2024 08:32:48
37
16
Млък,гнидо-невежа !!!
1.
ТБС
10.07.2024 08:30:02
14
48
Колко българчета покани в почивните НИ бази, прасе гнусно? Не са твои лични имоти. Не стига, че паразитираш и нямаш никаква добавена стойност към държавата, ама сега и да плащаме за укри.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Пишман дилър от "Меден рудник" се изпусна от страх пред ченгетата, изхвърли торба с марихуана Покрай него „изгоряха” и още двама, с които били заедно в най-големия бургаски комплекс Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Айтос празнува Димитровден с грандиозен концерт Общината е подготвила богата програма, която започна още на 16 октомври и ще продължи до края на месеца Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Чани Стойчев  е добре познато име в политическите среди, той е бивш кмет на село Прилеп, където управлява успешно два мандата, а в момента е общински съветник Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Опитният представител на бизнеса Тошко Желев: Инж. Петър Кънев е лидерът, който ще ни изведе от хаоса в политиката Той е категоричен, че Петър Кънев е на правилното място и позиция и с времето се е доказал като професионалист в бизнеса си и като политик има безспорни качества Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Визия и вдъхновение: Първият випуск от програмата „Здравен асистент“ на УМБАЛ „Дева Мария“ се дипломира успешно Програмата ще продължи и следващата година с обучението на 50 нови специалисти Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Откриха супермодерна и съвременна детска градина в сунгурларското село Грозден Сградата разполага със спални помещения, учебна дейност, детски кът, площадки и санитарни помещения за нуждите на 72 деца Ужасяваща смърт застигна Петър Ужасяваща смърт застигна Петър Паднал върху бетонна площадка Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание В новите индустриални зони, залегнали в управленската програма на ГЕРБ-СДС, залагаме на високотехнологични зелени производства с висока добавена стойност, каза кандидатът за народен представител под №105 в листата на Коалицията Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Проф. Иво Христов с вълнуваща лекция този четвъртък в Бургас Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Апартаментите в София поскъпнаха със 142% Русе е на второ място в класацията
Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Затвориха попуярна пицария в Германия, сервирала пица с кокаин Заведението предлагало "Пица №40" в менюто, която е съдържала наркотика Дирят изчезнал българин в Гърция Дирят изчезнал българин в Гърция Снимката му днес е публикувана от централните издания, телевизиите също се включиха в акцията по издирване Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Инфарктна нощ в Молдова! С по-малко от процент надделяват евроатлантиците Президентът Мая Санду твърди, че Русия влага пари и други средства да накара хората да гласуват с "не" Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Съкровище на „Хизбула” в бункер под болница Израел обвини групировката, че укрива стотици милиони долари там, а от ръководството на лечебното заведение отричат тези твърдения Изобретиха летяща пазарска количка Изобретиха летяща пазарска количка Апаратът може да се движи по терени, недостъпни за конвенционалната количка Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори